ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, רכשתי לאחרונה DELL VOSTRO3350 ועדיין יש לי מספר דרייברים שלא מותקנים, למרות שהתקנתי ככל הזכור לי את כל הדרייברים מהאתר של DELL. צירפתי תמונה. אשמח לקבל עזרה תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לחברה שלי היית בעיה עם המחשב, והוא היה זקוק לפורמט. עשיתי פורמט בעזרת הכונן-וינדוס שהיה על המחשב. באמצע הפורמה המחשב נכבה מכיוון שהכבל יצא מהמחשב ולא היה סוללה, ההתקנה נכשלה והיה צריך לעשות התקנה מחדש. אך לא היית אפשרות שוב לעשות התקנה מחדש זה הביא כל הזמן שגיאה. עכשיו למשהו, ולא אני עשיתי זאת, כונן השיחזור שהיה, נמחק. התקנתי לה את אותה גירסת וינדוס שיש לה אליה רישיון WIN 7 פריומיום 32 ביט. אבל יש בעיה עם דרייברים של NETWORK CONTROLLER. ואין לי שמץ של מושג מה לעשות? איך אני עכשיו מצליח להתחבר לאינטרנט דרך WIFI?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בלפטופ דגם pavilion dv2700 אני מגיע לווינדוס וויסטה ומנסה להפעיל משהו והמחשב פשוט נתקע. הרצתי Diagnostics והוא כותב לי בבדיקה של הארד דיסק test status #1- 07 Fail הרצתי עוד בדיקה עם PC CHECK ושם הוא כותב לי Fail על Smart short self test. מה נתין לעשות? האם הארד דיסק גמר תקריירה? והאם יש אפשרות להציל את החומר שעל המחשב?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה שכל פעם אני מדליק את הנייד הוא נדלק ומראה רק מסך שחור. רק אחרי כמה נסיונות של הדלקה פתאם הוא עובד טוב. חוץ מזה עד שהוא כבר עובד העכבר לא עובד(רק חיצוני) והמקשים במקלדת צריך ללחוץ עליהם כמה פעמים עד שהמחשב קולט. מישהו עזרה?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי אנשים !! טוב יש לי בעיה ,בקרוב אני טס לחול ושם אני בונה לי מחשב שלהם שיורד איתי לארץ! בעיקרון הבעיה שלי היא שאני לא יודע באמת על איזה חלקים כדי להשקיע יותר ועל איזה פחות !... בהתחלה חשבתי לקנות את המעבד ליבה כפולה אבל אם אני לא לוקח אותו יש לי יותר כסף להשיקע על רפטורים שזה גם כן חשוב !... כנל לכרטיס מסך האם כדי כיום לקנות את ה 6800GT או שהוא כבר מתחיל "לרדת מהמדפים"? אז מה כדי לקנות ליבה כפולה ואז לקנות כרטיס גרפי או שכדי לי לקנות מעבד רגיל עם רפטור וכרטיס גפרי !.... בנוסף גם לי יש את הפחד הזה של צוואר בקבוק !...
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אלהן חברים, לאחרונה חלה אצלי בעיה במחשב הנייד שלי.. הוא נורא מתחמם ומתכבה לי החום של המעבד גמגיעה ל 100 מעלות יש במחשב הזה מאוור מצד שמאל שאני מרגיש שיוצא מימנו אוויר אני לא יודע אם צריך להיות גם מצד ימין מאוור אבל זה ניראה כאילו שיש שם או שהוא נהרס או שאין שם כזה השאלה כמה חום צריךלהיות למעבד באופן תקין? ומה אפשר לעשות בסיטורציה אם זה לא המאוור? זה קרה בפיתאומיות!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
משהו נורא מוזר קורה לי אני קניתי עכשיו מחשב נייד של סוני וגם חבר שלי קנה מחשבים שנחשבים ממש יוקרתים ומחירים יקרים יש לנו תמיכת פול HD במחשב ואנחנו רואים סרט או משחק דרך כבל HDMI לטלוזייה ולפעמים יש כזה גל כזה שעובר במסך כול כמה דקות יש גל התמונה לא חלקה מישהו יודע מה הסיבה לכך ?תודה מראש מחשב עם מעבד אינטל דו קו 2 P8400 וכרטיס מסך גיפרוס ניבדיה 9300 GS
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי X61 ויש בעיה בחיבור לאיטרנטץ הוא לא מתחבר ()limited( קוד הבעיה הוא 024 - אני מצטט מהמחשב "the ethernet port is unplugged". וכד'. לא עשיתי כלום עם המחשב לאחרונה ולפעמים הוא כן מצליח להתחבר. רעיונות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
תשמעו דיפדפתי במערכת המפרטים שלכם ויש מלא מחשבים שהמחירים שלהם לא מעודכנים למשל רשום שכרטיס מסך Radeon X1900GT 256MB DDR-III 256bit עולה 1500 ש"ח? כנראה שלא הוא כיום עולה 1250 ש"ח (יש לי אותו) אשמח אם תעברו ותתקנו מספר דברים כי זה מאוד מתעה כי אני יכול להשיג כרטיס מסך טוב יותר ב1500 ואני יקנה את זה במחיר הזה לתשומת ליבכם
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
נראלי שמישהו שיחק לי אם כפתורים אני רושם אותיות והמיקלדת רושמת מיספרים בחלק מהאוטיות מישהו יודע אין לסדר את זה אמרו לי שזה שילוב של כמה כפתורים
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המטען נהרס והבנתי שיש חוסר של המטען הזה בארץ כבר כמה חודשים.. מישהו יודע אולי על מקום שכן אפשר לקונת את זה או אולי מטען אוניברסלי שמתאים לדגם הזה ולא עולה יותר מידיי?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם. יש לי מחשב נייד asus F5RL שהתקנתי עליו וינדוז 7 אולטימייט. מסתבר שהמצלמה שבו לא הותקנה אוטומטית ומנהל ההתקנים רק מראה "התקן USB" עם סימן קריאה עליו. באתר של ASUS אין בכלל דרייברים לנייד הזה לוינדוז 7. אשמח אם תייעצו לי איך להתקין את המצלמה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, כשאני מחברת אוזניות, שומעים גם מהמחשב וגם מהאוזניות. זו בעיה פיזית או הגדרות?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי נייד acer וחלונות 7 ולאחרונה יש לי בעיה שעוצמת הקול עולה ל100 ולא ניתנת להורדה.יש לי גם רמקולים חיצוניים אבל גם כשהם מנותקים הבעיה חוזרת.לאחר הפעלה מחדש הבעיה נפתרת אך חוזרת כעבור זמן מה.אם זה הפורום המתאים אבקש הדרכה.לא מצאתי שום הגדרות לסאונד ולא ברור איפה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, התקנתי לפני כמה זמן windows 7 ultimate ומאז העוצמה של הרמקולים פחתה בצורה מאוד משמעותית וגם עם המיקרופון הפנימי היו קצת בעיות. התקנתי דרייבר של realtech שסידר את המיקרופון אבל הרמקולים עדיין חלשים. מישהו אולי נתקל בבעיה ויודע איך לסדר אותה? תודה ושבת שלום גלית.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, לחבר יש מחשב HP DV6-1030 שהוא הביא מחו"ל, המחשב היה תקין כאשר היה בו שימוש בחו"ל אך כאשר הגיע לארץ ניתן להשתמש במחשב רק עם חיבור חיצוני לחשמל. יש מצב שהסוללה נדפקה בדרך כלשהיא או אולי ניתן לעשות משהו. וכאן אני צריך את עזרתכם. תודה. במידה ואכן הסוללה נדפקה וצריך להזמין חדשה, הדרך הכי זולה זה להזמין ב-EBAY האם הוא יצטרך לשלם מכס או שלא תהיה בעיה מיוחדת. אולי אתם מכירים חנות בארץ שניתן לקנות סוללות לנייד בזול, אנא המליצו.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי את המחשב מדגם זה, (6186) קיבלתי אותו הרגע ואני מאוד מרוצה. אבל שמתי לב שרשום לי מצד ימין למעלה HP Pavilion dv6000 ולא 6186... ככה זה לכולם או שקיבלתי דגם לא טוב??? וגם עוד משהו מוזר, יש לי מדבקה על המחשב של Intel Centrino Duo.... במקום Core 2 Duo... האם רימו אותי נראה לכם? אשמח לקבל תשובה בהקדם, אלעד
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אחותי היום קנתה את ה N100 ב 5200 משקם אלקטריק ..... מה ניסגר עם הלנבלו האילה ? למה זה מגיע עמוס בתוכנות ? בקיצור .... מנסיון שלכם את מה אפשר להוריד מכל התוכנות האילה שברקע ? (יוצר עומס בצורה מטורפת על המערכת)
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
אהלן. ביקשתי את עצתכם למחשב של 3000 ש"ח וקיבלתי את 2 ההצעות שלהלן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=91659.0#msg778038 שאין לי ספק שהן הטובות ביותר בתחום המחיר הזה. העניין הוא שראיתי את ההצעות של IVORY ורציתי לשאול האם אלו מפרטים טובים יותר ? בכל זאת פנטיום ולא סלרון... ואם לא, אז מה הCATCH פה ? אלו מפרטי אייבורי: http://www.computershop.co.il/index-down.asp תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על הלפ טופ לנובו של אמא שלי נוצרו מלא נקודות אדומות שלא עוברות (אלמכן מכבים את המסך) מיקומן משתנה בהתאם לתמונה אבל זה הורס את התמונה ורואים עם זה גרוע. למישהו יש מושג מה עושים כדי להפתר מזה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן קיבלתי כאן מפרט מצויין מה דעתכם על קנייה ברשת KSP? אגב במפרט אני מתבלט בין מעבד E5200 שהוצע לי במפרט לבין E7400 כשהשיקול הוא הארכת השידרוג לפחות לעוד 3,4 שנים לפחות. במקום שעם מעבד קצת ישן בעוד שנה אצטרך לשדרג. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
באשכול האחרון ששאלתי אותכם היו המון ויכוחים אז ניסיתי ללקט את כל התגובות הטובות וזה המפרט האחרון שבניתי : הוא בסדר? או ששוב צריך לשנות אותו?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 663 1 מארזים NZXT Lexa Aluminum No PSU ¤ 626 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 245 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 615 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 2 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 648 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1570 1 כונני דיסקטים Sony / Mitsumi Floppy 1.44 Dark Blue (Almost Bla…
-
- 14 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בתחילת הכתבה נגעה הכותב בקצה המזלג בנושא של HTPC, מכוון שהתחום הזה מאוד מעניין אותי, אולי לא בדיוק בצורה הזו אלא יותר לכיוון של חיבור בין המערכת למחשב הייתי רוצה לשמוע על זה יותר בהרחבה ולעזר בכם בבחירת המחשב שאני כרגע הולך לקנו התקציב יעמוד על 4200 ש"ח והוא יכלול לוח (כנראה שיהיה ASUS ?P5W DH Deluxe ) זיכרון, מסך 19 LCD כרטיס מסך המטרה תהי לראות סרטים דרך המחשב,בסלון ומוזיקה, ואולי דברים נוספים בעתיד.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-