ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
לפי מספר ימים רציתי לפרמט את המחשב בסוף לא הצליח לי אז התייאשתי, עכשיו כשאני מדליק את המחשב מופיע יש בחירה של windows xp home windows xo pro setup איך אני מבטל את השורה השניה שלא תופיע? (הדיסק של הההתקנה לא בכונן)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד: acer 5740g מערכת ההפעלה: windows 7 64 bit סוג הדפדפן: internet explorer 8 סוג כרטיס המסך: ati radeon 5470-516m הבעיה: זה מסך led ומשום מה אין חדות לצבעים במסך כביכול כל חלון או תמונה ניראים חיוורים ניסיתי לשחק עם הבהירות אבל זה לא עוזר זה כנראה משהו בצבעים..איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
התקנתי WINDOES XP ואני רוצה לעבור למצב SATA יש לי מחשב DELL 1525 והHDD הוא SEAGATE st9320421as 320GB .איך אפשר לעשות זאת , בלי התקנה מחדש?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ברשותי Dell LATITUDE D630 בן כחודשיים שעושה לי בעיות בכל מה שקשור ליציאת fire wire. המפרט הוא: מעבד T7500 duo core זיכרון 2GB הארד דיסק 7200 RPM כ. מסך Nvidia Quadro NVS 135M 1. כשאני מחבר אליו מצלמת וידאו ומנגן מתוך תוכנה Avid או Premiere אז הוא מנגן על המצלמה כ 30 שניות ואז הוא מפסיק להריץ תמונה המחשב נתקע, מת, אי אפשר לעשות כלום מלבד לאתחל אותו בצורה כפויה. חשבתי אולי הארד דיסק הפנימי לא מספיק מהיר או משהו, אז עבדתי עם הארד דיסק נייד שהוא RPM 7200 עם 16 באפר המחובר ב USB2 (שבחיבור לדסקטופ עובד מצויין) והבעיה נותרה. 2. בכלל ה Avid רוב הזמן לא מזהה את המצלמה המחוברת, רק לעיתים. זאת למרות שכביכול ה windows מזהה אותה ב my computer. 3. כשאני מחבר hard disk נייד דרך כניסת ה…
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד: dell inspiron 1545 4G RAM 320G HD WIN 7 ultimate בעבר לא היו לא בעיות עם השינה (sleep) ושנת חורף (hibernate) כיום אני לא יכול להיכנס למצב שנת חורף - הוא מנסה להיכנס מחשיך את המסך ופתאום המסך נדלק ואני רואה את המסך בחירת משתמש והמשתמש שלי מנותק ובימים האחרונים יש תופעה יותר מטרידה - אני מכניס אותו למצב של שינה הוא ישן (חיכיתי שקה והוא עדיין ישן) הכנסתי אותו לתיק אחרי שעתיים הוצאתי אותו - הופ הוא כבר לא ישן אלא במסך בחירת משתמש ושוב השתמש שלי נעול (ואוי הלכו להם 30% סוללה) יש פיתרון לעניין? תודה מראש, אריה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מוזרה במחשבי HP החדשים מסדרה DV-5 בעלי כפתורי המגע העליוניים לפעמים כשמנסים להגביר או להנמיך אין תגובה או לחילופין זה נתקע על הקליקים המרגיזים של ההגברה/ההנמכה ומסרב לצאת מהמצב הזה. ה-TouchPad המדובר: כמו כן יש איבודי סאונד פתאומיים, לא בוקע סאונד מהמחשב בכלל, כל נסיון לשחק בהגדרות הסאונד ובהגדרות כרטיס הקול עולות בתוהו ורק איתחול המחשב מחדש מסייע זמנית בפתרון הבעיה. זו תופעה שנתקלתי בה בסמפר מחשבי HP מהסוג הנ"ל, האם מישהו מכיר את התופעה? חווה אותה?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב LG X-120 שזה מחשב נטבוק עם מעבד INTEL ATOM N270 ו-2 ג'יגה זיכרון ראם 800MHZ. לאחונה שמתי לב שהוא פועל קצת לאט מהרגיל, מה גם שסרטים בצפייה ישירה כמו יוטיוב לדוגמא הסרט מקרטע ופעם היה עובד חלק.. הרצתי בדיקה עם performance test וכמו שחשבתי בהשוואה למחשבים מאותו הדגם התוצאות שלי היה תמיד יותר נמוכות, לפעמים ביותר מחצי. אפשר לציין שמספר פעם המחשב נפל ונחבט קלות, אך לא עשה בעיות מיוחדות לאחר מכן. רציתי לשאול אם יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני מפעיל את האחריות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אז לפני 3 ימים קניתי את המחשב בארה"ב, הבאתי אותו לארץ והכל עבד מעולה. הבעיה התחילה אתמול: פתאום הופיע פס אופקי על המסך. חשבתי שאולי זה נבע מהתחממות או משהו כזה, אז פשוט המשכתי לעבוד ואז הופיע עוד אחד. אז כבר נבהלתי התחלתי לקרוא על זה ברשת. חלק אמרו שהבעיה היא בכרטיס המסך והציעו להתקין דרייבר חדש. עשיתי את זה לזה לא עזר. ניסיתי סיסטם רסטור - לא עזר. ניסיתי לכבות את המחשב ל-12 שעות - לא עוזר. חשוב לציין שעדיין מדי כמה דקות נוספים לי עוד ועוד פסים. ריסטרטים לא עוזרים והפסים נשארים באותו המקום כמו לפני הריסטרט. בנוסף, כשמסתכלים ממש מקרוב, אפשר לראות שכל כמה מילימטרים יש פסים כאלה על כל המסך אבל ממש ממש חלש. צירפתי תמונה: http://imageshack.us/f/855/dsc0001xon.jpg/ יש לכם הצעות…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בפורום שקראתי (www.notebookreview.com) מלא אנשים הציגו בעיות רבות עם המחשב שכוללים: מסך מתפרק, לוח מקשים שוקעים, BSOD, כרטיס רשת שלא עובד, והכי גרוע שהבעיות האלה חוזרות גם לאחר החלפה לחדש\תיקון. שמתי לב גם שאת עיקר הבעיות מציגים האירופאיים. יכול להיות שיש בעיה בדגם האירופאי? מישהו נתקל בבעיות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית LG F1-2A7DE . הבעיה היחידה היא שהמסך משנה את הבהירות שלו סתם כך תוך כדי עבודה. זה כמו ריצוד, לא של התמונה, אלא של הבהירות מסך. התקנתי דריבר הכי עדכני של הכרטיס מסך וזה לא עזר. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני בונה מחשב לשימוש משרדי, העיקר זה להבטיח שהרכיבים אמינים ושיחזיק ל5-6 שנים הקרובות. השימוש העיקרי יהיה אפליקציות אופיס, גלישה באינטרנט, פתיחה וצפייה בקבצי pdf גדולים, בניית הצעות מחיר לחלונות בתוכנה ללא דרישה לכרטיס מסך. ושימוש בשתי מסכים. אחד של 24" באיכות 1080p ואחד של 27" באיכות 4k או 1440p. האם ידרש כרטיס מסך עבור שתי המסכים? ולגבי המאוורר של המעבד הוא מוגזם למפרט זה ? איך ניתן לדעת אם המאוורר של המעבד יפריע לזיכרונות או להפך .. ? המפרט : https://pcpartpicker.com/list/Bkk23w Intel Core i7-12700 2.1 GHz 12-Core Processor Corsair A115 84.5 CFM CPU Cooler MSI MAG B760M MORTAR WIFI II Micro ATX LGA1700 Motherboard G.Skill Ripjaws M5 RGB 32 GB (2 x 16 GB) DDR5-56…
-
- 0 תגובות
- 244 צפיות
-
-
לאחר שהצלחתי לעדכן את ה- BIOS (פשוט התקנתי עדכון יותר ישן שעדיין תומך ב- XP), התקנתי את מערכת ההפעלה. כרגע הבעיות הן: 1. הכרטיס רשת אינו מזוהה. התקנתי את ה- install supplements וזה לא עזר. מישהו יודע איזה דרייברים אני צריך?
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב DELL INSPIRON 1750 עם מערכת ההפעלה ויסטה התקנתי את ווינדוס XP- מצאתי דרייברים להכל חוץ מלכרטיס WIRELESS הכרטיס נקרא European Dell Wireless 1515 (802.11n) Half Mini Card אני לא מצליח למצוא דרייברים ל XP בשבילו אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם hpj7000, התקנתי windowsXP והמערכת לא מזהה שום דרייבר של כרטיס הקול(מדגם high Definition)_ אם למישהוא יש מידע/פתרון לענין זה דחוף לי מאוד!! תודה מראש!!!!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שהשאלה שלי רלבנטית לפורום זה. אם לא - אנא תגידו איפו לשאול. קניתי Dell E6400 עם כרטיס מסך NVIDIA NVS 160 256MB. כשאני מחבר אותו לטלויזית LCD בחיבור VGA, אני מקבל רזולוציה 1366X768, אבל התמונה מרצדת כאילו צריך לעלות תדר. שום ניסיון שלי לשנות פרמטרים לא שינה את המצב. הלפטופ הישן שלי - HP Pavilion מלפני 3 שנים עם כרטיס מובנה (Intel GMA 900) התחבר לאותה טלויזיה בלי שום בעיות. העם יש משהו שאפשר לעשות? ל-E6400 יש חיבור Display Port אבל הבנתי שכדי להתחבר ל HDMI צריך כבל מיוחד והוא לגמרי לא זול.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום המחשב הנייד שלי נתקע כאילו מחובר אליו צג נוסף ואיני יוכל לחבר אליו צג נוסף איך אני מצליח לשחרר את זה ולחבר צג נוסף
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב מיני נייד Hp mini 2140. דבר ראשון, ממליץ עליו בחום! אולם, ישנה בעיה קטנה אחת.... אחת לכמה זמן וללא קשר ברור, כאשר אני מדליק את המחשב חזרה ממצב Hibernation המחשב נתקע. כלומר, אני מגיע למסך הטעינה בו המערכת משחזרת את עצמה וברגע שהבר מגיע עד הסוף הוא נעצר שם והמחשב לא מגיב. כשזה קורה הפתרון היחיד הוא להפעיל את המחשב מחדש ולהורות לו למחוק את קבצי הHiberntaion ולטעון את מערכת ההפעלה מחדש... מישהו יודע למה זה קורה והאם יש דרך להתגבר על העניין? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בפורום אחר נכתב שיש בעיות בכרטיסי NVIDIA כמו 8400. מישהו נתקל בבעיות כאלו? זה נפוץ? ועוד שאלה: האם ניתן להשתמש בכרטיס ברזולוציה גבוהה (יותר מ 800x600) בלי הדרייברים שלו (לפני שמתקינים אותם)?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
הסייר של הוונדוס כל הזמן מפסיק לעבוד הרבה פעמים משום מה והוא עושה לי אתחול מחשב ויוצא לי מכל התיקיות והדברים שאני נימצא בהם וזה כל הזמן קורה גם הגוגל כרום הפסיק לעבוד לי ואני לא מצליח למחוק אותו לא משנה כמה פעמים אני לוחץ לא קורה כלום... איך אני פותר תבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי בעיות עם המחשב שלי, dell 1525. הראשונה- המחשב לעיתים קרובות לא מצליח להתעורר מ sleep mode. ואז יש צורך ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, המחשב נכבה, ואז צריך להדליק אותו מחדש. הבעיה השניה- קרה כבר כמה פעמים שהתאריך מתחלף.. בפעם האחרונה הייתי צריך להכנס לBIOS כיוון שהווינדוס XP לא הצליח לעלות... ושמה ראיתי שתאריך חזר לשנת 2001. במקרה אחר שהיה לפני כמה זמן, הווינדוס כן עלה, אבל התאריך שבו התחלף לתאריך חצי שנה קדימה. האם מישהו יודע להגיד ממה זה נובע? או מה צריך לעשות בעניין? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בהתחלה כשקיבלתי את המחשב היה לי ויסטה, ואח"כ שמתי 7. אז בהתחלה שהייתי עושה עם הקיצורי דרך של המקלדת להגביר ווליום נגיד, אז הייתה תצוגה של ווליום על המסך, או שהייתי עושה בהירות אז הייתה תצוגה של בהירות על המסך, אחרי ששמתי 7 זה עדיין עבד, אבל אח"כ שמתי 7 שוב כי הייתה לי בעיה עם ה7 ההוא ומאז אין תצוגה וזה מחרפן! אי אפשר לדעת כמה הגברתי, ומלא דברים אחרים... הצילו
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכם, אז כך, יש לי מחשב נייד מבית Acer (דגם: Aspire 5610), יש לי מספר בעיות (מצורפות תמונות): 1. המסך תמיד חשוך, ויש לי כפתורי ניווט של בהירות וניגודיות אך איני יודע כיצד להשתמש בהם! [http://www.2image.us/images/47070DSC01214.JPG] 2. המחשב שלי תומך בחיבור Bluetooth אך שוב איני יודע כיצד להשתמש בפונקצייה. (ישנם 3 כפתורים, האחד להדלקת Wireless, השני להדלקת 3G, והשלישי להדלקת Bluetooth והשלישי, שאני לוחץ לכיוון הWireless האור נדלק ואני יכול לגלוש באינטרנט אלחוטי, אך כאשר אני לוחץ לכיוון ה3G או הBluetooth האור לא נדלק ואין אפשרות להשתמש בפונקציות). [http://www.2image.us/images/658900DSC01213.JPG] 3. בצד הימני של המחשב יש לי כפתורי ניווט (לשלוט בנגן מדיה פלייר וכו'), אך שו…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
לפני כחודש החליפו לי לוח אם במסגרת האחריות במחשבב נייד DELL XPS M1530 עקב בעיה בחיבור של המחשב לחשמל.אחרי החלפת לוח האם התחילו לי בעיות עם ממצב שינה לעיתים קרובות וכן לעיתים אני שומע ציפצופים מאזור שמתחת למחשב(אם למישהו יש דל XPS M1530 אז באזור המאוורר מתחת)אני שומע את הרעשים גם מתי שהמאוורר לא פועל.הרצתי את כל בדיקות הדיאנוסטיק ולא קיבלתי שגיאה.מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה הבאה ביומיים האחרונים: כשאני מעלה את המחשב, עוד לפני העלאת הווינדוס 7, אני מקבל הודעה על המסך שאומרת לי שהמטען לא מזוהה והבטריה לא תטען. ציטוט מההודעה : The AC power adapter wattage and type cannot be determind. The battery will not charge. Please connect a Dell 65W adapter or greater for best system performance To resolve this issue, try to reseat the power adapter הוא נותן לי אופציה לא להציג את ההודעה יותר\ להמשיך בהעלאה\ לגשת להגדרות ביוס או להריץ דיאגנוסטיקה. כשאני מעלה את הווינדוס, הוא באמת לא מוכן להטעין לי את הסוללה.... ניסיתי לחבר מחדש את הסוללה, המטען (לאחר כמה שניות טובות לפריקה), להעלות מחדש את המחשב... שומדבר בנאלי כזה לא פתר לי את הבעיה. המ…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
המחשב נועד לעיצוב גראפי ולתוכנת עיצוב מוצר (SW2004) המפרט הקיים: Intel P4 3.2 Presscot, Cooling - Zalman 7000bcu Gigabyte GA-8IPE1000 Pro 3 OCZ 1.0G RAM PL EL ATI R9800XT 256MB Maxtor 250G SATA 8MB Cach 7200Rpm Samsung Syncmaster 172T Thermaltake Shark ATX Full TOWER TT 560W PurePower יש לי בעיות של מהירות כשהמחשב עושה rendering לתמונות יש מצב שהכרטיס שהחברה בחרה לי לא הכי מתאים ? אולי הייתי צריך ללכת לכיוון הQuadro ? Ati FireGL ? http://photos.walla.co.il/zenmaster172
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-