עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני פונה אלייכם בהתייעצות לגבי איזה סוג מחשב יתאים לי ביותר ללימודים שלי 1) האם ישנו הבדל גדול בין 15 אינץ' לבין 12? בדגש על עבודה של שעות רבות ביום מול המחשב? 2) עד כמה המשקל הוא פקטור? 3) נדלקתי על מחשב של HP http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717659 שהוא גם כולל מסך מגע מסתובב. אני מוצא את זה נוח תיאורתית לשבת איתו בכל מקום לסובב אותו לחצי וכך פשוט לקרוא בו טקסטים בצורה נוחה. האם התיאוריה שלי נכונה הלכה למעשה? למישהו יש ניסיון עם עבודה על המחשב הנל? הוא נרא גם חזק בנתונים שלו וקל מאוד אך עדיין זהו מסך של רק 12 אינץ'. הכוונה לכל מחשב בתצורת טבלט PC שאלה נוספת היא האפשרות של מסך מגע שימושית לי בלימודי מהנדס או שאין הבדל בינו לבין מחשב נייד רגיל וזה סתם …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by I7210I,

שלום איך מוסיפים זיכרו למחשב WIND יש לי 30B ואני רוצה להוסיף לו זיכרון... תודה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היי כולם שאלתי כבר לפני זמן-מה, אך לא קיבלתי מענה.. ולכן החלטתי לנסות שוב. ברצוני לרכוש מחשב שישמש בעיקר לאחסון של הרבה מידע שיש לי, בין השאר חומר וידיאו שיש לי שמאוד חשוב לי. התקציב מאוד גמיש. המחשב ישמש בעיקר לאחסון ואולי לחיבור המחשב לממיר דיגיטלי/טלוויזיה בעתיד וכך לצפייה ישירה של הטלוויזיה במחשב ושל המחשב במסך הטלוויזיה (הייתי רוצה להוסיף בעתיד כרטיס טלוויזיה) הקאצ' העיקרי - נפח האיחסון - אני רוצה לחבר לו דיסקים קשיחים פנימיים בסדר גודל התחלתי של 6-4 טרהבייט, עם אופציה להוסיף עוד בעתיד. כמובן שמאוד חשוב הספק ורכיבים איכותיים שלא ישרף לי פתאום משהו.. =/ שאר המידע הרלוונטי, כתוב מטה... תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K+- אבל גמיש! מאוד! א) האם לנצל את כל התקציב א…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אורח נווה
    Started by אורח נווה,

אהלן, האם Nvida geforce 940mx טוב מספיק להריץ אוטוקאד ורוויט בצורה חלקה מספיק? אם לא- אילו כרטיסים ען או כרטיסים עם איזה דירוג ומעלה כן

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by nirmiranda,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - NBA Battlefield Cod GTA V וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ מסך חזק של Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. דוד שלי ביקש ממני לבוא לקנות איתו מחשב לבנים שלו, הם בני 6 שתיהם, בגלל זה הם צריכים רק אינטל, כי לפעמים יש עם AMD בעיות בגלל זה הם צריכים אינטל שלא יהיו להם בעיות וזה סופי. צריך מסך, לא צריך רמקולים, לא צריך צורב, ולא צריך DVD. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. בתי לומדת ב"בצלאל" שנה רא/שונה וזקוקה ללוח גרפי אלקטרוני. חשוב שיהיה משטח גדול. חשוב שיהיה באיכות טובה. שמעתי wacom הטובים ביותר. מישהו יכול להמליץ? תקציב עד 1500 ש"ח. אשמח להמלצות.

8. 1. מה התקציב המקסימאלי?4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב במלואו, אל להימנע מחריגות רציניות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,סרטים ותכני HD, עבודה משרדית,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מחשב חזק עם דגש שיוכל להריץ משחקים על הגדרות גבוהות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים: משחקי יריות,ספורט - Battlefield,Fifa,NBA. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הג…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by jackhammer,

DELL INSPIRON XPS M1210 C2D T7200 2.0GHZ WIN HOME 12" 2GB, DDR2 533MHz DVDs/CDs +/- RW 120GB 5400RPM בטריה 85WHR WIRELESS+BLUTOOTH עכבר אופטי 1704$ עם 3 שנות אחריות+ אחריות נגד נפילות ונזילות מה שחשוב לי מאוד בנייד הזה זה שיהיה קליל במשקל ולא יהיה יותר מדי חם בחרתי בDELL בגלל האחריות היוצאת מן הכלל שלהם אם יש למישהו מודל אחר יותר טוב או אותו דבר אבל יותר זול אני ישמח לשמוע תודה [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם, התבקשתי להרכיב מפרט לאחים שלי הקטנים בני ה- 7 של מחשב לכל מיני משחקי דפדפן ודברים פשוטים.. התקציב הוא 1500 עם חריגה ל- 1800. בניתי מחשב על פי ההמלצה בקישור הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137588&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 ורציתי לדעת האם בחרתי דברים טובים שיספיקו לצרכים של: משחקים דפדפן, סרטים וכדומה.. את המפרט בניתי ב- KSP בקישור הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..396.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16014&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist אין יותר חריגות מהתקציב, גם ככה חרגתי.. מקווה שהבאתי מספיק פרטים, תודה רבה לכולכם על העזרה =]

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. דגם מארז: מארז לפנטיום 4 כרטיס מסך:ABIT SILURO FX5200 DT דיסק קשיח WD SATA2 8MB 160GB DDR (זכרונות):1GB DDR2 667MHZ CEON לוח נוכחי: אסוס P5VDC-MX-לא עובד מעבד נוכחי: אינטל פנטיום 4 PD820 2.8 2M DUALCORE צורב עם חיבור IDE ספק כוח-לא עובד האם יש ביקוש לחלקים ישנים? אני מעדיפה למכור הכל ביחד, לא הולכת לפרק חלקים.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ma48,

לצורך יישומי אופיס / אינטרנט / תכנות - (ללא משחקים) במה מתבטאים ההבדלים בין מעבדים אלה?

13. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! ~8K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? Gaming א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Firefox, gaming, emulation ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680x1050 (+אפשרות שאני יקבל HD בקרוב). * באיזה סוג משחקים תשחקו? מודרניים זאת הדרישה. אמולציה. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (Hopefully) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם …

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=320&t=1 זה נודע לי כי אני עובד במקום מתחרה. המחירים הכי זולים שיש, ללא ספק. אין פה שום מטרת פרסום. חשבתי שזה יעניין אנשים שמעוניינים בנייד חדש. גם אני לא ממש יודע מה תוקף המבצע, אם תוכלו לעדכן זה יהיה מעולה לטובת המשתמשים.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. 1. מה התקציב? 6K 2. מטרות המחשב? משחקים (כבדים), צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר (חוטיים), רמקולים (5.1) אל-פסק 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד Intel, לוח אם Asus, קשיח עד 640 של Samsung, מסך 22 של Asus, מקלדת, עכבר ורמקולים של Logitech 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן . יש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן 7. האם אתם צריכים הרכבת מחשב במעבדה? כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? קירור נפרד למעבד (לא סטוק), זיכרונות 2GB בלבד, מארז עם לפחות 3 מאווררים שקטים וזרימת אוויר טובה 9. האם חשוב שקט? עד כמה? כן, מאד 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמ…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by dpv1,

הצרכים שלי בעיקרון הם לימודים ומשחקים הראשון: dell inspiron n5110 i5 +nividia http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-n2410m.htm מחיר:3400 ש"ח השני: hp pavilon 6020ej http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12400 מחיר :4100 כמו שאתם רואים הפער במחיר די גדול האם זה מצדיק להוסיף 700 ש"ח בשביל מחשב חזק כמו הhp ועוד שאלה מה עדיף לקנות עכשיו או לחכות כי שמעתי שבקרוב יוצא win8 וכרטיסי מסך חדשים של amd תודה לעוזרים בבקשה לנמק!!!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אז ככה אני חשבתי בסכום של 2000 שקלים לבנות לו את המפרט הזה : כעיקרון הוא מחשב בעיקר למשחקים... האם ב 2000 ש"ח אפשר לבנות יותר טוב מיזה? בחריגה של עד 100 ש"ח ולא יותר. תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by dror98,

אז המחשב שלי כבר ישן ובנוסף הלוח אם חצי נדפק, אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש השאלה היא איפה? אייבורי וksp קצת יקרים יש מקום יותר איכותי וזול באזור המרכז? לפני התקציב רק אגיד שיש למחשב כרטיס מסך מעולה GeForce gtx 750 ti שמאוד סיפק אותי עד היום השאלה היא האם ניתן להעביר למחשב חדש או שלא שווה? התקציב הוא סביב 2000 עד 3000 עם העדפה לסביב 2500, מחשב שלא ישמש לגיימינג כבד אבל אולי כן משחקים כמו פיפא21 או fm21 תודה רבה ומצטער על חוסר סימני הפיסוק אני מהפלאפון

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי לכולם ! ראיתי פה כמה וכמה מפרטים של מחשבים חלקם לגיימינג חלקם לעריכות וידאו , אני צריך מחשב עם דגש על ביצועים RAM ומעבד חזק , אם אפשרי להכניס גם כרטיס מסך טוב בשארית התקציב זה יהיה מבורך אבל שלא יעבור על חשבון הביצועים 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

20. שלום, המחשב של ההורים שלי נהרס - ויש צורך לבנות להם חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח חריגה של עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש מאוד מינימלי, גלישה באינטרנט מידי פעם, אופיס כשצריך. בכל אופן, חשוב שהוא יוכל להפעיל סרטים באיכות HD אם יהיה צורך ויחוברו אליו שני מסכים בו זמנית (מסך מחשב וטלוויזיה, שניהם 1080p). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש אפשרות לקחת מהמחשב שנהרס את הציוד הנ…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22961614&af=2054 אני מניח שימכר בסביבות ה-3000 ש"ח. אני עדיין מחפש מחליף ל-ASUS R2H המזדקן שלי - טאבלט קטן, קל ודק ככל האפשר שמריץ WINDOWS מלא, מסוגל להציג 720P ועם יציאה נורמאלית למקרן. האם ה-W500 יעמוד במשימה? חשבתי על ה-SLATE המפלצתי אבל הוא אוברקיל לשימושים שלי ועדיין מעט גדול וכבד לטעמי (אם כי המפרט שלו מדהים ויתכן שמצדיק זאת).

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. תקציב - 2500-3000 ש"ח, אפשר לחרוג מטרות המחשב - המטרה המרכזית ביותר היא שימוש משרדי (אינטרנט ואופיס), המחשב נקנה לצורך לימודים/פסיכומטרי. מטרה משנית היא צפייה בסרטים. אין לי כוונה להפעיל משחקי מחשב כבדים על המחשב אם יהיה ניתן להפעיל לדוג' Counter strike 1.6 ומשחקים ברמתו - מה טוב. בכל מקרה, אין לקחת מטרה זו על חשבון שאר הדרישות. גודל המסך - לא ממש מכיר את הגדלים אבל שיהיה בינוני, 15 אינץ בערך, לאחר ביקורות חלוקות אני כבר לא יודע מה עדיף - מט או מבריק, יש לציין שלפחות בזמן הקרוב המחשב יהיה כמעט כל הזמן בבית משקל רצוי - שלא יהיה כבד מאוד, אני לא צריך שיהיה קליל כמו נייר, כנראה שהוא יהיה יותר בבית מאשר שאני אסתובב איתו זמן סוללה - שוב, אני לא יודע ביחס למחשבים ניידים אבל שי…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Globalization,

תקציב: 8,000 שקלים חריגה: ללא חריגה השימושים: גיימינג כבד וקצת סרטים האם אבצע אוברקלוקינג? לא חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מערכת הפעלה נפח איחסון SSD/HDD: עד 1.5 TB גג ציוד היקפי נכלל בתקציב שיש צורך: מסך לניצול החומרה משום שיש לי מסך FHD. העדפות ספציפיות למארז: סירקולציית אוויר טובה, לא גדול, חלון צד ואשמח ללדים האם יש צורך בכונן דיסקים? לא, אנחנו ב 2020 חשיבה על שדרוג עתידי? לא יודע, סומך עליכם העדפה לחנות? רק מאילת, ההורים גרים שם. הערות: אם ניתן להכניס קירור מים (אם יש אפשרות וצורך), כנל RGB בזיכרונות וכרטיס מסך, זה יהיה מצויין. בנוסף - יש לי מערכת הפעלה, אין טעם לכלול במפרט.

24. היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - בניתי בעצמי משהו והגעתי ל 8K, המטרה העיקרית היא משחקי מחשב אז אם אפשר להגיע ל 80-90 אחוז מהביצועים של מפרט כזה ולחסוך 2000 שקל אני לא אתנגד ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב (Overwatch, Battlefield 1, GTA V וכו') ופיתוח תוכנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכי 23 אינצ' (1920X1080 וטלוויזית 42" (1280X720) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. [TABLE=width: 100%, align: left] [TR] [TD=align: right]זכרון[/TD] [TD]Crucial 8G DDR3 1600Mhz[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%, align: left] [TR] [TD=align: right]כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 660 GV-N660OC-2GD [/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] מעבד: Intel Core i5 4430 דיסק קשיח: ssd 160 gb ספק כוח: w 550 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V עזרה בבקשה... - - - תגובה אוחדה: - - - אפשר גם gtx 760 במקרה הצורך אם צריך

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים