עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by עוז_ל,

שלום, חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד.. תקציב: כאלפיים שח איזה חברה כדאי? lenovo טובה? לי יש toshiba וזה סבבה.. מה חשוב להסתכל? מהירות? מעבד? אשמח להמלצה על מותג, ואף דגם - או אפילו קישור למשהו ספציפי שידוע כטוב, ובתקציב הנל תודה רבה רבה! עוז

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. היי, 1. האם יש מחשב זהה(במפרט) במחיר נמוך יותר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5402&CatCode=315 2. האם עדיף כבר להוסיף עוד 300 ש"ח ולקנות i7 של Acer‎ ובמקרה וכן Acer לא פחות "טוב" מ dell? ‏Acer Aspire 5740G-624G‎ ‎ Colur‎ ‎ Blue Navy‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i7-620M Processor, 2.66 GHz,4MB Cache,DDR3-800/1066‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎640GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' HD Acer CineCrystal LED LCD (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 5650, Up to 2746 MB HyperMemory (1 GB Dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎Acer Nplify 802.11b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ No‎ ‎ …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם! מחפש מחשב נייד עם מסך מגע בהתאם לנתונים הבאים- 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4-5K - ניתן לחרוג עד 5.5K במקרה חריג שבו תוספת המחיר תוביל לשיפור רב באיכות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ופנאי (סרטים וכו'), עריכה לא מקצועית (פוטושופ). חשוב לי שיוכל לעמוד בקלות בריבוי טאבים וכו' במקביל... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמובן שעדיף כמה שיותר שקט אב…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ma48,

לצורך יישומי אופיס / אינטרנט / תכנות - (ללא משחקים) במה מתבטאים ההבדלים בין מעבדים אלה?

5. שלום חברים. אני מבקשת המלצה למחשב נייד למטרות עבודה באופיס, תכנות וגרפיקה. דרישות מינימום - מעבד: i5, 2.3ghz כ.מסך: nvidia / amd ובכל מקרה לא intel (סדרת m7 לפחות) מסך: 14/15 אינצ. מט. עדיף ips רזולוציה: 1024×768 לפחות זיכרון: 1t. האם כדאי לשקול כונן היברידי? סוללה: עדיפות ל6 תאים. משקל: עד 2kg. מערכת הפעלה: free dos, עם אפשרות להתקין win 7 ולא 10. מקלדת מלאה ונוחה אופציה ל- כונן צורב dvd ( גם אם אין שיהיה מקום להתקין אחכ) Bluetooth, wifi, rj45, usb 3 תקציב: עד 4500, במקרה חריג עד 5k. לעבודה יומיומית עם office, android studio,in design,photoshop וכדומה. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by nirmiranda,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - NBA Battlefield Cod GTA V וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ מסך חזק של Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by MalaMadre,

מחשב לא משהו אני יודע אבל כמה גרושים אפשר להשיג ממנו?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by רותם דן,

רציתי לשאול בבקשה שאלה כללית לגבי בניית מפרטים. איזה חלקים במפרט צריכים להתאים אחד לשני? אני יודע שחשוב שהלוח אם והמעבד יתאימו אחד לשני. ואני מנחש שגם הקירור אמור להתאים למעבד? אני לא בטוח לגבי זה, אשמח לתשובה. ומעבר לזה, מה עם שאר החלקים? האם אפשר להלביש כל זיכרון על כל "לוח אם+מעבד"? כל דיסק קשיח? כל כרטיס מסך? או שיש שילובים מסוימים שכדאי/צריך לחפש? אודה לתשובה, הידע שלי בנושא לא רחב כ"כ

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by DuDsAn,

אהלן חברים , אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש. אני משתמש במחשב ל GAMING ומעוניין לשחק בULTRA . אני גם מעוניין שהמחשב ישרוד אצלי את ה 3 שנים הבאות על SETTING גבוהה. אני אולי אוסיף בעתיד עוד כרטיס מסך למערך SLI (רוצה לשמור את האופציה הזו פתוחה ) ואני מתכנן בעתיד בעת הצורך לעשות OC למעבד. חשבתי על המפרט הבא ואשמח לעצותכם : 1670 ₪ - Quad Core i7 4790K 4.0Ghz S1150 1100 ₪ - Asus Maximus VII Hero S1150 669 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Kingston HyperX FURY DDR3 1600Mhz 3099 ₪ - Nvidia GeForce Gigabyte GTX980 G1 WF3 4GB DDR5 990 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 530 FullTower Black + Seasonic 850W 80+ BUNDLE 660 ₪ - Corsair Hydro H110 מחיר סופי: למזומן 8188 ₪ | לא…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by eliranl1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, DOTA 2 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. מחשב ACER EXTENSA 5630 שבא במקור עם ווינדואז ויסטה 32 ביט הום פרימיום , והטאצ'פאד היה תקין , גם עבדתי עם עכבר שחיברתי לUSB אבל הטאצ'פאד היה תקין , לאחר מכן התקנתי עליו ווינדואז7 וממתי שהתקנתי את ה7 - 32 ביט - אולטימייט - הטאצ'פאד יותר לא עבד לי , יותר נכון המשטח מגע לא עבד, אבל הכפתורים עבדו, אחר כך חזרתי לויסטה, ולאחר ההתקנה של גרסת הום פרימיום 32 ביט - SP1 , שוב המשטח של הטאצ'פאד לא עובד... גם לאחר התקנה של דרייברים מתאימים , ונסיון להסיר את כל הדרייברים שקשורים ולהתקין מחדש, לא עוזר, הכפתורים של הטאצ'פאד עובדים אבל המשטח עצמו לא עובד, ולפי זיהוי החומרה מבחינת הווינדואז הכל נראה תקין , FN+F7 לא עושה כלום, רק נועל ומשחרר את הלחצנים של הטאצ'פאד.. (ניסיתי ....) , מישהו נתק…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by no-laptop,

שלום רב, אני מחפש לקנות שני מחשבים ניידים לשימושים שונים: מחשב ראשון: * מטרות המחשב? מיועד לסטודנטית למדעי המחשב, אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, visual studio וכד'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למסך 15 אינץ'. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות פלוס מינוס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר להכניס SSD בתוספת קטנה מה טוב * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף שלא HP אותן הדר…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם אני מגיע לארה"ב בשבוע הבא אני מחפש לעצמי לפטופ שיעלה בסביבות ה1000$ (150 דולר לכל כיוון לפי הכדאיות) מטרות המחשב: עבודה שוטפת אינטרנט סרטים וקצת משחקים (פרו אבולושיין , COD4וכדומה) נראה לי שאני אלך על גודל המסך ההמוצע של 15.4 אני מחפש זמן בטרייה גדול ככל האפשר משקל נמוך ככל האפשר, מהירות עבודה טובה מעוניין גם לשמוע על הכדאיות בזיהוי טביעת אצבע מעבר לכך יש את עניין האחריות הבינלאומית שאני מעוניין בה לגבי מחשבי אפל אני מעדיף לעבוד עם XP והבנתי שבחדשים שלהם יש אופציה להתקנה של הווינדווס הנ"ל אשמח לשמוע את המלצותיכם , לקחתי גם את מספרי הטלפון של החברות השונות מהת'רד לגבי ייבוא מחשבים מחו"ל,ואני אתקשר היום ואבדוק מה תופס בארץ ומה לא תודה מראש לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. תקציב לא מוגבל, אך במטרה לא להתנפח מעבר לפרופורציות הגיוניות. מעוניין במארז קומפקטי עם דגש על שקט.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא ? לא סתם קוראים לי "הבונקר" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים - בעיקר BF3 כרגע, על מסך 22" 1050*1680 , פורנו רך (עם בחורות, כן ?) בHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך, 5 הארדיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות, אבל רצוי הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? RSM או TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? יש לי כרגע 5 הארדיסקים שאני רוצה להעמיס על המחשב, פ…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by ido-nava,

אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב לשימוש משרדי (אופיס,אינטרנט) ובנוסף 2 מסכים. בניתי מפרט שמבוסס על i3 8100, למרות שאני חושב שהמפרט הזה יהיה הרבה יותר חזק ממה שאני צריך. ארצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, ואם אפשר לחסוך עוד זה יהיה מעולה. ** אני ממש לא נעול על 8100 ואין לי בעיה לקחת I3 דור קודם/ AMD מקביל. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i3 8100 / 1151 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 525 לוחות אם: Asus PRIME Z370-P כמות: 1 - מחיר: ₪ 608 זכרונות: DDR4 8G / 2400 CL16 A-DATA כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 מארזים: Antec NSK-3100 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 150 ספקי כוח: 350W SS-350ET…

17. Started by FthkuMeis,

היי כולם! אני סטודנטית עם עוד שנתיים לתואר, מחפשת להחליף מחשב נייד שכבר לא עובד טוב בכלל במחשב יחסית איכותי שיחזיק כמה שנים טובות. אני מחפשת מחשב עם מסך טוב בגודל 13 אינץ' שלא יהיה קשה לבהות בו מספר שעות, שיהיה יחסית קל (משקל), שיהיה עמיד לנשיאה יומיומית בתיק ומאוד חשוב לי חיי סוללה ארוכים. בנוסף אני מחברת למחשב מיקרופון וכרטיס קול חיצוני לשם הקלטות ללימודים. תודה מראש! לין 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסוות ולחסוך אם אפשר, אבל לא אם זה פוגע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בע…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Omri-z,

אני צריך צפרט amd שיהיה כלול מקלדת עכבר סידי רום צורב כרטיס מסך 6600GT תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום, תודה מראש על העזרה! מחפש מעבד intel i5 - הדגם יכול להיות 4590 או 4690, אם ממש צריך, אפשר גם 4460 (בגדול - סומך עליכם) מחפש 8 GB RAM (אשמח לשמוע את דעתכם לגבי סטיק אחד או שני סטיקים, בכל מקרה, צריך אפשרות עתידית להרחבה) ועוד שאלה אחת - יש לי HD של חצי טרה במחשב הנוכחי (מלפני כ-5 שנים) - האם אפשר להעביר אותו למחשב החדש כדי לחסוך עלויות? (במקרה שכן - התקציב שלי יורד ל-3700) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך - מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כמה מאות שקלים, רק במידה והשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - ביתי, תכנות ומשחקים א) במידה …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by zaroor,

רציתי לדעת לגבי אפשרות השילוב של הדרייבר SATA ליצירת הדיסק ,במדריך יש קישור לקובץ לתוך אתר INTEL ,אבל ראיתי שיש גם באתר של המחשב (דגם DELL E5500) שני דרייברים לSATA אחד גודל 20 MB והשני 370 KB ושניהם לפי הדגם של המחשב אפילו לפי המספר שלו , השאלה מה לבחור מתוך 3 האפשרויות האלה ??? שאלה שנייה אולי זה קשור היות ובנתיים הכנסתי את ה WIN XP דרך שינוי בביוס מ AHCI ל > ATA כמובן שהמערכת כרגע עולה ופועלת רק במצב ה ATA , אז יש לי סמל קטן למטה בשורת המשימות של הוצאת חומרה במצב בטוח כמו של USB כל זה במצב שלא..מחובר שום אביזר חיצוני למחשב ....ושאני מצביע עליו אז הוא רושם אפשר להוציא חומרה במצב בטוח- אבל רשום את הכונן של הצורב/ CD שיש למחשב המקורי ... מה הסיפור של זה ואיך ניתן לס…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. הציעו לי את ה-DFI ad 75 333 Mhz עם מעבד AMD 2000 XP שילוב מוצלח? הבנתי שזה בא עם מאוורר. יש צורך במערכת צינון נוספת? סך הכל קיבלתי מיפרט שאני מרוצה ממנו, והבעיה היחידה שלי היא לוח האם. זה יתר המפרט: GeForce MX 440 64 MB (לא צריך משהו טוב יותר) זיכרון 256 ddr דיסק קשיח: Maxtor 40Gb 7200 ppm מסך של LG (הוא משתווה בכלל לCTX?) DVD, עכבר, מקלדת פשוטים. המחיר: 4,589. שווה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Chica Loca,

שלום. אני צריך מחשב נייד עד 2000 שקל ... אני אעבוד איתו בעיקר בחוץ הוא ילך איתי כמעט לכל מקום... השימוש שלו יהיה בעיקר רק גלישה באינטרנט ולהראות מצגות שקשורות לפרוייקט שאני עושה... (חייב שיהיה לו חיבור לאוזניות,אינטרנט וUSB) תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב שישמש בעיקר לעריכת מוזיקה בתוכנת קיובייס שאני הולך לקנות בקרוב מכלי זמר. התוכנה היא גרסת לייט 4 (אין פלאגאינים למחשב אלא רק דרך חיבורים חיצוניים) שבאה עם כרטיס קול חיצוני lamda שעולה 870 ש"ח והחיבור אל המחשב הוא דרך USB. המפרט שאני צריך הוא להלן: 1. 5500 תקציב מקסימלי אפשר גם פחות ואפשר יותר בגבול הטעם הטוב 2. השימושים: תוכנת עריכה למוזיקה קיובייס, צפייה בסרטים באיכות טובה והורדה תכני HD ובלו ריי, תוכנות עריכה, תוכנות ווינדוס אחרות המופעלות בו זמנית, אינטרנט. 3.ציוד עיקפי שאני צריך: רמקוולים, מקלדת,עכבר. לא צריך מסך. 4.חשוב שהמפרט יהיה שקט מאד 8 לפחות עד 10 5. חלקים שאני צריך במפרט: - מעבד של אינטל I7 או I5 (הצעות מחיר עם שניהם) -…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אשמח אם תרכיבו לי מפרטים טובים ככל האפשר בתקציב הנ"ל. תושה מראש, ניר.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by composite,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים - בעיקר אינטרנט ואופיס, אך אין לי בעיה להשקיע יותר במחשב חזק שיוכל להתמודד עם צפייה בסרט או סדרה מזדמנים, ועבודה בסיסית עם תוכנות כגון פוטושופ למשל. בנוסף, לכאורה שימושים שמוגדרים כ- "אינטרנט ואופיס" נראים קלים ולא מאמצים, אך מניסיון גם גלילה בפיד של פייסבוק או פליקר יכול להיות מאמץ עבור מחשבים. מטרות המחשב: לימודים ועבודות משרדיות - אינטרנט, אופיס. גודל המסך: עדיפות לכמה שיותר גדול, במסגרת התקציב והייעוד של המחשב. כדאי מאט. רזולוצייה: הסטנדרטית בהתאם לגודל שעליו תמליצו. דרישות מיוחדות מאמצעי הקלט: אין. משקל רצוי: אין משהו ספציפי. זמן סוללה ארוך: לא בהכרח דרוש, בעתיד הקרוב המחשב יהיה בסביבה ביתית רוב הזמן - אך תמיד טוב שהסוללה…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים