ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם ותודה רבה מראש על העזרה, -- אז ככה אני רוצה מחשב בעיקר העבודה שלו תיהיה בישביל להקליט מהטלוויזיה [אני מקווה שהאיכות תיהיה טובה [של ההקלטה]] יש לי הארד של 250GB כבר, וגם יש לי מעבד intel pentium 4 s476 3.0 - האם זה מספיק למחשב כזה? עכשיו אם זה מתאים אז בעיקרון אני רק צריך כרטיס טלוויזיה איכותי עם הקלטה טובה, לוח אם והשאל אתם מקצוענים, תחליטו תודה.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ארכיטקטורה ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז ככה חשבתי שיהיה במפרט מעבד כזה כפול ליבה : ?P4 3.4 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE? ואת הכרטיס מסך הזה : ?X1800GTO 256MB, DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E? הלוח אם והשאר אני לא מבין ממש אז אני ישאיר לכם את זה.. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה שתפרטו לי מחשב טוב על מעבד ולוח אם amd למשחקים וקצת עבודות שאפשר לשחק איתו למשל gta , fifa 2005 במחיר 2500 שקל מי חברת ksp www.ksp.co.il ויש לי כבר 20 gb פנויים במחשב הישן שלי אז תחשבו משהו טוב ולא להוסיף דברים מיותרים כמו צורב סדרום פלופי בעיקר מעבד ,לוח אם,כרטיס מסך שהיה על radeon ,ודיסק קשיח
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מעבד: intel core 2 quad q6600 8mb לוח אם: EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E זיכרון: OCZ 2G(2x1024)1066Mhz דיסק קשיח: seagate 500G 32Mb sata2 כרטיס מסך: GIGABYTE-9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורב: LG-DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מארז: אני לא סגור על עצמי-תוכלו לעזור לי??? אני רוצה מארז עם 3 מאוררים שלפחות אחד מהם גדול(23 ס"מ) ספק כוח PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan המחשב mריך לספק אותי למשחקים כבדים מאוד ועל הגדרות של high!!! כמו crysis,generals וכו'... המחשב צריך לשרת אותי לתקופה ארוכה מאוד של 5-7 שנים ללא oc אין לי מחיר פשוט אני מתלבט אם להביא את המפרט הזה לחנות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, ידידה שלי רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים. חשוב לה שיהיה מסך מט ואיכותי 15", 320 GB , core 2 duo מקשים נומרים, 4GB RAM התקציב שלה הוא עד 5000 ועדיף פחות. אשמח לשמוע הצעות, תודה שי
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה מהמומחים פה בקשר למפרט מחשב- תקציב: 11.000ש"ח עם מסך 19 CRT או LCD טוב ומקצועי לפחות כמו ה-CRT+עכבר לייזר המחשב הוא ל: גרפיקה, וידאו, אנימציה ומשחקים(משחקים כבדים כמו doom, farcry וכו') טיפול ועבודה בקבצים כבדים מאוד(בין 20מ"ב ל-1.5ג"ב לקובץ), רינדורים, ובעבודה של כמה תוכנות יחד בנוסף למה שרץ ברקע(אנטי וירוס, firewall וכו') המחשב ירוץ על כמה מערכות במקביל: xp/vista linux fedora mac system x חשוב שיהיה שקט אפילו שקט מאוד ומקורר כמה שאפשר(לא קירור מים)-אם אפשר שלא יעבור את ה-55 מעלות מבוסס אינטל בקיצור מחשב על שיחזיק לפחות 3 שנים המון המון תודה על העזרה gol36
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, לאחר שחפרתי באתר וקיבלתי כאן מספר הצעות ורעיונות הרכבתי סוף סוף מפרט שאני מרוצה ממנו. אבל לפני הקנייה הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם. המחשב ישמש כמחשב המרכזי בבית, בעיקר לשימושים משרדיים וכמדיה סנטר - חייב לנגן סרטי FHD בלי בעיות. לא מתכוון לשחק עליו (אולי רק משחקים קלים). כיוון שהוא ישב בסלון, שקט הוא הכרחי. אני מעוניין להריץ עליו תוכנת עריכה AVID אבל משום שאני לא מתכוון להפוך את זה למקצוע אני לא צריך מפלצת עריכה, פשוט משהו שלא יקרוס ברגע שמעלים את התוכנה ויאפשר לי לעשות כמה קאטים. AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪507 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪431 http://www.rsm.co.il/p…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לרכישה בישראל. מטרת המחשב - לימודים בעיקר, אני מתחיל תואר הנדסת חשמל ואלקטרוניקה ואני מעוניין במחשב יחסית חזק למחיר כלומר, שיוכל לעמוד בקומפיילרים למשל של שפת c. כמו כן מחשב שיעמוד בתוכנות כבדות של התואר בהמשך. בנוסף אשמח לראות סרטי full hd באופן חלק.גודל המסך באיזור 14. רזולוציית המסך מעל full hd, או full hd. אין דרישות מיוחדות לקלט ופלט. אשמח לזמן סוללה ארוך. חייב יציאות usb הכי מהירות שיש, כמו כן חייב יציאת hdmi. סוג כונן - אין לי מושג הבנתי שכונן פלאש הוא הכי מהיר. נפח כונן לפחות טרה בייט מינימום. ללא צורך ברשיון למערכת הפעלה. תודה רבה לכל מי שעוזר לי אתם אדירים
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הראשון: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-1800.htm מצאתי ב 5600 ש"ח כולל WIN XP. 3 שנים אחריות מלאה. סוללה רק שנה. השני: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3464 יש לי אפשרות חד פעמית (רק להיום) לקבל אותו חדש מחנות ב 5500 ש"ח. שנה אחריות מלאה. שמעתי ש HP לא אמינים, בנווסף חיפשתי את הדגם הזה באתר ומצאתי אותו באתר הבינלאומי של HP תחת הכותרת "דגמים שכבר לא מיוצרים"... בבקשה, זה באמת דחוף (אחרת ההזדמנות של ה HP תחלוף). בבקשה, תעזרו לי בכך שתנמקו את הבחירה שלכם.. תודה! נ.ב. אני סטודנט. המחשב ישמש בעיקר לסרטים, מוסיקה, אופיס ואינטרנט. משחקים רק לעתים.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
סוג מעבד: AMD Athlon XP דגם מעבד: 3100+ לוח אם: דגם: ECS SIS741GX-M מהירות 333MHz :FSB כ.מסך משולב: 64MB עם מאיץ גרפי 3D כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת AGPx8 2 יציאות PCI 8 יציאות USB 2.0 זכרון: נפח: 256MB סוג זכרון: DDR מהירות: 400MHz מארז: סוג: ATX כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 המחיר הוא 999 ש"ח המחשב אמור להיות למשרד . לא צריך ביצועים מטורפים, זו הכוונה המחשב מפה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=6710507 אשמח לשמוע חוות דעת. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אם יש מקום לחסוך אז אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4, COD:Ghosts, Far Cry 3 וכו' וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל, אבל כמובן עדיף לחסוך (בלי להתפשר). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ראשי- עריכת וידאו HD ממצלמה ביתית ב PREMIERE. קטעי הוידאו יהיו ארוכים ולכן חשוב מאוד שתהיה יכולת גבוהה בטיפול בקבצים גדולים. העריכה היא ביתית על סף המקצועית, אבל לא בצורה של פרנסה עיקרית. בנוסף- ריבוי משימות חשוב מאוד, לגלוש בכמה לשוניות ולשמוע מוזיקה ועוד משהו או שניים פתוחים ברקע ללא השהיות וגמגומים. משחקים לא רלוונטי. וכמובן שיהיה אפשר להריץ וינדוס 7 64 ביט [אולי בעתיד 8? ממש לא קריטי]. -מהי הרזולוציה הטבעי…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב לכולם שמי אבי ואני בן 26 מהמרכז. קודם כל אני חדש בפורום נכנסתי להמון נושאים בפורום קראתי הרבה ואני רואה שיש כאן המון מקצוענים בתחום ואני שמח שהגעתי למקום הנכון ובכן, אני עובד עם לפטופ סטודנט ב4 שנים האחרונות , לא קניתי PC כבר קרוב לעשור, החלטתי להתפנק במחשב גיימרים בתקציב של 8000 ש"ח (לא כולל מסך וציוד היקפי). נקודות חשובות: קראתי המון ואני מעדיף מעבד IVY BRIDGE במחשב, אני תמיד מעדיף לקנות חומרה חדשה. חובה SSD שעליו אתקין מערכת הפעלה + תוכנות חשובות ומשחק. לגבי כרטיס מסך, כאן אני לא מבין הרבה, המליצו לי עלGTX 580 ו 680 כל אחד טוען שהאחר טוב יותר לגיימינג. חשוב שבעתיד הרחוק אני אעשה OC למחשב כדי להימנע משדרוג עתידי. המחשב צריך להריץ משחקים על הגדרות ה…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ללא מסך ורמקולים. חשוב לי לדעת למה אתם תמיד שמים מעבדי amd ולא intel בגלל זהם יותר זולים? המעבד פנטיום 4 3200 ג'גה הרץ 1 מגה ביט קאש לא טוב? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
של amd או אינטל אבל של השתי ליבות מה שיותר שווה *בלי מסך *בלי רמקולים בלי עכבר *בלי מקלדת. שיהיה בו 120 ג'יגה,כרטיס מסך חזק ג'יגה זיכרון וסידרום רגיל+צורב די וי די מארז יפה ואמממ זהו ממש תודה לעזורים
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית ואני מחפשת לעצמי מחשב נייד בתקציב מצומצם ככל האפשר. מצאתי מבצע על מחשב נייד ב 990 ש"ח למחשב מסוג לנובו thinkped. השימושים שאני אעשה בו הם בעיקר כתיבת עבודות, הורדות שירים וצפיה בסרטים ושימושי אינטרנט. כן חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מהיר. רצוי שישקול לא הרבה, אבל במחיר כזה הייתי מתפשרת ולוקחת גם משהו ששוקל קצת יותר. כמה שאלות: 1. האם המחשב הזה מתאים לצרכים שמניתי? 2. המחיר בהשוואה לדברים אחרים שראיתי ממש זול. יש פה "קטש"? אם כן, מה ה"קטש"? 3. הם כותבים בהצעה שהמחשב "מחודש" - למה הכוונה? שהוא ישן או יד שניה? 3. הם מציעים בחירה בין שלוש דגמים. מה הדגם הכי טוב? Lenovo X61SLenovo R61iLenovo T64. כותבים שם שהמחשב מגיע ללא מערכת הפעלה, כמה עולה מערכת הפעלה ב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) שימוש בייתי לעבודה, לבניית שרת וירטולאיזציה עם מערכות הפעלה, ושיהיה כ.מסך סבבה למשחקים ולסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי, קניית המחשב שלי נדחתה בעוד יום! דילמה חדשה שצריך לפתור בשעתיים הקרובות! (ומקווה שאתם ערים שם!) אז ככה מה עדיף להלן המפרט הנוכחי שלי ולמטה יצורפו המעבד ולוח האם האלטרנטיבים למפרט זה יוצא אותו מחיר אפילו עם יתרון ללוח ולמעבד של ה939: 2 * SUPERTALENT DDR 512MB 400MHZ CAS2 MSI K8N Neo PLATINUM AMD Athlon 64 3400+ BOX NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK MICROSOFT WIRELESS OPTI DESKTOP REV 2.0 כונן דיסקטים 1.44 WD 160/7200 SATA 8MB COMPUCASE CI-6A19 BLACK POWERCOLOR 9600XT 256mb או עם: GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN בבקשה מי שמבין לענות ולא מי שנראה לו!! המון תודה!
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210079.msg1841535#msg1841535 תכתבו את המפרט פה בבקשה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב ? תכני HD ו3D לטלוויזה 46' לקולנוע ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש לגימינג מיועד לקולנוע ביתי עם6 רמקולים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אל חוטים 4. האם יש…
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. 4.5 אלף לא מזומן 2. מטרות המחשב:משחקים קלים וכבדים,צפיה בסרטים, הורדות 3.ציוד היקפי זה רמקולים +מקלת ועכבר מיקרוסופט הרגילים האלה שהם לא נכללים בתקציב להם יש 500 שקל משלהם. 4. חשוב העיצוב והקירור!! שהמחשב לא יעשה רעש למה הוא בחדר איתי ואני צריך לישון 9. האם חשוב שקט? עד כמה? הרבה! 10. האם מתוכנן OC? ממ שהיה אפשרות לפשוט 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה: 1440*900, משחקים כבדים כמו קוד4 וקריסיס בהגדרות גבוהה קיצר תרכיבו לי מחשב אחים שלי.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב עם 4 ליבות כרטיס מסך טוב 2 ראם 250 הארד דיסק [רק אם זה אפשרי כמון] תודה
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה מפרט למחשב רציני מאוד למשחקים!!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך להשתמש בכל התקציב זה גם טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS, GTA5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כיום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-