ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K ,עדיפות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (צריך מעבד טוב) ומשחקים קלים, בסדר הזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ס…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחפש מחשב לאח שלי שמטרתו העיקרית היא עבודה משרדית בסיסית. במקרה הכי טוב יש קצת football manager. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, חריגה של 200-300 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7-8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות, המחשב ממקום בחדר השינ…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לעזרה. מרוב דגמים הסתבכתי בעצמי וצריך טיםה סדר. תקציב: 3500₪ אפשרות חריגה של 300₪. שימושי המחשב יהיו : לימודים (הנדסת תוכנה) , טיפה סרטים והרבה אינטרנט. אין צורך בציוד הקפי. שקט פעולת המחשב רצוי במידה סבירה ולא מעבר. משקל :איזור ה2 קילו, מסך 14-15.7'. (לא משו שיפסול מחשב אבל....) רצוי שיגיע עם מערכת הפעלה מותקנת. אין העדפה לחנות מלבד שיהיה זול . קניית המחשב תיהיה בשבוע הקרוב. הדברים שחשובים לי לפי סדר יורד בעיקר הם: הכי חשוב... שיחזיק לכמה שנים טובות, שיהיה אמין. שיהיה עם מעבד כמה שאפשר מתקדם. שלא יתקע. סוללה חזקה יחסית. מסך עם ראות טובה. ואם אפשר חברה עם ש…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד טוב ואמין בטווח מחירים של 4000 -5000 ש"ח. מטרות המחשב? עבודה משרדתי מאומצת - המון אקסלים במקביל, אקסס, פוטושופ וכו' - שימו לב שלא מדובר פה על קבצים קלים אלה על משהו מאוד כבד (המחשב הביתי שלי יישן אומנם אבל די חזק - מריץ את כל המשחקים יפה, אבל לא תמיד סוחב בקלות את האקסלים הללו). גודל המסך? 15.6 בערך?, מה דעתכם על 17.3 - זה משהו שאפשר לקרוא לו עדיין מחשב נייד? רזולוציית המסך? 1920X1080 - בבית אני עובד על מחשב שמחובר למסך טלוויזה 37 אינטש ברזולוציה הזו - אז אני רוצה משהו דומה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו שאני חושב עליו, יש משהו מסויים לישם אליו לב? משקל רצוי? משהו נייד - אבל לא היסטרי. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא היסטרי - מה ה…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלוo, זקוקה למחשב חדש גם לגיימינג וגם לעבודה בסביבות 4K ללא כרטיס גראפי. את כרטיס ה1070 אקנה בעוד כמה זמן בחו"ל בציפייה לירידת מחירים. השאלון: . מה התקציב המקסימאלי? K4 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪. רצוי לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה – אופיס, סרטים ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - שימוש כבד: יומיומי ולאורך כל היום כולל פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. – fallou…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אפשר לבנות מכשיר הקלטה לטלוויזיה כמו TIVO, yesmax או hot magic ?? אני כותב מה שאני בטוח שצריך, אם יש עוד משהו שצריך אז תגידו לי. שני כוננים קשיחים של 160 GB במערך raid0 מארז MID כמה שפחות רועש תמליצו לי (שום מילה על טרנספורמר) עם איזה דלת יפה (הוא צריך לעשות רושם בסלון) כרטיס טלוויזיה עם שלט ושיחובר אליו הממיר והשידור יצא מהכרטיס לטלוויזיה (תמליצו) מעבד Athlon 3000+ 939pin venis לוח אם 939pin רגיל ובלי מאווררים מיותרים (חוץ משל הNB שאני אחליף לו לקירור פאסיבי של זלמן) סוניק טאוור למעבד בלי מאווררים עליו. כרטיס מסך אני צריך? כי אני אצפה במחשב דרך הטלוויזיה. זכרונות 256+256. תזכירו לי מה עוד אני צריך.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השבוע בעזרת השם את מזמין את המחשב אחרי ציפייה של חודש שבלבלתי לכם תשכל טוב אז הנה הוא עשית כמה שינויים קלים מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1080 1 1080 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P-4P800 sb,SATA,lan 610 1 610 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Kingston 270 2 540 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1570 1 1570 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 400 1 400 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? CD Recorders Price Units Total LG 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מ…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כפי שמצוין בכותרת, אני חושב לרכוש מחשב נייד חדש ותהיתי האם איזו הצעה מבין אלו שישנן ברשתות השיווק הגדולות למחשבים לרגל Black Friday תתאים לי. כיום יש בשרותי מחשב נייד מבוסס Intel Atom שמוציא אותי מדעתי עם ביצועיו העלובים. לא יהיה קשה להשביע את רצוני מבחינה זו, אלא שהאטום הוא מתחת לכל ביקורת. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יהיה עמיד מאחר והוא תמיד בתנועה. מצד שני, מאחר ומחשב כזה סופו להינזק בשל רשלנותם של עוברי אורח זרים, הייתי מעדיף להוציא כמה שפחות כסף. אם הסכום אינו מספק (איני בקי במחירי מחשבים ניידים של ימינו), אמרו מה מחיר הסף הנדרש על מנת לענות על רוב הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? עד היום הסתדרתי עם 12.1" ב…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לנובו יוגה 3 ונשפך עליו קצת מיץ מזמן. עכשיו המקשים שנשפך עליהם נהיו דביקים. מה אמי עושה במצב כזה? זה מחרפן אותי! המחשב דיי חדש מה אתם מציעים לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני אשמח לעזרתכם ולהמלצות בנוגע לקניית המחשב הנייד הבא לעסק. כל עצה ועזרה תתקבל בברכה. * מטרות המחשב? המחשב נקנה לטובת עבודה אינטנסיבית על התוכנה לתיכנון מטבחים: ראומפלאן- Raumplan. חוץ מזה עבודה משרדית שוטפת. להלן הדרישות כפי שמפורסמות ע"י החברה. אני מעדיף את המומלצות+ ולא את הבסיס. דרישות חברה המחשב יקנה באילת בשאיפה בסופש הקרוב(בעזרתכם). כלומר צריך להיות במלאי של אייבורי/KSP או חנות אחרת באילת. תקציב עד 5.5K. במידה וזה הכרחי וממש משתלם מבחינת יחס עלות תועלת ניתן לחרוג עד 6K. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיף מבריק אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? רצוי fullhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד חדש ויש באפשרותי לקנות בארה"ב - משפחה משם שמגיעה לבקר בארץ. מטרת המחשב - תכנות (סטונדט להנדסת תוכנה), סרטים. גודל המסך - 13.3" - 14" או 15.6" רזולוציית המסך - FHD (אין לי כל כך צורך בUHD). זמן סוללה - זמן סוללה ארוך, מאוד חשוב בשבילי. כונן קשיח - SSD 256GB לפחות. (או 1TB עם 16-32GB SSD). זיכרון - 8GB. העדפה לחברה: Dell, Asus, Lenovo תקציב - 5000 ש"ח / 1200 דולר. 1. ההתלבטות העיקרית שלי כרגע זה אם אני רוצה מחשב שהוא 13-14 אינץ' או 15.6 אינץ'. כי מצד אחד יש לי בבית מסך 24 שאני מתחבר אליו, אבל מצד שני יש לי עוד שנה באוניברסיטה שאני אקח אותו איתי. (והיום אני עם 15.6 ולפעמים הוא גם מעצבן אותי שהוא קטן). בכל מקרה אשמח לקבל הצעות גם וגם. 2. אשמח לשמוע המ…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתייעץ איתכם בקשר למחשב שאני רוצה לקנות. בגדול, אני רוצה: מעבד i5 לפחות 8 ג'יגה ראם כרטיס מסך לא מובנה SSD שירכש בנפרד ויהיה ניתן להוסיף (או להחליף) בכונן הנוכחי בכוונה לא מילאתי את הטופס כי יש לי כבר כיוון אחרי שחפרתי קצת באינטרנט ובהמלצות שלכם. אני מתלבט בין המחשבים האלו: http://ksp.co.il/?list_compare=.23773..24604..23770. חשובה הניידות! פלוס עיקר העיסוק הוא תכנות, צפייה בסרטים ומשחקים לא כבדים (לכן אני קצת נוטה ל FLEX 2) חשוב לציין: המחשב יקנה באילת ! התכנון הוא לשדרג ל256GB SSD, אך אם אקנה את הFLEX 2 כנראה שלא אסתפק רק ב256 כיוון שההחלפה היא 1 מול 1 ולכן אקנה 500GB כנראה. אשמח אם תגידו לי מה היתרון של כל מחשב על אחר ועל איזה אתם ממליצים. …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה- כבר חודש שאני חוקרת ומתייעצת ומבררת.. הגעתי לשלושה מחשבים, של HP מתוכם אני צריכה לבחור אחד. חשוב להדגיש- אני סטודנטית להנדסת אדכילות ועיצוב פנים וגם-גרפיקה ממוחשבת. אני לא עובדת עם זה הרבה אבל המחשב הוא לשם עבודה עם תוכנות כמו- פוטושופ, אילוסטרייטור, אוטוקד וסקצ'אפ. אלו שלושת המחשבים + המפרט: 1.HP Pavilion dv6-3299en http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5081518-5037376.html?lang=he&jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%20Pavilion%20dv6-3299en%20Rossignol%20Edition%20Entertainment%20Notebook%20PC&cc=il 2. HP Pavilion dv6-3150ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
GA-7VA ATHLON XP 2700+ DDR 512MB 333MHz FORTISSIMO III 7.1 Westran Digital 80GB 7200RPM IDE 8MB CACHE Segate 30GB 7200RPM יש לי כבר DVD PIONEER X16 X40 יש לי כבר YAMAHA CRW-F1 יש לי כבר SUME TI4200SE 64MB יש לי כבר זהו זה זה המפרט מה אתם חושבים שאתם הייתם משנים? דרך אגב אני לא עושה אוברקלוק
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חדש והנני רוצה לקנות מחשב חדש, והנה הפירוט: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני מוכן להשקיע עד 5,000 ש"ח פחות או יותר (12 תשלומים) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, אינטרנט, הורדות כבדות, תוכנות כבדות, משחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת+עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי דיסק קשיח וצורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל 6. האם …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ללא מקלדת / עכבר / מסך ( שיש לי כבר ) בסביבות ה- 4,500 ש"ח. אני מעוניין לקנות ב - Zigzag2000 ( מקירבה לבית ומהמלצות בעיקר ), בכל מקרה, המחשב הוא לשימוש תוכנות גרפיקה ( פלאש, פוטושופ וכו' ), מדי פעם למשחקים ( כך שלא צריך את כרטיס המסך הכי מטורף בעולם ). ושאר תוכנות סטנדרטיות ( Outlook, word , IE )... קודם כל אשמח לדעת את ההבדל בין Socket 754 לבין Socket 939, האם הבחירה בזה משנה לפי השימוש העיקרי של המחשב ? אני מעוניין ב - ג'יגה זכרון DDR. - כרטיס קול - Creative Sound Blaster Live 7.1 - 24 BIT - RETAIL ( שמחירו 199 ) - הארד דיסק של 200 ג'יגה. - צורב NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (BLACK) DUAL LAYER ( מחיר 359 ) - מארז בעל איוורור טוב, הבנתי שמעב…
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים! אחרי שיטוט וחיפוש ובדיקה מדי פעם כאן בפורום אני יודע שכיום מלך הביצה הראשי זה הווינד. מכיוון שכתלמיד הוא טיפה יקר לי כגאדג'ט חמוד צדדי חיפשתי לי נייד (נט בוק) לדרכים וכאלה ובזמנו מצאתי את ה-EEE המקורי הראשון בגרסאת ה-4 ג'יגה שהיום נמכר במחיר טוב של 999 ברונלייט יבואנית אסוס בארץ בגלל "אריזה פגומה". היום לפתע אני משוטט לי ברשת באתרים ומצאתי הפתעה מפתיעה- נט בוק חמוד וקטן במחיר מדהים של 898 שקל שזה ממש בדיחה טובה. הנייד נמכר באופיס דיפו ככה שיש "חנות טובה" ולא חנות קטנה שתפשוט ת'רגל.. בדקתי לי מעט מפרט עליו בכללי וקצת פרטים, סה"כ הוא יחסית "חזק"- מעבד VIA 1.2 לעומת סלרונים למינהם, מסך מגע 7 אינטש' מובנה, ג'יגה זכרון, 60 ג'יגה ועוד כל מיני פיצ'רים ממ…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6K 2. מטרות המחשב? משחקים (כבדים), צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר (חוטיים), רמקולים (5.1) אל-פסק 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד Intel, לוח אם Asus, קשיח עד 640 של Samsung, מסך 22 של Asus, מקלדת, עכבר ורמקולים של Logitech 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן . יש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן 7. האם אתם צריכים הרכבת מחשב במעבדה? כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? קירור נפרד למעבד (לא סטוק), זיכרונות 2GB בלבד, מארז עם לפחות 3 מאווררים שקטים וזרימת אוויר טובה 9. האם חשוב שקט? עד כמה? כן, מאד 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמ…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 6-7K למזומן שטרות. 2. מטרות המחשב? גיימינג פרופר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אולי מסך רחב של 22'', תלוי במפרט שאפשר להרכיב בסכום הזה, ואני צריך KVM טוב שיתמוך לי בשני מחשבים (הסכום הוא למחשב, המסך והKVM ישקלו אח"כ) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אני מוכן להסתפק בכרטיס קול onboard, אם הוא לא מחריד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אשמח למערכת מבוססת AMD Phenom וCF של שני 4870, אם זה מה שיתן לי את המיטב ואפשרי במחיר הזה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הייתי רוצה מארז כמה שיותר י…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פינינו חומרה ישנה ממשרד שנסגר ותהיתי אם אפשר להרוויח מזה כמה גרושים. בגדול - מסכי 17' LCD, מקלדות, עכברים, קוראי כרטיסים, המון כבלי טלפון ובוחטת כבלי חשמל. עוד יותר כבלים וחומרה לא מזוהה. קייסים ישנים עם לוח אם, ספקים, מעבדים וזכרונות (הארדיסקים פורקו). הרבה לפטופים ישנים שאולי עובדים ואולי לא. מה אני עושה עם זה, לעזאזל? מוכר לאלטזעכן? לסוחרי מתכות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב נייד חזק לפיתוח בעזרת לינוקס (אובונטו) * מטרות המחשב? פיתוח אתרים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ ומעלה ואשמח לשמוע אם מומלץ מסך מגע * רזולוציית המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך HDMI ו DisplayPort כדי לחבר שני מסכים * Bluetooth? אין חשיבות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין חשיבות * כונן אופטי? עדיף שיהיה אבל לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות גבוהה בלי חלונות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צרפתי שלושה קבצי PDF שאמורים להיות הצעות שונות .. ונניח והייתי רוצה מחשב לאוקולוסט ריפט הגרסא הצרכנית . אני חייב לפחות GTX970? תודה רבה מחשב1.doc (לינק לצילום מסך של המפרט הראשון :http://prnt.sc/c34ta2) מחשב2 .doc (לינק לצילום מסך של המפרט השני: http://prnt.sc/c34v5k) מחשב3.doc (לינק לצילום מסך של המפרט השלישי :http://prnt.sc/c34vwp) 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מניח 5K אני לא הוא זה שרוכש אך לפי מה שהבנתי הכוונה להוציא 6-7Kכולל כל הציוד ההיקפי שכולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להפיק את המרב מהתקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מאוד אשמח אם אתם תראו לנכון שעדיף להשקיע קצת…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב עובר דירה ושם אני אקנה מחשב חדש, זהו התקציב. חשוב שהמפרט יהיה מ IQPC כי יש לי ניסיון טוב איתם. מספר שאלות והתייעצות לגבי מספר נושאים: 1) אם OC למעבד לא נותן שיפור משמעותי בגיימניג, אין לי צורך ב OC , אולי אפשר לרדת במעבד ל IVY BRIDGE אחר ולקבל ביצועים דומים \ זהים ? 2) האם הלוח אם מתאים ונחשב כאיכותי ? אם יש איכותי מתאים בפחות כסף - אשמח לשנות 3) חשוב לי מארז איכותי שהוא שקט ושיש פילטרי אבק ( יש משהו טוב יותר ממה שבחרתי ?) אשמח לשנות גם בתקציב אם יש 4) בכרטיס מסך לא מתפשר על NVIDIA , חשבתי אולי לקחת GTX 670 , חשוב ש BF3 ומשחקים כאלו ירוצי לי במולטי בהגדרות הכי גבוהות ו FPS מעל 50 5) קירור מעבד - אין לי מושג אם הוא מתאים, מעונין באחד איכותי שמק…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ידידה שלי מתחילה ללמוד לימודי עיצוב בבצלאל וצריכה לקנות לפטופ. * מטרות המחשב- בעיקר עריכה גרפית- דו מימד,תלת מימד- פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש וכו'.. וגם עבודות משרדיות- אינטרנט ואופיס. * גודל מסך- 15.6" * משקל רצוי- עדיף שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רצוי זמן סוללה ארוך, 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא * בלוטות- רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? – לא משהו מיוחד * כונן CD/DVD? צורב?- רצוי. * כונן Bluray- לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- אולי Dell תקציב - 4000-5000, אבל עדיף לחסוך מלקחת אקסטרה. כמו כן היא קיבלה כבר שתי הצעות: http://h10025.www…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד עד למחיר של 2500, לא יותר. עדיף אפילו פחות. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, ובנוסף המחשב ישמש גם כטלויזיה\נטפליקס. אני לא יודע אם יש לזה משמעות מבחינת מפרט אבל חשוב שהוא יוכל להציג סרטים בצורה חלקה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בערוצים לייב\נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-