ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שיניתי בביוס לATA במקום AHCI כי אחרת זה לא נותן לי להתקין אולי זה בעיה שזה לא מתכבה לי המחשב אני לוחץ על כיבוי הוא סוגר הכול וזהו לא מתכבה לי ויש לי אקס פי לא יודע איך לסדר את זה בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
לאחר שביצעתי עדכון לכרטיס מסך ואני מחבר מסך למחשב נייד בחיבור vga המסך עובד אבל אני רואה מסך שחור תעזרו לי בבקשה.. הכרטיס מסך הוא mobile intel® 4 series express chipset family
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם הכותרת לא מתאימה אז שיגידו להחליף מודבר במחשב נייד מסוג T2250 2G זיכרון ערכת שבבים 945 מנסים לחבר תמחשב לרמקול אבל עדיין לא נקלט השיר שמה ולא מנגן זה מנגן ברמקול המובנה בנייד תמונה: מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי לפני כ3 4 חודש מחשב נייד מסוג ASUS G73JH עכשיו הכול טוב ויפה אבל יש לי בעיה רצינית במגע של העכבר אני מזיז את העכבר הוא זז נתקע ואז קופץ למקום במסך אני יכול ממש להתאמץ כדי להזיז אותו מעט וקשה להגיע איתו למקום מסויים בלי שהוא יקפוץ או יתקע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
קניתי מKSP את המחשב מדגם Samsung NP350V5C-S07IL חדש בניילונים עם אחריות הבעיה היא כזאת: הדלקתי את המחשב לאחר טעינה ארוכה נתתי לסוללה להיטען עד הסוף למרות שחלק אומרים שלא צריך בכל אופן לאחר הרשמה בווינדוס 8 בעברית והפעלת המערכת אני עובד בשפת מערכת עברית כמו בכל המחשבים שיש לי בבית ניידים/נייחים. בכל אופן שאני לוחץ CAPS LOCK המקלדת עוברת לאנגלית אבל חוץ מ-2 אותיות שהם "Q" "W" שהם הכי עיקריים ואני לא מבין מה הבעיה של המחשב מחשב חדש מהניילונים יש לי מחשבים ניידים מחברות HP MSI DELL בחיים לא היה לי בעיה של מקלדת שלא רושמת לי 2 אותיות באנגלית מה שמוזר פה שאם אני הופך את המקלדת לאנגלית פתאום לב ופלא 2 המקשים הבעייתים חוזרים לפעולה רגילה ואני לא מבין מה הקטע של הפגם הזה ??? יש עצ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב נייד ישן שלמרות השנים הוא מתפקד בסדר גמור יחסית. הבעיה היחידה שמתחרשת בעבודה איתו היא שלפעמים אם יש עליו יותר מדי עומס (לדוגמא כמה דפדפנים במקביל) הוא פשוט קופא ונתקע וכל שנותר הוא לעשות ריסטרט. יש למישהו רעיון ממה הבעיה נובעת? אולי צריך להוסיף עוד זיכרון? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני טכנאי מחשבים מבין במחשבים ניידים.המקרה המוזר חלק מחשבים ניידים שונים לתיקון. ורוצה להיכנס ל- Bios ולסדר הגדרות.אבל אני ניתקל בבעיה, שמדליק מחשב נייד ועולה חלון קטן שמבקש סיסמא סודי. דיברתי עם לקוח אומר לא זוכר סיסמא בעל פה הוא שכח. איך מאפסים את Bios? אני רוצה להיכנס לביוס ובלי שיבקש ממני סיסמא. אתם מבינים? זה כמו מחשב נייח(שולחני) שבתוכו במארז לוח אם יש ג'פר איפוס ביוס. במחשב נייד אני לא פותח(פירוק חלקים) לא מבין בזה.נסיתי מקשים אחרים כדי לבטל סיסמא ביוס או איפוס ביוס.לא היצלחתי. איך פותרים את הבעיה הזאת? בתודה מראש מיכאל
-
- 9 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד hp dv5 עם מעבד של amd ליבה כפולה.. עכשיו לפעמים שאני מדליק את המחשב אני רואה שה cpu על 03%-06% מאמץ. ופעמים אחרות שאני מדליק אותו הוא על 52%-87% מאמץ.. בשני המקרים אני נמצא בשולחן עבודה ששום תוכנה ושום דבר לא פתוח ככה שיש פה משהו מוזר לא? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לשנאי ככה שהבעיה לא בסוללה וכשאני מפעיל את המחשב כל הנורות בצד נדלקות לשנייה ולא מופיע שום דבר על המסך.......אחרי השנייה נשארת נורת ה-on/off בצד דלוקה ולא קורה כלום. מידיי פעם נדלק המחשב ונכנס לוינדוס אבל רוב הזמן הוא לא נדלק.......אחרי הרבה נסיונות איכשהו הצלחתי להדליק את המחשב וניצלתי את ההזדמנות לפרמט אותו. אחרי הפירמוט נכנסתי לוינדוס פעם אחת ואז חזרתי למצב שבו הייתי מקודם (המחשב פשוט לא רוצה להדלק) אולי הבעיה בסוללה? מבקש את עזרתכם...... תודה.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מזה 3 שנים, היום פתאום המסך הפסיק לעבוד ורק כשאני לוחץ בזהירות על הכפתור (אותו כפתור שמכבה את המסך כאשר סוגרים את הדופן) אז המסך נדלק לשניה ואני רואה את הווינדוס. העניין הוא שרכשתי את המחשב בארה"ב אז אני לא יודע למי לפנות. האם ניתן בכלל לתקן את זה לבד? תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מזה 3 שנים, היום פתאום המסך הפסיק לעבוד ורק כשאני לוחץ בזהירות על הכפתור (אותו כפתור שמכבה את המסך כאשר סוגרים את הדופן) אז המסך נדלק לשניה ואני רואה את הווינדוס. העניין הוא שרכשתי את המחשב בארה"ב אז אני לא יודע למי לפנות. האם ניתן בכלל לתקן את זה לבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
דבר ראשון אין לי אחריות אז ללכת לפלאפון לא בא בחשבון. לפני כחודשיים המחשב הפסיק לעלות, כלומר המחשב עולה, נשאר על מסך של LG ואז כשהוא מנסה לעשות בוט הוא רושם את ההודעה הבאה תתעלמו מזה שהוא כותב פה בתמונה שאין מדיה בכונן דיסקים, זה אותו הדבר בכל פעם. השורות המעניינות הם מהמילים for antheros.... מישהו מצליח להבין מה הבעיה פה במחשב? איך אני גורם לו לעלות נורמלי/לעשות בוט מהסי-די כדי לפרמט אותו?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אוקיי רכשתי את הasus g73jh עם CORE I7 5870 6 GIGA RAM 640 GIGA 5400 RPM אחרי התיעצות בכמה פורומים שלחתי את המחשב למעבדה והחלפתי את הכונן קשיח ל7200 RPM והוספתי עוד 2 ג'יגה זיכרון אתמול התקנתי GTA עבד לי נחמד על הגדול גבוהות יחסית ממוצע של 30FPS היום נכנסתי למשחק המשחק לא עובד את ה20FPS זה הגיוני שהמחשב הזה לא צריך להריץ את המשחק הזה?או שזה בעיה אחרת? שעשיתי BANCHMARK במשחק זה רשם לי שרק 26 אחוז מהמעבד היו בשימוש ו40 אחוז מהכרטיס מסך?זה קשור? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב נייד שלהפתעתי גיליתי שיש בו קוד הוינדוס לא עולה מה עושים ? החלקהאחרון שעולה זו התמונה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המחשב - Dell Latitude E6430S המחשב נתקע מידי פעם - נורת הדיסק נדלקת קבוע, והמחשב לא מגיב (חוץ מהעכבר שעדיין עובד) לאחר דקה או שתיים המחשב "משתחרר" וחוזר להגיב. (כלומר אין צורך לבצע הפעלה מחדש) חשבתי שמדובר בבעית טמפ', אך בדקתי עם תוכנת ניטור ואין קשר בין הטמפ' לבעיה בנוסף ביצעתי בדיקת מאמץ עם OCCT למשך שעה והמחשב לא עבר את הטמפ' המקסימלית המומלצת, ולא קרס. התקנתי תוכנה לבדיקת הדיסק (SSD), והכל נראה תקין. וכמובן ביצעתי שחזור מערכת עם התמונה של דל, והתקנתי את הדריברים העדכניים. המחשב עדיין באחריות (טכנאי עד הבית), אך אין לי דרך להדגים לטכנאי את הבעיה. המחשב יכול לעבוד שעות במאמץ ללא כל בעיה, ופתאום להתקע אחרי גלישה קלילה בגוגל. כמו שציינתי, בבדיקת מאמץ המחשב לא קורס. מה דעת…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני חמישה חודשים את המחשב lenovo flex 2 14. המחשב עבד מעולה אבל אתמול בערב בזמן גלישה באינטרנט המחשב פשוט נתקע וקפא. כיביתי אותו ועכשיו הוא נדלק אבל לא מגיע לווינדוז. ניסיתי ללחוץ על הכפתור novo אבל לא הצלחתי. לא התקנתי שום דבר בזמן האחרון. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב חדש של hp..... התחלה הכל עבד טוב ויפה אבל פתאום המתען לא טוען לי ת'סוללה.... דיברתי עם כמה אנשים....אמרו לי ליסתכל עם כתוב משו כמו "spare from hp" ואם כתוה ככה אז הביאו לי משו יד שנייה או פגום....ואכן כתוב שם ככה..רציתי לדעת אם זה נכון.... ומה אני צריך/יכול לעשות עם זה???
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שחיבור המטען למחשב (השקע הזה שנמצא על המחשב) רופף.. כעת הוא כבר כמעט בלתי שמיש. צריך להכניס את המטען בזווית מסויימת כדי שיקלט. המחשב מיובא מארהב ככה שלהפעיל אחריות זאת קצת בעיה... מה אתם מציעים לעשות?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של ASUS דגם F3SR. המטען של המחשב הפסיק לעבוד ואני רוצה לקנות מטען חדש. השאלה שלי היא, האם מטען אוניברסלי מומלץ או שכדאי לקנות מטען מקורי?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני דיי חדש בתחום של המחשבים הניידים, לפני כמה ימים קיבלתי lenovo t410. לאלה שלא יודעים, הטמבלים שפיתחו את המחשב התקמצנו על 2 ג'קים של אודיו (אוזניות ומיקרופון) ובמקום זה הם שמו רק יציאה אחת שלפי השמועה היא גם בשביל מיקרופון וגם בשביל אוזניות. חפרתי בכל חור במחשב, שכמובן מריץ את גרסת הווינדוס הכי לא ידידותית לאדם (7), ופשוט לא הצלחתי למצוא איך אני מפעיל את המיקרופון החיצוני. אני מחבר את המיקרופון לכניסת האודיו, וכלום. ואפילו עוד לא התחלתי לשאול על איך לעזעזל אני אמור לחבר עכשיו גם אוזניות וגם מיקרופון?! חיפשתי בגוגל, וזאת בעיה גלובלית, אבל משום מה לא מצאתי שום פיתרון. קצת עזרה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה (כנראה שזה טעות חמורה) שאני מפעיל משחקים לא חדשים אפי' כמו הוגו וכד' משנת 2004 לא הכי חדשים שיש פתאם המשחק נתקע אחרי 10 דקות וכתוב מנהל התצוגה שלך הפסיק להגיב והמסך חוזר ל 4 צבעים וצריך להפעיל את המחשב מחדש וכתוב המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה הדרייברים מעודכנים לאחרונים וגם ה directx General Information : Manufacturer : Intel Corporation (Legend Ltd) Model : Mobile Intel® 965 Express Chipset Family Bus Type : PCI Total Memory : 128 MB Texture Memory : 118 MB
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב , המסך נדלק לשנייה מרצדד לכמה שניות ואז לא רואים עליו כלום אפשר להבחין בתאורה האחורית המסך דלוק פשוט הכל שחור כשאר מתחיל להעלות חלונות 7 רואים שנייה החלונות עלה ויש ריצות ואז שוב מסך שחור אשמח לאיזה עצה תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
מסך הלפטופ הפסיק פתאום לעבוד. המחשב עצמו עובד, אבל כל מה שניסיתי לא מצליח להחיות את הקשר ביניהם. חיפשתי פתרונות ברשת ושום דבר ממה שאיתרתי לא עבד. המחשב עצמו הוא Asus GS1
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי מחשב ASUS (פרטים מלאים בתמונה מצורפת), יש לי מספר בעיות : 1.הסוללה מאוד חלשה , בחנות דורשים על סוללה חדשה 600 ש"ח. בEBAY מצאתי סוללה ב150+/- . לדוגמא - http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=ASUS+NOTEBOOK+K52F%2FK62F+SCREEN3&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=ASUS+NOTEBOOK+K52F%2FK62F+SCREEN&_sacat=0 מובן לי שלא מדובר על סוללה מקורית , האם יש חסרונות בקניה של סוללה כזאת? 2.יש בעיה עם הצבעים של המסך - רואים אותם בצורה ציבעונית יותר (זה הכי קרוב שאני יכול לתאר את הבעיה) אני יודע שמדובר על בעיית חומרה בגלל שהיא התחילה לפני כחודש , בעת הזזת המסך הבעיה נעלמה , עד שלפני מספר ימים הזזת המסך לא פתרה את הבעיה . מישהו יכול לתת ה…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-