עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, חבר שאל אותי היום על המחשב הזה: http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1946 הוא סטודנט ומשתמש במחשב בעיקר לגלישה, קצת תכנות ועריכת וידאו וגם בטח קצת משחקים (לא צריך את האיכות הכי הכי הכי). אני רואה שמדובר במחשב בדגם "מיושן" (מעבד וכרטיס מסך), אבל מדובר בחברה טובה וסדרה טובה ועם מ"ה ומודם סלולארי (Nice to have). השאלה היא אם ללכת על זה או שב-4000 שקל יש בשוק דברים יותר טובים ואין מה לקפוץ על המציאה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by scruby,

שלום לכולם, אני מחפש לשדרג כרטיס מסך בקרוב, המטרה היא בעתיד לקנות מסך שתומך 144HZ 1080P או 1440P מה שירגיש יותר פרקטי כדי להריץ משחקים בקצב רענון גבוה. התקציב גמיש בין 1000 ל 2000 ש"ח אך מחפש כמה שיותר bang for buck. המועמדים הטבעיים לפי איך שאני רואה את זה הם gtx 1060 וה- rx 480 ואולי 1070, השאלה אם הוא לא אובר קיל בשביל מה שאני רוצה. לא שולל כרטיסי יד שניה אבל אין הרבה ברמה גבוהה, 980ti יד שניה יכול להיות אופציה אם יהיה כזה. מה אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתקמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , קצת photoshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V ,CSGO ,משחקים חדשים שיצאו בקרוב, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך , מבקש להוסיף למפרט מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהה שיש 3. האם יש צורך בצ…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום המחשב נייד המדובר הוא K55A עדין באחריות למשך שנתיים וחצי שנותרו , יש את כל האריזה כולל ספרים. מותקן בו windows8.1 ( ככה הוא הגיע) זהו בגדול תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by אביב גפן,

שלום לכולם. יש לי לקוחה בעסק שרוצה לקנות מחשב גיימינג VR לבן שלה. מהקריאה שעשיתי הבנתי שHTC Vive הוא המוצר המומלץ לגיימינג דרך Steam ונראה לי שזה מה שאמליץ לה. אודה להארות אם יש + מפרט נחמד שיחזיק את כל החוויה כמו שצריך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + VR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…

6. המחשב בתקציב 2500 -3000 * מטרות המחשב? Adobe Photoshop Lightroom, Adobe Photoshop ,Photoscap, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15-14 אינץ' * רזולוציית המסך? FullHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB,hdmi * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1T. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ, רצוי 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, Windows 8.1. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, מעדיף DELL,Asus, Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- בסכום הזה יש אפשרות למעב…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. רוב הזמן הוא סתם ישמש לצפייה ביוטיוב, מיילים, ואינטרנט סתם... חשוב לי שיהיה אפשר לצפות בחומר בקידוד x265 ללא קרטועים וללא עייפות של המחשב. הייתי רוצה שהוא יאכל בלי מלח הפעלת סרטים של 4K בקידוד x265 ללא בעיה כלל אפילו שכרגע המסך שלי הוא בכלל ברזולוציית FullHD, אבל אם במקרה ארצה להחליף בעתיד למסך של 2K או 4K הייתי רוצה שאוכל לצפות באיכות הגבוהה יותר בלי לשנות כלום במחשב (מלבד החלפת המסך כמובן). (עם המחשב הנוכחי שלי זה פשוט לא מתאפשר. פירוט למטה). מלבד זאת אני לא שחקן רציני ונניח שהגבול העליון מבחינת מה שאני רוצה לשחק בו יהיה המשחק crysis 3 שיצא ב2013 והיה כניראה מפלצת ממה שאני זוכר מבחינת כרטיס מסך שהוא זקוק לו. אז הייתי רוצה שמשחקים ברמה שלו (ומאו…

8. מעבד amd athlon 64 bit 3000+ 939 לוח אם gigabyte ga-k8n ultra או msi k8n neo4 platinum קונן קשיח 160 גיגה בייט של מאקסטור (חיבור סאטה) זיכרון 512*2 geil 400 מגה הרצ Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb בקיצור זה החלקים בחשובים ובבקשה תציעו לי על מארז כי אין לי מושג כמה וואט כל זה צורך! אה כן לא פירתטי את שאר החלקים (רמקולים מקלדת עכבר וכו .....) אך הם מכללים בסוף במחיר ואני רוצה מערכת ב 5000 מקסימום אז מה דעתכם???

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by harap,

מישהו מכיר את המחשב של אסוס מדגם tp500la-dn042h ויכול להמליץ? זה הדגם עם המסך המתהפך לו בלט. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by BaseQuad,

אנחנו מחפשים מחשב לאחי, בעקרון הוא רוצה מחשב שיתפקד טוב ושיהיה מהיר. משחק הרבה במשחקים באינטרנט וגם במשחקים חדשים כמו BF4 ושותפיו... אין לנו תקציב מדויק, אני מברר כרגע. לא חייב שהמחשב הזה יריץ את המשחקים האלה על ULTRA והכל. אנחנו חושבים כנראה על יד2.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by KarmicKoala,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K, כנראה מסך 28״ של סמסונג (לא כלול במחיר). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אז ככה, אני מחפש שלוש קדוש שיאפשר להריץ BF3 (לא מקורי הא ). התקציב שאני נותן לסיפור הוא 2500 ש"ח, במידת הצורך ניתן לחרוג כמובן אבל עדיף רק לחסוך. המגבלות הן כאלו: ספק הכוח הוא SEASONIC 430W והוא משרת אותי נאמנה, ואני מעדיף לא להחליף אותו, אז הרעיון הוא מערכת שנכנסת במעטפת הכוח של הספק, במידה ויש דיל מטורף לספק חדש שנכנס בתקציב +- אפשר להחליף אבל ההעדפה היא להשאר עם הספק הזה. המארז הקיים הוא LANCOOL PC-K56 , אני חושב שהוא יכול להכניס את כל הרכיבים אבל אם יש סיבה לדאגה תגידו לי.. מעדיף שלוח האם יאפשר תמיכה בUSB3 אך זו לא חובה, מעדיף גם (במידה ואני הולך על אינטל) שהלוח יאפשר תמיכה בליבה הגרפית הפנימית (שוב לא חובה אבל אם זו תוספת מחיר לא משמעותית זה נחמד). מעדיף שהחנות…

13. Started by almog333,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 55' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by *BYZ*,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, COD, FAR CRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום אנשים חבר של אח שלי רוצה מחשב למשחקים כבדים! הוא אמר לי"לא שירוצו אלה שיטוסו". חשוב לו גם השקט. אז אני חשבתי על משהו כזה: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1425 קירור למעבד: Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support כמות: 1 - מחיר: ¤250 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤554 מארז: ANTEC P182 SE 3x120MM Mirror Finish P182SE כמות: 1 - מחיר: ¤1123 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤230 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤605 כרטיס מסך: BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 Retai…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by maormark,

מה עדיף משני מחשבים אלו אסוס http://hwzone.co.il/reviews/notebooks/asusk53e או דל http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-2310m.htm מה הייתם לוקחים? ומה עדיף מבחינת מפרט? מה היתרונות של אסוס על דל או דל על אסוס מבחינת חווית צפיה או נוחות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינצ' ולא חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר, 5 שעות פחות או יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI נדרש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מלא, 256GB יספיק * כונן אופטי? אין הכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ניסיון טוב עם טושיבה, פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מקלדת מלאה תהיה יתרון. המון תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by studentofbiochemistry,

היי כולם אשמח לעזרתכם בכיוון וייעוץ לקניית מחשב חדש. המחשב הוא עבורי - סטודנטית לעתיד (ביוכימיה). מה חשוב לי במחשב נייד (הדברים שאני נעולה עליהם ולא מוכנה להתפשר עבורם): שיהיה מסך מגע טאץ׳ שיהיה זריז עם עבודה חלקה, בלי תקיעות. אופי העבודה במחשב: עבודה על הרבה תוכנות אופיס במקביל גלישה באינטרנט על הרבה טאבים במקביל צפייה ביוטיוב וסרטים לציין כי אני לא גיימרית ולא עתידה להשתמש בתוכנות עריכה או תוכנות כבדות כאלה ואחרות (אבל תמיד נחמד שתהיה לי כן את האופציה להוריד תוכנה כזאת או אחרת בעתיד) ממחקר קטנטן שביצעתי באינטרנט, זה מה שאני חושבת שיתאים לי ולאופי העבודה שלי: מעבד i5-8…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. טוב, אני הולך לקנות מחשב חדש בשבוע- שבועיים הקרובים ואני צריך מפרט כמעט קומפלט עם החלקים הבאים: מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, זיכרון(אני חייב 1024 זיכרון), כרטיס מסך, כרטיס קול, הארד דיסק(100 GB), צורב DVD, מקלדת, כונן תקליטונים, סורק ומדפסת. המחשב לא מיועד לאוברקלוק. תשתדלו לקצץ כמה שיותר במארז, לא אכפת לי מהמראה שלו, מצידי שייראה כמו חרא מפלסטיק, רק שיחזיק את המחשב. גם בלוח אם לנסות לקצץ כמה שיותר, שיהיה בו כמה שפחות פ'יצרים. בעיקרון אני מתכוון לקנות מפנדה(פשוט בגלל ניסיון טוב איתם) אבל אם יש לכם הצעה יותר טובה אז תגידו(עדיף שתהיה קרוב לאשדוד, זה בעיה עם פנדה).

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by hadarK,

אז הרכבתי מפרט למחשב והייתי רוצה לדעת אם הספק מתאים?,והאם הכונן קשיח מומלץ?, ובנוסף האם עדיף מארז הכולל ספק? וכמו שרשום בכותרת לקבל חוות דעת והצעות לשיפור. אז הנה המפרט: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1150 Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 119 Gigabyte Z77M-D3H 560 Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 390 Gigabyte GTX660 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E (כאשר המוצר יהיה במלאי) 1920 Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 585 Samsung SH-S223B / SH-222AB / SH-222BB DVD±RW x22 Black SATA 115 SeaSonic 560W Gold 560 Antec Eleven Hundred 580 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ול…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by shayhugi,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל לפני שאני קונה אותו. המחשב ישמש בעיקר לסרטים ומשחקים כמו Need for Speed Shift 2, Test drive Unlimited 2, Dirt 3, Sims 3, GTA IV ועוד.. מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪605 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3כמות: 1 - מחיר: ₪368 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Blackכמות: 1 - מחיר: ₪369 ספק כוח: SeaSonic ET 600W Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-Eכמות: 1 - מחיר: ₪369 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9כמות: 2 - מחיר: ₪96 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3כמות: 1 - מחיר: ₪263 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACKכמות: …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי, מעולם לא היה לי מחשב נייד אז אני דיי NOOB בדברים האלה. הניידות פחות חשובה לי ואני קונה אותו בעיקר משיקולי גודל ואפשרות להעביר ממקום למקום פעם בחודש. כל מה שאני כותב למטה מתייחס בהנחה שאני קונה בארץ. * מטרות המחשב? מטרת המחשב להיות תחנת עבודה נייחת למטרות של אופיס\אינטרנט\סרטים תכנות "קל". אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים אבל אני רוצה יתירות, כלומר לא משהו מסכן שבקושי יפתח דף אינטרנט. * גודל המסך: באזור ה15" * משקל רצוי: רב הזמן הוא יהיה במקום ויוצא מהבית \ יוזז פעם בחודש בממוצע אז משקל פחות חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אבל לא חובה * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונ…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי, מחפש מחשב נייד לפי הטופס: * מטרות המחשב? עיצוב גרפי, בעיקר עבודה עם פוטושופ ואילוסטריטור. דו מימד, ואם יש אפשרות, אופציה לתלת מימד. * גודל המסך? 15.6 מט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא כבד במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים עבודה ללא מטען. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD של לפחות 240GB. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום, יש לי שני מפרטים שהייתי רוצה לשמוע עליהם חוות דעת. המפרטים הם הצעה מהעבודה ולטובת גלישה באינטרנט בעיקר ראשון: מחיר 2100 ש"ח LENOVO מחשב נייד דגם G550 2958-XDG * מעבד intel core duo T4500 מעבד כפול ליבה (2.3GHz) * זכרון של 2GB DDR3 1066 MHz * דיסק קשיח בקיבול SATA 5400RPM 320GB * מסך רחב 15.6 Widescreen + מצלמה מובנית * כונן DVD/RW * חיבור Wireless * 3 חיבורי USB 2.0 * סוללת 6 תאים * מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium * אחריות לשנה עם שירות איסוף והחזרה באתר הלקוח שני: מחיר 2435 ש"ח LENOVO מחשב נייד דגם G560 0679-9BG * מעבד intel core I3 350M מעבד כפול ליבה (2.26GHz) * זכרון של 2GB DDR3 1066 MHz * דיסק קשיח בקיבול SATA 5400RPM 250GB * מסך רחב 15.6 Widescre…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אורח יאיר
    Started by אורח יאיר,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב ואשמח לסיוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 4000-4500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקאד בעיקר, מעבר לזה מטלות של סטודנט אבל אוטוקאד לדעתי זה הפקטור המשמעותי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים