עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי. הבעיה היא כזו: המחשב עובד פתאום המסך הופך לחצי שניה לשחור ואז נדלק הופיעה הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך קרס והמחשב תיקן את זה ואז (בהפרש של בערך 3-4 שניות אחרי הקפיצה הקודמת) שוב מסך שוב שוב הודעה ככה 4-5 פעמים עד שהמחשב נתקע. זה קרה לי אתמול, חשבתי אולי משהו חד פעמי, אבל זה קרה שוב עכשיו... חשוב לציין שלא הפעלתי משהו חזק משהו שדורש כוח בפעמים שזה קרה... מישהו יודע מה אפשר לעשות? זה מחשב חדש פחות מחודש. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by hichcock,

יש לי מחשב מסוג toshiba sattelite p300-133 יש לו קיבולת של 3 ג'יגה זיכרון RAM מה שקורה, שקבוע כל הזמן הוא משתמש בכ-2 ג'יגה מתוך השלושה. אני לא יודע בדיוק מה לוקח את זה..... מישהו יכול לעזור\ להדריך אותי באיך לפתור את הבעיה, או לסדר אותה... או לא יודע מה? :\ זה קצת מוזר שזה לוקח כל הזמן 2 ג'יגה זיכרון....

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by Aviko,

צריך להטעין את ה-dell inspiron 6400 שלי 24 שעות, פתחתי את המטען, חיברתי את כל הכבלים שלו לנייד, והלד שמצביע על כך שהמחשב נטען לא דולק... האם זה נורמאלי.? מה קורה פה? תודה.. Aviko

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד של HP ויש לי בעיה עם כשאני מנסה להטעין את הסוללה במחשב הנורה הנדלקת לשניה ואז נכבת. הלכתי לטכנאי והוא החליף לי CONNECTOR וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? חמימו נ.ב. אני מצטער ניסתי לכתוב את הבעיה כמה שיותר עניינית וקולטת

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מה המצב חבר'ה ?.. טוב התחדשתי עם מחשב נייד חדש אתמול וכבר יש בעיה .. הכונן בנייד לא קורא 98% מהדיסקים ולפעמים הוא משתגע וקורא איזה דיסק או 2 .. נסעתי היום לפנדה מחשבים (איפה שקניתי את המחשב) ואצלם הפלא ופלא הכל עובד .. עשיתי לעצמי פאדיחה למרות שבבית זה לא עובד לי .. אף דיסק שהבאתי איתי היום לשם שעבד אצלם לא עובד לי .. ממה זה יכול להיות ?.. איך מסדרים את זה ?.. תודה מראש, משה

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  6. המחשב מחובר לטלויזיה וכל פעם שאני סוגר את המסך (מכסה) כבה התמונה בטלויזיה למרות שסימנתי שלא יעשה כלום כשהמכסה סגור. יש דרך לבטל את הפעולה של הכפתור הקטן הזה?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  7. הלחצן הימני במשטח המגע ב lenovo ideapad z500 מוגדר בהגדרות ברירת המחדל ל 'pop-up menu' אך לא פועל כלחצן ימני (בחלק מהמקרים הוא פועל כלחצן שמאלי) בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by duuuura,

יש לי מעבד e6400 וקניתי כרטיס מסך רדאון 5850 והבעיה היא שרוב המשחקים פועלים לא טוב באד קומפני2 פועל על 20 fps בהגדרות גבוהות אותו דבר קרייסיס (בhigh לא בvery high) ואפילו פרו אבולושן 2010 פועל לא טוב אני ממש מאוכזב הוצאתי הרבה כסף על הכרטיס הזה ואני מרגיש שלא קיבלתי תמורה עכשיו אם יש צוואר בקבוק תוכלו להמליץ לי על מעבד לא יקר שיפעל טוב עם הכרטיס? ועד משהו למרות שבאד קומפני 2 פועל לאט אני שם אותו על הגדרות הכי גבוהות וזה בכלל לא נראה כמו בסרטונים שאנשים מעלים שהם משחקים על הגדרות הכי גבוהות כאילו אצלי זה נראה הרבה פחות יפה ואני בטוח שאני שם על הגדרות הכי גבוהות איך זה הגיוני? אם מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות עם כל המצב הזה אני יהיה שמח תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה במקלדת של המחשב מתי שנגיד אני בא לרשום את האות מ סופית וכל אות אחרת כמעט זה רושם לי מספרים במקום האותיות אם למישהו אולי הייתה את הבעיה הזאת והוא יודע איך פותרים אותה אני אשמח אם תגידו לי מה הפתרון בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  10. היי הסוללה של הנייד החדש יחסית שלי (בן חודשיים) לא עובדת פתאום ... Fujitsu siemens v3353.לפני הבעיה, כהסוללה היתה טעונה במלואה, היה רשום "טעונה במלואה (100%), מוכנה לשימוש" ועכשיו רשום רק טעונה במלואה 100 %. חוץ מזה, לא נעשה בה כמעט שימוש והקפדתי פעם בחודש לרוקן עד החצי ולטעון. המון תודה מראש לעוזרים! ;D

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  11. התחדשתי הבוקר בדל ווסטרו 3300. הטאצ'פד הוא מולטיטץ' ותומך GESTURES + יש לו פס גלילה. אף אחד מהם לא עובד לי ואינני מצליח להבין מדוע. התקנתי את הדרייבר מהדיסק דרייברים ובכל-זאת - לא עובד. רעיון, מישהו? תודה! ושאלה קצרה לגבי הכ. מסך - באמצעות תוכנת ניטור טמפ', אני שם לב שהכרטיס מסך נמצא על 67מעלות. האם תקין? אני משתמש בSpeedFan כדי לבדוק, ולא משחק או משהו כשזה ככה. המעבד רגוע ונמצא על 35-40מעלות נ.ב לא נראה לי שזה מעניין במיוחד, אבל אני מריץ 7 64ביט אולטימייט.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by big_guy,

שלום רב. רכשתי בהתאם להמלצות בפורום את ה e330: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23632 הבאתי אותו למעבדה על מנת שיתקינו לו את הכרטיס הבא לפי המלצות הפורום: https://www.tms.co.il/product/12901 במעבדה טוענים שאין אפשרות כזו. אין מקום. האם אצלי הטעות?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by sfsf1948,

יש לי TOSHIBA PORTEGE חדש הוא היה קצת איטי עם כל התוכנות שטושיבה הלבישה עליו אז החלטתי לעשות התקנה חלקה של WIN 7 גרסה HOME PREMIUM אחרי ההתקנה המהירות הכפילה את עצמה, אבל כל הקיצורים של המקלדת לא עובדים (אני לא יכול לשנות את ההבהרה של המסך, להפעיל את האינטרנט האלחוטי וכל היתר...). האם יש דרך להחזיר את הקיצורים בלי להתקין את ה-WIN של טושיבה? תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  14. כמו שחלקכם יודעים קניתי מחשב חדש. Inspirion 1525 של Dell. קיבלתי את המחשב אתמול והוא הגיע עם דרייברים לויסטה. מאחר והתקנתי XP אני צריך להוריד אותם מהאתר של Dell. לא חסרים דרייברים שם (38 במספר) אבל מה שכןח חסר זה פירוט והסברים לגבי כל אחד (אם צריך אותו או לא,הרי לא הגיוני שאת כל ה-38 צריך). מה שהורדתי עד עכשיו זה דרייבר לכ.מסך (שעובד) דרייבר למשטח מגע של העכבר מה שאני זקוק בדחיפות,זה בעיקר לדרייבר של הכ.רשת אלחוטי שכשהורדתי אומר לי שהוא לא זיהה אותו או משהו כזה. אני לא חושב שיש בעיה במחשב אלא טעות שלי או חוסר התאמה של הדרייבר (יש שם משהו כמו 3 ) כמו כן אם יש עוד משהו שאני צריך,שהוא לא מוגדר כדרייבר (יש שם כאלה) אני גם אשמח לתשובה. ודבר אחרון,אם קיימת אפשרות להורדת המהירות…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. היי, התקנתי ויסטה על המחשב (מפאת חוסר יכולת טוטאלי להצליח להתקין את הXP, למרות שאנשים טובים פה ניסו להסביר לי איך לעשות את זה...) ועכשיו נתקלתי בבעיה אחרת... הTOUCHPAD עצמו עובד... אבל משום מה האופציות של הגלילה לא פועלות לי התקנתי את כל הדרייברים, ולא הצלחתי למצוא את האופציה לשנות את זה בCONTROL PANEL, אבל מצד שני, הוותק שיש לי עם VISTA הוא של שלוש שעות.... מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה אירה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  16. מחשב ACER EXTENSA 5630 שבא במקור עם ווינדואז ויסטה 32 ביט הום פרימיום , והטאצ'פאד היה תקין , גם עבדתי עם עכבר שחיברתי לUSB אבל הטאצ'פאד היה תקין , לאחר מכן התקנתי עליו ווינדואז7 וממתי שהתקנתי את ה7 - 32 ביט - אולטימייט - הטאצ'פאד יותר לא עבד לי , יותר נכון המשטח מגע לא עבד, אבל הכפתורים עבדו, אחר כך חזרתי לויסטה, ולאחר ההתקנה של גרסת הום פרימיום 32 ביט - SP1 , שוב המשטח של הטאצ'פאד לא עובד... גם לאחר התקנה של דרייברים מתאימים , ונסיון להסיר את כל הדרייברים שקשורים ולהתקין מחדש, לא עוזר, הכפתורים של הטאצ'פאד עובדים אבל המשטח עצמו לא עובד, ולפי זיהוי החומרה מבחינת הווינדואז הכל נראה תקין , FN+F7 לא עושה כלום, רק נועל ומשחרר את הלחצנים של הטאצ'פאד.. (ניסיתי ....) , מישהו נתק…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by h_yoav,

יש לי כרטיס מסך בנייד של אינטל x3100 ובמפרט של המחשב כתוב שהוא תומך עד 256 מגה בייט אבל שאני מסתכל במידע דרך הדרייבר רשום מקסימום 128 איך אני יכול לשנות אותו? ולמשל שאני משחק הוא לבד מוסיף לעצמו זכרון הוא שצריך להוסיף דרך הביוס?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  18. בוקר טוב פורום יקר אז ככה : הבנתי שביציאה של האוזניות משולבת יציאת SPDIF ! אבל משום מה אני לא רואה אותה בכרטיס קול ב WIN XP מה שכתוב במדריך : יש מיקרים שבהם הגדרת היציאה הדיגיטלית במערכת ההפעלה לא מספיקה. הסיבה לכך היא שלהרבה כרטיסי קול יש גם דרייברים עם לוח בקרה משלהם וצריך לבדוק שאין שם הגדרות שיתנגשו בעתיד עם הנגן או מערכת ההפעלה. דוגמה לכך היא במקרה של מחשבים ניידים שלהם יצאת S/PDIF המשותפת לאזניות ועד שלא תגדירו מיפוי היציאה כנדרש בדרייברים היא לא תהייה פעילה ולא תראו אותה גם בהתקני השמע של מערכת ההפעלה. אני קראתי במדריך שצריך להיות למטה יציאה אופטית למטה ואז ללחוץ על הגדרות ואז לסמן ב V שזה יוציא DIGITAL SOUND ואין לי את זה לצערי רק אנלוגי הנה המדריך http:…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם על מחשב נייד של acer מדגם aspire 4315 וכמה לדעתכם הוא שווה ועכשיו לשאלתי קניתי את המחשב הנ"ל וקיבלתי איתו כרטיס רשת אלחוטי מובנה בתוך המחשב, מדגם DW 1390 ניסיתי להוריד דררייברים מהאתר של DELL וזה לא עובד במנהל ההתקנים אני רואה אותו בתור בקר רשת, ובאוורסט אני רואה את המספר דגם והכל מה שלא עשיתי לא הצלחתי להתקין את הכרטיס רשת האלחוטי בקיצור. אשמח לתשובות :] תודה שגיא

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  20. יש לי בעיה בכרטיס רשת של מחשב נייד מסוג GIGABYTE W536M הוא לא עובד כאלחוטי ואני חייב לחבר לו כבל בשביל שיהיה חיבור לאינטרנט, עכשיו נכנסתי לאתר של GIGABYTE לחפש דרייבר מתאים אין פשוט דרייברים שתואמים למערכת הפעלה מסוג XP, התקנתי את תוכנת driver checker עידכנתי את כל הדרייברים אבל עדיין אין לי חיבור אלחוטי לרשת מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  21. Started by big_guy,

שלום. בהמלצת הפורום רכשתי את הנייד מתוך כוונה להוסיף 120gb ssd להרד דיסק הקיים. לאחר רכישה בשניידר ופירוק הנייד לצורך הרכבת ה ssd אני מגלה שאין מקום ל ssd. מה עושים

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by yosi79,

קיבלתי מחשב נייד hp pavilion לא חדש שדרש פירמוט ופירמטתי אותו. הבעיה היא כשאני מנסה להתקין את ה windows בשלב שהקבצים מועתקים לאחר הפירמוט אני מקבל פתאום מסך כחול. האם מדובר בבעיה בדחסק הקשיח? או אולי בעיה בזיכרון? האם שווה בכלל לתקן את המחשב חומרתית? ומה יכול להיות המחיר בתיקון של מחשב נייד? המטרה העיקרית של המחשב היא שהוא יהיה מחובר ל LCD בסלון לצפיה בסרטים ואינטרנט ולכן אין לי צורך במחשב חזק...

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by kondor,

שלום רב, לאחרונה יש בעיה מוזרה עם המחשב, במהלך העבודה עימו, התצוגה בצד התחתון של המסך מתעוותת, לקחתי אותו למעבדה הטכנית של ח.י אלקטרוניקה, ושם טענו שכל הרכיבים נבדקו ונמצאו כתקינים והבעיה היא במערכת ההפעלה (XP PRO + sp3) זה נשמע לי מאוד מוזר, ואף על פי כן פירמטתי אותו מחדש, עם דיסק אחר, אך הבעיה חוזרת. טענו שם גם שבהרצה אצלם לא נמצאה שום בעיה, למרות שזה נשמע לי מפוקפק, הראיתי לטכנאי שם, שטען שלא נתקל בבעיה, איך הבעיה קורית (בשימוש מאומץ במחשב, גלישה, הפעלת מספר רב של תוכניות). אודה לעזרה בנושא (במיוחד אם מישהו נתקל בבעיה שכזו ופתר אותה).

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  24. היום התחילה לי בעיה מוזרה של התנגשות בין USB ל אינטרנט ברגע שהאינטרנט מחובר ואני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה של מדפסת לא מחוברת ובעיה ביציאת USB002 ואני גם לא יכול לגלוש באינטרנט... ברגע שאני מנתק את הכבל USB של המדפסת אני יכול לגלוש ... והפוך... המדפסת : LEXMARK X2650 WINDOWS : XP SP2 אינטרנט : תשתית: בזק ספק: ברק ניסיתי הכל מחקתי את כל הTEMP שיש במחשב ניקיתי את הארדדיסק - בדקתי וירוסים ותולעים הכל תקין אודה על העזרה אודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  25. היי יש לי בעיה רצינית עם הכרטיס אני מדליק את המחשב המסך נדלק אחרי כמה שניות ספורות הוא נכבה כמעט באופן מלא נשאר אולי 5 אחוז ממנו שרואים ממש ממש חלש את המסך ממש שחור עם צלליות המחשב ממשיך לעלות הכל רגיל ואם לדוגמא אני סוגר אותו הכוונה מוריד את המסך כלפי מטה לסגירה כמעט עד הסוף שנייה לפני שהוא נכנס למצב שינה הוא נדלק שוב ושוב אחרי כמה שניות כאילו שהוא לא מחזיק מעמד הוא נכבה שוב השאלה שלי היא למה זה קורה ? ולמה שאני סוגר את המסך כלפי מטה הוא נדלק שוב ואם הוא נדלק אז למה לכמה שניות בודדות ? כמה עלול לעלות לי תיקון או איך אפשר לתקן בעצמי ?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים