עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pc7,

שלום.. אני גרפיקאית והזמנתי היום את המחשב כדלהלן,רציתי לדעת אם כדאי לשדרג/לשנות משהו מהעסקה כמו כן אם מישהו יוכל לומר אם הקירור מעבד שהמליץ לי המוכר עדיף מהקירור המקורי אני אשמח.. כמו כן משהו בנוגע למארז והספק כוח, תודה מעבד Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 קירור מעבד Antec Bloody Tiger A20 לוח אם Gigabyte GA-H87-d3h זיכרון G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E Rev 2.0 דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III SSD Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET מארז S…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by amir85,

אני בדוק לחבר לגבי רכישת לפטופ עם מעבד אטום. יש איזה השוואת ביצועים של המעבדים הללו מול מעבדים למחשב השולחני הרגיל? (נגיד מול E8400) כי הבחור מתכנן לשחק במשחק שדי טוחן את המעבד ורצתי להבין איפה מעבדי האטום נכנסים ברשימות

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. ערב טוב לכולם, בימים האחרונים אני שובר את הראש על הרכבת מפרט רק לגיימינג בתקציב של קונסולה. (4.5K) בגדול המחשב נועד להריץ משחקים חדשים כמו Farcry Primal ברמה של קונסולה ב 1080p עם FPS שמאשר משחק חלק. עד עכשיו בניתי משהו שמתאים לדרישות שלי, אשמח מאוד לדעת מה דעתכם עליו וכמובן שאשמח להצעות לשיפור. כמה דגשים: 1. מאוד חשובי לי מארז קטן בסיגנון של זה שאציין. 2. חשוב לי שה-CPU יהיה מסדרת SkyLake החדשה עם RAM DDR4. 3. המחיר כולל מסך חדש. 4. לא ציינתי SSHD מפני שיש לי כבר אחד בנפח 1T. ה-SSD שאני מעוניין לרכוש נועד למערכת הפעלה. 5. חשוב לי קירור נוזלים. 6. מעוניין לרכוש מרשת IVORY מטעמי נוחות. 7. יכול לחרוג מהתקציב עד מ…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by a.li,

שלום רב, אני בונה מחשב חדש ומתלבט איזה ספק כוח להתאים עבורו. החומרה שהולכת להיות במחשב (החלקים נרכשו כבר): - z490 AORUS elite motherboard - Intel® Core™ i7-10700K - WD_Black SN750 500GB NVMe - דיסק קשיח 7200RPM - מארז עם 4 מאווררים 120 מ"מ (Corsair iCUE 4000D Airflow) - כרטיס מסך: TUF-RTX3080-O10G-GAMING * אני לא מתכנן לעשות לו overclocking. השאלה היא איזה הספק אני צריך? ואיזה דגם אתם ממליצים? תודה מראש לעוזרים!

5. Started by eliranl1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, DOTA 2 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by kfir91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, fifa15 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש ר…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי?4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב במלואו, אל להימנע מחריגות רציניות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,סרטים ותכני HD, עבודה משרדית,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מחשב חזק עם דגש שיוכל להריץ משחקים על הגדרות גבוהות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים: משחקי יריות,ספורט - Battlefield,Fifa,NBA. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הג…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום רב! קניתי לפני כחודשיים מחשב נייד של לנובו וקבלתי איתו מטען מקורי כמובן. ברצוני לרכוש מטען נוסף ראיתי ב EBAY מטען ב 10 דולר. האם המטען הזה מקורי ? האם הוא יכול לגרום נשק למחשב או לסוללה? איך אני בודק שהספקת הזרם והמתח הם הנכונים כמו המטען המקורי ? המטען נימצא בקישור הנ"ל http://cgi.ebay.com/NEW-AC-Adapter-Power-Supply-IBM-Lenovo-ADP-65YB-B-/190434912067?pt=Laptop_Adapters_Chargers תודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום אחותי מחפשת נייד שהיא תוכל לסחוב איתה לאוניברסיטה אז מאוד מאוד מאודדדדדדד חשוב המשקל! היא מחפשת נייד מתחת ל 2קילוגרם! מסך 13" מינימום! שיהיה מספיק זיכרון + מספיק מקום בדיסק הקשיח. מינימום 250GB. התקציב הוא כ4 אלף שקל, עם נטייה ל5 במקרים חריגים. שהמחשב לא יהיה בנוי מחומרים זולים כמו MSI שכולו פלסטיק...שיהיה איכותי ( כדוגמאת HP ). היא ממש רוצה שיהיו צבעים לבחור מהם..אבל אם אין אז לא חובה. ( נשים..לך תבין אותן ) ??? ??? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום. לפני חודש וחצי בערך רציתי להרכיב מפרט והבנתי שעדיף לי לחכות קצת. כאן בפורום היו כמה אנשים רציניים שמאוד עזרו לי אז חזרתי לכאן. אני רוצה להזמין מחשב כבר, הוא בעיקר בשביל BF3 שיבוא עלינו לטובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 נשמע סביר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים די כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 בעיקר. גם skyrim ומשחקים שיצאו בשנתיים ה…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. נכון שהתקציב הוא דל (4000 ש"ח), כמובן שאם תצטרכו עוד 200 שקל בערך אז אפשר להוסיף. המפרט מיועד לדוד שלי, לילדים שלו. אין להם מושג במחשבים, בעצם יש להם מושג איך להרוס אותו. בתקציב כזה אני חושב שהכי כדאי ללכת על AMD, צורב, די וי די, מסך שטוח. לא צריך כרטיס קול מי יודע מה, אבל הוא ביקש ממני רמקולים יותר טובים מהדרעק שמקבלים עם קניית מחשב. אני אשמח אם תוכלו להכין מפרט טוב ויציב, שיתאים לאנשים שאין להם מושג במחשבים, שלא יעשה בעיות מיוחדות כמו התחממות יתר. הארד דיסק יספיק 80 ג'יגה 8 קאש שך WD. טוב אם יש שאלות תשאלו :-)

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by slider,

טוב, את המפרט הבא אני מזמין כנראה בימים הקרובים, המחשב נועד לעבודה, אינטרנט ולמשחקים. והוא לא כולל מסך(שיש לי) וכרטיס מסך שאני אקנה כשיהיה לי יותר כסף. אז הנה - CPU: AXP 1700+ TBRED-B - 419 HSF: Volcano 7+ with Nanotherm 2 - 120+ 40 Mobo: Epox 8RDA- 690 Memory: 2 X 256MB Micron DDR333- 2X270 H.D.: WD 80GB 8Mb buffer- 697 310 - CDRW: Samsung 48X24X48 Case: Simbadda C650L-SG 400W - 227 Modem: Conexant - 60 Keyboard - 30 Mouse - 30 Speakers - 30 סה"כ : בערך 3200 ש"ח. מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל, אבל כמובן עדיף לחסוך (בלי להתפשר). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ראשי- עריכת וידאו HD ממצלמה ביתית ב PREMIERE. קטעי הוידאו יהיו ארוכים ולכן חשוב מאוד שתהיה יכולת גבוהה בטיפול בקבצים גדולים. העריכה היא ביתית על סף המקצועית, אבל לא בצורה של פרנסה עיקרית. בנוסף- ריבוי משימות חשוב מאוד, לגלוש בכמה לשוניות ולשמוע מוזיקה ועוד משהו או שניים פתוחים ברקע ללא השהיות וגמגומים. משחקים לא רלוונטי. וכמובן שיהיה אפשר להריץ וינדוס 7 64 ביט [אולי בעתיד 8? ממש לא קריטי]. -מהי הרזולוציה הטבעי…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Alduin,

שלום לכולם הרבה זמן לא יצא לי לכתוב פה למרות שדאגתי להכנס לפחות פעם בשבוע. חבר ביקש ממני לעזור לו ברכישת מחשב חדש ולא הייתי סגור על עצמי אם אני מעודכן מספיק אז החלטתי (איך לא?!) לבוא לHWZ... יש כמה דברים שהם כבר סגורים: 1 Zalman FATAL1TY CPU Cooler FS-C77 with RED LED 299 ש"ח 1 Thermaltake Eureka Black Aluminium 1,063 ש"ח 1 Creative SoundBlaster X-Fi Platinum 1,299 ש"ח 1 LG GSA-4166B® LightScribe Retail 415 ש"ח סה"כ 3,076 ש"ח צריך להשלים את המחשב ולא לעבור את ה 11000 (המחשב לא מתוכנן לעבור OC ולא צריך מסך, מקלדת ורמוקלים. ולא עומד להיות שימוש בשני כרטיסים גרפיים בעתיד). המחשב יהיה ברובו למשחקים. תכננתי ללכת על Dual Core אבל לא הייתי בטוח א…

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500. אני מקווה שאני לא חי בסרט ואם זה בכלל אפשרי... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (גם עריכת סרטים) אבל גם עבודה משרדית רגילה - (גלישה, אופיס...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות של Adobe. בעיקר פרמייר ופוטושופ ואולי גם אפטר אפקטס.אופן שימוש תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי, לאחרונה קניתי לבן שלי בן ה-9 קונסולת נינטנדו סוויץ'. כרגע היא מחוברת לטלוויזיה בסלון, אני רוצה להעביר אותה לחדר שלו, שם כרגע אין מסך. אני מניח שתוך שנה-שנתיים אקנה לו גם מחשב לצורכי לימודים / משחקים. אני רוצה לקנות מסך, אבל מתלבט איזה סוג. אני מניח שהגודל יהיה סביב ה-24 עד 27 אינצ'. נראה לי ש-1080P יעשה את העבודה, למרות שפתוח לאפשרויות נוספות. בעקרון התקציב הוא עד 1000, אבל יכול להתגמש אם יהיה משהו שיענה היטב על הצרכים. הנינטנדו מגיע עם יציאת HDMI, וחשוב שאפשר יהיה לשמוע מהמסך (רמקולים מובנים?), או אם צריך אז איכשהו לחבר רמקולים שיוציאו את הסאונד מהמסך. לא ראיתי הרבה אופציות למסכים עם רמקולים מובנים, ורציתי לדעת האם זה…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by eladbi,

שוקל לרכוש את מחשב זה מחפש חוות דעת עליו. לשימוש באופן כללי לתוכנות יעודיות בתחום הביולוגיה וגם קצת פוטושופ או לייטרום תודה אחרי ביקור באתר של דל דגם זה לא קיים אז איך הוא קיים בארץ?????

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. אהלן חברים, להלן המפרט שיש לי היום: AMD Ryzen 7 1700 AM4 Asus Prime B350M-K Corsair 650W TX650M 80+ Gold Modular G.Skill DDR4 16GB 3000MHz Palit GTX 1070 8GB DDR5 כדי לשדרג את הזיכרון אצטרך לשדרג לוח אם עם יותר מ-2 יציאות או לקנות סטיקים עם יותר נפח, אם אני משדרג את הלוח אז כבר עדיף לי לשדרג את התושבת של המעבד ואיתה את המעבד, מהכרטיס מסך אני די מבסוט ולדעתי הספק כוח יחזיק את כל העסק. אשמח לייעוץ והכוונת המחשב לעמדת עבודה גרפית, עריכת סרטים ותלת מימד וחוץ מזה, הנה הטופס: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרד…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Singularity,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000- מחיר בארץ המחשב ירכש בחול ממה שראיתי זה שווה ערך למחשב של 1000$ בחול א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעובדה משרדית, עריכה גרפית בצורה חובבנית, גם תמונות וגם סרטים, משחקים פחות קורץ אבל נחמד שתיהיה אופציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרימייר, ליטום, תוכנות לעריכת 3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by rafi k,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בלי תוכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -COD, CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FHD 26 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? חזק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רמקולים טובי…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אז ככה, יש לי מארז שאטל ישן. מכיוון שאי אפשר לשדרג אותו, אני מתכוון להחליף את כל תכולתו ולהוריד \ להתאים את הפאנל האחורי ע"מ שיתאים לחלקים מודרניים.מידות המארז - 30X20X18.5 ס"מ. לוח אם - MATX מסכימים? מעבד - מעדיף אינטל. זכרון - 8 GB לפחות. קשיח - טרה. במידה וישאר תקציב פנוי - SSD 128GB. כונן - צורב בלוריי. כ. מסך - בינוני, פרופיל נמוך. ספק - ? קטן ככל האפשר, עדיפות למודולרי. קירור - אני מניח שאוכל לדחוס 2 מאווררים, נתעסק בזה בסוף. איזה דגמים מומלצים כיום? בעקרון המחשב לשימושים כלליים, הכל מהכל, אני מעדיף כוח עיבוד על פני כרטיס מסך חזק במיוחד (ניתן לשדרג אח"כ בכל מקרה). אגב, חיפוש בגוגל לא עזר לי. אם מישהו נתקל \ עשה בעצמו פרויקט להכנסת מחשב חדש למארז שאטל - אשמח לקרוא. ת…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, לפני שמכר קונה את המחשב הבסיסי של אייבורי לצרכים הנ"ל בתקציב של בערך 1200 ש"ח, רציתי לוודא שאין אלטרנטיבות טובות יותר או שידרוגים/שינויים שמוטב לבצע. המחשב הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= יש את כל הציוד ההקפי: מסך 17" עכבר ומקלדת. המחשב אמור להחליף מחשב פנטיום 4 שפשוט איטי מידי. אין דרישות לשקט או דרישות מיוחדות נוספות. לדעתי כדאי כמובן ספק כוח נורמאלי ואולי אפילו מעבד זול יותר. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by KF,

שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד,משהו בסביבות ה-13 אינץ' פחות או יותר. שימושים: מוסיקה,גלישה באינטרנט וכד'.. (אין צורך במשחקים,אך יתכן שימוש ביציאת HDMI למטרת סרטים) תקציב עד 2K. תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לכולם מצורף מפרט מומלץ שאני מעוניין לרכוש (הדרישות של המפרט מופיעות בסוף) אני מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך אני יכול להוסיף, שיריץ לי קצת משחקים, עם יציאת HDMI בנוסף אם אני לוקח כרטיס מסך אחר האם כדאי לי לקחת לוח אם אחר שלא כולל כרטיס מסך מובנה? האם אני צריך מסך אחר? תודה מראש מסך: [..] BENQ LCD 21.5" T2210HDA 5ms DVI FHD WIDE ₪760 מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪319 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA74GM-S2 ₪264 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 - זמין במלאי ₪250 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪121 מארז: [..] COMPUCASE 63RA-NPS w/o PSU ₪158 סט מקלדת ועכבר: [..] MICROSOFT WIRED DESKTOP 400 KEYBOARD & MOUSE…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של 6000 ש"ח, אבל די גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמיש. אפשר לחרוג במידה ומשתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב פיתוח חזק, כולל קימפול של פרויקטים גדולים (עשרות אלפי קבצים) והרצת מכונה וירטואלית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קומפילציה, פרוייקטים עם הרבה קבצים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין כוונה לשחק משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.