עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות בעוד מספר ימים לוח אם ומעבד חדשים למחשב, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה, אני מתכנן לקנות את הלוח אם של MSI דגם Z77A-G45. בנוגע למעבד והקירור אני לא סגור, אני מחפש משו שיחזיק לי למשך זמן רב מבחינת ביצועים, כלומר שלא בעוד שנתיים כבר אני אצטרך לקנות מעבד חדש למחשב... יש לציין כי שלושתם נמצאים בטווח התקציב שלי. כמו כן השימוש העיקרי הינו לגיימינג ככה שזה עוד יותר מעלה בי את הסימן שאלה האם OC בכלל נדרש למטרה זו? תודה מראש לעוזרים!!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Tuvok,

שלום, אשמח להמלצות על נטבוק עם מסך 12". תודה.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by amitaisi,

אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. - יירכש בארה"ב (הזמנה באינטרנט בתוך תחומי ארה"ב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים (יהיה נחמד אם יוכל לתמוך ביותר מסוליטייר, COD ברזולוציה בינונית כדוגמא), עבודה עם SOLID WORKS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מסך מאט עדיף, אבל לא DEAL BRAKER. גודל 15.4 - 17.3. אם אפשר שהמסך יהיה מגע והתוספת היא עד 100$ (בהשוואה לבלי מגע) אז כן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ו…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  4. שלום אנשים, אני כרגע במזרח ואני מעוניין לקנות מחשב נייד בתאילנד עוד חודש חודש וחצי. אני כבר הרבה זמן לא מבין בחומרה ובטח שלא בניידים. הסיבה שאני צריך לדעת עכשיו היות שאני הולך לטייל הרבה בזמן הקרוב ולא יהיה לי זמן לאינטרנט. אני מתחיל לימודי הנדסת מערכות מידע (תהיה התעסקות עם תכנות) ועל כן אני צריך נייד למטרות הלימודים ול מטרת יצירת מוסיקה (קיובס 5 ). המחיר עד 5000 כאשר מעדיף סביבות ה4000. * רצוי מאוד שלא ישקול הרבה עם מסך של 15. * אחריות בינלאומית של שלוש שנים * זמן סוללה - ברור כמה שיותר * דיסק קשיח לפחות 500 * יציאות hdmi חובה * זכרון מינימום 4 גיגה אבל ברור שרצוי יותר * מדגיש שאני רוצה לקנות בתאילנד * צורב וכונן לא חובה על כל שאר השאלות בשאלון אני פחות יודע לענות מה …

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  5. אני מחפש מחשב נייד, כמעט לא יצא מהבית. דרישות (מהכי חשוב לפחות חשוב: לא מתחמם מבית טוב שיחזיק מעמד ועם אחריות ארוכה. סוללה חזקה, שתחזיק לכמה שעות טובות ולכמה שנים טובות. מסך גדול (לא פחות מ 14", מעדיף 17") דרישות מומלצות אך לא חובה: BT רמקולים חזקים יציאת HD

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול מקסימאלי של התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי טליוויזית 22' lcd hd ready שתשמש כמסך מחשב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?- משחקים כבדים (לדוגמא fallout החדש) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?- לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מ…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  7. אמא שלי רוצה שאני אעזור לה לקנות מחשב שהכי חשוב בו זה האמינות והבטרייה, כי מבחינת ביצועים היא צריכה את המינימום. המחשב ישמש מטרות של אך ורק, מוזיקה, אינטרנט והרבה אופיס. אם אפשר לרדת מכיוון ה2000 אני אשמח. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. שלום, ברצוני לרכוש נייד בתקציב של 5K, עם אפשרות התגמשות מקסימלית עד 6K השימוש העיקרי, והמאסיבי ביותר של המחשב, יהיה בתוכנה Visual Studio 2008 אך נחוצה תמיכה בגירסא העתידית, 2010. הקימפולים אורכים דקות ארוכות מדי, ואשמח להיפטר מזה.. אני מריץ לפחות 3 פרוייקטים בו"ז, וכל אחד מהם גוזל כ-250 מ"ב ראם התוכנית היא להריץ WIN7, ומכאן שהדרישה המינימלית ביותר היא 3GB ראם, עם עדיפות ל4GB עד כה, סבלתי קשות משימוש בתוכנה הנ"ל תחת ריזולוציה של 1024X768 הסקרול ימין ושמאל, למעלה ולמטה - מעייפים ומעיקים לכן דרישה נוספת היא ריזולוציה נוחה 13" זה קטן מדי, 17" זה הגבול העליון- עדיפות למסך מאט אין חשיבות למשקל, אך רצוי כי הסוללה תחזיק שעתיים-שלוש 250GB HD יספיקו בהחלט אפשרות הרצת סרטים תבורך, כ…

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  9. שלום רב. אני חושב לקנות מחשב חדש. כללית איני מתמצא בקרבי האלמנטים במחשב ולכן אשמח לקבל הנחיות לקניית על פי הנתונים המפורטים: 1. המחשב בשימוש ביתי. 2. עבודה עם תוכנות אופיס, אינטרנט, דואר אלקטרוני ותוכנות פוטושופ-פלאש (גרפיקה בסיסית לא ברמה מקצועית), סרטים וכדומה. 3. רצויה כעת מערכת הפעלה XP אך כדאי לרכוש עם נתונים שיאפשרו התקנת ויסטה בעתיד. 4. מחיר עד 2,000 ש"ח ללא מסך וציוד היקפי. תודה מראש לכל העונים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הנייד של גיגהבייט W468 הדגם הכי חזק http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9486 ורציתי לברר כמה פרטים. פה בפורום כבר קראתי כמה פעמים שלאחריות של מור לוי טכנולוגיות יש בשנה הראשונה שירות איסוף והחזרה מהבית. מצד שני דיברתי עם רשת "מרדנית" וגם עם "שניידר פתרונות מיחשוב" ושניהם אמרו לי שאני יכול להוסיף 100 ש"ח ולהיות לקוח VIP שלהם, שזכאי לשרות איסוף והחזרה מהבית למשך כל תקופת האחריות ותמיכה טלפונית (שזה שנתיים). אם אני לא משלם את ה100 ש"ח האלו אני זכאי לזה רק בשנה הראשונה ולא בשניה? כך שהתוספת של ה 100 ש"ח מאריך לי לשנתיים? או שלא הבנתי נכון? דבר נוסף במידה ויהיה לי למשך שנתיים את השירות הזה עד בית הלקוח, מה זה אומר שבמידה ותהיה לי תקלה אני …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, שמתי לב שיש סוגים שונים של מסכים למחשבים ניידים והייתי רוצה לבקש הסבר קצר מהם הסוגים ומה ההבדלים בינהם(פרט לרזולוציה)? ואיזה מהם עדיפים? ועל מה חשוב לשים לב? תודה מראש. 8)

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  12. טוב, אחרי שנעזרתי בחנות, הורכב לי המפרט הבא, אודה למישהו אם יש הערות לגבי המפרט. מנהל, תמחוק בבקשה את הדיון הקודם שהעליתי. קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Core i7 7700 / 1151 Tray 1 ₪1288 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer i11 1 ₪117 לוח אם Gigabyte GA-B250M-D3H 1 ₪365 מארז IPPON BULLET Case + IPPON 550W GOLD PSU 1 ₪320 זיכרון Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Red 1 …

13. Started by Avivgutin,

אהלן, אני רוצה לברר הערכת עלות למחשב שלי כפי שהוא שווה היום מעבד : I7 4790 (לא לֹk) קירור: corsair i110 280mm לוח אם: asus z97 deluxe זכרון: 16gb G.Skill SNIPER 4x4GB DDR3 1600Mhz כ.מסך: evga 770gtx sc 4gb מארז: cooler master cosmos s II ספק: corsair 750W כ.קול: sound blaster x fi fatal1ty pro אני בכוונה לא מכליל את הדיסקים הקשיחים והSSD תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by Anna1987,

שלום, מהו מחיר סביר למחשב יד ראשונה בעל המרכיבים הנ"ל? ומה לגבי מחשב יד שניה? תודה מראש! 1. - חסר הרד דיסק CPU: Core 2 Duo E8400 RAM: 2 GB CD: DVDRW MOTHER BOARD: D635EC GRAPHIC : Nvidia GF9400GT HARD DRIVE: **No hard drive** 2. - חסר סידי CPU: Core 2 Duo E8400 RAM: 2 GB GRAPHIC: Nvidia AX4350 16BD2-H CD: **no cdrw** HARD DRIVE: *HD 160GB 3. - מערכת שלמה CPU: Core 2 Duo E7200 RAM: 2 GB GRAPHIC: ATI Mobility HD 3600 MOTHER BOARD: DG31PR HARD DRIVE: HDT722516DLAT80 CD: DVDRW 4. - אין סידי CPU: *Core 2 Duo E7200 RAM: 1 GB RAM MOTHER BOARD: DG35EC HARD DRIVE: HD 160GB CD: **no cdrw** 5. - חסר זיכרון CPU: *Core 2 Duo E7200 RAM: **No RAM** MOTHE…

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by igor_e,

חברים, בוקר טוב. זקוק לעזרתכם בערכת מחיר של המפרט הבא, שנרכש לפני כמעט חמש שנים (נובמבר 2008). המחירים המקוריים שבהם רכשתי כל רכיב מופיעים בסוגריים. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX (983 ש"ח) קירור למעבד: Scythe Kama Cross (187 ש"ח) לוח אם: Gigabyte GA-EP45C-DS3R (752 ש"ח) מארז: Thermaltake V9 1x120mm + 230mm TOP Fan Black + Window (495 ש"ח) ספק: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI (523 ש"ח) זכרון: Kingston 4GB (2x2GB) Hyper-X DDR2-800 CL5 (486 ש"ח) כונן קשיח: Western Digital 640Gb 16MB AAKS (409 ש"ח) כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail (1450 ש"ח) כונן DVD-RW LG GH20NS DVD-…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. בקשה להערכת מפרט למחשב משפחתי, אם יש הצעות אחרות, אני מאוד אשמח להצעות. אם ישנן המלצות למסך, אשמח אם תגיבו. תודה רבה! דגם מחשב: iSB00 מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13582 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 7K1000.C 500GB 7200RPM 16MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=4699 כרטיסי מסך: Int…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by KV,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? המירבי 7,500 אלף שקל, מעדיף באזור ה6 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס (כולל אקסלים גדולים), אדובי (לא D3 או עריכת סרטים כבדים), visio, תיכנות, עריכת סרטים קלה (בסגנון יוטיוב חיתוך פיצול וכדו' לא אפקטים וכדו'), כרום כבד, bluestack, גיימינג קל (כדוגמת Command & Conquer: Generals). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא מדובר בצורך ק…

• 29 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHz לוח אם: Gigabyte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2 GB 1333 MHz אני רוב הסיכויים אקנה את אחד מאלו: MSI GTX660,Sapphire 7870 XT, Gigabyte 7870 OC ארכיב את הזיכרון ל-8GB 1666MHZ. עכשיו אני צריך עצה לאיזה מעבד לשדרג, יש לי תקציב למעבד ב850 שקל בערך (FX-8150) אבל נראה לי שהוא יותר מדי, אני צריך מעבד שיעבוד טוב עם משחקים חדשים שיוצאים (גיימינג כבד) ושלא יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס מסך. יש לי קירור של Scythe mugen 3.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by dalamer,

ניסיתי בשבועיים האחרונים ללמוד בעצמי את עניין המפרטים וההבדלים בין החומרות. יותר מורכב ממה שחשבתי. הדרישות שלי (כן, כאלה הן) הן מחשב שיפעיל בצורה חלקה את פולאאוט 3 הבא עלינו לטובה, למרות שאין דרישות מערכת בינתיים. מעבר לכך המחשב יהיה בשימוש אינטרנטי סטנדרטי וירוץ על XP. אני די סגור על מעבד דואלי. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח, גמיש במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי מקצועי - מחשב עבודה. שימוש בתוכנות אדובי -בעיקר: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין . לעתים: אפטר ופרמייר. עובד גם על קבצים וקטוריים גדולים (רול אפים ושלטי חוצות). לא מתעסק בתלת מימד באופן מקצועי כרגע, אבל מתחיל ללמוד את התחום (blender) אז רצוי שהמחשב ידע גם לעמוד בזה. לא עושה גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג'…

21. Started by poki366,

שלום, אני צריך שתמליצו לי על איזה חלק הכי כדאי לי לשדרג כדי לשפר את מהירות המחשב ואת חווית המשחק בכל מיני משחקים. הנה המפרט שלי:

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  22. שלום, הייתי רוצה לקבל בבקשה הצעות למפרט מבוסס AMD 64Bit, ללא מסך (עם ציוד היקפי - אבל בלי רמקולים) בתקציב של כ-3500 ש"ח (מוכן להתגמש קצת אבל אם אפשר להשאר במסגרת התקציב אשמח...). כמה שאלות - איזה מעבד כדאי (כמה Ghz), באיזה Socket - ראיתי שההבדלים בין S-734 לS-939 לא גדולים כ"כ במחיר. איך ההבדל מבחינת ביצועים? ומה יותר משתלם? לוח אם - האם כבר עדיף לקחת PCI - E ? ואז עולה השאלה של איזה כרטיס מסך... חוץ מזה בניתי את המפרט הנ"ל: אשמח להצעות לשיפור/ייעול, האם אפשר להוריד את המחיר ו/או לקחת רכיבים טובים יותר? תודה רבה על העזרה! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מוגדר, אני רק בשלבים ראשוניים של החיפוש, אני מאמין שאי אפשר לעלות על 3K, אין צורך בציוד הקפי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים רגילים (יוטיוב, אופיס, גלישה) + תוכנות קטנות רבות שיעבדו מבקביל כל הזמן (גם כשיושבים על המחשב וגם כאשר לא)+ אפשרות לגיימינג בינוני במקביל לתוכנות הפתוחות. יכול להיות שבעתיד יהיה רצון לשלב גם עריכת מוזיקה (חיבור לפסנתר חשמלי, עריכת midi... נושאים שעוד לא נגעתי בהם אבל ארצה כנראה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן…

24. השימושים של המחשב זה לעריכה גרפית (פוטו שופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, קורל דרו וכו') עד 3500 ש"ח אם אפשרות חריגה של עד 200 ש"ח אני מתאר לעצמי שיגידו שאפשר גם בפחות אבל עדיף משהו שיריץ טוב לכמה שנים בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by igori,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מערכת הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 7K חופשי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש להרצת משחקים לטלוייזית FHD 40" . לפעמים עריכות גרפיות פשוטות [ זה ממש לא השיא של המחשב ] , וייתכן גם שאחזור לעבוד בקיובייס =] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.