ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הנייד של גיגהבייט W468 הדגם הכי חזק http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9486 ורציתי לברר כמה פרטים. פה בפורום כבר קראתי כמה פעמים שלאחריות של מור לוי טכנולוגיות יש בשנה הראשונה שירות איסוף והחזרה מהבית. מצד שני דיברתי עם רשת "מרדנית" וגם עם "שניידר פתרונות מיחשוב" ושניהם אמרו לי שאני יכול להוסיף 100 ש"ח ולהיות לקוח VIP שלהם, שזכאי לשרות איסוף והחזרה מהבית למשך כל תקופת האחריות ותמיכה טלפונית (שזה שנתיים). אם אני לא משלם את ה100 ש"ח האלו אני זכאי לזה רק בשנה הראשונה ולא בשניה? כך שהתוספת של ה 100 ש"ח מאריך לי לשנתיים? או שלא הבנתי נכון? דבר נוסף במידה ויהיה לי למשך שנתיים את השירות הזה עד בית הלקוח, מה זה אומר שבמידה ותהיה לי תקלה אני …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שיש סוגים שונים של מסכים למחשבים ניידים והייתי רוצה לבקש הסבר קצר מהם הסוגים ומה ההבדלים בינהם(פרט לרזולוציה)? ואיזה מהם עדיפים? ועל מה חשוב לשים לב? תודה מראש. 8)
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
טוב, אחרי שנעזרתי בחנות, הורכב לי המפרט הבא, אודה למישהו אם יש הערות לגבי המפרט. מנהל, תמחוק בבקשה את הדיון הקודם שהעליתי. קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Core i7 7700 / 1151 Tray 1 ₪1288 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer i11 1 ₪117 לוח אם Gigabyte GA-B250M-D3H 1 ₪365 מארז IPPON BULLET Case + IPPON 550W GOLD PSU 1 ₪320 זיכרון Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Red 1 …
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני רוצה לברר הערכת עלות למחשב שלי כפי שהוא שווה היום מעבד : I7 4790 (לא לֹk) קירור: corsair i110 280mm לוח אם: asus z97 deluxe זכרון: 16gb G.Skill SNIPER 4x4GB DDR3 1600Mhz כ.מסך: evga 770gtx sc 4gb מארז: cooler master cosmos s II ספק: corsair 750W כ.קול: sound blaster x fi fatal1ty pro אני בכוונה לא מכליל את הדיסקים הקשיחים והSSD תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, מהו מחיר סביר למחשב יד ראשונה בעל המרכיבים הנ"ל? ומה לגבי מחשב יד שניה? תודה מראש! 1. - חסר הרד דיסק CPU: Core 2 Duo E8400 RAM: 2 GB CD: DVDRW MOTHER BOARD: D635EC GRAPHIC : Nvidia GF9400GT HARD DRIVE: **No hard drive** 2. - חסר סידי CPU: Core 2 Duo E8400 RAM: 2 GB GRAPHIC: Nvidia AX4350 16BD2-H CD: **no cdrw** HARD DRIVE: *HD 160GB 3. - מערכת שלמה CPU: Core 2 Duo E7200 RAM: 2 GB GRAPHIC: ATI Mobility HD 3600 MOTHER BOARD: DG31PR HARD DRIVE: HDT722516DLAT80 CD: DVDRW 4. - אין סידי CPU: *Core 2 Duo E7200 RAM: 1 GB RAM MOTHER BOARD: DG35EC HARD DRIVE: HD 160GB CD: **no cdrw** 5. - חסר זיכרון CPU: *Core 2 Duo E7200 RAM: **No RAM** MOTHE…
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
חברים, בוקר טוב. זקוק לעזרתכם בערכת מחיר של המפרט הבא, שנרכש לפני כמעט חמש שנים (נובמבר 2008). המחירים המקוריים שבהם רכשתי כל רכיב מופיעים בסוגריים. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX (983 ש"ח) קירור למעבד: Scythe Kama Cross (187 ש"ח) לוח אם: Gigabyte GA-EP45C-DS3R (752 ש"ח) מארז: Thermaltake V9 1x120mm + 230mm TOP Fan Black + Window (495 ש"ח) ספק: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI (523 ש"ח) זכרון: Kingston 4GB (2x2GB) Hyper-X DDR2-800 CL5 (486 ש"ח) כונן קשיח: Western Digital 640Gb 16MB AAKS (409 ש"ח) כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail (1450 ש"ח) כונן DVD-RW LG GH20NS DVD-…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקשה להערכת מפרט למחשב משפחתי, אם יש הצעות אחרות, אני מאוד אשמח להצעות. אם ישנן המלצות למסך, אשמח אם תגיבו. תודה רבה! דגם מחשב: iSB00 מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13582 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 7K1000.C 500GB 7200RPM 16MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=4699 כרטיסי מסך: Int…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? המירבי 7,500 אלף שקל, מעדיף באזור ה6 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס (כולל אקסלים גדולים), אדובי (לא D3 או עריכת סרטים כבדים), visio, תיכנות, עריכת סרטים קלה (בסגנון יוטיוב חיתוך פיצול וכדו' לא אפקטים וכדו'), כרום כבד, bluestack, גיימינג קל (כדוגמת Command & Conquer: Generals). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא מדובר בצורך ק…
-
- 29 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHz לוח אם: Gigabyte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2 GB 1333 MHz אני רוב הסיכויים אקנה את אחד מאלו: MSI GTX660,Sapphire 7870 XT, Gigabyte 7870 OC ארכיב את הזיכרון ל-8GB 1666MHZ. עכשיו אני צריך עצה לאיזה מעבד לשדרג, יש לי תקציב למעבד ב850 שקל בערך (FX-8150) אבל נראה לי שהוא יותר מדי, אני צריך מעבד שיעבוד טוב עם משחקים חדשים שיוצאים (גיימינג כבד) ושלא יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס מסך. יש לי קירור של Scythe mugen 3.
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ניסיתי בשבועיים האחרונים ללמוד בעצמי את עניין המפרטים וההבדלים בין החומרות. יותר מורכב ממה שחשבתי. הדרישות שלי (כן, כאלה הן) הן מחשב שיפעיל בצורה חלקה את פולאאוט 3 הבא עלינו לטובה, למרות שאין דרישות מערכת בינתיים. מעבר לכך המחשב יהיה בשימוש אינטרנטי סטנדרטי וירוץ על XP. אני די סגור על מעבד דואלי. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח, גמיש במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי מקצועי - מחשב עבודה. שימוש בתוכנות אדובי -בעיקר: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין . לעתים: אפטר ופרמייר. עובד גם על קבצים וקטוריים גדולים (רול אפים ושלטי חוצות). לא מתעסק בתלת מימד באופן מקצועי כרגע, אבל מתחיל ללמוד את התחום (blender) אז רצוי שהמחשב ידע גם לעמוד בזה. לא עושה גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג'…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך שתמליצו לי על איזה חלק הכי כדאי לי לשדרג כדי לשפר את מהירות המחשב ואת חווית המשחק בכל מיני משחקים. הנה המפרט שלי:
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לקבל בבקשה הצעות למפרט מבוסס AMD 64Bit, ללא מסך (עם ציוד היקפי - אבל בלי רמקולים) בתקציב של כ-3500 ש"ח (מוכן להתגמש קצת אבל אם אפשר להשאר במסגרת התקציב אשמח...). כמה שאלות - איזה מעבד כדאי (כמה Ghz), באיזה Socket - ראיתי שההבדלים בין S-734 לS-939 לא גדולים כ"כ במחיר. איך ההבדל מבחינת ביצועים? ומה יותר משתלם? לוח אם - האם כבר עדיף לקחת PCI - E ? ואז עולה השאלה של איזה כרטיס מסך... חוץ מזה בניתי את המפרט הנ"ל: אשמח להצעות לשיפור/ייעול, האם אפשר להוריד את המחיר ו/או לקחת רכיבים טובים יותר? תודה רבה על העזרה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מוגדר, אני רק בשלבים ראשוניים של החיפוש, אני מאמין שאי אפשר לעלות על 3K, אין צורך בציוד הקפי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים רגילים (יוטיוב, אופיס, גלישה) + תוכנות קטנות רבות שיעבדו מבקביל כל הזמן (גם כשיושבים על המחשב וגם כאשר לא)+ אפשרות לגיימינג בינוני במקביל לתוכנות הפתוחות. יכול להיות שבעתיד יהיה רצון לשלב גם עריכת מוזיקה (חיבור לפסנתר חשמלי, עריכת midi... נושאים שעוד לא נגעתי בהם אבל ארצה כנראה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן…
-
- 21 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
השימושים של המחשב זה לעריכה גרפית (פוטו שופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, קורל דרו וכו') עד 3500 ש"ח אם אפשרות חריגה של עד 200 ש"ח אני מתאר לעצמי שיגידו שאפשר גם בפחות אבל עדיף משהו שיריץ טוב לכמה שנים בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מערכת הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 7K חופשי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש להרצת משחקים לטלוייזית FHD 40" . לפעמים עריכות גרפיות פשוטות [ זה ממש לא השיא של המחשב ] , וייתכן גם שאחזור לעבוד בקיובייס =] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מבקש ממכם עזרה בבניית מפרט שסך מחירו בסביבות ה3500. עדיפות למסך 22", כרטיס קול סביר, ללא ציוד הקפי וללא צורב
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מבקש ממכם עזרה בבניית מפרט שסך מחירו בסביבות ה3000. עדיפות למסך 19", כרטיס קול סביר, ללא ציוד הקפי. תודה מראש. אדי.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני טרי פה באתר ומבקש ממכם עזרה בבניית מפרט שסך מחירו בסביבות ה4000. עדיפות למסך 19", כרטיס קול סביר, ללא ציוד הקפי. תודה מראש. אדי.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייח חדש אז כמו שאמרתי אני צריך שיוכל להריץ משחקים כבדים כמו שצריך, שיהיה חזק וטוב ושיהיה בסביבות ה3000 ש"ח. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 לא רוצה לחרוג אבל אפשרי בדיעבד עד 10000 , אם יש צורך הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? א . עבודה מהבית , סיטריקס ויישומים דיי כבדים של השתלטות מרחוק ב. גיימינג כבד , גם לעכשיו וגם לעוד קצת קדימה , COD, GEARS5 וכד' רוצה להנות מהרזולוציות הגבוהות בלי קריסות התחממויות יתר וכד' ג. סרטים וכו' ב4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי רק מסך , מה שיש היום הוא PHILIPS 233V האם הוא מתאים ל5K והגדרות רזולוציה של 60FPS במשחקים ? 4. האם יש רכיב בסי…
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אתמול מת לי ההארד דיסק במחשב הישן אז החלטתי כבר לקנות מחשב חדש(הישן כבר כמעט בן 7.5) התקציב שלי הוא עד 3000 שקל עם חריגה ל3500(לא כולל המסך) . עיקר השימוש במחשב הוא: הרצה של - WINDOWS 7(יש לי כבר את הדיסק אז אין צורך ברכישה שלו) - גלישה באינטרנט. - מידי פעם עבודה עם פוטושופ - לא הכי קריטי אבל משתמש מידי פעם אז כדאי שאוכל להשתמש בצורה טובה. - תכנות בVISUAL STUDIO - שתכלס זה החלק הכי כבד לדעתי - הכרחי אבל אם ההבדל במחיר הוא בשמיים אז אני מוכן להתפשר על ביצועים נמוכים יותר. - אין לי צורך בצורב ועניינים כאלה - את זה אני אקח מהמחשב הישן. - כרטיס מסך עם יציאות לטלויזיה - המחשב לא נמצא בחדר שישנים בו או משהו - כדאי שיהיה שקט אבל לא אם זה תוספת רצינית במחיר/ביצועים. …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקבות קריסה של המחשב הישן שלי (בן 4.5 ונדפקו לו הזכרונות, והכונן הראשי) ואני קונה מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור ה 4500-5500. אין צורך בחיסכון 2. מה שימושי המחשב עבודות דו מימד, בעיקר צילום (lightroom ומדי פעם פוטושופ ועוד תוכנות). אופיס (אם כי אני מניח שזה חסר משמעות.) יש לציין שאני אוהב לעבוד על תוכנה מסויימת ולהפעיל סרטי וידאו או מוסיקה במקביל. המחשב יחובר למסך של NEC PA241W רזולוציה 1920x1200. 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 די חשוב (6), כי המחשב בסלון בשלב הנוכחי ובמהשך קרוב מאוד לחדר השינה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. בנתיי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני להרכיב מחשב למשחקים כבדים אפילו עם חלקים מתקדמים שיעבוד טוב כמו שציינתי חשוב לי מאוד מטרת המשחקים ומבקש מהמומחים שמבינים ויכולים בבקשה לתרום מהידע שלהם ומרצונם להרכבת המחשב תודה.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום אשמח להרכבת מפרט, התקציב הוא 2800 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 3000 ש"ח. שימושים: עבודה עם תוכנות גרפיקה, AutoCAD, SketchUP, Revit 2009-2010, photoshop, עבודות רינדור, עבודות משרדיות וגלישה באינטרנט. דרישות חובה: - מעבד אינטל C2D - לא AMD - כרטיס מסך NVIDIA - לא ATI - חשוב שהכרטיס מסך יתמוך במסך 20 - 24 אינץ'. - זיכרון: 4GB - הארדיסק: 320GB או 500GB .. תלוי מה ההבדלי מחירים - רמת שקט - 7. - לא מתוכנן OVERCLOCK. - אין צורך במערכת הפעלה. - חנות באזור חיפה \ קריות. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-