ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לקנות מחשב,לא חייב מחשב חזק כזה,אולי כן חשוב כרטיס מסך נורמלי להריץ משחקים ישנים,המחשב רוב הזמן היה בבית, אני סטודנט למנהל עסקים אז רוב השימוש הלימודי היה אופייס. יש כמה שאני חושב אחד זה זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZTY2BNIN1sekel נראה לי מחשב חדש,אבל אולי אני לא מבין.. יש את זה שראיתי לסטודנטים בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578 עכשיו אם אתה סטודנט אתה מקבל עוד שנה אחריות,עוד 1G זיכרון,פחות 200 שקל ותיק. ויש גם את זה של דל: http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=1525BLK&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE שצריך להוסיף לו מערכת הפעלה כולם באזור ה4000 שזה התקציב שלי, מה הכי טוב?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חברים כבר איזה שנה אני מתלבט בין 2 דגמים וזה מחרפן אותי. בבקשה לא להציע דגמים אחרים. הראשון הוא - HP envy 14 beats edition. השני - מקבוק פרו 15 אינץ'. לא יודע מה להחליט כבר. בהתחלה הייתי סגור על האנבי ועכשיו יצאו המקבוקים החדשים והביקורות לא מפסיקות להלל אותם. הדבר היחידי שמרתיע אותי זה המחיר שלהם. אין לי בעית תקציב אבל בכל זאת לא קל להוציא כמעט 10000 שקל על מחשב! האנבי נותן תמורה טובה יותר למחיר. לגבי המערכת הפעלה אני גם מתלבט איזה עדיפה. חברים אשמח לשמוע המלצות, דעות, מחשבות וכל דבר שיכול לעזור!
-
- 23 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
תקציב 4k ברשת www.panda.co.il יש שם מבצעים נחמדים על כרטיס מסך וזה קרוב לבית.... מחשב לגיימינג ללא ציוד הקפי עם מסך 19 אינץ אשמ למפרט למחשב חזק וטוב למשחקים כבדים... שקט חשוב אבל ביצועים עדיף... דגש על כרטיס מסך טוב שוב.... שיהיה מהאתר למעלה של פנדה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע זמן לקנות מחשב חדש ובגלל שאני כבר לא בתחום איזה 7 שנים קיבלתי שוק מכל הדברים החדשים שיש היום. פעם מזמן כשהייתי פעיל פה היה לי מחשב מפלצת על סוקט 775 עם SLI וקירור מים , אחרי שהוא הזדקן קיבלתי מתנה מהורים G751JT נייד גיימינג של אסוס עם I7 דור 4 וGTX970M ואיתו אני עד היום. עכשיו אני מחפש לחזור למה שהיה לי פעם בערך. אני רוצה מחשב עם מארז מפלצתי קירור מים שיריץ לי כל משחק בלי גמגומים בהגדרות הכי גבוהות. מה מומלץ היום? תמיד היה לי את השילוב של INTEL-NVIDIA, אבל ראיתי שAMD לקחו אותם בדור הקודם אז עכשיו אני בכלל הלכתי לאיבוד. ראיתי לאינטל יש כבר לוחות אם עם DDR5🙄. אני יותר מאשמח לעזרה בבניית מפרט. יש את כל הציוד ההיקפי…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
עדיפות לE6300 זיכרון 1GB וכרטיס מסך חזק.. כל השאר אתם תחליטו מקווה שזה יצא לפועל מתכנן לקנות מKSP ... אם יש חריגה מינימלית זה בסדר שימו את המפרטים.. תודה רבה רבה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום רב. אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט HTPC לצורכי הקלטות,סרטי FHD גלישה ועוד ,לא למשחקים. המערכת צריכה להיות שקטה. זקוק כמו כן גם לציוד הקפי כגון מקלדת עכבר ושלט. לגבי השלט- האם יש צורך לרכוש שלט של מייקרוסופט עבור זה. המארז מוצארט מצא חן בעיני,נא חוו דעתכם עליו. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2239&products_id=18147 תודה.
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב "קצת" יותר חזק ממה שיש לי כיום (P4 1.6, 256 RDRAM) ובתקציב של עד 1500 שקל (אם זה אפשרי כמובן). אני יותר מעוניין במעבד של INTEL. מה שאני צריך זה: מעבד לוח-אם זיכרון מארז ואני חושב שזהו... עכשיו יש לי שאלה, יש לי 2 הארד-דיסקים ATA-100, הם יפעלו על המפרט החדש או שצריך לקנות הארד-דיסק חדש? עכשיו לגבי כרטיס מסך, יש לי כרגע ATI Radeon 9600 PRO (פועל על AGP כמובן), אני אשמח אם אפשר להכניס גם במפרט משהו קצת יותק חזק (אולי nVIDIA GeForce 8500GT הבנתי שהוא עולה בסביבות ה- 300 שקל...) אז אם אפשר מפרט עם כרטיס מסך ובלי (השאלה אם הכרטיס מסך שיש לי כרגע יתאים ללוח-אם החדש?) תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא כך כך מבינה בתחום מבקשת קצת עזרה. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי גדול בסביבות 15 אינ' שיהיה גדול יחסית שיהיה לי קל לקרוא * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו קריטי שימוש בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא צריך הרבה זיכרון משהו בסיסי * צורב DVD? כן שיהיה כונן ושיהיה אפשר להתחבר חאינטרנט אלחוטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רצוי כמה שיותצר אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שמעתי שדל וטושיבה טובים תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
השימושים העיקריים במחשב: אופיס וגלישה שימוש משני (בשום אופן שלא יבוא ע"ח השימושים העיקריים): משחקים (לא חדשים) כמו spellforce 2 בעיקר מלפני 4 שנים ומעלה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אחים שלי אני חפשתי לפני חודשיים מחשב ואז יצא כתבה על הורדה במחירים בקרוב אז החלטתי לחכות עם זה חבר שלי עשה לי מפרט אבל אני לא כל כך מרוצה ממנו. חבר אחר שלי הפנה אותי לפה אמר לי שפה מבינים מה שהם עושים יש לי תקציב 4000 שקל מיועד בעיקר למשחקים המחשב אני רוצה עקרונית על המחשב שלי radeon 9800 pro ואני מעדיף מעבד אינטל כל השאר בידיים שלכם תעשו לי מחשב סוס בחיית נשבר לי כהשטויות אני רוצה מחשב תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 50% - אינטרנט, 40% - תוכנות הגרפיקה אילוסטרייטור ופוטושופ, 10% וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אילוסטרייטור, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן חברים, מנקווה שתוכלו לעזור לי.. אני מתכנן על מחשב (ללא מסך או רמקולים) למשחקים בעיקר בסביבות ה 6-7 אלף. חשבתי על : -Cpu : P4, 3GH, 800FSB HT -Motherboard : Asus P4P800 Deluxe - Memory : 2x512 Dual Memory PC3200 - 400Mhz -Hard Drive : WD S-ATA 7200RPM 80\120gigs) מארז חשבתי ללכת על ה RAIDMAX 868 עכשיו העזרה האמיתית שאני צריך זה בכרטיס מסך... חשבתי ללכת על ה 5950 של LEADTEK או GAINWARD באיזה 2700 שקל. הצעות שינויים וכו' ייתקבלו בברכה, תודה רבה לכם. תום.
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר לא מעודכן בחידושים ובכל המעבדים והצ'יפסטים החדשים ואני מחפש מחשב ביתי לשימושים בינוניים המחשב בעיקר לאינטרנט מסמכים וסרטים (ולמידה בסיסית של הכרת המחשב) אבל יש מצב שאצטרך גם תוכנה שדורשת יותר משאבים כמו אוטוקאד ישן (כנראה עד גירסה 2008 - יש לי בעיה בנוגע לאיזה מערכת הפעלה להתקין - כנראה אתקין XP) לעבודה התקציב הוא עד 1500 (אם קיימת עסקת חבילה כמובן שיותר יקרה בתוספת למסך מקלדת עכבר ואולי גם מדפסת משולבת עם פקס אשמח לשמוע) חשבתי על מעבד I3 2100 ולהשקיע מעט יותר בכרטיס מסך ובזכרון (בערך 4GB) מצורף קישור למערכת מוואלה שופס מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW2130750GB ולשדרג את הכרטיס מסך ביררתי את זה בנוגע למארז אי אפשר להוסיף מאוורר…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
באמת שאין לי זמן אני רוצה לבצע כבר את ההזמנה כי מחר אני לא יכול לקנות את המחשב וביום ראשון אני חזור לטכניון ובלי מחשב שם השבוע רציתי למות הכל זה על המחשב!! זה עניין רק תעזרו לי בין כמה דגמים זה הכל: פשוט תגידו A B C A: E230 B: ASUS U31SG/SD C: VOSTRO שאלה פשוטה. קחו דגם של אחד מהם, קחו את הדגם המקביל בחברה השנייה, ותגידו לי מה יותר טוב. עזבו מחיר, עזבו כל מיני פיצ'יפקס. רק איכות לפי הדגם המקביל. אני כמובן סטודנט אני רוצה חיי סוללה ארוכים. תודה ואני מתחנן לתשובה ב10 דקות הקרובות אולי אני אספיק להגיע לחנות שאני רוצה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קוראים לי בר והנבעיה הי כזו, אני במשך שבועיים מחפש ברשת וקורא בלי סוף כדי להתאים לי מחשב נייד בל המצב רק מחמיר עוד יותר, ככל שאני קורא יותר וחוקר יותר ככה אני מבין פחות מה שאמור להיות הפוך אבל זה המצב הכל כל כך מורכב ולא מובן! הבנתי שיש קטגוריות למחשבים משחקים, עסקים תוכנות וכו... אבל פה הבעיה, אני לא איזה גיימר מהולל אבל אני משחק משחקים פעם ב כמו PES או ג'יטיאיי חדש שיוצא או איזה משחק יפה שמשך לי את העיין אני לא איזה מתכנת תוכנות אבל אני משתמש בתוכנות לפעמים כמו תוכנת DJ חינמית סתם בשביל הכף ואני לא איזה איש עסקים אבל אני גולש באנטרנט כמובן ואני לא מבין משהו אחד בשביל זה אני צריך להשקיע ים של כסף בשביל שבעוד שלושה שנים אני יוכל להפעיל משחק כמו שצריך(לא ברשת) או לגלו…
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום חברים הבנתי שמעבדי I3 מסדרת UM הם מעין "לייט", שכזה. ואני תוהה האם המחשב שפרטיו אדביק למטה יספיק לי לצרכי תכנות ופיתוח. הכוונה לבסיסי נתונים, ויזואל סטודיו 2010, תוכנות למודלים DFD וכו'.. הכוונה כאמור למערכות מידע. אנא רק מי מכם שמבין ובא מהתחום שיענה לי, כי מאד חשוב לי לדעת לגבי הדגם הספציפי הזה, שאני יכולה להשיג בהנחה משמעותית. לא להתפזר לצדדים ולדגמים אחרים תודה רבה מראש! נייד LENOVO EDGE 13.3" I3 4GB FamilyEdge 13 MTM02172YG Part NoNV12YIV ProcessorIntel Core i3-380UM (4T/2C, 1.33GHz, 3M L3) Memory2x2GB HDD500GB/5400rpm Optical DriveN/A GraphicsIntel HD Graphics Screen13.3 HD 1366x768 Glare - Matte Black WirelessIntel 1000 BGN (1x2) WWANEnabled Eth…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב למשחקים בעיקר והתקציב שלי הוא בסביבות ה- 3 3- וחצי. (כן אני יודע, זה ממש כלום אבל אין לי כרגע יותר אני מדבר על מחשב בלי ציוד היקפי ואן לי העדפה לגבי חברה מסוימת או עיצוב או משהו כזה יש לכם הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט מחשב עם לוח של הסוס הכי טוב שיש היום מעבד של אינטל הכי טוב שיש היום 2 אר דיסקים כל אחד 250 GB אר דיסקים כרטיס קול הכי טוב שיש הכיום אין לי בעיה של כסף רק אני לא ממש מסתדר עם חלקים
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לחוות דעת על מפרט לפני שאני מזמין. המחשב מיועד רק למשחקים. ללא OC. אין צורך בציוד היקפי ויש לי מסך 19". הדבר היחידי שחשוב לי מעבר לביצועים זה שקט, רצוי שהמחשב יהיה מאוד שקט. מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤1011 לוח אם: ASUS M2N-E ¤524 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1672 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB IDE 7200 RPM - WD1600JB ¤319 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤209 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤572 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤378 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤419 מחיר…
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: ,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים- אפשרות לראות HD,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה., ללא ציוד היקפי או מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?, מחשב אינטל, הצעות מKSP אלא אם כן חנות אחרת זולה משמעותית. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?, כן מחשב שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?, כן הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט?…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - gta העתידי,העיקר שיוכל להריץ משחקים בעוד שנה ושנתיים מעכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. לאחי יש יום הולדת ואני רוצה לקנות לו מחשב ואני חייב את עזרתכם... לאחר עיון בהודעות על מפרטים ובקטגוריית מפרטים ששם מפורט מפרטים למשחקים, סרטים, ומדיה סנטר, לא הצלחתי להבין מה מתאים לי ואיזה מפרט לבחור.... *השימושים של המחשב לפי סדר העדפות 1.משחקים כמו gta vi, Call Of Duty: Modern Warfare 2 שהמשחקים ירוצו טוב עד כמה שאפשר בתקציב הזה. 2.מדיה סנטר מארז שוכב עדיפות ראשונה, סרטים FULL HD כל הפורמטים בלי שהסרט יתקע, לראות את YES דרך המחשב באיכות טובה ושלט ששולט על הממיר 3.אינטרנט 4. office ללא מסך כי אני מחבר את זה לLCD שתהיה יציאת HDMI שהמערכת תהיה שקטה, רצויי מארז שוכב, אך אם זה בא על חשבון משהו משמעותי אז אפשר רגיל, מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים שלא זוללים ס…
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שקראתי קצת במאמרים בפורומים שונים ובהודעות שונות קיבצתי שני מפרטים שנראים לי מתאימים. האחד אינטל: מעבדי אינטל Price Units Total Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore 770 1 770 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 8I945PL-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 510 1 510 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 280 1 280 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 465 1 465 צורבים DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) 200 1 200 מארז Mercedes Black 8011 והשני AMD: 0 7203 Comp…
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
HP - Pavilion Laptop / AMD Phenom™ II Processor / 15.6" Display / 6GB Memory / 640GB Hard Drive - Brushed Aluminum או Toshiba - Satellite Laptop / Intel® Core™ i7 Processor / 16" Display / 4GB Memory / 640GB Hard Drive - Slate השני עולה 930 והראשון 830 דולר. אז איזה עדיף? תודה!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של לנובו מסוג N-100 עם מערכת הפעלה XP היום בלי הזהרה המקלדת של המחשב החליטה להשתגע כל המקשים לא מגיבים ושאני מנסה לכתוב בוורד או notpad מופיעות אותיות רנדומליות, או שאות מסוימת נתקעת יש למישהו רעיון אם זה בעית חומרה או תוכנה ואם פירמוט המחשב יעזור? תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-