עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מחשב חדש לצורכי גיימינג. 3 שנים שלא הייתי ופספסתי מעולם הגיימינג. מעבר לכרטיסי מסך ומעבדים אני כבר לא מבין כלום בחומרה. אשמח לעזרה בבניית מחשב לגיימינג כמה שיותר עוצמתי. תודה מראש לכל העוזרים *בקשה* אם אפשרי לבנות את את המפרט סביב gtx 980 ti או TITAN X א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ARMA 3 BF4, GTA V, FALLOUT 4. וכל משחק חדש שיצא בשנה ה…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  2. Started by avi_ru,

שלום,אני צריך עזרה בלבנות ,התקציב 2500 ש---ללא מסך---' אני רוצה שהוא יתאים למשחקים כבדים,לא משנה מאיזה חנות או אתר. תודה מראש-אבישי

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? סט מקלדת ועכבר עדיף עם אורות 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?לא חשוב גודל, אורות עדיף 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

4. Started by ADHDdubstep,

אהלן לכולם, אני אשמח לעזרה בבניית מחשב חזק להפקת מוזיקה. גם אם תמליצו לי על חלקים ספציפיים זה יעזור לי. כרטיס קול חיצוני יש. התקציב עד 6000 שקל. מעדיף מעבד 64bit. זיכרון חזק. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים פורטנייט CALL OF DUTY 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 3 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא …

6. Started by haimcoen,

בס"ד אשמח לקבל מפרט לילד בן 13 למחשב למשחקים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 דש" חריגה עד כ- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון: CALL OF DUTY,FAR CRY 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מסך (גדול), מקלדת, עכבר, רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

7. Started by Nitsun,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, באמת באמת באמת רק אם זה באמת הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ליצירת מוזיקה בלבד, עובד עם התוכנה CUBASE. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך, כרטיסי מסך, קול ורשת וכל הדברים האלה - לא צריך שום דבר, רק מה שבא עם הלוח אם. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם י…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי אני מתחילה לימודי אנימצית תלת מימד ואשמח לעזרה בהרכבה של מפרט מתאים. קיבלתי מהמכללה המלצות למפרט (צירפתי אותן) אבל הן מאוד מאוד כלליות. התוכנות עליהן אעבוד במהלך הלימודים הן: lightwave, photoshop, Zbrush, after effects ו- maya. רוצה להרכיב מחשב טוב באזור ה4,000-5,000 (ללא המסכים) תודה מראש לעוזרים המלצות לרכישת מחשב לצרכי אנימציה ועיצוב.docx

9. Started by tibia,

אני צריך שתיעצו לי על מחשב למשחקים כבדים (עדיף amd ) אני לא צריך מסך עכבר ספק מקלדת מארז . התקציב : 3000 בבקשה אם אפשר לרדת אז תרדו . תודה כל עזרה תתבל בברכה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  10. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5.5K-6.5K, מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22 אינץ'. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב (כלומר אם קיים כונן DVD שאינו צורב אז מעולה), כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל I5 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור ועיצוב לא חשובים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם חשוב שקט? עד כמה? סטנדרטי, לא צריך שיהיה שקט במיוחד. 10. האם מתוכנן OC? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק- GTA, FALLOUT3. כמו כן מקווה …

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by boogeh,

שלום. אני צריך צריך בנית למחשב משחקים סביר. התקציב הוא 750$, משמע, 3000 ש"ח~. אין לי שום צורך בציוד היקפי כלשהו. רק צורב DVD אחד. אשמח אם תוכלו לפרט קצת על המפרט שבניתם ולמה הוא מומלץ. תודה מראש, עמית

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by tofi45,

שלום רב מבקשת את עזרתכם בהמלצות לבניית מחשב חזק עם גרפיקה חזקה למשחי ילדים ברמות הגבוהות. אם אפשר לפרט לי בעברית את הנתונים הדרושים כי אני לא מבינה גדולה. איזה כרטיס מסך צריך כרטיס גרפי וכו' מארז הכל מסך איזה גודל עדיף. והכי חשוב מחשב טוב ל 7 שנים לפחות שלא בעוד שנה הכרטיס או הזכרון הפנימי שלו כבר לא יתיאימו. תודה לכל מי שעוזר המחשב מיועד למשחקי ילדים אין לי ידע בהם כל כך אבל משחקים ברפ גבוה שצריכה גרפיקה חזקה. אין לי רפ של תקציב השמיים הם הגבול. אך לא להגזיםם חשוב לי לקבל נתונים טובים למחשב חזק שהילדיים יוכלו להנות ממנו ולא עם בעיות שהמשחק לא עולה שהכרטיס מסך חלש מדי, הגרפיקה חזקה מדי וכו' בעיות בהם אנו נתקלים היום.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by zinguala,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by גל נצר,

שלום, רציתי לדעת אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבנות מפרט למשחקים, התקציב הוא 3000 עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח. אני מבקש מעבד אינטל, וכרטיס מסך חזק , 2GB, וכדומה תודה למי שיעזור נ"ב חשוב לציין כי החנות צריכה להיות באיזור הדרום, איזור אשדוד אשקלון.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  15. מחפש לקנות מחשב חדש שיריץ לי סימולציות שאני עושה בהודיני, הקיים עושה עבודה אבל ממש איטית עם מפרט דיי חזק מינימום 256 גיגה זכרון מעבד AMD (הכי מוכחים בשוק) כרטיס מסך אלך על ה 5090 כנראה (כרגע עם 4070), מי שמבין יכול להמליץ לי על מפרט או חנות שמתעסקת ספציפית? תודה

16. האם דרוש כרטיס עריכה גרפי כגון QUADRO ? האם אחד מהמפרטים האלו מתאים ? http://hwzone.co.il/specslist/view/101/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום למומחים יופי של פורום התרשמתי מאד מהרצינות שבה אתם עוזרים פה לטכנופובים כמוני האם מישהו יוכל בבקשה לכתוב לי בכמה משפטים איזה מחשב אני צריך לרכוש לצורך מסחר תוך יומי בבורסה? הפעולות אותם המחשב צריך לבצע הן: 1) מהירות - הוא צריך לקלוט ולהעביר פקודות מכירה/קנייה במהירות מירבית. (כמובן שאחבר אותו לאינטרנט הכי מהיר שקיים) 2) הוא צריך לעבוד עם שלוש תוכנות (כבדות ברמה ממוצעת) במקביל: פלטפורמת ביצוע הפקודות, סורק מניות, ותוכנת הקלטה של המתרחש על המסך, (וגם דפדפן אינטרנט). 3) הוא צריך לשדר ל4 מסכים בו זמנית (אני מתכוון להשתמש בנוסף לכרטיס מסך דואלי רגיל גם ב 2 כרטיסי מסך חיצוניים עם חיבור USB - VGA שאלתי מתייחסת בעיקר למעבד,…

• 10 תגובות
    • 6.8k צפיות
  18. שלום לחברי הפורום. אני מתכננת לבנות מחשב למטרות גיימינג בתקציב שרצוי שלא יחרוג מ-3000 ש"ח. דוגמה למשחקים: GTA שיצאו ב2009, כשיהיה גם GTA V, אassassin's creed black flag לא מחליפה ציוד היקפי, מבקשת המלצה למעבד (AMD), לוח אם, זכרון, כרטיס מסך (אם אין בררה גם ספק). לא עושה OC. מחיטוטים בחנויות שאני מכירה (אייבורי, KSP, פלונטר) גיבשתי את המפרט הבא: 1. מעבד: AMD 6core fx-6300 3.5 GHz. בחנות יש מעבד fx-6350 עם 3.9MHz בהפרש של 100 ש"ח, האם שווה את ההשקעה? 2. לוח אם: gigabyte 990xa-ud3. חשוב לי שיהיו כמה חיבורי usb3, sata3. ובגדול זהו. 3. זכרון: סטיק אחד (בינתיים) 8GB 1600MHZ עם איזושהי הבטחה לקירור (האם קריטי?) אשמח להמלצות. מה שראיתי עד עכשיו היה בסביבות 400ש"ח. 4. כרטיס מסך: …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם אני חדש בפורום ואשמח אם מישהו פה יכול לעזור לי לבנות מפרט מחשב לאולפן התקציב שלי 10 אלף ללא ציוד היקפי לא מסך מחשב לא מקלדת ולא עכבר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-5300 לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות כבד, גימינג ברזולוציה גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף הרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…

21. Started by J.allmighty,

שלום לכולם, יש לי מחשב וחצי וברצוני שיהיה לי שניים. הראשון קיים במפרט. את החלקים שיש לי לבניית המחשב השני (INTEL ): 1. לוח אם MSI (תומך DDR ) כרטיס קול OB 2.מסך ג'נרי (newron ) 3.כרטיס מסך gforce 2 ti 4.HD 8 GIGA (עדיין עובד ) החלקים החסרים: מעבד , זיכרון , כרטיס רשת ,מארז , ספק כוח, קוספת מיתוג שתעביר לי את המקלדת ואת העכבר למחשב השני (אפשרות גם לשיתוף המסך). יש אפשרות לגנוב חלקים מהמחשב הראשון לדוגמא: לקנות מעבד 2.4C שילך למפרט הראשון ואת ה1.8 למחשב השני. אני חייב שלושה כרטיסי רשת כדי לבצע שיתוף אינטרנט לכן אני צריך עוד אחד. המחשב הראשון משמש ליום יום (משחקים אינטרנט OFFICE וכו) וגם הוא זה שיבצע את השיתוף. את השני אני רוצה לWIN2000 sever ולינוקס. איזה …

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  22. שלום, מחפש מחשב סלוני אשר יתבסס על: יבוסס על מעבד AMD משולש~משושה ליבות / מעבד Intel SB. יתבסס על לוח mini-ITX size עם חיבור HDMI וSPIDF. כרטיס גרפי מובנה אך עם אופציה להרחבה לכרטיס חזק יותר. 8Gb Ram סטיק יחיד בנתיים עד להרחבה. ספק איכותי. מארז mini-ITX. קירור lowprofile. בתהליכי רכישה : *כרטיס GTX650 כאשר יצא,בנתיים אשתמש ב-HD5870. *כונן 2.5" 500GB בנוסף יהיה שימוש ב-Storage מבוסס Cloud. *קירור lowprofile כגון Scythe Shuriken rev .b. העדפות *המחשב לא מיועד למשחקים,הוא מיועד לתכנות ועריכה גרפית ברמה בינונית +,יחובר לטלויזיה FHD "40 ומסך 24 בנוסף. *מעדיף שיהיה כרטיס Wifi מובנה על הלוח. *אוברקלוק לא יהיה הפעם. אם יש אופציה למפרט מבוסס אינטל שיתן יותר באותו הסכום יותר מאשמח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מעוניין בעזרה הנושא של בניית מחשב לסלון אני מעוניין להשקיע לא יותר מאלף שקלים לנושא מה שאני מעוניין שהיה לפי חשיבות 1) ממויזקה שישמיע מוזקה מהאינטרנט או מהמחשב שלי (היה מחבר ברשת חוטית) 2) יש לי כבר HD ישן לכן לא צריך HD לא צריך DVD כי הDVD היה על המחשב האישי שלי ושוב הם מחוברים ברשת מהירה 3) מארז כנראה שצריך לקנות...שוכב. 4) לוח אם ומעבד ...אפשר להסיג יד שנייה מחשב ישן פנטים 4 או ללכת על חדש כבר? 5) כרגע שהיה לו כרטיס קול פנימי על הלוח אם 6) שלט יש לי 7) סרטים באיכות סבירה לא מעוניין ב FHD 8) יוריד סרטים סדרות. מה אתם חושבים ? רבותי ?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום. מבחינת עלות-תועלת, האם משתלם יותר להרכיב מחשב, או לרכוש אחד "מוכן"? אציין שאני מתגורר בארה"ב, ולאחרונה אני מתעניין ב Desktop חדש, אבל אני מתחיל לחשוב שיתכן וקניית מחשב מוכן, משתלמת יותר. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. Started by Niv Sv,

זה בנתיים המפרט שיש לי אני לא יודע אם זה טוב או לא אשמח להצעות ועזרה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים