עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gimel,

שלום לכולם, ייתכן ואני משיג מעבד i7 6700 במחיר טוב, אז רוצה לשדרג את המחשב הקיים והזקן, כי אני לא סומך על זה שהלוח שלו יחזיק עוד הרבה בלי בעיות. אז אני מחפש לוח עם חיבור M.2, עם 6 חיבורי SATA רגילים ועם תמיכה ב-DDR3. אני כבר לא משחק הרבה במחשב, למרות שיש לי כרטיס ג'יפורס 970. בקיצור, קשה למצוא במלאי של חנויות לוחות מבוססים H170 עם התכונות האלה, אבל קיימים לוחות מבוססי B150. עד כמה זה קריטי אם אתפשר על צ'יפסט B150?

2. שלום אנשים, ראשית שבת שלום לכולם! מצויין מפרט מחשב שבניתי הייתי רוצה לקבל א) תגובות חיוביות ושליליות לגביו :s05:, הייעוד של המחשב יהיה בעיקר לעבודה גראפית ותיכנות עם מערכות מידע, מדי פעם גם משחקים לא יזיק לשחק(כדוגמת GTA IV , CS וכו') . התקציב הוא עד 6000 ש"ח כולל מסך מחשב. אני מאוד מתלבט לגבי כרטיס המסך ,המארז וספק הכוח..ב) תרגיעו אותי בנושא... חשוב מאוד לציין - נוסף על מחשב חזק אני מחפש כמובן שעוצמת רעש המאווררים והאקוסטיקה של המארז יעניקו עוצמת רעש נמוכה מאוד , לכן אם אתם רואים לנכון מארז אחר בכיף ציינו אותו. אגב בנימה זו - ישנו מארז עם ספק כוח של החברה והדגם:Antec Sonata III 500W ג) מה אתם אומרים עליו? המפרט: מעבד - Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12M…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח אם תביעו דעתכם לגבי היכולת של הנייד Asus V551LB-CJ094D להתמודד עם תוכנות כמו פרמייר, 4Cinema, פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'. האם זה נכון שהמעבד i7 4500U הוא מעבד חלש וישנם אפילו מעבדי i3 שמגיעים לביצועים שלו? הנושא דחוף לי כיוון שאחי נמצא עכשיו בחילופי סטודטנים בספרד ונגנב לו הלפטופ, לכן אנו מנסים לשלוח לו מחשב חדש מהר ככל האפשר. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by rafi k,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בלי תוכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -COD, CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FHD 26 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? חזק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רמקולים טובי…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב ה7500, אפשר לחרוג מעט במקרים הכרחיים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפריימר ופוטושופ , ללא 4k. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, כל השאר לא. 8. האם יש…

6. לאחר סריקה של המחשבים המוכנים שמוצעים באתרים, מצאתי בעיקר מפרטים קצת תמוהים, אז אני פונה לעזרת המומחים הלא משוחדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8 אלף, אפשר חריגה קלה אם יש סיבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, לא תחרותי, רק להגיע ל-60 FPS במשחקי AAA כמו Assassin's Creed Valhalla. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש 2 כוננים קשיחים חיצוניים אז לא צריך הרבה אחסו…

7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000, אפשרי לחרוג אם באמת שווה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (חדשים, SHOOTERS בעיקר..), סרטים\סדרות, עבודה משרדית (הרבה טאבים בכרום פתוחים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מצרף בסוף את המפרט מחשב הנוכחי שלי, אפשר אולי להוסיף משם את הכוננים/מארז. אבל בכל מקרה ארצה גם לפחות 1TB M2 NVME. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת ה…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. ההורים שלי אמרו לי שאין להם כוח להתעסק עוד שנה ומשהו עם המחשב בשביל שידרוג(ידעתי אותם בקשר לכרטיס מסך)בכל מקרה הייתי רוצה שתבנו לי פה מפרט בשווי 12 אלף שקל כולל מסך טוב 19 אינץ'...תודה לעוזרים!

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש תוכנה שקוראים לה SOFTWARE MANAGER שנמצאת במחשב שלי לפעמים היא נכנסת לפעולה ומבקשת להתקין עדכונים מה בדיוק התוכנה הזאת? האם אני חייב להתקין את כל העדקונים שהיא מציעה? אם לא האם אני מפסיד משהוא?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by BlackSheep,

מעבד: AMD Athlon 64 3700 San Diego BOX קירור מעבד: Zalman CNPS9500 לוח אם: DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D כרטיס מסך: Leadtek Geforce 7800GT דיסק קשיח: Western Digital 160GB SATA II 7200 RPM זכרונות: Mushkin 1GB Redline XP4000 מארז: Antec P180 Advanced Super Mid Tower צורב / כונן דיוידי: NEC ND-3540A Dual Layer DVD+RW 16x כרטיס קול: Creative Sound Blaster Audigy 2 מסך: Viewsonic 19" CRT P97F Black Silver ספק כוח: OCZ ModStream 520Watt Active PFC החלטתי להיות אוברקלוקר!

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם. אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב מחשב מחברת KSP (היחידים שעוד אפשר לסמוך עליהם מניסיוני הדל) ומראש חשוב לציין: מדובר במחשב שיעודו הוא עבודה משרדית, הדברים הכבדים ביותר שהוא יריץ הם ויסטה ופוטושופ (במקביל כמובן ). אין צורך ב-OC, רמת שקט לא חשובה (אלא אם כן משאית הלחם בבוקר שקטה יותר). עבר זמן די רב מאז הפעם האחרונה שהתעמקתי בחידושי עולם החומרה ואני כבר לא מעודכן, לכן לפני שאני מתחיל את תהליך הרכישה אני מעוניין בחוות דעתכם לגבי המפרט הבא: מעבד אינטל Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB (אני אומנם משתמש נאמן של AMD אך הפעם החלטתי ללכת עם אינטל) לוח אם ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרון DDR II 800Mhz - Life Time Warranty …

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by rotman,

שלום לכולם , נתקלתי באמצעות זאפ באתר נייד נייד http://www.nayadnayad.co.il/ , ביצעתי הזמנה של ה THINKPAD לאבא שלי , בסוף התהליך נכתב כי ההזמנה בוצעה בהצלחה אולם לא נתתי שום כרטיס אשראי במהלך התהליך. לאחר מכן התקשרתי למספר הטלפון של מוקד ההזמנות ועונה לי פקידה איך לאמר במילים יפות , פחות מוכשרת , אמרתי לה את מספר ההזמנה והיא אמרה שאין לה הראשות לראות את ההזמנות , בכלל , היא דיברה איתי כאילו שיש לה כזה F.A.Q מול הפנים , לא היה לה מושג בכלום והכי גרוע , כששאלתי אותה איפה הם נמצאים היא אמרה לי "אני מייד אבדוק לך" (????? ) ואז ככשאלתי אותה "את לא יודעת איפה את נמצאת?" אז היא אמרה לי "שניה אני מרוכזת פה במשהו אחר אני מיד אומר לך" בקיצור , הרגשתי שמשהו פה מאד פישי , יכול להיו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by DuDsAn,

אהלן חברים , אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש. אני משתמש במחשב ל GAMING ומעוניין לשחק בULTRA . אני גם מעוניין שהמחשב ישרוד אצלי את ה 3 שנים הבאות על SETTING גבוהה. אני אולי אוסיף בעתיד עוד כרטיס מסך למערך SLI (רוצה לשמור את האופציה הזו פתוחה ) ואני מתכנן בעתיד בעת הצורך לעשות OC למעבד. חשבתי על המפרט הבא ואשמח לעצותכם : 1670 ₪ - Quad Core i7 4790K 4.0Ghz S1150 1100 ₪ - Asus Maximus VII Hero S1150 669 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Kingston HyperX FURY DDR3 1600Mhz 3099 ₪ - Nvidia GeForce Gigabyte GTX980 G1 WF3 4GB DDR5 990 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 530 FullTower Black + Seasonic 850W 80+ BUNDLE 660 ₪ - Corsair Hydro H110 מחיר סופי: למזומן 8188 ₪ | לא…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by DrorD,

היי. אני מחפש לקנות מחשב נייד לעריכת מוזיקה. הוא לא צריך להיות חזק בטירוף, אבל עדיף שיהיה. המחשב הנייח בבית הוא I5 דור שני עם 8 ראם זכרון, מחשב מלפני 4 שנים בערך. אני מעמיס עליו ממש והוא עובד יופי. התקציב הוא 2500 - 3000 ואני אשמח אפילו לפחות. הבנתי שהמעבדים של הדור החמישי אוטוטו עומדים להיכנס לשוק, משמע שהדגמים הנוכחיים שיהפכו לישנים יוזלו משמעותית. בכמה (לערך כמובן) המחיר יוזל? תוך כמה זמן דבר כזה קורה? כי אני ממש צריך כבר מחשב נייד ומצאתי את אלו: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2073& - 2280 אם אני אוסיף לו SSD ועוד 2 ג'יגה זיכרון אני אגיע ל3100 ויש את זה: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2201& שזה כבר 3100 בלי הSSD אבל עם 8 RAM זכרון האם עדיף לי …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by SHRED,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה באפטר אפקטס, פוטושופ , פלאש, עריכה בפרימייר, אילוסטרטור, קצת מידול תלת, וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה שתהיה לי האפשרות להריץ את המשחקים החדשים (battlefield 1 וכו') אבל עדיפות לעיבוד גרפיקה במיוחד לאפטר אפקטס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 (אשדרג…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by itamsh,

שלום ברצוני להוסיף זיכרון למחשבי,רציתי לשאול מה הזיכרון המומלץ ביותר למצבי הנוכחי(שיתאים למפרט).[TABLE=width: 620] [TR] [TD][TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]ZALMAN 7000V Al SI EDITION[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]Biostar TP67…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Alonc,

מחפש מחשב נייד עד 2500 ש"ח,תתאפשר זליגה קטנה בתקציב. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים קלים (sims3),צפייה בסרטים,סקייפ (מצלמת אינטרנט). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? הרזולוציה המקובלת בטווח המחירים הנ"ל. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שיותר קל,לא יותר מ2.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לhdmi * Bluetooth? מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? hdd,רצוי מעל 500 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי שכן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,lenovo,hp אך כל חברה מומלצת אחרת תיש…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אז ככה, בעקרון אחרי חיפוש הבעיה במשך שבוע, הגעתי למסכנה שזה כנראה הלוח אם, הלכתי לאיזה טכנאי מחשבים שגר באזור והוא אישר את מסקנתי. אז ככה, אני רוצה להחליף לוח אם, ואמרתי לעצמי שאם אני כבר מחליף לוח אם, אני רוצה שיתאים לשידרוג עתידי ולחומרה שיש לי עכשיו, עכשיו מתחילה הבעיתיות, קניתי לאחרונה HD IDE 160GB, וממש לא בראש שלי לעבוד ל SATA ולקנות אחד אחר, ובנוסף לכך, יש לי כרטיס מסך AGP אבל אני רוצה סלוט של PCI-E בשביל שדרוג עתידי. גם לוח אם אני לא רוצה יקר מידי גם משהו בגג 500. אבל שוב הבעיה היא שלא נראה לי אפשרי למצוא AGP + PCI-E + IDE + SATAII זה נראה לי די לכוון גבוהה, מקסימום התמיכה ב SATA זה הדבר הכי פחות חשוב לי מבין אלה, או אולי אתם חושבים שלא? ואני צריך גם מארז + ספק, א…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by amdORintel,

Mother Board : Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) - 503 CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU - 537 DDR-SDRAM1 : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory - 563.64 Grpahic Card : Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard - 560.52 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 726.94 Monitor : 17" Samsung 753DFX Monitor 1280x1024 0.20mm DynaFlat Technology - 1130 CD-ROM Drive : CD-ROM Asus x 52 - 173 Case - Midi Tower ATX MT-3000 For Pentium IV 300 Watt - 224 Build - 161.52 יש משהו שניתן לשנות? - זכרון סמסונג עולה 70 שקל יותר מפנדה בחנות הזאת אז הלכתי על חברה אחרת.. היא דיי מוכרת לדעתי

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by BuLa,

Part type Part name / Price CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU - [1,260 NIS]1 Motherboard : Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) - [658 NIS]1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory - [941 NIS]1 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [729 NI…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שלומות שלומות. בגלל שהמיקנטוש יקר יותר מידי בארץ וגם התוכנות שאנחנו עובדים איתן יקרות גם ככה, אנחנו קונים מחשב חדש לאולפן. אז מה צריך: מערכת מבוססת שני מעבדים, או לחלופין 64 ביט, לא משנה אם זה אינטל או AMD למרות שאישית אני מעדיף אינטל. לוח אם תואם עם בקר SATA ומקום ללפחות ארבע (ה?) חריצי זיכרון, DDR, 400 מגה הרץ (יש לי עכשיו סמסונג 400, 2G, אין כוונה להחליף אותו בקרוב) צורב DVD, המהירות לא חשובה כל כך, אבל חשוב שיהיה אמין ושיתמוך ב- ו+ (אולי אם יהיה יקר מידי אני אקח את הLG הישן שלי עד שיהיה שוב כסף) מארז נחמד, לא גדול מידי (יש לי היום מידי טאוור אני חושב, אין לי איפה להכניס יותר גדול) ספק לא צריך (יש לי אחד יחסית חדש, דופק כמו סוס עבודה) ומסך, 21 או 19 אינטש, אפשר …

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, אני בתהליכי חיפוש מחשב גיימינג קל עד 1500 שח. הדרישות לא בשמיים, משהו ברמת ה 6870 או gtx 560 ומעלה, 6 ג'יגה ראם לפחות וכו'.. אעלה לכאן הצעות שאני מקבל ואשמח לפידבק: 1. I5 2500K Quad core 3.3ghz Scythe Mugen 3 Gigabyte Z68A-D3H-B3 TMS Gaming case (הראשון, אפשרות ל-7 מאווררים, בא עם 4 אם אני לא טועה). Seasonic S12II 620W 80+ Bronze Seagate Barracuda 1TB (חדש, קבלתי אותו במסגרת מימוש אחריות וכרגע יושבות עליו 4 תמונות) Sandisk SSD Ultra Plus 128GB (חדש, נרכש לפני איזה 3 חודשים, כמובן שעדיין באחריות) Gigabyte GTX 560 TI Ultra Durable edition על זה מבקשים 1800 אעלה עוד הצעות ברגע שאקבל. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by biotech326,

היי חברים, שואל בשביל חבר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2800 חריגה עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים .. ותיכנות (שיוכל להריץ כמה תוכנות של visual studio) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן SSD 256 ו 8 ג'יגה זיכרון (לא סגור איזה סוג) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…

24. שלום חברים יש לי התלבטות בין שלושה מחשבים הייתי רוצה לדעת חוות דעת עליהם ASUS N55SF - מגיע עם מעבד i5-2430 qm-2.4GHZ/3M ועם כרטיס מסך NV GT 555 2G DDR 3 מחיר 4992 ASUS K53SC - מגיע עם מעבד i7-2670 qm-2.3GHZ/6M כרטיס מסך NV GT 520MX 1G VRAM מחיר 4272 HP pavilion DV6-6b19EJ מגיע עם מעבד i7-2670 qm-2.2GHZ כרטיס מסך AMD radeon HD 6770M מחיר 5976 מבחיחת הכסף יש ברשותי זיכוי אז כל אחד מהמחירים הוא בסדר רק חשוב לי לקבל תמורה מלאה לכסף שלי. צרכי המחשב הם בעיקר לשימוש יום יומי, סרטים, ומשחקים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסךלא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA + USB3 , שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 5.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים