ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום. מחפש מחשב נייד חדש. אשמח להמלצות. שימוש ביתי פלוס עבודה בדרכים לפעמים. חשבתי על מחשב מתקפל 2 ב-1 כולל מסך מגע. צריך שיהיה מסך 15.6״, המליצו לי בכיוון לנובו יוגה 9i. 16GB ram, 4K HUD , 1T מאוד התרשמתי. אך התבאסתי על חסרונות- מעבד i7 מדור 10 ולא 11. מגיע עם כרטיס מסך משודרג שלא בטוח שאני צריך (מייקר ומכביד על המשקל). אין יציאת HDMI ובאופן כללי לא מספיק חיבורים.... אשמח להמלצות
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני זקוק למפרט בסכום של 4500 ש"ח ואני ממש לא רוצה לחרוג ממנו אז תישדלו להישאר בתקציב השימוש העיקרי תיכנות(NET.,VB,JAVA) שימוש משני משחקים אני גם מתכנן OC מתון ולא רציני יותר מידי המעבד הזה פשוט דורש את זה בגדול חשבתי על משהו כזה מעבד - 1200 ש"ח E6300 (לא מעוניין במעבד אחר אז בבקשה בלי AMD) לוח אם - כרגע יקרים ,אני יודע אבל כשאני יבצע את הקניה אני מעריך שלוח טוב יעלה גג 800 ש"ח זיכרון - 1 גיגה לא יודע איזה הערכה שלי יעלה בערך 600 ש"ח דיסק קשיח - ?250GB SATA II 7200RPM 16MB? בערך 500 ש"ח ספק כוח + מארז - המינמום שנדרש מבחינתי ספק שיחזיק את המערכת ומארז סבבה ,לא איכפת איך הוא ניראה ניראה לי ש 500 ש"ח יספיקו צורב - לא צריך מסך - לא צריך מקלדת+עכבר - לא צריך רמקולי…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אחרי כמה שיקולים מחדש ורווחים לא רעים בכלל, רציתי לשוב לכאן ולבקש מפרט שבנוי לגראפיקה בעיקר לפלאש וטיפה לתלת מימד... על המפרט לכלול: מארז- שקט יתקבל בברכה, שיכלול ספק ושיראה יפה (לא יזיק ) המליצו לי על RAIDMAX Scorpio 868 Black מעבד - משאיר לכם את כל השיקולים לוח אם זכרון HD - או 80 או 120 תודה
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לבית דפוס העוסק עם התוכנות: FlexiSign, Photoshop. המטרה היא שהמחשב ישרת את המטרה ולא מעבר. לא צריך מפלצת אני לא יודע בדיוק מה רצוי לכלול במפרט למחשב מהסוג הזה ולכן אני זקוק לעזרתכם. אין צורך בציוד היקפי. רק המחשב עצמו. ללא OC. תודה מראש!
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield ומשחקים עם גרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23-24 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
?Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? ?A8N-SLI PREMIUM(s939) NF4, 2xPCI-E, GBL? ?512Mb 400MHz Twinmos CL2.5? x2 ?Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E x2 ואת כול החלקים האחרים יש לי זה מפרט ב3500 אם יש לכם מה להגיד או לשנות הכול יתקבל בברכה.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אדריכלות - אוטוקאד 2D וסקצ'אפ. לא לרנדרים. * גודל המסך? סביבות 14- 15" * רזולוציית המסך? - מעוניינים לחבר אותו למסך חיצוני רוב הזמן כך שרזולוציית המסך הטבעית אינה קריטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שלט למצגות זה יתרון * משקל רצוי? המחשב ישב במשרד רוב הזמן כך שהמשקל אינו קריטי, אבל כמובן שפחות זה עדיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) צריך יציאה גם למקרנים ישנים (VGA?) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה שלי מתחילה ללמוד עיצוב וצריכה לקנות מחשב נייד. אלו התנאים (לפי סדר חשיבות): 1. פוטושופ - שיריץ פוטושופ מהר 2. מחיר - עד 4K ש"ח 3. מסך - לפחות 14'' (צריך בכל זאת לעבוד על זה בגרפיקה...) 4. ניידות- לא יותר מ2.5 קילו. 5. עדיף שיהיה צבעוני\וורוד\פרחים משהו.... (ממש לא חובה, אבל היא בכל זאת בחורה שלומדת עיצוב...) נשמח לכל הצעה למפרט שמתאים לדעתכם... תודה מראש אביב
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש חיה כזו? נייד באזור ה 3K ש"ח עם קשיח SSD? תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שזה רכיב כמעט הכי משמעותי בזריזות גם לאורך זמן של מחשב. פחות אפילו ממעבד. לא משנה המשקל שלו כי הוא ישב בבית. ולכן גם כדאי שהמסך יהיה גדול מ 13". נראה לי 15 זה טוב. אשמח להמלצה באילת. כלומר, איבורי או KSP (או אולי יש עוד חנויות?) http://ksp.co.il/?select=.268..271. https://eilat.ivory.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D.html
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את התקציב - המטרה היא להגיע למערכת שנותנת value for money טוב ושלא תדרוש שדרוגים תכופים, יעלה כמה שיעלה. מצד שני, לא מחפש לזרוק כסף בלי סיבה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, וגם עבודה משרדית, פיתוח תוכנה וצפיה בתכני 1080P. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. XCom-2, Fallout 4, Asassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" - 1920 על 1080. -לאילו הגד…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf1 ,payday 2 , farcry primal וכל משחק מחשב חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
- המחשב מיועד למשחקים כבדים הקיימים ולמשחקים ושיצאו בעתיד למשל : black ops 2 , planet side 2 , battlefield 3 - גודל המסך שלי הוא 22 אינצ' , ואני משחק על הרזולוציה - 1920X1080 - זאת הצעת מחיר שקיבלתי IVORY המפרט : מארז - ARCTIC BLACK 12CM X2 לוח אם - B75MA-P45 SATA3 USB3 1GLAN MSI מעבד - intel quad 3470, socket 1155 core i5 6mb זכרון - crosair 2x4GB (8gb) ddr3 1600 mhz צורב - SATA SONY OPTIARC DVDX24 DL דיסק קשיח - intel 330 2.5 sata3 120GB SSD בלי כרטיס מסך בלי ספק כח בלי ציוד היקפי בלי OVERCLOKING בלי מערכת הפעלה סה''כ מחיר - 2760 ש''ח אז ככה : 1 - זה שווה את המחיר? 2 - את הכרטיס מסך אני קונה לבד , אם אפשר תציעו לי כרטיס מסך , אני מחפש משהו טוב למשחקים הכבדים שיש ושיצאו …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם ! שבוע טוב ! אני מחפש לקנות (דרך איביי או בארץ אם יש זול) מסך ל- fujitsu lifebook ah530 (כל הסימנים מראים שהמסך שבק חיים - דרך חיבור למסך חיצוני הנייד עובד מצויין). קצת הסתבכתי בחיפוש שלו באיביי. אשמח ללינק לרכישה משם או אפילו ממקום זול בארץ. תודה לכל העוזרים !
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חושב שזה מפרט קלאסי והמחיר לא רע תגידו לי אתם. אם כדאי להחליף משהו גם זה יתקבל ממש ממש בברכה לוח אם : chipset intel 865 Pe מעבד : Intel pentium HT 800 2.8 GHz 4 זיכרון פנימי : samsung 512 mb 400mhz כרטיס מסך : Readon 9600pro 256 mb דיסק קשיח : WD 80 8 7200 צורב: LG 52*32*52 המידע על שאר הרכיבים לא ברור לי במיוחד כרטיס קול : 5.1 ערוצים עכבר מקלדת מולדימטיה כונן דיסקטים 1.44 מה אתם אומרים עליו? איפה כדאי עוד לשפר? המחיר באמת טוב כמו שאני חושב?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלומות שלומות. בגלל שהמיקנטוש יקר יותר מידי בארץ וגם התוכנות שאנחנו עובדים איתן יקרות גם ככה, אנחנו קונים מחשב חדש לאולפן. אז מה צריך: מערכת מבוססת שני מעבדים, או לחלופין 64 ביט, לא משנה אם זה אינטל או AMD למרות שאישית אני מעדיף אינטל. לוח אם תואם עם בקר SATA ומקום ללפחות ארבע (ה?) חריצי זיכרון, DDR, 400 מגה הרץ (יש לי עכשיו סמסונג 400, 2G, אין כוונה להחליף אותו בקרוב) צורב DVD, המהירות לא חשובה כל כך, אבל חשוב שיהיה אמין ושיתמוך ב- ו+ (אולי אם יהיה יקר מידי אני אקח את הLG הישן שלי עד שיהיה שוב כסף) מארז נחמד, לא גדול מידי (יש לי היום מידי טאוור אני חושב, אין לי איפה להכניס יותר גדול) ספק לא צריך (יש לי אחד יחסית חדש, דופק כמו סוס עבודה) ומסך, 21 או 19 אינטש, אפשר …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות ועיצוב גרפי לפעמים משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא הבנתי מה זה * רזולוציית המסך? אני יודע ש15 אינץ זה טוב אם מישהו יכול להגיד לי כמה זה 17 אינץ? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד * משקל רצוי? שפשוט לא יהיה כבד מידי מקסימום שיהיה אפשר לסחוב בתיק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש שיהיה רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה אפשרות לחבר למספר מסכים * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעלה 750G * כונן אופטי? לא חובה אבל יהיה טוב לעתיד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יעזור אם יהיה * האם בתקציב צר…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. מבקש עזרה בבניה. כרגע זה מה שיצא לי. חסר מארז. זה אני או שהמבצעים על הפנים לבלאק פריידי הזה? תודה מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=104333]AMD Ryzen 5 3500X AM4 Tray[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 580 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103077]AMD Wraith Spire Cooler no LED[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 25 [b]לוחות אם:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=1…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 5700 מקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים לעריכה ולגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מקצועי אבל לא לפרנסה תוכנות:photoshop,unity.3DMAX,unreal engine3 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אין לי מושג * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים (BF,COD) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות…
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי htpc בסלון שמנהל את כל ההקלטות מהממיר ומכיל מאגר של סרטים. אני רוצה לשים htpc בחדר שינה שישמש כקלינט ל-htpc הראשי וינגן את כל התכנים דרך הרשת. לכן אני לא צריך נפח גדול של הארדיסק (גם 40 גיגה יספיק- צריך מקום רק למערכת הפעלה) הוא חייב להיות שקט לחלוטין (ממוקם בחדר שינה) שיוכל לנגן 1080p בצורה חלקה אין לי עדיפות לאינטל או amd על המארז +ספק אני כבר די סגור - antek nsk2480 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6686 אם התקציב מאפשר מעדיף כרטיס מסך לא onboard, אפילו מהסדרות הנמוכות ביותר. אם לא ניתן לדחוס בתקציב, אז נסתפק בכרטיס מסך שעל הלוח.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב הוא כמובן לשימוש רגיל (אינטרנט,אופיס,סרטים ואימיול) ובנוסף גם לתוכנות עריכה דיג':פוטושופ cs2 פרמייר וכו' וכן משחקים חדשים ורציניים פה ושם. בעתיד הקרוב גם ויסטה אני רוצה להפעיל זכרונות: kingston 1gb x2 667mhz מעבד:intel e6600 core 2dou לוח אם:gigabyte ga-965p-dq6 כרטיס מסך:gigabyte 7600gt (צלעות קרור) דיסק קשיח:wd 250 giga sata 2 צורב:nec dvd 7170a מארז:צ'יפטק מידי טאוור לא נראה לי כרגע שאשתמש באובר קלוק המחיר לא כולל מסך שאני לא צריך וציוד הקיפי (כנ"ל) 2 הצעות יש לי 6100 פחות או יותר באשראי או בתשלומים,מה אתם אומרים ?
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן ! אני מעוניין להרכיב מחשב למשפחתי, מחשב עם שימושים רגילים, אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה.. תקציב- 1.7K [לקנות במקום הזול ביותר] ללא מערכת הפעלה ללא OC אשמח אם תתנו לי אפשרות של שדרוג המפרט שיהיה גם מחשב טוב למשחקים [הוספת כרטיס מסך] תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב גיימינג ללא ציוד היקפי וללא תוכנות אופיס (וגם לא Windows). אשמח להצעות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ומתאפשרת חריגה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש הוא למשחקים, וספציפית למשחקים חדשים יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כל כך. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשק…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם מצורף מפרט מומלץ שאני מעוניין לרכוש (הדרישות של המפרט מופיעות בסוף) אני מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך אני יכול להוסיף, שיריץ לי קצת משחקים, עם יציאת HDMI בנוסף אם אני לוקח כרטיס מסך אחר האם כדאי לי לקחת לוח אם אחר שלא כולל כרטיס מסך מובנה? האם אני צריך מסך אחר? תודה מראש מסך: [..] BENQ LCD 21.5" T2210HDA 5ms DVI FHD WIDE ₪760 מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪319 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA74GM-S2 ₪264 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 - זמין במלאי ₪250 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪121 מארז: [..] COMPUCASE 63RA-NPS w/o PSU ₪158 סט מקלדת ועכבר: [..] MICROSOFT WIRED DESKTOP 400 KEYBOARD & MOUSE…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי דיון בעבר אבל לא הצלחתי להגיע שם למפרט סופי ולאחר התייעצות במדורים מתאימים חזרתי לפה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שייצא בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עזרתם לי בעבר, בינתיים המשרד גדל וצריכים עוד מחשב עבודה לאדריכל אז מקווה שתוכלו לעזור שוב עם מפרט עדכני, כרגיל מנסים להוציא את המיטב מתקציב קצת מוגבל... תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, סקצ'אפ, קצת רנדרים בVRAY לסקצ'אפ (שאינו משתמש בכרטיס מסך אבל עדיין כדאי שיהיה כרטיס מסך סביר בשביל תוכנות אחרות), אילוסטרייטור (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-