ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שידרגתי את המחשב ל4 ג'יגה ראם, ועם זאת התקנתי VISTA ULTIMATE 64. עד פה הכל טוב ויפה, התקנתי את הדרייברים הדרושים. עכשיו, המיקרופון. יש את הדרייבר של conexant באתר שלהם, אך הוא פשוט לא עובד על המחשב. וניסיתי גם על עוד מחשב, ועל עוד מערכת הפעלה, זה פשוט לא עובד. (על 64 ביט) עכשיו... כרגע הוא מזהה את המיקרופון, והכל בסדר, הבעיה היא שכשהוא מקליט, הוא לא מקליט כלום. האם מישהו מכיר את הבעיה? רעיונות מה אני יכול לעשות עם הדרייבר הפגום הזה מבית טושיבה? כי אני באמת חייב את המיקרופון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
חברה תודה התמיכה של מור לוי עזרה לי ... אחלה שירות אפשר לנעול! תודה רן
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב של אחותי (LENOVO) שאני פותח את המחשב יש לי הודעה בצד שמאל למטה (איפה שהשעון) "פרופיל המשתמש שלך לא נטען כראוי!. נכנסת למערכת עם פרופיל זמני. שינויים שערכת בפרופיל זה יאבדו כאשר תצא מהמערכת. לקבלת פרטים עיין ביומן האירועים או פנה אל מנהל המערכת." עכשיו בעיקרון מה שקורה שאין את אותו שולחן עבודה, אלא שולחן עבודה ריק, כמו אחרי התקנת החלונות. שאני מנסה להיכנס אל תקיית המשתמש שלה רשום לי "אין גישה אל.. (התיקיה) הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה". ניסיתי לשחזר את המערכת אבל רושם לי "הדיסק c(:sw_preload) מכיל שגיאות. windows זיהה השחתה במערכת קבצים ב c(:sw_preload). עליך לבדוק את קיימות שגירות בדיסק לפני שתהיה אפשרות לשחזר אותו. זה התחיל בזה שהמחשב…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ! אני מקווה שאני מפנה את הבעיה לפורום הנכון.. במידה ולא אשמח אם תוכלי להפנות אותי לאן שצריך יש לי מחשב נייד Compaq CQ61 הוא הגיע עם וינדוס ויסטה - מקורי מיד לאחר הפעלה ראשונית יצרתי לבקשת הודעה שהופיעה לי במחשב דיסקים של גיבוי ראשוני של המחשב לפני 3 שבועות רכשתי וינדוס 7 מקורי דרך HP - גרסת עדכון מויסטה ל - 7 וזה הגיע בשני דיסקים שבוע שעבר ניסיתי להדליק את המחשב וצצה לי ההודעה הבאה : "widows failid to start a recent hardware or software change might be the cause" למרות שערב לפני השתמשתי במחשב בצורה רגילה ולא היה שום דבר חריג בכל אופן בהמשך להודעה הזו ניצבות בפני שתי אפשרויות : 1/ launch startup repair (recomended) 2/ start windows normally לא משנה מה אני בוח…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה xp home edition המחשב פשוט איטי להחריד... כל פעולה לוקחת 5 דקות למרות שיש אינטרנט כניסה לדף הבית לוקחת 5 דקות. cpu usage ב task manager נמצא כל הזמן על 100% נעשתה בדיקה של avira ,super antispyware, cccleaner כולם הראו תוצאות נקיות גם ב-safe mode מה יכולה להיות הבעיה??? הצילו האישה תחנוק אותי.... דרך אגב אני כותב מהמחשב שלי, משלה זה היה לוקח יומיים.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד COMPAQ היום הדלקתי אותו הוא עבד ופתאום הוא נתקה ועכשיו אני מנסה להפעיל אותו אני לוחץ על הכפתור הוא נידלק ופתאום מהבהב הכפתור והמחשב נידלק שומעים את הספק אבל לא רואים כלום והוא מהבהב הכפתור
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני מבין טוב במחשבים. פעם ראשונה ראיתי משהו שונה מאחרים שהיה לי קל לימצוא ולאפס ביוס. יש לי מחשב נייד בדגם lenovo B550 אני שכחתי סיסמא ב bios . מדליק מחשב ישר מבקש ממני סיסמא. לא זוכר. נסיתי להפעיל מחדש ולילחוץ בזמן F2 או F1 לא מצליח להיכנס להגדרות לאפס BIOS. הפכתי מחשב נייד שיחררתי כמה בורג. ופתחתי מיכסה. ולא רואה איפה בטריה אני רוצה לאפס הגדרות BIOS פעם ראיתי במחשב אחר סוללה(בטריה) BIOS וזה עבד. אבל במחשב נייד B550 הזה לא רואה בטריה. היכן נימצא סוללה BIOS? פירקתי הכל כולל מקלדת לא מוצא איפוס BIOS. בלוח אם איך נראה BIOS? אגב: מישהו יודע ברירת מחדל קוד סיסמאות של BIOS ובלי לפרק מחשב? זה ממש יחסוך לי עבודה. בתודה מראש אמיר
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה אני מעביר את התמונה מהמחשב ל TV והכל בסדר מתעוררת בעיה במצב שאני אמור לראות בו גם במחשב וגם ב TV. אני עובר למצב הזה ויוצא מצב שאני רואה ב TV טוב ובמחשב אני רואה רק את רקע שולחן העבודה והסרגל הצידי של הויסטה, לא התחל לא קיצורי דרך לא כלום! מה אתם אומרים על המצב הזה? תודה רן
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
המחשב מצוין בפרופיל שלי המארז שלי הוא: V3 של טרמלטק הכרטיס מסך שלי הוא 6950 אני רוצה להכניס עוד כרטיס אבל יש לי 4 HDD ככה שאין לי מקום, השאלה עם לאחר הוצאת אחד מה-HDD (האחד בנתיב החסימה) יהיה מספיק מקום להכניס כרטיס מסך נוסף? הכרטיס הוא 6950 של ספיר (עם שני הביוסים) מ-TMS (דומה לגרסת DIRT 3). והאם יש אפשרות לחבר את הHDD במקום של ה-DVD? ככה שאני לא יאבד 160 GB לחינם (הוא פשוט עמוס בתכנים חשובים) במידה ואין אפשרות להכניס את הכרטיס אני צריך מארז זול שיתאים לצרכים שלי (יש לי 6 מאווררים במצב טוב) חנות מועדפת TMS אין לי צורך למלא טופס כי אני לא זקוק למחשב אני זקוק לעזרה ויעוץ ^^ תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי DV3-2150 הבעיה היא כזו אם אני עובד עם חיבור לחשמל הכל בסדר.. שאני עובר למצב סוללה המחשב עובד מצויין על ביצועים מירביים אבל אם אני עובר למצב מאוזן או צריכת חשמל המחשב נכנס ל 100% ניצול מעבד. ואם אני חוזר לביצועים גבוהים זה שוב יורד למצב רגיל וניתן לעבוד. מה יכול לגרום לבעיה..? הרצתי סריקות וירוסים...אהל למה דווקא במאוזן..!?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי לפטופ לנובו Y50 מדגם ה4K. באופן כללי מאוד מרוצה, עובד חלק, סוחב יופי, ועם קצת מחקר ומשחק עם פרופילי צבע- גם המסך פגז. אבל יש בעיה אחת מוזרה שאיני יודע אם מעידה על משהו גדול יותר- בגלילה למטה ולמעלה, לעיתים יש מן קו אלכסוני (אפשר לראות שהוא בדיוק מגיע מפינה לפינה) שחוצה מהפינה השמאלית עליונה לימנית תחתונה של המסך, וחותך את מה שבדרכו (קו פצפון, ממש ברמת הפיקסל, אבל עדיין ניתן לראות). כשאני מפסיק את הגלילה הקו נעלם. כמעט תמיד הדבר קורה כשבנקודה בה עובר הקו מתנגן סרטון, או שאפילו יש באנר כלשהו. לא ניתן לתפוס את הקו דרך צילום מסך. לאור האופי המוזר של הספק-תקלה הזו, נראה לי נכון לשאול כאן אם זו תקלה מוכרת ואם יש מה לעשות, ומעדיף את זה מאשר לבלות …
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי VOSTRO 3550 . התקנתי עליו WIN 8.1 גירסאת 32 ביט מקורית. (32 בגלל המפרט החלש יחסית ..2310 I3) המחשב עלה והכל עבד מהר וכמו שצריך, ועבדתי בו כמה שעות. אחרי שהכנסתי אותו למצב שינה וניסיתי להדליק שוב, לא הייתה תצוגה על המסך. אחרי ריסט נראה שהוא טוען את הווינדוס כמה שניות על LOADING ושוב לאחר מכן אין תצוגה על המסך. ניסיתי את הכלים של הWIN לתיקון שגיאות , אף אחד מהם לא עובד . (כולם מציגים הודעות כמו there was problem refreshing your pc..) . לבסוף עשיתי שיחזור מערכת לנקודה שנוצרה לאחר ההתקנה, והתקלה נפתרה. עבדתי שוב כמה שעות , ושוב בעת התקנת תוכנה פתאום המסך כבה, ואותו התרחיש בדיוק כמקודם. (הפעם ניסיתי לשחזר לנקודת שיחזור שיצרתי , היא לא פתרה את התקלה. רק…
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה יש לי סאונד בלפטופ, אבל ברגע שאני מדליק את הכפתור של הרשת האלחוטית - הקל נעלם יש רעיונות מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד שלי , דגם lenovo z560 כל כמה דקות הוא משמיע קול מוזר כזה כמו של פיצפוץ , שללתי כבר כמה סיבות כמו הארד דיסק ומעבר למצב שינה וכו אבל עדיין אני לא מצליח להבין מה מקור הבעיה יש לציין שהמחשב נקנה בחו"ל אבל למרות זאת קיבלתי סיוע בפורום של לנובו אבל גם שם לא ממש יודעים לתת תשובה ... אפשר עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל, הInspiron 6400 מחשב דיי ישן.. בקיצור הסוללה שלו לא עובדת כבר איזה שנתיים נראלי, אבל תמיד הייתי עובד איתו כשהוא מחובר לחשמל והוא היה עובד פיקס.. היום אני מדליק אותו, והמנורה הימנית (מן ברק כזה) מהבהבת כל עוד המחשב דלוק (גם כשהוא מכובה ומחובר לחשמל) המחשב פועל הרבה יותר לאט מבדרך כלל, שום דבר כמעט לא זז, אפילו כשאני סתם מזיז את העכבר הוא זז בצורה תקועה אמרתי אולי זה קשור להתחממות, שמתי אותו מתחת למזגן איזה כמה שעות וזה לא עזר מה אתם אומרים יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי נייד 1557 של DELL ויש לי בעיה עם אלחוטי. המחשב קולט רשתות ואפילו בצורה טובה אבל לא מתחבר לא משנה מה עשיתי.אם אני מתקין ממתאם אלחוטי חיצוני זה תקין אבל עושה לי מסכים כחולים. הבעיה שאין לי אחראיות והמעבדה תקח לי רק 400 שקל על בדיקה. פרמטתי את המחשב ועדיין אותה בעיה. כנראה בעיית חומרה השאלה אם זה אנטנה נדפקה או כרטיס אלחוטי כדי אני אדע מה להזמין. משהו מכיר מקרה דומה אני קצת מבין בתחום לכן לא קשור בעיות קליטה וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
חברים שלום רב! אני אומנם חדש ממש בפורום אך אני צריך עזרה..... ביום שישי קניתי מחשב של fujitsu lifebook ah530 מחברת ksp עכשיו הפעלתי אותו הכל היה טוב ויפה פתאום שמתי לב שמיום שישי מד הסוללה שלי יורד באחוז בכל יום, כלומר אם ביום שבת הוא כתב לי סוללה טעונה 100% היום הוא כותב לי 97%זמינה (מחוברת, לא נטענת) מה אתם מציעים לי לעשות להחליף סוללה בksp? לפנות לfujitsu? כל דבר אחר
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי את הנייד הנ"ל יש לי עליו ויסטה והחלטתי לזנוח אותה לטובת xp יש לי נסיון רב עם מחשבים כך שלא הייתה לי בעיה לעשות זאת, כשהכנסתי את הדיסק, הוא נטען עד שהיה רשום "windows is loading" במסך הכחול של ההתקנה... וא הופיע המסך הכל - מסך המוות הכחול.. מסתבר שבניייד הזה אי אפשר להתקין xp בגלל הדרייברים של ה sata (אחרי נבירה בפורומים בחול וחיפוש בגוגל) האם יכול להיות והגיוני שאני לא אוכל להתקין xp על הנייד שלי? יש מישהו עם נסיון שיוכל להגיד לי מה עושים במקרה הזה? אני ממש לא מעוניין בויסטה על הנייד.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ASUS N55SF, המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני שבוע. המחשב הזה אמור להיות די חזק עם מעבד i7 זיכרון 8 GB וכרטיס מסך NVIDIA GT 555M 2GB.. התקנתי עליו את המשחק Battlefield 3 והמשחק פועל באיכות מעולה ברזולוציה של FULL HD אבל.. שמתי לב לדבר שאני לא מצליח להבין אותו, כשאני משחק בלי לחבר את המחשב לחשמל כלומר רק על הסוללה אז המשחק קטוע ואחרי 5 דקות של משחק המשחק פשוט ניתקע ואני צריך ללחוץ על ctrl+alt+delete בשביל לצאת ממנו. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אבל אז חיברתי את המחשב לחשמל ושוב ניכנסתי למשחק ושיחקתי שעתיים רצוף והכל פעל חלק ואחרי זה שוב ניתקתי את המחשב מהחשמל ושוב המשחק קרס.. ואז הבנתי שהבעיה היא לא הכרטיס מסך אלה הטעינה. רציתי לדעת עם זאתי בכלל …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קניתי רמקולים ניידים וחיברתי אותם למחשב נייד עכשיו כשאני מגביע עד הסוף את הרמקולים פתאום אחרי כמה שניות הווליום יורד ושאני מגביע שוב זה עולה בלי לגעת בכלום זה יורד לבד איך מתקנים את זה שזה ישאר על הכי גבוהה ד"א עידכנתי דרייבר קול ועוד שאלה שחיברתי את הרמקולים למחשב הנייד אז לא שומעים את הרמקולים של המחשב הנייד איך אפשר לעשות שישמעו גם מהרמקולים החיצוניים וגם מהמחשב עצמו ?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד לטלוווזיה בחיבור HDMI ורואה סרט, אז באמצע הסרט פתאום נעלם לי המסך רואים מסך שחור לכמה שניות ואחרי כמה פעמים כאלו הסרט נהיה בצבע ירוק.. **כל זה קורא בטלוויזיה לא במחשב.. החלפתי כבל וגם יציאה בטלוויזיה וזה לא עזר.. זה מוזר אני יודע אבל מה זה יכול להיות..?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה! כל פעם שאני שם קבצים גדולים (מעל 500 מגה) על שולחן העבודה, הלפטופ שלי מתחמם בצורה מטורפת! וזה בוודאות בגלל הקבצים האלה, כי עשיתי כמה וכמה נסיונות בשביל לבדוק אם ה"תיאוריה" שלי נכונה. בכל פעם שאני שם קובץ גדול, הוא מתחמם וברגע שאני מסיר את אותו קובץ או מעביר אותו לתיקייה אחרת, חצי שעה אח"כ הוא מתקרר. כמו שאמרתי נייד מדגם VOSTRO 1500 של DELL עם וינדוס ויסטה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה??
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה נורא מוזרה בנייד שלי. המחשב חדש לחלוטין, מותקנת עליו מערכת Windows 7 Pro. יש לו מצלמה מובנית של CREATIVE, שהדרייבר שלה בדיסקים שנתנו לי, וכן יש גרסה עדכנית באינטרנט. אחרי שהמחשב חזק מתיקון (קוסמטיקה..לא נגעו בכלום), שמתי לב שהמצלמה חדלה לעבוד. התקנתי מחדש דרייבר, וקיבלתי שגיאה ב90 אחוז מההתקנה בנוסח לא מסוגל להעלות את הדרייבר. יותר מזה, המצלמה לא נמצאת בDevice Manager! הורדתי גרסה לBIOS, והעליתי בחזרה לשלי, לא עזר.ניסיתי דרייברים שונים ומשונים, לא עזר. העליתי את המחשב מLinux וlspci\lsmod\lsusb לא מחזיר שום דבר בקשר למצלמה.כאילו היא לא קיימת. מישהו יודע איך לפתוח מחשב נייד פיזית?אולי ספרים בנושא? כל סוקג של עזרה תתקבל בברכה, תוד…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הטלויזיה(Toshiba regze 42") למחשב הנייד שלי Dell Inspiron n5110 כשהטלויזיה דולקת ועל הערוץ הנכון והמחשב פשוט לא מזהה את הטלויזיה אפילו לא צליל של חיבור אבל כשאני מכבה את הטלויזיה המחשב פתאום קולטת את הטלויזיה והוא ימשיך להראות שהטלויזיה מחוברת עד שאני יעביר לערוץ הנכון ואז הוא יראה כאילו זה יתנתק. ניסיתי לחבר מחשב אחר לטלויזיה הכל עובד, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי למסך אחר וגם הכל עובד... יש לי כמובן את כל הדריברים הכי חדשים, ביוס הכי חדש Win 7 Home Edition 64bit לא יודע אם זה רלוונטי אבל הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא Nvidia 525M 1GB
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ערב טוב, לפני כ שבועיים רכשתי סוללה חליפית לX61. אחרי שימוש של יום יומיים, פתאום נוצר מצב שבוא הסוללה מחווה על 50-70 % ובבת אחת היא נגמרת (אני מניח שפשוט המכוונים לא נכונים). משמע שאחרי טעינה ועבודה של שעה שעתיים הסוללה מגיע לאחזוים הללו ונגמרת. הדבר מגיע ללא התראה (מן הסתם) וגורם לי לאיבוד המידע (היקר מאוד)... הסוללה היא בת 8 תאים מה שאמור להגיע ל כ- 4 שעות. האם מישהו נתקל בבעיה הזו, של אחוזים מזוייפים? תודה מראש וערב טוב, צחי
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-