עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Hiiram,

אהלן. בימים אלה אני בונה מפרט שמייעד את מטרותיו לגיימינג ב-1440p וב-4K ועלתה סוגיית לוח האם. כיוון שהתקציב גבולי וכל רכיב חורק בו (ובי) שיניים, עלתה ההצעה להשתמש בלוח B450 Tomahawk Max כדי לתחזק את ה-3900X. נציג מחברה שלא אציין את שמה פה טען שהלוח הזה לא יחזיק את המעבד, שהוא מסרב בתוקף להרכיב לי אותו ושהוא לא ייתן אחריות עליו. רציתי לשמוע מכם התייעצויות קודם על הקומבינציה הזו, האם הלוח יחזיק את ה-3900X? האם יש ממה לחשוש? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by spitzi,

היי, שדרגתי מארז, ספק כוח (S12II-620) וכרטיס מסך (GTX 560Ti). עדיין, יש לי לפעמים "שיהוקים" במשחקים, בלי קשר לרמת הגרפיקה, ואפילו בניגון סרטי HD. החלקים שלא שדרגתי עדיין הם: + מעבד E8400. + לוח אם בן 3 שנים של MSI. + שני הארד דיסקים 250GB של WD, באחד מהם כבר התגלו סקטורים פגומים. + זכרונות 2X2GB 800 MHz של מושקין. אני לא חושד שמקור הבעיות הוא בזכרונות, במעבד או בתוכנה, מה שמשאיר רק את לוח האם וההארד דיסקים. האם הארד-דיסק 0.5TB חדש יפתור את הבעיה ? בנוסף, חשבתי לשדרג ל-2500K עם לוח אם תואם. אבל אני יודע שהולך לצאת דור חדש של מעבדים לקראת סוף מרץ, האם שווה לחכות לכך כדי שיוזלו מעבדי SB הנוכחיים ? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לשדרג את ביצועי הגיימינג של המחשב שלי שנקנה לפני קצת יותר משנה (ככה זה, עם האוכל בא התיאבון) המפרט הרלוונטי (המלא נמצא בפרופיל אם זה מעניין מישהו): לוח: Gigabyte GA-H77-D3H מעבד: Intel® Core™ i5-3570 Processor זיכרון: CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) CML8GX3M2A1600C9B כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 SSD: Crucial M4 CT128M4SSD2 2.5" 128GB SATA III HDD: Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 ספק כח: Seasonic X-660W כרגע אני משחק משחקים כמו GTA IV ו-Assassin's Creed III ובהגדרות הגבוהות אני מתחיל להרגיש איזשהו גמגום, ובעתיד הקרוב אני מתכנן לשחק משחקים קצת יותר תובעניים. נשאלת השאלה - מה היא החוליה החלשה במפרט הזה, ומה המינימום הנדרש לשדרוג כדי להרג…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני ממשיך במסעי לעבר הנייד המתאים לי, רק כדי להזכיר את מה שאני מחפש- נייד לסטודנט, קודם כל שיהיה נוח להקלדה כמובן ויריץ את כל תוכנות ה- office כמו שצריך. מעבר לכך, שיריץ סרטים כמו בצורה טובה, ולמרות שאני לא משחק במחשב יותר מדי- אני מעוניין שלמרה וארצה להתקין עליו איזה משחק ( בינוני? ) כמו PES שירוץ חלק ויפה בלי תקיעות ובעיות. בקשר לניידות- פחות קריטי לי, ולכן המסך ( 15.6 ), אלא אם איזה סטודנט יאיר את עיניי וימליץ לחפש משהו קטן יותר. אני פשוט לא רואה את עצמי מסתובב איתו לספרייה וכו', כלומר הכוונה היא בעיקר מחשב ביתי... ההתלבטות שלי היא בין שני המחשבים הבאים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12892 ה- acer aspire http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12899ה- h…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכל הממליצים. אישתי מחפשת להחליף מחשב עבודה כי הישן כבר מקרטע. היא מחפשת מחשב נייד קטן (רוב הזמן המחשב יחובר למסך מקלדת וכו). המחשב שיש לה היום זה MacBook Pro 12,1 13 Inch Early 2015 . עם corei7 ו 16GB זיכרון. השתמשנו בbootcamp ומערכת ההפעלה היא windows. היא לא רוצה מק. הוא כבר קצת מקרטע וגם עם בעיות טכניות קלות (סוללה קצת מנופחת, חיבור HDMI בעייתי) נמשיך לפי השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אבל אפשר לחרוג. רוצים שקט לאורך זמן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה ומשחקים. עבודה זה קצת…

6. Started by taotao,

לא נתחיל עם הסיפור למי המחשב..נתמקד במחשב וזהו.. אז ככה חובה מסך דק..(הבחור מתעקש..).. יש המלצה למסך דק 17' ש1500-2000 שקל יספיקו למסך נורמלי עם 8MS...(למשחקים+-..) והנה שאר המפרט אשמח לקבל וחוות דעת והצעות לשיפורים....(עזבו מארז וציוד קפי בסביבות ה400-500 שקל..) מעבד AMD Athlon64 (S939) 3000+Venice-BOX לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX זכרונות TWINMOS/KINGSTON/SAMSUNG 512X2 DDR 400MHZ כרטיס מסך Gigabyte 6600GT 128BIT/MB

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Yoav,

יש בידי מחשב נייד מדגם Asus U35Jc עם מעבד i5 שנרכש באפריל 2011. אמש המחשב שבק - ללא כל התראה (כמובן שהאחריות נגמרה לפני חודש...). המחשב הציג מסך שחור, לא הגיב, ועבר כיבוי "אלים" (לחיצה על כפתור הכיבוי למשך 6 שניות). לאחר מכן המחשב סרב להדלק - בעת הדלקה, נדלק לד ה-power למשך שניה-שתיים, לא נשמע כל צליל של מאוורר או צפצוף, והמחשב כבה. המחשב נבדק עם ובלי סוללה (ומחובר ומנותק מהחשמל), עם ובלי זיכרון ה-RAM, ועם ובלי ה-HD. נאדה, כלום, גורנישט. אפילו לא BIOS. יש הצעות, או שהמחשב החזיר את נשמתו לטאיוואן (מחשב איכותי, לא לינג לונג!)?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Kevitor,

הלפטופ הזה יכול להריץ FIFA 14? http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=21501&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by mishiago,

CPU : Intel Pentium IV 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 3924.73 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4G8X Deluxe Intel E7205 Motherboard (AGPx8,Dual DDR,RAID,S.ATA,5.1 Sound,1G LAN,USB 2,1394) [ ¤ 1280.52 ] 1 Memory : KINGSTON DDR-RAM 512MB PC2100 Memory [ ¤ 1017.31 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! [ ¤ 118.88 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 687.17 ] 2 Cooling / Modding : Thermaltake Hardcano 6 HDD Cooling Panel [ ¤ 137.88 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card [ ¤ 1354.28 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Flopp…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?3 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב: משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: חדשיםביותר -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך: רזולוציה: 1280X1024, גודל: 17 (נראה לי ככה, המסך הוא syncmaster 730B ובדקתי ברשת וזה מה שהעלתי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל זה לא כ"כ משנה לי, העיקר שירוץ חלק 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני אכתוב בסעיף 9. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, רק שלא יהיה טרקטור ששומעים גם בחד…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by GoLB0,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, תכלס אפשרי גם יותר מכיוון שאני לא קונה מחנות מסויימת אני קונה הכל דרך היבואן כי אבא שלי מכיר מישהו שיכול לעזור לנו עם זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כאשר יצא למחשב, BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים (זה דורש מפרט חזק), זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות ULTRA עם 60FPS וגם משח…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד Dell latitude L7300 עם מסך ברזולוציית FHD ואני רוצה לקנות מסך חיצוני 4K. אני מנסה להבין האם המחשב יוכל להעביר ווידאו באיכות מספיק גבוהה כדי להנות מהיכולות של המסך או שאין טעם להשקיע במסך כזה. המפרט של המחשב: מעבד: 8th Gen Intel Core i7-8665U Processor כרטיס מסך: Intel UHD 620 Graphics יציאות: Thunderbolt™ 3 with Power Delivery and DisplayPort HDMI 1.4 ממה שהבנתי מה שמגביל אותי זה ש HDMI 1.4 מוגבל להעברת נתונים ל 4K רק עד 30Hz. האם חיבור המסך דרך USB-C עדיף במקרה הזה? האם כדאי להשקיע במסך או שאני לא יהנה מהיכולות שלו? תודה ושתבוא הברכה על העונים והמגיבים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by qwe,

אני הולך לשדרג את המחשב שלי וזה מה שאני הולך להזמין: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Asus A7N8X Deluxe v2.0 nVidia nForce 2 Ultra400 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S-ATA,1394,LANx2,USB 2) Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail Video Card

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות thinkpad , השימוש הוא בעיקר יישומי אופיס ואינטרנט (משתמש בתוכנת החיפוש של מייקרוסופט ככה שיש הרבה אינדקוס ברקע). נפח HD בסביבות ה 320GB נראה לי שיספיק (אלא אם כן ההפרש בינו לבין 500GB הוא בסביבות ה 200 ש"ח) זכרון , עדיפות ל 3-4GB . אם יש THINKPAD שמגיע עם XP אז עדיף , אם לא אז windows7 32bit. גודל מסך : 14-15 אינטש. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by alergic,

מפרט שאספתי לחבר וחורג מהתקציב. אם תוכלו להמליץ על חלקים שכדאי להחליף באולי זולים יותר כדי להיכנס לתקציב. לגבי ה SSD מאוד אפשרי שיקנה בחול בהפרש של כ450 ש"ח...מה שיאפשר להכניס את המפרט לתקציב. אם זאת אני פה כדי לשמוע דעה נוספת מאנשים חכמים ממני שאולי יודעים על חלקים שווי ביצועים במחיר נמוך יותר. כ.מסך ללא צורך כרגע. המחשב יהיה מחשב משחקים כשדרוג למערכת מאוד ישנה, מעבד ה I7 נבחר בגלל השרידות הגבוהה שלו בעתיד כשיהיו יותר תוכנות/משחקים שישתמשו ב Multi-Threading ואז המצאות 4 ליבות עם HT יעזרו. אבל כמובן שאני שמח לשמוע דעות שונות ממני ואם אכן יוכח שמעבד I5 טוב יותר מאשר I7 למחשב משחקים ללא OC אז כמובן שאקח אותו. תודה מראש לכל העוזרים: מעבד Intel Core i7 4790 Tray 1,599 - 1,459…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני עובד בגרפיקה על תוכנת 3D-MAX ונצרך למערכת בעיקר לצורכי רנדר מהיר וכמה שיותר מהיר (רנדר לאנימציה) ואני אמור לרכוש מערכת חדשה בימים הקרובים. ואני מסתפק בין מעבד ה i7-3930K שמחירו נע בסביבות ה 2800 ש"ח לבין ה 2600K שמחירו נע בסביבות ה 1500 ש"ח. הסיבה לספקות אינה המחיר אלא לתמורה. כלומר כמה באמת המעבד הזה יותר מהיר ממעבד ה 2600K אשמח מאוד אם מישהו מכיר את המעבד i7-3930K בתחום הרנדר בכדי לתת לי אפשרות לערות השוואה בין השניים. נ.ב. אני כבר מחזיק מחשב אחד עם מעבד 2600K ויש לי זמני רנדר לתמונה בודדת של המעבד הזה. אם יש למישהו כאן את המעבד i7-3930K אשמח לשלוח לו את אותה הסצנה שרינדרתי בכדי שירנדר על המעבד הנ"ל ויאמר לי כמה זמן לקח לו לרנדר את התמונה וכך אקבל תמונה יותר ברורה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני על סף רכישת מחשב נייד dell xps 16 עם מעבד i7, דקות לפני ביצוע ההזמנה, עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי את שתי השרשורים האלה : http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=440493 http://en.community.dell.com/forums/t/19303822.aspx ששמה ישנם המון אנשים שרכשו את המחשב, ומתלוננים כבר כמה חודשים על מצבים שהמחשב קופא, הם ניסו מלא פתרונות, ועדיין לא הצליחו לעלות על הבעיה, הם פנו ל דל העולמית, וגם אחרי יותר מ 3 חודשים על פי מה שרשום בפורומים הללו עדיין לא הצליחו לעלות על פתרון לבעיה,גם העדכון ביוס האחרון שדל הוציאו, לא פתר את הבעיה. דל החליפו לחלק מהאנשים לוחות אם, דיסקים קשיחים, והרבה הרבה חלקים מהמחשב, שעדיין לא פתרו את הבעיה. הלקוחות שעמדו על שלהם, הצליחו לקבל החזר כספי מלא על …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, חדש פה אני נוהג לבקר הרבה באתר ומאוד אוהב את התכנים וגם ראיתי שיש פה אחלה פורומים. לאחרונה היתה לאחי הקטן בר מצווה, וההורים הבטיחו לקנות לו מחשב. למרות שהם לא נקבו בסכום מדויק, אני מניח שהסכום המתקבל על הדעת יהיה משהו בין 7000-8000 ש"ח. אני אשמח מאוד אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבנות מפרט למחשב החדש. המפרט מיועד בעיקר לגיימינג, עם השקעה גם לטווח של לפחות השנתיים הבאות. דברים שצריך שהמפרט יכלול: מסך (לא זקוק ליותר מCRT חביב של 17 אינץ', אולי 19 אם זה יסתדר עם המחיר..) צורב DVD motherboard עם תמיכה בSLI? (חשבתי על כך במקרה שיהיה מפרט עם 6800 GT לדוגמא. האם זו השקעה טובה\נבונה?) ג'יגה RAM עדיפות למעבד 64bit HD של מינימום 120 ג'יגה מארז כמובן דברים שלא צריך …

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by DarkSlide,

או יהה, הוא הגיע =] פשוט מעולה רציתי לשאול רק משהו אחד - לגבי הטענה, במדריך אמרו לחבר לחשמל וישר להדליק ולהתחיל עדכונים וכל זה.. אז זה בסדר? ולגבי הטענה, זה בסדר נגיד אם יש 50% לחבר להטענה? לא חייביםלחכות לריקון מלא נכון? תודהרבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by goldenbrown22,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים ואשמח לעזרתכם: הראשון, של לנובו: http://ksp.co.il/?uin=25733 השני, של אסוס: http://ksp.co.il/?uin=26110 תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by creek,

עד עכשיו הייתי מחובר ל-012, ולא ממזמן הם הוציאו את המבצע הבא: http://www.012.net.il/sales.aspx?docID=7237&FolderID=55〈=he&tabn=0 "גם מחשב נייד חזק HP Pavilion מבוסס טכנולוגיה ניידת Intel Centino Duo, פי 2 זיכרון ופי 2 דיסק קשיח וגם אינטרנט מהיר ורשת אלחוטית. והכל ב 239 ש"ח לחודש בלבד *!" כדאי? * אני עדיין לא יודע מה אני רוצה בכלל מהמחשב הנייד שלי. איזה דברים אני צריך לדרוש במחשב נייד בימים כאלו? wifi, bluetooth...? אני באמת לא יודע. אה, שיהיה שקט (כי הייתי ליד מחשב נייד של חבר שלי - הדבר הזה הרעיש יותר מדי) ושלא תיהיה לא סוללה חלשה (ביחס למחשבים ניידים אחרים) המחשב בעיקרון ישמש לדברים הפשוטים, בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים. (לא קידוד, רק צפייה פשוטה) אם לא מדובר ב…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Eyal-Style,

מעוניין למכור- רק שלושה חודשים אצלי- חדש דנדש!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by omrit,

שלום, קניתי נייד של אסוס מדגם n55sf אחרי הדלקת המחשב הראשונה, הזדעזתי לגלות שאסוס התקינו לפחות מחצית מהאפליקציות הזמינות לעולם- במחשב. כמות התוכנות כמובן מכבידה על המחשב והסרה של כולם גורמת לבעיות במערכת ההפעלה (לא רק אצלי, קראתי גם בפורופים על אנשים שמתלוננים על דבר דומה). מישהו יודע האם אפשר להתקין מחדש את מערכת ההפעלה בצורה נקייה ואחר כך להתקין ידנית את הדרייברים הרלוונטים? שימוש בשחזור/התקנה מחדש של אסוס מחזיר את המחשב כמובן למצב המזעזע שלו. שהסתכלתי על המפתח של הווינדוז (home premium x64) ראיתי שיש את האותיות OEM בשם. אשמח לעצות. תודה!

25. Started by Oz.,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה ושימוש ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים