ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? כנראה אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב .ו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ככל הנראה עדיין לא סגור אבל לא משהו פחות מ14.5 זה בטוח * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי במיוחד אבל שלא יהיה זללן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? חיובי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 700GB SSD * כונן אופטי? ממש לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
המטרות העיקריות הן סרטים וסדרות, שיריץ כמו שצריך גם וידאו ב1080. לא משנה גודל המסך והרזולוציה, רצוי שהמשקל יהיה נמוך. זמן סוללה לא קריטי. עדיפות לכונן כמה שיותר גדול (אני פיראט דגול ) אין העדפה לחברה, מערכת הפעלה אפשר להתקין גם בבית. אם יש אפשרויות טובות ביד 2 אפשרי, אבל תמיד עדיף חדש. תודה רבה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום רב חברים, ברשותי יש מחשב נייד מסוג Lenovo M30-70 שמשמש אותי לצורך לימודים בעיקר. מפריע לי שהוא נוטה להיות לפעמים איטי ורציתי לבדוק האם ניתן לשדרג בו RAM ולהוסיף SSD. במידה וכן, איפה ניתן לעשות זאת? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת את המחיר של המחשב שלי כיום(יש אחריות על כל הרכיבים אבל לא בישראל כי זה לא נקנה בישראל) מעבד I7-4790K לוח אם asus maximums vii ranger 16GB ram kingston דגם מדוייק איני יודע כרטיס מסך Gigabyte GTX 970 G1 Gaming 1Xssd samsung 840 evo 2TB WD ספק כוח SEA SONIC 650 מארז cmstorm של cooler master תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב (מדיה סנטר) Mini-ITX שישמש אותי גם לעבודות גרפיקה בפוטושופ וגם לעריכה בתוכנת וגאס. ההתלבטות שלי היא בעיקר לגבי המעבד. האם זה יהיה חכם להשקיע במעבד כזה או שבגלל שכרטיס המסך שבחרתי חזק אין למעבד חזק משמעות גדולה ועדיף לקנות מעבד קצת חלש יותר אבל משמעותית זול יותר. ראו הקונפיגורציה המתוכננת מטה: תבוא הברכה על העוזרים. מארז: HTPC, Elite 130 CoolerMaster ספק כח: Seasonic M12II-520 520W מעבד: Intel Core- i7-6700 3.4GHz Skylake מאוורר למעבד: Scythe דגם Kodati לוח אם: Asus ,H110I-PLUS, Chipset H110 דיסק קשיח: Western Digital Black WD3003FZEX 3TB, SATA 6, 7200 RPM דיסק SSD: SSD Intel 535 SSDSC2BW120H601 120GB זכרון פנימי: Kings…
-
- 26 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש בתקציב של עד 8K , כמובן שעדיף פחות כמה שאפשר. אני עובר משימוש בלפטופ כמחשב עיקרי למחשב נייח לאחר התלבטויות מכיוון שהגעתי למסקנה שהחלק הכי חשוב לי הוא אופציות השדרוג שהרבה יותר מגוונות בנייח. המחשב ישמש לתכנות כבד כולל וירטואליזציה וכו' , לכן המעבד שנבחר יהיה i7 6700K (הK לאו דווקא בגלל ה OC אלא בגלל תדר הבסיס הגבוה יותר). כמו כן אני יודע שאצטרך 16GB זכרון (DDR4 כמובן) , SSD בגודל של עד 250GB וכונן קשיח בגודל של לפחות 2TB (אם נשאר תקציב אז 7200rpm,אם לא זה פחות חשוב) . - אין לי מושג לגביי קירורים למינהם - לא למעבד בפרט ולא למחשב בכלל,לכן אני אשמח אם תסבירו את הבחירה שלכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חדשים בקופסה, ומעולם לא נעשה בהם שימוש. מדובר בגרסת ה-RETAIL של ספק הכח עם אחריות של 5 שנים. המארז של Fractal Design בצבע שחור, ומעולם לא הוצא מהקלקרים והניילונים. בכמה אוכל למכור אותם להערכתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב הישן למחשב חדש, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט מחשב. אני יענה על השאלון שבנעוץ. זהו נראה לי. כמובן להוסיף ספק כח (איכותי - המחשב פועל 24/7), כונן דיסקים, כרטיס רשת אלחוטי ושאר הדברים הסטנדרטיים שכלולים במפרט. אם עפתי על עצמי קצת.. וזה חורג מהתקציב, אז זה תלוי בכמה ולפי זה אחליט אם לוותר על חלק מהדברים. אשמח לקבל ממכם המלצה על מפרט מלא. (מחנות כלשהי כמו KSP, TMS או אייבורי) תודה רבה רבה מראש! וסורי שקצת חפרתי
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב חדש שבעיקר יחזיק לטווח ארוך, משחקים מדי פעם אבל לא באופן קבוע אבל כן מעוניין שתהיה את האופציה להריץ על הגדרות גבוהות לפחות בשנתיים הראשונות. עובד ולומד המון על המחשב, חשוב שיהיה יחסית שקט וקריר עד כמה שאפשר (יש אפשרות לשדרג לקירור מים למעבד). הרכבתי את המפרט הבא: הסר שם המוצר כמות מחיר Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב שלם בלבד 1600₪ Asus Z170I Pro Gaming 801₪ בקניית מחשב חדש בלבד- DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Black …
-
- 26 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מחפש נייד 14" או 14.1 מבחינתי זה הגודל האידיאלי- מספיק גדול להקלדה ומספיק קופמקטי לנשיאה תקציב- עד 4K עדיפות לכיוון 3K ככל שיענה על דרישותיי: מעבד: I5 מדור 4 ומעלה, או I3 דור 6 זכרון: 6GB ומעלה אחסון: SSD חובה 128 ומעלה משקל: עד 1.75 קילו כל השאר פחות חשוב. יש לחברה שלי HP ENVY 4 שאני מאוד אוהב לעבוד איתו. מקלדת נוחה מאוד. אז חשבתי ללכת על זה שנראה מתאים לדרישות שלי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=16629 אלא אם כן תגידו שמדובר בקטסטרופה. או שיש אותו במחיר טוב יותר במקום אחר לצורך ההשוואה, אני היום עובד עם ASUS UX31E וחושב שהוא נייד מאוד לא נו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניתן גם בחול כאשר המחיר כולל את מיסי היבוא והמעמ.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם אני יכול להרחיב לאחר הקניה את האחריות לשנה על מחשב של דל שנקנה בחו"ל? וגם איפה אני מוצא את המסמכים שצריך למלא כדי להעביר את האחריות לארץ כך שאוכל לקבל תמיכה כאן ולא לשלוח את המחשב לחו''ל.
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ע"פ הנתונים שכתובים בהמשך. תקציב: 2500האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: עד 3000מהם השימושים במחשב?לימודים, סרטים HD ומעט גיימינגבמידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק CS:GO / NEED FOR SPEED ...העדפה למאיץ גרפי.מתי מתוכננת הרכישה: בשבוע הקרובהאם יש חברה מועדפת למחשב הניידdell,ibm,asusהאם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: כן גודל קשיח מינימלי: 500 ג'יגה / 1 טרה אם זה הבדל לא משמעותי במחיר האם לתת דגש לזמן סוללה :לא קריטי גודל צג רצוי: 15.6 האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: לא. אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. עיר מגורים: חולון האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה באמצעות משלוח…
-
- 31 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני מתעניינת במחשב נייד PC לצורכי גרפיקה ווידאו, מבחינתי שיהיה חזק מאוד מעבד הכי חזק של אינטל אם אני לא טועה I7 הוא הכי חזק?, מינימום 12 ג'יגה זכרונות, נפח של לפחות טרה דיסק קשיח, ודיסק מהיר יותר מ125 מגה, התקנה של win 10 64 BIT , אמין יציב לאורך זמן אבל חשוב מאוד שיחזיק עם כל התוכנות של עריכת וידאו וגרפיקה כמו פוטושופ ופרמייר אפטר אפקט וכאלה, אודה להצעה תודה. אם אין הצעה לפחות אשמח לדעת כמה זה אמור לעלות לי בערך,
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? ~3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. arma 3, squad, insurgency, GTA V כבדים בקיצור -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מכוון לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, דיסק קשיח. …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלם לחברי הפורום. המחשב הגיע לגיל 8 ושבק חיים. שני שימושים עיקריים למחשב: 1.שימוש ביתי - גלישה, מייל, אופיס, youtube וכדומה 2. קצת משחקים - לרוב RPG מהסוג של PILLARS OF ETENITY ומדי פעם סימולטורים אבל לא חייב שיהיו על ההגדרות הכי גבוהות תקציב - 3500 ש"י ללא מסך או ציוד היקפי מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 סה"כ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, גלישה ואופיס. משחקים אבל לא החדשים ביותר עם הגרפיקה המטורפת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזד…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרסמתי פה כבר מפרט למחשב גיימניג ואחרי עזרה ועצות ממכם (והאמת גם כמה טעויות שמצאתי אצלי) אני הרכבתי מפרט חדש. מזכיר שהמטרה היא גיימינג כבד, כרגע לא ארצה לעשות OC אבל בהמשך לאחר שהחומרה תתחיל להתיישן כן ארצה לתת פוש קטן. מעבד אינטל Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Box http://ksp.co.il/?uin=27983 לוח אם MSI Z170A Gaming M5 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI http://ksp.co.il/?uin=28108 זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit http://ksp.co.il/?uin=29057 כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III http://ksp.c…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי זה מפרט שבנו לי : http://www.tms.co.il/preview/spec/q35vpfwd/1 התקציב שלי הוא 350 שקל עם 200 ש"ח חריגה אם הכרחי יש לי מארז טוב,מסך,צורב,וssd 120GB מהמחשב הנוכחי איך המפרט הזה? מה הייתם משנים אם בכלל? אני לא משחק משחקים כבדים במיוחד
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש איזו תוכנה מיוחדת שנותנת אפשרות להגביר את הווליום של הרמקולים של המחשב? זה הכי גבוה אצלי וזה חלש
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום רב, חברתי האדריכלית זקוקה למחשב חדש לצורך עבודה עם תוכנות גרפיקה כגון vray for sketchup, autocad, Photoshop וכו' (לא מאיה או 3DMAX). היא מתכננת להשתמש בהן לשרטוט, וביצוע רנדורי תלת מימד. התקציב שלה הינו כ-5K ש"ח. אפשר לחרוג בכמה מאות ש"ח אם באמת יורגש שיפור בביצועים. בתקציב יש להכליל מסך 24" איכותי, אך לא נדרשים SSD או זכרונות פנימיים שנרכשו בנפרד בבלאק פראדיי. אין צורך בציוד הקפי נוסף. (נרכשו: כונן SSD EVO 850 250GB , וזכרונות פנימיים של crusial Crucial Ballistix Sport 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1600 MT/s (PC3-12800) UDIMM Memory BLS2KIT8G3D1609DS1S00/ BLS2CP8G3D1609DS1S00) מתכננים לרכוש מ-KSP או IVORY. אבקש דעתכם לגבי המפרט שבניתי…
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי חברים, התקציב שלי הוא בין 3000-5000. אני לא רוצה מחשב לגיימרים אבל אני צריך כרטיס מסך נורמלי (ואפילו מעדיף אחד טוב) כי אני מידי פעם רואה דרך המחשב נייד סרטים במסכים של 24" ושל 50". בעיקר אני רוצה שהוא ירוץ מאד מהר באינטרנט וגם כשהוינדוס עולה. אני גם צריך שהמחשב יוכל להתמודד עם תוכנות כמו SOLID WORKS. זיכרון מינימום 8GB מבחינת כונן קשיח 500GB-1TB אני חושב שיספיק אם כי שמעתי ש SSD הזה ממש טוב אז בגלל שSSD יקר יחסית אני חושב שאסתפק בגג 500 GB או דרגה אחת פחות אפילו. מבחינת מעבד אני מעדיף של אינטל (אולי אוכל להשיג דרך החברה (אינטל) מעבד שיעלה לי יותר זול). לסיכום אני רוצה שהמחשב יריץ ממש טוב סרטים ולא יתקע וירוץ ממש טוב באינ…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך להפיק את המיטב מהתקציב שלי למחשב נייד בסיסי. מהו המחשב הטוב ביותר שניתן למצוא כיום ב-KSP בתקציב הזה? אין דרישות מיוחדת מלבד מסך 15.6 וחובה שיהיה כונן DVD תודה.
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?list_compare=.29958..29679..28773. שלושת אלה, המחשב מיועד לגלישה, צפיה בסרטים ולפעמים עריכת תמונות קלה. וחשוב ips. הyoga הזול נראה כמו מה שאני צריך, חוץ מהמסך המגע שמיותר מבחינתי ואין לי שימוש במגע. ה 500s מגיע עם מפרט זהה לחלוטין, אך ללא מגע ומסך מעט קטן יותר, למה הוא יותר יקר? וה yoga השני הוא כמו הראשון רק עם כרטיס מסך יחסית טוב יותר, לא יודע עד כמה זה משמעותי, אבל גם מסל מגע שאין לי צורך, פשוט המפרט טוב. מה עדיף מאלה? או שיש משהו אחר טוב יותר בתקציב?( קונה באילת)
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אפשר חוות דעת על המפרט הבא, מחשב בייתי אינטרנט \תיכנות חשוב שקט תקציב לא מוגבל יש לי הארד דיסקים אז לא צריך הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 961/942 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח CT16G4DFD8213 - Crucial - 16GB DDR4 PC4-17000 - CL15 - Dual Ranked - x8 based - Unbuffered - DDR4-2133 - 1.2V... אחריות לכל החיים - הזמנה מיוחדת. זמן אספקה עד 15 ימי עבודה כמות: - 1 - 587/575 ₪ לוחות אם - Intel LGA11…
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאיו, גיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, סוני וגאס, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-