ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחיין שלי בן 14 גיימר בנשמה ואני מחפש לו מחשב חדש עד 5000 שקל, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש קריטי עד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש כשרת בעסק קטן, יעבדו דרכו בתוכנה לניהול עסק פשוטה יחסית כ3 משתמשים סה"כ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנה לניהול עסק לא כבד במיוחד בשימוש עסקי (כל יום כל היום, נדרש מחשב אמין) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ממ…
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הזה? http://www.ebay.com/itm/Media-Center-PC-HTPC-Intel-Core-i3-4160-3-6GHz-8GB-120GB-SSD-1TB-DVD-RW/261692043127?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D4d04d57ada1e476f9c9f4d71eb61712d%26pid%3D100033%26rk%3D3%26rkt%3D4%26sd%3D261999800257 Silverstone ML06B Small Form Factor Black Mini ITX Case with 500W PSU MSI H81I LGA1150 Mini-ITX Motherboard (DDR3, 4x USB 3, 6x USB 2, HDMI, DVI, DSUB, GBE, LAN) Intel® Core™ i3-4160 Processor - 3M Cache, 3.60 GHz (Socket 1150, 3.60GHz, 3MB, 54W, Extended Memory 64 Technology, Execute Disable Bit) - very low powe…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול בזמן שהאתר לא היה פעיל, עזרו לי בפורום אחר לבנות מפרט למחשב נייח חדש המחשב אמור לשמש לגיימינג, צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה (איכותית!), ומולטיטאסקינג (משחק פוקר ולפעמים פותח גם תוכנות מעקב ומספר גדול של שולחנות בו זמנית) להלן המפרט שנבחר: מעבד: 1620 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151לוח אם: 410 ₪ - * חדש במלאי * - MSI B150M PRO-VDH S1151 זכרון: 438 ₪ - * מבצע חג חנוכה * - 8GB Transcend DDR4 2133Mh (כמות: 2)כרטיס מסך: 1670 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 GAMING WindForce2 1025Mhzדיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע חג חנוכה * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA IIIדיסק קשיח: 510 ₪ - * מבצע * - Seagate …
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מיועד בעיקר לעריכת וידאו וקצת למשחקים תקציב בין 5-6K תודה :-)
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הי חברים, המחשב שלי בזמן האחרון מתחיל לעשות בעיות (המעבד מים שלי קצת סדוק + אחרי הרבה זמן של אוברקלוק למעבד גם קצת ירדו הביצועים) ואני מחפש להחליף לוח מעבד זיכרון (לDDR4) וכרטיס מסך. המחשב הנוכחי שלי הוא: לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge - חשוב לציין כי הוא על AC על 4.5 מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: Rendon r9 290oc 4GB מחפש לדרג לi7 . תקציב 7000 ש״ח עם חריגה 7500 ש״ח תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי. אני מחפש 3 מחשבים זהים לעסק קטן שאמורים לשמש לגלישה באתר אינטרנט (עדכון אתר של העסק) והרצת תוכנות Office (לא סגור על גרסה אבל יכול להיות שיהיה או Office 16 או מנוי של 365). 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימלי 1400 שקל למחשב אבל אם אפשר להוזיל אני אשמח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וגלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג …
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ביקשתם שנבנה סטיקי עם מידע למפרטי גרפיקה שיאחד את הידע אחת ולתמיד. אם יש לכם מה לתרום זה המקום. אין צורך לקרוא את כל השירשור, הידע הרלוונטי רוכז בפוסט הראשון. לפני שנתחיל עם המידע הטכני הספציפי, פוסט קטן בשביל להעניק קצת פרופורציות לגרפיקאים המוגבלים בתקציב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451237.msg4222548#msg4222548 מושגים טכניים - הסבר כללי ידובר בהמשך על כל מיני תקנים למיניהם, בשביל להבין על מה מדובר נבדיל בין שתי קבוצות של תקנים - פקודות רינדור (צייר לי דברים - מעגלים ותמרות עשן) ופקודות תיכנות (חשב לי דברים - כמה זה 2+2). קבוצה אחת - CUDA, Stream ו- OpenCL - פקודות תיכנות (שפות תיכנות). CUDA זו השפה של Nvidia, לשפה של ATI קוראים Stream, ו-OpenCL זו ש…
-
- 279 תגובות
- 435k צפיות
- 1 follower
-
-
שלם לכולם חבר ביקש מפרט לגיימינג
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
המפרט הנכחי שלי הוא: מעבד amd phenom ii 940 לוח gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון 2*2G 800Mhz כרטיס מסך gainward radeon 4850glh ספק כח pc power&cooling silencer 500 למחשב מחובר מסך ברזולוציה 1680x1050 וטלויזיה ברזולוציה 1920*1080 ורוב הזמן אני אשחק על המסך 1680x1050. האם בשביל להריץ את המשחק בצורה טובה מספיק להוסיף SSD ולהחליף את כרטיס המסך או שאין ברירה ובשביל לשחק אני חייב להחליף את כל המחשב ?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב HTPC - קודי, סרטים, אינטרנט, תמונות, הכל באיכות HD כמובן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מולטימדיה באיכות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות\גרפיקה וגיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autocad/photoshop/sketchup שימוש תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2,call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מיני פיסי כדוגמת NUC , אבל לא בטוח עד כמה הוא יתאים לשימושים שלי. *הרצת האמולטור מהירה כמה שניתן (בסביבות עבודה כגון eclipse אך בעיקר android studio) *כמו כן, השימושים כוללים הרצת מכונה וירטואלית ( בדר"כ לינוקס על vmWare. ) *המון טאבים פתוחים בדפדפן. ובכללי שיהווה תחליף טוב למחשב שולחני (שיהיה בלי תקיעות לגמרי בשימוש היומיומי ). יש כמה אפשרויות שחשבתי עליהן : 1. nuc מהדור האחרון עם מעבד i7-5557u , אבל לפי מה שאני מבין הוא דו ליבתי בכל מקרה. אבל היתרון שלו על הi5 הוא ה HT. (תקנו אותי אם אני טועה) 2. nuc שהכריזו עליהם החודש עם מעבדי הskylake. אבל הם לא יהיו עם i7 אלא רק i5. אז נראה לי האפשרות הראשונה עדיפה. (?) 3. gigabyte brix עם מעבד 4770R *כמובן אחרי קניית…
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף את המחשב נייד, הזקן התחיל לעשות לי בעיות, המחשב משמש אותי לצפייה בסרטיo/מוזיקה/ גלישה קלה בלבד. רכישה יחד עם דיסק 500 מכני, ו4 גיגה זכרון. אשמח אם תרשמו לי אלטרנטיבות של חברות אחרות, כרגע אני חושב על NUC עם מעבד פנטיום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכני וידאו ב1080/720p , יוטיוב , מוזיקה, גלישה קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אז ככה, בגלל שאני משחק 2 Guild Wars ואין אותו לPS4, חשבתי להיפטר מהPS4 ופשוט לקנות מחשב לסלון שיריץ לי גם את המשחק וגם כותרים מגניבים שיצאו. המשחקים למחשב משמעותית זולים יותר אם קונים CDKey או בSteam, אז אני מניח שאפשר להרשות עוד אקסטרה 500 שקל. יש חיה כזאת? מחשב שאני אוכל לחבר לטלוויזיה ולרמקולים שייתן ביצועים שווים או עדיפים לPS4 ויעלה לא יותר מ500 שקל ממנו? נקודות בונוס על מארז שוכב יפה שייראה טוב בסלון. תודה רבה
-
- 45 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לשאול איך המחשבים של חברת DELL.. קיבלתי הצעה כזו מחשב נייד 14 אינצ מגע i 5 דור רביעי 4210U 16 GB DDR3 256 GB SSD כל השאר פחות או יותר רגיל יש משהו נוסף שרצוני לבדוק? המחיר הוא 3200 ש"ח ואספקה מיידית תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד לשימוש ביתי עבור תלמידת בית-ספר בת 10 ולשימושים סטנדרטיים. הכוונה גם לחבר מדפסת למחשב * מטרות המחשב? גלישה באינטרט, שימוש בתוכנות אופיס, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ טווח מחירים :3000 עד 4000 ש"ח דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין מעבד- לפחות I5. * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למדפסת * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, אם אפשר לשלב גם SSD של 128 +HD רגיל של 500 אז נראה לי בסדר. אם לא אז מה שנהוג * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן- WIN 8 או 10 מה שיותר מומלץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין במחשב נייד הבא: https://www.pc365.co.il/product-6386-Dell_Inspiron_5559_IN_RD09_9205_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים וקצת פוטושופ ואילוסטרייטור. אני רוצה להשתמש במחשב הנייד בעיקר כמחשב שולחני, זאת אומרת לחבר אותו למסך מחשב, למקלדת ועכבר אלחוטיים ולרמקולים (במקרה הזה עדיף לי לקנות מחשב שולחני אבל אני צריך שהוא יהיה גם נייד) יש לי במסך יצאת של dvi-d האם זה יתאים לחיבור למחשב הנייד? האם יש אפשרות להוסיף למחשב הנייד כונן SSD מבלי לפגוע באחריות? האם המחשב נייד יתאים לדרישות שלי? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום מצאתי בKSP את המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=28665 הבעיה היא שאני לא מוצא באתר לנובו או בכלל ברשת את המוצר רציתי לדעת אם יש סקירות על המחשב הזה, לטוב או לרע כל התוצאות שאני מקבל בגוגל הן רק לחנויות מחשב בארץ מה צריך לעשות כדי לחפש נכון?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ומתחיל להתעניין מאוד במחשב חדש נייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רובו יהיה למשחקים, אולי קצת לתכנות אבל לא משהו שדורש ביצועים (יש לי מחשב נייד פשוט שמספק אותי מבחינת תכנות..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי אסטרטגיה בעיקר, סטייל XCOM למי שמכיר (עוד מעט יוצא משחק חדש שלהם), HEROES האחרון ועוד משחקים בסגנון הזה... פחות יריות ומשחקי מכוניות -אילו משחקי…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 עד 4000 2. מה שימושי המחשב גרפיקה ואנימציה, תוכנות adobe- אפטר, פוטושופ. וגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 שיוכל להריץ משחקים חדשים, לא חשוב הגדרות אולטרה העיקר שירוץ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 בבקשה שיהיה שקט 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ייתכן אוברקלוק קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך למערכת הפעלה. אם ההרכבה היא בחינם אז כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט הרבה טאבים פתוחים כולל עמודי פלש\יוטיוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה רק שDOTA2 ירוץ חלק. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 23DELL ומחובר עוד מסך 20אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם לא פוגע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, בעתיד אולי עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד, תוכנות גרפיות בעתיד (אולי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות מפאת התקציב 3. האם יש צ…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לנצל את הכל בכוח אם באמת לא צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית, תכנות (תוכנות, שירותי WEB, שרתי SQL...) וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי שיהיה גם לגיימינג (משחקים כמו fallout 4 ו-GTA V) ללא OC החומרה שלי : [TABLE=width: 495] [TR] [TD]Seagate [/TD] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD]3TB - Barracuda 7200.14 series - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - NCQ support [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Seasonic [/TD] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD]450W - 80 Gold certified - Active PFC - 120mm ball bearing fan - 8pin CPU connector - 2 x 6 2 pin PCIe connectors [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Samsung [/TD] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD]120GB Samsung 840 EVO - 2.5 inch - SATA3 6GB - 7mm - 540/410 MB/s Retail [/TD]…
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-