עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בעת הדלק המחשב, והניסיון להתקנה של ווינדוס XP אני נטקל בבעיה, המחשב איננו מעביר אותי להתקנה, אלא הוא מתחיל בתהליך טעינת הדריברים ומנסה להפעיל את הווינדוס, ואז הוא מגיע לדף כחול שבו רשום A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. if this isnt the first time youve seen this stop error screen. restart your computer. ועוד הוראות למחוק את הוירוסים ובסוף Technical information: *** Stop 0x0000007B (0xF78D2524, 0xc00000034, 0x0000000, 0x0000000) המחשב ריק, מחקתי כל זכר למידע שהיה עליו דרך הBIOS, בתקווה שהבעיה תסתדר אך זה לא שינה דבר.

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by eli89z,

שלום לכולם ותודה על העזרה יש ברשותי מחשב נייד של dell משום מה מערכת ההפעלה נדפקה. אז פשוט ניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש WINDOWS XP אני מפעיל את הדיסק דרך הדוס וכאשר אני רוצה לבצע התקנה מוצגת לי ההודעה הבאה AN ERROR OCCURRED WHILE SETUP WAS WPDATING PARTITION INFORMATION ON: 38155MB DISK 0 AT ID 0 ON BUS 0 ATAPI[MBR]. SETUP CANNOT CONTINUE אם למישהו יש מושג מה זה ולמה זה קורה אני ישמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by eli89z,

היי... קניתי לא מזמן דיסק קשיח למחשב הנייד שלי לאחר התייעצות אתכם בפורום לאחר חקירות מצאנו את הדיסק הקשיח המתאים הוא הגיע לי היום והרכבתי אותו המחשב מזהה אותו כמו שצריך אבל שאני רוצה לפרמט יש לי בעיה אני מכניס את הדיסק של וינדוס 98 דרך הדוס אני עושה פירמוט ואז אני נכנס להתקנה של הוינדוס התוכנה מריצה את הנתונים מעתיקה קבצים ולאחר משהו כמו 5 דקות תהליך ההתקנה הראשוני מסתיים המחשב מופעל מחדש ואז הוא מראה לי את ההודעה שהוא מראה שאין וינדוס כאילו בכל תהליך ההתקנה שהיה לא הועברו קבצי התקנה לדיסק הקשיח אין לי מושג מה לעשות אני ישמח עם תעזרו לי כמו תמיד לפתור את הבעיה תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. ברשותי המחשב הנ"ל לאחר שמערכת ההפעלה שלו שודרגה מויסטה במקור לוינדוס 7. כעת אני מנסה לפרמט אותו כמקובל ע"י הקשה על alt f10 ושם הוא מכניס אותי לתפריט אחר לגמרי שלא קשור לפירמוט. אין באפשרותי לפרמט ע"י דיסק. תודה מראש למי שיכול לעזור, עודד.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by PoOki,

שלום, לאחר פירמוט המחשב והתקנת הקבצים שלאחר מכן אמורה להתחיל ההתקנה של הווינדוס עצמה (אני מדגיש כי אין לי CD אלה הפירמוט נערך באמצעות USB שהכנתי במחשב אחר*) כאשר ההתקנה צריכה להתחיל אחרי הריסט .. הוא כותב לי ניסיתי לשחזר את הקובץ במחשב התקין וזה לא עוזר ניסיתי לערוך את הBOOT.INI אך ללא הצלחה מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by polip,

יש לי מחשב נייד מדגם HP PAVILION 4000 שבוא מערכת הפעלה מקרטת לגמרי. שאני רוצה להתקין מחדש לאחר פירמוט הדיסק הקשיח.1 ברשותי דיסק התקנה מקורי וסיריאל אך אינני מצליח לבצע BOOT ממנו. הגדרתי בבאיוס לבצע קודם מה-CD אך המחשב אינו מבצע זאת ובאופציות הבחירה ל-BOOT הוא מראה לי רק את הדיסק הקשיח. ברצוני לדעת אם יתכן וצריך להגדיר משהו נוסף בבאיוס או שיתכן ויש בעיה בכונן הדיסקים למרות שהוא עובד וקורא דיסקים. ורציתי לדעת האם אני יכול אולי להעביר את הדיסק הקשיח למחשב נייד אחר של חברה אחרת DELL לבצע התקנה של מערכת ההפעלה באמצאות המחשב השני ואז להחזיר את הדיסק הקשיח למחשב שלי. או כל רעיון אחר שאינו כולל קנייה של כונן CD חדש.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by TomerV3z,

ערב טוב. יש לי בעיה בפלאש, נתקעים לי סרטים בצפייה ישירה, משחקים ואפילו פרסומות שרצות. התקנתי כל דבר אפשרי דרייברים קודקים הכל. אני אשמח אם תעזרו לי לפתור תבעיה ללא פירמות המחשב. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by snir2007,

שלום יש לי מחשב נייד ASUS עם ווינדוס ויסטה. משהו קרה למחשב, לא מתחבר לו האנטרנט, דיברתי עם חברת בזק הם ניסו לסדר לי אמרו לי שהמחשב שלי לא מצליח לקרוא תכתובת של האתרים ולא מקבל אייפי. ניסינו לשחזר הגדרות לא הצלחנו הם אמרו לי שיש רק אפשרות לפרמט תמחשב. כאשר קניתי את המחשב דרך "וואלה שופס" רכשתי גם את הווינדוס, אבל לא קיבלתי שום דיסק עם המחשב. הבנתי שיש איזה שהיא דרך לפרמט תמחשב בלי דיסק. דרך אגב, ניסיתי לעשות שחזור מערכת של הווינדוס אבל זה נותן לי רק יומים אחורה באותו יום שנהרס המחשב. וזה עדיין לא טוב אשמח אם תעזרו לי לפרמט את המחשב. מקווה להנות ולתרום לפורום הזה מה שאני יכול, במידה וטעיתי וזה לא המקום המתאים, מנהלים אני מצטער מראש ואשמח עם תעביר לי תהודעה לפורום המ…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  9. לפני כמה זמן נשפכו לי מים על המקלדת במחשב נייד ודפקו אותה. קניתי מקלדת חדשה בebay והחלפתי אותה לבד... משהו נדפק בווינדוס בתהליך והייתי צריך לפרמט. פה הבעיה שלי... כל פעם שאני מנסה לפרמט, המחשב נכבה בדיוק באותה נקודה, ב"מסיים התקנה..." אח"כ שאני מדליק מחדש את המחשב יש לי שגיאה שהמחשב הופעל מחדש באופן לא צפוי וצריך להתחיל מחדש את ההתקנה. ניסיתי לפרמט עם שני ווינדוסים שונים, אותה בעיה. אני לא חושב שזאת בעית חומרה בגלל שתמיד זה קורה באותה נקודה. יש למישהו רעיונות? כרגע המחשב לא יכול לעבוד. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  10. שלום לכולם כונן הדיוידי במחשב הנייד שלי לא מתפקד : לא מצליח לקרוא שום דיסק , ובטח שלא לצרוב מחיפוש על הבעיה שלי בגוגל נודע לי שהבעיה הזו לא מיוחדת רק אצלי אלא קיימת אצל המון אנשים שבנייד שלהם יש להם את הצורב הנ"ל הבעיה היא , שבניגוד לשאר החברות שבמחשביהן יש את הצורב הזה (דל , טושיבה) שהוציאו עדכון קושחה ופתרו את הבעיה אסוס לא הוציאה עדכון כזה. באותם פורומים ראיתי שניתן לעשות פעולה שנקראת קרוס פלאשינג עם העדכון של דל למשל על הצורב שבמחשב שלי וזה לא יוצר שום בעיה מכיוון שמדובר באותו הצורב בדיוק אשמח אם מישהו יעזור לי לבצע את הפעולה הזאת (קצת בעסה לפטופ חדש בלי כונן אופטי , בטח כשאי אפשר לתקן אותו) תודה מראש לכל מי שיעזור לי משה

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  11. שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא: ברשותי DELL LATITUDE C640 עם כרטיס גרפי מסוג: Mobility Radeon 7500. הבעיה היא שבכל פעם שהמחשב מציג תוכן של פלאש באינטרנט יש ניצול מקסימאלי של הזיכרון והמחשב די תקוע. ניסיתי את הדברים הבאים: 1) אתחול המחשב 2)החלפת מערכת הפעלה 3) התקנת תוכנת הפלאש פלייר העדכנית 4)עדכון ביוס 5)התקנת דרייבר חדש לכרטיס מסך 6) החלפת דפדפנים לצערי הבעיה לא נפתרה ואני שוקל לרכוש מחשב חדש למרות שלמעט בעיה זו המחשב עובד מצוין. לדעתי יתכן והכרטיס הגרפי יוצר את הבעיה. האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה? אני ממש מיואש. תודה רבה טל

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  12. שלום לא מזמן קניתי לפטופ מדגם DELL INSPIRON 17R 7720 - מעבד i7 3630 qm, כרטיס מסך nvidia gt 650m התקנתי עליו את התוכנה speedfan כדי לבדוק את תקינות המאווררים והיא הראתה לי את הנתונים הבאים: http://sizmedia.com/my.php?i=4yommzyygtk0.jpg זהו מצב תקין ? אמרו לי שיכול להיות שהתוכנה לא מתאימה ללפטופים יש לכם תוכנה טובה שכן תתאים? יכול להיות שהתוכנה שינתה את ההגדרות של פעולת המאווררים בעת התקנתה? לפי מה שהבנתי זה מצב לא תקין תוכלו להסביר מה לעשות כדי לסדר את זה..... ועוד דבר שלא הבנתי זה המדדים TEMP1 ו TEMP2 מה הם אומרים?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by EvaNesCenCe,

יש לי מחשב מסוג ACER ASPIRE 5720ZG עם חיבור ל Ricoh -Picture Card אז כמו תמיד חיברתי את הכרטיס של המצלמה שלי לחיבור והוא לא מראה שום כונן במחשב שלי בניגוד לפעמים קודמות ניסתי לעדכן את הדריבר אך ללא הצלחה שום דבר לא הצליח לי אשמח להצעות לעזרה תודה שי

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה ברזולוציה של המסך משום מה הכל בקטן וניסיתי לסדר את זה ולא הצלחתי איך אני מסדר את הבעיה הזאת ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by roeyel,

שלום לכולם, מישהו ניתקל בבעיה ברכישת Dell E6400 באתר של Dell בגלל שהוא אדם פרטי ולא עסק? אני מדבר כמובן על רכישה בארה"ב לכתובת קבועה. כאשר אני מנסה להזמין יש דרישה למילוי פרטי העסק וכו'.. מישהו מכיר? איך עוקפים את הבעיה? תודה על העזרה, רועי

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. Started by eladgold,

רכשתי לפני שבוע וחצי dell vostro 3500 מחשב ממש מעולה פרט לבעיה אחת הווליום של הרמקול ממש חלש, בצפייה ישירה באינטרנט זה הופך לבלתי אפשרי השאלה שלי היא מהן האופציות שלי? האם אני יכול להחליף את המחשב אחרי שהתקנתי מערכת הפעלה? האם ישנה אפשרות לשדרג לרמקולים טובים יותר? האם פשוט להתפשר למרות שרק קניתי ולשים רמקול ב usb? עוד רעיונות טובים יתקבלו בברכה תודה אלעד

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by maoz888,

יש לי בעיה ברמקולים של הנייד. אני לא שומע כלום בהם.. גם כשאני מחבר אוזניות.. הנה תמונה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=565249288.jpg זה קרה לי פתאום.. המחשב הוא HP DV-1140

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, יש לי בעיה ברגע שאני רוצה לשדרג את הWINXP. אני נכנס לדיסק לוחץ על שידרוג שם את הקוד ואז המחשב מופעל מחדש והדיסק אמור לשדרג את המחשב. (אני עושה את זה כי נדפק לי משהו במחשב ואני לא מעוניין לפרמט). בקיצור לפני שהוא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה, מופיעה הודעה הזאת: "The file iaStor.sys could not be found. Press any key to continue". מה הבעיה? מה צריך לעשות? יכול להיות שהבעיה בדיסק? כי כבר ניסתי בעבר לעשות את השידרוג והופיעה לי את אותה הודעה. תודה לכולם (אני מקווה שהבנתם למה שהתכוונתי אם לא תשאלו) ושוב תודה! נ.ב: שכחתי לציין שהוא לא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה. פשוט מגיע להודעה שרשמתי מעלה וכאשר לוחצים על איזה…

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by ranger_z,

שלום, לאחותי יש מחשב נייד מהדגם hp ze4523ea זה מחשב קצת ישן עם מעבד athalon-xp mobile הזיכרון שהוא בא איתו הוא DDR I 266Mhz 256Mb כרטיס המסך הוא על הלוח אם ומשתמש בחלק מהזיכרון. בדקתי באתר crucial.com איזה זיכרון יתאים למחשב הזה, וזה רושם שהמקסימום זה 1GB שאין תמיכה בECC ולא בparity כלומר לא חייבים להשים זוגות דומים של זכרונות שיעבדו ביחד. הלכתי לשני חנויות שונות, באחת ניסו להשים שבב של 1GB DDR I 400Mhz ובשנייה ניסו להשים שני שבבים שונים של 512Mb 333Mhz ו1Gb מחברות שונות. בשני המקרים הBIOS לא מזהה את הזכרונות החדשים כשהם מותקנים ביחד עם הזיכרון הישן, וכאשר הזכרונות החדשים מותקנים בלי כרטיס הזכרון הישן המחשב פשוט לא עולה (הוא מופעל לשתי שניות ומתכבה וחוזר חלילה - כאילו שאי…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  20. Started by איב,

אז ככה, הבעיה שלי קצת מוזרה. אני מקווה שמישהו מכם נתקל בזה, או יש לו רעיון כלשהוא שיכול לעזור לי. יש לי נייד N100 3000 של לנובו, קניתי אותו לפני שנה, מערכת הפעלה ויסטה, היום בדיוק שדרגתי זכרון ל-3GB כביכול ההארדיסק שלי בגודל 120 GB, (לא משנה שבפועל אני רואה רק 106) כתוב לי שהשטח בשימוש הינו 102 GB כאשר יש לי רק 4 GB פנויים (!) עכשיו כל זה מאד מאד מאד לא הסתדר לי, יש לי סרט אחד, כמה תוכנות קטנות וזהו. אין שום סיכוי בעולם שיש לי דברים במחשב שביחד תופסים 102 GB!! אז בדקתי, נכנסתי לכונן C (יש לי רק כונן אחד), סמנתי את כל התיקיות (לפני זה דאגתי לכך שאוכל לראות את כל התיקיות כולל הSYSTEM) ובסה"כ יצא שהכל הכל ביחד תופס 34 GB. התעלומה הגדולה: לאן נעלמו 70 GB? אז מתוך ה-34 GB: C:/…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  21. שלום יש לי לפטופ של LENOVO דגם SL500 המחשב ברשותי למעלה משנה ועבד מצויין ובאמת היה מחשב טוב עד שיום אחד לא זוכר למה חיברתי אותו בעזרת קבל VGA למסך השולחני שלי הכל עבד חלק פעם ראיתי בשניהם פעם העברתי רק למסך השולחני. בכל אופן סגרתי את הנייד וניתקתי אותו מהמסך השולחני ומאז כאשר אני מדליק את הנייד התאורה האחורית לא נדלקת. לא רק בWIN גם בBIOS ממש מתחילת ההדלקה. כמו כן בחדר מואר ניתן כשמתאמצים לראות את מה שהמסך מציג מכאן שהוא עובד כראוי מתוך יאוש עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי מחדש אבל ידעתי שזה לא יעזור מישהו נתקל במצב כזה? האם התופעה מוכרת ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by almogas,

שלום לכולם קניתי מחשב acer עם וינדוס ויסטה. ואז החלפתי את הוינדוס ל וינדוס 7. עכשיו כל התוכנות שהגיעו עם המחשב למשל acer arcade deluxe. ההחלפה במקלדת בין הכפתורים הרגילים לאלו שמסומנים בכחול(זה הכי מפריע לי) מי שלא הבין למה אני מתכוון יש לי כל מני כפתורים במקלדת שמעל לחץ או למספר מצויייר משהו בכחול, שאני אמור לעבור בין כחול לרגיל באמצעות F12 ואני לא מצליח לעשות את זה.. יש למישהו מושג מאיפה אני מביא את כל הדברים האלה למחשב? לא קבלתי איתו שום דיסק.. תודה

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by peckish1987,

שלום, יש לי בעיה שלאחר כמה ימים שהמחשב מחובר למטען התצוגה הולכת ונהיית בהירה ובהירה יותר עד שהמסך נהיה לא ברור בכלל, וברגע שמנתקים את המטען התצוגה מתעמעמת חזרה למצב נורמלי, ואז שוב כשמחברים חזרה זה עובד בסדר למספר ימים ואז שוב התצוגה נהיית בהירה מידי. בתמיכה בHP אמרו לי לבדוק את ההגדרות של צריכת החשמל (למרות שזה לא משהו שאמור לגרום לתצוגה להפוך עם הזמן לבהירה יותר) ואז הפנו אותי לתמיכה של מיקרוסופט. המחשב נקנה לפני כ-10 חודשים ועל המחשב מותקן ווינדוס 7 עוד מישהו נתקל בתופעה/יודע איך ניתן לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  24. Started by Svensk.il,

היי, יש לי נייד של ACER מדגם TIMELINE 4810T. היום, אחרי בערך חודש במעבדה (הוא היה נשאר עוד חודש אם לא היו צרחות ועורכי דין מעורבים), החזירו לי אותו לאחר שהחליפו מסך, כיוון שבמסך הקודם צץ פס שחור אופקי שהסתבר כפיקסלים מתים. הבעיה היא, שלאחר שלקחתי את המחשב הביתה שמתי לב לתופעה מוזרה - כל פעם שאני מזיז את המחשב אפילו הרעד הכי קל (לדוגמא, הקלדה), מופיעים עיגולים נוזליים כאלה במסך ליד הפינה השמאלית התחתונה, בדומה ללחיצה עם האצבע על המסך. מישהו יודע אם זה נורמלי? או שמא זה פגם במסך? או בהרכבה? ממש לא בא לי להביא שוב את המחשב למקום הזה (שהוא גם כשעה נסיעה ממני בערך), אבל אם אין ברירה אז אין ברירה. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by amithangel,

שלום רב, יש לי מחשב נייד של lenovo עם מערכת הפעלה microsoft windows vista עכשיו כל פעם שאני מדליק תמחשב מופיע לי המסך השחור ששואל באיזה מצב להפעיל תמחשב (מצב בטוח, מצב רגיל ועוד 3 אופציות). מעל כתוב שעליי להכניס את דיסק ההתקנה לעשות restart למחשב ולאחר מכן repair...(אין לי את הדיסק התקנה של הwindows איות וקניתי את המחשב עם הווידווס) ניסיתי כל אחת מהאופציות של מצב ההפעלה, אך בכך מקרה שניסיתי המחשב הציג כאילו הוא מעלה את הווינדווס אבל אחרי סיום ההטענה מופיע מסך כחול עם כמה משפטים בלבן לכמה מאיות השנייה שאפילו לא מספיקים לקרוא מה כתוב, והמחשב עושה לעצמו ריסטרט... אם תוכלו לפתור לי את הבעיה אני אודה לך עד מאוד!!! כמו שאמרתי אני צריך תמחשב למחר למשהו חשוב... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.