עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LittleNicky,

אני מחפש כבר כמה זמן לפטופ עם כרטיס מסך 970m, אני מעוניין במסך 15.6 יש כזאת חיה? בינתיים אני רק רואה את ה960m במחשבים כמו asus וlenovo, יכול להיות שצריך לצאת דגמים חדשים? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה אחלה אבל לא על חשבון דברים חשובים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? איור דיגטלי על קבצים גדולים, פוטושופ, אילוסטרייטור, מדיה סנטר לסרטים בHD עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, unity, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ומשהו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא …

3. שוקל לקנות ורוצה לשמוע מה דעתכם... זה ה-Dell Vostro הכי יקר בזאפ (5480) מטרת המחשב: סטודנט למדמ"ח – הצורך שידרוש הכי הרבה ביצועים זה להריץ מכונות וירטואליות. חוץ מזה אופיס תכנות וכו'. מחיר: 4689 ש"ח משקל: 1.53 ק"ג גודל מסך: 14" מעבד: intel i7 5500U (4M Cache, 3.0 GHz) ראם: 8GB (מתכנן להרחיב ל-16 בתוספת תשלום) כונן קשיח: 1000GB מסך מגע: כולל רזולוציית מסך: 1366x768 אחריות: 3 שנים נראה סבבה? והאם מעבר להוספת RAM שווה להחליף גם את ההארד דיסק ל-SSD? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by tomer cohen,

היי, אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המפרט הבא. אם לפי דעתכם שווה לשדרג משהו (עד +250 שקל) אנא תגידו. בנוסף אם אפשר עצה על מסך מחשב למשחקים (עד 1000 ש"ח) מעבד: 939 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 499 ₪ - MSI H170M PRO-VDH S1151 זכרון: 458 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR4 2133Mh (כמות: 2) כרטיס מסך: 1520 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB 1076MHz Mini ITX דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 370 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): 579 ₪ - * מבצע * - ZALMAN R1 Window + FSP Raider 650W 80+ Silver BUNDLE קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by studentofbiochemistry,

היי כולם אשמח לעזרתכם בכיוון וייעוץ לקניית מחשב חדש. המחשב הוא עבורי - סטודנטית לעתיד (ביוכימיה). מה חשוב לי במחשב נייד (הדברים שאני נעולה עליהם ולא מוכנה להתפשר עבורם): שיהיה מסך מגע טאץ׳ שיהיה זריז עם עבודה חלקה, בלי תקיעות. אופי העבודה במחשב: עבודה על הרבה תוכנות אופיס במקביל גלישה באינטרנט על הרבה טאבים במקביל צפייה ביוטיוב וסרטים לציין כי אני לא גיימרית ולא עתידה להשתמש בתוכנות עריכה או תוכנות כבדות כאלה ואחרות (אבל תמיד נחמד שתהיה לי כן את האופציה להוריד תוכנה כזאת או אחרת בעתיד) ממחקר קטנטן שביצעתי באינטרנט, זה מה שאני חושבת שיתאים לי ולאופי העבודה שלי: מעבד i5-8…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. זה מחשב שקיים ב KSP הוספתי כמה שדרוגים https://ksp.co.il/t/T1a8eT היית משנים משהו? מוסיפים? מורידים? אני רוצה את זה לגיימינג ברמה סבירה ב 1080P ולשימוש כללי, אני צריך SSD רק בשביל לשים עליו Windows

7. Started by F!N4L,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 אפשר לחרוג בגג עוד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו PUBG /Apex Legends/League Of Legends 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים כלום 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Or-L123,

שלום. אשמח לעזרה בבניית מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב העבודה תהיה ב-V-Ray For Sketchup. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). V-Ray For Sketchup, כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יירכש בנפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6.…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by stormme,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K, חריגה של עד 0.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועריכה גרפית כמו פוטו שופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא מאוד קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

10. Started by eran898,

שלום. אני רוצה לשדרג לאחי הקטן(לא כזה קטן בן 17 חח) את המחשב בלי לבזבז יותר מידי כסף... אז חשבתי להזמין חלקים מEBAY ורציתי לשאול מה דעתכם בנושא ומה העלויות של המיסים... בכל מקרה המחשב שלו הוא פנטיום D 3.0 ורציתי לקנות לו משהו קצת יותר חזק וכמובן שיתאים לו למשחקים..אז עקב זה שיש לי מסך וארדיסקים ומארז כבר פתרנו קצת מהבעיה חחח אז זה בערך המפרט שחשבתי עליו: Gainward GeForce 9500GT 1GB 1024MB PCI-E Graphics Card Intel Core i7 610 610LM 610LE 1.87Ghz 4MB PGA988 CPU ‏P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E‎ וזיכרון של בין 4-6 GB לRAM השאלה היא אם שווה ביכלל להשקיע על הI7 במקוםI5 למרות שהבדלי המחירים דיי זניחים אבל זה אומר יותר כסף לכרטיס מסך... בכל מקרה אני ממש…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי אני מחפש מחשב נייד לאחותי. היא רוצה מחשב קטן (10.1 אינג') שישמש אותה בעיקר לכתיבת מסמכים ושימוש באופיס. בין היתר צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה אבל לא ברמת איכות גבוהה, פשוט שהמחשב לא יתקע מכל שני תוכניות עליו. התקציב שלי הוא עד 2000 שח למרות שאני מעריך שזה יעלה בסביבות 1500 אם לא פחות. * HD בנפח 180GB אפילו יספיק, למרות שכבר לא נראה לי שמדברים על פחות מ 250GB אז מה המחשב המומלץ ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. וואו, פעם כשהייתי מתעדכן לגבי מחשבים שולחניים בשוק זה היה פשוט - אבל עכשיו, שאני ממש לא מעודכן מה הולך, ומחפש מחשב נייד - אני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל! כל כך הרבה דגמים בעלי מפרטים דומים כל כך והרבה חברות והרבה המלצות והרבה שאלות והרבה הרבה הרבה מידע! אחרי שעיינתי בהרבה מאוד הודעות בפורום החלטתי להעלות בקשת ייעוץ משלי: * מטרות המחשב? סטודנט (אופיס, אטנרטנט וכו'), מוזיקה, אולי גם סרטים (לא שזה כזה משנה את המפרט, נכון?) * גודל המסך? נראה לי ש15.4 יהיה עדיף כיוון שצריך לקרוא ולכתוב הרבה בחוגים שאלמד... * משקל רצוי? מעדיף לא כבד, אבל זה לא מה שיפריע. הרי זה קשור גם לגודל המסך, לא? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע לסטודנט... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום חברים אני מתעתד לקנות מחשב נייד של טושיבה העניין הוא שניתן לרכוש בדיוק את אותו המפרט או עם מעבד Intel® Core™2 Duo Processor P7450 או עם Intel® Core™ i5-430M processor המחיר הוא פחות או יותר אותו מחיר איזה מעבד עליי להעדיף? תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מבקשת את עזרת הציבור בחיפושי אחר מחשב חדש. הדרישות: כללי - עבודת מולטימדיה מאסיבית הכוללת עיצוב ותכנות בתוכנות גרפיקה ואנימציה (לעיתים גם עריכת וידאו). צריכה עזרה במפרט מחשב: רכיבים ודאיים: מסך שטוח - "19 זכרון - 256 DDR H.D - 40Gb מארז - לפחות מידי DVD כרטיס רשת עכבר אלחוטי ועט דיגיטלי (WACOM) מקלדת אלחוטית אין צורך ברמקולים רכיבים לא ודאיים: מעבד - AMD או אינטל?!? לוח אם - איזה דגם Gigabye אני צריכה? חשוב: לא רוצה שום דבר OB אני מתכננת לקנות את המחשב תוך כמה ימים. תודה על כל עזרה שתבוא

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Shafan,

שלום אני זקוק לעזרה בקשר לבחירה סופית בין 2 הדגמים הללו המחשב מיועד לצורכי לימודים + אינטרנט + סרטים HD + תוכנות אופיס 1. Samsung NP530U3C-A04IL http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21952 2. ASUS VivoBook S400CA-CA021H http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21498 * תוספת של 249 ש"ח עבור 8 ג'יגה זכרון כרטיס המסך אינו משחק תפקיד... ( לא מיועד למשחקים) חשוב לי שנותן האחריות יהיה אמין ובעל שירות תמיכה טוב! ואיכות החומרים והבניה של המחשב תהיה איכותית וכמה שפחות תקלות חומרה.. לדוגמא ( קראתי ברשת ואיני יודע האם זה נכון אך יש מספר תלונות לגבי החומרה של ASUS שכרטיס הרשת עושה בעיות... אשמח לחוות דעת תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ezer2005,

לחברי הפורום שלום: לאחרונה התוודעתי לדבר החכם הזה שנקרא תחנת עגינה ואני רוצה לרכוש אחד כזה אבל לא יודע אם זה מתאים למחשב שלי. יש ברשותי מחשב בן 4 שנים (Toshiba satlitte.T130-10G) . הבנתי שתחנת עגינה צריכה תושבת שאליה היא יכולה להתחבר, או חיבור USB3. חיפשתי בנייד שלי ולא ראיתי שום תושבת מיוחדת לעניין, ולדעתי, חיבורי USB הם 2. השאלות שלי הן: 1. האם אוכל לחבר תחנת עגינה למחשב הנייד שלי? 2. איך ייעשה החיבור? באמצעות USB? או HDMI 3. איזה עוד חיבורים אצטרך לחבר למחשב, למרות תחנת העגינה, חוץ מה USB (כוח? רשת?) 4. האם אוכל לשמוע באמצעות רמקולים אינטגרליים שנמצאים במסך המחשב? 5. על מה צריך לשים לב שיהיו בתחנת עגינה? 6. איזה דגם מומלץ כדאי לרכ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Eyal Pery,

שלום לכולם, מפרט מחשב לעבודה משרדית (לא גיימינג), תקציב 2K - 2.5K ש''ח מאילת (כלומר עד 3K ש''ח לפי מחירון רגיל). בניתי משהו על סמך ניסיון עבר בבניית מפרטים אבל אני חלוד אז אשמח לקבל הצעות לשיפור, כל מה שעולה בדעתכם. תודה רבה! https://ksp.co.il/t/J78mQs מעבד - Intel Core i5 13500 2.5GHz 24MB Cache s1700 - Tray 1,090 קירור - Arctic Freezer 7 X CO 115 לוח אם - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 LGA1700 530 זיכרון - Kingston FURY BEAST 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 359 כונן - Samsung 980 M.2 NVMe 1TB SSD MZ-V8V1T0BW 400 ספק כוח - Antec Atom B650 12cm (Retail) …

• אהבתי!
    • 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי, מאז העדכון בתוכנות אדובי, הנייד עייף ויגע. אי אפשר לדחות את זה - הגיע העת למחשב חדש ועוצמתי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10,000 כולל הכל. אין אפשרות לחריגה, זה ממש מעל ומעבר ליכולותיי! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו (פרמייר, אפטר), גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין) וייתכן שגם תלת בהמשך. בלי משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by yossik_007,

שלו לכולם אשמח לעזרה בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K פלוס מינוס. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח בערך . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר רינדור אנימציה ועבודה עם 3DSMAX . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DSMAX, vray 3.4 - כמעט באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לקנות מחשב נייד: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס בלבד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מט. * רזולוציית המסך? 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שפחות - עדיף. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750-טרה. * כונן אופטי? עדיף. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא. הוא היה היום בKSP והציעו לו את ה Toshiba Satellite C50-B-14F במחיר 239…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by J0n1,

שלום לכולם. אחרי 5 שנים אני מתכנן לקנות מחשב חדש סופסוף ואני צריך עזרה מכם לבניית המפרט. אני צריך מחשב חזק, זה מתבטא בזה שאני לא רוצה לחסוך במעבד ובזיכרון בשביל דברים אחרים (כרטיס מסך לדוגמא) אני מריץ הרבה פעמים הרבה תוכנות במקביל (PSCS4,VS, וכו'), ואני מתקין גם מערכות וירטואליות. על מנת לעזור לכם כמה שיותר אני אנסה לפשט את העניין ולמקד את הרצונות שלי: מעבד: לא רוצה להתפשר, מצד שלי שלא יגמור לי את כל התקציב, אם תצליחו להכניס I5 אז זה יהיה מצוין (או שאולי יש QUAD שיותר חזק וזול?) אני לא הולך להתעסק בOC, אבל אם המערכת תאפשר אולי אני אתן לזה נסיון, בכל מקרה לא להסתמך על זה במפרט. אני רוצה גם קירור נורמלי למעבד, לא משהו מטורף, העיקר שיהיה שקט. זיכרון + לוח אם: אני …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Lucifer_Morningstar,

אני צריך המלצה למחשב נייד איכותי, עד 7000 ש"ח (כמובן שרצוי פחות אם אפשרי) המחשב הוא לשימושי גרפיקה כגון פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין חשוב לי שיהיה מעבד חזק וכמות זיכרון גדולה (זה בעיקר מה שחשוב לתוכנות הללו) מסך, רצוי להשאר בטווח ה14-16 אינץ כאשר ה15.4 נשמע לי הכי אופטימלי ביחס של גודל מול משקל. מצאתי את הנייד הזה של טושיבה שנראה לי מעולה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714001 איך טושיבה בכלליות? הם נחשבים טובים? יש איתם בעיות מיוחדות? יש עוד מחשבים בסגנון הזה שאתם ממליצים עליהם? תודה מראש

23. Started by Yehudaa,

קשור הוא מוצע למכירה ב 4.8 אלף משתלם ? האם איכותי כמו כל סדרת הr60 ?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מוגבל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית,תכני HD. לצורך העניין נקנה על מנת לחזור לתקופת הגיימינג היפה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת,עכבר,משטח ענק לעכבר ולמקלדת,כסא גיימינג,מסך Dell AW3418DW ( ניתן לשינוי אך מאוד חשובה לי איכות המסך) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, אשמח לקנות רק 2TB דיסק מכני. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בהכרח, רק אם אצטרך בעתיד על…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by orrm,

שלום הייתי רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב הבא: Intel Pentium 4 1.5 Ghz Intel D850GB Motherboard Samsung RDRAM 800 - 1GB Gainward Geforce4 Ti4600 Creative Soundblaster Live 5.1 Platinum Mitsumi 1.44 Toshiba 16/48 DVD Plextor 48X24X48 Logitech Cordless Desktop Pro האם זה כדאי? משתלם? מה דעתכם על המפרט?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.