עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by the_lighting,

צריך מפרט למחשב לאחי למשחקים כבדים!!! מה שהוא צריך לכלול זה: מעבד לוח אם זיכרון ספק כ.מסך(נראה לי שעדיף כפול) דיסק קשיח(עדיפות למהיר אבל עם 1T) מערכת קירור מים(לא חובה אם אפשר) מסךLCD לפחות 24' מקלדת, עכבר, רמקולים

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, כאמור, מחפש נייד בתקציב של 4000 ש"ח (גמיש) לצרכי לימודים, עבודה משרדית ומעט משחקים (מהסוג שכרטיסי המסך הבסיסיים שמוסיפים לניידים שאינם ייעודים לגיימינג יריצו בכיף) יש ים של אפשרויות בחוץ עם מעבד i5-8250U, כונן SSD 256GB וכ. מסך nVIDIA MX150... הייתי רגיל בעבר 'להיסחב' עם נייד 14 של סוני ששקל מעל 2 ק"ג, כך שמשקל לא מפריע לי יותר מדי, עם זאת: 1. דרוש מסך טוב. כן, IPS, כמובן. אבל גם כזה שלא מציג צבעים דהויים ולא ברורים. נגיד, לא כמו דגמי Thinkpad מסוימים שמשום מה יש להם מסכים חרא. 2. מעדיף 15, כי הם כבר בגודל מה שאני מכיר כ14. אבל גם מסך 14 זה בסדר גמור, 13 זה כבר קטן מדי. 3. מקלדת מעל הממוצע. אני עובד בעשור האחרון עם…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Exzate,

אוקי המחשב בעיקר למשחקים כבדים כמו קריסיס ולOC ענק! לא צריך ציוד הקפי לא צריך צורב ואני צריך שני דיסקים קשיחים, זה מה שבניתי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1395 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤533 מארז: Thermaltake Kandalf LCS Aluminum Black + Window כמות: 1 - מחיר: ¤1557 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 כמות: 1 - מחיר: ¤319 קשיח למחשב שולחני: Seagate 120Gb SATA-II ST3120811AS כמות: 1 - מחיר: ¤242 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤644 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Co…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום חריגה של כ-600 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD ומשחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים אשר יעבדו על המחשב הם: sc 2, דיאבלו 1,2 ו3כשיצא, dirt 2,3 , פייר 3, ועוד. 3. האם יש צורך ב…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by rotman,

שלום לכולם , מדובר על lenovo T410i בכל פעם שאני מדליק את המחשב ממצב של hibernate המחשב טוחן בסביבות ה 6 דקות עד שהוא "נרגע" ואפשר להתחיל לעבוד איתו. מ"ה : windows 7 pro. כשאני אומר טוחן זה אומר שהמחשב עצמו בקושי זז וההארד דיסק עובד בלי הפסקה. יש איזושהי דרך לגלות איזו תוכנה אחראית לזה? או שאולי זו בעיה מוכרת ויש לה פתרון? תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ההזמנה בוצעה היום אפשר לשנות/לבטל תוך 48 שעות שימושים : תלת מימד אינמציה עריכת וידאו וגיימינג מחיר: 6200 ש"ח . מארז 2X12cm k282 coolermaster ספק כח 14cm a.pfc mod smart 630w thermaltake מעבד אינטל 3.4ghz 8mb core i7 1150 4770 מאוורר למעבד alpine 11 gt rev2 arctic cooling לוח haswell 1150 h87m-e asus זכרון ares g.skill 4x4gb (16gb) dor3 1600mhz דיסק samaong 840 evo 2.5 sata3 120gb ssd דיסק קשיח פנימי 2TB S2/S3 7200 64MB TOSHIBA צורב oem gh24ns sata LG DVDx24 DL כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX770 SC 2GB-5 EVGA כ. רשת מובנה בלוח אם 1G LAN 10/100/1000 כ. קול 1.5 מובנה בלוח אם המחיר : 6200 ש"ח השאלות : א. יתאים לשימושים שלי ? ב. המחיר נורמלי ? בבקשה.. זה קצת דחוף תוד…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אהלן, אני לפני קנייה של מחשב נייד ב5K, המליצו לי על הדגם הזה של לנובו: http://ksp.co.il/?uin=22983 רק רציתי לדעת אם לפי דעתכם המחשב באמת כדאי ואם יש לו בעיות כלשהן שאני צריל לדעת, תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום רב, אני מעוניין להרכיב מפרט לתחנת עריכת וידאו בתוכנת פרמייר CS6 (אולי CC בהמשך). הסרטים הנערכים הם FHD בפורמט AVCHD (מדובר בעריכה תדירה אבל לא לצרכי פרנסה). כמו כן, אותו מחשב אמור לשמש גם לאחסון התוצרים ותכנים אחרים (וכן כ- HTPC). כרגע יש לי 13TB על 6 דיסקים שאולי אצמצם לארבעה, ואני רוצה להוסיף גם SSD שכרגע לא קיים ועוד דיסק 4TB. אני מבין שרוב הלוחות והספקים תומכים בעד 6 דיסקים, ולמרות שזה מספיק לי כרגע הייתי שמח ללוח עם יותר מחברי SATA (לגידול עתידי) וספק שתומך בכך. כמובן שאני צריך גם מארז שיכול להכיל את כל הדיסקים ולקרר כיאות (הדיסקים ב- NAS הם ירוקים). המחשב לא ישמש למשחקים, ואין כוונה להפעיל OC. עם זאת, יתכן שארצה שחלק מהדיסקים (רק החומר הקריטי) יהיו במערך RAID …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום. יש לי מחשב בן 8 שעובד אחלה ומשמש כ HOME THEATER (מחובר לטלוויזיה ומגבר בסלון) לוח האם שלו הוא gigabyte ga-g41mE US2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3470#ov 2 גיגה זיכרון פנימי של שני סטיקים של 1 כ"א DDR2 מעבד אינטל 6300. כרטיס מסך סבירשל NVIDIA 610 לאחרונה פירמטתי אותו וקניתי לו כונן קשיח פנימי של עוד טרה. התקנתי ווינדווס 7 אולטימייט והוא התחיל לעבוד ולהגיב לאט במיוחד בריבוי משימות. הזמנתי סטיק זיכרון DDR2 של 2 גיגה מה שיביא אותו ל4 גיגה RAM חשבתי לשדרג גם את המעבד. מה אתם אומרים, זה יורגש במהירות, שווה לשדרג ? אופציות או המלצות למעבדים, מה לגבי יד שנייה במעבדים? לא מעוניין להשקיע יותר מ400 על מעבד וכמובן שאם אשקיע סכום בכיוון…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי חבר'ה היום רשמית הזמנתי את המחשב asus 1005ha מארה"ב. חבר של אבא שלי, שגר שם, הזמין לי, והוא יגיע בקרוב לארץ (או יביא דרך מישהו שיבוא אליי). דרך אמאזון קניתי את המחשב (בצבע שחור), תיק, וזכרון 2 ג'יגה ב-1,700 ש"ח. את המחשב קניתי בעצתכם אנ יחייב לציין, אוני רוצה להודות כלם על כך מכיוון שזהו הנייד הראשון שיהיה לי, ועד עכשיו בקושי יצא לי לגעת בניידים (קצת עם הלפטופ של אחותי), הייתי רוצה לדעת כמה דברים על סוללה. חלקם דברים ששמעתי, חלקם דברים שאני משער, חלקם אולי סתם שמועות זדוניות. 1. האם זה נכון שצריך בפעם הראשונה לפרוק את הסוללה עד הסוף, ולאחר מכן להטעין מספר שעות מסוים? (12 למשל) 2. אם אני עובד עם המחשב בבית, רצוי לעבוד כשהוא מחובר לחשמל אני מתאר לעצמי...האם במקרה…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם! אני מחפש מחשב שיכול לשת משחקים כבדים למשהו כמו 3 שנים הבאות על רזולוציה של 1080X1650. אין צורך באביזרים חיצונים יש לי כל מה שאני צריך. תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום אני רוצה להרכיב מחשב חדש ואשמח לקבל עזרה ב build. המטרה שלי במחשב זה להיכנס לתחום ה VR בכיף. מבחינת תקציב אני לא מחפש בהכרח את הטוב ביותר, אלא יותר את ה best value for money. כבר יש לי SSD 500gb של Samsung EVO וקניתי את הכרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 1070 Ti FTW ULTRA SILENT GAMING, 8GB GDDR5 https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-SILENT-Gr…/…/ref=sr_1_5… התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, לא כולל מה שכבר הוצאתי על הכרטיס מסך והזכרון. ולגבי מארז אני לא בטוח אשמח לקבל גם במפרט אבל מקסימום יכול להשתמש בקיים שלי אם התקציב גבולי.

13. היי המחשב שלי כבר סוס מת, ועוד מעט יוצא GTA V. משמע - זוהי שעת הכושר. אני רוצה מחשב שיריץ בלי בעיה את GTA V, על הגדרות גבוהות ככל האפשר. אם זה דורש שנקרא למחשב "מחשב גיימינג" - שויין. העיקר שיריץ. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב ? אופיס, פוטושופ, GTA V א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V. רבאק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מתחיל השנה לימודים לתואר הנדסת חשמל ואלק'. הייתי שמח לשמוע על הצעות למחשב נייד פרקטי ללימודים מעדיף גודל מסך של 13.3 (15 נראה לי גדול מדי, מה דעתכם?) וכמובן, סוללה בריאה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אני סטודנט, ברור שלנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב - לימודי הנדסה, על כל האספקטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - MATLAB, MS Office, Visual Studio 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by sroor,

אני מדבר רק על המחשב, בלי מסך, מקלדת וכדומה (חוץ מרמקולים שגם נדרש). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? דינמי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים, תכני HD , אינטרנט וכדומה. 3. ציוד הקפי - רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג מה זה \= 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by barakmel,

אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי למשחקים ואינטרנט החלטתי ללכת על מעבד אינטל ולא amd אז נא לא להגיד לי ללכת על amd אני לא מבין ב oc ולכן נא לא לקחת את אופציית ה oc כשיקול בבחירת הרכיבים התקציב הוא עד 4000 ש"ח (בלי מסך) אני מתכוון להתבסס על מעבד p-4 fsb 800 במהירות 2.4 או 2.6 כמו כן נא לכלול במפרט צורב (לא dvd) ו HD בטכנולוגיית s-ata 150 אנא רשמו את הצעותייכם למפרט (אני גם אשמח לקבל התייחסות מיוחדת לנושא כרטיס המסך - האם באמת כרטיסי המסך של ati יותר טובים מסדרת fx 5xxx ובמה? ואם כן אז למה במרבית החנויות לא כוללים את הכרטיסים של ati במפרטים?) תודה רבה מראש!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by dlivneh,

לממליץ, אודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. המחשב אמור להיות גם למשחקים הכי כבדים, גם לאפליקציות. המחיר הוא 12000 בלי מסך. מומלץ מכונה רעה שתחזיק מספר שנים. תודה רבה, אני סומך עליכם

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by sgsg,

שלום לכולם, אתם יודעים אולי איזו מעבדה נותנת את שירות האחריות של HP בארץ? באינטרנט אני מוצא רק ש'האחריות ניתנת ע"י היבואן הרשמי'. ואם יש לכם מושג, האם השירות סביר?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Shocki,

שלום לכולם, התקציב שלי הוא עד כ 3000 ש"ח ואני מחפש מפרט למארז בלבד. הדרישות שלי הן מעבד חזק עד כמה שניתן, דיסק קשיח 500GB לפחות, כרטיס מסך 1 ג'יגה (שניתן יהיה להריץ סרטי 1080P בקלות) וזכרון נורמלי 2 G +, חשוב לשמור אופציה שניתן יהיה לחבר את הכרטיס מסך לטלווזיה. שימוש עיקרי: צפיה בסדרות וסרטים ותכנות - שהמחשב לא יתקע כל פעם שעושים קומפילציה לתוכנה או תוכנית כבדה. שקט זה לא ה ISUUE מבחינתי, כמובן שאני לא רוצה טרקטור.. אבל בואו נאמר שאם אני מסתדר עם המחשב הנוכחי שלי קשה לי להאמין שמחשב חדיש יותר יהיה יותר רועש. מה שכן חשוב לי הוא התצורה הקדמית של המארז, שלא יראה כמו קופסא משנות ה 50, מצד שני אם יש בו LED ואמצעי תאורה אחריים אז שיהיה ניתן לבטל אותם בקלות במידת הצורך. ובנו…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by diablo4u,

אהלן, ידידה שלי צריכה מחשב נייד ללימודים ובחנות שהיא הלכה המליצו לה על VOSTRO 3500 VM-RD 35-8011 דעתכם? אם לא רלוונטי וזה שקר אז גם טוב לדעת (זה מה שאני אמרתי לה) להלן התשובות לשאלות: תקציב - עד 4000 (למרות שלי הציעו את המחשב ב4300 וזה גם תופס.. כלומר אפשר לחרוג כל עוד זה שווה את זה, אבל לא בהגזמה) מטרת המחשב- ללימודים בעיקר, שלא יהיה איטי, רצוי שיהיה מהיר, שימוש באינטרנט, סרטים, תמונות, משחקים בקטנה (כי אני לא ממש משחקת במחשב..) גודל מסך - 15.6 משקל - דגש על משקל לא כבד (3 נשמע כבד ) זמן סוללה ארוך. יציאות ובלוטות לא מבינה כל כך בזה. אבל שיהיה את מה שחשוב. גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB כולל DVD וצורב אחריות לפחות 3 שנים באתר הלקוח והעדפה לחברת DELL אשמח להצעה או הארה…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. טוב. אז דחיתי רכישת מחשב חדש כבר המון זמן, ונראה לי שהגיע הזמן לסגור עניין (אלא אם יש סיבה טובה לחכות - התפתחויות מסעירות בתקופה הקרובה?) מחשב בלבד. יחובר למסך Dell 2007WFP קיים. ישמש לצרכים סטנדרטיים - אינטרנט, סרטים, משחקים (לא יותר מדי. 20% מהשימוש במחשב). מעבר לזה - פיתוח תוכנה, אבל אני מניח שכל מחשב מודרני יעשה זאת. ההתלבטות העיקרית היא בנוגע לכרטיס המסך - אני מאוד מבולבל עם כל החידושים האחרונים. מעבר לחומרה הנרכשת אני מתכנן לחבר שני דיסקי ATA קיימים אז חשוב שללוח יהיה חיבור לכאלה (אם כבר יש לוחות בלי). צריך לכלול דיסק SATA חדש מעבר לזה (אני מניח ל 320GB?). צריך שהמארז יוכל לאחסן את שלושתם בצורה טובה. עדיף שיהיה שקט יחסית (אבל לא להשתגע ולבזבז 30% מהתקציב על זה). אני…

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 מחיר: ¤1230 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 מחיר: ¤319 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 מחיר: ¤833 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤430 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 כמות: 1 מחיר: ¤70 ספק כוח: Thermaltake Thought Power 750W 60A/12V 4XRails SLI כמות: 1 מחיר: ¤643 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤489 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 2 מחיר: ¤1122 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bulk כמות: 1 מ…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. קניתי מKSP את המחשב מדגם Samsung NP350V5C-S07IL חדש בניילונים עם אחריות הבעיה היא כזאת: הדלקתי את המחשב לאחר טעינה ארוכה נתתי לסוללה להיטען עד הסוף למרות שחלק אומרים שלא צריך בכל אופן לאחר הרשמה בווינדוס 8 בעברית והפעלת המערכת אני עובד בשפת מערכת עברית כמו בכל המחשבים שיש לי בבית ניידים/נייחים. בכל אופן שאני לוחץ CAPS LOCK המקלדת עוברת לאנגלית אבל חוץ מ-2 אותיות שהם "Q" "W" שהם הכי עיקריים ואני לא מבין מה הבעיה של המחשב מחשב חדש מהניילונים יש לי מחשבים ניידים מחברות HP MSI DELL בחיים לא היה לי בעיה של מקלדת שלא רושמת לי 2 אותיות באנגלית מה שמוזר פה שאם אני הופך את המקלדת לאנגלית פתאום לב ופלא 2 המקשים הבעייתים חוזרים לפעולה רגילה ואני לא מבין מה הקטע של הפגם הזה ??? יש עצ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by reloader,

שלום אני קונה סוף סוף אחרי דחייה רבה מחשב חדש כולל מסך. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח והוא לא כולל מארז וכונן. מארז יש לי Aurora 3D של Gigabyte וכונן אני קונה משהו ספציפי בשביל לצרוב משחקים לאקסבוקס. צרכי המחשב הם בעיקר למשחקים ומוזיקה. גם המחשב הישן שברשותי כבר 7 שנים. ( מתוקפת הבר מצווה ), אילץ אותי לעבור לאחד חדש. מה אתם חושבים על המפרט הזה? [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪966[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪49[/td][/tr][/t…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.