ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מצורף מפרט מומלץ שאני מעוניין לרכוש (הדרישות של המפרט מופיעות בסוף) אני מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך אני יכול להוסיף, שיריץ לי קצת משחקים, עם יציאת HDMI בנוסף אם אני לוקח כרטיס מסך אחר האם כדאי לי לקחת לוח אם אחר שלא כולל כרטיס מסך מובנה? האם אני צריך מסך אחר? תודה מראש מסך: [..] BENQ LCD 21.5" T2210HDA 5ms DVI FHD WIDE ₪760 מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪319 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA74GM-S2 ₪264 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 - זמין במלאי ₪250 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪121 מארז: [..] COMPUCASE 63RA-NPS w/o PSU ₪158 סט מקלדת ועכבר: [..] MICROSOFT WIRED DESKTOP 400 KEYBOARD & MOUSE…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהמשך לנושא שפתחתי לפני כמה שבועות, אני רוצה עכשיו להיות סגור על המפרט וללכת איתו לחנות ולהזמין בימים הקרובים. השימושים הם: גראפיקה Photoshop בניית אתרים, משחקים כבדים, וכן מולטיטסקינג כבד. המחשב יהווה בסיס גם לעסק שלי שיפתח בקרוב. התקציב הוא 5K, מנסה לחסוך קצת. דברים שדרושים: 6 GB זכרון, מעבד 4 ליבות לפחות, GTX470 שכן הוא יעזור לי עם הפוטושופ ובכללי עם ההאצה החומרתית שלו. המחשב יחובר למסך FHD 37 אינץ' (טלוויזיה) ולכן אין צורך לכלול מסך במפרט, וכן לא צריך גם מערכת הפעלה, ציוד היקפי, רמקולים, או כרטיס קול. אני רוצה לשדרג את המחשב בעתיד ולכן אצטרך תושבת שתתן לי מרווח נשימה לדורות הבאים. לגבי המעבד: האם המעבד שציינתי במפרט הבא יהיה הכי מומלץ בשבילי? הבנתי שיש לו מקביל מAMD ש…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לנגן סרטי HD עם המחשב הנייד HP Pavilion dv3-2150 (קישור), כאשר הוא מחובר לטלוויזיית LCD דרך חיבור HDMI. החיבור מוגדר כ-1080p. אני משתמש בגרסה האחרונה של VLC ועדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך באתר של NV. סרטי XVID מנגנים כראוי, אבל סרטים באיכות של 720p או 1080p (קבצי MKV), נתקעים לא מעט, נמרחים על המסך וכו'. גם אם פה ושם יש דקה רצופה שמנוגנת כמו שצריך, בתכל'ס אי אפשר לצפות בסרט. השאלה שלי: 1. האם זה נובע מחומרה חלשה של המחשב הנייד? או שמשהו תוכנתי לא תקין והמחשב הנ"ל אמור להריץ את זה כמו שצריך? 2. אם המחשב חלש מידי, אשמח להמלצה למחשב נייד באותו גודל (מסך 13 אינץ', כדי שיהיה נוח לקחת ללימודים) שיהיה מסוגל לנגן בהצלחה סרטי HD דרך חיבור HDMI. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסךלא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA + USB3 , שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 5.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי התלבטות בין שלושה מחשבים הייתי רוצה לדעת חוות דעת עליהם ASUS N55SF - מגיע עם מעבד i5-2430 qm-2.4GHZ/3M ועם כרטיס מסך NV GT 555 2G DDR 3 מחיר 4992 ASUS K53SC - מגיע עם מעבד i7-2670 qm-2.3GHZ/6M כרטיס מסך NV GT 520MX 1G VRAM מחיר 4272 HP pavilion DV6-6b19EJ מגיע עם מעבד i7-2670 qm-2.2GHZ כרטיס מסך AMD radeon HD 6770M מחיר 5976 מבחיחת הכסף יש ברשותי זיכוי אז כל אחד מהמחירים הוא בסדר רק חשוב לי לקבל תמורה מלאה לכסף שלי. צרכי המחשב הם בעיקר לשימוש יום יומי, סרטים, ומשחקים תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! בחיפושיי אחר מחשב חלומותיי, הגעתי למסקנה שאני מחפש אחר מסך באיזור ה-13 אינץ', מט, עם כרטיס מסך חיצוני שיספיק למשחקים בינוניים (משהו בסגנון Gforce 310m, 320m או Radeon 4570, 5470) ומעבד i5 או i3. מצאתי את ה - HP probook 4320s שעונה על הדרישות למעט הכרטיס מסך שהוא 530v, כרטיס מסך מובנה לוח אם. גם את ה Dell Vostro 3300, שיכל להיות אופציה מושלמת, אם רק היתה לו יציאת HDMI. התקציב שלי הוא עד 4800 ש"ח - כולל אחריות ל-3 שנים, ולא כל כך משנה לי חברה וגם לא כונן דיסקים. אם לא אמצא עוד אופציות כנראה שאתפשר על ה 4320s. לפני שאני עושה את זה וגוזר עלי כרטיס מסך מאוד ישן, אשמח לדעת אם מישהו מכיר עוד מחשב שעונה על הדרישות. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. שלום רב לכל האנשים אני מנסה לבנות מפרט למחשב עריכה עד 5.5 K 2. אני עובד בעיקר אם תוכנות גרפיות AVID MEDIA COMPOSER , AFTER FX, Adobe Photoshop] 3. המפרט שעליו הגעתי זה לאחר מספר ימים של חיפושים וקריאות באינטרנט אני לא בטוח בקשר למפרט כי הבנה שלי בנושא היא לא חזקה ולכן אני פונה לכל הקוראים שמבינים לעזור 4. מה שכן אני חייב שהיה ללוח אם כמה שיותר חיבורי SATA פנמיים על הלוח וגם חיצונים לחיבור כוננים קשחים חיצונים 5. סכום הכסף שאני שאני מדבר עליו זה ללא ציוד נלווה שכרגע אני לא צריך 6. לכל מי שיש לומר משהוא בדבר אני ישמח לקבל תשובה לגבי המפרט אני גמיש במפרט 7. תודה רבה לכל העוזרים בדבר. 8. להלן המפרט ntel Core i7-2600 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155ן מעבד 1450ש"ח GIg…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לצוות הנפלא! אני צריך מחשב ( ללא מסך ) לעבודה של עיבוד תמונות בפוטושופ ופריהנד פלאש וכדומה האם אני צריך כרטיס מסך חזק ?? ( כגון ati 9600 xt שמחירו מגיע כמעט ל 1000 ש"ח) ולמה בכל המפרטים שלכם מופיע מאוורר בנפרד מה המאוורר של הספק לא מספיק?? הייתי רוצה שהמחשב יכלול הרד דיסק 120 gb צורב dvd ( אגב צורב כזה הוא משמש גם כצורב לדיסקים רגילים ?) מקלדת עכבר אופטי ורמקולים סבירים ומעבד חזק ולוח אם חזק כמובן ופניתי אלכם מפני שאין לי כל כך ידע בחומרה דרך אגב הדפסתי את אחד המפרטים שלכם והלכתי לחנות של אייבורי ( אני מב"ש) והם צחקו עלי אמרו שהמפרט גרוע והפכו לי שם את הכל והאמת אני מעדיף לסמוך עליכם הרבה יותר בקיצור סליחה שאני מקשקש יתר על המידה מי שיוכל לעזור יבורך?
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים כמו לדוגמא BF4. [TABLE] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1027[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪124[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני בשבוע הבא טס לארהב ואני מתכנן לחזור עם מחשב נייד חדש. הדרישות העיקריות הן: מעבד i7 ולפחות 8 ג'יגה זיכרון וכרטיס של לפחות 1 ג'יגה. הסתכלתי על סדרת הדגמים הזאת: http://www.dell.com/us/p/inspiron-15z-5523/fs וחשבתי לקנות את הדגם היקר של ה1100 דולר שזה מחיר מצויין למחשב עם מפרט שכזה! אך אמרו לי שלא מומלץ ללכת על מעבדי i7 עם הU בסוף הדגם. מזה בכלל אומר? מה משמעות הסיומות בדגם? ושאלה נוספת היא איך המחשב בתמורה למחיר? תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, אני פתוח גם להצעות אחרות טובות ומקצועיות ומאוד חשוב לי שזה יהיה Dell כי אני מאוד מרוצה מהמחשבים שלהם אבל אם יש לכם הצעה אחרת אני פתוח לשמוע
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אבל הבנתי שאוטוטו יורד מחירים של כרטיסי מסך בגלל שיגיע דור חדש לארץ, עוד כמה זמן זה יקרה בערך?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
https://fre.co.il/items/3091805 מחפש לבת הסטודנטית מסך מגע טוב 15.6+ 16GB + חצי גיגה SSD+מעבד טוב אני מבין שבמסך מגע, זה מחשב דגם טוב האם מעבד ה-i7 שבו הוא נחות? זה G7 מצב חרבנה, אין אפילו את היוגה C740 ובכלל זו רכישה טובה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף או לשדרג את המחשב שיש לי כרגע ואני צריך את עזרתכם חברים יש לי מחשב מזדקן והייתי רוצה שתייעצו לי בקשר לכמה חלקים שכבר קיימים אצלי יש לי הארד דיסק 2TB וSSD אחד ככה שהפינה הזו די סגורה קירור למעבד יש לי Scythe Katana 3 - אתם יודעים אם הוא מתאים ללוחות האם החדשים של היום? הוא נקנה לפני 4 שנים ~ המארז שיש לי הוא Elite 371 של CoolerMaster - האם יש צורך להחליף אותו או שהוא יתאים לי גם? והדבר האחרון שאני רוצה לשאול לגביו הוא ספק הכוח - 600W +Hec Win. הוא חזק מספיק? אם כל אלה מתאימים לי מה שנשאר לי לקנות זה לוח אם עם תושבת מתאימה למעבד חדש, מעבד מן הסתם, כרטיס מסך וזכרונות. התקציב הוא 3 אלף ש"ח והוא ישמש בעיקר לגיימינג/ש…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג כבד תכני HD הקלטה ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase 5 תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed ,gta, cod ,BF3, HITMAN absolution -חשוב לי לשחק במשחקים אלו על ultra -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך 23 אינץ' -לאילו ה…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://usa.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G73Jh/#specifications מעבד i7-720QM כרטיס מסך רדאון 5870 8 GB RAM 500 + 500 מערך RAID דואל SATA כונן בלוריי מסך 17" full hd המחשב בן 3 (שנים), הסוללה כבר די גמורה, אבל חוץ מזה עובד והכל תקין. כמה אני יכול לקבל עליו היום ביד 2?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית שוטפת, צפיה בסרטים, וכל שאר השימושים הרגילים. אבל עיקר העומס יהיה בעבודות גרפיקה כמו פוטושופ, וחישובים מתמטיים כבדים (בקטסטינג למסחר אוטומטי בשוק ההון). ולכן על המסך להיות איכותי וגדול 24 אינץ ברזולוציה גבוהה. כרטיס מסך לא חשוב בכלל, גם המובנה מספיק (פוטושופ לא מנצל את הליבה הגרפית) 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 מקסימום, ללא אפשרות לחריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב . גרפיקה=פוטושופ, חישובים מתמטיים, סרטים, עבודה משרדית שוטפת. 3. האם יש צורך בציוד היקפי על המחיר לכלול מסך רמקולים ועכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב כרטיס מסך. השימושים לא דורשים את זה, אלא אם כן המסך לא יפעל כראוי ברזולוציה מקסימלית, על הכרטיס המובנה. ד…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, האם Nvida geforce 940mx טוב מספיק להריץ אוטוקאד ורוויט בצורה חלקה מספיק? אם לא- אילו כרטיסים ען או כרטיסים עם איזה דירוג ומעלה כן
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח שיספק את צרכיי. סרטים, אופיס וגיימינג ברמה סבירה (pubg וכדומה באיכות טובה ושאהנה מאיכות סבירה בכל משחק שיצא ב3 שנים הקרובות) קיבלתי הצעה לרכוש את המחשב עם המפרט מתחת ב2500 , חשוב לציין שאין לי בעיה להוסיף כמה שקלים לשדרוג אפשרי (כגון סלוט נוסף של זכרון ראם) אין אחריות לאף אחד מהרכיבים. אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש מעבד: Intel Boxed Core i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache קירור למעבד: סטנדרטי מאוורר של אינטל לוח אם: Biostar TB250-BTC PRO Socket : 1151 Supports 7th Generation Intel® Core™ Processor Intel B250 sin…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לשאול כמה שאלות. רכשתי מחשב נייד כמו שציינתי בכותרת ואני לא הכי מבין בו בכמה דברים. * איך אני מפעיל את ה-Bluetooth לתמיד ? אני רוצה להעביר קבצים מהפלאפון למחשב.. (במחשב הנייח יש לי התקן שקניתי פעם ב-150 שקלים אז זה תמיד מחובר ואני רק מפעיל את השן כחולה במכשיר - מחפש את המחשב - ושולח). * קיבלתי עם המחשב את האופיס החדש הזה ששכחתי כבר את שמו.. הוא לחודש/יים חינם. השאלה שלי אם אני מכניס קוד קנייה (אמיתי או אולי מזוייף) אז זה בסדר או שמה שנתנו לתקופת נסיון הוא לא המלא ? איך אני יכול לבדוק במיליון אחוז בלי חרטוטים כמה זכרון פנימי יש.. כי במפרט שלו נאמר 2048 מגה בייט ואילו בחנות וגם בפרטים של המחשב (שלוחצים במחשב שלי) רשום 3072 מגה בייט (וזה מה שבעצם הבטיחו לי אני רק …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מה דעתכם על המחשב הבא בשביל מתכנת: http://ksp.co.il/?uin=23511 תקציב: 3K * מטרות המחשב? תכנות ועבודה משרדית * גודל המסך? 14 או 15.6 * רזולוציית המסך? נוחה לקריאה של טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בגלל שאני סטודנט אני זכאי למע' הפעלה חינם לכן אני מעדיף ממש לקנות בלי מערכת הפעלה... יכול לחסוך כמה מאות שקלים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיעמוד בדירישות ש…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הציעו לחבר שלי מפרט באיבורי מחשבים וזה המפרט: כרטיס מסך:SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB מעבד: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 מארז:ATOP Gladiator Silver/black 500W זכרונות:ELIXIR 1024B DDR 400MHZ לוח אם:GIGABYTE GA-M55SLI-S4 מה אתם חושבים על המחשב ב4000
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד,משהו בסביבות ה-13 אינץ' פחות או יותר. שימושים: מוסיקה,גלישה באינטרנט וכד'.. (אין צורך במשחקים,אך יתכן שימוש ביציאת HDMI למטרת סרטים) תקציב עד 2K. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בניתי לי מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות אני רוצה לדעת שהחלקים אכן מתאימים אחד לשני מבחינת הספקים והכל, שאלה אכן המחירים, ואם יש הצעות ייעול במסגרת התקציב הזה ...(ואפילו לרדת). הייעוד הוא משחקים, מטרה עיקרית - GTA IV ומשחקים חדשים יותר.... מעבד אינטל Q9550 (מחיר 1235 ש"ח) לוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E (400 ש"ח) כרטיס מסך Sapphire HD4850 1GB GDDR3 (מחיר 650 ש"ח) ספק כוח Thermaltake TR2 550W Silent (מחיר 400 ש"ח) זיכרון 2X 2GB 1066mhz OCZ reaper hpc (מחיר 370) כונן wd 500GB 32MB sata2 (מחיר 290) מארז Diamondstone ATX ps01b-w (מחיר 245) סה"כ 3600 ש"ח יש לי העדפה למעבד אינטל, כי אין לי מושג בAMD , האם הבדל משמעותי ששווה ללמוד עלי…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב עד 3,000 שקלים על פי הפירוט הבא: * מטרות המחשב: בעיקר שימושי אופיס וגלישה * גודל המסך: 13 או 14 אינץ'. אין העדפה בין שתי האפשרויות. * רזולוציית המסך: לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: לא קריטי. עד 2.3 ק"ג יהיה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB, אם אפשר עם SSD יהיה נחמד, אבל לא הכרחי. * כונן אופטי: לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני ארשום לכם פה 2 מפרטים שקיבלתי עליהם הצעת מחר ,אשמח לקבל המלצות איזה מפרט טוב יותר למחשב שיהיה גם קצת למשחקים שדורשים גרפיקה בנוני (גיימר קל-בנוני)שאולי ישחק הרוב פיפא ואסטרטגיות וגם לעבודה משרדית ואינטרנט.מפרט 1 :מארז : מארז מקצועי לגימרים HERO 29 GAMER CASE + שני מאווררים 120MM בצד המארז + מאוורר 120MM מקדימהספק כח : ZUMAX 550W מעבד :Intel® Core™ i5 4460 3.2GHz Haswellלוח אם : ASROCK H81M-HDS CHIPSET INTEL 81זיכרון :8GB DDR3 1600MHZדיסק קשיח : WD 1000GB SATA 3כרטיס מסך : GEFORCE Pci Express X16 GTX960 2GBכרטיס קול :Intel® High Definition Audioכרטיס רשת :Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec)כונן אופטי : צורב DVD שכבה כפולה כולל מנגנון נגד רעידותמפרט 2 : מעבדים …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-