ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
שלום, התלבטות בין 2 מפרטים (בעצם, 2 מסלולים, אסביר בהמשך), שאני מתכנן לרכוש חלקי מחשב עוד שבועיים באילת, ולהרכיב לבד. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג ומעט לעבודת קוד קלה. אני לא מחליף ולא נוגע במחשב בד"כ, הרעיון הוא לקנות מחשב שיחזיק אותי ללא צורך בשדרוגים בשנים הבאות, אולם תומך בהם מבחינת חומרה במידת הצורך. כורח אחד הוא שהמשחקים יהיו על מסך 4K בגודל 32. רזולוציית 3840X2160 (Samsung LU32H850UMUXEN). אני מבין לגמרי שהמפרט הנ"ל לא תומך ב-4K משוגע... ושאצטרך להוריד קצת מההגדרות, אבל זה המסך כרגע, ויכולות ה-4K של המסכים שלי רק ישתפרו בעתיד (כרגע המסך 60HZ, אני מניח שתוך שנתיים שלוש זה ישתנה למשהו טוב יותר). אני לא אשקיע כספית ביותר מ-4070 כרגע, מתוך הנחה …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, פרסמתי דיון דומה בפורום נייחים מכיוון שאני מעוניין להשוות. מפאת התקציב ניידים ביד 2 בהחלט באים בחשבון. אשמח לדעת מה לחפש. הנה השאלון: * מטרות המחשב? לימודי ניהול רשת. הרצה של מכונות וירטואליות (עד 3). עבודה עם: AD, VMWARE,VirtualBox * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-15 רצוי מאט. יחובר למסך חיצוני. (24״) * רזולוציית המסך?FHD * משקל רצוי? כמובן שקל יותר, טוב יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ככל שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מינימום 256gb * כונן אופטי? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : עבודה אופטימלית בוירטואליזציה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ולא כל כך יודע איזה... מעבד 4 ליבות, 8 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך בכ- 400-500 שקל ללא מסך תקציב גמיש, אבל לא יקר, כלומר רצוי לא יותר מ- 500-700 שקל למעבד משחקים בסגנון פרו לא משהו רציני מידי שימוש של גלישה באינטרנט ותכנות ב JAVA קצת עריכת תמונות.. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקרוב יש לי בר-מצווה (תגידו מזל טוב!) ואני הולך לקנות מחשב חדש. אני יודע שהתקציב הולך להיות שמן, אז אני אנחש ניחוש פרוע של 10,000 ש"ח. אני רוצה מחשב לגיימרים ומשחקים כבדים אחושקשוקה, מבוסס AMD. וכמה שאלות אם אפשר - 1. חבר שלי אמר לי שאפשר לגרום ל-Athlon 64 3700 San-Diego לעבוד כמו 55-FX, זה נכון? אם לא אז משתלם לקנות 3800 של Venice במקום? 2. מה עדיף? Geforce 7800GT או Radeon X850XTPE? (עם פתיחת צינורות ל-GT) ושל איזו חברה? תודה D:
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי ששבוע שעבר קיבלתי פידבקים על המפרט לילד (בן דוד שלי), הבנתי שמה שתכננתי זה OverKill. אז בכל זאת: שימושים: אינטרנט, עבודות, משחקים (אבל הבנתי שהוא מתכוון למשחקים באינטרנט - ולא משחקים אמיתיים). נקודות חשובות: מכלול יחסית שקט, רכיבים אמינים. (לדוגמא, קירור שלא אוטם את ההיטסינק באבק וכו') נכון להיום הילד לא משחק משקחים כבדים, אבל אולי עוד שנתיים הוא ישחק, אז אולי כן לשים כרטיס גרפי, אבל חלש (או אם יש משולב שיספק אותו) המחשב יצטרך בעתיד (אני מקווה) להריץ VISTA. צריך גם ציוד היקפי.
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב: 7,000 שקלים חריגה: עד 1,000 השימושים: גיימינג כבד וקצת סרטים האם אבצע אוברקלוקינג? לא חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מערכת הפעלה נפח איחסון SSD/HDD: עד 1.5 TB גג ציוד היקפי נכלל בתקציב שיש צורך: מסך 2K/4K העדפות ספציפיות למארז: סירקולציית אוויר טובה, לא גדול, חלון צד ואשמח ללדים האם יש צורך בכונן דיסקים? לא, אנחנו ב 2020 חשיבה על שדרוג עתידי? לא יודע, סומך עליכם העדפה לחנות? לא הערות: אשמח למסך IPS ולא TN ובכללי מחשב מאוזן מבחינת עלות/תועלת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני אתחיל בזה שאם זה לא המקום לשאול אז אני מתנצל מראש ומבקש שיעבירו את הנושא למקום המתאים. יש ברשותי מחשב נייד מסוג HP דגם G3051EA (בן שנתיים) עם 1 ג'יגה זיכרון 533MHZ. אני מעוניין להחליף את הזיכרון (הוא מגיע בשני סטיקים של 512MB) ולשדרג ל2 או 4 ג'יגה. הבעיה שלי היא שלפי HP הלוח אם (945GM Express chipset) תומך בזיכרונות עד 667MHz ובנפח של עד 2Gb ,לעומת זאת בתוכנה אוורסט , רשום תחת טאב הצ'יפסט רשום שהלוח תומך עד 4 ג'יגה ובאיזשהו פורום שקראתי רשום שהוא תומך עד 4 ג'יגה רק ששמים זכרונות במהירות 533MHz. עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. מה באמת נסגר עם הלוח הזה? כמה זיכרון אני יכול לשים בו? 2 או 4 ג'יגה? 2. מה עדיף , 2 ג'יגה במהירות 667MHz או 4 ג'יגה במהירות 533MHz? חשוב לי ל…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב חזק שיחזיק תוכנות כבדות, שיהיה מהיר. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. אלא אם תמליצו על משהו מיוחד * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1TB מהדור השני(הכונן המכני+SSD CACHE) עדיפות לכונן SSD. *זיכרון RAM? מינימום 8gb עדיפות ל 16gb. *תקציב? בערך 5000 שקל.. אני קונה את המחשב באילת * כונן אופטי? ' לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?מה שיותר טוב וכמה שיותר. * האם בתקציב צריך להיכ…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סימולציה של סכמות חשמליות ואלקטרוניות כגון ORCAD MULTISIM VHDL AHDL, משחקים בעיקר מסוג RPG א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO, DUKE NUKEM מכל הגרסאות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366x768 "18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב לעבודה ביתית רגילה עד 1300 ש"ח . מה התקציב המקסימאלי? 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כ"כ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה רגילה - אינטרנט/פייסבוק/צפייה בסרטוני יוטיוב. פשוט לשדרג ממחשב P4 ישן מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צור…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2K אפשר לחרוג ב500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. לא צריך אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת בכמה אני יכול למכור את המחשב הבא: דגם Lenovo E330 מפרט: מעבד: Intel Core i5 3210M זכרון: 8GB DDR3 אחסון: Segate ST1000LM014 1TB HDD + 8GB SSD (Hybrid) מאיץ גרפי: Intel HD4000 מסך: 13.3 אינץ' LED ברזולוציה 1366X768 קישוריות: Bluetooth 4.0 Wifi 802.11n Gigabit Ethernet יציאות: HDMI LAN/Ethernet 4XUSB יתרת אחריות: 25 חודשים בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, כמו שאתם בטח שמים לב, גם אני חדש פה.. =) בכל אופן, אני לא כל כך מעודכן בטכנולוגיות האחרונות, ואני נורא מבולבל מכל האפשרויות שמציעים לי לקנות.. קודם כל אני אציג לכם את המפרט (לא מפרט מלא, אין לי צורך במסך וכו') מעבד Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוח אם KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II כרטיס מסך GIGABYTE ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? (GV-NX66T128D) או אולי Sapphire (ATI) ?X700 PCI-E 512MB TV, DVI (RETAIL) 2 זכרונות 256Mb 400MHz Kingston CL2.5 הרד דיסק - ?WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB? ועכשיו לשאלות: לגבי המעבד, כמה פינים עדיף? 939 או 754? מה לגבי ה Venice Core האלה? מה זה אומר? ואיך המעבד בכלליות?? לגבי הלוח אם, קודם כל, אני טיפוס מהדור היש…
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,אשמח אם תעזרו לי לפתור דילמה קטנה.. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, העניין הוא שאני מתחיל ללמוד לתואר רק עוד שנה - שנה וחצי. האם כדאי לחכות ולקנות בסמוך ללימודים(מבחינת אורך חיים של המחשב,התקדמות טכנולוגית של עוד שנה וחצי.. וכו') או שזה לא משנה וכדאי לרכוש כבר עכשיו? *הערה: אני צריך מחשב נייד עכשיו אבל לא ברמה דחופה ויכול להיות בהמשך טיול של חצי שנה שבו המחשב יהיה ללא שימוש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ייתכן ואני משיג מעבד i7 6700 במחיר טוב, אז רוצה לשדרג את המחשב הקיים והזקן, כי אני לא סומך על זה שהלוח שלו יחזיק עוד הרבה בלי בעיות. אז אני מחפש לוח עם חיבור M.2, עם 6 חיבורי SATA רגילים ועם תמיכה ב-DDR3. אני כבר לא משחק הרבה במחשב, למרות שיש לי כרטיס ג'יפורס 970. בקיצור, קשה למצוא במלאי של חנויות לוחות מבוססים H170 עם התכונות האלה, אבל קיימים לוחות מבוססי B150. עד כמה זה קריטי אם אתפשר על צ'יפסט B150?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה. השאלה קצת חורגת מחוקי הפורום אבל זה הפורום שהכי עונה להגדרה . רציתי לדעת מה התקציב שאני אצטרך +- כדי לקנות מחשב למשחקים. בעיקר למשחקים כמו MODERN WARFARE2, CRYSIS. וכד'. אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים גם בשלוש שנים הבאות...משהו כזה. בקיצור מחשב שגם יחזיק לי הרבה זמן ויהיה אמין (אני מאמין ששלוש שנים נחשב הרבה זמן). זה יכלול ציוד היקפי מלא. שוב, השאלה כמה כסף אני אצטרך בשביל דבר כזה, פחות או יותר. ככה אני אדע אם אני יכול לקנות בקרוב או לחסוך עוד קצת. תודה (אם יש פורום שיותר מתאים לשאול את זה תעבירו את ההודעה לשם)
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA:V CS 1.6 and CS:GO Call of Duty and more. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך לקנות גם מסך ככל הנראה זה היה 144hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הוא מיועד בעיקר למשחקי FPS אני לא כל כך מבין בזה.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, עדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים, גלישה, לא מעבר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדי…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה, עבודות גרפיקה, בלי משחקים וכו.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6/14 לא משנה מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה. * משקל רצוי? 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות ומעלה.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ExpressCard * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל 1TB לא משנה סוג * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - עדיפות למראה וגם מגע מתכתי. לפחות בגב המסך. בנוסף שהמעבד יהיה core i7 מסדרת ha…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב לשימוש ביתי - בעיקר קצת אופיס, צפייה בסרטים וסדרות, הרבה אינטרנט. מטרתי להישאר בתקציב נמוך - עד 2500. ראיתי את המחשב הזה במבצע ב-KSP - עם 8GB זכרון פנימי ו-1T כונן קשיח, מעבד Intel® Core i5-6198D 2.3GHz - 2.5GHz. http://ksp.co.il/?uin=36868 מה דעתכם? מספיק טוב לשימוש ביתי? תודה, פנינה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם, לפני כשנתיים רכשתי את המחשב הזה, https://www.newegg.com/global/il-en/abs-computer-technologies-vortex-leo-ali124/p/N82E16883102273 מאז שידרגתי את הכרטיס הגרפי ל Evga gtx 1080, אני עובד המון עם תוכנות תלת כבדות וצריך יותר זכרון, תיכננתי לשדרג רק את הראם מ 32 ל 64 אבל מסתבר שהלוח אם לא תומך בנוסף אם אני נכנס לשדרוג אז חשבתי לשדרג את הכוננים ה SSD שהוא יחסית קטן 240 כל הזמן אני צריך למחוק משם תוכנות, אז להחליף ל 512. ותלוי כמה יעלה אז אולי את הזכרון השני גם מ1 טרה ל2. אז אני מחפש המלצה ללוח אם שיתאים למעבד ויתמוך ב 64 ראם לפחות, וגם המלצה לתוספת של 32 ראם, וכונן SSD. מבחינת תקציב אני חושב שיש לי באזור ה 2000 ש"ח לזה. ודבר נוס…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
*מטרה עיקרית של המחשב היא תיכנות, Eclipse, IntelliJ, Visual Studio לפעמים אני מתעסק קצת בפוטושופ (חובב לא יותר מזה) ויהיה נחמד (לא חובה) שיתמוך במשחקים כמו Assasin Creed, Prototype או אולי אפשרות לשדרוג עתידי שיתמוך בזה. *גודל מסך 14'-15' המחשב מיועד לנסיעה כך שאם יהיה גדול כנראה גם ישקול יותר... אני מניח שרזולוצית HD לא כזה יודע מה להגיד כאן... * יהיה נחמד למקלדת מוארת * קל כמה שאפשר * זמן סוללה ארוך (יום) * HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? לא אבל שיהיה מקום בשבילו כדי שיהיה אפשר להכניס שם דברים אחרים כמו SSD או משהוא כזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך לה…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אז אוטוטו אני הופך לסטודנט במנהל עסקים ושיווק, ובמסגרת ההכנות לשנת הלימודים, החלטתי לקנות לפטופ. אשמח אם תעזרו לי לאתר מחשב נייד מתאים. * תקציב? 4000 (אפשרות חריגה של עד 200). * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים. לא אריץ עליו משחק אחד. * גודל המסך? 13-14 אינץ', ובמקרים נדירים 15.6. * רזולוציית המסך? פחות קריטי לי הנתונים הגרפיים כך שאני יכול להתפשר פה, יותר חשוב לי המהירות של המחשב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 5-6 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו לא רגיל. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חייב גדול מאוד, אבל חייב שיהיה SSD…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות (VS ECLIPSE הרבה מכונות וירטואליות, כ-15 טאבים פתוחים בו זמנית, אופיס, קצת פוטושופ חובבני, גיימינג (משחקי רשת לא כל כך כבדים) צפיה בסרטים HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1366*768 מספיק בהחלט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? numpad * מ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לחבר שלי.. שרוצה מחשב לגיימר עם אופציה לאוברקלוק קל (אם בכלל) למעבד ואוברקלוק לכרטיס מסך.. התקציב עד 6500 למזומן (בלי לחרוג), ללא ציוד הקפי או מסך.. זה מה שהרכבתי כרגע בשבילו.. (המעבד מ-KSP וכל שאר המפרט מנועה..) יש הצעות או שינויים במפרט? AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N Neo4-F NFORCE4 TWINMOS DDR 512MB 400mhz x2 WD 120/7200 SATA 8MB POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X כונן דיסקטים 1.44 ANTEC SLK3700AMB Arctic-Cooling ATI Silencer 5 REV2 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN הרכבת מחשב חדש סה"ך למזומן 6505.. שווה?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-