ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
איזה מהניידים האלה כמובן שירכוש את בדיוק אותו מפרט הוצעו לי שניהם באותו מחיר איזה מומלץ יותר בתנאי ששניהם בדיוק אותו מפרט?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה וסרטים, משחקים כבדים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15" * רזולוציית המסך? מחפש משהו כמו 1920x1080, שיהיה חד ונעים לעין אבל לא רזולוציה מפלצתית שתפגע בביצועים בעת משחק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שאפשר ממחשב גיימינג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שאפשר ממחשב גיימינג * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מוכן לחרוג באיזה 500~ ש"ח בשביל 1TB + עוד 128GB או יותר SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לטווח ארוך שניתן לממש בארץ …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ניסיתי בכל המקומות לקבל תשובה ולא הצלחתי , הפנו אותי אליכם ואמרו שאתם תוכלי לעזור אני קניתי מחשב lenovo y700 מהדגם של i5 מחשב באמת פצצה , הבעיה היתה במסך , הצבע הלבן לא באמת היה לבן אלא שמנת וככה גם כל שאר הצבעים לא היו מדוייקים אני עובד עם פוטושופ ולייטרום ככה שהצבעים חייבים להיות מדוייקים . החזרתי את המחשב וקיבלתי החזר כספי , אמרו לי שאולי הבעיה במחשב עצמו אבל לא שלחתי למעבדה ולא כלום , הציעו לי לקחת את הדגם היותר יקר שהוא עם רזולוציה 4K והוא יותר טוב משמעותית , מבחינת התקציב אין לי בעיה לקנות אותו הוא עולה 5550 ש"ח . הבעיה היחידה היא שאני מפחד ששוב הצבעים לא יהיו טובים ואז אני לא יוכל להחזיר אותו שוב. ממש אהבתי את המחשב וא…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש. והרכבתי לבדי מפרט כל חלק וחלק נבחר עם חשיבה גדולה. (חוץ מהמסך שאני בודק עליו עוד). זה המפרט. PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel Core i7-6700K 4.0GHz Quad-Core Processor ($348.98 @ NCIX US) CPU Cooler: Corsair H110i GTX 104.7 CFM Liquid CPU Cooler ($92.99 @ NCIX US) Motherboard: Asus MAXIMUS VIII HERO ATX LGA1151 Motherboard ($219.99 @ Newegg) Memory: Corsair Dominator Platinum 16GB (2 x 8GB) DDR4-2400 Memory ($132.99 @ Newegg) Storage: Samsung 950 PRO 256GB M.2-2280 Solid State Drive ($181.99 @ Newegg) Storage: Western Digital BLACK SERIES 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Driv…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
דגמי ה-Gram החדשים של היצרנית הקוריאנית, שמציעים מסכי 15 אינץ' במעטפת אשר שוקלת קילוגרם אחד בלבד, זמינים לרכישה בארצות הברית במחיר התחלתי של 1,100 דולר עבר די הרבה זמן מאז שמצאנו את עצמנו מתלהבים ממחשב נייד של LG בפעם האחרונה, ואז הגיע ה-Gram 15 אשר נחשף בתערוכת CES בתחילת השנה – ולקח את מגמת המיזעור בקטגוריה צעד משמעותי נוסף קדימה, כשדחס מסך 15.6 אינץ' במעטפת של נייד 14 אינץ', ועם גוף עשוי סגסוגת מגנזיום במשקל פשוט חסר תקדים של 980 גרם בלבד. משהו שלא ממש ראינו עד אז במחשבים בגודל הזה. כעת, הנייד הייחודי הזה זמין סוף סוף לקהל הרחב. ה-Gram 15 מוצע נכון לעכשיו בשני דגמים שונים, אשר למרות משקל הנוצה לא מוותרים על שימוש במעבדי Skylake מסדרת ה-Core U, בעלת הבי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני ארשום לכם פה 2 מפרטים שקיבלתי עליהם הצעת מחר ,אשמח לקבל המלצות איזה מפרט טוב יותר למחשב שיהיה גם קצת למשחקים שדורשים גרפיקה בנוני (גיימר קל-בנוני)שאולי ישחק הרוב פיפא ואסטרטגיות וגם לעבודה משרדית ואינטרנט.מפרט 1 :מארז : מארז מקצועי לגימרים HERO 29 GAMER CASE + שני מאווררים 120MM בצד המארז + מאוורר 120MM מקדימהספק כח : ZUMAX 550W מעבד :Intel® Core™ i5 4460 3.2GHz Haswellלוח אם : ASROCK H81M-HDS CHIPSET INTEL 81זיכרון :8GB DDR3 1600MHZדיסק קשיח : WD 1000GB SATA 3כרטיס מסך : GEFORCE Pci Express X16 GTX960 2GBכרטיס קול :Intel® High Definition Audioכרטיס רשת :Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec)כונן אופטי : צורב DVD שכבה כפולה כולל מנגנון נגד רעידותמפרט 2 : מעבדים …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך מחשב שישמש כמחשב ביתי עם שימושים משרדיים בעיקר ומעבר לזה להפעלת תוכנות לניתוח/עיבודי מידע (שיישבו ב-"וירטואל בוקס" ולא על המשתמש הראשי). בנוסף בעיקר שימושים של גלישה באינטרנט עם הרבה מאוד טאבים פתוחים במקביל, סרטים וגיימינג קל. התקציב הוא 2600 ש"ח, כאשר אם שווה לחרוג טיפה או להשקיע קצת פחות אפשרי. לא נדרש ציוד היקפי וכונן אופטי. חשוב לי שיהיה כונן SSD נוסף לדיסק הקשיח וכן 16GB זכרון מסוג DDR4. השקט חשוב אבל לא בקיצוניות. לא מתוכנן אוברקלוק ולא נדרשים תוכנות. המפרט שאני חשבתי עליו (מ-startpc, אשמח גם לחוות דעת על החנות) - עבד: 559 ₪ - Dual Core i3 6100 Skylake 3.7Ghz S1151 לוח אם: 439 ₪ - * מבצע * - Gigabyte …
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
עריכה: הוספתי את המידע הדרוש בסוף ההודעה הנוכחית שלום לכולם, ברצוני לבנות מחשב חדש, ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי ספק כוח. אלה הרכיבים: האם הספק הבא יספיק: עריכה: ספק אחר http://www.amazon.com/EVGA-Bronze-100-B1-0600-KR-Power-Supply/dp/B00EON40CS/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1460811094&sr=1-1&refinements=p_n_feature_keywords_two_browse-bin%3A6906985011 אני רוצה לבצע OC למעבד ולכרטיס מסך, משהו עדין. אגב, אשמח לחוות דעת מכם בקשר למפרט בכללי. עריכה: אוקיי, הזמנתי חלק מהרכיבים והשבוע הזה או הבא אני אקנה את השאר. החלטתי לקנות את המארז corsair spec-03. …
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך למרות שכל עוד המחשב יהיה טוב זה לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי, ישמש סטודנט למדעי המחשב, צפיה בסרטי HD, משחקים בגרפיקה בסיסית, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות עבודה (VisualStudio, Eclipse וכו') על בסיס יומי, פוטושופ בתדירות מזדמנת, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים בגרפיקה בסיסית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני בונה מחשב נייח. המחשב מיועד לעבודה עם פוטושופ קבצים גדולים. חשוב לי גם שיהיה שקט יחסית. זו פעם ראשונה שאני בונה מחשב חדש... 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5500 ש"ח אבל מקווה לפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה פוטושופ קבצים כבדים. לא מיועד למשחקים אבל כמובן גם לראות סרטים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב 7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Wi…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המחשב יהיה רב תכליתי- יריץ VM לתכנות, משחקים וכדומה אני רוצה שהמחשב יחזיק הרבה זמן (5- 6 שנים) ולא להחליף חלקים לפני זה שהמחשב יוכל להריץ משחקים שיצאו גם עוד כמה שנים Processor - intel core i7-6700 Skylake 8M 3.4GHz Motherborad - H110M-K - ASUS RAM - Kingston 2x16GB DDR4 2133Mhz GeForce GTX970 4GB GDDR5 SSD - Crucial 240GB HD - Western Digital 1TB 7200 RPM - SATA3 Case + power supply - Enermax Fulmo. Q + 500W Enermax NAXN Cooling - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CD - LG DVD-RW Drive קבלתי הצעה של 5000 על המפרט הזה- האם כדאי? אולי יש חלקים ש…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בחומרה אז אבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח, רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות. גם משחקים (כרגע לא יותר מדי אבל מתכנן לשחק יותר). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Football Manager, New RPG Games, NBA, FIFA, New Strategy Games. -מהי הרזולוציה ה…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי מחשב נייח בן כ-5 שנים שלא היה כל כך בשימוש עד כה מאחר ואני עם לפטופ חזק שעונה לי על כל הצרכים. לאחרונה חשבתי לשדרג את הנייח על מנת שישמש כמחשב לסטרימינג לטלוויזיה ולאינטרנט וכו' (אולי גם משחקים לא כבדים וממש בקטנה). השאלה שלי היא כזאת - המפרט שלו הוא i3-540 (קלרקדייל), 2 גיגה ראם, לוח של ג'יגהבייט GA-h55m-ud2h, והרדיסק רגיל 500 ג'יגה. האם שווה לשדרג אותו בשביל השימושים שציינתי למעלה ע"י הוספת 8 ג'יגה ראם, כרטיס USB3 (מאחר ואין בו והוא יהיה מחובר להרדיסק חיצוני), כרטיס מסך בסגנון Nvidia GT720 והרדיסק SSD שכבר יש לי של 256 ג'יגה? האם המחשב יוכל להריץ ווינדוס 10 בקלות ככה? (כרגע יש עליו XP חח) …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובר למחשב חדש ורציתי לדעת כמה המחשב שיש לי כרגע שווה : מעבד: i5 750 2.67ghz לוח אם: Intel DP55WB AAE64798-205 כרטיס מסך: Sapphaire HD5850 1GB GDDR5 זכרון: kingston 8GB ddr3 1800mhz דיסק קשיח: Western Digital Blue WD6400AAKS 640GB 16MB cache 7200RPM מארז: CM690 I ספק כוח: chieftec A-135 550W קירור למעבד: CM Hyper TX3 מבחינת קירור, יש לו שלושה מאווררי Intake שלושה Out, שניים מהם הגיעו עם המארז, שניים הם CM long life LED Silent Fan 70CFM 120mm, ועוד שניים שאני הוספתי corsair air series sp 120mm high performance edition.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד מ KSP או מאייבורי אילת לצורך לימוד תכנות במכללה , ויש לי מספר שאלות: מה עדיף:1. מעבד i7 למעבד m?2.DELL או LENOVO? 3.SSD או HDD או SSHD? 4.על איזה מחשב אתם ממליצים? התקציב הוא עד 6,000. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה למחשב נייד למטרות עסקיות - כולל פיתוח תוכנה וכלי עריכה גרפיים. * גודל המסך - באזור 13.3 או אולי 14 אם קל מספיק. * רזולוציית המסך - לפחות FHD, רצוי יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- טראק פוינט באמצע המקלדת יהיה ממש ממש נחמד. מעדיף בהרבה על פני המשטח מגע. * משקל רצוי - קל ככל האפשר, שיקול חשוב עבורי. 1.5 ק"ג מקסימום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לפחות 3 שעות זמן עבודה על סוללה יספקו אותי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - כמובן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - SSD בלבד, 256GB וצפונה * כונן אופטי - אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - כן בהחלט! , אלא אם כן יש למישהו רעיו…
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין לקבל חוות דעת על הפרט הבא. בנוסף אשמח להוסיף ssd למערכת הנוחכית. במידה וישנן הצעות טובות יותר מחנויות אחרות אין לי בעיה להחליף חנות. אבל בגדול אני מעוניין במערכת באזור ה 3000-3200. שמיועדת לאינטרנט, תוכנות אופיס, משחקים (לא כבדים ואין גם צורך שירוצו על ההגדרות הגבוהות ביותר). תודה מראש! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920506 - Intel - i5-6400 Skylake Quad core CPU - 2.7 GHz - Max Turbo Frequency 3.3 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 875/858 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עורכת וידאו כמקצוע וצריכה לשדרג את המחשב הישן שלי תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטוני וידאו ארוכים וכבדים 200g לקובץ (חתונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי פרמיר, פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד דיסק hss 500g ח…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך להרכיב מחשב למשרד שמריץ מספר תוכנות כמו Office, חשבשבת וכדומה. המחשב הזה יהיה עמדה מרכזית לכן אני רוצה שיהיה ממש מהיר : שיידלק מהר, שיגיב מהר, שיהיה אפשר לעבוד עם כמה תוכנות פתוחות. לכן אני מעדיף שימוש ב - SSD. חושב ש250 GB מספיק כי לא יישבו עליו הרבה דברים.(כנראה רק קבצים משרדיים לא כבדים). ושימוש ב - 8 GB ראם. אשמח להמלצות. בנוסף אני נוסע לאילת שבוע הבא ואם יהיה אפשר להרכיב משהו ב - KSP או חנות מחשבים אחרת באילת בשביל המחיר בלי מע"מ זו אופציה אבל לא קריטי. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה עזרה\המלצה למחשב ממש חדש להרצת הרבה סביבות עבודה בVM בעיקר הרבה זכרון (32 ) ומעבד חזק וכונן SSD 1 שיהיה מספיק מקום לעוד 2 HD שכבר יש לי וכמובן מארז טוב חשוב להדגיש דברים שאני לא צריך : יכרטיס מסך (יש לי חדש מאוד) Hard Drive יש כמו שהזכרתי למעלה צריך רק כונן SSD אחד כל הציוד העקפי יש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסה ואני מחפש מחשב נייד שיחליף גם את המחשב הנייח שבבית וגם שאני אקח אותו איתי לאוניברסיטה. חיפשתי ומצאתי את זה Lenovo YOGA 700 . אני רוצה לקנות את המחשב מאילת ככה שהמחיר שלו יוצא סבבה 4179 שח. http://ksp.co.il/?store=eilat&enter_zap=1&uin=28667&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap האמת חיפשתי הרבה ולא מצאתי בשום מקום ביקורת או המלצה על המחשב. אשמח אם מישהו מכיר את המחשב ויכול לחות את דעתו עליו. חוץ מזה, אשמח לקבל עוד הצעות למחשבים אחרים בסגנון הזה. אני צריך שהמחשב יהיה קל כמה שניתן, חזק, סוללה חזקה, ועדיפות מסך מגע 13-14 אינצ'. תקציב עד 4200 מאילת אם יש אז עדיף. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
החברה האמריקאית נכנסת אל השוק היוקרתי עם מוצר מתקדם ושאיפות גדולות את חברת EVGA אתם מכירים כנראה בעיקר תודות ללוחות האם המתקדמים שלה שהשתייכו אל מותג ה-Classified, או בזכות שיתופי הפעולה הרבים עם האוברקלוקר הנודע K|NGP|N שהעניקו לנו שיאים שונים ומשונים וכרטיסי מסך ייעודיים. כעת, יצרנית החומרה מעוניינת ללכת בעקבותיה של Razer האמריקאית ולפתוח לעצמה תחום חדש ומלא בהזדמנויות – בעולם המחשבים הניידים. הכירו את ה-SC17 – נייד הגיימינג הראשון מבית EVGA, אשר תוכנן לטענתה במיוחד עבור ביצוע המהרה, ומתיימר לספק ביצועים גבוהים מאוד באריזה קומפקטית יחסית שגם נראית ומרגישה נהדר. חשבו על דגמי ה-Blade של Razer, אך עם הרבה יותר ביצועים. המפרט מורכב ממעבד ה-Core i…
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כרגע זה המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך: gtx 750 ti 2gb מעבד: i5 6400 skylake לוח אם: h110 של gigabyte זיכרון ראם: 12gb ddr3 עכשיו ככה אני רוצה לשפר את כרטיס המסך שלי תקציב עד 1350 שקל. וחשבתי להביא את הכרטיס gtx 960 4gb מה דעתכם? להביא אותו? אני לא רוצה radeon רק nvidia מה אני יכול להביא עד 1350 שקל?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי, אני כבר הרבה זמן לא קניתי נייד,ואשמח לעזרה. השימושים: כתיבה (אופיס) ושימוש באינטרנט. נקודות חשובות: 1. משקל: עד 1.5 קילו 2. מקלדת: נוחה. אהבתי מאוד את המקלדות הישנות של IBM, וגם החדשות של לנובו ממש נוחות. 3. עמידות פיזית של הפלסטיקה והצירים. 4. כונן SSD של 250 ומעלה. אני מתכנן לקנות את המחשב בארהב. (טס לשם בקרוב) ואין תשלום על מכס/משלוח. כרגע מצאתי את הטינקפד 13. שעולה 710$. יש מחשבים ברמה הזו יותר זולים ? (אני מעדיף לנובו/דל כרגע) אשמח להמלצות/הערות. תודה! thinkpad 13
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-