ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין למכור את המחשב לטובת מעבר לMacBook אשמח אם תוכלו לתת הערכת מחיר על המחשב, להלן המפרט: מארז: ThermalTake Element S לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI מעבד: intel i7 3770K 3.6 Ghz קירור למעבד: CoolerMaster Hyper 212X RR-212X-20PM-R1 זיכרון: Kingston Hyper X 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1866Mhz CL9 Kit for Quad Channel X79 Chipset KHX1866C9D3K4/16GX דיסק קשיח: Western Digital 1 TB 64MB SATA 3 כונן ssd: ג׳יגה 128 sony כרטיס מסך: GigaByte GeForce GTX660Ti 2GB GDDR5 כל הרכיבים מגיעים עם האריזות והספרים המקוריים שלהם במצב חדש. המחשב אצלי כשנתיים וחצי, הפעילות בו הסתכמה בעריכת וידאו ומשחקים כדוגמת NBA\FIFA אשמח לקבל תגובות, אם אתם מכיר…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי את הצעת המחיר הר"מ לצורך פיתוח וגרפיקה 2D (פוטושופ). מה שמעניין בהצעה הוא המעבד XEON ולא i7. אשמח להתייחסותכם. תודה! 255.00 255.00 1 36M 1TB 7200rpm SATA3 קשיח כונן 21330 540.00 540.00 1 36M AMD Radeon R7 250 Silent 1GB GDDR5 גרפי כרטיס 21403 Intel Xeon E3-1241v3 מעבד 22954 1 12M Xeon Cooler למעבד קירור 19953 1 36M B85 Chipset אם לוח 22181 1 999M 16GB (2x8GB) 1600MHz DDR3 זיכרון 21009 1 36M 128GB SATA3 SSD כונן 23050 1 24M DVD+/-RW SuperMulti DL אופטי כונן 19834 10 1 36M Standard Workstation 550W כח ספק 19871 11 1 12M Workstation Midi Tower Black
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מאיפה הכי כדאי לקנות אותו? 2. נניח שאני שולח לארץ, הדבר היחיד שאצטרך לשלם זה 16% מע"מ נכון? 3. אפשר להזמין מהאתר של לנובו ארהב או שזה רק לבעלי כתובת בארהב? תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מפרט למחשב בתקציב עד 4000 שקל. (לא כולל מסך). נועד למטרות אנטרנט, סרטים, תוכנות תכנות (ויז'ואל סטודיו , נט בינס, פלקס), ובעיקר לתוכנות עריכת סאונד ומוסיקה (כמו קיובייס ופרוטולס). למרות שאני לא משחק הרבה אני הייתי רוצה שיהיה בו כרטיס מסך איכותי. בגלל שהמחשב מיועד גם לעריכת סאונד חשוב לי שהוא יהיה די שקט. דרישות ספציפיות מהמפרט: זיכרון 6GB, שיהיו חיבור USB3, וגם חיבור FIREWIRE (לחיבור כרטיס קול חיצוני אולפני). אפשרות בכרטיס המסך להרחיב את התצוגה ל2 מסכים אנכית. והכי חשוב זה המלצה על חנות טובה. תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? (יש לציין גם בכותרת) 6000 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? עוד 300 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב?כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] משחקים כבדים (Metrro 2033) 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] לא 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות Firewire IEEE1394, יציאת פרללית או סיריאלית, חיבור IDE על הלוח] 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד?לא 6. האם יש צורך לכלול…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הדרישות שלי מהמחשב: 1. להריץ הרבה תוכנות במקביל מבלי להתקע. 2. להריץ תוכנות שישמשו אותי ללימודים-תוכנות הקומפילציה למינהן (אם מישהו יכול להרחיב לי יותר לגבי תוכנות אחרות ללימודים אני אשמח לעזרה ) 3. להריץ סרטי HD (כמובן שיהיה למחשב גם חיבור HDMI שבאמצעותו אחבר אותו למסך LCD שבחדרי ) 4. משקל: מקסימום 2 ק"ג 5. סוללה: כמה שיותר יותר טוב (באזור 8 שעות ומעלה זה מעולה אבל אפשר להסתפק גם ב5 שעות) 6. רצוי WI-FI על תקן N . והכי חשוב התקציב עד 3500 ש"ח טוב אז קראתי הרבה סקירות ומידע על מחשבים ניידים אני חושב לקנות את הנייד LG T380 צירפתי קישורים: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=111&subcatid=251&prodid=708&keySearch= htt…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר התלבטות ולאחר שנעזרתי בפורום רכשתי את ה X200 של לנובו. ראשית תודה על העזרה. כמה שאלות: 1. המחשב היה אמור להגיע עם התקנה של ויסטה וקיט שינמוך ל XP אבל בפועל הגיע עם XP. להתעקש לקבל את ההתקנה של ויסטה? או להישאר עם ה XP? 2. הפעלה של ה GPS. התקנתי את התוכנה של ה GPS אבל אני מקבל שגיאה שלא נמצא אדפטר מתאים. האם יכול להיות שאין לי GPS? איך פותרים את הבעיה? 3. קורא כרטיסים. איך אני משתמש בו? אני צריך מוצר נוסף שלישי בכדי להנות מהיכולת הזאת? תודה שי
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע לאחריות Lenovo עבור מחשבים ניידים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד מדגם Lenovo ThinkPad T470 20HD0049IV . ראיתי מגוון מחירים ברשת בפערים של עד 1000 שקל ויותר, אני מבין שאחד הגורמים להבדלים במחיר הוא זהות היבואן\נותן השירות בעסקה. אילו שאלות חשוב לשאול מול החנות לפני רכישה? מי היבואן הרשמי? האם משתלם להתעקש לקנות דדוא מיבואן רשמי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, הרכבתי מפרט למחשב גיימינג בתקציב של עד 5K ש"ח ללא ציוד היקפי. מה אומרים? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 880 לוחות אם: Asus ROG STRIX B450-F GAMING כמות: 1 - מחיר: ₪ 555 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 326 מארזים: Fractal Design Meshify C Blackout Tempered Glass כמות: 1 - מחיר: ₪ 466 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 376 מאווררים למארזים: Noctua NF-S12B Redux-1200 120MM Fan 1200 RPM כמות:…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, אני צריך מחשב למסמכים\אינטרנט\סרטים שיחזיק מעמד (לפחות 3 שנים) ראיתי את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=31008 ורציתי לדעת אם שווה את המחיר מבחינת עמידות\נוחות\אחריות\מחיר? אם יש לכם המלצות אחרות, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בשביל ידידה שלי היא רוצה מחשב טוב היא לא משחקת משחקים אולי רק שולה מוקשים חח לוח אם - רק asus כרטיס מסך - רדאון או ג'י פורס זיכרון פנימי - 512MB מעבד - 3GHz מינימום בכול אופן היא צריכה ציוד הקפי של מקלדת ועכבר אלחוטיים לא כולל מסך היא רוצה כונן סידי לבד כונן שקורא די וי די לבד וצורב רגיל לבד. ומארז TOWER יפה עם צד שקוף( אישה לכו תבינו... ) אם אפשר מפרט גם ל AMD וגם לאינטל. כולל התקנת מערכת הפעלה + דיסק (XP HOME EDTION ) תודה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא ?: [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪1374 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪46 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][t…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בנתיים ראיתי את זה בוואלה מה אתם אומרים? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום,קניתי בתילאנד מחשב נייד של asus אני חושבת שלדגם קוראים F80C series. המחשב נפל עם המסך כלפיי מעטה והוא נסדק .מרגישים במקום אחד שבר פנימי ואי אפשר לראות כלום. המעבד הוא intel celeron 1.2 ghz מסך 14.1 אינץ. השאלה שלי היא:האם אתם מציעים לתקן אותו,ואם כן אתם חושבים שאם יש לי אחריות אז זה יעזור במשהו? לאן אני יצתרך לפנות והאם אפשר להעביר ממחשב אחד לשני,תודה רבה לעוזרים אני פשוט צריכה את המחשב ללימודים וכל זמן שהוא לא עובד זה sתוקע אותי
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, היום בזמן ניקוי הנייד לחצתי בטעות על הכפתור של המדיה סנטר בצורת הבית ליד כפתור ההדלקה, לאחר שהמחשב נדלק והמדיה סנטר עלה ניסיתי לכבות ולהעלות את הוינדוס בצורה נורמלית אך זה לא נתן לי. ניסיתי לכבות לגמרי ולהדליק בצורה רגילה ואז זה התחיל להציג הודעות שהעותק של הוינדוס איננו מזוהה ובמקום להעלות את וינדוס ויסטה הוא מעלה כעת מן פאנל פתרון בעיות של דל שמנסה כל פעם לסרוק בעיות אך לא מוצא דבר ועושה ריסטרט למחשב. המחשב הוא כאמור dell inspiron 1520 ומותקן עליו וינדוס ויסטה, אני חשבתי לפרמט אך המחשב לא עושה Login לוינדוס כך שהמחשב לא מזוהה ברשת הביתית ואין לי שום דרך להעביר את הקבצים החשובים לי. אנא הציעו לי מה לעשות, והאם זאת בעיה ידועה. גם אם אין פתרון הציעו לי דרכים שבו אוכל…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב הבן ז*נה הזה מגיעה אלי ביום שישי : INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung 256MB DDR333 WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version SAPPHIRE RADEON 9700 ATLANTIS PRO LG X 52 PANOASONIC FLOPPY 1.44 Compucase Super Midi Tower CI 6919 הוא כבר מוכן אבל רק ביום שישי יהיה להם זמן לבוא אלי מה אתם אומרים ? (אגב המארז בא עם מאורר אחד של 120 אני הוספתי עוד 2 של 80! ) כולל WIN XP והכל סוף סוף הוא מגיעה לול
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב גיימינג ללא ציוד היקפי וללא תוכנות אופיס (וגם לא Windows). אשמח להצעות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ומתאפשרת חריגה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש הוא למשחקים, וספציפית למשחקים חדשים יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כל כך. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשק…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
חייב דחוף חוות דעת על המפרט הבא והתאימות בין החלקים: מוצר שם מוצר מחיר מעבד: אינטל קונרו e6400 2.13 לוח אם: אינטל DG965WH זיכרון : SUPERTALENT 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK ¤ 656 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL ¤ 1107 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤ 453 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W + PFC + SATA + CABLE MANAGEMENT ¤ 439 המחשב נועד למשחקים כבדים, לא מתוכנן o.c -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 2655
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ~6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל - תמורה טובה ביותר למחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם התמורה משתלמת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול עם solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני בחנתי את המפרטים שמופיעים למחשב משרדי שאתם מציעים באתר: מעבדIntel i3-2120- Tray550 פתרונות קירור למארזArctic Cooling Alpine 1165 לוח-אםAsrock H67M-GE520 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3550 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה מארזNZXT Source 210 Black/White220 ספק כחHec Cougar-RS 400W220 הבעייה שאני מחפש מחשב שיהיה פיזי קצת יותר קטן ניתן לקבל מחשב כזה ?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לקנות נייד שיהיה תותח, כלומר לא הכי אבל שבעוד 3 שנים אהיה עדיין מרוצה ממנו ביקשתי הצעת מחיר מהספק של מקום העבודה שלי, אני מתכנתת, אמנם את רוב העבודה אני מבצעת עם המחשב שבעבודה שלי, אבל אני רוצה שתהיה לי היכולת להריץ ולקמפל תוכנות כבדות בסביבת אקליפס למשל לאפלקצייה JAVA, מעבר לכך, רוב הפעילות שלי היא בגלישה באינטרנט, אופיס, אימיול.. ממש לא גיימרית. כלומר, את הפרמטרים שקשורים בנושא זה, אפשר להוריד מבחינתי (כמובן הכל באופן יחסי). זו ההצעה שקיבלתי: אה, אני סגורה על T61 ================================ T61 T8300/2G RAM/160 HD 5400RPM /DVD-REC/7C/14.1WXGA/BG/V-B 160-5400 BT FPR דיסק קשיח 160 גיגה במהירות 5400 2 גיגה זיכרון מערכת הפעלה שתותקן בפועל …
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כתחליף למחשב שולחני 15.6 אמור להריץ אינטרנט תוכנות וקצת משחקים חשוב שיהיה חיבור hdmi וכשאחבר אותו לטלויזיה יוכל להריץ סרטים ב full hd ללא בעיות וללא קפיצות. אם יש כונן עם צורב dl ו מצלמת אינטרנט זה בונוס, רצוי גם כרטיס מסך נפרד תקציב עד 3 אלף
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך - לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, fifa וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציית 21.5 אינץ' רזולוציית FULL HD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעתכם האם המחשב הזה יצליח להתמודד בצורה מכובדת עם תוכנות כמו premire pro ו davinci resolve 16. ואם לא, האם יש לכם אלטרנטיבות טובות יותר במחיר הזה? מתן 🙂
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מצאתי את המחשב הזה והשאלה שלי אם זה מחשב טוב לתכנות, הרצת משחקים לא גדולים מדי, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917291 לדעתי הוא ממש טוב אבל אני אשמח לחוות דעת שלכם. בנוסף שמתי לב שבאתר: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18356 ובאתר https://www.pc365.co.il/product-8152-Asus_N552VW_FI068T?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap יש הבדל בין הסוג מסך. בראשון זה LED ובשני זה IPS, זה אמור להיות IPS אז למה מצויין אחרת? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-