עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 +- ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-500-1000 2. מה שימושי המחשב?מחשב לעריכת סאונד לשימוש אישי-ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-מיודע לCUEBASE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- בעתיד המחשב יצטרך להתחבר ל2 מסכים בו זמית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארדיסקים, כונן CD, 5. עד כמה…

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  2. שלום, מוזמנים להעיר ולהאיר, אך בבקשה העלו הערות פרקטיות לתיקון. ההבדל המהותי בין 2 המפרטים שיוצר את הפער במחיר הוא בבנדל מארז+ספק, והבדל קטן יותר ביצרן לוח האם. מאוד מאוד חשוב לי מחשב שקט, בנוסף להיותו אמין ומהיר. 250G מספיקים לי לאחסון. תודה!! ---------- 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, ובתנאי שלא על חשבון השקט והמהירות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 3.…

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  3. שלום חברים, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט לשימושים הנ"ל. מחקתי מהתבנית את הדרישות הלא רצויות. תודה רבה. . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים וצפייה בהרצאות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת עכבר ורמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד (מתכנן לקנות בחודשים הקרובים) והדגם שהכי מצא חן בעיניי הוא Asus N551JK, בקונפיגורציה המוצגת בקישור: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887613 אשמח לביקורות ממקור ראשון. למישהו יצא להשתמש במחשב? ויותר חשוב: הדבר העיקרי שמונע ממני לקבל החלטה סופית בעניין הוא אסופת סיפורי אימה שנתקלתי בהם בנוגע לשירות חברת Asus בישראל ולאחריות שלה. קיוויתי לקבל חוות דעת שישפכו מעט אור בעניין. האם השירות מספיק גרוע כדי להצדיק ויתור על המחשב שמציע את המפרט הכי חזק שנתקלתי בו בתקציב? (עד 5,000 ש"ח) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by hananmori12,

שלום, הגיעו לי החלקים ואני מחפש המלצה לספק כח, i5 6500 gigabyte ga-z170-hd3p samsung 850 evo Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 אני רוצה ספק שיהיה מספיק חזק אם אוסף כרטיס מסך בעתיד, לפי מה בוחרים ספק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אשמח לשמוע דעתכם. כל הערה ועצה תתקבל בברכה. המחשב מיועד לשימוש משרדי (אופיס, אינטרנט) וגם סרטים. מאוד היה חשוב לי מחשב ש ק ט !! מהיר ואמין, וזאת הסיבה לחלק מהבחירות. תודה! ------------------------ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 6100 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪600 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Asus H170 PRO USB3.1 כמות: 1 - מחיר: ₪613 מארז: Nanoxia DS2 - Deep Silence 2 Black כמות: 1 - מחיר: ₪595 ספק כוח: FSP Hyper 500W Active PFC 85+ כמות: 1 - מחיר: ₪293 זיכרון: Samsung DDR4 4G…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  7. Started by gabriel6,

הי למחשב המזדקן שלי בעל מעבד i5-2500K נשרף הלוח אם - בותו זמן אני רוצה להתחדש עם ספק ומארז חדשים (אני רוצה שהמארז ייכנס בתוך נישה מאוד צרה - כי למעשה אין לי כמעט נגיעה בו כאשר הכל כבר מחובר אני מבקש לדעת האם המפרט הבא עושה sense או שאפשר לשפר באותה מסגרת תקציב לגבי מערכת הפעלה - אני הולך לרכוש בכל מקרה (תמיד רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה) תודה, גבריאל הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מארזי מחשב - מארז עם ספק P50-NE550M - Antec - P50 mATX case, With 550W Antec NE550M NeoEco 80Plus Bronze Modular power supply - 2x USB 3.0 and 2x USB 2.0 - 2x Fan controller - 2x 120mm and 2x 80mm fans included - …

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- 100 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ועריכת וידאו בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- סוני וגאס פרו 13 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- FHD 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך וSSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  9. שלום לכולם . רוצה להרכיב מחשב מבוסס על מעבד SKYLAKE עם מכפלה פתוחה לצורך אוברקלוק עתידי, מעוניין שהלוח יהיה מסדרת ה Z170 כאמור המחשב אמור להריץ משחקים כבדים בפירוט של 1440P המסך כבר נבחר דגם עם טכנולגיית NVIDIA® G-SYNC ובקצב של 165Hz או 144 בהתאמה. כפי שאני יודע לא שווה להשקיע ברזולצייה של 4K ולכן לא לקחתי מסך כזה. ROG Swift PG279Q Gaming monitor קישור למסך https://www.asus.com/Monitors/ROG-SWIFT-PG279Q/ מה התקציב המקסימאלי?הערכה של עד 20,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אבל אם זה שווה את הכסף אז למה לא?! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבוד…

• 54 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, תכנות קל (PERL, R, Python) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS מודרניים, MMOים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080, מסך 24 אינ'ץ של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניו…

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. . מה התקציב המקסימאלי? כמו שכתוב בכותרת 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא, אלא אם זה ממש קריטי וייתן שדרוג משמעותי בכל אופן לא יותר מ-4500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג, אבל גם צרכי יום יום משרדיים (לא עריכה של מסמכים או תוכנות גרפיות כבשות) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, skyrim, fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחיר כולל מסך, בעדיפות ל-23 אינץ', זה משהו שאפשר לקצץ בו (תכלס, אני כבר שנים עובד על מסך 15 אינץ' של …

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  12. היי, אני בחיפושים אחר מחשב המיועד לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס וכיוצ"ב), לימודים ועבודה בפוטושופ. תקציב עד 4K. מצאתי את הדגם הזה, שעושה עלי רושם טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=913772 (Lenovo E31-80 80MX0096IV) מה דעתכם? והאם מישהו יודע להעיד על טיב המסך, המקלדת וחיי הסוללה שלו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. Started by Avicohen99,

1. מה התקציב המקסימאלי?6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ברמת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב לעריכת אודיו מיועד לאולפן ביתי להקלטות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-מיודע לCUEBASE 8.5 ולabelton 9.5 - פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- בעתיד המחשב יצטרך להתחבר ל2 מסכים בו זמית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by ghgh1,

מעבד I5 2320לוח אם Msi 7740 Ver 1.28GB ראםספק 400W - לא מותגללא מארז, ללא דיסק, ללא כונן דיסקים וללא אחריות

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  15. שלום רב, צריך את עזרתכם להרכבת 2 מחשבים בתקציב של 4000 ש"ח מקסימום לכל אחד (לא ניידים וללא מסך): 1. מחשב לגיימינג. 2. מחשב לבית - עבודות גרפיות (מחשב למעצבת גרפית) - לא יהיה גיימינג על המחשב. קודם כל תודה, בנוסף - אם ניתן לצמצם מעלות באחד המחשבים יהיה מעולה. חשוב להבהיר - אם מורידים מעלות של מחשב אחד לא ניתן להעביר את התקציב שלו למחשב האחר. אשמח מאוד לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  16. אהלן, קודם כל אני נכנסתי לשאלות הנפוצות על סוללות של מחשבים ניידים אך לא מצאתי תשובה ברורה, יש לי מחשב נייד שקניית באוקטובר האחרון מדובר ב Lenovo G50-80, עכשיו המחשב הנייח שלי מושבת (עד שיהיה לי כוח לתקן אותו) על כן אני משתמש בנתיים בנייד בכך שאני מחבר אותו למסך חיצוני + מקלדת ועכבר. עד כה המחשב עובד מצוין ואני שוקל להישאר כך לעוד הרבה זמן, (הוא גם יותר חזק מהנייח) *מה הנהלים הנכונים לשימוש במחשב נייד מחובר לשקע תמידית? *יש צורך אמיתי בלהשאיר את הסוללה מחוץ למחשב? *האם יש סיכון למטען עצמו של המחשב? אשמח לדעת :] קראתי איפשהו שיש אופציה לקבוע את הגדרות המחשב כחיבור תמידי לחשמל, אין לי מושג למה הייתה הכוונה ואיפה. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  17. שלום לכולם, אשמח לייעוץ בהרכבת מפרט עד 10K עבור מחשב שישמש בעיקר לעבודה מול DB גדולים מאוד, ויחוברו אליו המון התקנים חיצוניים בממשק USB (דרוש ספק חזק), כמו כן תיהיה עבודה גם עם תוכנות כמו אוטוקאד, פוטושופ, סולידוורקס ואילוסטרייטור (זה יהיה שימוש משני, השימוש העיקרי יהיה עבודה על דטהבייסים של תוכנת LANEL) 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה מול DB עצומים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). LANEL - ע…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by BeesKnees,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פה ושם, קצת Streaming, שימוש מרובה בRAM, Multitasking בסיסי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות, למרות שזה לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז,כרטיס מסך,SSD,HDD,PSU. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי BCLK בסיסי 8. האם ישנה העדפה לרכו…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by KungFuPanda,

חברים אשמח לעזרתכם אני מעוניין לרכוש מסך חלופי ל- Lenovo T500 עם Product ID 2081CTO. הייתי שמח לרכוש את המסך הטוב ביותר הרלוונטי וכן אם יש בחירה אז מט (matte). לכאורה משימה פשוטה. אך לא כך הדבר (לפחות לא עבורי). באתר של לנובו (קישור) ניראה שהדגם המתאים הוא 15.4 inch WSXGA+ (1680x1050) LCD service parts - ThinkPad T500, W500 ואם הולכים שם לסעיף 9 שמייצג את המסך, ניראה שהדגם של הרכיב הוא 42T0423 אך, במקומות רבים רשום שמחשבים עם LED צריכים מסך LED ולא מסך מסוג אחר. כמו כן, בחלק מהמקומות רשום שהרזולוציה המקסימאלית של המחשב היא 1920x1080. למשל אם אני מחפש ב- AliExpress אני מקבל סוג אחד של מסכים כשאני מחפש T500 Screens (קישור)…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  20. המפרט הזה: מעבד: 849 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 לוח אם: 279 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150 זכרון: 189 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1620 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 Gaming WindForce2 1025Mhz דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 529 ₪ - * מבצע * - Antec VSP-5000 + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * מבצע * - Zalman Performa CNPS5X ציוד היקפי: 99 ₪ - * מבצע * - HP Wireless Desktop C6010 …

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by dagasex,

מעבד: 939 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 319 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H110M-S2H (DDR4) S1151 זכרון: 229 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR4 2133Mh דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): 290 ₪ - * חדש במבצע * - Ippon RTX + ANTEC 450W BUNDLE קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 מחיר סופי: למזומן 2075 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 2116 ₪ --- מה דעתכם? (מחשב לא למשחקים אלא לעבודה משרדית וסרטים) ואיך בכלל החנות מישהו קנה מהם?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. תקציב עד 3000 עדיף כמה שפחות אני מתכוון לחבר לו הארדיסקים ישנים שיש לי וכרטיס מסך TI 650 אני צריך 16 גיגה זיכרון ואפילו 32 אם זה לא יקר מידי שימושים אינטרנט\פיתוח תוכנה חשוב לי שיהיה שקט יחסית ואמין המחשב הנוכחי שלי בין 6 שנים ועובד מעולה אני מחליף רק כי הוא לא תומך בוירטואליזציה

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם לפלטפורמה X99. יש לי אופציה לרכוש את Gigabyte GA-X99M Gaming 5 או ASRock Fatal1ty X99M Killer. קריטי לי בעיקר נושא האמינות, מי אמין יותר מבינהם. ובכלל מי הייתם בוחרים מבין השניים ולמה? תודה.

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by Maxblat2,

מעבד: 1190 ₪ - Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 לוח אם: 684 ₪ - MSI B150A GAMING PRO LGA1151 זכרון: 260 ₪ - Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 2133MHz כרטיס מסך: 2720 ₪ - MSI GTX980 Gaming 4GB OC GDDR5 קירור למעבד: 119 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 SSD/דיסק קשיח: 265+250 ₪ - Seagate 1TB Desktop Sata III + Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD מארז: 465 ₪ - Corsair Carbide 300R Compact ספק כוח: 350 ₪ - Corsair 650W 80+ VS650 מחיר סופי: למזומן 6304 ₪ | לאשראי עד 12 תשלומים 6304 ₪

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  25. שלום לכולם, הנייד מיועד לעבודה מקצועית של גרפיקה ועריכת וידיאו, במשרד וגם בבית לכן העדיפות לנייד. התוכנות המדוברות הן: Adobe: Premiere, Photoshop, Illustrator, Lightroom, Gopro studio. קיימות עוד כמה תוכנות אך הדרישות הן פחות או יותר זהות. היות והמחשב אמור לשרת אותי כמה שנים, אין לי בעיה לקנות מערכת יחסית חזקה, או לחילופין מערכת שאפשר להוסיף או לשנות כמה רכיבים(כמו לוח אם שתואם לכמה מעבדים). שאלה עקרונית - האם לצרכים האלו כדאי ללכת על I7 או שכדאי על i5 ברמה הגבוהה? מטרות המחשב? עריכת וידיאו + גרפיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" - האם מומלץ מאט או מבריק לעבודה זו? * רזולוציית המסך? אם ישנה אפשרות מעל FHD 1920X1080 אז מע…

• 2 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.