ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
היי מעוניין לקנות מחשב חדש לצרכי עריכה גרפית, תקציב עד 10k (ללא מסך), תוכנות בשימוש: Adobe Premiere Adobe Photoshop Adobe After Effects תודה שי
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב שילווה אותי בשנים הקרובות בלימודי תואר שני בהנדסה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה עם תוכנת matlab * גודל המסך? 13.3 או 14 * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * משקל רצוי? קל (שיהיה נוח לסחוב בלימודים) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * זיכרון RAM 8GB. יש כרגע אופציה לקניה באילת או בארה''ב. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של hp dv6 השאלה שלי היא האם אני יכול להשאיר את הכבל של החשמל קבוע במחשב ולא יקרה למחשב כלום? כי לרוב המחשב נימצא באותו מקום עד היום הייתי מחבר אותו ואז שהיה מגיע ל100 אחוז הייתי מוציא וככה עד שניגמר הסוללה הייתי מחבר שוב מחכה לתשובות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם אחריות בינלאומית של החברות ASUS וMSI מכובדות בישראל?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב לפני חודשיים ואני רוצה להמשיך את השדרוג. לא צריך מסך (22'')ולא שאר ציוד הקפי. מערכת הפעלה יש לי. נושא הקט חשוב אבל לא כל כך. אני לא יודע מה זה OC אז לא צריך. המחשב שיש לי כרגע : מעבד: pentium 4 3.00ghz 1 gb ram כרטיס מסך : 9500 gt 512 mb ספק כוח קניתי לפני חודשיים חדש שיהיה תואם ל 9500 GT אז אני חושב שלא צריך. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא ? לא סתם קוראים לי "הבונקר" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים - בעיקר BF3 כרגע, על מסך 22" 1050*1680 , פורנו רך (עם בחורות, כן ?) בHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך, 5 הארדיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות, אבל רצוי הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? RSM או TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? יש לי כרגע 5 הארדיסקים שאני רוצה להעמיס על המחשב, פ…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהזמנתי את הווסטרו 1310 מDELL.COM, התברר לי שהוא לא יגיע בזמן כדי שחבר שלי יביא לי אותו, ואני לא רוצה לחכות עוד חודש עד שחבר אחר יגיע לבית שבו זה נמצא. לכן ביטלתי את ההזמנה וחיפשתי משהו זמין יותר, שיגיע בזמן. הגעתי ל NEWEGG. התקציב הוא כ 800-900$, לצרכי סטודנט, מוזיקה וסרטים, כאשר חיבור HDMI הוא הכרחי, אחריות בינלאומית היא הכרחית כאשר המינימום הוא שנתיים עם עדיפות ל3. שלחתי מייל לאסוס עם שאלה בקשר לאחריות, האם היא תכובד על ידם, אני מחכה לתשובה. מבקש חוות דעת על הלפטופ הבא http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220389
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה חמורה במחשב הנייד של טושיבה A210, הוא נקנה בחו"ל והוא בא עם מעבד AMD 64BIT, 2GIGA של זיכרון, 160 גיגה הארד דיסק. המחשב נקנה בחו"ל לפני זמן (לא כל כך רב - שנה, שנה וחצי). המחשב עושה בעיה שהוא לא מצליח להגיע לטעינה של הווינדוס ואני לא יודע מה הבעיה. המחשב עשה סימפטומים כאלו בעבר, והיה לו WIN XP פעם אבל מכיוון שהייתה לו תבעיה הזאת פעם החלפתי לWIN VISTA, המחשב פעל נפלא למשך חצי שנה בערך ועכשיו חזרה הבעיה ביג טיים. בעבר - לאחר כמה כיבויים והפעלה שלו הוא חזר לפעול תקין, פעם אחת אחרי שבועיים הוא חזר לפעול. הבעיה כזאתי: הוא עובר תלוגו של טושיבה בטעינת מערכת - ואז כאמור הוא אמור להראות את הפס טעינה של הווינדוס, אבל לא. בשלב זה הוא נתקע ומראה מסך שחור אפור (שמראה ש…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט לניהול מערכות מידע, יש כאן למטה את תוכנית הלימוד אם יעזור לכם לראות מה הצרכים: https://www.mta.ac.il/managementAndEconomy/Pages/it.aspx * גודל המסך? או 14 או 15 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? WIFI, משטח נוח להקלדה, בלוטות * משקל רצוי - לא הכי גבוה כי מדי פעם לקחת ללימודים וזה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שיהיה SSD אבל לא קריטי.. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-UD5H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן כולם. הרבה זמן אני רוצה לקנות מחשב מפלצתי (וכן, אני מגיע לדרישות מטורפות כאלו). צריך חוות דעת על המפרט: המחשב מתוכנן גם למשחקים, אבל בעיקר לתלת (סצנות כבדות, המחשב הקיים כבר מעלה עשן). Intel® Core2 Extreme Processor QX6700 - 5540 ASUS P5B-E PLUS - 934 4xkingston 1024MB Kingston DDR II 667 405*1620 asus 8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E - 3485 CREATIVE X-FI XTREME MUSIC 24BIT 7.1 RETAIL - 690 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II - 429 + existing external USB2 80gb ENERMAX E620AWT LIBERTY 620W ACTIVE PFC SATA CABLE MANAGEMENT - 969 ENERMAX CHAKRA 250MM FAN BLACK - 446 Keyboard, Mouse, 5.1, DVD & DVD burner - 1325 סה"כ 15338 אני מתלבט אולי לק…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דרישות מינימום: מעבד Core 2 Duo לכל הפחות 1GB זיכרון כונן קשיח: 80 לפחות וכרטיס מסך טוב (בינוני פלוס) תקציב באזור ה 7K אולי קצת יותר (אבל לא להיסחף ) המליצו לי על מחשבים של לינובו בגדול. מישהו מכיר דגם טוב שעונה על הצרכים הנ"ל ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה: מעבד: Intel Celeron 2800 Mhz (2.8Ghz( לוח: Gigabyte GA-8S651M-RZ עם צ'יפסט של SIS 651 זיכרון: MB 256 DDR SDRAM דיסק קשיח: 80 GB SATA כרטיס מסך: nVIDIA GeForce4 MX 4000 עם 128 MB זיכרון. הייתי גם רוצה שהמשחקים ממש ירוצו במשחק.. תודה לכל מי שמגיב.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כמו שבכותרת אני מחפש נייד קטן - תקציב עד 8000 שקלים לא להמליץ על מסך יותר גדול כי יש לי גם Dell Latitude E6500 T9600 Quadro NVS 160M עם מסך 15.4 ( אגב אחלה נייד ) ו HP עם מסך 15.6 עם מעבד איי5 שנתתי למישהו בחצי מחיר ( כי לא סובל עם מסך 15.6 ) ומסך 13.3 זה קטן בשבילי , אז בבקשה רק מסך 14 ואיך ה VAIO והאם המקלדת נוחה , כי יש לה מקשים שונים כאלה לא כמו במקלדת רגילה עריכה וגם לא מאק כי יש כמה תוכנות שאני עובד עליהן שלא עובדות על מאק
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד,מצאתי 3 דגמים בארה"ב שמעניינים אותי אבל אני מעדיף לקנות דרך הארץ -בעיקר בגלל הביטוח. אשמח אם תתנו חוות דעתכם על שלושת הדגמים הנ"ל- sony vaio ea 24 fm\w toshiba portege R705-p 25 hp pavilion dm4-1065 dx חיפשתי בכמה חנויות בארץ ולא מצאתי את הדגמים האלו שם,יש דגמים דומים להם בארץ?עם אותם תכונות? בעיקרון,הצרכים שלי במחשב הם להורדות של מוזיקה ,הרבה סדרות וסרטים באיכות HD ,גלישה באינטרנט וקצת משחקים. רצוי שיהיה לו כונן blue ray ויציאת hdmi -כדי שאוכל לחבר לטלוויזיה. אם אתם מכירים גם דגמים אחרים שיכולים לענות על הדרישות שלי ,אשמח אם תתנו לי. לציין שהתקציב שלי עומד על עד 5000 ש"ח תודה על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות Office, עם שימוש כבד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מעוניין להזמין את המחשב לחבר בארצות הברית, כך שמחפש א…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אודה סיוע בהגדרת מחשב לרכישה מידית תודה ערן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות ווידאו (תחביב) ושימוש ביתי רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופייס, לייטרום, פוטושופ, פינטשופ פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[הקדמה: לפני שנתיים וחצי נעזרתי בפורום וחבריו בשביל לקנות מחשב נייד. תודה ל-tgolin, Qttp, usagi ו- iluxa1 על הייעוץ! קניתי DELL Vostro 1015 ואני עדיין מאוד מרוצה ממנו! ] אז ככה - כעת אני וגם חברה שלי צריכים מחשב חדש (אחד לכל אחד מאיתנו) שמהותו היא גודלו הקטן (aka Netbook) בגלל שאנחנו נוסעים בקיץ ללמוד בוינה ולטייל, וגם שיהיה לצרכי ניידות טובים. אז הנה קצת מידע על הצרכים: * מטרות המחשב? סטודנטיאליות (אופיס, אטנרטנט וכו'), מוזיקה, וסרטים ללא צורך באיכות קולנועית. * גודל המסך? העניין החשוב - איפשהו בין 10" ל13". קטן, אבל שיהיה גם נוח. אנחנו צריכים לגעת ולבדוק קצת את ההבדלים בין 10" ל12". האם יש מסכים בגודל 11"? * משקל רצוי? העניין החשוב השני- הגודל הקטן של המסך רצוי …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. ראיתי שיש מעבד DUAL CORE ו-DUAL CORE 2 מה ההבדל בינהם??? כמו כן מה שחשוב לי במחשב שיהיה חזק ויהיה יכולת לשחק במשחקים (גם כבדים). יש לי פה 3 דגמים שאני מתלבט עליהם(הקבצים נפתחים בפאור פוינט): דגם 1 (דואל קור): http://www.2send.us/uploads/570fd79248.ppt דגם 2 (דואל קור 2): http://www.2send.us/uploads/7433827b20.ppt דגם 3 (דואל קור 2): http://www.2send.us/uploads/49e3b09740.ppt כמו כן אשמח לקבל עוד הצעות למחשבים ניידים טובים עם מערכת הפעלה XP PRO, התקציב שלי הוא עד 12,000 ש"ח.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה-6,000 ש"ח. הרבה עבודה משרדית ואינטרנט, קצת עריכת וידאו (חשוב לי שתהיה מהירה ואיכותית) וקצת סרטים. מה חייב להיות כלול בתןך ה-6,000 ש"ח ? מעבד Core 2 Duo - הבנתי שייתן ביצועים טובים יותר מה-Core Duo, בעיקר בעריכת וידאו. מסך 15 כניסת FireWire 3 שנות אחריות מה לא חשוב ? משקל כרטיס מסך - אני לא מתכוון לשחק, ועל-פי הבנתי לא צריך יותר מידי בשביל לראות סרטים. זיכרון - יכול להיות רק חצי ג'יגה כי יש לי סטיק של חצי ג'יגה שאני יכול להוסיף לבד. יש לי כרגע מועמד, Dell Inspiron 6400, כפי שניתן לראות (עם הבדלים קלים) בשתי החנויות הבאות: http://www.yhf-tech.com/scripts/prodView.asp?idproduct=62 http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=2…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כחודש עזרו לי בפורום (תודה רוני =) ) לבנות את המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/95w4e1bv הבעיה היא שהיום הלוח אם הזה כבר לא קיים בtms. למישהו יש הצעה אחרת? בנוסף הצלחתי להשיג קצת כסף אז אני רוצה לקנות כונן ssd במקום כונן רגיל כי יש לי שני כוננים חיצוניים של 2t ו1t. ראיתי שמציעים פה את samsung 840 EVO מה אתם אומרים? הפוסט הקודם: http://hwzone.co.il/community/threads/549751-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99-%D7%A7%D7%A6%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-2000-2500-%D7%A9-%D7%97#.VBBegdLFycF
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן לרכוש בקרוב מחשב חדש והייתי רוצה לדעת מה שווי המחשב שיש לי כעת,כדי לדעת מה לעשות איתו. המפרט: מעבד:E7200 CORE2DUO לוח אם:Gigabyte GA-EP45-DS3L זכרון:4Giga DDR2-800SDRAM G Skill כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8600 GT 256MB דיסק קשיח:320 ג'יגה ספק:400W תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב ישמש לשימושים פשוטים (גלישה, כתיבת מסמכים וכו'), וגם לצפיה בקצבי MKV ברזולוצית 720P. חשוב שתהיה לו יציאת VGA או אפילו HDMI. אני לא בקיא בעולם הניידים, כך שאיני יודע אם התקציב הנ"ל מספיק. בכל מקרה, אם יש מחשבים זולים יותר שיענו על הדרישות, אעדיף אותם.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשר לחרוג קצת אבל מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול עבודה משרדית וצפייה בסרטים לא יותר מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה תחנת רוח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי, אבל אפשרי לחכ…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב חדש, התקציב הוא 3,500 ש''ח, בלי מסך וציוד היקפי. כבר למעלה משנתיים שלא שיחקתי בכלום, ובעבר דווקא הייתי גיימר כבד, ואני רוצה לחזור לזה היום, כבר לא צריך לקנות מחשב ב6000 ש''ח כדי להריץ את המשחקים הכי חדשים, אפשר להסתפק ב3,500, לא? בכל מקרה, חשוב לי שיהיה 4 GB זיכרון, טמפרטורות נמוכות ושקט ברמה 9. לא מתכוון לעשות OC. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-