עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by thony,

היי מבקש חות דעת על נייד הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3238&products_id=26133 Dell Studio 1555 DL1555-AT86BK Black Intel P8600 2.4Ghz 4GB ATI 4570 320GB 7 FullHD Led 15.6 Vista Premium על פניו נראה ממש טוב, מפרט מעולה, מחיר סבבה, 3 שנים אחריות - וכזה זול? אולי פיספסתי משהו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by igal_nazar,

מישהו מוכן בבקשה לתת הסבר קצר מה זה LED? תודה מראש יגאל

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by rom747,

חיפשתי ושאלתי בהרבה מקומות ולא קיבלתי תשובה ולכן חשובה לי ההענות שלכם אני מבקש מפרט למחשב בסכום של עד 8000 שח ללא המסכים המחשב מיועד לעבוד עם 4 מסכים ובכל מסך יראו משהו אחר{ פלייט סימולטור } המחשב יכלול בעיקר את הפרטים הבאים : מעבד amd 939? זיכרון 2*512 mb? וכל השאר לשיקולכם תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by maayan,

what is hte rules

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. אני עומד לקנות את המחשב החדש שלי עוד שבוע - שבועיים ככה, ואני רוצה לבדוק ולדעת אם כדי לעשות אילו שינויים אחרונים. אז כל דבר שעולה לכם בראש תגידו, כמובן בתקציב של עד 8500 ;D. גם אם רכיב אחד לא נראה לכם תגידו, כי אחרי ההזמנה אני לא יוכל לעשות כלום. אז הנה המפרט : CPU : AMD ATHLON XP 2400+ FAN x1 - 1260NIS Motherboard : EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 x1 - 719NIS Memory : Corsair CMX256A DDR 3200C2 x2 - 1268NIS Hard Disk : WD 80GB 7200RPM 8 MB special version x1 - 701NIS Video Card : Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO x1 - 2013NIS DVD : LITE-ON DVD 16*48 Retail BLACK x1 - 278NIS Floppy : TEAC Floppy Drive 1.44 x1 - 69NIS Case : Therma…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by omrishriki,

שלום חברים התחדשתי במחשב חדש ורציתי לשמוע חוות דעת מקצעיות על המחשב הוא נועד בעיקר לעבודה מהירה קצת עריכה ומשחקי תלת מימד המפרט: מארז coolermaster sniper ספק כח extreme power plus 650w לוח אם ga-p67a-ud4-b3 gigabyte מעבד אינטל 2500 3.3ghz i5 מאוורר למעבד cold bit זכרון geil ddr3 עם הצלעות קירור 1333 4 giga שתיים ושתיים כרטיס מסך nvidia geforce 560 gtx 1g gigabyte דיסק פנימי 500 gb sata3 7200 32mb wd דיסק שני 1000 גיגה כמו הראשון רק 64mb צורב lg קורא בלו ריי דיסק מסך lg w2363d 3d hdmi 23 מסך תלת מימד משקפי תלת מימד קיט של נוידיה עם משדר סט אלחוטי של לוגיטק עכבר ומקלדת סטנדרטי אז מה אתם אומרים חשוב לי התגובות שלכם

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכם.. ברצוני לקנות מחשב נייד מדגם A500-1DN של טושיבה קישור למפרט : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8104&perur= הבעיה היא שהמחשב דיי יקר ורציתי לדעת אם המחשב שווה את הכסף ובכללי איך הוא מבחינת הכל אם יש לכם להציע לי מחשבים יותר טובים או מחשבים כמו המפרט של הטושיבה רק במחיר זול יותר אשמח לשמוע אבל כעקרון דיי נדלקתי על הטושיבה הזה.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה רבה,

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מדובר במחשב לשימוש ביתי כללי. אני יודע שיחסית לצרכים שאני מציין כאן הרכבתי מפרט חזק אבל חשוב לי להשאיר פתח לכמה שיותר שיפורים. בגלל זה למשל בחרתי לוח-אם עם ארבעה סלוטים לזיכרונות של עד 32GB. לא חשוב לי כרגע כרטיס מסך ואין לי בעיה להשתמש בכרטיס מסך המובנה, אבל גם כאן חשוב לי להשאיר אופציה עתידית. דגש חשוב מאוד הוא על השקט והקירור היעיל של המפרט. אין צורך בהארד דיסק וציוד הקפי. תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת פוטושופ, קצת סרטי HD, קצת משחקים א) …

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. מארז: midi tower usb לוח אם: asus p5ld2-mx מעבד: e6300 זיכרון: 1gb ddr2 667mhz kingston x2 דיסק קשיח: wd 250gb 7200rpm 16mb sata2 צורב: dvd rw asus ספק כח: פה יש לי התלבטות בין : Antec BP500U -EC 500W ל enermax liberty 400w המחשב הזה בלי כרטיס מסך ובלי מסך ובחנות עם הספק הראשון הוא יוצא לי : 4010 יש המלצות\הצעות\שיפורים? תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. איך אני מפרמט מחשב נייד אני יודע שאמור להיות גיבוי לכל הדרייברים ווינדוס בכונן סמוי המחשב הוא acer aspire 6930 בלפטופים אחרים ראיתי שיש כפתור שמכניס אותך לשיחזור כלשהו שאפשר לפרמט איתו פה אני לא מוצא כלום שמכווין אותי לפירמוט תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של GIGABYTE מעבד T7500 וכרטיס מסך 8400GS, אם תרצו אוסיף עוד פרטים. המחשב מאוד מתחמם וממש לא נוח לעבוד איתו, מה אפשר לעשות כדי לקרר אותו? (אני כבר ממש מפחד לשחק איתו משחקים...) חשבתי על פלטת קירור, שאלתי היא האם היא עוזרת? ואם כן בכמה מעלות בערך היא תוריד ואיזו הכי מומלצת. (כמה שיותר זול, יותר טוב) כמובן שאם יש קירורים אחרים אשמח לשמוע עליה. תודה רבה לעורים יאיר.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 כולל ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תוכנות עיצוב של אדובי ללימודים/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא מבין בזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by erez20,

המחשב מיועד לשרוד בשוק המטורף כמה שיותר זמן, משחקים אופיס ווינדוז, צריך שיהיה בו צורב או נגן דו יו די (אני העדפתי לשים צורב) לא מיועד לאוברקלוקינג עשיתי כמה נסיונות : בחלק מהמפרטים לא מצויין קירור למעבד, אני יודע.. פשוט לא היה בחנות ! אין כונן 1.44 כי יש לי כמה בבית... כנ"ל לגבי מודם 56K אני יודע שבמחיר כזה מומלץ מחשב מבוסס AMD אך לא כולם פתוחים לאופציה הזו (אני מרכיב מחשב לבנדוד)... ושימו לב שהמפרט של אינטל באמת יותר חזק (אמממ.. חוץ מהכרטיס מסך ואם מוסיפים לו צורב או די וי די גם יקר ב500 שקל) משאר המפרטים ! נותרתי עם כמה שאלות... האים כדאי לקנות כונן SATA ? ואם כן האים לוח האם שבחרתי תומך בזה (או האם יש לוח אם זול ומומלץ שתומך בזה). קירור מועדף ? הייתי שמ…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש וחשבתי על האופציה הבאה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-a2410m.htm התקציב הוא עד 5000 ש"ח אבל עדיף פחות, השימושים למחשב הם דיי מגוונים, החל מתכנות, עיבוד וידאו, שימוש כ-HTPC ושיוכל להריץ קצת משחקים ברמה מינימאלית. חלק מהסיבה שחשבתי על מחשב זה שלפי הבנתי הוא מציע את כל הדברים הכי חדישים כך שיוכל לשמש אותי בשנים הקרובות וגם בגלל האחריות ל-3 שנים. רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל ואם יש עדיפות למשהו אחר אני פתוח להצעות, בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. * מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, Visual Studio.... * גודל המסך? נראה לי ש 14" יספיקו, סה"כ אני מעוניין במחשב שלא יהיה גדול מדיי כדי שיהיה קל לסחוב אותו ממקום למקום ושיהיה קומפקטי. * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בהכרח * Bluetooth? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB - 500GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון טוב עם ASUS. * כל דרישה מיוחדת שחשובה …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by FlashJump,

מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בינוני עד כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Counter strike Global Offensive or Call of duty modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך Led 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות …

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. לעשות את זה שהנייד כבוי או דלוק?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום רב! מבקש עזרה להרכיב מחשב חדש: חנות מעודפת KSP אז בבקשה להרכיב לפי מחיר שלהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקושי, 100 שח אולי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקים החדשים חוץ מסימולטרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה גם מסך, יפורט בהמשך הפוסט -לאילו הגדרות גרפ…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Omer DA,

אני מתלבט בין 2 דגמים של DELL הראשון Intel® Core™ i5 3210M Processor, 2.5GHz - up to 3.1 GHz, 3MB Cache זיכרון6GB DDR3 1600Mhz (1 x 4096 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB כונן קשיח750GB (5400 Rpm) תצוגה15.6'' LED Backlit Display with True Life and HD resolution (1366 x 768) מאיץ גרפיIntel® HD Graphics 4000 והשני: Intel® Core i5 2450M Processor, 2.5GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB זיכרון4GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB), Up to 4 GB כונן קשיח640GB (5400 Rpm) תצוגה15.6'' HD WLED True-Life (1366x768) מאיץ גרפיIntel® HD Graphics 3000 כאשר המתקדם יותר עולה 3450 והפשוט יותר עולה 3145,השאלה היא האם ההבדל שווה את המחיר...אני עורך מדי פעם בפוטושופ שידועה כזוללת זכ…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום, אני אתחיל ללמוד באוניברסיטה בשנה"ל הקרובה ולכן אני רוצה לרכוש מחשב נייד. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח מקסימום! הדרישות שלי מהמחשב הן: *חיי סוללה ממוצעים *כרטיס גרפי לא משולב שיריץ משחקים באופן סביר (אני מדבר על כרטיסים כמו Radeon 2400/3450)... הערה! נא לא לתת מפרטים עם כרטיסי מסך Geforce 8400 / 7300 בגלל שאני מפחד מבעיית חימום היתר (אני לא ממש מבין בה). *משקל שיאפשר נשיאה (עד 3 קילו) *מעבד נורמלי (לא חלש) של Intel *שתי ג'יגה RAM בסלוט (מקום) אחד אני מודע לעובדה שהדרישות יחסית גבוהות... אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לתת לי הצעות קרובות ככל האפשר לדרישות הללו. דברים שאני מוכן להתגמש בהם: *אני אחיה גם עם כרטיס גרפי משולב אבל אחד טוב יחסית... כמו Intel 4500MHD אבל …

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by tendo,

שלום לכולם. קניתי את המחשב לפני כמספר שבועות (משו כמו 3). אחרי הימים הראשונים שמתי לב כי גם אצלי הייתה בעיה בכרטיס רשת (כה, ידעתי שאני אגיע לזה גם). כמובן שניסיתי להתקין דרייברים/ להסיר דרייברים וכו' אך ללא הצלחה. בסופו של דבר שלשום התקשרתי ליעל מערכות למימוש אחריות ושטכנאי יבוא לתקן לי את המחשב. יאמר לזכותם שכבר באותו היום יצרו איתי קשר לתיאום טכנאי ליום למחורת (זאת יעילות ושירות לשמו). יום למחרת הגיע הטכנאי עם כ.רשת חלופי- דגם 6230N או משו כזה, שד"א האם ההחלפה היא משו תקין? זה לא יורד ברמה הכ.רשת הזה? אחרי ההחלפה מסתבר שגם זה לא פתר את זה, הטכנאי ניסה להתחבר לרשת שהוא פתח בפלאפון כאשר אינה מאובטחת והצליח אך כאשר ניסה להתחבר לראוטר אצלי בעבודה הדבר לא הצליח בעליל- לא התח…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. מחפש בשביל חבר שלי מחשב ב7000 לא! לOC רק משחקים ואינטרנט מבוסס אינטל והוא רוצה RADEON 9500 וצורב. מסך לא יקר כי הוא מנסה לחסוך בכל פינה אפשרית. בתודה רבה מראש פני.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אם כן, אני מתכוון להרוויח כסף מהחומרה הזאת- השאלה אם זה ריאלי לצפות ליותר מ-150-200 ש"ח: -לוח אם של albatron px954p-v2.0 עבור LGA775 -מעבד אינטל core 2 duo E4300 עם מאוורר וגוף קירור של אינטל -(1GB (2 X 512 MB של זיכרון תוצרת פטריוט DDR2 (מאוד קשה לדעת כאן באיזו מהירות הזיכרון, סבער להניח שלא הרבה, כיוון שהוא מתוארך לסביבות 2006) -כרטיס מסך, כנראה גנרי. הכי הרבה שהצלחתי למצוא זה הכיתוב D33009 ליד מין חץ כזה. ע"פ הרשת, זה כנראה GPU של nvidia. מה דעתכם? אל תשכחו, שרובכם פה עושים שימוש מסיבי במחשב, וזה לא מיועד לכם, אלא לבעלי שימוש מאד לא מסיבי במחשב, שרוצים מערכת זולה ולא בלתי מעודכנת מדי. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכם אני רוצה לקבל חוות דעת על המחשב הבא: http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=59&products_id=766 האם הוא יספיק לי ל:מסנג'ר איסיקיו אינטרנט עבודות גרפיות בעיקר עיצוב ובניית אתרים ואולי פעם בשנה פיפא והכי חשוב האם המסך סביר כרגע בבית ישלי 17 רגיל LCD? אם לא איזה מחשב של מקינטוש נייד אפשר להציע לי?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY ¤1495 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤681 מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤1979 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800 ULTRA 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤3191 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤639 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤192 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤850 כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREMEGAMER FATAL1TY ¤902 מארז: ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤871 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE ¤143 עכבר: LOGITECH G5 LASER MOUSE ¤397 מערכות הפעלה: WI…

דיונים חדשים בפורומים