עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by valleyzz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 250₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו AC Unity Batman arkham knight Middle earth shadow of mordor GTA V Titan Fall Call of duty advanced warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -תלוי במסך שיכלל במפרט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -אולטרא גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  2. שלום לכם פורום המושיעים שלי, הפעם מרכיב מחשב לאחיין שלי שהוא סטודנט מצטיין אז מבקש ממכם לפרגן במפרט מכל הלב 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 ושאר ה- FPS-ים. AC4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24" תלוי מה נכנס בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by buff,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, סדרות ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  4. Started by poki366,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ושיוכל להריץ MW3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3, starcraft 2 world of warcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3. האם יש צור…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. אני עוזר לחבר להרכיב מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים התקציב כולל גם ציוד הקפי של מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך 22" אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  6. שלום חברים, אני אשמח לעזרה בהרכבת מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי שיקולכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 4, BF4 ועתידיים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by stormme,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K, חריגה של עד 0.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועריכה גרפית כמו פוטו שופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא מאוד קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

8. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, מוזיקה וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו שמשנה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27" 1080P , אולי יותר. (לא 4K) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Cloud,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל את עזרתכם בבניית מפרט גיימינג עבור חבר. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל כמובן שאעדיף לחסוך דברים מיותרים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת(mmo rpg) כמו guild wars 2,משחקי FPS/TPS(כמו BF.COD וכ'ו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאי…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by natgun0,

לפני חודש קניתי מחשב שהיה די בזבוז כסף אבל נאלצתי למכור אותו בשביל הכסף. עברתי פה בין הודעה להודעה אבל לא מצאתי משהו שאני מחפש,אז אני צריך מפרט של מחשב גיימינג שבמחיר יכלל גם מסך . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים(nfs,call of duty,gta iv),גלישה בכרום . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SaltedHuskey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב - לימודים, משרדי, ומשחקים כבדים (עדיפות לריצה על HIGH או ULTRA) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מיינסטרים כבדים; BF4, AC, טוטאל וור למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD ומעלה. יש מסך 23" FHD של SAMSUNG כצג ראשי, ואני גם רוצה שיהיה מחובר במקביל לטלוויזיה (גם SAMSUNG, FHD, יש את כל החיבורים הרגילים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? סט מקלדת ועכבר אלחוט…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח (לא כולל כרטיס מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, קצת עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dead space 1+2, Batman Arkham City, Deus Ex HR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900x1200, בגודל 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ese Blese,

שלום חברים אשמח למפרט למחשב גיימינג. מצ"ב השאלון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח אפשרות חריגה עד 600 ש"ח אבל רק אם ממש משדרג חלקים הכרחיים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית. (בעיקר משחקי FPS פורטנייט COD ועוד.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך לגיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מע…

14. Started by drone,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (הרמת VM's וכו..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5, CS GO, ומשחקים כבדים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by ichi&,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בשמחה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 250₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וירטואליזציאה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו Middle earth shadow of mordor GTA V Titan Fall Call of duty advanced warfare battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -אולטרא גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by barty,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3, COD all series, diablo 3, dota 2, max payne 3, ghost recon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? לא יודעת חח 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך גג 23 אינץ' (בתנאי שהכרטיס מסך הוא HD אז צריך מסך HD גם כן חח) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד…

• 14 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by gadykay,

עד 6K אם ניתן לחסוך אז כן לא ניתן לחרוג מהתקציב השימושים יהיו משחקים וגם דברים שבשגרה כמו עבודה משרדית ומשחקים. יש צורך שמסך יהיה כלול בתקציב ללא ציוד היקפי.(אולי רמקולים אם יתאפשר בתקציב אבל לא על חשבון איכות המפרט) שיוכל להריץ את משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. מבחינת שקט אני מניח שמשהו כמו 7 פשוט שיהיה אפשר לישון עם המחשב באותו חדר. OC- הבנתי שעם מעבד 2500K ו-MUGEN 2 מקבלים תוצאות טובות אז אני מניח שמתוכנן OC בעתיד. מבחינת חנות אני גר בדרום(קרית גת) אבל אני יכול להרחיק עד ראשון לציון הבנתי שTMS חנות טובה והם בדיוק פתחו שם מרכז שירות וחוץ מזה מאוד חשוב לי שיהיה לי מענה על כל מקרה אז אמינות חשובה לי. כמה נקודות: -הייתי רוצה שהמארז יהיה גם קצת אסתטי. -אם תוכלו …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני מתכנן בעוד כשבועיים לרכוש מחשב חדש כשאחזור לארץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים העדכניים ביותר בתקווה לשחק על ההגדרות המקסימליות חלק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אחי החליט לרכוש מחשב חדש, יש לו דרישות מאוד מפורטות, משום מה הוא מתעקש על חלקים מסויימים, ולכן אם אתם מאוד ממליצים שלא ללכת עליהם, אשמח להסבר. *אין צורך בדיסקים קשיחים, רמקולים, מקלדת ועכבר. **יש ברשותו ספקchieftech 550W http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3715 ***יש לו כ.קול Audigy2 ZS, האם יש צורך להחליפו? אם כן אז הוסיפו בבקשה כ.קול לרשימה. מעבד: Quad core מהדור החדש, 9300 כמדומני. כ.מסך: הוא מתעקש על ה3870X2 מכיוון שהוא החזק בשוק, ומכיל תמיכה בDX10.1 מהי הסיבה העיקרית לא להעדיף אותו על פני ה8800? או שיש חלופות אחרות? זיכרון:2GB של חברה כלשהי. לוח אם: לוח עם צ'יפסט X38 מארז: משהו סולידי ולא יקר (אחי לא אוהב לדים ו\או מארזים יקרים) תודה רבה לעונים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by CordM,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים האחרונים שיצאו (crysis 2 bt3 וכו') וגם כל המשחקים שיצאו בעתיד שיריץ לי על ההגדרות הכי גבוהות בכיף -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גב…

21. תקציב: 2500ש"ח ייעוד: משחקים כבדים, החדשים שיצאו בעיקר ללא ציוד הקפי, ובנוסף יש לי כבר במחשב הנוכחי 2 כונני DVD , אחד חדש X18 והשני די ישן.. בנוסף, 2 כרטיסי RAM בנפח 1GB DDR (לא זוכר כמה MHz) Hard Drive של 310GB (אחד של 160 ואחד 150GB..) בנוסף יש לי כ-5 מאוורים קטנים כאלה שאספתי ממחשבים ישנים, לא יודע במה זה יכול להואיל.. יש לי כרגע מסך 17" CRT נוכחי, שלא נראה לי שיוחלף בזמן הקרוב. לכן אבקש מפרט, שכולל את שאר החלקים ההכחיים שצריך, מומלץ מחשב שקט.. אם ישנם שאלות בקשר לחלקים שיש לי כבר תרשמו. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  22. היי לכם, אני צריכה בבקשה המלצות למפרט למחשב נייח לשימוש אישי, אבל שמשמש גם לעבודה. כמה צרכים בסיסיים ואת השאר אשאיר לחכמים ממני: # מארז עם כמה שיותר מאווררים, חייב להיות עם רשתות מסננות אבק עם אפשרות להסרה וניקוי שלהן (על קינג ג'ורג' מחשבים נחנקים יומית). # 500GB מינימום זיכרון. # 4GB RAM # שיוכל להריץ Heroes 5 באיכות גבוהה וברקע כמה טורנטים, אקספלוררים, קבצי וורד ואקסל ושאר מיני תכנות קטנות (מסנג'ר וכו') בלי להתקע. # עדיפות למחשב מבוסס Intel. # החיבורים הכי מעודכנים שאפשר (אני סומכת עליו לכמה שנים). # כרטיס קול איכותי (בלי להתפשר). # ושיתמוך ברינדורים של תכנות אנימציה. בפחות משנה ו-3 חודשים לרינדור איכותי. # אמור להריץ Windows 7 מן הסתם. # רזולוציה קיימת של …

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Moshikot3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כבר חרגתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כבדים שלוקחים הרבה משאבים מהמעבד), מולטימדיה, וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BF3, BF4 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ו 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מחשב שמיועד להריץ על האיכות הכי גבוהה…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. התקציב הוא 3000-3500 גג! מטרות המחשב הינם למשחקים די כבדים כגון FIFA PRO PURE GTA IV COD5 וכו' ציוד היקפי לא צריך רוצה מחברת KSP רעננה לא צריך XP, ניקח מחבר צריך שיהיה מחשב שקט CM690 יעשה תעבודה לא מתכנן OC 11. במפרט למשחקים - כמו FIFA PRO PURE GTA IV COD5 וכו' על HIGE ושאלה E8400 או QUAD 6600? מצד אחד E8400 טוב למשחקים אך ישן יחסית ובעתיד לא יהיה שווה מצד שני QUAD 6600 ארבע ליבות לא כל המשחקים ינוצלו עד תום ב4 ליבות אך בעתיד הכל ישתה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים