ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 2500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? office, משחקים קלים יחסית (כמו minecraft), 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v,gow4,the witcher 3,battlefield 1 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי הנה המפרט שלי שכבר ייעצו לי כמה אנשים שזה מתאים לדרישות שלי שהם בעיקר משחקים, משחקים וקצת אינטרנט ותוכנות ועוד משהו..אני לא צריך מסך וצורבים למינינם ורמקולים ועכבר ומקלדת... מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1020 1 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 470 1 470 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM Price U…
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב חדש מבוסס פנטיום 4 1.8/2.0. הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה לבחור את שאר החלקים למחשב (לוח אם,זכרון וכרטיס מסך). בעיה שלי היא בכך שאני לא יודע מה ההבדל בנתונים של כל אחד ( קצב העברת data וכ"ו ) וטווח המחירים הוא כל כך גדול. אם מישהוא מוכן לעזור לי בהמלצות על מפרטים שעובדים טוב מוזמן תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אז אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב ובגלל שאני לא מבין גדול אשמח למעט עזרה מכם, תודה רבה לעוזרים. אז ככה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500ש"ח+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מאמין שעד שאני קונה מחשב מגיע לי לנצל את הכסף כמו שצריך ועד הסוף, אז תתפרעו בכיף. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, ובכללי שיחזיק בצורה חלקה לכמה שנים טובות בלי כאבי ראש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: שיריץ משחקים עכשווים בצורה חלקה עד כמה שאפשר מהתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? שיכלול הכל. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 1600 + FAN - 367 NIS LEADTEK WinFast Nforce K7N415DA - 367 NIS OCZ DDR 256MB PC2100 266MHZ - 435 NIS Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB - 870 NIS 2039 NIS צריך לשפר משהו?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחק רשת - בתדירות גבוהה. משחקים רגילים באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AION, כל קוטר או משחק חדש שיוצא (בשנה~שנתיים הקרובות) - צריך סמך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? בAION מקסימליות, שאר המשחקים בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? צריך מסך חדש. 4. אפשר לדלג על DVD 5. עד כ…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וערב טוב, לכל חברי הפורום. התקציב שלי עומד על 14 אלף ש"ח פלוס מינוס. אנא האירו את עיני באם זה לא מספיק, או לחילופין, שלא צריך את כל הכסף, הסיבה לגודל התקציב הוא מפני שאני צריך את כל הציוד ההקיפי הנדרש, וכדלהלן. ברצוני לקבל מפרט מחשב כולל ציוד הקפי, שזה אומר כך: 1 ) מדפסת לייזר צבעונית 2 ) מסך דק 19" איכותי. 3 ) סורק מהיר ומשובח. 4 ) רמקולים טובים לא מחפש מערכת. 5 ) מקלדת ועכבר איכותיים. ובשאר הכסף מחשב חזק וטוב כולל כונן דיוידי וצורב דיוידי בנפרד, בכדי שאוכל להעתיק מהאחת לשניה, כן אני צריך כרטיס tv עם אפשרות להעתקת ווידאו וטלווזיה. אסיים במשפט אמריקאי משובח: תעבדו עלי במחיר ולא בטיב המוצר. תודה מראש לכל המסייעים בעבורי. רויאל
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם כן, אני מתכוון להרוויח כסף מהחומרה הזאת- השאלה אם זה ריאלי לצפות ליותר מ-150-200 ש"ח: -לוח אם של albatron px954p-v2.0 עבור LGA775 -מעבד אינטל core 2 duo E4300 עם מאוורר וגוף קירור של אינטל -(1GB (2 X 512 MB של זיכרון תוצרת פטריוט DDR2 (מאוד קשה לדעת כאן באיזו מהירות הזיכרון, סבער להניח שלא הרבה, כיוון שהוא מתוארך לסביבות 2006) -כרטיס מסך, כנראה גנרי. הכי הרבה שהצלחתי למצוא זה הכיתוב D33009 ליד מין חץ כזה. ע"פ הרשת, זה כנראה GPU של nvidia. מה דעתכם? אל תשכחו, שרובכם פה עושים שימוש מסיבי במחשב, וזה לא מיועד לכם, אלא לבעלי שימוש מאד לא מסיבי במחשב, שרוצים מערכת זולה ולא בלתי מעודכנת מדי. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לצרכי לימודים (גלישה, אופיס) ומשחקים לא כבדים מידיי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים כגון: סימס 4, genshin impact, רובלוקס. (* רצוי תמיכה טובה בהגדרות איכות בינונית עד גבוהה לגנשין). מצרף תמונה של הכרטיס מסך של הלפטופ הנוכחי שאני לא מרוצה ממנו, עם הגדרות איכות נמוכות לגנשין). - סטודנט: אופיס, גלישה באינטרנט, פעולות מחשב בסיסיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? לא! 4. האם יש רכיב בסיסי ש…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מנסה למכור את המחשב הנייד שלי לקראת הגיוס, מתגייס לקרבי ולא יהיה לי ככ שימוש במחשב גיימינג שכזה, ואני סתם אאבד מהערך שלו בתום השלוש שנים. להלן המפרט הטכני: 17INCH - 1920X1080 GTX 765M I7-4700HQ RAM 16GB 128GB SSD 1TB WINDOWS 8/10 המחשב בן כשנה, נקנה בארצות הברית. אבקש להתחשב בעובדה שהלפטופ הוא מהדקים בגאנר, פחות מאינץ, וקל מאוד. כמה אתם חושבים שהוא שווה? [ATTACH=CONFIG]9653[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ולא כל כך יודע איזה... מעבד 4 ליבות, 8 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך בכ- 400-500 שקל ללא מסך תקציב גמיש, אבל לא יקר, כלומר רצוי לא יותר מ- 500-700 שקל למעבד משחקים בסגנון פרו לא משהו רציני מידי שימוש של גלישה באינטרנט ותכנות ב JAVA קצת עריכת תמונות.. תודה
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב הש…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (אבל לא חובה). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500-אין חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גימינג כבד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, BF3, COD-Ghost, Crysis3 וכל שאר המשחקים החזקים שיש (שיחזיק הרבה זמן גם למשחקים חדשים !!). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980*1020 24אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי כולם, מילאתי את הטופס (למטה) אבל דגש אחד: בטווח הזמן הקצר המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית-בייתית, וקצת פיתוח. בעתיד, אם אחליט להכנס לזה, ארצה לאמן רשתות ניורונים ולעשות דברים יותר כבדים (שדורשים בעיקר gpu וזיכרון) לכן בטווח הקצר חשבתי לקנות מעבד טוב ואת הזיכרון בסטיק בודד, בלי כרטיס מסך ייעודי וגם אין צורך בהארדיסק גדול. בעתיד אוכל להוסיף עוד זיכרון, כ. מסך, הארדיסק וכו'.. האם לדעתכם זה רעיון טוב? 1. כ-3500₪, חשוב יחס עלות\ביצועים, אשמח לחסוך ואפשר לחרוג קצת. 2. שימוש משרדי + מחקר ופיתוח תוכנה (visual studio, matlab, vmware...) לרמת התחביב. לא מיועד לגיימינג. 3-4. אין צורך בציוד היקפי, בכונן דיסקים 5. שקט לא …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במיפרט מומלץ למחשב לצורך משחקים (בעיקר MS Flight Simulatore). אני כבר יודע שFSX הוא מאוד תלוי ב CPU ולכן הבחירה המתבקשת היא ב E6600. כמו כן צפוי בקרוב פאטץ לDX10 ולכן אצטרך את ה 8800GTS. ההתלבטויות העיקריות הם לגבי לוח אם (עם אפשרות ל OC סולידי), זכרונות וספק ומארז שקט!! (יש לי טראומה מהמארז הקודם והמחשב יושב במרכז הבית). תודה, HP
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=23289 אחרי התייעצות אני חושב לקנות את המחשב הנ"ל. דעתכם? תקציב: 3K * מטרות המחשב? תכנות ועבודה משרדית * גודל המסך? 14 או 15.6 * רזולוציית המסך? נוחה לקריאה של טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בגלל שאני סטודנט אני זכאי למע' הפעלה חינם לכן אני מעדיף ממש לקנות בלי מערכת הפעלה... יכול לחסוך כמה מאות שקלים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL LENOVO HP * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיעמ…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם,לאחר כ 4.5 שנים שהמחשב שלי שירות אותי בצורה נאמנה,גם זמנו הגיע וזה הזמן להתחדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לקבל את יחס הביצועים:עלות הטוב ביותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג קצת ,אחרי הכל אני עובד ומשלם על זה.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO FAR-CARY CRYSIS וכדומה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, עם יכולת לראות סרטונים וסרטים. לא משחקים (אולי סוליטר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 3200+ BOX לוח אם MSI K8N Neo Platinum זיכרון PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Platinum 2-3-2-6 כרטיס מסך Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB מארז RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt ספק כח HEC 425VDT PSU Double Fan מחיר 6822..!!.. הרד דיסק אני יקנה אחרי זה..!!..(יש לי עכשיו WD800BB כלומר 2mb buffer ו7200 סל"ד וATA-100)
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את המחשב החדש שלי עוד שבוע - שבועיים ככה, ואני רוצה לבדוק ולדעת אם כדי לעשות אילו שינויים אחרונים. אז כל דבר שעולה לכם בראש תגידו, כמובן בתקציב של עד 8500 ;D. גם אם רכיב אחד לא נראה לכם תגידו, כי אחרי ההזמנה אני לא יוכל לעשות כלום. אז הנה המפרט : CPU : AMD ATHLON XP 2400+ FAN x1 - 1260NIS Motherboard : EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 x1 - 719NIS Memory : Corsair CMX256A DDR 3200C2 x2 - 1268NIS Hard Disk : WD 80GB 7200RPM 8 MB special version x1 - 701NIS Video Card : Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO x1 - 2013NIS DVD : LITE-ON DVD 16*48 Retail BLACK x1 - 278NIS Floppy : TEAC Floppy Drive 1.44 x1 - 69NIS Case : Therma…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מבקש המלצה על מחשב מבוסס על מעבד intel 2.4c עד 2600 ש"ח. הבעיה שלי היא למצוא ולהתאים לוח אם עם dual ch 400 במחיר סביר עם זיכרון בתיזמון 5-2-2-2 . המפרט המבוקש:1. מעבד 2. לוח אם 3. זיכרון עד 512 מ"ב 4. сooler 5. מארז 6. דיסק קשיח. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. gta iv, crysis, cod 2, far cry, battlefield... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ציינתי * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000~ אם אפשר בפחות מעולה, אם יש משהו עדיף ביותר אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר צפיה ביוטיוב, גלישה בדפדפן ושימוש ללימודים, גיימינג גג של cs go וגם כנראה שלא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן ssd, ולא מפריע לי לקנות ראם בנפרד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי מחשב dell inspiron 1525 מעבד intel dual core 2 T5750 2 ג'יגההרטס אני יודעת שהסוללה אמורה להספיק ל3 שעות בערך. ואצלי, לאחר טעינה מלאה, הסוללה יורדת ונגמרת תוך בערך שעתיים וקצת כשאני עובדת באינטרנט . הורדתי את הבהירות של הצג וזה לא ממש עוזר. מה גם, ברגע שאני מנתקת את הלפטופ מהחשמל, האחוזים של הסוללה יורדים בשניות ל- 98 אחוז. המחשב חדש , נקנה לפני מספר ימים, ביצעתי טעינה ראשונית של 24 שעות ונאמר לי שאני יכולה לעבוד עליו בזמן של הטעינה הראשונית. האם זה תקין? במידה והסוללה לא תקינה, האם האחריות של דל מכסה את זה במיוחד אם מדובר במחשב חדש? תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-