ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
אשמח בבקשה אם תוכלו לעזור לי להכריע בנוגע לאיזה דגם כדאי לרכוש: http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-X360-13-4005DX-Laptop-i7-5500U-8GB-512GB-SSD-13-3-2560x1440-Touch-/281799960872?hash=item419c962928 מחודש. 90 יום אחריות. 512 GB SSD אבל: מסך QHD. אני פוחד שזה יאכל לי את הסוללה ממש מהר ואסבול מבעיות סקיילינג למיניהן. http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-x360-2-in-1-13-3-Touch-Screen-Laptop-Intel-i7-8GB-256GB-SSD-/291562798429?hash=item43e27f3d5d קופסא פתוחה, אבל לא נעשה שימוש במכשיר. מגיע עם אחריות מלאה. 256 SSD. מסך FHD. אבל: יותר יקר ב-500+ ש"ח (כביכול עבור מפרט נמוך יותר). תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום, אני מחפש לאחותי כבר זמן מה מחשב נייד ורציתי להתייעץ לפני קנייה. באופן כללי, המחשב לא צריך להיות מטורף אבל יש כמה נושאים שהינם חשובים לנו שאני חושב שמייקרים את המחשב כמו רזולוציה טובה וזוויות צפייה גדולות ושהוא לא יתחמם. לאחר חיפושים מצאתי מחשב של טושיבה דגם: Satellite S50-B-14X. הוא נראה מחשב בעל חומרה טובה ועונה על כל הצרכים של אחותי. העניין הוא שלאחר בדיקה הבנתי שטושיבה העבירה את המחשבים הניידים שלה לטיפול מעבדות cpm. לפני כן אלו היו מעבדות סלדון. בגדול אני לא מכיר את סלדון אבל יודע ש cpm גרועים ולא מניסיון אישי. אני אציין כאן שנושא האחריות הוא אקוטי מבחינתי ואין לי רצון להתפשר על כך. ולאחר שהמשכתי בחיפושים שמתי לב שהמחשבים הבינוניים בעלי המחירים השפויים מקב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש לרכוש מחשב נייד חדש תקציב עד 4500-5000 ש"ח שימושים עיקריים - אינטרנט , מוזיקה וחיבור לטלוויזיה ואם אפשר אז שיפעיל גם את המשחק NBA2K16 לאחר התלבטויות הגעתי למחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=27205 [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע - Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV - צבע שחור[/h]מוזמנים להציע הצעות נוספות
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם דרושה חוות דעת על המפרט, האם כל הרכיבים תואמים? האם המחשב מתאים לדרישות המצויינות? האם ניתן להוזיל את המחיר? וכל הערה אחרת שמצאתם לנכון, כולל החלפה של חלקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב, הייתי שמח גם לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ל 12K עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב - גרפיקה ותלת מימד, עבודה עם HIGHPOLY MESH, רינדורים כבדים גודל קובץ 75X50 300DPI (כרגע לוקח לי לרנדר פריים אחד 72 שעות, הייתי שמח לצמצם זמן זה באופן משמעותי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - משתמש כבד לצורך מקצועי + לימודים, תוכנות:ADOBE, MAYA, ZBRUSH, KEYSHOT, WOR…
-
- 27 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
נמצא בחנות ksp קיים אצלם מחשב גיימינג. מבקש חוות דעת על המפרט. http://ksp.co.il/?uin=16101 תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי חברים. אפשר מפרט? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי תצליחו לחסוך מהתקציב הזה לדרישות שלי... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 אם זה חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נראה לכם שאני אוותר על וויצר 3? גם גיטיאיי 5 נראה לא רע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD במסך מחשב ובטלוויזית 32" ובעתיד Virtual Reality -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב הולם. הפרטים היבשים: מטרות המחשב: אני מתכנת וגרפיקאי חובב. ייתכן שאני אתחיל לימודי תעודה בתקשורת חזותית השנה (הראיון עוד שלושה שבועות, תחזיקו לי אצבעות). בגדול: אינטרנט ואופיס, גרפיקה דו מימדית ותכנות. גודל המסך: התרגלתי לעבוד על 10.1" אז לא כזה קריטי לי. משקל: לא הדבר אשר יכריע אבל אשמח למשקל נמוך יחסית כדי שאני אוכל להתנייד עם המחשב בנסיעות. אנחנו לא נהיה מפונקים אבל אם ההבדל העיקרי בין שני אופציות הוא משקל אשמח לאחד קל יותר. זמן סוללה: שוב, לא זה מה שיכריע כי אני חושב שרוב הזמן אני אוכל למצוא הטענה בימנו, אבל עדיף סוללה חזקה יותר... 6 שעות ומעלה נשמע לי אחלה. צריך להיות רישיון למערכת הפעלה. עכשיו יש 2 נקודות שמציקות לי: 1. ממה שקרא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד דרך מוכר אמין באיביי. בנוסף למשלוח ישנו מס שמתווסף לתשלום בסך 234$. האם המס הזה יפתור אותי מכל תשלום עתידי? כלומר התשלום שכעת אשלם יהיה התשלום הסופי ולא אצטרך להוסיף אפילו עוד שקל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אז זהו הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ...בכל זאת סטודנט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 -תלוי עד כמה זה מטיב למערכת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.שאלה קצת קשה..אבל משחקים כבדים שיצאו לאחרונה gta ו-call of duty וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב ומתלבט האם לקנות רכיבים עם אובר קלוק או לא השימוש למחשב הוא מקצועי התוכנות עימן אני עובד הן maya, keyshot, zbrush ואחרות בתחום התלת והגרפיקה. אני זקוק לרינדורים מהירים של קבצים בגודל 75X50 רזולוציה של DPI300 וליכולת עבודה מהירה עם HIGHPOLY MESH התקציב למחשב 10K, ישנה אפשרות לחרוג ל 12K (עדיפות להשאיר את התקציב המקורי) אני משתמש בשני מסכים, כניסת HDMI, רזולוציה 192X1080 אין צורך בציוד היקפי אין צורך לכלול מערכת הפעלה ותוכנות השאלה שלי היא עד כמה OC באמת תורם למהירות העבודה והרינדור, או שניתן לוותר ולהשקיע את ההפרש ברכיבים אחרים. אם יש המלצה למפרט אשמח לקבל תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני חייל ומחפש מחשב נייד שאוכל לעבוד איתו על פי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? פוטושופ / צפייה בסרטים (שאשים מראש על המחשב), קיובייס (למטרת למידה בלבד, התוכנה קיימת על המחשב החזק בבית), אינטרנט. * גודל המסך? 15 ומעלה. * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות. (אופציונאלי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לכמה שיותר כניסות USB רצוי 3.0, (כונן חיצוני / עכבר חיצוני) * Bluetooth? לא חובה אבל טוב שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB ומעלה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב נייד לצורכי תכנות עכשיו ההתלבטות [h=1]המחשב הזה - http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..159..1358..211..2174.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27703&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0[/h] או מחשב עם מעבד דור חמישי i7-5500u מה עדיף למתכנת i5-4210h או i7-5500u ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הקדמה : בחצי השנה האחרונה המחשב הרבה לקרוס והיה צורך להתקין הכל מחדש 6 פעמים. אחרי שהוחלפו ( לסירוגין ובשביל לבודד את הבעייה) ....הזכרון, הארד דיסק, הספק והוצא כרטיס המסך הגעתי למסקנה כי ככל הנראה הבעייה היא במעבד/לוח אם והחלטתי לשדרג. אשמח לעזרתכם בבחירת הרכיבים שאוכל לנצל מהמחשב הישן שלי לצורך הרכבת המחשב החדש. אני מניח שאצטרך : לוח אם / מעבד / מארז/ פתרון קירור איכותי זהו המפרט הקיים: INTEL I3-540 GIGABYTE GA-H55M-D2H SAMSUNG F3 HD502HJ 500 GB SATA 2 G/SKILL DDR3 4MB 1333MHZ GAINWARD GTX 460 768 MN DDR5 HEC 66RC מארז SEASONIC S12II 430W צורב LG 1. מה התקציב המקסימאלי?כ 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, ואם צריך להוסיף עוד 100-50 שח 2. מה שימושי …
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הי,שלום לכולם מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי כדי שיתאים לעריכת וידאו משתמש בתוכנה : Adobe Premire Pro CC מפרט נוכחי: M: Gigabyte - GA-770T-USB3 Processor: AMD Phenom II x4 945 4CPUs 3.0GHZ Memory: 4GB RAM ( שני סטיקים שונים אחד קינגסטון והשני אוסיזי, לא רשום עליהם את הסדרה או DDR) Display - AMD Radeon HD5700 דיסק קשיח - 500GB מעוניין בעוד 1TB יש ברשותי (לא מותקן במחשב) 4GB RAM GSKILL DDR3 - 1333 pc3 - 10666 2GBX2 SPD CL9-9-9-24 אפשר להשתמש בו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD א)…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, צריך לבנות מחשב לילדים שהשימוש העיקרי שלהם זה אינטרנט קצת סרטים ומשחקים קלים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים גלשיה ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפ י 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דחוף! עד כמה מעבד i7 u זולל יותר סוללה ממ עבד i5u ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! אני חדש פה ושמעתי שיש פה אנשים נחמדים שיכולים לעזור לי לבנות מפרט תקציב: 6,500 - 7,500 - אפשר לנצל את כולו המחשב לשימושים של תכנות ופנאי, וזה כולל גם משחקים כבדים. רזולוציית מסך 1080p. אולי בעתיד ישתדרג, אבל לא בהרבה. הדרישות הכלליות הן מעבד i7 6700k וכרטיס מסך 970GTX 4GB. אני די מקובע על שני אלה, כי 980 יקר מידי, amd 390 דורש יותר מידי חשמל. בנוגע למעבד - אני מניח שגם i7 6700 יספיק, אם זה משמעותי אני מוכן להתפשר. אנא אל תציעו מחשבים שלא כוללים את המעבד הנ"ל. 16gb DDR4 ram - חובה 500gb ssd - חובה 2tb hhd - חובה כרטיס wifi פנימי (אחד שמחובר עם PCI/PCIe - אני גולש עם 100mb) -חובה אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות בתשלום. כרגע אני משתמש בלפטופ עם מעבד i7 3630QM…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד , בעוד כמ שבועות/חודשים כשיגיעו מעבדי הskylake, ורציתי לדעת איזה מעבד יתאים לשימושים שלי: הרבה אינטרנט, תכנות אפליקציות, תכנות (לא כבד)בשפות שונות: java-script,python,c#,assembly,html , משחקים קלים (minecraft גג לא יותר מזה), וקצת עבודה עם גוגל sketch-up. חשוב לי במיוחד זמן סוללה ארוך 8+ שעות ומשקל קל. האם מעבדי core M החדשים m5/7 יספיקו? התעניינתי במיוחד עקב צריכת החשמל הנמוכה שלהם.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + עריכת אודיו לא כבדה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA-V, Battlefield4, Batman Arkhamn Knight, Simcity, Fallout4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכי 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וגם הרצת MATLAB ותוכנות כבדות אחרות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? הכל מהכול. FO4 כשיצא, ARMA 3, DCS, DIRT RALLY, והרשימה ממשיכה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920X1200, אבל ייתכן וארצה לחבר שלוש מסכים במקביל בשלב מסויים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, 3Dmax ,tv paint , AVID, אפטר אפקטס פרמייר וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב LOL ,GTA V ASSASIANS SCREED UNITY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד קטן. אני מתלבט אם תצוגת FullHD על מסך קטן לא הופכת את המסך ללא קריא? נכנסתי לחנות אייבורי אבל לא היה בתצוגה מחשב דומה שאוכל לבדוק. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג לנובו B590 עם 4GB RAM ורציתי להוסיף עוד סטיק לי 4GB RAM. רציתי לדעת מה ההבדל בין הרגילים לLow Voltage, ועוד שאלה 0 בCPU Z מופיע לי 800MHZ, זה תקין נכון? כי צריך לכפול ב2, יוצא 1600.. אני מתלבט בין 2 אלה - http://ksp.co.il/?uin=20807 http://ksp.co.il/?uin=15885
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-