עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני צריך עזרה מהמומחים פה בקשר למפרט מחשב- תקציב: 11.000ש"ח עם מסך 19 CRT או LCD טוב ומקצועי לפחות כמו ה-CRT+עכבר לייזר המחשב הוא ל: גרפיקה, וידאו, אנימציה ומשחקים(משחקים כבדים כמו doom, farcry וכו') טיפול ועבודה בקבצים כבדים מאוד(בין 20מ"ב ל-1.5ג"ב לקובץ), רינדורים, ובעבודה של כמה תוכנות יחד בנוסף למה שרץ ברקע(אנטי וירוס, firewall וכו') המחשב ירוץ על כמה מערכות במקביל: xp/vista linux fedora mac system x חשוב שיהיה שקט אפילו שקט מאוד ומקורר כמה שאפשר(לא קירור מים)-אם אפשר שלא יעבור את ה-55 מעלות מבוסס אינטל בקיצור מחשב על שיחזיק לפחות 3 שנים המון המון תודה על העזרה gol36

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  2. היי, לאחר שחפרתי באתר וקיבלתי כאן מספר הצעות ורעיונות הרכבתי סוף סוף מפרט שאני מרוצה ממנו. אבל לפני הקנייה הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם. המחשב ישמש כמחשב המרכזי בבית, בעיקר לשימושים משרדיים וכמדיה סנטר - חייב לנגן סרטי FHD בלי בעיות. לא מתכוון לשחק עליו (אולי רק משחקים קלים). כיוון שהוא ישב בסלון, שקט הוא הכרחי. אני מעוניין להריץ עליו תוכנת עריכה AVID אבל משום שאני לא מתכוון להפוך את זה למקצוע אני לא צריך מפלצת עריכה, פשוט משהו שלא יקרוס ברגע שמעלים את התוכנה ויאפשר לי לעשות כמה קאטים. AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪507 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪431 http://www.rsm.co.il/p…

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לרכישה בישראל. מטרת המחשב - לימודים בעיקר, אני מתחיל תואר הנדסת חשמל ואלקטרוניקה ואני מעוניין במחשב יחסית חזק למחיר כלומר, שיוכל לעמוד בקומפיילרים למשל של שפת c. כמו כן מחשב שיעמוד בתוכנות כבדות של התואר בהמשך. בנוסף אשמח לראות סרטי full hd באופן חלק.גודל המסך באיזור 14. רזולוציית המסך מעל full hd, או full hd. אין דרישות מיוחדות לקלט ופלט. אשמח לזמן סוללה ארוך. חייב יציאות usb הכי מהירות שיש, כמו כן חייב יציאת hdmi. סוג כונן - אין לי מושג הבנתי שכונן פלאש הוא הכי מהיר. נפח כונן לפחות טרה בייט מינימום. ללא צורך ברשיון למערכת הפעלה. תודה רבה לכל מי שעוזר לי אתם אדירים

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  4. הראשון: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-1800.htm מצאתי ב 5600 ש"ח כולל WIN XP. 3 שנים אחריות מלאה. סוללה רק שנה. השני: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3464 יש לי אפשרות חד פעמית (רק להיום) לקבל אותו חדש מחנות ב 5500 ש"ח. שנה אחריות מלאה. שמעתי ש HP לא אמינים, בנווסף חיפשתי את הדגם הזה באתר ומצאתי אותו באתר הבינלאומי של HP תחת הכותרת "דגמים שכבר לא מיוצרים"... בבקשה, זה באמת דחוף (אחרת ההזדמנות של ה HP תחלוף). בבקשה, תעזרו לי בכך שתנמקו את הבחירה שלכם.. תודה! נ.ב. אני סטודנט. המחשב ישמש בעיקר לסרטים, מוסיקה, אופיס ואינטרנט. משחקים רק לעתים.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  5. סוג מעבד: AMD Athlon XP דגם מעבד: 3100+ לוח אם: דגם: ECS SIS741GX-M מהירות 333MHz :FSB כ.מסך משולב: 64MB עם מאיץ גרפי 3D כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת AGPx8 2 יציאות PCI 8 יציאות USB 2.0 זכרון: נפח: 256MB סוג זכרון: DDR מהירות: 400MHz מארז: סוג: ATX כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 המחיר הוא 999 ש"ח המחשב אמור להיות למשרד . לא צריך ביצועים מטורפים, זו הכוונה המחשב מפה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=6710507 אשמח לשמוע חוות דעת. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אם יש מקום לחסוך אז אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4, COD:Ghosts, Far Cry 3 וכו' וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל, אבל כמובן עדיף לחסוך (בלי להתפשר). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ראשי- עריכת וידאו HD ממצלמה ביתית ב PREMIERE. קטעי הוידאו יהיו ארוכים ולכן חשוב מאוד שתהיה יכולת גבוהה בטיפול בקבצים גדולים. העריכה היא ביתית על סף המקצועית, אבל לא בצורה של פרנסה עיקרית. בנוסף- ריבוי משימות חשוב מאוד, לגלוש בכמה לשוניות ולשמוע מוזיקה ועוד משהו או שניים פתוחים ברקע ללא השהיות וגמגומים. משחקים לא רלוונטי. וכמובן שיהיה אפשר להריץ וינדוס 7 64 ביט [אולי בעתיד 8? ממש לא קריטי]. -מהי הרזולוציה הטבעי…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום רב לכולם שמי אבי ואני בן 26 מהמרכז. קודם כל אני חדש בפורום נכנסתי להמון נושאים בפורום קראתי הרבה ואני רואה שיש כאן המון מקצוענים בתחום ואני שמח שהגעתי למקום הנכון ובכן, אני עובד עם לפטופ סטודנט ב4 שנים האחרונות , לא קניתי PC כבר קרוב לעשור, החלטתי להתפנק במחשב גיימרים בתקציב של 8000 ש"ח (לא כולל מסך וציוד היקפי). נקודות חשובות: קראתי המון ואני מעדיף מעבד IVY BRIDGE במחשב, אני תמיד מעדיף לקנות חומרה חדשה. חובה SSD שעליו אתקין מערכת הפעלה + תוכנות חשובות ומשחק. לגבי כרטיס מסך, כאן אני לא מבין הרבה, המליצו לי עלGTX 580 ו 680 כל אחד טוען שהאחר טוב יותר לגיימינג. חשוב שבעתיד הרחוק אני אעשה OC למחשב כדי להימנע משדרוג עתידי. המחשב צריך להריץ משחקים על הגדרות ה…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ללא מסך ורמקולים. חשוב לי לדעת למה אתם תמיד שמים מעבדי amd ולא intel בגלל זהם יותר זולים? המעבד פנטיום 4 3200 ג'גה הרץ 1 מגה ביט קאש לא טוב? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. של amd או אינטל אבל של השתי ליבות מה שיותר שווה *בלי מסך *בלי רמקולים בלי עכבר *בלי מקלדת. שיהיה בו 120 ג'יגה,כרטיס מסך חזק ג'יגה זיכרון וסידרום רגיל+צורב די וי די מארז יפה ואמממ זהו ממש תודה לעזורים

11. שלום, אני סטודנטית ואני מחפשת לעצמי מחשב נייד בתקציב מצומצם ככל האפשר. מצאתי מבצע על מחשב נייד ב 990 ש"ח למחשב מסוג לנובו thinkped. השימושים שאני אעשה בו הם בעיקר כתיבת עבודות, הורדות שירים וצפיה בסרטים ושימושי אינטרנט. כן חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מהיר. רצוי שישקול לא הרבה, אבל במחיר כזה הייתי מתפשרת ולוקחת גם משהו ששוקל קצת יותר. כמה שאלות: 1. האם המחשב הזה מתאים לצרכים שמניתי? 2. המחיר בהשוואה לדברים אחרים שראיתי ממש זול. יש פה "קטש"? אם כן, מה ה"קטש"? 3. הם כותבים בהצעה שהמחשב "מחודש" - למה הכוונה? שהוא ישן או יד שניה? 3. הם מציעים בחירה בין שלוש דגמים. מה הדגם הכי טוב? Lenovo X61SLenovo R61iLenovo T64. כותבים שם שהמחשב מגיע ללא מערכת הפעלה, כמה עולה מערכת הפעלה ב…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by archi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) שימוש בייתי לעבודה, לבניית שרת וירטולאיזציה עם מערכות הפעלה, ושיהיה כ.מסך סבבה למשחקים ולסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  13. היי, קניית המחשב שלי נדחתה בעוד יום! דילמה חדשה שצריך לפתור בשעתיים הקרובות! (ומקווה שאתם ערים שם!) אז ככה מה עדיף להלן המפרט הנוכחי שלי ולמטה יצורפו המעבד ולוח האם האלטרנטיבים למפרט זה יוצא אותו מחיר אפילו עם יתרון ללוח ולמעבד של ה939: 2 * SUPERTALENT DDR 512MB 400MHZ CAS2 MSI K8N Neo PLATINUM AMD Athlon 64 3400+ BOX NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK MICROSOFT WIRELESS OPTI DESKTOP REV 2.0 כונן דיסקטים 1.44 WD 160/7200 SATA 8MB COMPUCASE CI-6A19 BLACK POWERCOLOR 9600XT 256mb או עם: GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN בבקשה מי שמבין לענות ולא מי שנראה לו!! המון תודה!

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by MODI,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210079.msg1841535#msg1841535 תכתבו את המפרט פה בבקשה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב ? תכני HD ו3D לטלוויזה 46' לקולנוע ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש לגימינג מיועד לקולנוע ביתי עם6 רמקולים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אל חוטים 4. האם יש…

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by b_tomer,

1. 4.5 אלף לא מזומן 2. מטרות המחשב:משחקים קלים וכבדים,צפיה בסרטים, הורדות 3.ציוד היקפי זה רמקולים +מקלת ועכבר מיקרוסופט הרגילים האלה שהם לא נכללים בתקציב להם יש 500 שקל משלהם. 4. חשוב העיצוב והקירור!! שהמחשב לא יעשה רעש למה הוא בחדר איתי ואני צריך לישון 9. האם חשוב שקט? עד כמה? הרבה! 10. האם מתוכנן OC? ממ שהיה אפשרות לפשוט 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה: 1440*900, משחקים כבדים כמו קוד4 וקריסיס בהגדרות גבוהה קיצר תרכיבו לי מחשב אחים שלי.

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  17. אני רוצה מחשב עם 4 ליבות כרטיס מסך טוב 2 ראם 250 הארד דיסק [רק אם זה אפשרי כמון] תודה

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  18. שלום. אני רוצה מפרט למחשב רציני מאוד למשחקים!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך להשתמש בכל התקציב זה גם טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS, GTA5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כיום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? 4000 (כולל הרחבת אחריות וכו') 2. מה שימושי המחשב? בשימוש של כבן 60, בעיקר וורד, אקסל וגלישה באינטרנט. (לא משחקים, לא עריכת וידאו...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1-10: 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by avivlevy,

שלום בגלל התגובות הלא נעימות שלכם(בצדק) הרכבתי מחשב חדש תגידו לי מה אתם חושבים בבקשה AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D Kingston 1024MB 400MHZ DDR * 2 OCZ PS 520W ATX POWERSTREAM SLI-READY -בישביל שיחזיק תSLI WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII eVGA 7800GTX KO 256MB Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000BWA THERMALTAKE BIGTYPHOON / Zalman CNPS9500 LED(מה יותר טוב?) Logitech® Cordless Desktop® MX 3100 (עכבר+מקלדת) CREATIVE SBS VIVID 60 הכל 13000 ש"ח השמח לתשובות(גם חיוביות)

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד HP בעל חיבור HDMI חיברתי אותו למסך LCD האייר בחיבור HDMI ולא כל כך הרגשתי שינוי באיכות התמונה האם ישנה אפשרות לשנות תצוגות במערכת המחשב כדי לראות באיכות הכי טובה או האם ישנה אפשרות בדיקה לוודאות צפייה ברמת HDMI זאת אומרת סרטון כלשהוא שאני יכול בוודאות להרגיש צפיית HDMI או שאולי צריך לשחק בהגדרות הTV או משהו כזה תודה מכל הלב.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  23. שלום השמח לאזרה אני קבר מתכנן 5 חודש לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה ממש על זה כי שלי לא גורף את המשחקים ועריכה הבסיסית שלי השמח נוראה לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדייף שלא אבל אם זה שיפור משמשעותי אז 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים בעיקר, תיכנות ,עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המישחקים בחדשים ואלה שיגיעו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  24. מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤496 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1175 לוח אם GIGABYTE GA-M56S-S3 ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38485 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤355 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤460 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤801 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק HEC 6C28 ¤164 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6C28-NPS ספק כח HEC 400TRT 400W ¤220 http://skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by imp,

שלום ! אני עומד לקנות את המפרט הבא וברצוני לדעת מה אתם חושבים עליו והאם יש לשנות אותו מעבד -intel E6300 לוח אם - Gigabyte 965p-DS3 זכרונות - 2X1GB DDR2 TWINMOS כרטיס מסך - sappihre X1900XT 512MB דיסק קשיח - western Digital 250GB 16MB SATA2 כונן 1.44 מארז HEC Compucase 6A21 או 6A19 ספק - Enermax liberty 500W יכול להיות שאני מוסיף מאוורר לDS3 (על הnorthbridge ?) ואני לא יכול לרדת לEnermax liberty 400W כולל הרכבה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.