עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים קניתי מחשב נייד לנובו G580 עם מעבד I5 הוא מגיע עם DOS התקני וינדוס 7, אחרי שהוא לא לעלות פעם ראשונה למסך הבית, הוא עושה הפעלה מחדש, ואחרי זה כשהוא בא לעלות שוב הוא מגיע למסך של הטעינה ועושה הפעלה מחדש בלופ בלי הפסקה... מה יכולה להיות הבעיה? בברכה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Tedxd,

יש לי מחשב של סמסונג דגם n150 plus סמתי אליו ווינדואס 10 עבד טוב ופיתאום יום אחד הוא התחיל לעשות בעיות כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא תוען ולאחר מיכן מגיע להודעה שבה כתוב ummountable boot volum ואז הוא עושה ריסת ובפעם השניה הוא מפעיל את המחשב אבל מופיע מסך שחור ניסיתי לעשות F4 זה לא עובד

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by coldplay,

שלום! רכשתי נייד של לנובו e330 וכונן mSata. הבאתי את המכשיר לטכנאי שיתקין לי את הכונן ויעתיק את מערכת ההפעלה אל הmSata. הדלקתי את המחשב, וינדוס 8 עלה עם כל ההגדרות והנתונים שצריך להכניס בהתחלה.. לאחר כמה דקות שמתי לב שמשהו לא בסדר, הייתי מקבל הודעת שגיאה חוזרת לגביי קובץ Desktop. לא זוכר את הכתובת המדויקת אבל זה היה קשור לsystem 32 ו-config. ככל שנברתי במחשב קבלתי עוד הודעות שגיאה כגון היישום X "לא יכול להגיב".. כעת שהוינדוס עולה אין לי גישה לכלום, אפילו לא לשורה השמאלית שיוצאת כאשר מחליקים את העכבר לפינה. למישהו יש מושג איך במצב כזה אני יכול להשתמש ב-Recovery console ואולי פשוט להתקין הכל מחדש? יכול להיות שהוינדוס בא ככה דפוק? כי כל מה שהטכנאי עשה זה בעצם העתקת מראה לכו…

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  4. מה קורה ?? יש לי נייד עם 4 גיגה זכרון אבל הוא מזהה לי רק 2.67 הוא אמור לזהות 3.7 מה אני אמור לעשות ???? תודה

5. Started by yakirsh4,

יש ברשותי מחשב נייד של LG דגם F1 וכשאני נכנס לתוכנה EVEREST הוא לא מראה לי את הדגם של הכרטיס מסך או של הלוח אם וחיפשתי באינרנט וגם לא כתוב איזה דגם יש לי בבקשה עזרה אני חייבלתקין את הדרייבר של הכטס מסך ונאבד לי הדיסק של הדרייברים

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  6. שלום רב. יש לי מחשב נייד E6500 של דל. מערכת הפעלה של ויסטה ביזנס 64BIT אני שם לב בזמן האחרון כשאני מביט ב-C שהמקום הנותר בהרד דיסק הולך ומצטמצם, לדוגמא, נותרו 149GB ובפעם הבאה שאני מדליק את המחשב ועובד עליו המספר פוחת ופוחת, זאת מבלי שאני שומר דבר על המחשב (אני מקפיד לשמור על כונן חיצוני) פרט לגלישה באינטרנט וגם זה באופן מוגבל. הקפיצות הן תמיד ב-GB. לאחר ניקוי דיסק 'הצלחתי' להשיב 1.19GB אך אני יודע שיש עוד, אלא שאני לא יודע היכן. נדמה שמשהו משתמש במשאבי המערכת שלי שלא בהתאמה לכמות השימוש שלי (הורדות, גלישה באינטרנט וכד')... אשמח לרעיונות מה זה יכול להיות, או על מה זה יכול להעיד. תודה מראש, אא.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by sh_bmw,

שלום לכולם, לא מזמן קיבלתי מחבר מחשב נייד מדגם טושיבה 1415 ללא ווינדוס אך עם חלקים תקינים. בזמן שנסיתי להתקין WIN XP PRO מופיע לי מסך כחול עם השגיאה STOP: 0X0000007F [/url הוידאו של הבעיה.בעיה דומה כאשר נסיתי להתקין 98SE, לאחר שלחצתי על BOOT FROM CD-ROM ההתקנה מפסיקה ועל המסך יש רק קו קטן משמאל לעלה שמהבהב וזהו.. הדיסק מפסיק להסתובב ולא קורה שום דבר. יכול להיות שמדובר בבעיה בהארד דיסק? ואם לא איך אפשר לטפל בבעיה?, המטרה הסופית - התקנת XP. שחר.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום חברים מקווה שאני כותב בפורום הנכון, הלפטופ שלי הזנחתי אותו ואם הזמן הוא נשבר לאט לאט לפני כמה ימים ראיתי שחוט נקרע מתחת למסך ( בתמונה שמסומנת באדום תמונה מספר 1 ) עכשו המחשב לא נדלק, יש אפשרות להציל אותו? 1 http://srv2.jpg.co.il/6/50dc55911fe40.jpg 2 http://srv1.jpg.co.il/7/50dc55b19c9b3.jpg

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  9. אהלן, לאחרונה רכשתי את הדגם הנ"ל מארה"ב. אני חייב לציין שבנתיים אני מבסוט ממנו כמו שציפיתי. אני רוצה לנצל את יציאת הHDMI שלו בשביל לצפות בסרטים אך אני לא מצליח. כאשר אני מחבר הכבל למחשב נשמע צליל של חיבור אך אני לא מצליח להעביר את האות לטלוויזיה. אשמח לעזרתכם. עמית

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by MeniAdam,

היי כולם יש לי נייד DELL LATITUDE E5420 . בנוסף יש לי LCD 42" של פנסוניק. ואני לא מצליח לחבר את המחשב למסך הזה בעזרת כבל VGA. עשיתי עדכון BIOS , ואת כל הדרייברים הכי עדכניים. שינתי רזולוציות וrefresh rate.ושום דבר לא עוזר. עם אותו כבל ומסך חיברתי ניידים מכל הדגמים של LATITUDE החל מE6400 E6410 E6220 E6230 ואפילו את E5430 וכולם עובדים ללא בעיה. רק ספציפי עם E5420 יש לי את הבעיה. שיחות עם DELL ויעל פתרונות לא עזרו . אשמח לשמוע אם יש לכם נסיון או כעוון איך אפשר להתקדם לכיוון הפתרון. בתודה מני

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by malren,

אהלן, יש לי בעיה שאני מחבר את המחשב הנייד שלי (studio xps 16) לטלויזיה בעזרת חיבור HDMI אז רואים את המסך גדול מדיי כאילו יש דברים שפשוט מחוץ לגבולות המסך ולא רואים אותם, עכשיו אני יודע שבעבר סידרתי את זה אבל אני פשוט לא זוכר איך עשיתי את זה וזה משדע אותי אני יושב על זה כבר כמה שעות ולא מצליח למצוא את זה..אני עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ואני חודש שהאופציה לשחק עם הגודל נעלם לי אבל אני לא בטוח. אם אני משחק עם הרזולוציה אז יש רזולוציה שבאמת מקטינה את המסך אבל אז יש רווחים שחורים בצדדים וזה לא טוב אני יודע בודאות שבפעם הצלחתי לעשות שהמסך יהיה בדיוק על הגודל של המסך טלויזיה. אני שוקל לעשות שחזור מערכת אבל לפני זה אני רוצה לברר האם אני מפספס משהו. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by netanel1234,

שלום, משהו מוזר קורה כאשר אני מחבר את המחשב הנייד לטווויזיה ב HDMI אני רואה סרט ופתאום באמצע הסרט נעלם המסך אך יש קול וגם הסרט נהייה בצבע ירוק ואז צריך לנתק את את הכבל ולחבר שוב וכך זה קורא כל הזמן.. למה זה קורא(כל זה קורא כאשר צופים בטלוויזיה לא על המחשב)? תודה, בעיה מוזרה מאוד וזה מעניין מאוד למה זה קורה!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by zeevkazakov,

היי, רכשתי היום מחשב מדגם HP Pavillon g6 1329ej לאחר ההפעלה הראשונית של המחשב האופציה של ה - WIFI עבדה כראוי והכל היה תקין היה ניתן למצוא רשתות ובכלל הייתה קיימת אופציה של WIFI בנייד. לאחר הפעלה מחדש של המחשב האופציה נעלמה לא ניתן להגדיר חיפוש של WIFI כאילו לא היה כלל קיים לאחר חיפושים ועדכון דריברים עדין לא קיימת אופציה של ואיפי אלה רק חיבור בכבל או חיפוש דרך מודם סלולרי. אשמח לכל עזרה בנושא , תודה . :-*

14. Started by Rbix,

שלום, ברשותי מחשב נייד של Dell מדגם N411Z. לאחרונה ביצעתי פירמוט במחשב. לאחר הפירמוט המחשב לא זיהה באופן אלחוטי את רשת האינטרנט. ניתן להתחבר רק אם הכבל מחובר ישירות למחשב. אציין כי שאר המחשבים בבית קולטים את הרשת ללא בעיות. ניסיתי לחפש דרייברים, אך ללא הצלחה. אשמח לעזרתכם. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by gal658,

שלום רב וחג שמח. אני בעל עסק להשכרת קריוקי, וכחלק מזה אני משכיר גם מחשבים ניידים. פתאום בבת אחת, אחד הלפטופים שלי לא מתחבר למקרן, אני עושה הכל כרגיל והוא פשוט לא מוציא למקרן, הלפטופ הוא נטבוק של חברת HASEE, יחסית פשוט. המחשב הוא חדש בן שלושה חודשים לערך, אחרי שאני מחבר את המקרן, המחשב מזהה אותו, אני משכפל תצוגה במאפייני גרפיקה אבל פשוט אין תמונה, יש לציין שהבעיה אינה במקרן מאחר וכל שאר הלפטופים כן מתחברים. כמו כן, התקנתי מחדש את כל הדרייברים. אשמח לקבל קצת הצעות

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by idann,

מדובר בלפטופ של ASUS וטלוויזיה LED LG 43LF540Y. כאשר אני מחבר כבל HDMI בין המחשב ל-TV, המסך עובר רק באופציה "Second screen only", בעוד כאשר אני בוחר באופציה "Duplicate" המסך במחשב נראה ומתעוות ואילו ה-TV נשאר שחור. בנוסף לפעמים הסאונד לא עובר ל-TV אלא נשאר במחשב ולפעמים לא. אני חושד האמת במחשב, ה-TV חדשה והכבל HDMI תקין, כי עם מחשב אחר הכל תקין. ראשית כיצד ניתן לראות את המסך גם ב-TV וגם במחשב? איך אני מעביר לאחר חיבור HDMI את הסאונד+תמונה ל-TV בצורה מלאה? ותופעה נוספת מוזרה, אני בחרתי רזולוציה אוטמטית במסך ה-TV כך שהוא מתאים את עצמו למחשב אבל כאשר אני פותח אפליקצית וידאו לדוגמה KODI הוא מתעוות ורואים רק חלק מהמסך ב-TV. כיצד ניתן לתקן? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  17. שלום לכולם. כבר שנתיים שאני מחבר את הלפטופ ל-LCD באמצעות כבל HDMI ואין שום בעיה. לפני כשבוע הייתה הפסקת חשמל קטנה ומאז אין סאונד כאשר אני מחבר את הלפטופ , המסך לבד עובד כרגיל והלפטופ עובד כרגיל אבל רק בחיבור ביניהם ישנה בעיה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  18. בהמשך לאשכול הזה קניתי לבסוף את הAsus N550JK-CN065H יש לי כרגע בעיה איתו בחיבור לרשת הביתית (נתב NETGEAR של בזק). יש לציין שחיבור לרשת WIFI מהנייד שלי עובד מעולה, הבעיה רק בחיבור לרשת הביתית, המצב הוא LIMITED. מאחר ואני חלש מאוד בוינדוס 8.1 (פעם ראשונה שאני משתמש בו), ולאחר חיפושים רבים באינטרנט וניסיונות רבים לסדר זאת, אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה בלפטופ זה או אחר והאם הצליח לסדר אותה. יכול להיות שבגלל שהבעיה בחיבור לנתב של בזק עליי לדבר איתם? יש לציין שמחשבים אחרים מתחברים אליו ללא בעיה.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  19. יש לי מחשב נייד של HP dv6510ej cpu= 2 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T7300 Memory 2 gb Video Graphics Intel® Graphics Media Accelerator X3100 כאשר אני מחבר את המחשב למסך LCD חיצוני אני רואה גלי עדווה על המסך החיצוני כאשר אני מנתק את הספק של המחשב הנייד הגלים נעלמים לגמרי אני חושב לקנות מייצב מתח שאני הבנתי מאנשים ששאלתי שיכול לפתור את הבעיה הזאת המייצב שמצאתי הוא Advice AVR PRO 1200 - Surge Protector מה שאני רציתי לשאול אם משהו נתקל בבעיה כזאת לפני כן ואיזה פתרון הוא מצא תודה רבה חברים

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. ב"ה היי אני חדש כאן! קניתי מחדש נייד קטן, lenovo ideapad u160, ויש לי איתו בעיה: כשאני מחבר אותו למסך הרגיל בבית, כלומר למסך של מחשב נייח, כל הטקסטים נראים מוזר , והכתב נהיה לא ברור וקשה לקריאה :'( אם זה לא מובן מה שכתבתי, אני ינסה להביא צילום מסך.. ניסיתי כבר להתקין דריוור למסך, לא עזר למישהו יש פתרון? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  21. שלום יש לי מחשב MSI EX600 בעל יציאת VGA , עם geforce 8400gs שלשום קניתי מסך מחשב 23" של LG מדגם W2362TQ במטרה לחבר אותו לנייד ולעבוד על מסך גדול ונוח. הבעייה היא שרזולציית המסך של הנייד היא 800X1280 וזו גם הרזולוציה שמוצגת על המסך הגדול כאשר אני עושה clone למסך. המסך הגדול הוא FULLHD עם רזולוציה 1080x1920 ולכן רואים על המסך הגדול מטושטש כי המסך לא ברזולוציה הטבעית שלו.. הוא מציג על 800X1280 ולא הצלחתי להגדיר דרך הנייד שיציג רזולוציה נורמלית על המסך החיצוני מה אפשר לעשות כך שהמסך הגדול יוגדר ברזולוציה הטבעית שלו?? תודה

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  22. שלום, יש לי Lenovo N100 בעל צ'יפסט של Intel 945 (כ. מסך) משום מה אני לא מצליח לכוון את הרזולוציה ל1920*1080אלא רק עד 1680*900 אם אני לא טועה. הבעיה לא קיימת במחשב נייד השני Lenovo S10-2 - שם אני רוצה HD. כל הדרייבירים מעודכנים. הבנתי שהבעיה היא בדרייבר של הכרטיס מסך, וכנראה שצריך לשנות קצת את קובץ הINF של ההתקנה. אם מישהו יודע עוד פרטים או נתקל בבעיה- אשמח לפיתרון נתנאל

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  23. Started by elior021,

אהלן יש לי בעיה בטאץ פד בעכבר הוא לפעמים הגלילה מפסיקה לעבוד אשמח לדעת מה הפיתרון לבעיה או בכלל איפה נמצאים ההגדרות של העכבר המובנה בנייד (טאץ פד ) למי שלא הבין תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by roizimer,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם יש לי מחשב נייד מדגם acer aspire 5741g הבעיה היא שלמרות שאני מטעין את המחשב והמחשב מחובר למטען הסוללה לא מגיע למצב של 100% יותר מזה היא לא מגיעה למצב של 50% אני תמיד חייב להיות מחובר למטען. אני לא יודע למה לא בדקתי את זה לפני שנה וחצי כשרכשתי את הנייד כרגע אני לא יודע מה לעשות, האם זה בעיה בסוללה ואז צריך להחליף אותה? או שזה בעיה במחשב עצמו? איך אני יכול לדעת ואשמח עם תכוונו אותי תודה רבה והמשך שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב asus K55A ומאז שעידכנתי ל8.1 כשהמחשב טעון לגמרי אני רואה רק שהוא ב99% וכתוב שהסוללה מחוברת ,לא נטענת...אני לא מצליח להגיע ל100% קצת מוזר לי הסיפור... מה הבעיה של זה? תודה

• 3 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים