ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, מקווה שאני בפורום הנכון. אני מנסה לחבר את ה IDEAPAD YOGA S11 שלי ל SAMSUNG UN55JU7100 שלי ולקבל 60P, אך משום מה אני לא מצליח. יש לי גם PS4 מחובר וכמובן שאיתו אני מקבל 60P. ניסיתי הכל, לשנות כבל HDMI, כניסת HDMI, הגדרות בטלוויה, הגדרות בלפטופ, ריענון מסך וכד', כל מה שעולה על דעתכם. אני לא יודע להגדיר את זה, אבל יש LAG ו SCREEN TEARING ברור בזמן שהלפטופ מחובר. סרטים כמובן עובדים כמו שצריך כי הם גם ככה רצים על 30FPS, אבל כשאני סתם באינרטנט או על שולחן העבודה, רואים בבירור שהכל זז בקירטוע איטי. 30FPS בקיצור. את אותו הלפטופ חיברתי לפני שבוע לטלוויזיה SAMSUNG FULL HD 1080P וקיבלתי 60FPS. אולי…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, The Witcher 3, Star Wars: Battlefront, Fallout 4, Assassin's Creed: Syndicate -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב מיני (HTPC ) לקופה רושמת עם מסך מגע במסעדה שיהיה מבוסס I5 250 ג'יגה הארדיסק גם יספיק תקציב 2000 לא כולל מסך תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש (מחודש) של DELL, מסדרת Latitude, דגם E6420 ואני בהתלבטות. מצד אחד הניסיון שלי עם התוכנה (Driver Booster) מאוד חיובי ועושה רושם שהיא מהימנה ואמינה, מצד שני, הדרייברים המקוריים מהאתר של DELL. חשוב לציין שאלו לא בדיוק אותם דרייברים כי כשהתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של DELL אז התוכנה מצאה לי מלא עדכונים למלא דרייברים שהיא כתבה עליהם "ממש ממש ישן". מוזר, לא? מה דעתכם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום אחותי זקוקה למחשב לצורך לימודים רק לצורך הקלדה ,קצת אינטרנט(אולי סרטים) הבעיה היא התקציב שלה סביבות ה1400 שח לא מוכנה לחרוג מסך 13-14 אינצ הרדיסק לא משנה ראם לפחות 4 ללא מערכת הפעלה יש לי הצעה למחשב הבא מה אתם אומרים? asus x453ma מעבד n3540 4g ram 1000g HD מסך 14 1350 של כדאי? יש משו יותר טוב? שיסחוב טוב ןןינדוס10?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Dell Latitude E6420, ולפי מיטב הבנתי וידיעתי הוא מגיע ללא בלוטוס ורציתי לשאול - האם מוצר כזה פותר לי את העניין הזה? בגדול אני פשוט רוצה להפעיל מוסיקה דרך הלפטופ על רמקול בלוטוס מבלי להשתמש בכבלים. מה כדאי לקנות בדיוק? תודה!
-
- 14 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לסרטים ולמשחקים ומצאתי שתיים ב best buy http://www.bestbuy.com/site/lenovo-ideapad-500-15-6-laptop-amd-a10-series-8gb-memory-1tb-hard-drive-black/4578000.p?id=1219775847283&skuId=4578000 http://www.bestbuy.com/site/hp-pavilion-17-3-laptop-intel-core-i3-6gb-memory-1tb-hard-drive-natural-silver/4793802.p?id=1219822139339&skuId=4793802 אני מתלבט איזה לקנות Lenovo מסך 15.6 מעבד amd a10 8700p כרטיס מסך amd readon r6 6 גיגה ראם hp מסך 17.3 מעבד intel core i3-5020u כרטיס מסך Intel® HD Graphics 5500 8 גיגה ראם אני מעדיף את hp בגלל שהמסך יותר גד…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ללימודי התואר, אני לא כל כך אוהב את השימוש במחשב נייד ולכן אני מעדיף להחליף את הנייח שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים, אופיס תוכנות וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 full hd …
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום רב, אני יודע שקיים נוסח שצריך למלא - אך אני מגיע עם מפרט בנוי ורק רוצה שתייעצו לי האם להשאירו במצב הקיים או שהתמורה שאני מקבל בפחות כסף בעזרת שיפור מפרט שלכם תהיה כדאית לי יותר. המפרט שאני בניתי: מעבד: 939 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 620 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-Z170-HD3P (DDR4 USB 3.1) S1151 זכרון: 529 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 1679 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty מארז: 220 ₪ - Antec GX300 ספק כוח:…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מפרט 14 לגיימינג . כרגע אין לי תקציב בשבילו. יש לי מאוורר לא בשימוש שיתאים למעבד, מארז פול טאוור, וכמה הארד דיסקים(אומנם לא SSD וגם כבר על סף קריסה). ומכיוון שהמחשב שכרגע יש לי בקושי סוחב, חשבתי לפחות לרכוש את המעבד, לוח אם, זיכרונות וכבר בהמשך הזמן לרכוש את שאר הציוד. השאלה שרציתי לשאול היא, אם הספק שיש לי כרגע טרמלטק 550W TR2 מספיק בשביל להפעיל את הלוח אם והזיכרונות (ללא הכרטיס מסך). מעבד Core i7 6700 3.4Ghz LGA1151 1575 ₪ לוח-אם Asus Z170 PRO / MSI Z170A Gaming PRO / Gigabyte Z170X-Gaming 3 / ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K4 880 ₪ ז…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אהלן. עזרתם לי פה מאוד כשקניתי מחשב לגיימינג לפני שלוש ומשהו שנים אז חשבתי לנסות שוב. אני צריך מחשב מדיה מבוסס חלונות לסלון. עד עכשיו חשבתי ללכת על איזה דונגל אנדרואיד ולכן התקציב שלי לא גבוה. אני יודע שיש כאן הרבה אתגרים בגלל התקציב אבל אני סומך עליכם. תודה רבה לכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200-1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להיצמד לצד הזול של הטווח ולחסוך עוד אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מדיה לסלון. בדגש על קודי, סטרים מאתרים באינטרנט, סטרים מה-LAN, מתכוון לחבר דונגל עידן+, רוצם להזרים חלק מי…
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
Hi, I would appreciate if you could help me with price tag for my rig: Motherboard : Gigabyte GA-945P-S3 RAM: Kingston 4x1GB kvr667D2N5 DDR2 667 CPU: intel E6300 core2duo CPU FAN: Zalman Z-Machine GV1000 Video Card: Sapphire Radeon x1950xtx Video Card Fan: Scythe Shuriken Rev.B3 SCSK-1100 Power Suppply: ENERMAX Liberty ELT400AWT 400W
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לדעתכם על המפרט הבא. המחשב מיועד למשחקים בלבד, כבדים ככל שיהיו, כרגע ב 1080p (ובעתיד אולי גם oculus rift). בהחלט אנסה לבצע OC - לכן אני מתלבט לגבי לוח אם. כרטיס מסך כבר יש - 970gtx, דיסק קשיח, מסך וכו' כנ"ל. תקציב הוא כ 5000 שקל. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80662I76700K - Intel - i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Box... שלוש שנים אחריות - נמכר רק כחלק ממערכת ולא בנפרד כמות: - 1 - 2005/1965 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170X-Gaming-3 - Gi…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הלנובו: http://ksp.co.il/?uin=29466 האסוס: http://ksp.co.il/?uin=29474 שני המחשבים דומים מאוד במפרט... ההבדל הוא במעבד ושהאסוס מגיע עם מערכת הפעלה. לפי דעתכם, האם שווה את ה900 שקל הפרש? איזה עוד הבדלים פיספסתי בין השניים? תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שנה אזרחית חדשה נמצאת בפתח, והגיע הזמן להביא בפניכם גרסה מעודכנת של המדריך שיעניק לכם מקסימום גיימינג איכותי במינימום מחיר לאלו מכם שקצת שכחו, הנה קישור למדריך הראשון שיצא בנושא. מטרת המדריך הוא בעיקר להסביר על התחלופה שיכול לשקול משתמש לקונסולת משחק כמכונה הראשית בה ישתמש, במידה וירצה לחסוך כסף ולקבל חוויית שימוש מעולה. אקדים ואומר שהמדריך מיועד בעיקר לאלו שמוכנים לבצע תהליך קניה מעט יותר מורכב מאשר רכישת מכשיר בודד וחיבורו לטלויזיה או כל מסך. מעט השקעה, ותקבלו חוויית שימוש מעולה. מעבירים את הזמן קדימה שנה ואנחנו כאן שוב עם חלקים חדשים ומחירים חדשים. ברוכים הבאים למדריך המחשב שיהרוג את הקונסולה – גרסת חורף 2015. המעבר לסקיילייק מחזק את המחשב שיהרוג את הקוס…
-
- 2 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אשמח לדעת בכמה אוכל למכור את המסך האגדי DELL U2410 שברשותי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, מוכרים אצל אשתי בעבודה כמה מחשבים מעניינים רציתי לשאול אם המחיר עבורם משתלם. All the equipment's are used with no warranty, 3.5 years old and in good shape. All computers has been cleaned, formatted, installed and tested by the IT team. Attached tech spec. Hardware & Software Configuration: Brand: Dell OptiPlex 790 MT Processor: Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz / i7 2600 @ 3.40GHz RAM: 4GB Hard Drive: 500GB SATA 7200RPM DVD+/-RW OS: Windows 7 Pro SP1 (Activated) The price is 850NIS net – for i5 CPU The price is 1,050NIS net – for i7 CPU מה אתם אומרים? יש אפ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות מפרט אקסקלוסיבית לגיימינג שמבוסס על הרכיבים הקיימים הבאים בתקציב של גג 4000 ש"ח : מארז ( ANTEC P183 המהולל, אני לא יכול להמחיש כמה הוא מצויין) ספק כוח (בערך ENERMAX 650 איכותי) כרטיס מסך ( R9 270X , ישודרג כשיגיע PASCAL, בינתיים הוא מספיק) כרטיס קול של ASUS XONAR STX (ולכן חשוב שהלוח אם החדש יספק לי PCIe כמה שרחוק מהסוקט של הכרטיס מסך) וכל שאר הרכיבים ההיקפיים שכוללים עכבר מקלדת וחמוצים. DELL U2412M על 1200P. מלבד ארבעת הרכיבים הנ"ל אני צריך להחליף הכל, ולכן אני צריך מעבד (וקירור) , זיכרון (כי אני מעדיף SKYLAKE), לוח אם, אמצעי אחסון (SSD 600 GB בערך יספיק) לא חייב SSD עצום, מספיק 500 בערך…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לכם 3,000 דולר פנויים? כעת תוכלו להשקיע אותם בדגם העליון של הטאבלט או המחשב הנייד מבית מיקרוסופט מחשבי ה-Surface של מיקרוסופט מעולם לא כוונו אל הקטגוריה התקציבית של השוק, אך נראה כי הדגמים החדשיםאשר זמינים לרכישה עכשיו מקפיצים אותם מעולם ה'פרימיום' אל קטגוריה חדשה לגמרי, ששמורה לעשירים המופלגים ביותר בלבד. הדגמים החדשים של טאבלט ה-Surface Pro 4 ושלהאולטרבוק ההיברידי Surface Book מציעים כונני SSD בממשק ה-M.2 ובנפח של טרה-בייט שלהם, שלא היו זמינים עד כה ומהווים למעשה יישור קו אל מה שניתן לקבל במחשבים ניידים בהם כונני ה-SSD עדיין מתבססים על מארזי 2.5 אינץ' סטנדרטיים (כשהיתרון בביצועים הוא כמובן אצל ה-M.2 העדכני, תודות לממשק ה-PCI-Express הישיר שלו), והמחירים הם …
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מבקש המלצה למפרט מחשב: מסך ברזולוציה 4K-5K בגודל 27" ומעלה מעבד i7 רצוי דור 6 מעבד גרפי לביצועים חזקים בעריכת וידאו ולתמיכה במשחקים ברזולוציה 4K בהגדרות גבוהות זיכרון מ 32GB נפח איחסון 1TB SSD איוורור שקט במיוחד בסולם 8 שימוש עיקרי במחשב: תיכנות ב Visual Studio, עבודה בפוטושופ. שימוש משני: עריכת וידאו ברזולוציה 4K, צפיה בוידאו, משחקים לדוגמא GTA V דרישות המסך: בהירות גבוה עדיף יותר 350cd/m2 רמת השחור כמה שיותר נמוכה ניגודיות כמה שיותר גבוה גמה כמה שיותר נמוכה תקציב מקסימלי 15K.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta V, Blade and Soul, Cod Black ops 3 (רוב המשחקים הכבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי שבת שלום לכולם. קוראים לי נוי אני מחפש מחשב נייד לא גיימינג. המטרה העיקרית של המחשב היא לסרטים,מוזיקה, אינטרנט יוטיוב סקייפ וכו'. (לא גיימינג) חשוב לי שמחשב הנ"ל תהיה יציאת HDMI וכרטיס גרפי תומך תכני HD וסרטים באיכות גבוהה ירוצו חלק ללא תקיעות . חברה מועדפת- אין תקציב- 2000 ש"ח אזור- שרון-מרכז תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום ברצוני לבקש את עזרתכם לפני רכישת מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם זה שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. tomb raider החדש, the witcher 3, the division -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ''22 -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר ביקש ממני שאעזור לו לבנות מפרט ב 6000 (גמיש), לא מחשיב את עצמי מומחה גדול אבל עדיין דואג להישאר מעודכן מפה לשם (בעיקר קורא, פחות מגיב). אמנם הייתה לי חריגה אבל לדעתי ברמה שמצדיקה את עצמה. השיקולים שהיה חשוב לו: גיימינג, התעסקות בתחומי רשתות ווירטואליזציה (אין לי מושג מה זה הנחתי שדורש כח עיבוד) השיקולים שאני הכנסתי: מראה והתאמת רכיבים, להשאיר אופציות פתוחות לשידרוגים בעתיד (להוציא מהכלל לוח אם מעבד וספק) הקנייה הייתה באתר PLONTER, ואני חייב לציין לטובה את המבחר רכיבים הגדול באתר ואת ההרכבה הנקייה שעשו. מעוניין לשמוע מה דעתכם? אני יודע שבאתם צמאים לתמונות, אז בוא נעבור למפרט ולתמונות: עריכה מוסיף גם במלל למי שצריך: …
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-