עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני כבר כמה זמן מנסה להחליט איזה מחשב נייד לרכוש יש לי בבית מחשב נייח שאני רגיל .אחת לכמה זמן אני מחליף בו דברים עם לא את כל המחשב במחירים סבירים . המגוון רחב וניתן להחליף כל רכיב. ממה שהבנתי בניידם שזה לא ממש אפשרי מלבד לרכוש מחשב שמגיעה במפרטים בנוים וקבועים או אם הרחבות מהיצרן או הספק. הצרכים למחשב ברמת העקרון ביתיים סרטים מוזיקה גלישה ואולי בעתיד לימודים אז תוכנות כמו אופיס ועוד תוכנות שלא ממש מכיר ואם אני מגזים אז לימודים קצת יותר מעמיקים (עיצוב,מחשבים) ממה שראיתי לכל חברה דגמים משלה רכיבים משלה משקל משלה צבע וכו. לא לכל החברות ראיתי שיש כונן פנימי. מה שאני כן רוצה ותגידו מה דעתכם והאם באמת הכל נחוץ מלבד נוחות ויופי אז כרטיס זכרון מורחב ארד דיסק עם זכרון גדול לצ…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by Iv0ry,

שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט: . מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4, GTA V, RUST -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

3. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מחשב לסטודנטית, עבודה עם טקסט וסרטונים מיוטיוב + השמעת מוזיקה. מסך מט, העבודה תהיה בחדרים מוארים * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבו…

4. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 8K ל-10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל כמובן במסגרת עקרון 'תועל מול עלות' ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הרבה. כמה שצריך בעיקרון אפילו 2K-4K למרות שאני לא רואה שזה קורה בתקציב ששמתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עריכה אני מניח מינימלית ולא מקצועית בעיצוב גרפי , ובנוסף עריכת סרטים. אבל בעיקר משחקים באיכות גבוה 4K סגנון the witcher א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי MMORPG מהטובים שיש היום ומשחקי RPG -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by fighta,

1. מה התקציב המקסימאלי? 15K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K - 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה, FPS, MMORPG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27INCH, 2440x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eladrevach,

שלום לכולם.. המון זמן לא הייתי כאן אבל אשמח לעזרתכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש והמחשב שאני אראה לכם כאן הוא בדיוק מה שאני רוצה מבחינת נתונים. אך הוא נראה לי זול קצת לעומת המתחרים באותם נתונים ואפילו פחות. רציתי לדעת אם מישהו יודע על המחשב הזה משהו? מכיוון שלא ראיתי ביקורות בשום מקום. אם הוא מתחמם או דברים דומים. וכמובן אם למישהו יש מחשב אחר להציע עם אותם נתונים שחשובים לי i7-6700hq \ i5-6300hq מינימום כרטיס מסך 960m וזיכרון ddr4 מסך ips בתקציב של עד 6 אלף. המחשב המדובר הוא זה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N551VW-FJ130T תודה רבההה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  7. Started by tendo,

כמה שיוה מחשב נייד דל, דגם 5470 שנקנה בחודש ספטמבר 2014 מסך מגע ושהssd שלו שודרג ל Samsung 840 בנפח 240 גיגה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by chief,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב קטן (בסגנון NUC) ומסך, בעיקר לשימושי אינטרנט/אופיס/לימודים וראיתי את שני אלה של HP: מחשב HP Pavilion mini מבוסס מעבד i5: http://www.pc4u.co.il/pl_product~PC4U-1303~2~9.htm ומסך 23" גם של HP: http://www.pc4u.co.il/pl_product~PC4U-1113~6~56.htm יש למישהו ניסיון\היכרות עם שני המוצרים? ממליצים? אם יש מצב לכלול SSD בנוסף זה נראה לי יהיה חיובי במחשב מסוג זה. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אינטרנט, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  9. שלום לכולם, ברשותי היום Dell Studio 15 שעושה עבודתו נאמנה כבר כ-6 שנים. אומנם הסוללה שלו כבר בקושי מחזיקה, אך מה שמפריע לי באמת היא העובדה שהמחשב כבר נהייה דיי איטי ולכן אני שוקל להחליף אותו. יש לי גם מחשב חזק מאוד שקיבלתי מהעבודה, אך אני מעדיף להפריד את המחשב של העבודה מזה שאני משתמש בו לעניינים שאינם קשורים לעבודה. אני לא מעודכן בשוק הלפטופים בימינו ולכן אודה לעזרה. * מטרות המחשב? שימוש שוטף (אינטרנט, office, צפייה בסרטים), כמו גם דברים כמו עריכת של מעגלים מודפסים, סימולציות של מעגלים, ושאר תוכנות שלא צריכות מחשב חזק מדיי. אם תהייה לו יכולת להריץ משחקים באיכות סבירה זה יהיה אחלה, אך זו עדיפות שנייה (משמע: תלוי כמה זה עולה לי) * גודל המסך? 13-15 זה איזור שאני מרג…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by קלוקיי,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? גודל ממצוע , לא קטן מדי . * רזולוציית המסך? רזלוצייה טובה . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אינטרנט אלחוטי וכו' . * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע וסביר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB וכל שאר היציאות הסטנדרטיות . * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by קלוקיי,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? גודל ממצוע , לא קטן מדי . * רזולוציית המסך? רזלוצייה טובה . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אינטרנט אלחוטי וכו' . * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע וסביר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB וכל שאר היציאות הסטנדרטיות . * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תודה רבה !

12. 1. התקציב המקסימאלי? - 4500₪ א) האם לנצל את כל התקציב? - כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100-200₪ 2. שימושי המחשב - עריכה גרפית, בעיקר 2D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש . - אילטסטרייטור.. פוטושופ.. אינדיזיין.. דרימוייבר. עריכת וידאו. כרגע שימוש כמעט יומיומי לצורך לימודים ותרגול, אחרי הלימודים השימוש תכוף יותר. 3. ללא צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ? - 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני כל כך מבין בזה, בינוני: כל עוד לא יגרם נזק לחומרה כתוצאה מחום או שיתקצרו חיי הרכיבים. אם יש בכך סיכון אז אני מעדיף ללא. 7. ללא מערכת הפעלה. …

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. csgo fifa 16 gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרט…

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by ortapiero,

Lenovo yoga 3 במעבדה של CPM. תאחלו לי בהצלחה... זה לא הולך להיות קל

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מחשב נייד עם מקלדת מוארת (קריטי לי שהיא תהיה מוארת): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901442 הבעיה היא שיש לו מקלדת באנגלית בלבד (כמו רוב המחשבים). אני יכול להדביק כמובן מדבקות בעברית אבל אז זה לא יהיה מואר. מה עושים בדרך כלל במקרים כאלה? הבנתי שיש אופציה של חריטה על המקלדת אבל זה מבטל את האחריות! בנוסף אני לא יודע אם זה אכן יעזור לכך שהאותיות יהיו מוארות? אודה לעוזר. עדכון: בסוף מתברר שיש לו עברית מובנית. תודה לעוזרים!

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? שיהיה באזור ה3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא בשבילי ואני לא גיימר כבד זה בשביל אחיין , אני מניח שהוא ירצה שכל המשחקים החדשים ירוצו, שזה בכלל GTA BF4 וכל השאר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  17. אהלן יש לי אופציה לקנות לפטופ מגרמניה (HP Spectre X360) דבר אחד שמפריע לי זה המקלדת שבתצורה שונה (qwertz) וכו'. אז השאלה האם אפשרי להחליף בארץ למקלדת "ישראלית-עברית" ? רשמית של HP לדגם הספציפי? משהו מסובך\מורכב\ פוגע באיכות המקלדת ה'מקורית? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by hananmori12,

שלום, עוזר לידידה עם מחשב נייד עד 3000 שקל, הדרישות הן שיהיה מעבד I5 לפחות, 8 גיגה זכרון, SSD, ועדיפות לדל או לנובו, קיבלתי המלצה למחשב הזה http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4652 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? היא רוצה 17 אבל עדיף 15 מבחינת המבחר * רזולוציית המסך? לא משהו שמשנה לה כל כך * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים עבודה * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לSSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף FreeDos * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לDELL אם לא לנובו תודה

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  19. אז ככה, בגלל שאני משחק 2 Guild Wars ואין אותו לPS4, חשבתי להיפטר מהPS4 ופשוט לקנות מחשב לסלון שיריץ לי גם את המשחק וגם כותרים מגניבים שיצאו. המשחקים למחשב משמעותית זולים יותר אם קונים CDKey או בSteam, אז אני מניח שאפשר להרשות עוד אקסטרה 500 שקל. יש חיה כזאת? מחשב שאני אוכל לחבר לטלוויזיה ולרמקולים שייתן ביצועים שווים או עדיפים לPS4 ויעלה לא יותר מ500 שקל ממנו? נקודות בונוס על מארז שוכב יפה שייראה טוב בסלון. תודה רבה

• 45 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by dii,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by barakSinay,

שלום חברים, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב גיימינג בעלות 5-5.5K 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, אופיס,אינטרנט,מדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3, fallout 4, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by אבי85,

אשמח לדעת איזה ווינדוס מומלץ למחשב עריכה שעובד עם תוכנות אדובי.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by GT.N,

אהלן, המחשב הנוכחי שלי בן 7.5 ומראה לאחרונה סימני עייפות, בעיקר המארז (כפתור power לא תקין, יציאות audio שלא עובדות ועוד). הייתי שמח לעשות upgrade לרכיבים שלו אך לאחר שוטטויות רבות בפורומים, הגעתי למסקנה שכדאי להרכיב מפרט חדש. אם למישהו יש רעיון איך לשפר את המפרט הנוכחי בתקציב נמוך ממפרט חדש אשמח לשמוע אותו. מפרט נוכחי: CPU: Core 2 Quad Q9300 2.5Ghz Mobo: Asus P5Q DDR2 Memory: Corsair DHX 2x3GB DDR II 800Mhz CL4 GPU: MSI HD6850 OC HHD: Seagate Barracuda 500GB 7200RPM 32MB SATA II+WD mypassport 500GB Cooler: ThermalTake Golden ORB II Case: ThermalTake M9 Mid Tower PSU: ThermalTake TR2 550W Silent PSU 24pin Optical Drive: Asus DRW-2014LlT DVD+-RW Black LightScribe Sata Mon…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by avi1981,

שלום רב, מבקש עזרתכם בחוות דעת על המפרט שהרכבתי בעיקר על סמך פוסטים רלוונטיים בפורום, המלצות הערות יתקבלו בברכה. התקציב עומד על 3500 ש"ח ומיועד למשחקים ושימוש כללי. קישור להצעת המחיר http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=39146 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים חדשים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במיד…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  25. כמו שרשמתי, התקציב הוא 6K והמטרה היא לנצל אותו בלי לחרוג יותר מידיי [100-200 שקל מקסימום]. השימוש העיקרי הוא הרצת משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי. השקט בסולם של 1-8 חשוב בערך במידה 5.לא מתוכנן OC. לא חייב מערכת הפעלה, אבל צריך הרכבה של המחשב. אין העדפה לחנות ספציפית. קניית המחשב מתוכננת לשבוע-שבועיים הקרובים. לא יודע אם זאת בקשה מיוחדת אבל מעדיך שיכלול צורב [פשוט אבל שעושה את העבודה]. תודה לעוזרים!! **מצטער שזה בגוש פשוט משום מה זה לא קולט את ההורדת שורה שאני מנסה לעשות**

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים