עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DolevSP,

כמה שווה הקירור הנוזלי שלי? Antec Kuhler H2O 950 המוצר חדש ונקנה רק אתמול (18.08.14) עדיין באריזה ועם 3 שנים אחריות ב- KSP נמכר בגלל שהוא לא מתאים ללוח אם שברשותי (הרכיבים של ה- Military Class גבוהים מדי ) KSP לא מוכנים לקחת בחזרה את המוצר כי המשחה הטרמית טיפה מרוחה... בלית ברירה נאלץ למכור אותו בתור יד שנייה. בכמה אתם חושבים שאני יכול למכור אותו? קישור למוצר ב- KSP כאן תודה מראש דולב

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. 1. שלום רב לכל האנשים אני מנסה לבנות מפרט למחשב עריכה עד 5.5 K 2. אני עובד בעיקר אם תוכנות גרפיות AVID MEDIA COMPOSER , AFTER FX, Adobe Photoshop] 3. המפרט שעליו הגעתי זה לאחר מספר ימים של חיפושים וקריאות באינטרנט אני לא בטוח בקשר למפרט כי הבנה שלי בנושא היא לא חזקה ולכן אני פונה לכל הקוראים שמבינים לעזור 4. מה שכן אני חייב שהיה ללוח אם כמה שיותר חיבורי SATA פנמיים על הלוח וגם חיצונים לחיבור כוננים קשחים חיצונים 5. סכום הכסף שאני שאני מדבר עליו זה ללא ציוד נלווה שכרגע אני לא צריך 6. לכל מי שיש לומר משהוא בדבר אני ישמח לקבל תשובה לגבי המפרט אני גמיש במפרט 7. תודה רבה לכל העוזרים בדבר. 8. להלן המפרט ntel Core i7-2600 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155ן מעבד 1450ש"ח GIg…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  3. עברו כבר כמה שנים טובות מאז קניתי מחשב, והנוכחי כבר מזמן לא מריץ משחקים, אז וחשבתי שהגיע הזמן להתחדש 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג. במקרה הצורך אפשר עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. קשה לי לחשוב על משחקים ספציפיים, אבל יהיו גם חדשים וגם כאלה מהשנתיים-שלוש האחרונות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה במיוחד ג) במידה והמחשב מיועד גם/ב…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום המחשב הזה נראה מגניב ושימושי, בגלל שהוא יכול להיות גם בצורה של מחשב נייד, וגם להתקפל ל-Slate: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839829 מישהו מכיר חנות בארץ שיש לה אותו בחוץ בתצוגה, שאפשר לראות? תודה card

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by cold-fire,

?Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? ?A8N-SLI PREMIUM(s939) NF4, 2xPCI-E, GBL? ?512Mb 400MHz Twinmos CL2.5? x2 ?Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E x2 ואת כול החלקים האחרים יש לי זה מפרט ב3500 אם יש לכם מה להגיד או לשנות הכול יתקבל בברכה.

6. Started by benr,

אחרי שקניתי LCD חדשה לסלון התלבטתי בין סטרימר לHTPC. הוחלט על HTPC בסופו של דבר על מנת שאוכל גם לגלוש וקצת לשחק בסלון (פוקר בשבילי, וWOW בשביל הבת זוג). התקציב הוא בסביבות 1500 ש"ח, אני יודע שזה נמוך אבל יש לי תירוצים: מארז כבר יש לי (אני גם כמעט בטוח שיש לו ספק). דבר שני, אין לי צורך בכרטיס טלויזיה ללכידה (לפחות בשלב זה). על איזה חלקים אני צריך לשים דגש? מעבד חזק יותר (או להסתפק בATOM) או כרטיס מסך חזק יותר? המטרה העיקרית מן הסתם זה ניגון סרטי HD.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום! אני חולם/חושב על מחשב חדש כבר חודשים רבים, ובסופו של דבר בגלל שזה היוםהולדת שלי עוד שבוע החלטתי להפסיק לחשוב ולפנק את עצמי אשמח לעזרתכם. השימוש הכבד ביותר במחשב יהיה שידור וידאו (או יותר נכון הקידוד שלו בזמן אמת..) בעזרת תוכנת xsplit שמשתמשת ב x264. למירב ידיעתי כמות ת'רדים גדולה לא עוזרת כמו מהירות שעון וזה ההתלבטות העיקרית שלי - בחירת המעבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך (התקציב גבוה מהצורך בכוונה כדי לתת לכם את האפשרות להתפרע ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שידורי וידאו בזמן אמת …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  8. היי, לאחרונה קניתי לבן שלי בן ה-9 קונסולת נינטנדו סוויץ'. כרגע היא מחוברת לטלוויזיה בסלון, אני רוצה להעביר אותה לחדר שלו, שם כרגע אין מסך. אני מניח שתוך שנה-שנתיים אקנה לו גם מחשב לצורכי לימודים / משחקים. אני רוצה לקנות מסך, אבל מתלבט איזה סוג. אני מניח שהגודל יהיה סביב ה-24 עד 27 אינצ'. נראה לי ש-1080P יעשה את העבודה, למרות שפתוח לאפשרויות נוספות. בעקרון התקציב הוא עד 1000, אבל יכול להתגמש אם יהיה משהו שיענה היטב על הצרכים. הנינטנדו מגיע עם יציאת HDMI, וחשוב שאפשר יהיה לשמוע מהמסך (רמקולים מובנים?), או אם צריך אז איכשהו לחבר רמקולים שיוציאו את הסאונד מהמסך. לא ראיתי הרבה אופציות למסכים עם רמקולים מובנים, ורציתי לדעת האם זה…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  9. * מטרות המחשב?עריכת מוזיקה * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  10. היי חבר'ה.. חבר שלי מעוניין להקים אתר. יש סבירות שהאתר יצבור תאוצה ויגיע למימדים גדולים למדי. אני מניח שתהיה גישה דיי גדולה למסד נתונים, ושהוא גם יצטרך הרבה נפח איחסון להורדות (שני כוננים של 160GB או 200GB הם בטח הדרך הנכונה להתחיל). השאלה כאן היא על איזה פלטפורמה כדאי להתבסס, ומה באמת הצרכים ממחשב שכזה. איזה בנצ'מרקים צריך לחפש במקרה כזה? האם יכול להיות שיספיק מעבד D820? או אולי עדיף ה-Athlon64x2 3800 2.0ghz 512kb שהגיע עכשיו לארץ? או שבכלל צריך לחשוב רק על Opteron? ואם כן האם כפול ליבה? רצוי להתאים אותו למארז 1U כי לאלו עלות האחסון הכי נמוכה.. למרות שאם זה לדוגמא מעבד מבוסס 939 אני לא חושב שיש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שיתאים. אז זה גם שיקול אם להתפשר לכיוון 2U …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by magimag,

אני די NOOB אם אתם יכולים תבהירו לי בבקשה, אם נניח יש לי מעבד core 2 dou e6300, לוח אם עם צ'יפסט של אינטל 945 וכרטיס מסך של חברה כלשהיא של דגם X1900 עם 256mb על כרטיס המסך. איזה משלושת השדרוגים הבאים, לדעתכם, ישפיע הכי הרבה על שיפור במשחקים: * שדרוג מעבד ל e6600 *שדרוג לוח אם לצ'פסט 965 *שדרוג כרטיס מסך לאותו דגם רק עם זכרון 512mb תודה עריכה: תוקנו שגיעות כתיב

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני משדרג את המחשב שלי או יותר נכון קונה מחשב חדש. מה שאני משאיר בעצם זה רק את ההארד דיסק ואולי את המעבד. בהנחה שאני לא משאיר את המעבד, אני מחפש מחשב ללא הארד דיסק של עד 4200 שקל. יש לי כמה דברים שהייתי רוצה שיהיו בכל זאת: - מארז יפה עם חלון ושיהיה אשר להכניס לו כמה שיותר מאווררים וכוננים. - מעבד זיכרון ולוח אם שיעבדו בהתאמה (FSB). - זיכרון של 512 DDR-RAM בכרטיס אחד. אני יודע ש-2 של 256 יותר טוב (Dual) אבל אני אקנה בעתיד עוד אחד של 512 ואז יהיה לי את ה-Dual. - כרטיס מסך. משהו מהחדשים אבל יש לשים לב למחיר שלו כדי שיתאים למחיר שקבעתי. - כרטיס קול. משהו כמו Creative Audigy 2. - מבחינת כל הקטע של מאווררים, לדים, ושטויות כאלה אני כבר אסתדר. אני גם לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, סיד…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by ballcall2,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. gta iv, crysis, cod 2, far cry, battlefield... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ציינתי * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אם כן, אני מתכוון להרוויח כסף מהחומרה הזאת- השאלה אם זה ריאלי לצפות ליותר מ-150-200 ש"ח: -לוח אם של albatron px954p-v2.0 עבור LGA775 -מעבד אינטל core 2 duo E4300 עם מאוורר וגוף קירור של אינטל -(1GB (2 X 512 MB של זיכרון תוצרת פטריוט DDR2 (מאוד קשה לדעת כאן באיזו מהירות הזיכרון, סבער להניח שלא הרבה, כיוון שהוא מתוארך לסביבות 2006) -כרטיס מסך, כנראה גנרי. הכי הרבה שהצלחתי למצוא זה הכיתוב D33009 ליד מין חץ כזה. ע"פ הרשת, זה כנראה GPU של nvidia. מה דעתכם? אל תשכחו, שרובכם פה עושים שימוש מסיבי במחשב, וזה לא מיועד לכם, אלא לבעלי שימוש מאד לא מסיבי במחשב, שרוצים מערכת זולה ולא בלתי מעודכנת מדי. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ophiry,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 2500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? office, משחקים קלים יחסית (כמו minecraft), 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

16. השבוע בעזרת השם את מזמין את המחשב אחרי ציפייה של חודש שבלבלתי לכם תשכל טוב אז הנה הוא עשית כמה שינויים קלים מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1080 1 1080 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P-4P800 sb,SATA,lan 610 1 610 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Kingston 270 2 540 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1570 1 1570 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 400 1 400 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? CD Recorders Price Units Total LG 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by below_z,

אני יודע שפתחתי דיון בעבר אבל לא הצלחתי להגיע שם למפרט סופי ולאחר התייעצות במדורים מתאימים חזרתי לפה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שייצא בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Duishidk,

אהלן, אז אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב ובגלל שאני לא מבין גדול אשמח למעט עזרה מכם, תודה רבה לעוזרים. אז ככה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500ש"ח+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מאמין שעד שאני קונה מחשב מגיע לי לנצל את הכסף כמו שצריך ועד הסוף, אז תתפרעו בכיף. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, ובכללי שיחזיק בצורה חלקה לכמה שנים טובות בלי כאבי ראש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: שיריץ משחקים עכשווים בצורה חלקה עד כמה שאפשר מהתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? שיכלול הכל. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4…

19. Started by asixl,

אהלן חברה, אני מנסה למכור את המחשב הנייד שלי לקראת הגיוס, מתגייס לקרבי ולא יהיה לי ככ שימוש במחשב גיימינג שכזה, ואני סתם אאבד מהערך שלו בתום השלוש שנים. להלן המפרט הטכני: 17INCH - 1920X1080 GTX 765M I7-4700HQ RAM 16GB 128GB SSD 1TB WINDOWS 8/10 המחשב בן כשנה, נקנה בארצות הברית. אבקש להתחשב בעובדה שהלפטופ הוא מהדקים בגאנר, פחות מאינץ, וקל מאוד. כמה אתם חושבים שהוא שווה? [ATTACH=CONFIG]9653[/ATTACH]

20. Started by sasha_iq,

מבקש המלצה על מחשב מבוסס על מעבד intel 2.4c עד 2600 ש"ח. הבעיה שלי היא למצוא ולהתאים לוח אם עם dual ch 400 במחיר סביר עם זיכרון בתיזמון 5-2-2-2 . המפרט המבוקש:1. מעבד 2. לוח אם 3. זיכרון עד 512 מ"ב 4. сooler 5. מארז 6. דיסק קשיח. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Johnb,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי, גלישה, צפייה בסרטים, עבודה עם אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

22. שלום, עבור הדרישות שלמטה, מה דעתכם על המפרט ועל השידרוגים? מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם: Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA שידרוג לוח אם? 15 ש"ח - Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI‎ זיכרון: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz או Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz‎ כ. מסך: On Board Intel HD Graphics 2500 דיסק: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) ספק בתוספת 30 ש"ח - An…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. המחשב מיועד למשחקים,תכנות, OC בינוני למעבד מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1071 לוח אם: Gigabyt GA-P67A-UD3 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪689 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - אחריות 5 שנים על הספק כמות: 1 - מחיר: ₪538 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪102 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪200 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 Vapor-X HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ₪1067 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BL…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש. אתחיל ואומר שאני לא גיימר (טוב נו, אולי קצת..) , לא משתמש בתוכנות כבדות וסביר להניח שאת רוב חייב המחשב יבלה בהרצת יישומים פשוטים בבית כמחשב משני (מול הטלוויזיה..). אממה, אני אוהב את הצעצועים שלי - "בעלי מקדם פוזה גבוה". המחשב הנייד הקודם של אבד ויש לי החזר מהביטוח של עד 6000 ש"ח להחלפתו בחדש כך שהתקציב מכובד למדי לדרישות שלי.. עשיתי קצת הרבה סקר שוק והגעתי למס' פיינליסטים: HP ENVY 14 - חמוד מאוד אבל הבנתי שהוא מאכזב ללא מסך ה RADIANCE שהופסק יצורו. HP ENVY 17 - תחליף DESKTOP גדול כבד ועתיר בפיצ'רים ובחיבורים - איכותי מאוד, מגיע עם 2 בטריות, בלוריי ו 1080P. ASUS G53 - מחשב גיימרים דנדש עם מפרט מטורף למחיר ולגודל - 1080P, GTX460 1.5GB מק…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אנשים צריך מחשב מצוין שיהיה חזק במשחקים ובכל הדברים שאפשר לעשות עם המחשב.... כרטיס מסך מצוין ראדיון .. ו 200 G ארד דיסק ... אממ צורב דיויד משולב DUAL LAYER סידירום והמארז שאני רוצה הוא X-BLADE 500W PFC Black (120mm+SATA+24-pin+PCI-E) +120mm Fan+Tooless ומסך טוב מאוד.. LG או משהו בסגנון... תודההההההההההההההה....

• 33 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים