ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
החלטתי סוף סוף איזה מחשב אני רוצה לקנות וגם קיבלתי הצעה ממש טובה מה אתם חושבים עליה מעבד דגם: INTEL C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : ABIT IP35-E ציפסט: Intel P35 זכרון מהירות + נפח: 4096MB (2GBX2) CL5 800MHZ דיסק קשיח יצרן + דגם: Western Digital WD5000AAKS מהירות +נפח: 500GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer כרטיס מסך יצרן + דגם: GeCube HD4850 512MB זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: NZXT ALPHA Black ספק כח יצרן + דגם: NZXT PP500W התקנה ושרותי מעבדה פעולה: הרכבה מלאה + טסטים מערכת הפעלה סוג + דגם: ללא קיבלתי הצעה של 3430 ש"ח פחות 2.5% הנחת מזומן יוצא 3344.2…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המערכת מיועדת לקולנוע ביתי בלבד. אין צורך בגיימינג. אין צורך ב-OC. עדיפות לשקט (לא יודע כמה שקט עולה אז לא יודע כמה שקט לבקש) הסתכלתי על המערכת שמופיעה במפרטים המומלצים http://hwzone.co.il/specslist/view/81/ אך עברו 4 חודשים מאז שפורסמה ואני מתאר לעצמי שלא הכל שם רלוונטי. אז אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה לשנות במפרט. שמתי לב שהמערכת שבמפרט היא לא wireless. כלומר שיש צורך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי. אני צודק? אני יודע שהמון אנשים שרוכשים HTPC מתקינים את windoes media center. מה זה ייתן לי בעצם? האם הקלטת/לכידה תכניות מהממיר של יס היא עניין מסובך? תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבקש המלצה על מחשב מבוסס על מעבד intel 2.4c עד 2600 ש"ח. הבעיה שלי היא למצוא ולהתאים לוח אם עם dual ch 400 במחיר סביר עם זיכרון בתיזמון 5-2-2-2 . המפרט המבוקש:1. מעבד 2. לוח אם 3. זיכרון עד 512 מ"ב 4. сooler 5. מארז 6. דיסק קשיח. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?עריכת מוזיקה * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אלו המפרטים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10236 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9787 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11908 אני מתכוון לשדרג להם את הזיכרון הפנימי ל-4 ג'יגה. מי מהם לדעתכם הוא הטוב ביותר? אני צריך נטבוק לענייני לימודים בלבד ולא יותר מזה - לקחת לאוניברסיטה ולחזור הביתה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, כידוע לרובכם כבר מזמן אני לא בתחום החומרה וגם ככה המעבד שלי שרוף בערך חודש, ובנוסף שילוב של יום הולדת עכשיו גורם לזה שיגיע מחשב חדש. בנתיים זה המפרט שהצלחתי להוציא, אם יש הצעות לשינויים - תבורכו. נ.ב לא צריך הארד דיסק, סידי רום או מסך. כמו כן, מומלץ לנסות כמה שיותר להתרחק מ-3500 בידיוק, בנתיים המפרט הזה עולה 3287 ש"ח כולל משלוח. Athlon XP 2000+ Thermaltake Volcano 9 ABIT NF v2.0 TwinMos DDR 3200 256MB ATi Radeon 9500PRO Lite-On 52x24x52 Black Compucase Midi Tower CI-6A19 Black + HEC 300W
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש (ללא מסך וכוננים), הייתי מעוניינת לדעת מה דעתכם, בייחוד בעניין הצורב. אם יש צורב טוב יותר רק לא יקר יותר (לא בהרבה בכל אופן) אז בבקשה תנו הצעתכם. AMD - Gigabyte GA-7VAX Gigabyte GA-7VAX - ( Socket A - KT333A - AUDIO - USB 2 - LAN - LAN ) AMD XP 1800 256 mb DDR 2700/333 ( samsung chips ) Seagate - IDE - דיסק קשיח SG Barracuda IV - 40 GB (ST340824A) - 7200 RPM - ATA 100 1 ח'ש 466.48 ח'ש 466.48 Triplex - כרטיס מסך Triplex G4MX440 - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT 1 ח'ש 439.7764 ח'ש 439.7764 Tsunami - Tsunami - VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX ( P4 compatible ) - USB 1 ח'ש 223.72 ח'ש 223.72 Speakers - SP-G010 200W 1 ח'ש 80.92 ח'ש 80.92 Keyboard - Q…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ! מכיוון שהמחשב הנוכחי אבד עליו הקלח(וגם נשרף) (אני כותב ממחשב של חבר),אני זקוק למחשב לפני תחילת הלימודים ב14 לחודש, לכן ברצוני להזמין מחשב מחר. הנה המפרט שחשבתי עליו, אני מתבסס על כרטיס מסך שיספק את צרכי לתקופה הקרובה ובעתיד אני מתכנן לקנות כרטיס חזק יותר שיתמוך בDX 10 כמו שצריך. ציוד בסיסי אני לא זקוק יש לי כבר כמו צורב מסך מקלדת ועכבר : הנה 2 מפרטים שחשבתי עליהם אנא הביעו את דעתכם\הצעות לשיפור: (אני גר במרכז אך מזמין מTMS , אם יש הצעות לחנויות אחרות שהם בסדר וזולות אשמח לשמוע) מפרט 1 : Categories Products Price Qty לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤668 1 מארזים Compucase HEC 6AR6-25 25Cm Fan Silver/Black - No PSU ¤310 1 ספקי כוח Compu…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכת אודיו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6/14 אינצ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יות…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לסלון במטרה לצפות בסרטים(גם HD), לשמוע מוזיקה, להנות מהגלריית תמונות המשפחתית ועוד.. אני צריך מעבד שיחזיק מערכת כזאת בלי לקרטע, מעדיף כרטיס מסך חיצוני, הארדיסק לא חייב להיות גדול מאוד.. הכי חשוב שהמערכת תהיה שקטנה כמה שניתן.. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים, לא חייב להיות משהו מיוחד, אבל שיראו טוב ויהיו כפתורי מדיה יעודיים. כונן DVD בנוסף אני צריך כרטיס טלויזיה. חשבתי ללכת על Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE שמגיע עם שלט ומקלט + משדר IR שמתחבר ב-USB, זה הפתרון הכי טוב עבור המערכת שאני כרגע מכיוון אליה. אהה עוד משהו שחשוב, שהכרטיס רשת יתמוך ב-gigabit lan.. תודה לכל החבר'ה פה שעושים עבודה טובה. חג שמח, אור.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן,אני לא יודע אם זה בדיוק המקום לשאול-אם לא אני מבקש מהמנהלים שימחקו. אני סטודנט להנדסת תוכנה בסוף שנה ב' ואני מתכנן להזמין מחשב נייד מארה"ב.אני נעול על LENOVO THINKPADT400\T410 ואני מתלבט בסוג המעבד וכאן אתם נכנסים לתמונה.אני לא יודע מה ההבדל בדיוק בין I3 ל I5 למרות שניסיתי לקרוא על כך.אני משתמש בעיקר בVisualStudio 2010 ואני משאיר המון קבצים פתוחים בד"כ בעבודה יומיומית.מסמסטר הבא כנראה שאני אתקין שני מערכות הפעלה על המחשב.השאלה שלי היא האם יספיק לי הI3 או שעדיף לי מאוד(ז"א זה ממש ישנה) אם אני אוסיף 150$ ואשדרג לI5. אגב מפרט המחשב שלי הוא:,מעבד (I3(2.13,בלוטוס,מצלמה, בטריה6תאים,250GB,5400RPM,אחריות לשנה וווינדוז7 חוקי כל זה ב 970$באתר של LENOVO.אם יש לכם הצעות ייעול קו…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך מפרט ליישומים משרדיים (אופיס, גלישה, חשבשבת, שקלולית, אווטלוק) חשוב מאוד שהמחשב יהיה מרכיבים כמה שיותר אמינים... המחשב האחרון רץ למעלה מ9 שנים. עדיפות לssd (יספיק 128gb). לא חייב לבוא עם מערכת הפעלה (נרכשה בנפרד). אם אפשר להרכיב מפרט מהרשתות אייבורי / ksp. רק מחשב וללא ציוד נלווה. תקציב 2,000₪ אם צריך אפשר לחרוג. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני קצת בלבטים לפני קניה של מסך, אני לא יודע אם לבחור ב-4K או במסך רחב 21:9.אני מוכן להשקיע עד 4500 ש"ח במסך ואין לי בעיה גם לקנות משומש (רק בתנאי שמי שהשתמש בו יודע לשמור על רכושו)עכשיו, שאלה נוספתמה אתם אומרים על Dell UltraSharp UP3214Q יש כזה ביד 2 במחיר 4500 ש"ח.תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1485 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 695 1 מארזים NZXT Lexa Aluminum No PSU ¤ 653 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 127 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 625 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 ¤ 232 2 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 2 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1575 1 כונני דיסקטים alps Floppy 1.44 Floppy ¤ 36 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 2 מקלדות LOGITECH Cordl…
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט לעיצוב תעשייתי שמשתמש בתוכנות תלת מיימד (Solidworks, 3Dmax) + תוכנות לרינדור (MAXWELL) וכמובן עריכה ב-Photoshop. יוצא לי לעבוד עם כמה מהתוכנות שציינתי בו זמנית והייתי מעוניין לרכוש מחשב שיעבוד בצורה רציפה בלי זמן המתנה בלתי נסבל שמעכב אותי. בנוסף יוצא לי לצלם המון ולאחסן את התמונות במחשב. וגם לערוך סרטים (ברמה חובבנית+) מסך המחשב ישמש גם לעבודות וגם לצפיה בסרטים\טלוויזיה. -בעתיד ישנה אפשרות לצרף מקרן לצפיה בסרטים. אני לא אוהב לשחק במחשב (מעדיף XBOX360) אבל לא יזיק לשחק גם בNFS במחשב. מיקום העבודה הוא בעלית גג - חם מאוד בקיץ וקריר מאוד בחורף. מה שלדעתי ישפיע על קירור הכרחי. עברו שנים מאז שהתמודדתי עם קניית מחשב נייח, אני משתמש בנייד ששרד אחרי הרבה ני…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בשביל ידידה שלי היא רוצה מחשב טוב היא לא משחקת משחקים אולי רק שולה מוקשים חח לוח אם - רק asus כרטיס מסך - רדאון או ג'י פורס זיכרון פנימי - 512MB מעבד - 3GHz מינימום בכול אופן היא צריכה ציוד הקפי של מקלדת ועכבר אלחוטיים לא כולל מסך היא רוצה כונן סידי לבד כונן שקורא די וי די לבד וצורב רגיל לבד. ומארז TOWER יפה עם צד שקוף( אישה לכו תבינו... ) אם אפשר מפרט גם ל AMD וגם לאינטל. כולל התקנת מערכת הפעלה + דיסק (XP HOME EDTION ) תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, עבור הדרישות שלמטה, מה דעתכם על המפרט ועל השידרוגים? מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם: Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA שידרוג לוח אם? 15 ש"ח - Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זיכרון: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz או Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz כ. מסך: On Board Intel HD Graphics 2500 דיסק: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) ספק בתוספת 30 ש"ח - An…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש לפטופ עד 4000 ש"ח, כמו כן קיבלתי הצעה למחשב Toshiba Satellite S55T-B5233 מארה"ב ואשמח לקבל חוות דעת. http://www.notebookocean.com/toshiba-satellite-s55t-b5233-specs/ קיבלתי הצעת מחיר של 3100 ש"ח בערך, אני יודע שאין ssd ואני בהחלט מתכוון להוסיף, השאלה היא האם המחיר של המחשב + כונן ssd משתלם או שיש כבר דגם אחר שכבר בא עם ssd ועדיף ללכת עליו? * מטרות המחשב? מחשב לשימוש כללי (אינטרנט אופיס וכו') ואולי גיימינג ממוצע ולא כבד, הכי חשוב שיהיה מחשב ש"יחזיק" לאורך זמן ושלא אצטרך להחליף עוד שנה שנתיים. * גודל המסך? 15.6 ממש לא חשוב טאצ' או לא. * רזולוציית המסך? 1920x1080 ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? לדוגמה: אני מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי בסיסי(אינטרנט, אופיס וכו') + עריכה גרפית ברמה בסיבית בפוטושופ(דו מימדית) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל13 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? - עד 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימל…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, אז ככה קניתי מחשב לפני חודש בערך ועכשו אני רוצה להוסיף כונן קשיח, וגיליתי שאין לי לאן כנראה שאיבורי נתנו לי לוח אם ממש דפוק ולא היה לי מושג אז, אין לו כניסה לכונן חיצוני ולפנימי יש רק שני חיבורים, ששנהם תופסים בגלל הכונן והצורב... ולפי מה שראיתי בחוברת של הלוח אם מראים שיש שם חיבור ל 4 סה"כ אבל 2 מהם optional ולי אין אותם... בעיקרון אני רוצה להתקין וינדוס 7 ואמרו לי שלהתקין על אותו כונן (שיש בו עכשו XP) יעשה בעיות אז השאלה שלי זה מה לעשות? אפשר להוסיף ללוח אם עוד חיבורים? או שאני חייב להחליף את כל הלוח? הינה כל המפרט שלי, תנו לי גם חוות דעת שאני ידע עד כמה איבורי דפקו אותי מארז LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף ספק כוח 550W FAN 12CM POWER MAN לוח אם Nfo…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים מעוניינים לךשדרג מחשב קיים לצורך גיימינג. מכיוון שמדור המחשבים המומלצים באתר לא עדכני אני מבקש את עזרתכם צריך המלצה ללוח אם, זיכרון, כרטיס מסך ומעבד עד 1600 ש"ח. זה מה שאני מתכנן לקנות כרגע: i3 4170 8GB DDR3 H81 R7 360 OC אשמח להצעות!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! מבקש עזרה להרכיב מחשב חדש: חנות מעודפת KSP אז בבקשה להרכיב לפי מחיר שלהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקושי, 100 שח אולי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקים החדשים חוץ מסימולטרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה גם מסך, יפורט בהמשך הפוסט -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
https://fre.co.il/items/3091805 מחפש לבת הסטודנטית מסך מגע טוב 15.6+ 16GB + חצי גיגה SSD+מעבד טוב אני מבין שבמסך מגע, זה מחשב דגם טוב האם מעבד ה-i7 שבו הוא נחות? זה G7 מצב חרבנה, אין אפילו את היוגה C740 ובכלל זו רכישה טובה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לצרכי לימודים (גלישה, אופיס) ומשחקים לא כבדים מידיי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים כגון: סימס 4, genshin impact, רובלוקס. (* רצוי תמיכה טובה בהגדרות איכות בינונית עד גבוהה לגנשין). מצרף תמונה של הכרטיס מסך של הלפטופ הנוכחי שאני לא מרוצה ממנו, עם הגדרות איכות נמוכות לגנשין). - סטודנט: אופיס, גלישה באינטרנט, פעולות מחשב בסיסיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? לא! 4. האם יש רכיב בסיסי ש…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי לכולם, אני חדש בפורום ורוצה להגיד קודם כל תודה על הכתבות היפות והכל. בכל מקרה אני רוצה לקנות מחשב חדש בשעה טובה, וכרגע אני אפילו לא יודע מה התקציב אני רק יודע שזה מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא ידוע א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Diablo III, Starcraft II, Heroes VI, Assasian Creed III -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע מה הכוונה 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-