ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?10,000+- 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים, אינטרנט, אופיס, הכל. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת+עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.לא צריך מסך ורמקולים וגם כרטיס קול, מספיק מובנה על הלוח אם. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא, מה שהכי טוב ומשתלם. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין…
-
- 92 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
המפרט אמור להכיל: 1. מעבד אינטל C2D 2. לוח אם 3. זיכרון 2GB 4. כ. מסך התומך DX10 5. כונן קשיח לפחות 200GB. האם הדבר אפשרי בסכום הנ"ל?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלנו כבר ישן מידי, והחלטנו להחליפו, למרות שהוא עדיין עושה את רוב העבודה ללא בעיות. חשוב לנו שיהיה בעיקר שקט, דיסק קשיח מספיק 160GB, ושניתן יהיה להזמין דרך האינטרנט, כי לצערי אין לי יותר מידי זמן להקדיש לנושא. כמו כן לא צריך צורב או כונן תקליטורים, ולא מסך. תקציב סביב 1500 ש"ח. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ואפשר יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה ושימוש שוטף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט (nba2k pes12 FM ושיוכל גם להריץ בקלות COD וכאלה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש מסך חדש בסביות ה23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח להמלצה על מפרט ותגובותכם על מפרטים שבנתיים מצאתי. המחשב יחובר למסך 19", ללא OC. מחשב לסטודנט ושם גם יצליח להריץ טוב משחקים. אין צורך בציוד הקפי. בנתיים חשבתי על זה: http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1506 עוד קיבלתי המלצות: http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1602 http://skypc.co.il/pl_product~sky103~88~0.htm ומפרט שהרכיבו לי בIQPC: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤368 לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤369 כרטיס מסך: XFX PCI-EX 2.0 RADEON HD4830 512MB GDDR3 : HD-483X-YDFC - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤613 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM -…
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן חברים ותודה שנכנסתם, אם אפשר אני צריך מפרט בתקציב 2000-2500 שיכלול מחשב, מסך מקלדת ועכבר (אלחוטי) הדרישות הם שעבודה עם המון חלונות (אופיס, פוטושופ, דפדפן עם מלא חלונות, אימייל מסנגר והכל שיטוס בלי תקיעות בכלל..) אני מאמין שבתקציב הזה אפשר להכניס 2 גיגה ואולי אפילו 3 או 4 ? מסך: 17 אינץ הארד דיסק: 250-500 גיגה כרטיס מסך חיצוני: נראה לי שעדיף HDMI לא חובה, רק שסרטונים פלאש פוטושופ והכל ירוץ חלק צורב DVD ההתלבטויות העיקריות הם כמובן המעבד (השאלה הנפוצה.. AMD או אינטל..), הלוח והזיכרון.. אשמח להמלצות, תודה רבה ויום טוב !
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן, לפני כ-4 שנים בקשתי פה מפרט ואכן קניתי את המחשב שהומלץ לי כאן. עכשיו המחשב קצת מקרתע והגיע הזמן להשתדרג. חשוב לציין שהמחשב אמור להריץ IDE כבדים, אמולטורים של אנדרואיד ותוכנות פיתוח כבדות, אז צריך מעבד כמה שיותר חזק והרבה RAM. הייתי רוצה להשתמש ברכיבים הקיימים כפי שאציין בהמשך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) צפיה בסרטים HD, תכנות, הרצת מערכות הפעלה נוספות ב-VirtualBox במקביל, גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין במחשב לצרכי עבודה משרדית ומשחקים קלים, בעיקר משחקי ספורט (פיפא, נבא וכד'). ללא ציוד היקפי. עדיף שהמחשב יהיה עם אפשרות לשדרוג עתידי, או לשימוש בחלקים בעתיד (בינתיים הוא ישמש בעיקר את ההורים ואח קטן, אך בעתיד גם אותי). קיבלנו הצעה מאיזה חברת טלפון לקבל את המחשב הבא ב-3,025 ש"ח: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7251 האם אוכל לקבל משהו יותר טוב בתקציב? תודה רבה על העזרה עריכה: כמובן שאם אפשר לרדת מהתקציב בשביל הצרכים הנ"ל אז כמה שעולה פחות, עדיף
-
- 11 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להזמין מחשב חדש לאמא שלי. השימושים הם תוכנות אופיס ואינטרנט לרבות צפיה ישירה בסרטים/סדרות. הדגש המרכזי הוא על מחשב שישאר אקטואלי לצרכים הבסיסיים האלה לאורך זמן. המחשב הנוכחי שעומד לפרוש לפנסיה החזיק מעמד 8 שנים. אי לכך הייתי מעדיף שלמרות שהתקציב נמוך, חלקים מרכזיים במפרט לא יהיו מיושנים (לפחות i3, לפחות 8 ג'יגה ראם...) שאלה נוספת - בהתחשב בכך שאין צורך בשטח אחסון גדול על המחשב, שכן היא לא מורידה שום דבר, האם אפשר להסתפק רק ב-SSD מבלי להוסיף HDD נוסף, או שיש סיבה שנוגעת לביצועים למה לא כדאי לעשות זאת? עוד דרישה אחת (יכול להיות שזה מובן מאליו היום) - יציאת HDMI. תודה מראש על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב לגיימר לא כולל מסך רמקולים מקלדת עכבר וכל הדברים האחרים... (בתקציב של 3000)
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 5000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר למשחקים [לפחות ל3 שנים הקרובות] ולתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים , יש צורך בצורב DVD 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. צריך מפרט מלא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צור…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה כללית של גלישה באינטרנט, תוכנות, מוזיקה, וכמו כן גם למשחקים. המפרט צריך לכלול: כונן DVD (לא צורב, משום שכבר יש לי צורב במחשב העכשווי), עכבר למשחקים - http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=1146 הארד דיסק בעל נפח גדול יחסית - רצוי 250GB והרכבה במעבדה תמליצו לי מה כדאי יותר, קונרו או AMDX2 ... מחכה לתגובה של כל המומחים פה בפורום. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אשמח להצעה למפרט בסה"כ של 5000, במידה וזה ממש נחוץ..אז קצת יותר. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים בשוק. כגון GTA-5, COD-GHOST, AC5 וכול'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מפרסם בקשה בשביל חבר הוא מעוניין במפרט לגיימינג + מסך אשמח להצעותיכם פלוס חנות טובה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב שאני מתכוון להשקיע בו ברמה אז אני מבקש כמה שיותר חוות דעת אני חושב שחשוב שאני אציין שעכבר ומקלדת וצורב אני לא צריך, אז אין צורך להציע אני בונה על מערכת רמקולים של 4.1 או 5.1 וכמובן חשוב שכרטיס הקול יהיה טוב ומותאם כמה שיותר, אם במסגרת התקציב אני אצטרך לקצץ יכול להיות גם שאני אלך על 2.1 תצוגה: כרטיס מסך אני רוצה GeForce FX אבל מכיוון שהוא לא יצא בינתיים אני מעדיף ריידאון 9700 במסכים אני לא מבין אז אני אגיד שאולי אולי אני אקח איזה LCD אבל תציעו גם CRT שיהיה בטוח.. הארד דיסק 80 גיגה... מעבד לא פחות חזק מ AMD 2000+ על לוח האם חשוב שיהיה FIREWIRE ו- USB2.0 ודבר אחרון: רק לא ONBOARD!! (אולי חוץ מכרטיס רשת) תודה רבה לכולכם! הגזמתי קודם ק…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לקנות מחשב חדש שתקציבו הוא עד 5000 ש"ח שמטרתו תהיה למשחקים כבדים, עריכה גרפית קצת, סרטים באיכות HD גם, הורדות. אני רוצה לקנות בנוסף מסך LCD, עכבר ומקלדת - לגבי עכבר ומקלדת אני אשאל בפורום ציוד היקפי אבל אני צריך סדר גודל של תקציב עליהם. לא משנה לי הצבעים, אני שם אותו במקום כך שגם לא חשוב המראה, חשוב לי שיהיה שקט במיוחד, יגיב מהר, יריץ משחקים כבדים כמו GTA IV או Crysis ועוד משחקים אחרים. דרוש הרכבת מחשב אך לא מערכת הפעלה חוקית (יש לי כבר אחת חוקית בבית). בלי OC, ומסך עדיף שיהיה 22 אינצ'. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לקנות מחשב חדש שמטרתו תהיה למשחקים כבדים, עריכה גרפית קצת, סרטים באיכות HD גם, הורדות. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב …
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנה הכי כבדה שאני הולך להריץ זה android studio עם אמולטור, כך שאם המחשב יכול להתמודד עם משחקים, לא אמורה להיות בעיה עם התוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ghost Recon - Wildlands, Star Citizen ומשחקים חדשים שעתידים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש מפרט למחשב גיימינג מבוסס על מעבד אינטל i7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אך אם אפשרי אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גרפיקה, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. הסתכלתי המון באתר וראיתי המון מפרטים אבל תמיד מצאתי משו שלא ישמש אותי במפרט אז אני שואל פה ברצוני להרכיב מפרט למשחקים ועבודה שותף בעיקר (כמו רוב המשתמשים) הבקשה העיקרית שלי היא # המחשב צריך להיות בנוי ל5 או 6 שנים מהיום # ולכן אני כן מחפש חומרה חזקה (למרות שכרגע היא מעל הצורך שלי) -אני לא מתכוון לבצע המהרה (כך שהמעבד צריך להיות חזק מהסטוק) -אני מחפש מערכת שקטה -לוח אם עם המון יציאות usb3 -לוח אם עם המון יציאות sata 6 -מעבד עם יחידת עיבוד גרפית חזקה (כדי שבעתיד הלא קרוב יכול להתווסף לו כרטיס מסך) -לוח אם עם יציאות thunderbolt (אם זה לא מוקדם לבקש, זה יצא לא מזמן..) אשמח לקבל הצעות...
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 ש"ח, אבל רק אם ההבדל משנה ממש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגם מעט עריכת מוזיקה (לא קריטי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Alice: Madness Returns, TES V: Skyrim וכאלה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ש1248X1024, מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 3500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור ילד בן 12, משחק היום minecraft, משתמש במחשב עבור משחקים, גלישה באינטרנט ועבודות לבית הספר - עדיפות למחשב שיריץ משחקים קצת יותר כבדים בעתיד - שנה שנתיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה עם הרכבת מפרט למחשב גיימינג: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, להריץ בביצועים כמה שיותור גבוהים משחקים כמו COD black ops 4, battlefield V, FIFA 19 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אבל עדיך שיחזיק עוד שנה מאשר לחסוך פה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: לא רוצה הגבלה. כל דבר שיוצא בשלוש שנים בקרובות לפחות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: יש לי מסך גרוע של 4:3, מתכנן לשדרג מתישהו למשהו רציני. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע …
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל (אין בעיה להגיע ל 4K אבל לא לחרוג מזה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, modern warfare 3. וגם שיריץ משחקים חדשים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 * 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-