עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי את הנייד הנ"ל יש לי עליו ויסטה והחלטתי לזנוח אותה לטובת xp יש לי נסיון רב עם מחשבים כך שלא הייתה לי בעיה לעשות זאת, כשהכנסתי את הדיסק, הוא נטען עד שהיה רשום "windows is loading" במסך הכחול של ההתקנה... וא הופיע המסך הכל - מסך המוות הכחול.. מסתבר שבניייד הזה אי אפשר להתקין xp בגלל הדרייברים של ה sata (אחרי נבירה בפורומים בחול וחיפוש בגוגל) האם יכול להיות והגיוני שאני לא אוכל להתקין xp על הנייד שלי? יש מישהו עם נסיון שיוכל להגיד לי מה עושים במקרה הזה? אני ממש לא מעוניין בויסטה על הנייד.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי מחשב נייד ASUS N55SF, המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני שבוע. המחשב הזה אמור להיות די חזק עם מעבד i7 זיכרון 8 GB וכרטיס מסך NVIDIA GT 555M 2GB.. התקנתי עליו את המשחק Battlefield 3 והמשחק פועל באיכות מעולה ברזולוציה של FULL HD אבל.. שמתי לב לדבר שאני לא מצליח להבין אותו, כשאני משחק בלי לחבר את המחשב לחשמל כלומר רק על הסוללה אז המשחק קטוע ואחרי 5 דקות של משחק המשחק פשוט ניתקע ואני צריך ללחוץ על ctrl+alt+delete בשביל לצאת ממנו. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אבל אז חיברתי את המחשב לחשמל ושוב ניכנסתי למשחק ושיחקתי שעתיים רצוף והכל פעל חלק ואחרי זה שוב ניתקתי את המחשב מהחשמל ושוב המשחק קרס.. ואז הבנתי שהבעיה היא לא הכרטיס מסך אלה הטעינה. רציתי לדעת עם זאתי בכלל …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום קניתי רמקולים ניידים וחיברתי אותם למחשב נייד עכשיו כשאני מגביע עד הסוף את הרמקולים פתאום אחרי כמה שניות הווליום יורד ושאני מגביע שוב זה עולה בלי לגעת בכלום זה יורד לבד איך מתקנים את זה שזה ישאר על הכי גבוהה ד"א עידכנתי דרייבר קול ועוד שאלה שחיברתי את הרמקולים למחשב הנייד אז לא שומעים את הרמקולים של המחשב הנייד איך אפשר לעשות שישמעו גם מהרמקולים החיצוניים וגם מהמחשב עצמו ?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by netanel1234,

שלום, יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד לטלוווזיה בחיבור HDMI ורואה סרט, אז באמצע הסרט פתאום נעלם לי המסך רואים מסך שחור לכמה שניות ואחרי כמה פעמים כאלו הסרט נהיה בצבע ירוק.. **כל זה קורא בטלוויזיה לא במחשב.. החלפתי כבל וגם יציאה בטלוויזיה וזה לא עזר.. זה מוזר אני יודע אבל מה זה יכול להיות..?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  5. יש לי בעיה ממש מוזרה! כל פעם שאני שם קבצים גדולים (מעל 500 מגה) על שולחן העבודה, הלפטופ שלי מתחמם בצורה מטורפת! וזה בוודאות בגלל הקבצים האלה, כי עשיתי כמה וכמה נסיונות בשביל לבדוק אם ה"תיאוריה" שלי נכונה. בכל פעם שאני שם קובץ גדול, הוא מתחמם וברגע שאני מסיר את אותו קובץ או מעביר אותו לתיקייה אחרת, חצי שעה אח"כ הוא מתקרר. כמו שאמרתי נייד מדגם VOSTRO 1500 של DELL עם וינדוס ויסטה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה??

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by a1ch,

שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה נורא מוזרה בנייד שלי. המחשב חדש לחלוטין, מותקנת עליו מערכת Windows 7 Pro. יש לו מצלמה מובנית של CREATIVE, שהדרייבר שלה בדיסקים שנתנו לי, וכן יש גרסה עדכנית באינטרנט. אחרי שהמחשב חזק מתיקון (קוסמטיקה..לא נגעו בכלום), שמתי לב שהמצלמה חדלה לעבוד. התקנתי מחדש דרייבר, וקיבלתי שגיאה ב90 אחוז מההתקנה בנוסח לא מסוגל להעלות את הדרייבר. יותר מזה, המצלמה לא נמצאת בDevice Manager! הורדתי גרסה לBIOS, והעליתי בחזרה לשלי, לא עזר.ניסיתי דרייברים שונים ומשונים, לא עזר. העליתי את המחשב מLinux וlspci\lsmod\lsusb לא מחזיר שום דבר בקשר למצלמה.כאילו היא לא קיימת. מישהו יודע איך לפתוח מחשב נייד פיזית?אולי ספרים בנושא? כל סוקג של עזרה תתקבל בברכה, תוד…

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by dlogan,

אני רוצה לחבר את הטלויזיה(Toshiba regze 42") למחשב הנייד שלי Dell Inspiron n5110 כשהטלויזיה דולקת ועל הערוץ הנכון והמחשב פשוט לא מזהה את הטלויזיה אפילו לא צליל של חיבור אבל כשאני מכבה את הטלויזיה המחשב פתאום קולטת את הטלויזיה והוא ימשיך להראות שהטלויזיה מחוברת עד שאני יעביר לערוץ הנכון ואז הוא יראה כאילו זה יתנתק. ניסיתי לחבר מחשב אחר לטלויזיה הכל עובד, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי למסך אחר וגם הכל עובד... יש לי כמובן את כל הדריברים הכי חדשים, ביוס הכי חדש Win 7 Home Edition 64bit לא יודע אם זה רלוונטי אבל הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא Nvidia 525M 1GB

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by zahiz007,

ערב טוב, לפני כ שבועיים רכשתי סוללה חליפית לX61. אחרי שימוש של יום יומיים, פתאום נוצר מצב שבוא הסוללה מחווה על 50-70 % ובבת אחת היא נגמרת (אני מניח שפשוט המכוונים לא נכונים). משמע שאחרי טעינה ועבודה של שעה שעתיים הסוללה מגיע לאחזוים הללו ונגמרת. הדבר מגיע ללא התראה (מן הסתם) וגורם לי לאיבוד המידע (היקר מאוד)... הסוללה היא בת 8 תאים מה שאמור להגיע ל כ- 4 שעות. האם מישהו נתקל בבעיה הזו, של אחוזים מזוייפים? תודה מראש וערב טוב, צחי

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by m31115,

שלום יש לי מחשב נייד DELL - vostro 1320 מותקן חלונות 7 פרו. שהסוללה שלי מלאה 100%. אני מנתק ספק חיבור חשמל למחשב נייד. תוך 5 או 10 דקות המחשב נייד ניכבה. הרי סוללה מלאה 100% הסוללה תקינה. למה מחשב נייד ניכבה? אגב: ביטלתי ניהול צריכת חשמל שומר מסך הכל.עדיין אותו בעיה. מה המקור הבעיה תקלה הזה? בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by RAUL MADRID,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד FUJITSU SIEMENS ESPRIMO MOBILE V5535. כשאני לוחץ על לחצן ההדלקה שלו, המסך עולה, הפס הכחול נטען עד הסוף ונעצר ואני צריך ללחוץ אל אנטר בשביל שיטען עצמו מחדש ויחל את הפעלת המחשב. יש לציין כי הבעיה לא הייתה קיימת מרכישת המחשב עד לפני כחודש (שזה בערך שנה וחצי) אשמח לדעת ממה זה נובע וכיצד ניתן לתקן זאת. תודה רבה וחג שמח לכולם!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by termister2000,

שלום לכם! ליפני שבוע, לאחר התיעצות בפורום פה, רכשתי את המחשב הנ"ל. המחשב בכללי עובד מעולה, הכל מהיר והכל יפה. אבל מה, יש בעיה אחת ממש מוזרה. לפעמים, מתי שאני מדליק את המחשב, המסך לא נידלק, אך המחשב עולה רגיל, וברגע שמגיע לוינדוס, המסך נידלק והכל בסדר.. חשוב לציין שזה לא קורה כל הזמן וזה קורה יותר קשה המחשב מחובר לחשמל. כמו כן לפעמים כשהמסך מיתכבה לבד, אחרי וזמן המתנה ואני נוגע בעכבר כאילו לחזור לעבוד, יש מין היבהוב של המסך, אבל אז הוא נהפך לשחור ולא רואים כלום, הכוונה שהוא מיתכבה. כניסה למצב שינה פותרת את הבעיה והכל בסדר. חשוב לציין שזה רנדומלי, ולא קורה כל הזמן.. כמו כן, יש שגיאה מוזרה גם בלוג משהו על ACPI למה זה קורה ואיך לפתור את זה? האם להחזיר את המחשב מה שאני לא ממש …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום ... חיפשתי בכל האתרים ולא מצאתי דרייברים למחשב שלי... R405S מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  13. Started by eli_kats,

היום התקנתי עידכון ביוס כי חשבתי שהוא יפתור לי תקלה של הכרטיס רשת שכמה פעמים ביום נכנס לקומה עד שלא עושים רסטארט. לאחר שהתקנתי עידכון ביוס קיבלתי מסכים כחולים אחרי שעתיים שאני שובר את הראש שיחקתי עם הביוס ובטלתי את ה- AHCI בחלון של הכונן הקשיח ואז מערכת ההפעלה חזרה לעבוד.. מזאת האפשרות הזאת והאם היא גורמת לשיפור בביצועים? מצאתי בויקיפדיה משהו אבל לא הכי מבין מה שרשום שם http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Host_Controller_Interface#Common_problems_switching_to_AHCI_under_Windows יש לי מחשב נייד של Gigabyte W566N

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by cyberX,

כבר בניתי מפרט ב-TMS, ודיברתי עם אחד העובדים שם, והם לא היו מוכנים להוריד את המחיר לא רצו להתמקח עליו בכלל, והיו ממש לא נחמדים חשבתי שהיו עליהם ביקורות טובות וגם ראיתי כמה אנשים שהזמינו שמה והורידו להם איזה 200 שקל הם ממש הוציאו לי ת'חשק לקנות מאצלם את המחשב... אבל בחנויות אחרות או שאין את החלק שאני רוצה, או שזה יוצא יותר יקר =\

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by joni69,

שלום לפני כמה זמן תמיד היה לי בפינה של השורת התחל איקון עם סמל שמראה את מצב צריכת החשמל אם המחשב מחובר לשקע, או אם הוא לא מחובר לשקע מראה כמה אחוזי חשמל נשאר אבל עכשיו הוא כבר לא מראה איקון בכלל והמחשב לא מזהה את הסוללה וניסתי הכל להתקין ביוס מחדש...הגדרות בלוח בקרה.....לא יודע מה נשאר לעשות

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by NikNik95,

יש לי מחשב נייד Acer Extensa 5620z ונשבר לי המסך.. כשחיברתי מסך חיצוני הוא הראה לי במסך החיצוני את תהליך ההידלקות וכשזה נכנס לי לאשף יצירת משתמש (עשיתי שחזור להגדרות היצרן...וואנאבי פרמוט) אז המסך החיצוני נכבה וכתב לי "check cable connection" מה עליי לעשות חוץ מלשלוח את המחשב לתיקון אולי בהגדרות לשנות את מסך ברירת המחדל או משהו כזה.. ואם אין ברירה ואני חייב לשלוח לתיקון אז אם אפשר תמליצו לי על חברה טובה שקרובה למקום מגוריי... (דימונה-ליד ב"ש)..תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by duek-m,

שלום, יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV6500 עם ווינדוס 7. משום מה אופציית השקיפות AERO לא עובדת לי. ניסיתי להוריד את כל הדרייברים ושום דבר לא עוזר. האם מישהו נתקל בבעיה הזאת? הכרטיס מסך הוא GEFORCE8400. גם את הדרייבר שלו הורדתי. הווינדווס 32 סיביות. תודה.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by SuBeX,

הנייד התחיל להשמיע צליל צפצוף לא פוסק... אני משער שזה אומר שיש בעיה עם הסוללה או אולי אחד המאווררים (???), אבל זו סתם השערה פראית... מישהו יודע מה המשמעות של הצפצוף? איך אני יכול לברר מה הבעיה? תודה מראש לכל מי שעוזר...

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. אני מקווה שאני בפורום הנכון, מותקן על המחשב מערכת הפעלה 64ביט שלא מסתדרת עם תוכנה 64ביט של אוטוקאד (המחשב מתרסק שפותחים את התוכנה). רציתי לדעת כמה דברים - א) האם אפשר להתקין מערכת הפעלה 32ביט? (אחרי שבדקו אמרו לי ב notebookclub שאי אפשר להחליף למערכת הפעלה 32ביט בדגם הזה), איך אני בודק דבר כזה? ב) מה אפשר לעשות עם התוכנה של אוטוקאד והמחשב? הסתבכתי, אני שוקל למכור אותו יד שניה ורק קניתי אותו לפני 3 חודשים...

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  20. היי, אני עובד עם הe4300 של דל, שיש לו כאמור כרטיס מסך x4500HD ואין לו יציאת DVI יש ברשותי גם תחנת עגינה. הבנתי שאני יכול להשתמש בDVI של התחנת עגינה, אך לא הצלחתי לעשות זאת..... אם אני מחבר את המסך דרך VGA הכל עובד בסדר. (המסך הוא דל 2408WPF) עריכה: DP כן עובד משום מה... תודה, d

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by Mr.positive,

לאחרונה רכשתי (תודה לכל מי שעזר לבחור) נייד של Lenovo מדגם IdeaPad S310. המחשב מאוד נחמד יחסית למחיר הנמוך שלו. מכיוון שהוא מגיע מהחנות ללא מערכת הפעלה התקנתי עליו Windows 8.1(מקורי) אך כאן גיליתי שיש עניין מאוד לא נעים. המערכת לא נותנת לי להשתמש באופציית הOnekey Recovery מכיוון שהמחשב בא ללא מערכת מהיצרן ולכן אין מחיצה מיוחדת בשביל תוכנה זו. האם יש לי אפשרות ליצור אותה בצורה עצמאית או דרך אחרת לפתור את הבעיה? במידה ואין אפשרות כזאת האם יש תחליף נוח לפיצ'ר זה ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by moran12,

היי, לפני 3 חודשים קניתי lenovo flex 15 ויש לו בעיה..כל פעם שהמחשב נכנס לsleep mode הוא לא מתעורר. המחשב עובד וכל הנורות חיווי דולקות אבל המסך לא נדלק.. מישהו יודע איך לטפל בזה? אם זה בעיה של הלפטופ ספציפית או של הווינדוס?? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by lomri,

שלום, ברשותי מחשב dell v131. בארץ נותנת האחריות היא חברת "יעל" לפני בערך חודש המסך התחיל לרצד, לכן התקשרתי לשירות הטכני ושם הודיעו לי שצריך להחליף את המסך. טכנאי הגיע אליי הביתה והחליף את המסך. לאחר שימוש מאוד קצר במחשב אני שמתי לב שהמסך החדש לא באותה איכות של הישן, רמת הבהירות שלו נמוכה וזווית הצפייה שלו מאוד גרועה. לאחר שיחה עם יעל הציעו להחליף לי מסך שוב. הטכנאי שהגיע אליי טען שהמסך שהביאו לי הוא מקורי ושיכול להיות שהמסך שהיה לי לפני הוא מדגם ישן יותר. בכל מקרה שני המסכים שהביאו לי ברמה מאוד גרועה, אני כל הזמן צריך להזיז את המחשב כדי לראות כמו שצריך וכשאני מנסה לראות סרט בכלל רואים ממש גרוע. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא או לעזור. תודה, עומרי

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by galgalgal2001,

יש לי מחשב של אסוס eee 1000he ואיתו קיבלתי את הווינדוס הום אדישם בעיברית היום התקנתי ווינדוס 7 ואני ממש ממש מאוכזב ולא יודע מה לעשות. כמה מהבעיות העיקריות שצצו לי שהם: המשחקים פועלים הרבה הרבה יותר לאט למראת שעכשיו אני משתמש ב100M ביט מהRAM (מתוך 1G) מה שיותר מעצבן שכל המקשים המיוחדים שבאים עם המחשב אינם פעילים בנוסף עם תקשורת הבלוטות' אינה פעילה וגם המצלמה לא פעילה. כמובן שעכשיו אני פשוט לא מסתדר עם כל השינויים העיקריים שבין XP וWIN7 אבל זה יעבור... ראיתי אצל חבר שלי את האייסר אספייר אוון שיש לו מעבד חלש יותר משלי N270 ואצלו הכל רק ממש טוב.. לכן עשיתי את המעבר. הורדתי את כל הדרייברים שיש באתר של אדוד לגבי המחשב ועדיין המחשב לא זז. כרגע כשאני קותר את ההודעה הזו כל הסמלי…

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  25. שלום, התקנתי דרייברים לכרטיס מסך מהאתר של דל שמתאימים לדגם שלי. אך המסך מבצע שינוי רזולוציה לבד ל800X600 ואחרי 2 שניות חוזר לבד לרזולוציה. יש לציין שהדבר קורה כל 20 דקות לערך, ולפעמים קורה ברצף מספר פעמים. יש לציין שהסרתי לגמרי את הדרייבר והתקנתי מחדש, וכמו כן ניסיתי את הדרייבר שהווינדוס אפדייט מציע. שום דרייבר לא פתר את הבעיה. מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.