ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
(לאור יציאת לוחות האם המתוקנים ,סוף סוף) אני מעוניין להשתמש במעבד סנדי ברידג' 2500K או 2600K בלבד עם עדיפות ל 2600K. רצוי מפרט שיתאים לשני המעבדים ואני כבר אחליט על איזה מעבד ללכת לפי המחיר הסופי. שימוש עיקרי לצורך סימולטור טיסה של מיקרוסופט (כולל זה שצריך לצאת בקרוב) אבל גם לסימולציית מרוצי מכוניות. לגבי חריגה מהתקציב - רצוי להשתמש בתחום שמצויין בכותרת אלא אם כן אין ברירה - מדובר מבחינתי במחשב חשוב שאני מעוניין מאוד להשקיע בו בשביל לקבל ביצועים מהנים . הגדרות גרפיות בשאיפה לגבוהות למרות שזה לא מחייב.(לגבי מסך מעוניין לרכוש מסך LED בנפרד). שקט הפעולה של המחשב מאוד חשוב , בציון 9 בין 1 ל 10. אוברקלוק מתוכנן - בינוני .(אמור להיות מבוצע בחנות שמרכיבה את המחשב). יש לי מערכת ה…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 1800 + FAN 480 ש"ח Gigabyte GA-7VAX KT 400 509 ש"ח Kingstone 256MB DDR333 600 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 544 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 538 ש"ח ASUS CD X 52 151 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 66 ש"ח Tsunami Virgo bLUE for P4 350W 203 ש"ח Genius Net scroll+ Serial/PS2 Retail 34 ש"ח Genius KB 18M Multimedia PS2 HEB/ENG 65 ש"ח 3190 ש"ח המחשב מיועד למשחקים ולאינטרנט . מה אתם אומרים ? הצעות\ שיפורים ...זה התקציב בערך .
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה המיפרט הנוכחי שלי, אשר נקנה כ-high-end בשנת 2007 [לפני 6 שנים]: מארז: NZXT Lexa Aluminum מעבד: Q6600 2.4 Ghz קירור למעבד: Thermalright Ultima 90I ספק כוח: Corsair 520W modular לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון: Gskill 2GB [1x2] 800Mhz 5-5-5-15 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 הארדדיסק: WD 16MB SATA2 1TB אז ככה, לגבי התקציב אמנם אין הגבלה אך זו לא סיבה לדחוף לי מיפרט חדש לגמרי, אחרת כבר הייתי הולך על זה. אני מחפש את השדרוג הקליל ביותר שיקפיץ הביצועים בצורה הטובה ביותר. כרגע אני מתכוון לקחת את המחשב למעבדה בשביל ניקיון יסודי + פירמוט והתקנת המערכות הנדרשות, על הדרך אם יש למשל כרט…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצא המרכז תיקונים שלהם(היכן שאני מממש את האחריות), ניסיתי לחפש באתר שלהם ושל לנובו ולא מצאתי. הבנתי שהוא היה בגבעת שמואל, אבל אמרו לי שהוא עבר לראש העין או משהו בסגנון...לא סגור על זה. אשמח ללינק אם מישהו מוצא. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה הערך של המחשב הזה: M478LMT-S2 CORSAIR 4G DDR3 1333 AMD PHENOM LLX4 PROCESSOR 3.2 TRUEQUAD-CORE DESING 8.0 MB TOTAL CAOHE SOOKET AM3 1TB דיסק קשיח כרטיס מסך מובנ
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן אחרי 3 שנים פלוס להחליף את המחשב שרשום אצלי בצד כמה הערות חשובות לפני הצעה שאני חושב עליה: *הרדיסק - מעונין בהרדיסק עם הביצועים הטובים ביותר ויחד עם זאת גם שקט (דגש על ביצועים ואמינות), לכן האם מה שבחרתי מתאים ? *לגבי מארז - כבר אבדתי התמצאות בשטח הזה - מחפש אחד שיהיה שקט מאוד, עם מסננים איכותיים שלא ישאוב אבק ואיכותי מאוד ומרווח בהתאם לכרטיס מסך GTX 580 - סביב ה 750 שקל (אפשר חריגה במידה וזה שווה את זה) - האם יש משהו טוב יותר ממה ששמתי (בטח יש טובים וחדשים יותר)? *לגבי כרטיס מסך לא מתפשר - GTX 580 , לגבי מעבד לא מתפשר - I7 בלבד (אלא אם כן מעבד I5 אחר עם לוח אם אחר של P55 יביא אותם ביצועים בהגדרות מקסימליות של משחקים). *מעונין בתוספת של מאוור…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במילים אחרות..בכמה אני יכול למכור אותו? ומאיזה מחיר לא לרדת? תודה מראש... מעבד: AMD Athlon XP 2600+ זיכרון :2 סטיקים של 256 מגה כ"א כרטיס מסך: Silurio FX5200 הארד-דיסק: Westren Digital, 40 ג'יגה צורבי DVD : LG 4163B LG H10A כונן דיסקטים סטנדרטי (לא בטוח שעובד) לוח אם: aBit NF-7
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים - בעיקר אינטרנט ואופיס, אך אין לי בעיה להשקיע יותר במחשב חזק שיוכל להתמודד עם צפייה בסרט או סדרה מזדמנים, ועבודה בסיסית עם תוכנות כגון פוטושופ למשל. בנוסף, לכאורה שימושים שמוגדרים כ- "אינטרנט ואופיס" נראים קלים ולא מאמצים, אך מניסיון גם גלילה בפיד של פייסבוק או פליקר יכול להיות מאמץ עבור מחשבים. מטרות המחשב: לימודים ועבודות משרדיות - אינטרנט, אופיס. גודל המסך: עדיפות לכמה שיותר גדול, במסגרת התקציב והייעוד של המחשב. כדאי מאט. רזולוצייה: הסטנדרטית בהתאם לגודל שעליו תמליצו. דרישות מיוחדות מאמצעי הקלט: אין. משקל רצוי: אין משהו ספציפי. זמן סוללה ארוך: לא בהכרח דרוש, בעתיד הקרוב המחשב יהיה בסביבה ביתית רוב הזמן - אך תמיד טוב שהסוללה…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-UD5H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Intel C2D 1.67Ghz T5450 3GB DDR2 NVIDIA GEFORCE 8400M GS 250GB עם ויסטה מקורי קניתי אותו ב2900 ש"ח....הקניה הייתה שווה? המחשב הוא לגלישה באינטרנט ולצפיה בסרטים [חדש מהקופסא]
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי. * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, לימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" לא חשוב * רזולוציית המסך? לא קטן מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, עדיף מוארת * משקל רצוי? קל ככל הניתן פחות מ 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרט, לא מעט מדי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (HDMI, VGA,USB) * Bluetooth? - אם אפשרי, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD יכול להיות יתרון, אבל גם שלא יהיה קטן מדי. דיסק קשיח לפחות 500 גיגה * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב לשימוש משרדי - אופיס ואינטרנט רצוי שהתקציב יתכנס ל- 1.5k ואולי אפילו פחות. דגשים נוספים: מקלדת, עכבר, צורב DVD, זיכרון 512Mb וHD של 80Gb. ללא רמקולים. כמו כן ישנה העדפה חזקה לרכיבים שיאפשרו שידרוג בעתיד (כלומר שהזיכרון והתושבת בלוח תהינה מתאימות לדוגמה DDR2)
-
- 37 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב עד 3,000 שקלים על פי הפירוט הבא: * מטרות המחשב: בעיקר שימושי אופיס וגלישה * גודל המסך: 13 או 14 אינץ'. אין העדפה בין שתי האפשרויות. * רזולוציית המסך: לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: לא קריטי. עד 2.3 ק"ג יהיה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB, אם אפשר עם SSD יהיה נחמד, אבל לא הכרחי. * כונן אופטי: לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא ? לא סתם קוראים לי "הבונקר" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים - בעיקר BF3 כרגע, על מסך 22" 1050*1680 , פורנו רך (עם בחורות, כן ?) בHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך, 5 הארדיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות, אבל רצוי הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? RSM או TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? יש לי כרגע 5 הארדיסקים שאני רוצה להעמיס על המחשב, פ…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (הירוס 3 ), צפיה בסרטים, לימודים (הנדסה כלשהי לא ידוע מה בינתיים, אבל אני לא צריך כרטיס גרפי מקצועי). גודל המסך? 13.3, אם יש 14.1 קל שעונה על הדרישות זה בסדר גם * משקל רצוי? עד 2.2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעדיף שיהיה, אבל זה פרמטר פחות חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? אפשרי כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל,HP, טושיבה, לנובו יש לי כמה מועמדים: 1)המועמד המוביל VOSTRO 3300 בקונפיגורציה הכי גבוהה. שתי בעיות הן חוסר בHDMI שאני א…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח להצעה למפרט בסה"כ של 5000, במידה וזה ממש נחוץ..אז קצת יותר. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים בשוק. כגון GTA-5, COD-GHOST, AC5 וכול'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. את המחשב אני מזמין שבוע הבא או אפילו הזה. התקציב הוא 7500-7600 ש''ח, מקסימום מקסימום 8000 ש''ח. מומלץ מבוסס A64, ואני ממש ממש מעדיף Athlon64 3200+, התקציב מאפשר זאת. חובה Radeon9800Pro. תודה רבה לכל העוזרים, וחג שמח
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מהם הכי נוח ומתאים למשחקים? Toshiba Satellite L650-10H: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761042 Toshiba A660-10W: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9083 HP Pavilion DV6-3060EJ: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10429 HP Pavilion dv6-3070ej: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736760 אשמח אם תביעו את דעתכם על מי המחשב הכי טוב מביניהם לדעתכם..
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתייעץ איתכם בקשר למחשב שאני רוצה לקנות. בגדול, אני רוצה: מעבד i5 לפחות 8 ג'יגה ראם כרטיס מסך לא מובנה SSD שירכש בנפרד ויהיה ניתן להוסיף (או להחליף) בכונן הנוכחי בכוונה לא מילאתי את הטופס כי יש לי כבר כיוון אחרי שחפרתי קצת באינטרנט ובהמלצות שלכם. אני מתלבט בין המחשבים האלו: http://ksp.co.il/?list_compare=.23773..24604..23770. חשובה הניידות! פלוס עיקר העיסוק הוא תכנות, צפייה בסרטים ומשחקים לא כבדים (לכן אני קצת נוטה ל FLEX 2) חשוב לציין: המחשב יקנה באילת ! התכנון הוא לשדרג ל256GB SSD, אך אם אקנה את הFLEX 2 כנראה שלא אסתפק רק ב256 כיוון שההחלפה היא 1 מול 1 ולכן אקנה 500GB כנראה. אשמח אם תגידו לי מה היתרון של כל מחשב על אחר ועל איזה אתם ממליצים. …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. צריך את עזרכם אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש שזה הדגם Dell Inspiron 15 5000 5558-50054G14IW3Y אני סטודנט אני צריך את המחשב כדי שיריץ תוכנות כמו AUTOCAT, solidworks, matab
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בחודש הקרוב ורציתי לדעת אם שווה לחכות למעבדים החדשים של AMD ואז תיהיה ירידת מחירים על הAthlon64/ אז צפוייה כזאת ירידה? ובאיזה רבעון יצאו המעבדים החדשים?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על מחשב נייד שבנוי מחומרים איכותיים, עמידים, זמן סוללה ארוך. לצורכי לימודים, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה, לצערי מחברת ועט לא יעזרו לי, כתב לא קריא בעליל... *תקציב: 5000, גמיש. * גודל המסך? רצוי 15 אינץ' מט. * רזולוציית המסך? שיהיה שטח עבודה גדול, כמה שיותר גבוה יותר טוב.. * משקל הרצוי כמובן כמה שיותר קל. * זמן סוללה אחד הדברים החשובים, שאוכל לעבוד בלי לחשוש לזמן הסוללה. * חיבור HDMI. כונן אופטי. * עם אחריות בינלאומית. * אין צורך במערכת הפעלה, אוכל להתקין לבד. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק להמלצה למפרט מחשב לעריכת מוזיקה ) קיובייס (. כרטיס קול ומעבד כבר יש i7. מחשב הוא לאולפן ביתי מתחיל וחשוב שיהיה גם כרטיס מסך שיוכל משחקים עכשווים גם אם בצורה בינונית. התקציב עד 4000. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לשמוע על חוות הדעת שלכם לגבי המפרט, אני מאמין שהוא לא אידיאלי כיוון שאני לא באמת מבין מספיק בחומרה, מתחת למפרט יש את השאלון שלי מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 1579 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz BOX S1151 לוח אם: 599 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-Z170-Gaming K3 S1151 זכרון: 447 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2290 ₪ - * מבצע * - MSI GeForce GTX1070 D5 1506Mhz-1797Mhz GAMING X 8G דיסק קשיח: 459 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 235 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוב מחפש מחשב נייד, הפעם לאח שלי, הוא התחיל ללמוד הנדסת מכונות והבנתי שהדרישה העיקרית היא תוכנת סולידוורקס. בהתחלה הבנתי ממנו ומאתר התוכנה שצריך מחשב חזק במיוחד עם כרטיס מסך לגרפיקאים אבל לאחר שחקרתי קצת הגעתי למסקנה שזה לא נכון וגם מחשב "סטנדרטי" של 3000 ש"ח אמור להספיק. בכל זאת, המחשב הזה יהיה המחשב היחיד שהוא יעבוד איתו (אין מחשב נייח) אז הייתי רוצה להכניס כמה שיותר כח שנכנס ב4000 ש"ח תוך כדי הקפדה על התנאים הבאים: חשוב שיהיה אמין מבחינת השירות, זמן סוללה ארוך וכרטיס מסך יחסית חזק. הנה הנתונים מהסטיקי: * מטרות המחשב? SolidWorks ושימוש ביתי (סרטים, מסמכים, אינטרנט), הוא נשבע שהוא לא נוגע במשחקים עד לסיום הלימודים, אבל למקרה שהוא יתחרט, הייתי רוצה לשמור …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-