עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000~ ‏אם אפשר בפחות מעולה, אם יש משהו עדיף ביותר אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר צפיה ביוטיוב, גלישה בדפדפן ושימוש ללימודים, גיימינג גג של cs go וגם כנראה שלא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן ssd, ולא מפריע לי לקנות ראם בנפרד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…

2. Started by Hatzi6,

זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לצרכי לימודים (גלישה, אופיס) ומשחקים לא כבדים מידיי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים כגון: סימס 4, genshin impact, רובלוקס. (* רצוי תמיכה טובה בהגדרות איכות בינונית עד גבוהה לגנשין). מצרף תמונה של הכרטיס מסך של הלפטופ הנוכחי שאני לא מרוצה ממנו, עם הגדרות איכות נמוכות לגנשין). - סטודנט: אופיס, גלישה באינטרנט, פעולות מחשב בסיסיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? לא! 4. האם יש רכיב בסיסי ש…

3. שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב חדש מבוסס פנטיום 4 1.8/2.0. הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה לבחור את שאר החלקים למחשב (לוח אם,זכרון וכרטיס מסך). בעיה שלי היא בכך שאני לא יודע מה ההבדל בנתונים של כל אחד ( קצב העברת data וכ"ו ) וטווח המחירים הוא כל כך גדול. אם מישהוא מוכן לעזור לי בהמלצות על מפרטים שעובדים טוב מוזמן תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המרבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3200 שח אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי + משחקים בינוניים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך במסך ובציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש צורך במפרט מלא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב . 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבת …

5. מעבד AMD Athlon 64 3200+ BOX לוח אם MSI K8N Neo Platinum זיכרון PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Platinum 2-3-2-6 כרטיס מסך Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB מארז RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt ספק כח HEC 425VDT PSU Double Fan מחיר 6822..!!.. הרד דיסק אני יקנה אחרי זה..!!..(יש לי עכשיו WD800BB כלומר 2mb buffer ו7200 סל"ד וATA-100)

6. Started by stormme,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K, חריגה של עד 0.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועריכה גרפית כמו פוטו שופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא מאוד קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

7. Started by Reut555,

שלום לכולם, אני סטודנטית לעיצוב גרפי.. חושבת לקנות את המחשב הבא : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=935008 מחשב נייד Dell Inspiron 5578 IN-RD33-9872 הבעיה היחידה שלי איתו היא הכרטיס הגרפי.. מישהו יודע האם יש אופציה להחליף את הכרטיס הגרפי לאחד חזק יותר של NVIDIA ? תודה לעונים ולממליצים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני עומד לקנות את המחשב החדש שלי עוד שבוע - שבועיים ככה, ואני רוצה לבדוק ולדעת אם כדי לעשות אילו שינויים אחרונים. אז כל דבר שעולה לכם בראש תגידו, כמובן בתקציב של עד 8500 ;D. גם אם רכיב אחד לא נראה לכם תגידו, כי אחרי ההזמנה אני לא יוכל לעשות כלום. אז הנה המפרט : CPU : AMD ATHLON XP 2400+ FAN x1 - 1260NIS Motherboard : EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 x1 - 719NIS Memory : Corsair CMX256A DDR 3200C2 x2 - 1268NIS Hard Disk : WD 80GB 7200RPM 8 MB special version x1 - 701NIS Video Card : Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO x1 - 2013NIS DVD : LITE-ON DVD 16*48 Retail BLACK x1 - 278NIS Floppy : TEAC Floppy Drive 1.44 x1 - 69NIS Case : Therma…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by swg,

שלום. יש לי הזדמנות לקנות מחבר את המחשב הבא, במחיר של כ-1500 ש"ח(המחשב בן שנה וחצי): מעבד 6600QUAD, לוח של ג'יגה בייט, זכרונות:2X1GB במהירות 667מג"ה - צמד של מושקין וצמד של קרואיסר(סך הכל 4GB), ספק בסביבות ה500 וואט בערך, מארז Aurora 570, כ.מסך HD2900XT 512MB DDR3. כרגע אני נמצא עם P4 3GHZ, לוח של אסרוק, זכרון 1GB, כ.מסך FX5200,ומארז שבא עם ספק Arctic Cooling Silentium T2. מטרות המחשב: הרצת תכני HD למיניהם, הקלטות סאונד אינטסיביות. לדעתי ההבדלים הם שמיים וארץ, בין מה שיש לי לבין מה שיש לו. משתלם? כדאי? אתם תגידו. תודה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  10. סוללה חליפית למחשב, הסוללה עכשיו מספיקה לי בלחץ לשעה אני רוצה סוללה חזקה למחשב המלצות??

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. העדפת ל I7, מארז סגור, משחק בעיקר במשחקים כמו oblivion , גם The Elder Scrolls V: Skyrim, dragon age 2 ודומים. העדפה לקנייה באזור ר"ג ת"א. אשמח להצעות מפרטים תודה ושבוע טוב !

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Ofer E,

שלום אנשים יקרים, מבקש עזרתכם להתאמת מחשב ביתי - מצורף השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח . מוכן להוסיף עוד 300 ש"ח אם מחשב NUC יכול לתת ביצועים דומים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, אופיס, גלישה, גיבוי תמונות, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by eliXir,

אני צריך מחשב לבית דפוס העוסק עם התוכנות: FlexiSign, Photoshop. המטרה היא שהמחשב ישרת את המטרה ולא מעבר. לא צריך מפלצת אני לא יודע בדיוק מה רצוי לכלול במפרט למחשב מהסוג הזה ולכן אני זקוק לעזרתכם. אין צורך בציוד היקפי. רק המחשב עצמו. ללא OC. תודה מראש!

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אוקיי המחשב הזה הולך להיות למשחקים כבדים אז צריך להוציא בתקציב הזה את הטופ שבטופ אוקי צריך 160 גיגה דיסק קשיח וגיגה זיכרון וכרטיס מסך משהו שירזיק לי לפחות שנה יפה את המשחקים ואז אני מחליף אותו ואת השאר אני משאיר לכם תודה לעוזרים נ.ב זה יקנה מSKYPC אני קונה מחשב שלם ומארז ומסך וצורב אני בחרתי מארז של HEC עם 400W עולה 435 אז לא לדאוג בקשר מארז ולספק!!

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש נייד לצורך עבודה משרדית (הרבה טאבים פתוחים) ולימודים (לימודי משפטים אין צורך בתוכנות מיוחדות). המחשב הולך להתנייד איתי הרבה ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה קל ולכן אני מכוון למסך 14” לא אכפת לי יותר כל עוד זה לא מעלה משמעותית את המשקל אבל לא פחות. חשוב לי שאיכות החומרים והחומרה יהיו הטובים ביותר במסגרת התקציב על מנת שישרת אותי כמה שיותר שנים קדימה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ₪ , ייתכן שאוכל לרכוש באילת אז אפשר להביא הצעה נוספת לפי מחיר אילת במסגרת התקציב. מעדיף לא לחרוג, אבל במידה וזה ממש משמעותי אז חריגה לכיוון ה-5000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבו…

16. Started by chaikr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. flight simulator X, משחקים מהשורה הראשונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שלומות שלומות. בגלל שהמיקנטוש יקר יותר מידי בארץ וגם התוכנות שאנחנו עובדים איתן יקרות גם ככה, אנחנו קונים מחשב חדש לאולפן. אז מה צריך: מערכת מבוססת שני מעבדים, או לחלופין 64 ביט, לא משנה אם זה אינטל או AMD למרות שאישית אני מעדיף אינטל. לוח אם תואם עם בקר SATA ומקום ללפחות ארבע (ה?) חריצי זיכרון, DDR, 400 מגה הרץ (יש לי עכשיו סמסונג 400, 2G, אין כוונה להחליף אותו בקרוב) צורב DVD, המהירות לא חשובה כל כך, אבל חשוב שיהיה אמין ושיתמוך ב- ו+ (אולי אם יהיה יקר מידי אני אקח את הLG הישן שלי עד שיהיה שוב כסף) מארז נחמד, לא גדול מידי (יש לי היום מידי טאוור אני חושב, אין לי איפה להכניס יותר גדול) ספק לא צריך (יש לי אחד יחסית חדש, דופק כמו סוס עבודה) ומסך, 21 או 19 אינטש, אפשר …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום, אנא עיזרו לי להרכיב מפרט: המחשב יכלול את המרכיבים הבאים: 1. תקציב: 6000שקלים,כאמור. 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות-בעיקר אינטרנט ואופיס, משחקים קלים-עד 3ג'יגבייט למשחק, צפיה בסרטים,הורדות, עריכה גרפית-וידאו,סרטים תלת מימדי. (מגמת קולנוע) בין היתר, המחשב שמש לצורך טכנות בשפת JAVA. ברמה של 5יח"ל... 3. ציוד היקפי: מסך עד 1500שקלים(מותג,19"), עכבר+מקלדת (לא אלחוטי), רמקולים 3.1 או 5.1-תלוי. מצלמת אינטרנט,ועוד ציוד בסיסי עם שכחתי. 4. ספיציפי: צורב DVD 6. דרישה למחשב שקט במיחד. חשוב מאוד. לא OC. המחשב צריך להיות חזק, עומד בעומס. שיחזק לפחות 4-6שנים. מינימום 200GB מקום. מארז מעוצב עד 300שקלים. -רשות במידה נשאר עוד מהתקציב. אם יש שיפורים,עצות וכדומה, אשמח. -בן עריכה: עכבר,ר…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מחשב ולא כל כך יודע איזה... מעבד 4 ליבות, 8 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך בכ- 400-500 שקל ללא מסך תקציב גמיש, אבל לא יקר, כלומר רצוי לא יותר מ- 500-700 שקל למעבד משחקים בסגנון פרו לא משהו רציני מידי שימוש של גלישה באינטרנט ותכנות ב JAVA קצת עריכת תמונות.. תודה

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  20. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) יש לי התלבטות בין מחשב גדול (15.6") יחליף לי גם את הנייח כי הוא די ישן ועושה בעיות ושהמחשב הזה ישמש אותי גם לבית ספר או לקנות מחשב נייד בסדר גודל של 13-14 " וכמובן חלש יותר שישמש אותי רק לבית ספר,חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית חזק כדי שאני אהיה יכול לבצע בו עבודות עריכה וטיפה משחקים * גודל המסך? תלוי אם יחליף לי את הנייח אז 15.6 +- אם רק לבית ספר אז 13-14" * משקל רצוי? לא ממש משנה רק שלא יהיה כבד יותר מידי (2.5 עוד סביר מעבר לזה אני לא רוצה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש מחייב אבל רצוי של לפחות 4…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by MishaK,

היי, כידוע לרובכם כבר מזמן אני לא בתחום החומרה וגם ככה המעבד שלי שרוף בערך חודש, ובנוסף שילוב של יום הולדת עכשיו גורם לזה שיגיע מחשב חדש. בנתיים זה המפרט שהצלחתי להוציא, אם יש הצעות לשינויים - תבורכו. נ.ב לא צריך הארד דיסק, סידי רום או מסך. כמו כן, מומלץ לנסות כמה שיותר להתרחק מ-3500 בידיוק, בנתיים המפרט הזה עולה 3287 ש"ח כולל משלוח. Athlon XP 2000+ Thermaltake Volcano 9 ABIT NF v2.0 TwinMos DDR 3200 256MB ATi Radeon 9500PRO Lite-On 52x24x52 Black Compucase Midi Tower CI-6A19 Black + HEC 300W

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  22. המחשב הוא כמובן לשימוש רגיל (אינטרנט,אופיס,סרטים ואימיול) ובנוסף גם לתוכנות עריכה דיג':פוטושופ cs2 פרמייר וכו' וכן משחקים חדשים ורציניים פה ושם. בעתיד הקרוב גם ויסטה אני רוצה להפעיל זכרונות: kingston 1gb x2 667mhz מעבד:intel e6600 core 2dou לוח אם:gigabyte ga-965p-dq6 כרטיס מסך:gigabyte 7600gt (צלעות קרור) דיסק קשיח:wd 250 giga sata 2 צורב:nec dvd 7170a מארז:צ'יפטק מידי טאוור לא נראה לי כרגע שאשתמש באובר קלוק המחיר לא כולל מסך שאני לא צריך וציוד הקיפי (כנ"ל) 2 הצעות יש לי 6100 פחות או יותר באשראי או בתשלומים,מה אתם אומרים ?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני עומד בפני רכישת Macbook air 13" " 2015, בדגם הסטנדרטי ש-Apple מוציאים חיי הסוללה של המחשב הינם 12 שעות. ברצוני לשדרג את המחשב למעבד intel i7 ולזיכרון 8gb וכן 256gb דיסק קשיח האם שדרוג רכיבי החומרה יקצרו את חיי הסוללה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Nemesis,

גרסה רגילה, קירור סטוק. תודה.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by jeans,

מחפש מסך מחשב שישמש בעיקר לעיבוד תמונה. תקצים - 4K (גמיש במידה ויש משהו מדהים) גודל "27 (אפשר גם יותר אם התקציב מאפשר) רזולוציה - וכאן כבור הכלב - ממש הייתי רוצה UHD אבל לא בטוח אם זה יעבוד עם Dell E7440 זה יהיה די מבאס לקנות מסך טוב שיעשה בעות עם המחשב. תודה שמראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים