עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by m31115,

שלום יש לי מחשב נייד DELL - vostro 1320 מותקן חלונות 7 פרו. שהסוללה שלי מלאה 100%. אני מנתק ספק חיבור חשמל למחשב נייד. תוך 5 או 10 דקות המחשב נייד ניכבה. הרי סוללה מלאה 100% הסוללה תקינה. למה מחשב נייד ניכבה? אגב: ביטלתי ניהול צריכת חשמל שומר מסך הכל.עדיין אותו בעיה. מה המקור הבעיה תקלה הזה? בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by RAUL MADRID,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד FUJITSU SIEMENS ESPRIMO MOBILE V5535. כשאני לוחץ על לחצן ההדלקה שלו, המסך עולה, הפס הכחול נטען עד הסוף ונעצר ואני צריך ללחוץ אל אנטר בשביל שיטען עצמו מחדש ויחל את הפעלת המחשב. יש לציין כי הבעיה לא הייתה קיימת מרכישת המחשב עד לפני כחודש (שזה בערך שנה וחצי) אשמח לדעת ממה זה נובע וכיצד ניתן לתקן זאת. תודה רבה וחג שמח לכולם!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by termister2000,

שלום לכם! ליפני שבוע, לאחר התיעצות בפורום פה, רכשתי את המחשב הנ"ל. המחשב בכללי עובד מעולה, הכל מהיר והכל יפה. אבל מה, יש בעיה אחת ממש מוזרה. לפעמים, מתי שאני מדליק את המחשב, המסך לא נידלק, אך המחשב עולה רגיל, וברגע שמגיע לוינדוס, המסך נידלק והכל בסדר.. חשוב לציין שזה לא קורה כל הזמן וזה קורה יותר קשה המחשב מחובר לחשמל. כמו כן לפעמים כשהמסך מיתכבה לבד, אחרי וזמן המתנה ואני נוגע בעכבר כאילו לחזור לעבוד, יש מין היבהוב של המסך, אבל אז הוא נהפך לשחור ולא רואים כלום, הכוונה שהוא מיתכבה. כניסה למצב שינה פותרת את הבעיה והכל בסדר. חשוב לציין שזה רנדומלי, ולא קורה כל הזמן.. כמו כן, יש שגיאה מוזרה גם בלוג משהו על ACPI למה זה קורה ואיך לפתור את זה? האם להחזיר את המחשב מה שאני לא ממש …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום ... חיפשתי בכל האתרים ולא מצאתי דרייברים למחשב שלי... R405S מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  5. Started by eli_kats,

היום התקנתי עידכון ביוס כי חשבתי שהוא יפתור לי תקלה של הכרטיס רשת שכמה פעמים ביום נכנס לקומה עד שלא עושים רסטארט. לאחר שהתקנתי עידכון ביוס קיבלתי מסכים כחולים אחרי שעתיים שאני שובר את הראש שיחקתי עם הביוס ובטלתי את ה- AHCI בחלון של הכונן הקשיח ואז מערכת ההפעלה חזרה לעבוד.. מזאת האפשרות הזאת והאם היא גורמת לשיפור בביצועים? מצאתי בויקיפדיה משהו אבל לא הכי מבין מה שרשום שם http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Host_Controller_Interface#Common_problems_switching_to_AHCI_under_Windows יש לי מחשב נייד של Gigabyte W566N

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by cyberX,

כבר בניתי מפרט ב-TMS, ודיברתי עם אחד העובדים שם, והם לא היו מוכנים להוריד את המחיר לא רצו להתמקח עליו בכלל, והיו ממש לא נחמדים חשבתי שהיו עליהם ביקורות טובות וגם ראיתי כמה אנשים שהזמינו שמה והורידו להם איזה 200 שקל הם ממש הוציאו לי ת'חשק לקנות מאצלם את המחשב... אבל בחנויות אחרות או שאין את החלק שאני רוצה, או שזה יוצא יותר יקר =\

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by joni69,

שלום לפני כמה זמן תמיד היה לי בפינה של השורת התחל איקון עם סמל שמראה את מצב צריכת החשמל אם המחשב מחובר לשקע, או אם הוא לא מחובר לשקע מראה כמה אחוזי חשמל נשאר אבל עכשיו הוא כבר לא מראה איקון בכלל והמחשב לא מזהה את הסוללה וניסתי הכל להתקין ביוס מחדש...הגדרות בלוח בקרה.....לא יודע מה נשאר לעשות

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by NikNik95,

יש לי מחשב נייד Acer Extensa 5620z ונשבר לי המסך.. כשחיברתי מסך חיצוני הוא הראה לי במסך החיצוני את תהליך ההידלקות וכשזה נכנס לי לאשף יצירת משתמש (עשיתי שחזור להגדרות היצרן...וואנאבי פרמוט) אז המסך החיצוני נכבה וכתב לי "check cable connection" מה עליי לעשות חוץ מלשלוח את המחשב לתיקון אולי בהגדרות לשנות את מסך ברירת המחדל או משהו כזה.. ואם אין ברירה ואני חייב לשלוח לתיקון אז אם אפשר תמליצו לי על חברה טובה שקרובה למקום מגוריי... (דימונה-ליד ב"ש)..תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by duek-m,

שלום, יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV6500 עם ווינדוס 7. משום מה אופציית השקיפות AERO לא עובדת לי. ניסיתי להוריד את כל הדרייברים ושום דבר לא עוזר. האם מישהו נתקל בבעיה הזאת? הכרטיס מסך הוא GEFORCE8400. גם את הדרייבר שלו הורדתי. הווינדווס 32 סיביות. תודה.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by SuBeX,

הנייד התחיל להשמיע צליל צפצוף לא פוסק... אני משער שזה אומר שיש בעיה עם הסוללה או אולי אחד המאווררים (???), אבל זו סתם השערה פראית... מישהו יודע מה המשמעות של הצפצוף? איך אני יכול לברר מה הבעיה? תודה מראש לכל מי שעוזר...

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. אני מקווה שאני בפורום הנכון, מותקן על המחשב מערכת הפעלה 64ביט שלא מסתדרת עם תוכנה 64ביט של אוטוקאד (המחשב מתרסק שפותחים את התוכנה). רציתי לדעת כמה דברים - א) האם אפשר להתקין מערכת הפעלה 32ביט? (אחרי שבדקו אמרו לי ב notebookclub שאי אפשר להחליף למערכת הפעלה 32ביט בדגם הזה), איך אני בודק דבר כזה? ב) מה אפשר לעשות עם התוכנה של אוטוקאד והמחשב? הסתבכתי, אני שוקל למכור אותו יד שניה ורק קניתי אותו לפני 3 חודשים...

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  12. היי, אני עובד עם הe4300 של דל, שיש לו כאמור כרטיס מסך x4500HD ואין לו יציאת DVI יש ברשותי גם תחנת עגינה. הבנתי שאני יכול להשתמש בDVI של התחנת עגינה, אך לא הצלחתי לעשות זאת..... אם אני מחבר את המסך דרך VGA הכל עובד בסדר. (המסך הוא דל 2408WPF) עריכה: DP כן עובד משום מה... תודה, d

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by Mr.positive,

לאחרונה רכשתי (תודה לכל מי שעזר לבחור) נייד של Lenovo מדגם IdeaPad S310. המחשב מאוד נחמד יחסית למחיר הנמוך שלו. מכיוון שהוא מגיע מהחנות ללא מערכת הפעלה התקנתי עליו Windows 8.1(מקורי) אך כאן גיליתי שיש עניין מאוד לא נעים. המערכת לא נותנת לי להשתמש באופציית הOnekey Recovery מכיוון שהמחשב בא ללא מערכת מהיצרן ולכן אין מחיצה מיוחדת בשביל תוכנה זו. האם יש לי אפשרות ליצור אותה בצורה עצמאית או דרך אחרת לפתור את הבעיה? במידה ואין אפשרות כזאת האם יש תחליף נוח לפיצ'ר זה ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by moran12,

היי, לפני 3 חודשים קניתי lenovo flex 15 ויש לו בעיה..כל פעם שהמחשב נכנס לsleep mode הוא לא מתעורר. המחשב עובד וכל הנורות חיווי דולקות אבל המסך לא נדלק.. מישהו יודע איך לטפל בזה? אם זה בעיה של הלפטופ ספציפית או של הווינדוס?? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by lomri,

שלום, ברשותי מחשב dell v131. בארץ נותנת האחריות היא חברת "יעל" לפני בערך חודש המסך התחיל לרצד, לכן התקשרתי לשירות הטכני ושם הודיעו לי שצריך להחליף את המסך. טכנאי הגיע אליי הביתה והחליף את המסך. לאחר שימוש מאוד קצר במחשב אני שמתי לב שהמסך החדש לא באותה איכות של הישן, רמת הבהירות שלו נמוכה וזווית הצפייה שלו מאוד גרועה. לאחר שיחה עם יעל הציעו להחליף לי מסך שוב. הטכנאי שהגיע אליי טען שהמסך שהביאו לי הוא מקורי ושיכול להיות שהמסך שהיה לי לפני הוא מדגם ישן יותר. בכל מקרה שני המסכים שהביאו לי ברמה מאוד גרועה, אני כל הזמן צריך להזיז את המחשב כדי לראות כמו שצריך וכשאני מנסה לראות סרט בכלל רואים ממש גרוע. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא או לעזור. תודה, עומרי

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by galgalgal2001,

יש לי מחשב של אסוס eee 1000he ואיתו קיבלתי את הווינדוס הום אדישם בעיברית היום התקנתי ווינדוס 7 ואני ממש ממש מאוכזב ולא יודע מה לעשות. כמה מהבעיות העיקריות שצצו לי שהם: המשחקים פועלים הרבה הרבה יותר לאט למראת שעכשיו אני משתמש ב100M ביט מהRAM (מתוך 1G) מה שיותר מעצבן שכל המקשים המיוחדים שבאים עם המחשב אינם פעילים בנוסף עם תקשורת הבלוטות' אינה פעילה וגם המצלמה לא פעילה. כמובן שעכשיו אני פשוט לא מסתדר עם כל השינויים העיקריים שבין XP וWIN7 אבל זה יעבור... ראיתי אצל חבר שלי את האייסר אספייר אוון שיש לו מעבד חלש יותר משלי N270 ואצלו הכל רק ממש טוב.. לכן עשיתי את המעבר. הורדתי את כל הדרייברים שיש באתר של אדוד לגבי המחשב ועדיין המחשב לא זז. כרגע כשאני קותר את ההודעה הזו כל הסמלי…

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  17. שלום, התקנתי דרייברים לכרטיס מסך מהאתר של דל שמתאימים לדגם שלי. אך המסך מבצע שינוי רזולוציה לבד ל800X600 ואחרי 2 שניות חוזר לבד לרזולוציה. יש לציין שהדבר קורה כל 20 דקות לערך, ולפעמים קורה ברצף מספר פעמים. יש לציין שהסרתי לגמרי את הדרייבר והתקנתי מחדש, וכמו כן ניסיתי את הדרייבר שהווינדוס אפדייט מציע. שום דרייבר לא פתר את הבעיה. מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  18. Started by chilala,

קניתי מחשב חדש מסוג lenovo g510 והתקנתי ווינדוס 7 בעצמי והורדתי דרייברים בעצמי ..הכל הלך חלק חוץ מהדרייבר של המצלמה שבסוף ההתקנה שלו מופיע לי ההודעה הבאה no appropriate driver to be installed. מה שקורה שהמצלמה כן עובדת אבל בצבעים ממש גרועים ורואים ממש חשוך אני דיי בטוחה שזה בגלל זה.. בבקשה שמישו ייתן לי תשבה לזה בדקתי בכל האינטרנט ולא הצלחתי להבין מה לעשות. תודה רבה מראש, עמת לוי(:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by liori,

שלום לכם, כזכור לכם קניתי ווסטרו 1015, והוא מחשב נחמד - חוץ מהעכבר שלו שהוא בלתי ניתן לשימוש כמעט, לא נוח וקטן. אני משתמש בעכבר חיצוני מעולה, ולכן אין לי כמעט בעיה עם המחשב, אני מרוצה ממנו והמחיר של 3000 ש"ח למחשב כזה הוא מצויין. כעת לבעיה שלי - בקישור הבא: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=W732&catid=-1&dateid=-1&impid=-1&osl=EN&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=&SystemID=VOS_N_1015&hidos=WLH&hidlang=en&TabIndex= מופיעים הדרייברים של המחשב שלי, מתאימים לווינדוס 7. הבעיה היא, שאין דרייבר למצלמה, לא מצאתי בעמוד הזה. יש בעיה נוספת שזה לא ביג דיל, אבל אשמח אם תוכלו לפתור: יש דרייבר נוסף שנקרא "מנהל" משהו,…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. ניסיתי למצוא דרייבים באתר של דל למחשב וקצת באינטרנט ולא ממש מצאתי, מה שבעיקר חשוב לי זה דרייברים לכרטיס רשת של המחשב, איפה אני יכול להשיג דרייברים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  21. Started by Useful Idiot,

שלום, יש לי לפטופ של אסוס N550JK ויש לו adaptive brightness מעצבן מאוד. כבר שברתי את הראש איך להפטר ממנו (אחרי שכל הדרכים שמצאתי באינטרנט כשלו). בסוף הפתרון נמצא בתוכנה של האינטל (יש לי גם nvidia וגם אינטל). ב graphic properties בתוך קטגוריית power ביטלתי אופציה שנקראית display power saving technology. יפה. הבעיה עכשיו שמשום מה ההגדרות האלו מתאפסות בכל פעם אחרי שהמחשב נכבה. יש דרך לפתור את זה? או שהבהירות האוטומטית הזו תרדוף אותי לנצח? תודה!!

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by onlyhuman,

שלום. לא מזמן קניתי את המחשב נייד ASUS N53SV וגיליתי שיש לי בעיה עם הפורט של ה HDMI. ניסיתי לחבר את הכבל עם הטלויזיה שלי SAMSUNG LCD ושום דבר לא עובד. בדקתי את הכבל אצל מחשב נייד של חברים ובאקס בוקס 360 הכל עובד פיקס הכבל סבבה. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה של חבר ועדיין לא עובד המחשב שלי פשוט לא מזהה אותו. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של המחשב ושל הכרטיס מסך,שיחקתי שעות עם ההגדרות הוא פשוט לא מזהה את הכאבל. כאילו הפורט דפוק. ה VGA לעומת זאת עובד טוב. הסתכלתי בפורומים וגיליתי שיש להרבה אנשים את הבעיה הזאת של ה HDMI בדגם הזה של אסוס ובעוד כמה דגמים. מישהו רשם באיזה פורום שהפורט נמצא קצת יותר מדי עמוק בתוך המחשב נייד לכן הכאבל לא מגיע אליו עד הסוף ושהוא חתך את הציפוי…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by bm1125,

קניתי היום את הMSI ווינד ואני לא מצליח להתחבר לרשת. לפי מה שהבנתי אני צריך ללחוץ על הכפתור F11 (מופיע עליו אייקון של לויין כזה) ואז הנוראה שלו למטה אמורה גם להידלק מה שלא קורה. לא מצאתי כלום בקשר לזה בחוברת הדרכה (הדלה) שלהם. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Naor80,

יש לי נייד של siemnens fujitsu פירמטתי אותו והתקנתי לו XP התקנתי את כל הדריברים שקיבלתי בדיסק עם הנייד ועדיין יש לי דרייבר אחד לא מותקן במנהל ההתקנים כתוב לי unknown אני כמעט בטוח שזה הבלוטוס כי הבלוטוס לא מותקן שאני מתקין את הבלוטוס הוא מבקש ממני לחבר אותו (הבלוטוס פנימי) ולא נותן לי להמשיך בהתקנה השאלה שלי היא איך מתקינים את הבלוטוס ואם זה ההתקן שלא מותקן תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  25. אהלן, אני מנסה להתקין תדרייבר של הWIRELESS לנייד LG X140 הורדתי אותו מהאתר של LG ניסיתי כל מיני דברים שונים אבל אני לא מצליח להתקין.... זה מה שזה מראה

• 0 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים