עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בתי לומדת ב"בצלאל" שנה רא/שונה וזקוקה ללוח גרפי אלקטרוני. חשוב שיהיה משטח גדול. חשוב שיהיה באיכות טובה. שמעתי wacom הטובים ביותר. מישהו יכול להמליץ? תקציב עד 1500 ש"ח. אשמח להמלצות.

2. Started by omri2211,

היי, מה דעתכם על המחשב הבא בשביל מתכנת: http://ksp.co.il/?uin=23511 תקציב: 3K * מטרות המחשב? תכנות ועבודה משרדית * גודל המסך? 14 או 15.6 * רזולוציית המסך? נוחה לקריאה של טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בגלל שאני סטודנט אני זכאי למע' הפעלה חינם לכן אני מעדיף ממש לקנות בלי מערכת הפעלה... יכול לחסוך כמה מאות שקלים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיעמוד בדירישות ש…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by zuma,

שלום לכולם, אודה לעזרה לגבי תאימות רכיבים. הרכיבים שכבר ברשותי: מעבד – AMD 5950X SSD 1 – SAMSUNG 980PRO 500GB NVMe M.2 SSD 2 – SAMSUNG 970PRO 250GB NVMe M.2 מארז Cooler Master H500M ספק כח Corsair RM750x בכוונתי לרכוש: לוח אם – ASUS CROSSHAIR VIII HERO X570 קירור למעבד – Corsair H150i זיכרון – אופציה ראשונה ב-1299 ש"ח: G.Skill Trident Z Neo RGB 2x32GB DDR4 3800Mhz CL18 אופציה שניה ב- 1384 ש"ח: G.Skill Trident Z Neo RGB 2x32GB DDR4 3600Mhz CL16 כרטיס מסך – RTX3070 עם העדפה ל- ASUS אודה להתייחסות לארבע נקודות: 1. איזה זיכרון מבין שתי האופציות עדיף (ותואם!) ? 2. האם …

4. קניתי ASUS N550JK חדש וכשאני לוחץ על הקובץ על מנת להפעיל את המשחק לא קורה כלום , זה קורה לי בכל משחק. מה יכולה להיות הבעיה? אני חושד שהבעיה היא בזה שיש יותר מכרטיס מסך אחד למחשב , אך עדיין כשאני מגדיר לו לעבוד רק עם הכרטיס של NVIDIA עדיין אין תגובה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אורח נווה
    Started by אורח נווה,

אהלן, האם Nvida geforce 940mx טוב מספיק להריץ אוטוקאד ורוויט בצורה חלקה מספיק? אם לא- אילו כרטיסים ען או כרטיסים עם איזה דירוג ומעלה כן

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם, אני בקרוב עובר דירה ושם אני אקנה מחשב חדש, זהו התקציב. חשוב שהמפרט יהיה מ IQPC כי יש לי ניסיון טוב איתם. מספר שאלות והתייעצות לגבי מספר נושאים: 1) אם OC למעבד לא נותן שיפור משמעותי בגיימניג, אין לי צורך ב OC , אולי אפשר לרדת במעבד ל IVY BRIDGE אחר ולקבל ביצועים דומים \ זהים ? 2) האם הלוח אם מתאים ונחשב כאיכותי ? אם יש איכותי מתאים בפחות כסף - אשמח לשנות 3) חשוב לי מארז איכותי שהוא שקט ושיש פילטרי אבק ( יש משהו טוב יותר ממה שבחרתי ?) אשמח לשנות גם בתקציב אם יש 4) בכרטיס מסך לא מתפשר על NVIDIA , חשבתי אולי לקחת GTX 670 , חשוב ש BF3 ומשחקים כאלו ירוצי לי במולטי בהגדרות הכי גבוהות ו FPS מעל 50 5) קירור מעבד - אין לי מושג אם הוא מתאים, מעונין באחד איכותי שמק…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב שישמש בין היתר למשחקים אבל אני צריך אותו במארז קומפקטי ככל הניתן. אני רוצה שיהיה נוח להזיז אותו בבית כך שאשתי לא תתלונן יותר מידי. חיפשתי הרבה זמן משהו מתאים בלפטופים אך המחיר לעומת התמורה לא מצדיק. האם יש אפשרות בכלל למחשב כמו שאני מחפש? האם אני יכול לקחת לדוגמא מפרט מהמפרטים המומלצים ולהכניס אותו למארז MINI? או לחלופין האם מישהו מכיר מחשב מותג קומפקטי המאפשר להריץ משחקים? תקציב בסביבות 4,000 ללא מסך. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by OgANDi_BoY,

אני צריך מפרט בשביל ידידה שלי היא רוצה מחשב טוב היא לא משחקת משחקים אולי רק שולה מוקשים חח לוח אם - רק asus כרטיס מסך - רדאון או ג'י פורס זיכרון פנימי - 512MB מעבד - 3GHz מינימום בכול אופן היא צריכה ציוד הקפי של מקלדת ועכבר אלחוטיים לא כולל מסך היא רוצה כונן סידי לבד כונן שקורא די וי די לבד וצורב רגיל לבד. ומארז TOWER יפה עם צד שקוף( אישה לכו תבינו... ) אם אפשר מפרט גם ל AMD וגם לאינטל. כולל התקנת מערכת הפעלה + דיסק (XP HOME EDTION ) תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום אנשים, ראשית שבת שלום לכולם! מצויין מפרט מחשב שבניתי הייתי רוצה לקבל א) תגובות חיוביות ושליליות לגביו :s05:, הייעוד של המחשב יהיה בעיקר לעבודה גראפית ותיכנות עם מערכות מידע, מדי פעם גם משחקים לא יזיק לשחק(כדוגמת GTA IV , CS וכו') . התקציב הוא עד 6000 ש"ח כולל מסך מחשב. אני מאוד מתלבט לגבי כרטיס המסך ,המארז וספק הכוח..ב) תרגיעו אותי בנושא... חשוב מאוד לציין - נוסף על מחשב חזק אני מחפש כמובן שעוצמת רעש המאווררים והאקוסטיקה של המארז יעניקו עוצמת רעש נמוכה מאוד , לכן אם אתם רואים לנכון מארז אחר בכיף ציינו אותו. אגב בנימה זו - ישנו מארז עם ספק כוח של החברה והדגם:Antec Sonata III 500W ג) מה אתם אומרים עליו? המפרט: מעבד - Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12M…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22961614&af=2054 אני מניח שימכר בסביבות ה-3000 ש"ח. אני עדיין מחפש מחליף ל-ASUS R2H המזדקן שלי - טאבלט קטן, קל ודק ככל האפשר שמריץ WINDOWS מלא, מסוגל להציג 720P ועם יציאה נורמאלית למקרן. האם ה-W500 יעמוד במשימה? חשבתי על ה-SLATE המפלצתי אבל הוא אוברקיל לשימושים שלי ועדיין מעט גדול וכבד לטעמי (אם כי המפרט שלו מדהים ויתכן שמצדיק זאת).

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K ,עדיפות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (צריך מעבד טוב) ומשחקים קלים, בסדר הזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ס…

12. היי לכולם ! מחפש מחשב נייח בעיקר לתכנות (unity ועוד...) ועריכות סטילס בפוטושופ (רק סטילס בתוכנות כמו lightroom, photoshop) כניראה שאני רוצה לקנות את המחשב בחלקים כדי גם לצמצם עלויות, ואשמח שהוא גם יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה ולא צריך את הדבר הכי מטורף בשוק. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות סטילס : photoshop lightroom bridge תכנות: visual studio unity engine visual code atom וכמו שכתבתי למעלה - אשמח גם שיוכל להריץ משחקים חדשים …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם, צריך מפרט ליישומים משרדיים (אופיס, גלישה, חשבשבת, שקלולית, אווטלוק) חשוב מאוד שהמחשב יהיה מרכיבים כמה שיותר אמינים... המחשב האחרון רץ למעלה מ9 שנים. עדיפות לssd (יספיק 128gb). לא חייב לבוא עם מערכת הפעלה (נרכשה בנפרד). אם אפשר להרכיב מפרט מהרשתות אייבורי / ksp. רק מחשב וללא ציוד נלווה. תקציב 2,000₪ אם צריך אפשר לחרוג. תודה רבה

14. אני רוצה לקנות מחשב אבל הבנתי שאוטוטו יורד מחירים של כרטיסי מסך בגלל שיגיע דור חדש לארץ, עוד כמה זמן זה יקרה בערך?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי חברה צהריים טובים, שמי יובל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (התכנון להוציע פחות, נגיד 3-4 אבל אם חייב אז אפשר יותר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטונים, לא משהו באיכות מטורפת (1080p); סרטונים קצרים באופן חובבני. פוטושופ, ושוב חובבני, משהו שיעמוד בעריכת תמונה בלי ליתקע. תכנות, אני full stack web developer, אבל את רוב התכנות שלי אני עושה בעבודה, מה שאני מחפש זה לפרוייקטים קטנים, שירוץ חלק ולא יתקע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…

16. שלום לכולם, אשמח אם תביעו דעתכם לגבי היכולת של הנייד Asus V551LB-CJ094D להתמודד עם תוכנות כמו פרמייר, 4Cinema, פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'. האם זה נכון שהמעבד i7 4500U הוא מעבד חלש וישנם אפילו מעבדי i3 שמגיעים לביצועים שלו? הנושא דחוף לי כיוון שאחי נמצא עכשיו בחילופי סטודטנים בספרד ונגנב לו הלפטופ, לכן אנו מנסים לשלוח לו מחשב חדש מהר ככל האפשר. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by biotech326,

היי חברים, שואל בשביל חבר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2800 חריגה עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים .. ותיכנות (שיוכל להריץ כמה תוכנות של visual studio) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן SSD 256 ו 8 ג'יגה זיכרון (לא סגור איזה סוג) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…

18. Started by BlackSheep,

בקרוב יש לי בר-מצווה (תגידו מזל טוב!) ואני הולך לקנות מחשב חדש. אני יודע שהתקציב הולך להיות שמן, אז אני אנחש ניחוש פרוע של 10,000 ש"ח. אני רוצה מחשב לגיימרים ומשחקים כבדים אחושקשוקה, מבוסס AMD. וכמה שאלות אם אפשר - 1. חבר שלי אמר לי שאפשר לגרום ל-Athlon 64 3700 San-Diego לעבוד כמו 55-FX, זה נכון? אם לא אז משתלם לקנות 3800 של Venice במקום? 2. מה עדיף? Geforce 7800GT או Radeon X850XTPE? (עם פתיחת צינורות ל-GT) ושל איזו חברה? תודה D:

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אז ככה שתי הדגמים מוצעים לי מטעם המכללה בה אני לומד בהנחה גדולה והם: הראשון: Module LENOVO ThinkPad R400 7439-CTO CPU Intel® Core2 Duo processor P8400 (2.26GHz,1066Hz,3MB) Display 14.1" wide: WXGA (1280 x 800) CCFL Backlight Display Adapter Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD /1394(firewire) Camera Integrated 1.3MP camera with microphone for CCFL LCD Memory 2 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (1 DIMM) Chipset Mobile Intel® GM45 Express CS/ICH 9M-E Hard Drive 250GB 5400rpm Hard drive With Active Protection and Shock-Mounted Communication Intel® Gigabit Ethernet, Bluetooth®, Modem, Intel® WiFi Link 5100 (1x2 AGN) Microsoft Operating System Genuine Window…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by SHRED,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה באפטר אפקטס, פוטושופ , פלאש, עריכה בפרימייר, אילוסטרטור, קצת מידול תלת, וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה שתהיה לי האפשרות להריץ את המשחקים החדשים (battlefield 1 וכו') אבל עדיפות לעיבוד גרפיקה במיוחד לאפטר אפקטס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 (אשדרג…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Yotam.B,

היי, אני בשבוע הבא טס לארהב ואני מתכנן לחזור עם מחשב נייד חדש. הדרישות העיקריות הן: מעבד i7 ולפחות 8 ג'יגה זיכרון וכרטיס של לפחות 1 ג'יגה. הסתכלתי על סדרת הדגמים הזאת: http://www.dell.com/us/p/inspiron-15z-5523/fs וחשבתי לקנות את הדגם היקר של ה1100 דולר שזה מחיר מצויין למחשב עם מפרט שכזה! אך אמרו לי שלא מומלץ ללכת על מעבדי i7 עם הU בסוף הדגם. מזה בכלל אומר? מה משמעות הסיומות בדגם? ושאלה נוספת היא איך המחשב בתמורה למחיר? תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, אני פתוח גם להצעות אחרות טובות ומקצועיות ומאוד חשוב לי שזה יהיה Dell כי אני מאוד מרוצה מהמחשבים שלהם אבל אם יש לכם הצעה אחרת אני פתוח לשמוע

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מפרט לוח-ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD מעבד-AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX מישחה טרמית-ArcticSilver 5 3gram Reviews זיכרון-OCZ 512MB DDR PC4000 500mhz Performance Series כונן קשיח-WD 80GB 7200RPM 8M SATA כרטיס מסך-ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail מארז-Compucase super Midi Tower CI 6A19 מאורר למארז-Vantec ThermoFlow 120MM Smart כונן Toshiba 16x48 SD-1802 OEM-DVD צורב-LITE ON 52X32X52 RETAIL כונן דיסקטים-Sony 1.44MB 3.5" Floppy Drive רמקולים-Altec lansing ATP 3 2.1 עכבר-mx 500 פד לעכבר- Surface1030 Orange FUNC מקלדת -Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM מסך-LG 17 FLATRON F700B הכול פחות מי 7000 עם הרכבה אפשר לעשות מפרט יותר טוב מי זה עוד 200 …

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסךלא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA + USB3 , שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 5.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. http://usa.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G73Jh/#specifications מעבד i7-720QM כרטיס מסך רדאון 5870 8 GB RAM 500 + 500 מערך RAID דואל SATA כונן בלוריי מסך 17" full hd המחשב בן 3 (שנים), הסוללה כבר די גמורה, אבל חוץ מזה עובד והכל תקין. כמה אני יכול לקבל עליו היום ביד 2?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by rom747,

חיפשתי ושאלתי בהרבה מקומות ולא קיבלתי תשובה ולכן חשובה לי ההענות שלכם אני מבקש מפרט למחשב בסכום של עד 8000 שח ללא המסכים המחשב מיועד לעבוד עם 4 מסכים ובכל מסך יראו משהו אחר{ פלייט סימולטור } המחשב יכלול בעיקר את הפרטים הבאים : מעבד amd 939? זיכרון 2*512 mb? וכל השאר לשיקולכם תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.