ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד עם מקלדת רגילה ואני עובד איתו בחושך כך שאני זקוק למקלדת מוארת. השאלה היא האם מדבקות זוהרות בחושך למקלדת יועילו? האם אכן יראו אותן בחושך? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה זמן התייעצתי כאן ואחרי עוד קצת רפרוף באינטרנט הגעתי ל lenovo yoga 3 שאותו ארכוש ברביעי ויש לי כמה שאלות א. אחת העובדות שלי רוכשת בשבילי את המחשב מאילת, הבנתי שKsp לא מסכימים לרשום את הקבלה על שם מישהו אחר האם זה תקף גם לגביי תשלום מזומן? האם יכולה להיות בעיה עם האחריות? זו אחריות חיצונית בכל אופן.. והאם היא ניתנת לשימוש בכל מקום בארץ? ב. המחשב מגיע כרגע ללא כונן ssd האם אוכל להחליף בעתיד במידה וארצה? (לא כזה לחוץ לי כרגע המפרט יחסית טוב ומספק) תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב מסוג THINKPAD E330 EDGE ואני רוצה להתאים לו כונן SSD האם אני מוגבל לחיבור mSATA או שאין לי הגבלה? לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום,החודש אמורים לצאת מחשבים ניידים חזקים של לנובו ,P50 ו P70https://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-P-and-W-Series-Mobile/ThinkPad-P50-amp-P70-Hands-On/td-p/2164261מישהו יכול לנסות להעריך מתי הם יגיעו לארץ ?\בברכהדן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הדגם Asus k55vd - sx095h הוא בן שלוש שנים בלי אחריות עובד מצויין כאילו קניתי אותו רק אתמול
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי לכולם. אשמח לדעת את דעתכם על המפרט הנוכחי חשוב לי לציין שהמחשב לא ישמש כרגע למשחקים אלא בעיקר לתוכנות פשוטות שאולי פוטושופ היא הטובענית ביותר בגלל זה לא הכנסתי גם כרטיס מסך, אבל לקחת בחשבון כרטיס מסך עתידי. בנוסף למפרט הזה כונן Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD שיקנה בKSP. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Seagate[/TD] [TD]ST1000DM003[/TD] [TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SATA ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series... שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן[/TD] [TD]₪252/247[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD]…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות והרצת משחקים(אם משחקים ממש כבדים לא חייב שיהיה גרפי שיהיה בHIGH אלא NORMAL * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 או 17.3 , לא משנה. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? המחשב ילקח לפעמים לאוניברסיטה כל שעד 2.5 לא יותר עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אבל לא תנאי חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO/DELL/ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מ…
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. הוא אמור לשמש אותי בעיקר לתכנות (סטודנט למדעי המחשב), גלישה, קצת צפייה בוידאו ואולי גם מעט גיימינג קל. לא היה לי מחשב נייד עד כה, כך שאני לא מבין יותר מדי בחברות המומלצות, בחנויות שכדאי לקנות מהן, במשך האחריות שנחשב סביר וכו'. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, אפשר לחרוג מעט (200-300 ש"ח) במידת הצורך. אני מעדיף לקנות מחשב ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל את המחיר, ולהתקין בעצמי. גודל ההארד דיסק - לפחות 5000GB. כנראה שרוב הזמן אשתמש בו כשהוא מחובר לחשמל, אך נדרשת סוללה ממוצעת פלוס. חשוב לי שהמסך יהיה גדול יחסית - 15.6 אינץ'. רוצה לקנות מחנות באיזור גוש דן. מעדיף שיהיה כונן DVD, ולפחות 4GB ראם (רצוי יותר). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אוקי אז כמו שהכותרת אומרת אני חושב לקנות את המחשב Dell xps 13(להזמין מארה"ב) אחרי מיסים הדגם הספציפי שאני מזמין יוצא בערך 6 אלף שקל. עכשיו אני מתלבט אם להזמין אותו או שאפשר לרכוש משהו יותר טוב בכסף הזה. הדגם מגיע עם מסך מגע, i5 6th genrethe, 8gb ram ו128/256(תוספת של 100 דולר) gb. אני מחפש מחשב שיחזיק לפחות 4 שנים(לאורך כל תקופת הלימודים) , שימושים תוכנית, אינטרנט, סרטים וטיפה משחקים(לא כבדים במיוחד), חשוב שהיה סוללה חזקה. מה אתם אומרים להזמין את המחשב או שיש משהו יותר טוב תמורת הכסף הזה? נ. ב. אני מזמין דרך buy2usa מישהו התנסה בשירות שלהם? תודה מראש לכל העונים =)
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד של asus g551 cn347h ואני רוצה לקנות לו משטח או אם יש משהו אחר שיקרר אותו.המחשב מיועד ספציפית למשחקים אך עדיין מתחמם לי כאשר אני משחק לכן אני רוצה שיהיה לו משטח קירור חזקמישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה? חשוב משהו טוב
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב עד 2000 עם חריגה קלה לטובת משהו ששווה את זה, ללא צורך בהארד דיסק או מערכת הפעלה, המחשב יהיה מחשב מרכזי בבית, קיבלתי הצעה מKSP: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, משחקים לא כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הרכיב מחשב לפי מפרט שלכם לפני זמן מה ואני הייתי שמח לייעוץ גם כן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs:go, injustice -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel i5 750 Socket 1156 LGA (0x1) לוח אם Intel H55 rev. 06 Gigabyte Technology Co. Ltd. P55-UD3L כרטיס מסך ATI Radeon HD 5770 sapphire וזיכרונות אני חושב גם 12 גיגה זיכרונות 2 4096 Corsair 2 2048 Gskill נ.ב יש גם מאורר גדול כזה mugen 2 B intel אשמח לדעת כמה אפשר לבקש עבור החבילה בשלמותה וכמה בנפרד? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני רוצה לבנות מחשב גיימינג חזק (לא עוצמתי ברמות אבל מכובד וחזק) בתקציב של 3000. תקציב מקסימאלי 3000. המחשב לגיימרים ועריכה גרפית. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך לכלול SSD 256 GB שיש לי כבר אחד שקניתי בן פחות משנה, עכבר מקלדת רמקולים צורב ומסך מחשב. שקט חשוב בסולם של 7. לא מתוכנן אוברקלוק. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. אין העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית אבל אולי כן כדאי מחנות עם מצבעים לקראת יום שישי השחור. לקראת יום שישי השחור. אין בקשה מיוחדת. חשוב לשמור על אופציה שיהיה אפשרי לשדרגו בעתיד. תודה לכל העוזרים D: נ.ב: יום שישי השחור מתקרב עלינו בשבוע הבא, אני יכול לבנות את המחשב אולי במחירים זולים יותר בקייאספי הבנתי שיש שם הנחות.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט עבור מחשב להורים, בעיקר לשימוש ביתי (אינטרנט, מייל, אופיס, קצת סרטים) ולפעמים גם שימוש ב autoCAD לצורך עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אינטרנט, מייל ואופיס. לפעמים autoCAD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לבצע שדרוג מקיף למחשב קיים (מחליף את הרוב). תקציב מקסימלי 4000. מפרט קיים: 1. Intel Core i5 750 2.67Ghz CPU 2. ASUS P7P55D Motherboard 3. G.Skill 8GB 1333Mhz DDR3 RAM - 4 x 2GB 4. 256GB Sandisk Ultra Plus SSD Drive + 1TB HDD Drive 5. AMD Radeon HD 5850 GPU + 4GB DDR5 RAM 6. Antec Sonata Designer 500 Case 7. Antec HCG-750M (750W) Modular Power Supply גוף קירור CPU של נוקטואה (גוף גדול עם שני מאוורים 120 מ"מ משני הצדדים) כדוגמת Noctua NH-U12P SE2 (לא יודע לומר את הדגם המדוייק, נקנה ב- 2009 יחד עם המחשב) מה נשאר: מארז, ספק, דיסקים וגוף קירור (האחרון אם אפשר) לשדרג: מעבד, לוח אם, זכרונות (16GB וצפונה) וכרטיס מסך כמובן תודה.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד התקציב הוא 3000 ש"ח פלוס מינוס 500 ש"ח העדפה לכיוון ה 2500 ש"ח אין העדפה למותג מסויים. אני מבלה המון זמן ברכבת ואני רוצה לנצל את הזמן הזה... אז הדרישות מהמחשב הן כאלה לפי סדר עדיפות (הראשון בעדיפות עליונה). מקלדת רחבה (לפי מיטב ידעתי זה אומר גודל מינימלי של מסך 15.6) אני עובד עם תוכנות של התחברות מרחוק (remote control) אני מניח שצריך ביצועים בהתאם!! משקל כמה שיותר נמוך כמה שיותר טוב חיי סוללה (כדי להישאר בתקציב אין לי בעייה לקנות עוד סוללה) המון תודות לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מבחני ביצועים מפורטים ועדכניים לכרטיס המסך הנייד החדש של NVIDIA מאשרים כי מדובר באחד מהמוצרים הטכנולוגיים המרשימים ביותר שראינו השנה לכתבה: http://hwzone.co.il/מפלצת-ניידת-מבחני-ביצועים-חדשים-לכרטי/
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקבל המלצה למפרט למחשב גיימינג(בעיקר) ושימוש כללי... בתקציב של 7000 (גמיש) פרטים נוספים: לא דרוש ציוד היקפי. לא דרוש כונן דיסקים כלשהו. חשוב שיהיה שקט (לא בצורה מוגזמת - אבל הוא ישב בחדש השינה ואני לא רוצה שיפריע). המחשב ישב מתחת לשולחן. המסך בשימוש AOC G2460PG http://us.aoc.com/monitor_displays/g2460pg. לכל שאלה נוספת אשמח לענות כאן. תודה מראש על העזרה! יונתן. ___ שאלות מלאות ____ 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K מקסימום א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם לא נדרשת באמת תוספת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח (אפשר עוד אם מפספסים משהו שיועיל הרבה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני סוחב כבר הרבה שנים את המסך Samsung 2243BW ורציתי להשתדרג למסך גדול יותר. יש לי אפשרות לקבל (מתנה ) מסך בתקציב 3K וחשבתי על הDell U2715H CPU : Intel Quad Core I5 2500K 3.3GHZ 6MB Motherboard : Gigabyte GA-Z68XP-UD3 PSU : Seasonic 620W GPU #1 : Gigabyte 660 OC Windforce GPU #2 : Gigabyte 660 OC Windforce Memory : Corsair Vengeance LP (2*4GB) CL-9 רציתי להתייעץ, אני כבר משחק הרבה פחות מבעבר, אבל עדיין לא מוותר על זה לגמרי... א. האם הSLI 660 שלי לא יסחוב כלום ברזולוציה הזו? ב. האם שווה לי להשקיע הרבה פחות במסך 1080P ואת העודף בכרטיס מסך חדש? ג. פחחחחחחחחח, המחשב שלך פח, צבע אותו בכחול וזרוק לים
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת כמה שווה ה- Inspiron 14 5000 series חדש של Dell שקיבלתי במתנה. מפרט: מסך 14" מעבד i5 5200U 2.20GHz 4GB זיכרון RAM כרטיס מסך GeForce 920M רזולוציה 1366X768, 60Hz זיכרון 500 ג'יגה ללא מסך מגע עם כונן דיסקים שוקל כ-2 ק"ג חדש לחלוטין באריזה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד עם מקלדת מוארת (קריטי לי שהיא תהיה מוארת): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901442 הבעיה היא שיש לו מקלדת באנגלית בלבד (כמו רוב המחשבים). אני יכול להדביק כמובן מדבקות בעברית אבל אז זה לא יהיה מואר. מה עושים בדרך כלל במקרים כאלה? הבנתי שיש אופציה של חריטה על המקלדת אבל זה מבטל את האחריות! בנוסף אני לא יודע אם זה אכן יעזור לכך שהאותיות יהיו מוארות? אודה לעוזר. עדכון: בסוף מתברר שיש לו עברית מובנית. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם באמת מגיעים למשהו שהוא מיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח. התקציב הנ"ל הוא אחרי חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבור תכנות, קימפול, הרצת תוכנות כבדות, VM ומעט משחקים בנוגע למשחקים - זה לא השימוש העיקרי של המחשב ולכן לא חייבים להפציץ בתחום הזה. כן הייתי שמח ליכולות כמה שיותר טובות כדי להריץ משחקים בצורה מיטבית. המסך שלי כיום בגודל 23". יחובר מסך נוסף בגודל 20" ואולי אף יותר בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא תודה 4. האם יש ר…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרגע שילוב של מעבד+קירור וזכרונות מעבד: i7-4770K קירור: Scythe Grand Kama Cross 2 זכרונות: g.skill 16gb ddr3 2400mhz ברצוני להתאים את שאר החומרה לפי צרכים הבאים: עבודת תכנות על מנוע גרפי UNREAL ENGINE 4תכנות בסביבת visual studio 2015עיצוב גרפי ב PHOTOSHOP ו MAYA1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ועריכה גרפיתא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - רשום למעלהב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב לא מ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-