עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי כרגע DELL vostro 1014 והוא כבר לא סוחב, אז הוא נשאר כמחשב גיבוי. אני רוצה לקנות אחד חדש וחזק , במסגרת התקציב, שיעשה את העבודה ולא יקרוס כשמלא תוכנות פתוחות (firefox עם תוספות ומלא טאבים פתוחים, פוטושופ {פרויקטים כבדים}, אפטר אפקטס{עם דרישה הולכת וגדלה}, תלת מימד בעתיד הקרוב וכו'...). מטרות המחשב? עריכה גרפית (פוטושופ + עריכת וידאו + תלת מימד), משחקים (פחות חשוב,רצוי FIFA 2014 וכאלה) , צפיה בסרטים, גלישה ואופיס. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? רצוי מאוד שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. מסתפק גם ב-40' דק של עבודה רציפה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב גיימינג ללא ציוד היקפי וללא תוכנות אופיס (וגם לא Windows). אשמח להצעות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ומתאפשרת חריגה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש הוא למשחקים, וספציפית למשחקים חדשים יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כל כך. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשק…

3. קיבלתי הצעה מחיר של 5100 שקל עבור מחשב גיימינג במפרט הבא: מעבד אינטל מקורי I5 - 750 CORE INTEL לוח אם מקורי GIGABYTE GA- P55M-UD2 גוף קירור למעבד E THERMALTAK זיכרון פנימי 4MHZ 1333DDRIII KINGSTON כונן קשיח TB 1 II SATA RPM 7200 MB32 SAMSUNG \ WD כ . מסך HDMI 5770 DDR 5 GB1 SHPPHIRE מארז ELMENT T THRMALTEKE MIDI TOWER ATX 500Wשל E THERMALTAK צורב DVD X 22 SAMSUNG DL כרטיס קול מובנה כרטיס רשת מובנה אחריות 36 חודשים ללוח אם+מעבד+זיכרון +כונן קשיח+כרטיס מסך +ספק שאר הפריטים 12 חודשים האם המחיר טוב למפרט? יש לכם המלצה לשינוי המפרט? מפרט שונה? יש לכם חברה מומלצת? אני פתוח להצעות, אם יש לכם מפרטים טובים יותר ב5000 שקל אני מאוד אשמח אם תמליצו. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. הכנתי הצעה מ- PCHARDWARE CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - [640 NIS] Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! - [117 NIS] Motherboard : Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) - [508 NIS] Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory - [600 NIS] Video Card : Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard - [560 NIS] Case : Tsunami Virgo Blue 350W P4 Case - [229 NIS] Service : Computer Assembly - [160 NIS] NIS : ¤ 2814 Each Payment : ¤ 739 Payments: 4 Payments Fee : ¤ 141 Delivery : ¤ 0.00 Total Price : ¤ 2955 בקיצור יש ריבית על תשלומים אני יודע אבל אני חייב תשלומים אני רוצה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכם. יש לי משימה כמעט בלתי אפשרית למצוא מחשב נייד טוב למשחקים אך קל משקל סביבות ה 2-2.5 ק"ג וכן גודל מסך 13 או 14 אינצ'. עד כה נמצאו שלל ניידים מתאימים אך עם כרטיסי מסך של 105M 9300M וכו אשר חלשים מידי. כמו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743229 או להיפך ניידים עם כרטיסים חזקים יותר כמו ATI 4650 אך בעלי משקל כבד ומסך 16+ כמו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61340ej לכן אני כיוונתי לסגנון ה- 130M . העיקר שהיה מCLASS2 השוואה: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-130M.13789.0.html עד כה לא מצאתי אחרי דפדוף בעשרות אתרים במשך מספר ימים מחשב נייד מתאים. האם למישהו יש הצעה/פתרון? תקציב לא יותר מ5-5.5K תודה מראש לכולם!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, שמי מיכאל, בחודש האחרון אני מחפש איך להפוך את העבודה שלי לקלה ונוחה יותר לקראת קניית מחשב חדש. כרגע יש לי נייח ישן שבשבועות האחרונים כבר לא ממש מצליח לסחוב. חשבתי לקנות מחשב נייד (אני עובד משני בתים), לחבר אותו כל פעם לעמדה בבית ולהנות מהניידות והעוצמה. אני עורך 4K ועושה אונליין באפטר אפקטס ובדוינצ'י ריזולב, אני צריך כוח ואני צריך RAM לאפטר. מצאתי מפרט שנראה לי מעולה בPC-Power ורציתי לשמוע את דעתכם. הנה הוא: מעבד Core i7 6700K 4.0GHz Quad Core 8MB זיכרון 64GB DDR4 2133 מאיץ גרפי NVIDIA GeForce GTX 980M 8GB GDDR5- PCIE 3.0 x16, - DirectX 12- 1x HDMI, 2x DP, 4 Displays- CUDA & Surround מס…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. היי אני רוצה להעלות את השאלה הזו עקב התלבטויות רבות. מצד אחד עדיף מסך מאט שלא ישקף מנורות או עצמים אחרים. מצד שני, שמעתי על הרבה סטודנטים שאכן עושים שימוש במסך המגע ( לדבריהם זה לא סתם גימיק) כמו כתיבה עליו עם עט למשל.. בינתיים המחשבים המובילים לקניה הם: [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע - Lenovo Flex (14 inch) 5940-2741 מחשב נייד Lenovo IdeaPad Z40-70 5942-7671[/h] אשמח לשמוע את דעתכם !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. רוצה חדש שווה ערך מבחינת ביצועים (קצת חזק יותר גם בסדר) למחשב הזה: CPU Type: AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ - 512K Motherboard Name: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset: nVIDIA nForce2 Ultra 400 BIOS Type Award (02/12/04) Display: NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB) - INNO3D Monitor : MAG InnoVision 786FD [17" CRT] Disk Drive: WDC WD80 0JB-00FMA0 SCSI Disk Device (74 GB) MEMORY: 256MB X 2 cl 2.5 לא זקוק: פלופי, עכבר, מקלדת, CD, צורב. לא רוצה OC.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by רותם דן,

רציתי לשאול בבקשה שאלה כללית לגבי בניית מפרטים. איזה חלקים במפרט צריכים להתאים אחד לשני? אני יודע שחשוב שהלוח אם והמעבד יתאימו אחד לשני. ואני מנחש שגם הקירור אמור להתאים למעבד? אני לא בטוח לגבי זה, אשמח לתשובה. ומעבר לזה, מה עם שאר החלקים? האם אפשר להלביש כל זיכרון על כל "לוח אם+מעבד"? כל דיסק קשיח? כל כרטיס מסך? או שיש שילובים מסוימים שכדאי/צריך לחפש? אודה לתשובה, הידע שלי בנושא לא רחב כ"כ

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by demultiplexer,

מה דעתכם על המחשב - Lenovo ThinkPad Edge E320 1298-AD5 אני מחפש מחשב שיהיה מצד אחד יחסית חזק ומצד שני יהיה זול ועם מסך 13.3. ראיתי את המחשב הזה במבצע באוניברסיטה ב2800 שקל. מה דעתכם? תודה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21333 שאלה נוספת: מישהו יודע איפה ניתן להשיג מקלדת ללפטופ lg R400?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. ראיתי שמוצא היום דיל על מחשב נייד Fujitsu LifeBook T1010 מפרט : http://shop.alltrade.co.il/products/2581-alltrade-notebooks-fujitsu-lifebook-t1010-tablet.aspx האם שווה לרכוש אותו ב3K ? המחשב ישמש ללימודים ולאינטרנט. (נותרו 10 שעות לדיל, אודה לכם על כל תגובה!)

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. ראיתי הצעה מוכנה כבר בtms :מארז Thermaltake Armor Junior Black Case קירור מארז Ezcool 120mm Case Fan Case Fan ספק כוח Enermax Liberty 400W Power Supply לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 Motherboard מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz 4MB CPU קירור מעבד Intel Original Fan / Glacialtech 5060L CPU Fan זיכרון Corsair 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 Memory דיסק קשיח WD/Samsung 250GB Sata II 16MB Buffer Hard Drive כרטיס מסך BFG 8800GTS 320MB DX10 OC Dual DVI Video Card כרטיס קול High Definition OnBoard Sound Card 7.1 Sound Card כרטיס רשת 10/100/1000 OnBoard Lan Card Network Card כונן אופטי Samsung DVD-RW S183L Sata X18 + LightScribe Optical *המחיר על ההצעה הזאת הוא …

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Coca Cola,

בניתם לי כבר מפרט אבל עכשיו אם אני לא טועה יצאו כל מיני דברים חדשים ואני ממש לא מעודכן, תוכלו בבקשה לבנות לי מפרט שמיועד להיות 24\7 שלא יהיה טרקטור אבל לא צריך שיא השקט כי אני יכול להתפשר על 200WD.. אממ עוד משו? מארז sunbeam samurai - חובה, אלא אם כן יש עוד מארז סביב המחיר הזה איכותי ונראה טוב. וכמו כן חשבתי על MX518 + steelpad qck ----- ניתן לבנות את המפרט מלוג'יק + פנדה, שייצא כמה שיותר זול אהה כן זה מחשב למשחקים .. וגם חשוב מאוד שיהיה ATP3 כי אני חובב מוזיקה.. כל מיני.. MTV.. דאנס\טראנס\פסיכודאלי.. לפעמים גם גורילז בכל אופן אשמח אם תעזרו לי, תודה אם יש שאלות אני אשמח לענות עליהם ---------- נ.ב. מקלדת חשבתי על navigator אבל תציעו לי, תודה

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by shai87,

* מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (הירוס 3 ), צפיה בסרטים, לימודים (הנדסה כלשהי לא ידוע מה בינתיים, אבל אני לא צריך כרטיס גרפי מקצועי). גודל המסך? 13.3, אם יש 14.1 קל שעונה על הדרישות זה בסדר גם * משקל רצוי? עד 2.2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעדיף שיהיה, אבל זה פרמטר פחות חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? אפשרי כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל,HP, טושיבה, לנובו יש לי כמה מועמדים: 1)המועמד המוביל VOSTRO 3300 בקונפיגורציה הכי גבוהה. שתי בעיות הן חוסר בHDMI שאני א…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. כמה שאלות כלליות: 1. האם כל מארז מתאים לכל לוח אם? 2. כיצד אני יכול למצוא מידע על תכונות לוחות האם? (לא להכנס יותר מדי לעומק. רק לדעת דברים כמו - כמה כניסות PCI יש, איזה מעבדים ואילו זכרונות יכולים להתחבר לכרטיס וכו') וכמה שאלות ספציפיות ביחס לשני המפרטים במחיר 3500 עבור משחקים: 1. האם המעבד של amd חזק יותר מהמעבד המקביל הכתוב שם של אינטל? איזה מבין המעבדים הייתם ממליצים לקנות? (אולי כדי להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות מעבד חזק משניהם?) 2. הקישור לעמוד של המארז הראשון (Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan) שבור. האם אפשר להשתמש במארז השני במקומו עבור המפרט הראשון? מה ההבדל בין המארזים? הערות: אם לוח האם יתמוך ב-SATA, אין לי גם צ…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by גלאון,

היי לכולכם, המפרט שיש בידי כרגע: INTEL D946GZIS CORE 2 DUO E6300 1.86GHz GEFORCE 7900GT 256MB 2 גיגה זיכרון CL4 של CORSSAIR רוצה לשדרג את המפרט הקיים לצורכי גיימינג בתקציב של עד 1000 ש"ח, ללא חריגה. אם ניתן לחסוך, אשמח. אני יודע שלא מדובר במפרט או תקציב אידיאלי, אך אשמח למקסם את הקנייה בעזרתכם. רעש המחשב מפריע, אך לא הגורם המוביל בקנייה. יש מקום לפשרה. יש לי נכונות לעשות OC למעבד אם יש צורך, אני אינני מנוסה כלל, ואצטרך ללמוד את העניין. המשחקים שמעסיקים אותי בימים אלה: bad company 2 (עם תוספים רבים) FSX AA3 נכון לעכשיו, לוח G41 + כרטיס מסך 4730 + קירור CNPS7500-CU יוצא לי 790 שקלים. אשמח לשמוע דעתכם בנושא. תודה מראש =) גל. עודכן!

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום.אני טס לארה"ב בספטמבר ואני רוצה לקנות שם כמה רכיבים למחשב חדש. אני אקנה שם כל רכיב שיצא לי משתלם מהמפרט שתרכיבו לי, ושנכנס לי בתיק 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני קונה בארה"ב אז זה יצא לי יותר זול (לא הייתי מוציא 8 ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8000 זה לכשעצמו חריגה :\ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BF3 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Mr.B,

שלום,הרבה זמן שלא בניתי מפרטים :] אשמח לקבל מפרט בכ2000 ש"ח 1. מה טווח המחירים שאתה מוכן להשקיע במחשב? דגש על מחיר מקסימום- 2000-2500 ש"ח (כמה שיותר נמוך D:) 2. מה השימושים העיקריים שלך במחשב? המחשב הוא לילדים בני 13+-, בעיקר משחקים, אינטרנט ועבודות ביה"ס 3. האם תרצה בנוסף למחשב ציוד היקפי? כדוגמא: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים... כרגע לא, אם נכנס בתקציב אז בעדיפות קודם ל:1. מקלדת + עכבר, 2.מסך,3. רמקולים 4. האם אתה מעוניין לבצע בעתיד אוברקלוק במחשב זה? (אם אינך יודע מה זה OC, רשום "לא") לא 5. האם תרצה מפרט מחנות ספציפית כלשהי שאתה סומך עליה? או שלא משנה לך? לא משנה,עדיפות לחנות במרכז ועדיפות להרכבה בחנות. 6. דברים נוספים שהייתי מעוניין להוסיף / הערות …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היתכן שדור ה-Skylake החדש יספק לנו מעבדי K ניידים ראשונים מסוגם שאותם ניתן יהיה להמהיר באופן עצמאי? לכתבה: http://hwzone.co.il/הברקה-או-בדיחה-אינטל-תציע-מעבדים-ניידי/

20. שלום לכולם! המחיר הוא בדולרים משום שהמחשב נקנה מארה"ב - ולכן, בהשוואה לארץ, ניתן להשיג מחשב טוב יותר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב מיועד להחליף את המחשב הפרטי שלי (נייח) בעת מעבר דירה, ולכן צריך לתאום לשימושים הבאים: - גלישה באינטרנט. - אופיס. - שימוש בכלים יחסית חזקים (פיתוח תוכנה). - צפייה בסרטים (פחות קריטי - ברוב המקרים יתחבר למסך חיצוני \ יוקרן על טלווזיה, אך אתייחס לזה בסעיף המסך). בגדול, שיהיה חזק ככל האפשר, עם דגש על ניידות במחיר הנקוב - Ultrabook. פחות מעניין אותי פיצ'רים כמו מסך מגע וכו', אמור להחליף את הנייח - והסיבה לכך היא ניידות ולכן יש דג…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. המפרט זה : מעבד : Q6600 8 MB לוח אם INTEL BLKDG35EX-G35 EVACOVE G-35 1333MHZ זיכרון 2048 1066 מגה הרץ של קינגסטון כרטיס מסך FX9500 1024 DVI HDTV fryhx euk ןמאקך ALC888S כרטיס רשת 1000/100/10 82566DC גיגבייט דיסק קשיח 750 GB סאטה 2 32 מגה צורב DVD X20 המחיר זה 2499 השאלה היא כזאתי : 1. האם המחיר מתאים למחשב והאם המחשב מספיק לגיימר ממוצע שרוצה להריץ משחקים חדשים 2. בקשר לגיימר האם זה יריץ את קרייסיס 2 החדש ? 3. אם המחיר לא מתאים או המחיר לא מתאים אם אפשר להתאים לי מחשב במחיר הזה מהאתר www.zed.co.il

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ItayAm,

היי, בעיצומו של הליך בניית מחשב, ורציתי לדעת האם אתם מכירים בארץ מקום שמוכר PSU cables extension kit? או לחילופין אם אתם מכירים מקום שמוכר sleeved wires, ואני אכין מאריכים בעצמי. פשוט המחיר שלהם בחו״ל גם ככה מופרך, אז כולל משלוח לארץ זה יוצא מוגזם בצורה לא פרופורציונלית. תודה

23. מבלי לחרוג מחוקי הפורום... אני גר באיזור ירושלים וממש אין לי מושג מהיכן כדאי לי לקנות את המחשב.. האם בגלל שמדובר במפרט פשוט עליי לקנות מאחת מהרשתות הזולות- KSP, IVORY או שגם במקרים כאלה האמינות הכרחית? פה בירושלים אין מבחר של חנויות ולכן הנטייה שלי היא להזמין דרך האינטרנט.. השאלה הנשאלת ממי הכי כדאי לדעתכם... אשמח לקבל תשובות כלליות כתגובה באשכול או המלצות ספציפיות בפרטי.. תודה. _____________________________________________- הודעה מקורית- שלום אני מעוניין במחשב לצורך התקנת מצלמות אבטחחה ולשימוש משרדי קליל. עקרונית אני רוצה וגם מניח שהמחיר יהייה נמוך מהתקציב שנתתי אבל מצד שני אני רוצה לשמוע את ההמלצות שלכם גם אם הן חורגות מתקציב שנמוך מ2600 שקלים. התקציב אמור לכלול כונן …

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by OCz,

Intel Pentium 4 1.8A 400Mhz Fsb 512Kb L2 Cache Epox 4Gea+ Ge Mobo, S.ata, Round Cables, Usb2.0 Winbond 512MB PC3200 CAS2.5 BH-5 Memory Chips Western-Digital 80GB 7200 ATA100 8MB Cache ATI Radeon 9500Pro 128Mb DDR-Sdram + Dvi + Tv/Out Msi X52 Cd-Rom Drive {Oem} Panasonic 1.44 Floppy Drive {Oem} Enermax FS710BB + Enermax 350Watt Power Supply Mag 796FD 17" Wega Trintron 0.24, 1600X1200\75HZ Logitech Z540 4Stallite+SubWoofer Total Of 40W Rms BTC M860 WHEEL OPTI PS2 replacable panel BTC 8190 SMART OFFICE HEBREW PS2 מה אתם אומרים על המפרט?, למרות שאני משתמש הכי חדש כאן יש לי כבר ידע ב-OC, לגבי הלוח אם, אני לא צריך את המאיץ הגרפי המשולב אבל אין בארץ עדיין את הדגם בלי המאיץ הזה,…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- ריבוי חלונות, יוטיוב.משחקים שיצאו ב2014 ושיצאו עכשיו ובעתיד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לדעתי 15 מספיק ועדיף מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מעדיף מסך איכותי לפחות 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2.5 לדעתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לט…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.