ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום המחשב הנייד שלי נתקע כאילו מחובר אליו צג נוסף ואיני יוכל לחבר אליו צג נוסף איך אני מצליח לשחרר את זה ולחבר צג נוסף
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב מיני נייד Hp mini 2140. דבר ראשון, ממליץ עליו בחום! אולם, ישנה בעיה קטנה אחת.... אחת לכמה זמן וללא קשר ברור, כאשר אני מדליק את המחשב חזרה ממצב Hibernation המחשב נתקע. כלומר, אני מגיע למסך הטעינה בו המערכת משחזרת את עצמה וברגע שהבר מגיע עד הסוף הוא נעצר שם והמחשב לא מגיב. כשזה קורה הפתרון היחיד הוא להפעיל את המחשב מחדש ולהורות לו למחוק את קבצי הHiberntaion ולטעון את מערכת ההפעלה מחדש... מישהו יודע למה זה קורה והאם יש דרך להתגבר על העניין? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בפורום אחר נכתב שיש בעיות בכרטיסי NVIDIA כמו 8400. מישהו נתקל בבעיות כאלו? זה נפוץ? ועוד שאלה: האם ניתן להשתמש בכרטיס ברזולוציה גבוהה (יותר מ 800x600) בלי הדרייברים שלו (לפני שמתקינים אותם)?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
הסייר של הוונדוס כל הזמן מפסיק לעבוד הרבה פעמים משום מה והוא עושה לי אתחול מחשב ויוצא לי מכל התיקיות והדברים שאני נימצא בהם וזה כל הזמן קורה גם הגוגל כרום הפסיק לעבוד לי ואני לא מצליח למחוק אותו לא משנה כמה פעמים אני לוחץ לא קורה כלום... איך אני פותר תבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי בעיות עם המחשב שלי, dell 1525. הראשונה- המחשב לעיתים קרובות לא מצליח להתעורר מ sleep mode. ואז יש צורך ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, המחשב נכבה, ואז צריך להדליק אותו מחדש. הבעיה השניה- קרה כבר כמה פעמים שהתאריך מתחלף.. בפעם האחרונה הייתי צריך להכנס לBIOS כיוון שהווינדוס XP לא הצליח לעלות... ושמה ראיתי שתאריך חזר לשנת 2001. במקרה אחר שהיה לפני כמה זמן, הווינדוס כן עלה, אבל התאריך שבו התחלף לתאריך חצי שנה קדימה. האם מישהו יודע להגיד ממה זה נובע? או מה צריך לעשות בעניין? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
בהתחלה כשקיבלתי את המחשב היה לי ויסטה, ואח"כ שמתי 7. אז בהתחלה שהייתי עושה עם הקיצורי דרך של המקלדת להגביר ווליום נגיד, אז הייתה תצוגה של ווליום על המסך, או שהייתי עושה בהירות אז הייתה תצוגה של בהירות על המסך, אחרי ששמתי 7 זה עדיין עבד, אבל אח"כ שמתי 7 שוב כי הייתה לי בעיה עם ה7 ההוא ומאז אין תצוגה וזה מחרפן! אי אפשר לדעת כמה הגברתי, ומלא דברים אחרים... הצילו
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכם, אז כך, יש לי מחשב נייד מבית Acer (דגם: Aspire 5610), יש לי מספר בעיות (מצורפות תמונות): 1. המסך תמיד חשוך, ויש לי כפתורי ניווט של בהירות וניגודיות אך איני יודע כיצד להשתמש בהם! [http://www.2image.us/images/47070DSC01214.JPG] 2. המחשב שלי תומך בחיבור Bluetooth אך שוב איני יודע כיצד להשתמש בפונקצייה. (ישנם 3 כפתורים, האחד להדלקת Wireless, השני להדלקת 3G, והשלישי להדלקת Bluetooth והשלישי, שאני לוחץ לכיוון הWireless האור נדלק ואני יכול לגלוש באינטרנט אלחוטי, אך כאשר אני לוחץ לכיוון ה3G או הBluetooth האור לא נדלק ואין אפשרות להשתמש בפונקציות). [http://www.2image.us/images/658900DSC01213.JPG] 3. בצד הימני של המחשב יש לי כפתורי ניווט (לשלוט בנגן מדיה פלייר וכו'), אך שו…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
לפני כחודש החליפו לי לוח אם במסגרת האחריות במחשבב נייד DELL XPS M1530 עקב בעיה בחיבור של המחשב לחשמל.אחרי החלפת לוח האם התחילו לי בעיות עם ממצב שינה לעיתים קרובות וכן לעיתים אני שומע ציפצופים מאזור שמתחת למחשב(אם למישהו יש דל XPS M1530 אז באזור המאוורר מתחת)אני שומע את הרעשים גם מתי שהמאוורר לא פועל.הרצתי את כל בדיקות הדיאנוסטיק ולא קיבלתי שגיאה.מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה הבאה ביומיים האחרונים: כשאני מעלה את המחשב, עוד לפני העלאת הווינדוס 7, אני מקבל הודעה על המסך שאומרת לי שהמטען לא מזוהה והבטריה לא תטען. ציטוט מההודעה : The AC power adapter wattage and type cannot be determind. The battery will not charge. Please connect a Dell 65W adapter or greater for best system performance To resolve this issue, try to reseat the power adapter הוא נותן לי אופציה לא להציג את ההודעה יותר\ להמשיך בהעלאה\ לגשת להגדרות ביוס או להריץ דיאגנוסטיקה. כשאני מעלה את הווינדוס, הוא באמת לא מוכן להטעין לי את הסוללה.... ניסיתי לחבר מחדש את הסוללה, המטען (לאחר כמה שניות טובות לפריקה), להעלות מחדש את המחשב... שומדבר בנאלי כזה לא פתר לי את הבעיה. המ…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
המחשב נועד לעיצוב גראפי ולתוכנת עיצוב מוצר (SW2004) המפרט הקיים: Intel P4 3.2 Presscot, Cooling - Zalman 7000bcu Gigabyte GA-8IPE1000 Pro 3 OCZ 1.0G RAM PL EL ATI R9800XT 256MB Maxtor 250G SATA 8MB Cach 7200Rpm Samsung Syncmaster 172T Thermaltake Shark ATX Full TOWER TT 560W PurePower יש לי בעיות של מהירות כשהמחשב עושה rendering לתמונות יש מצב שהכרטיס שהחברה בחרה לי לא הכי מתאים ? אולי הייתי צריך ללכת לכיוון הQuadro ? Ati FireGL ? http://photos.walla.co.il/zenmaster172
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מחדש מערכת הפעלה על הלפטופ שלי(HP PAVILION DV5269). יצרתי 2 דיסקים של שחזור, ומחקתי בזמנו את מחיצת השחזור, אך כשניסיתי להפעיל את הדיסקים, קיבלתי בstartup של הנייד הודעה שחסר לי "NTLDR" ואני לא יכול להשתמש בדיסקים. אחרי בירור עם HP גיליתי שאני לא יכול לקבל דיסק מ"ע רגיל, אז החלטתי להתקין מערכת הפעלה אחרת משלי. הבעיה היא, שכשניסיתי לעשות זאת, זה לא הצליח. כאשר אני נכנס לתפריט הSETUP של WINDOWS, הוא אומר לי שאין לי הארד דיסק תקין מחובר, או משהו בסגנון. ניסיתי לעשות התקנה אחרי שטענתי את מערכת ההפעלה הישנה, אך כשהוא עושה RESTART ונכנס לSETUP, כשהוא טוען את הקבצים, זה נותן לי מסך כחול שאומר שיש איזה טעות בלה בלה. כשניסיתי לעשות UPGRADE, זה לא הצליח להעתיק איזה …
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב לא מוכן להתחבר לאינטרנט , ניסיתי במשך יומיים לחבר אותו ללא הצלחה . הוא לא מתחבר לא באלחוטי (ניסיתי שתי רשתות) ולא ע"י חיבור ישיר למודם .. אני כבר מיואש , זה מחשב שקניתי לפני כארבעה חודשים ולא אמור לעשות כאלה בעיות ( מתוך הנחה שהמחשב הוא לא הבעיה שיגעתי את הספק ואת נותן התשתית במשך יומיים עד שהגענו למסקנה שהמחשב הוא הבעיתי ..) אני מצליח להתחבר , התמיכה הטכנית אצל הספק רואה שאני מחובר לאינטרנט אבל המחשב לא נותן לי גישה לאינטרנט .. מישהו ??? לפני שאני הולך ל hp .. עריכה : הבעיה היא גם באלחוטי וגם בחוטי , בנוסף למצלמת רשת שלא עובדת ואינה מזוהה ע"י מנהל ההתקנים .
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב של חבר dell xps 14 עם כרטיס מובנה m630 המשחק bf3 רץ בקושי על 20 פריימים. אחרי הרבה זמן של חיפושים וניסויים הבנתי שאני צריך לצפות לפחות ל40 בהגדרות נמוכות. ניסיתי הכל הורדתי רזולוציה, הגדרות הכל, אני כבר רואה ראשים מרובעים לשחקנים מרוב שהורדתי רזולוציה ועדין אין שום שיפור. לעומת זאת אותן הגדרות במחשב של חבר אחר, עם i3 עם כרטיס מסך מובנה המשחק רץ חלק על 40. המחשב עם מעבד i7 - 3517U 8 GB זיכרון ווינדוס 8.1 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ מהסוג הזה מזה שני וחצי לאחרונה הוא עושה לי בעיות בכניסה למצב שינה - או שהיא איטית או שהוא לא נכנס בכלל ואני נאלץ לכבות אותו בכח ולפעמים הוא לא מתעורר או נדרש לו זמן ארוך כדי להתעורר. לאחרונה כשאני מדליק אותו הוא פשוט נתקע על הלוגו של לנובו מבלי להראות סימנים של טעינה של ה-Windows, לפעמים כיבוי והדלקה פותר את זה. אשמח לעזרה בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אני קניתי בחודש אוקטובר מחשב נייד של GIGABYTE דגם W468N ויש לי מספר בעיות איתו, הבעיה הראשונה שלי(לפחות אני חושב שזאת בעיה) היא שכאשר אני לוחץ על מקשים מסויימים אני מרגיש שהמקלדת כולה נלחצת למטה ובכפתורים אחרים היא לא נלחצת. אני מרגיש שכל הפאנל שמחזיק את הכפתורים נלחץ ובחלק מהכפתורים הוא לא נלחץ ורק הכפתור שלחצתי נלחץ. אני חושש שזאת בעיה בהרכבה ולכן משתדל ללחוץ בעדינות כל פעם. בעיה נוספת היא בהתחממות של הכרטיס מסך, אני לא בטוח שזאת בעיה, יש למחשב הנייד כ.מסך 8400GS וכשאני בודק הוא תמיד על 60-65 מעלות ואם אני משחק באיזה משחק כמו call of duty4 ברזולוציות לא גבוהות הוא מתחמם אפילו ל75 מעלות. אני לא יודע האם זה תקין. אשמח מאוד אם תעזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! קניתי לפני כשנה מחשב נייד מדגם HP tx2500 המחשב בעל מסך מגע ומסתובב. כמה חודשים אחרי שקניתי את המחשב המסך שלו הישתחרר טיפה, זאת אומרת שהוא חופשי על הציר שלו ולא נוח לעבו איתו ככה. אחרי כמה חודשים שזה ככה שלחתי אותו לתיקון והם באמת החליפו מסך ולוח אם בגלל עוד בעיה נוספת שהיתה עם חריץ ה SD. עכשיו כעבור כמה חודשים שוב המסך השתחרר ובנוסף לזה הלך לו הכרטיס מסך וגם המחשב מתחמם יתר על המידה. השאלה מה אני יכול לעשות עם זה? אני לא רוצה שתיגמר לי האחריות ואז אני לא יוכל לתקן אותו. לא קניתי את המחשב הזה לשנתים. אפשר להגיד להם שיחליפו לי את המחשב למחשב אחר או משהו כזה? או להאריך אחריות? מה אתם מציעים לי לעשות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. משום מה בזמן מנוחה המעבד שלי עובד על 65 מעלות! איך זה הגיוני? וכשאני מפעיל OCCT בשביל להריץ בדיקה של המקסימום זה אחרי דקה אומר לי שהמעבד חם מדי.. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
תגידו... זה רק אצלי או שלפטופים מתחממים ממש מהר? אני פותח 8 טאבים בדפדפן והמאוורר מתחיל לעבוד שעות נוספות. אני מנסה לצפות בסרט יוטיוב מסך מלא... כנ"ל. ומה לגבי מערכות הקרור החדשות שיש במחשבים ניידים? קראתי שיש לHP את HP COOL SENSE ולASUS את ICE COOL (למתחרים יש גם?)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו במשפחה שלושה מחשבי HP PAVILION 1. שניים מהם נרכשו ביולי והם עם מערכת WIN7. המצלמה המובנית עבדה בהם בדרך כלל אך לפני כחודש הפסיקה בשניהם. מחשב שלישי נרכש לפני כחודש והמצלמה שם בהתחלה עבדה לסירוגין ועכשיו לא עובדת כלל. (WIN 8). קשר עם התמיכה של HP הניב סיוע טלפוני הדוק ואדיב אך ללא תוצאות. בשורה התחתונה הם מציעים לפרמט את המחשב ולהתקין מערכות הפעלה מחדש... ואם זה לא יעזור - לשלוח למעבדה שלהם (9 ימים עם שליח או לבוא פיזית ולנסות שיבדקו במקום). איך שלא מסתכלים על זה זה מבאס. אצלי המחשב כנ"ל השלישי - מנהל ההתקנים מדווח על חומרה לא ידועה וכל נסיון לאפס/להסיר ולהתקין מחדש - עולה בתוהו. המחשב, אגב, מתייחס למצלמה המובנית כהתקן USB בגלל שיטת החיבור הפנימית. י(מחשב אחד נוסע ל…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה תקופה יש לי בעיות עם הסוללה של הנייד שלי (כרגע בת שנתיים וכמה חודשים). לאחרונה, הוא לא מחזיק לי יותר מ-30 דק', וזה רק עם אני מבטל רמקול, אינטרנט, בהירות אפסית וכו' (גם הווינדוס מסמן לי להחליף כל הזמן). הבעיה רק גוברת עקב היותי סטודנט שלא תמיד נגיש לשקע חשמל. לאור זאת, החלטתי לקנות סוללה חדשה. כרגע יש לי סוללה סטנדרטית של 6 תאים. אשאל קודם - מכיוון שיש יתרונות לסוללות גדולות יותר, האם הן מומלצות? כמה תוספת תהיה להן - למשל 9 חדש מול 6 תאים חדש? כנ"ל 12? והאם זה שווה מבחינת משקל...? רפרפתי קצת ברשת וראיתי שיש הבדלים מטורפים בין חנות אחת לשנייה. כרגע אלו ההצעות הזולות יותר שנתקלתי (איני מכיר את החנויות הללו - אשמח להמלצות): http://pc2.co.il/items/86362-…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב נייד מתוצרת טושיבה satellite a200-14e המחשב הנייד שלי הגיע עם מערכת הפעלה WIN VISTA אני רוצה להתקין את ה WIN XP וזה פשוט בעיתי כבר ניסיתי מספר פעמיים משו יכול לעזור ולאתר את כל ה DRIVER שאני זקוק להם אני לא רוצה להתקין אתהמערכת ההפעלה ולהתקע שוב המון תודה וגמר חתימה טובה גלעד
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודשיים עידכנתי את הגרסה של ווינדוס ל8.1 דרך החנות של מיקרוסופט. הנייד שלי Samsung Ultrabook NP530U4E נקנה לפני כ7 חודשים וכמובן הגיע עם עותק מקורי של ווינדוס 8. לאחר העדכון, התגלו לי לא מעט בעיות של דרייברים, הנה החלק העיקרי שלהן: 1. בהירות המסך-מקשי הFN לשליטה במהירות המסך לא משפיעים. אני רואה את השינויים בבאר הזה של הבהירות (עולה או יורד בהתאם למה שאני לוחץ) אך בפועל בהירות המסך לא משתנה. יש לה שני מצבים כרגע: אם אני פותח את המסך (בין אם ממצב שינה או מצב כבוי) כאשר המחשב מחובר לחשמל אז הוא עולה על בהירות מירבית ונשאר כך גם כאשר אני מנתק את החשמל. אם אני פותח את המסך כאשר הוא לא מחובר לחשמל, זה על בהירות מאוד נמוכה ולא משתנה גם אם אני מחבר לחשמל. שוב, …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד- Dell XPS M1330, ובזמן האחרון החלו לצוץ אצלו הרבה בעיות עם הטענת הסוללה. קודם כל, המחשב אינו קולט כמעט תמיד את המטען, ולוקח זמן עד שאני מצליח למצוא את המגע הנכון בו הוא מתחבר למטען. בנוסף, המחשב אינו מזהה יותר את המטען, ואינו מסכים עקב זאת להטעין את הסוללה, אלא עובד על המתח הישיר של המטען בלבד. בעקבות זאת המחשב גם עובד לאט יותר. טכנאי שבמקרה ראה את המחשב הציע להחליף את המחבר של המטען בחדש, רק אין לי מושג היכן אפשר למצוא אחד כזה. (שחכתי להזכיר כי המחשב כבר אינו מצוי בתחום האחריות, לכן אין ממש טעם ללכת למעבדת היבואן). מה אתם מציעים לעשות? והאם אתם מכירים איזו חנות שמוכרת חלפים כאלה למטען באזור תל-אביב/ השרון?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, רציתי לברר משהו איתכם, יש לי מחשב נייד של אסוס (G73) והוא מגיע עם מערכת הפעלה מובנית בהארד דיסק שמגיע עם המחשב. החלטתי להחליף לא מזמן את ההארד דיסק המכני שמגיע עם המחשב ל-SSD. עכשיו אין לי את האפשרות להתקין מערכת ההפעלה דרך הריקברי יותר אז פניתי לאסוס בשביל לקבל דיסק של ווינדוס, כמו שהתמיכה של מיקרוסופט הורתה לי לעשות. אסוס אמרו לי שאם החלפתי הארד דיסק אני צריך לקנות מערכת הפעלה חדשה, אין אפשרות לקבל דיסק. השאלה היא האם זה נכון או שנפלתי על נציג אידיוט, כי זה ממש נשמע לי לא הגיוני... השיחה שלי עם נציג אסוס ישראל לפניכם: " שלום, זהו מרכז השירות המקוון של אסוס.שמי הוא Gilad. כיצד אוכל לסייע לך? 16:11 היי 16:11 שלום ליאור 16:11 ברשותי מחשב נייד של אסוס, החלפתי לו …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! קניתי היום מחשב דל חדש dell latitude E6400 P8600 עם 4 ג'יגה זכרון והארד דרייב 250 ג'יגה במהירות 5400 ניסיתי להתקין עליו וינדוז XP עם service pack 2 (מכמה דיסקים שונים, גם גרסאות חוקיות וגם גרסאות פרוצות) וכל פעם קבלתי ERROR באמצע ההתקנה שהמחשב נתקל בתקלה ושאולי הדרייברים שהותקנו לאחרונה (אהמ אהמ... אין לי כלום על המחשב!!) דופקים את ההתקנה ותעשו ריסטרט למחשב... עכשיו, נשאלת השאלה, יש מצב שעם החומרה של המחשב הזה אי אפשר להתקין וינדוז XP וצריך להתקין ויסטה...? או שהמחשב החדש והיפה שלי דפוק בחומרה ואני צריכה ללכת להחליף...? מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי.. אירה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-