ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! אני מתחילה בראשון הקרוב את שנת הלימודים הראשונה בתחום העיצוב. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, שיתאים את העבודה על תוכנות כגון: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, פרימייר 3D Max, אינדזיין, סוליד, אפטר אפקט. חשוב לי לציין, שהמטרה שלי היא לקנות מחשב חדש יחסית בשוק, שיתאים לצרכים שלי (שנוודה יחדיו). המאפיינים שחשובים לי במחשב שאקנה: -תקציב- אני עוד מתלבטת, אבל המטרה בינתיים היא לא לעבור את 4.5 K, בשאיפה לכמה שפחות, על סמך המאפיינים שבאמת חשובים ונחוצים לי. -משקל- שלא יהיה כבד מדי, השאיפה היא פחות מ2 קילו- שלא יבוא על חשבון האיכות. -מסך- אם יש פחות מ15.6 אינצ' יהיה מצויין כדי להבטיח שהמשקל יהיה נמוך יותר, בהתאם. -נפח 600GB + -חיי סוללה- כמה שיותר (: אני צריכה הכוונה- לגבי מה …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב ואני מתלבט בין שני מפרטים, שניהם עולים אותו דבר..... אני לא מתכוון לעשות שום OC בעתיד..... המחשב לצורך משחקים, אינטרנט ואופיס..... החלקים שלא ציינתי אלו חלקים שאני כבר בטוח שאני קונה.... מפרט 1: amd 2400+ gigabyte ga-7vax samsung 512mb 333mhz leadtek - ti4400 + 4 full games מפרט 2: AMD 2200 gigabyte ga-7vaxP SAMSUNG 512MB 400MHZ LEADTEK TI4600 תודה לכל העוזרים...... נ.ב איך ה די וי די של ליטאון?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד ממוצע(שיכול לעשות את העבודה בלי בעיות) מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאמור, זה מה שאני מחפש: http://hwzone.co.il/community/newreply.php?do=newreply&p=4849803 הציעו לי היום באחת החנויות את הDell vostro 5470, הוא עונה על רוב הדרישות שלי אך מה שקצת גורם לי לחשוש הוא שאין שום דיבור עליו ברשת, לא בארץ וכמעט שלא בעולם, לעומת הניידים האחרים. אשמח לקבל עליו קצת פרטים מעבר לטכני. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התחדשתי במפרט חדש הנה: מעבד: i5 4460 3.4ghz לוח אם: של אסרוק h91 זיכרון פנימי: 8GB DDR3 כרטיס מסך: geforce gtx 750 ti 2gb מסך חדש למחשב 22 אינץ' של led אני חושב. ספק כוח מקורי של 550 וואט. עכבר+מקלדת חדשים. סה''כ הכל 3000 שקל. מה אומרים? מחשב פגז? יום שישי אני מקבל אותו.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?אינטרנט.אופיס(בעיקר אוטלוק ואקסל) ומשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?פיפא NBA PES. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הרצה בצורה טובה מאוד את המשחקים הנ"ל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ו…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 3200+ BOX לוח אם MSI K8N Neo Platinum זיכרון PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Platinum 2-3-2-6 כרטיס מסך Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB מארז RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt ספק כח HEC 425VDT PSU Double Fan מחיר 6822..!!.. הרד דיסק אני יקנה אחרי זה..!!..(יש לי עכשיו WD800BB כלומר 2mb buffer ו7200 סל"ד וATA-100)
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לאמא שלי, עד 3000 שקל. שימושים עיקריים זה גלישה באינטרנט, יוטיוב וכדומה ושימוש קל באופיס. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 200 ש"ח לכל היותר! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית רגילה, ללא משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות האופיס וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן, מסך, ורמקולים.(אני לא עובד עם סאונד מספיק פשוטים, ששומעים טוב). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7. מדי פעם ישנים בחדר שהמחשב עובד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך במידה והביצועים לא יפגעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הטווח הוא 8k עד 10k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות. כמה Visual Studio פועלים מבקביל + אימולטורים + VMware. בנוסף אני רוצה שמשחקים חדשים (2017+ יעבדו בצורה חלקה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). זהו מחשב פיתוח. Visual Studio ודברים דומים. שימוש יומיומי בצורה כבדה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K 17 -מהי הרז…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שלום, אני סטודנטית למדמ"ח ואני מחפשת מחשב נייד חדש. כשהנוכחי (HP ProBook 430 G5) חוגג 4 שנים יחד עם התואר שלי, ומזמן כבר לא עונה על הצרכים שלי. חשוב לי: עוצמה - גם לצרכי תכנות (העיסוק העיקרי שלי, בגדול. מדי פעם משתעשעת קצת עם גרפיקה קלה (ב-Publisher, אבל הגיוני שאתפתח למשפחת Adobe בקרוב) ומעט 3D לעתים (Unity). כ-16" של איכות תצוגה ראויה (אני סובלת מאוד מהמסך ה-liveless של הנוכחי) התכונות שחשבתי עליהן הן +16RAM, 512 SSD, i7 Gen10. אני לא סגורה על המעבד, כי אני לא רוצה להוציא כסף סתם על תכונות שאני לא צריכה. השימוש הוא אינטנסיבי - לפעמים 12 שעות ביום. לא חשוב לי: חיי סוללה משקל (עד 2 ק"ג, אני בדרך כלל לא לוקחת אותו לקמפוס)…
-
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי בעיה בטאץ פד בעכבר הוא לפעמים הגלילה מפסיקה לעבוד אשמח לדעת מה הפיתרון לבעיה או בכלל איפה נמצאים ההגדרות של העכבר המובנה בנייד (טאץ פד ) למי שלא הבין תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר שקראתי אין ספור שרשורים אצלכם באתר החלטתי ללכת על מפרט הבא - מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL ₪472 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 +כרטיס רשת 100 ש"ח +מאוור נוסף למארז…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש״ח (כ 800$) , ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - שימוש כבד ביישומי אופיס, שיחות וידאו, גלישה, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעט חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי שיכלול מ״ה Windows 10 (אך לא הכרחי) 8. האם ישנה …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שנקנה מTMS לפני שנתיים בערך זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/fl64mq7e רציתי לשדרג אותו טיפה התקציב זה בערך 1000-1500 שקל תגידו איזה חלקים לקנות יש לי מישהו שירכיב אותם זה בעיקר משחקים כמו cod וtf2 פשוט רוצה שהוא יריץ גם את המשחקים החדשים תודה לךכל העוזרים אפשר להזמין מכל אתר
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, שוקל לבצע רענון למחשב קיים שמתלוננים בו על איטיות וכבדות. השימוש הוא אופיס ואינטרנט. הרעיון כפי שראיתי פה זה להחליף/להוסיף SSD של 120GB ותוספת זיכרון והתקנה טריה (כנראה 8.1) כמובן שהרעיון להוציא כמה שפחות כסף על השדרוג. האם כדאי לבצע את זה במקום להוציא עכשיו 2500 על מחשב עדכני ואם כן מה מומלץ לדעתכם? אז זה המחשב הקיים Dell Inspiron 1564 P08F: הכל מתוך CPU-Z Processor 1 ID = 0 Number of cores 1 (max 8) Number of threads 2 (max 16) Name Intel Core i3 330M Codename Arrandale Specification Intel® Core i3 CPU M 330 @ 2.13GHz Package (platform ID) Socket 989 rPGA (0x4) Northbridge Intel Havendale/Clarkda…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעו אני צריך מפרט למחשב גיימינג עד 3800 ש"ח ללא ציוד היקפי [מקלדת, מסך, עכבר וכו'] וגם לא צריך הארד דיסק לא צריך צורב ולא צריך מארז.. אני יודע שביקשתי כבר אחד אבל התסבכתי שם עם מה מתאים למה, אם אפשר את הכי טוב שאפשר מסכום כזה.. כמובן למשחקים כמה שיותר כבדים, Crysis COD4 FC2 וכאלה.. אני יודע שהארדיסק נגיד כמו שיש לי 250GB] ועוד המארז ועוד הצורב יכול לחסוך עד 1200 ש"ח, אז תנסו להתחשב בזה.. תודה רבה =] ואם אפשר לדעת לכמה זמן יחזיק לי מחשב בתקציב כזה [כמובן בלי כל הדברים שהוספתי]
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מוזיקאי והחלטתי להשקיע בלקנות מחשב חדש לעשיות המוזיקליות שלי, שדורשות הרבה כוח עיבוד. תכננתי לקנות מפיסי פאוור את המחשב הבא: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1665 להלן המפרט שלו: [table] [tr] [td] מעבד[/td] [td] Intel Core i7-3820 3.60 ~ 3.80 GHz x4 QUAD CORE 10MB Cache[/td] [/tr] [tr] [td] קירור מעבד[/td] [td] Ultra Silent 6 Heat-Pipe CPU Cooler[/td] [/tr] [tr] [td] מערך שבבים[/td] [td] Intel X79 Express Based Main Board[/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון[/td] [td] 16GB (4096x4) DDR3 1600MHz - Tested For Dual Channel[/td] [/tr] [tr] [td] קירור פאסיבי ללוח[/td] [td] Silent Passive Bridge & Mosfet Heatsink[/td] [/tr] [tr] [td] ממשק…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד בעיקר לגלישה, עבודות ותכנות . תכונות שאני מחפש במחשב הן : -מקלדת נוחה -זמן סוללה של כ-4 שעות (כמה שיותר יותר טוב ) -מסך 15.6 אינצ' -אין צורך בצורב -נוח לעבודות ממושכות -אין הגבלת משקל ( כמה שפחות יותר טוב) -אין העדפה לחברה מסוימת -עקרונית לקנייה בארץ אבל אפשרי גם לקנייה בארה"ב . * קיבלתי הצעה למחשבים הבאים , מה דעתכם ? G560 LENOVO ב 2500 ש"ח , שנה אחריות . Lenovo G550 ב 2200 ש"ח , שנה אחריות . תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל תודה על העזרה פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=188295 !!! מפרט: Compucase 6A19 Hec300W Black Kreton 512 MB DDR2 667Mhz CL5 - Starex series(לא היה תקציב ל"לא ג'נרי") Amd Athlon 64 3500+ BOX AM2 Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce 430 AM2 WD 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache LG GSA-H10AK-Black 2,400 ש"ח טוב הזמנתי את המחשב מפלונטר ביום חמישי והיום הוא הגיע. הנה תהליך ההרכבה: קודם כמה תמונות של החלקים: המארז פתוח: התהליך: דבר ראשון החלפתי את הפאנל I/O של המארז לזה שהגיע עם הלוח אם. הנה שניהם: ברגע זה נזכרתי שאסור להרכיב מחשב על שטיח מכיוון שיש אפשרות לחשמל סטטי הרסני ולכן עברתי לחדר שלי פעם ראשונה שאני מרכיב מארז מסוג "…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן! במשך חצי שנה חיכיתי ע"מ לקנות מחשב מסוג (surface pro 6 (i7 בבלאק פריידי... לשמחתי מצאתי דיל מעולה ובאמת קניתי את המחשב, אלא שהמוכר שמכר לי את המחשב רימה אותי ומכר לי מחשב עם מעבד i5 במקום i7 ובאמזון מוכנים להחזיר לי את הכסף כמובן אבל המחירים של המחשבים חזרו להיות גבוהים כרגיל... הצרכים שלי למחשב הם ללימודי עיצוב גרפי ומידול בתוכנות כמו סקצ'אפ וציור ואיור (בגלל זה זקוק למחשב-טאבלט) וכו' הייתי שמח לשמוע מה אתם מציעים לי לעשות, האופציה הראשונה היא להחזיר את המחשב ולקבל החזר כספי מלא על הרכישה- מה שאומר שאני נשאר בלי המחשב ולא יכול להרשות לעצמי לקנות אותו בתקופה הקרובה עד שאחסוך עוד טיפה כסף. האופציה השניה היא להשאיר את המחשב…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קטגורית מוצר שם מוצר מחיר דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 381 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 976 לוח אם : ABIT IL9 PRO ¤ 447 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 591 כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1730 מארז : COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤ 230 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 422 -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤4777
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז אחרי שסיימתי לשדרג את המחשב שלי בעזרת הפורום אני מתפנה לעזור לאח שלי הקטן (24) , אשמח להצעות מעוניין בקניה כבר בשבוע הבא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 10K זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון רחב בעיקר RPG למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000~ אם אפשר בפחות מעולה, אם יש משהו עדיף ביותר אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר צפיה ביוטיוב, גלישה בדפדפן ושימוש ללימודים, גיימינג גג של cs go וגם כנראה שלא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן ssd, ולא מפריע לי לקנות ראם בנפרד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, בסוף אני קונה כ. מסך בארץ, אז סתכלו בעמ' 2 למפרט, משהו לשנות ? (אני מזמין מחר)
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-