עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jeans,

מחפש מסך מחשב שישמש בעיקר לעיבוד תמונה. תקצים - 4K (גמיש במידה ויש משהו מדהים) גודל "27 (אפשר גם יותר אם התקציב מאפשר) רזולוציה - וכאן כבור הכלב - ממש הייתי רוצה UHD אבל לא בטוח אם זה יעבוד עם Dell E7440 זה יהיה די מבאס לקנות מסך טוב שיעשה בעות עם המחשב. תודה שמראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. או קיי תראו, מזמן כבר לא התעסקתי בחומרה ככה שאם אני מפספס משהו - תדאגו לציין לי את זה המחשב מיועד : פיתוח תוכנה, שרת LAMP:Linux,Apachi,MySql,PHP + תחנת עבודה רגילה. מה שאני לא רוצה ולא מצפה ממנו זה ביצועים טובים ב 3D אני לא מתכוון לשחק בו ולא רוצה לתת סיבה לאף אחד אחר גם ;D מפרט : לוח אם : ABit NF7-SL מעבד : AMD Athlon XP 2800+ BOX 0.13 MK BARTON 512K זכרון : DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL GOLDEN DRAGON VALUE דיסק קשיח : Western Digital 120 gb 7200 SATA 8 mb Buffer כרטיס מסך : SAPPHIRE - ATI 9200SE 128mb DVI Retail - הכי זול עם DVI שיכולתי למצוא, יש לכם הצעה יותר טובה ? מארז : COMPUCASE CI-6aR1 300w ATX SUPER MIDI (White & Blue) TOWER CASE * הדבר הזה כ…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by benr,

אחרי שקניתי LCD חדשה לסלון התלבטתי בין סטרימר לHTPC. הוחלט על HTPC בסופו של דבר על מנת שאוכל גם לגלוש וקצת לשחק בסלון (פוקר בשבילי, וWOW בשביל הבת זוג). התקציב הוא בסביבות 1500 ש"ח, אני יודע שזה נמוך אבל יש לי תירוצים: מארז כבר יש לי (אני גם כמעט בטוח שיש לו ספק). דבר שני, אין לי צורך בכרטיס טלויזיה ללכידה (לפחות בשלב זה). על איזה חלקים אני צריך לשים דגש? מעבד חזק יותר (או להסתפק בATOM) או כרטיס מסך חזק יותר? המטרה העיקרית מן הסתם זה ניגון סרטי HD.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ab86,

אהלן, אני נוסע עוד שבועיים וחצי לארה"ב ואשמח לקבל המלצה על מחשב טוב בתקציב לא יקר - גג 1000$. חשוב שהוא יהיה חזק (המחשב היחיד שיש לי - רואה עליו סרטים, קצת פיתוח, אולי עריכה, לא משחק בכלל), עדיפות לזמן סוללה ארוך וחובה שתהיה לו אחריות בארץ. חשבתי ללכת על הxps 13 (למרות זמן סוללה קצר), או על הinspiron 14 (אני לא בטוח אם יש לו אחריות בארץ, מישהו יודע?). בנוסף אשמח לדעת איך מבררים את הנושא של האחריות באופן סופי.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. היי, לאחרונה קניתי לבן שלי בן ה-9 קונסולת נינטנדו סוויץ'. כרגע היא מחוברת לטלוויזיה בסלון, אני רוצה להעביר אותה לחדר שלו, שם כרגע אין מסך. אני מניח שתוך שנה-שנתיים אקנה לו גם מחשב לצורכי לימודים / משחקים. אני רוצה לקנות מסך, אבל מתלבט איזה סוג. אני מניח שהגודל יהיה סביב ה-24 עד 27 אינצ'. נראה לי ש-1080P יעשה את העבודה, למרות שפתוח לאפשרויות נוספות. בעקרון התקציב הוא עד 1000, אבל יכול להתגמש אם יהיה משהו שיענה היטב על הצרכים. הנינטנדו מגיע עם יציאת HDMI, וחשוב שאפשר יהיה לשמוע מהמסך (רמקולים מובנים?), או אם צריך אז איכשהו לחבר רמקולים שיוציאו את הסאונד מהמסך. לא ראיתי הרבה אופציות למסכים עם רמקולים מובנים, ורציתי לדעת האם זה…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by BlackSheep,

בקרוב יש לי בר-מצווה (תגידו מזל טוב!) ואני הולך לקנות מחשב חדש. אני יודע שהתקציב הולך להיות שמן, אז אני אנחש ניחוש פרוע של 10,000 ש"ח. אני רוצה מחשב לגיימרים ומשחקים כבדים אחושקשוקה, מבוסס AMD. וכמה שאלות אם אפשר - 1. חבר שלי אמר לי שאפשר לגרום ל-Athlon 64 3700 San-Diego לעבוד כמו 55-FX, זה נכון? אם לא אז משתלם לקנות 3800 של Venice במקום? 2. מה עדיף? Geforce 7800GT או Radeon X850XTPE? (עם פתיחת צינורות ל-GT) ושל איזו חברה? תודה D:

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by hp1610,

שלום, אני מעוניין במיפרט מומלץ למחשב לצורך משחקים (בעיקר MS Flight Simulatore). אני כבר יודע שFSX הוא מאוד תלוי ב CPU ולכן הבחירה המתבקשת היא ב E6600. כמו כן צפוי בקרוב פאטץ לDX10 ולכן אצטרך את ה 8800GTS. ההתלבטויות העיקריות הם לגבי לוח אם (עם אפשרות ל OC סולידי), זכרונות וספק ומארז שקט!! (יש לי טראומה מהמארז הקודם והמחשב יושב במרכז הבית). תודה, HP

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. יש את המחשב הזה שהוא עם כפול ליבה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6748 ויש את זה שהוא עם כרטיס מסך חזק קצת יותר http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6748 השאלות שלי ( בלי קשר למחיר שהוא לא חשוב) 1. איזה מחשב הוא החדש יותר בהיררכיה 2. איזה מחשב יחזיק סוללה לזמן ארוך יותר 3. איזה מחשב הוא חזק יותר להקרנות וידאו /ישומי אופיס ומשחקי מחשב בינוניים(לא לגיימרים) תודה....

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. עברו כבר כמה שנים טובות מאז קניתי מחשב, והנוכחי כבר מזמן לא מריץ משחקים, אז וחשבתי שהגיע הזמן להתחדש 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג. במקרה הצורך אפשר עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. קשה לי לחשוב על משחקים ספציפיים, אבל יהיו גם חדשים וגם כאלה מהשנתיים-שלוש האחרונות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה במיוחד ג) במידה והמחשב מיועד גם/ב…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by snoopkin,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. גלישה,הורדות ובעיקר - משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 22 אינצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי אסטרטגיה בזמן אמת/ספורט/תפקידים/ירייה בגוף ראשון החדשים ביותר או שעומדים לצאת. לא…

11. Started by shlomil,

יש לי לפטופ של טושיבה מסדרה U305 דגם S7446 . כרגע יש לי מעבד T5250 במהירות 1.5GHz אני רוצה להחליף את המעבד (אין שקולי תקציב בעלויות המעבד- אני מקבל בחינם) השאלה היא על מה עליי לשים לב, רק למהירות שעון (667)?! או לעוד כמה פרמטרים. נסיתי לחפש מה הדגם לוח אם שלי אך לא מצאתי (גם לא באתר של טושיבה). והאם זה אפשרי בכלל להחליף מעבד (אל חשש אני עושה את זה במעבדה מקצועית) או שהמעבד מולחם ללוח אם וכי אין אפשרות. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by rannn,

שלום אני צריך עזרה בבניית מחשב לעבודה עם גרפיקה בתקציב של 4500 ש"ח עיקר העבודה שלי עם תוכנות ADOBE (אפטר אפקט, פוטו שופ, פלאש ו-3DMAX) תודה מראש לכל העוזרים מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה (after effect, 3Dmax, photoshop, flash) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום! אני חולם/חושב על מחשב חדש כבר חודשים רבים, ובסופו של דבר בגלל שזה היוםהולדת שלי עוד שבוע החלטתי להפסיק לחשוב ולפנק את עצמי אשמח לעזרתכם. השימוש הכבד ביותר במחשב יהיה שידור וידאו (או יותר נכון הקידוד שלו בזמן אמת..) בעזרת תוכנת xsplit שמשתמשת ב x264. למירב ידיעתי כמות ת'רדים גדולה לא עוזרת כמו מהירות שעון וזה ההתלבטות העיקרית שלי - בחירת המעבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך (התקציב גבוה מהצורך בכוונה כדי לתת לכם את האפשרות להתפרע ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שידורי וידאו בזמן אמת …

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Dolman,

אהלן, אני מחפש מפרט ב 2000 ש"ח שישמש למשחקים. לא משחקים חזקים וכבדים אבל לא כ. מסך מובנה.. שתהיה אפשרות אולי בעתיד. אין צורך ב HD גדול, 160 GB יספיק. לא לבנות על OC. לא צריך מסך וציוד היקפי, ואם צריך וזה יעזור אפשר לגלוש ברמה של 200-300 ש"ח. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by yaniv76,

שלום חברים, אני כרגע משתחרר ואני מעוניין לחזור קצת למקורות אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי?- 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב : גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.OverWatch,mafia3,ועוד משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינצ\ 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (יש לי 8 גיגה זיכרונות ככה שאולי אפשר לחסוך פה) 5. עד…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח אפשר חריגה עד ל-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי משחקים ושרת גיבויים ומשחקים. שימוש משני לעבודה הנדסית. משחקים: The Witcher 3, Anno 1800/117, GTA V/6 City's skyline' F1 2024, War thunder תוכנות: Solidworks, Matlab Python 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כוןן HDD של 4 TB שישמש לגיבויים ואכסון מסמכים. כונני SSD של 1TB ו0.5 TB בחיבור SATA בתור אחסון משנה 5. עד כמה חשוב שק…

17. Started by Joli,

טוב אז החלטתי לקנות נטבוק הצרכים: בתכלס יש לי מחשב נייח חזק בבית, אז הצרכים הם בעיקר אינטרנט וצפיה בסרטים/סדרות... דברים חשובים: * הדבר הכי חשוב זה בטריה חזקה, שתחזיק הרבה זמן (עד כמה שאפשר) * מסך טוב לסרטים (ולא להמליץ על הניידים עם מסכים יותר גדולים בבקשה) * מצלמת אינטרנט * בלוטוס מובנה * ואם זה לא מיותר לציין אז wireless * חנות מומלצת KSP ועוד דבר, שמעתי פעם שהחוק בקנית נטבוק זה לקנות את הכי זול שאתה מוצא כי כולם הם כמעט אותו הדבר חוץ מדברים קטנים שההפרש של הכסף לא שווה אותם.. עד כמה זה נכון?? מקווה שהבאתי את כל הפרטים הנחוצים, במידה וצריך עוד תגידו ואני יוסיף תודה ענקית... עריכה: אז בדקתי כמה סוגים אשמח אם תגידו לי איזה מהם יותר טוב,ומה ההבדל בינהם.. 1…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. זה מה שיש לי היום: CPU: Pentium II 333mhz@416mhz Motherboard: ASUS P2B i440BX Memory: 2x64MB + 1x128MB SDRAM Video adapter: Riva TNT 16MB Hard disk: Maxtor D740X 40GB CD-ROM: ASUS x52 Audio adapter: Sound Blaster Live! value Network adapter: Realtek 8139a אני רוצה לשדרג את המחשב כי הוא קצת זוחל ב-win2000 / לינוקס עם KDE מה עדיף במקרה שלי? לנסות להשיג מעבד+לוח אם+זכרונות - יד שנייה, או שאולי אפשר חדש בתקציב הזה? לאיזה מעבד מומלץ לשדרג לעבודה משרדית ואינטרנט (לא יותר מזה) ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אני מתכוון לקנות מחשב שמיועד בעיקרו למשחקים, לגלישה באינטרנט ולהדפסת עבודות. אם תוכלו בבקשה להציע לי הצעות לשיפורים בתקציב של 10000 ש"ח אני אודה לכם מאוד. רמקולים לא כללתי במפרט כי אני מתכוון לחבר את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי (מערכת 5 רמקולים של AKAI). המפרט: Part type Part name / Price Amount CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX - [1,229 NIS] 1 Motherboard : Asus P4PE/L Intel 845PE Motherboard (533 FSB, DDR333, 5.1 Sound, LAN) - [859 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory - [1,066 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [541 NIS] 1 Video Card : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by silverpist,

אוקיי אני מתלבט ממש בין 2 המחשבים הנ"ל- לנובו THINKSPAD E330, לבין המסונג סדרה 5 530U http://ksp.co.il/?uin=17299 לבין http://www.zolprice.co.il/product-1629-Lenovo_ThinkPad_Edge_E330_3354_96G.aspx כעיקרון יש לי את התקציב לשתיהם, אבל יש יתרונות וחסרונות כל אחד, הלנובו חזק יותר בחומרה וביצועים, אבל נופל במשקל שזה נושא שמדאיג אותי מאוד, אני סטודנט, ולכן אני אעדיף משקל קל, אבל לעומת זאת, אני מפחד שיבוא היום ואני אצטרך ביצועים שהסמסונג לא ייתן לי מכיוון שהמעבד שלו בא מוחלש וכאלה.. מבחינת סוללה גם הלנובו קצת יותר חזק. אבל זה פחות קריטי כי אני תמיד אסחב מטען ממילא ותמיד יש שקע. האם הביצועים של הסמסונג יפריעו לי במידה ואני אעבוד על מט לאב ותוכנות שירטוט גרפיות בעתיד? כי אם לא, א…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Newcomputer,

אהלן חברה. בשבוע וחצי האחרון אני מנסה להשיג את המפרט המושלם בשביל המחשב שאני מתכנן לקנות ובמהלך החיפושים שלי הציעו לי מספר מפרטים שלכדו את עיני. הייתי רוצה שלפי הדרישות שלי ולפי המפרטים שאציג פה, תגידו לי מה המפרט שהכי יהיה טוב בשבילי. הדרישות שלי הן: מעבד i7 חובה. 16 gb ram כונן ssd 2tb זיכרון כרטיס מסך עוצמתי (תחילה התעקשתי על הgtx 980 אך הבנתי שה970 מספק ביצועים דומים במחיר מופחת) לא מעוניין לעשות oc, אולי אשתמש בsli בעתיד לא החלטתי להלן המפרטים: 1. מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1423/1395 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-HD3 -…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Terayon,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?צפייה בסרטים באיכות HD - מסך בגודל 42'' , וסטרימינג מהאינטרנט של ערוצי טלויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד עד למחיר של 2500, לא יותר. עדיף אפילו פחות. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, ובנוסף המחשב ישמש גם כטלויזיה\נטפליקס. אני לא יודע אם יש לזה משמעות מבחינת מפרט אבל חשוב שהוא יוכל להציג סרטים בצורה חלקה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בערוצים לייב\נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אופיס וקצת צפייה ישירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופיס ומערכת הפעלה שם לבד. 8. האם ישנה ה…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by EnerGy,

שלום, אני מעוניין במפרט הכולל מסך וציוד היקפי. הנה תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים