ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני כבר לא מעודכן בחידושים ובכל המעבדים והצ'יפסטים החדשים ואני מחפש מחשב ביתי לשימושים בינוניים המחשב בעיקר לאינטרנט מסמכים וסרטים (ולמידה בסיסית של הכרת המחשב) אבל יש מצב שאצטרך גם תוכנה שדורשת יותר משאבים כמו אוטוקאד ישן (כנראה עד גירסה 2008 - יש לי בעיה בנוגע לאיזה מערכת הפעלה להתקין - כנראה אתקין XP) לעבודה התקציב הוא עד 1500 (אם קיימת עסקת חבילה כמובן שיותר יקרה בתוספת למסך מקלדת עכבר ואולי גם מדפסת משולבת עם פקס אשמח לשמוע) חשבתי על מעבד I3 2100 ולהשקיע מעט יותר בכרטיס מסך ובזכרון (בערך 4GB) מצורף קישור למערכת מוואלה שופס מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW2130750GB ולשדרג את הכרטיס מסך ביררתי את זה בנוגע למארז אי אפשר להוסיף מאוורר…
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
באמת שאין לי זמן אני רוצה לבצע כבר את ההזמנה כי מחר אני לא יכול לקנות את המחשב וביום ראשון אני חזור לטכניון ובלי מחשב שם השבוע רציתי למות הכל זה על המחשב!! זה עניין רק תעזרו לי בין כמה דגמים זה הכל: פשוט תגידו A B C A: E230 B: ASUS U31SG/SD C: VOSTRO שאלה פשוטה. קחו דגם של אחד מהם, קחו את הדגם המקביל בחברה השנייה, ותגידו לי מה יותר טוב. עזבו מחיר, עזבו כל מיני פיצ'יפקס. רק איכות לפי הדגם המקביל. אני כמובן סטודנט אני רוצה חיי סוללה ארוכים. תודה ואני מתחנן לתשובה ב10 דקות הקרובות אולי אני אספיק להגיע לחנות שאני רוצה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קוראים לי בר והנבעיה הי כזו, אני במשך שבועיים מחפש ברשת וקורא בלי סוף כדי להתאים לי מחשב נייד בל המצב רק מחמיר עוד יותר, ככל שאני קורא יותר וחוקר יותר ככה אני מבין פחות מה שאמור להיות הפוך אבל זה המצב הכל כל כך מורכב ולא מובן! הבנתי שיש קטגוריות למחשבים משחקים, עסקים תוכנות וכו... אבל פה הבעיה, אני לא איזה גיימר מהולל אבל אני משחק משחקים פעם ב כמו PES או ג'יטיאיי חדש שיוצא או איזה משחק יפה שמשך לי את העיין אני לא איזה מתכנת תוכנות אבל אני משתמש בתוכנות לפעמים כמו תוכנת DJ חינמית סתם בשביל הכף ואני לא איזה איש עסקים אבל אני גולש באנטרנט כמובן ואני לא מבין משהו אחד בשביל זה אני צריך להשקיע ים של כסף בשביל שבעוד שלושה שנים אני יוכל להפעיל משחק כמו שצריך(לא ברשת) או לגלו…
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום חברים הבנתי שמעבדי I3 מסדרת UM הם מעין "לייט", שכזה. ואני תוהה האם המחשב שפרטיו אדביק למטה יספיק לי לצרכי תכנות ופיתוח. הכוונה לבסיסי נתונים, ויזואל סטודיו 2010, תוכנות למודלים DFD וכו'.. הכוונה כאמור למערכות מידע. אנא רק מי מכם שמבין ובא מהתחום שיענה לי, כי מאד חשוב לי לדעת לגבי הדגם הספציפי הזה, שאני יכולה להשיג בהנחה משמעותית. לא להתפזר לצדדים ולדגמים אחרים תודה רבה מראש! נייד LENOVO EDGE 13.3" I3 4GB FamilyEdge 13 MTM02172YG Part NoNV12YIV ProcessorIntel Core i3-380UM (4T/2C, 1.33GHz, 3M L3) Memory2x2GB HDD500GB/5400rpm Optical DriveN/A GraphicsIntel HD Graphics Screen13.3 HD 1366x768 Glare - Matte Black WirelessIntel 1000 BGN (1x2) WWANEnabled Eth…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב למשחקים בעיקר והתקציב שלי הוא בסביבות ה- 3 3- וחצי. (כן אני יודע, זה ממש כלום אבל אין לי כרגע יותר אני מדבר על מחשב בלי ציוד היקפי ואן לי העדפה לגבי חברה מסוימת או עיצוב או משהו כזה יש לכם הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט מחשב עם לוח של הסוס הכי טוב שיש היום מעבד של אינטל הכי טוב שיש היום 2 אר דיסקים כל אחד 250 GB אר דיסקים כרטיס קול הכי טוב שיש הכיום אין לי בעיה של כסף רק אני לא ממש מסתדר עם חלקים
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לחוות דעת על מפרט לפני שאני מזמין. המחשב מיועד רק למשחקים. ללא OC. אין צורך בציוד היקפי ויש לי מסך 19". הדבר היחידי שחשוב לי מעבר לביצועים זה שקט, רצוי שהמחשב יהיה מאוד שקט. מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤1011 לוח אם: ASUS M2N-E ¤524 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1672 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB IDE 7200 RPM - WD1600JB ¤319 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤209 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤572 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤378 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤419 מחיר…
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: ,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים- אפשרות לראות HD,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה., ללא ציוד היקפי או מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?, מחשב אינטל, הצעות מKSP אלא אם כן חנות אחרת זולה משמעותית. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?, כן מחשב שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?, כן הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט?…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - gta העתידי,העיקר שיוכל להריץ משחקים בעוד שנה ושנתיים מעכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. לאחי יש יום הולדת ואני רוצה לקנות לו מחשב ואני חייב את עזרתכם... לאחר עיון בהודעות על מפרטים ובקטגוריית מפרטים ששם מפורט מפרטים למשחקים, סרטים, ומדיה סנטר, לא הצלחתי להבין מה מתאים לי ואיזה מפרט לבחור.... *השימושים של המחשב לפי סדר העדפות 1.משחקים כמו gta vi, Call Of Duty: Modern Warfare 2 שהמשחקים ירוצו טוב עד כמה שאפשר בתקציב הזה. 2.מדיה סנטר מארז שוכב עדיפות ראשונה, סרטים FULL HD כל הפורמטים בלי שהסרט יתקע, לראות את YES דרך המחשב באיכות טובה ושלט ששולט על הממיר 3.אינטרנט 4. office ללא מסך כי אני מחבר את זה לLCD שתהיה יציאת HDMI שהמערכת תהיה שקטה, רצויי מארז שוכב, אך אם זה בא על חשבון משהו משמעותי אז אפשר רגיל, מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים שלא זוללים ס…
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שקראתי קצת במאמרים בפורומים שונים ובהודעות שונות קיבצתי שני מפרטים שנראים לי מתאימים. האחד אינטל: מעבדי אינטל Price Units Total Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore 770 1 770 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 8I945PL-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 510 1 510 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 280 1 280 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 465 1 465 צורבים DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) 200 1 200 מארז Mercedes Black 8011 והשני AMD: 0 7203 Comp…
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
HP - Pavilion Laptop / AMD Phenom™ II Processor / 15.6" Display / 6GB Memory / 640GB Hard Drive - Brushed Aluminum או Toshiba - Satellite Laptop / Intel® Core™ i7 Processor / 16" Display / 4GB Memory / 640GB Hard Drive - Slate השני עולה 930 והראשון 830 דולר. אז איזה עדיף? תודה!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של לנובו מסוג N-100 עם מערכת הפעלה XP היום בלי הזהרה המקלדת של המחשב החליטה להשתגע כל המקשים לא מגיבים ושאני מנסה לכתוב בוורד או notpad מופיעות אותיות רנדומליות, או שאות מסוימת נתקעת יש למישהו רעיון אם זה בעית חומרה או תוכנה ואם פירמוט המחשב יעזור? תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, כדאי שלא יחרוג מטווח מחיר של 3K-3.5K. כמו כן,אין צורך במסך,בכונן דיסקים (צורב וכונן דיסקים רגיל) ובכונן דיסקטים. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לא משנה לי מהאני רוצה מחשב לא חזק במחיר זול אבל לא celeron ואני גם כבר לא ידוע אם amd...השתגעתי כבר.. אוליי דורון אפילו שזה יהיה 256 מגה הרץ זיכרון 40 גיגה כרטיס מסך פשוט אלב מה שחשוב זה לוח אם טוב ומעבד.......... בבקשה תעזרו כמה שיותר..... בתודה מראששש
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן! נואשתי... בעבר (שלוש וחצי שנים, כן - צבא) הבנתי בנושא אז הרקע שלי סביר. אבל... אני פשוט לא מצליח לבחור את המערכת הבאה שלי. יש לי דרישות ואני מיד אשטח אותן בפניכם אבל כל פעם: כל בנץ' שאני קורא חוות דעת של משתמשים חסרונות נוכחיים הוזלות מחירים ממשמשות אפשרויות לקדמה עתידית שדרוגים אפשריים כמה אפשר?! בכל אופן יש לי כמה קריטריונים ומסגרות שאני יכול לנסות (עם דגש על לנסות) להעזר בהם. א. אני לא אקנה מחשב בעתיד וגם לא אשדרג (למעט אופציה 1) - ברמה של 3 שנים. לכן אני מעוניין לקנות את מה שיחזיק אותי בצורה הכי טובה. ב. פונקציות המחשב: עיבוד תמונות ב-CS. קידוד סרטים ו-DVD. צפיה בסרטים. משחקים (לא גיימר נלהב). אפליקציות אופיס וגלישה. ג. תקציב למעבד + לוח אם: מקס' 1…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש החודש למערכת קולנוע ביתי. אני צריך רק קופסה (זתומרת לא צריך מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכל הירקות) חשוב לי כמה דברים ואני יתחיל בפשוט ביותר: 1.מארז המחשב - צריך להיראות טוב, אבל לא מצועצע ובלי אורות ונצנצים, ושיהיה אמין ובעל יכולת קרור גבוהה. 2.הרד דיסק גדול עדיף מעל 300GB ואיכותי. 3.כרטיס מסך מתאים לויסטה ולDX10 עדיף כמה שיותר חזק עד גבול המחיר NVIDIA בבקשה. 4.מעבד אינטל כפול ליבה שיתאים להצגה של וידיו בHD מלא. 5.כרטיס קול איכותי במיוחד (מתחבר למערכת 5.1 של B&W דרך רסיבר) 6.כל שאר הדברים שצריך כמו זכרונות, צורב DVD,ספק חזק ואיכותי,לוח אם וכל השטויות. נראה לי שציינתי הכל אבל אם לא אני פה קורא את התגובות שלכם מפרט עדיף מנוע מחשבים או חנו…
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חסר לי רק לוח אם למפרט המפלצתי הזה!!! דגשים לוח חייב להיות תומך SLI (זה מה שמקשה עליי למצוא ]=) רצוי בדגש על רצוי שהלוח יתמוך בPCEI-EXPRESs 3 לעתיד הרחוק ... בקשר לATX או MATX לא הכי משנה לי בעולם יבוצע OC למעבד + לכרטיסי מסך שהלוח יהיה בסביבות ה650 שקל מקסימום חריגה 50 שקל מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪209 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 - מחיר: ₪352 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון:…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
היי, סליחה על ההתפרצות. אני זקוקה לעזרה ואודה מאד למי שיסכים לטרוח עבורי. (ואולי יעזור אם תדעו, שאני עוזרת ממש לכל מי שבא לבקש עזרה בנושאים שהם התחום שלי, בפורומים אחרים לגמרי...) תודה מראש ... אז ככה, המחשב שלי מת. הוא מת בשיבה טובה אחרי 7 שנים, כך שאני לא מאשימה אפאחד... במעבדה MDS בנשר המליצו לי לא להשקיע יותר מ-700 ש"ח כדי להחליף לוח אם, מפני שבגילו הוא כבר לא ישרוד הרבה. הבעיה היא שאני צריכה מהר מהר מחשב חדש, ואין לי שמץ של מושג איך מתחילים. ישבתי כאן 3 שעות עם המפרטים וההודעות ויצאתי רק מבולבלת יותר. מה שאני צריכה זה מחשב בייתי. ושיעלה עד 2000 ש"ח. (אפשר פחות?). הוא לא מיועד למשחקים בכלל, אלא לעבודה משרדית, WORD , מצגות, גלישה באינטרנט, סרטי DVD . האתר של http:…
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורכי לימודים( בעיקר עבודה עם תכנות סטטיסטיות עם מסד נתונים גדול) התקציב : עד 4600 שח המפרט שחשבתי עליו: 13-14 אינצ עד 1.5 קג 16 ram מעבד i7 דור 8 ומעלה מתלבטת בין שני המחשבים האלה(אם יש משהו אחר במפרט הזה שאתם ממליצים אשמח לדעת): 1. Dell vostro 5490 מksp באילת: https://ksp.co.il/m/uin/72465?ref=select 2. Hp envy 13 מאמזון: https://www.amazon.com/-/he/dp/B07PPDFFG9/ref=mp_s_a_1_1?keywords=laptop&qid=1576928532&refinements=p_n_feature_five_browse-bin%3A13580790011%7C13580791011%2Cp_n_condition-type%3A2224371011%2Cp_n_feature_four_browse-bin%3A2289792…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אודה לכם מאוד.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הנה המפרט שיש לי, בבקשה אמרו לי מה כדאי להחליף/להוסיף מעבד:pentium4 1700 mhz זיכרון:256RDRAM לוח: של אינטל שכחתי את שמו מסך:LG flatron 995ft "19 toshiba dvd 16x48 yamaha burner 20x10x40 כרטיס מסך:gf2 mx200 64mb כרטיס קול:creative live .... כונן קשיח: quantom 40 gb 7200 rpm רמקולים נורמלים, נראה לי שכדאי לחבר את הסטיראו במקום כדאי להחליף זכרון ל DDR? איזה VGA כדאי: gf4 ti של ASUS או של MSI?[ כדאי להוסיף 40 GB? ועוד דבר אחד: האם כדאי לי לעבור לכבלים או להישאר אם ה ADSL שלי? תודה לכם על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים כדאי בכלל amd??? בבקשה עשו לי הצעת מחיר למחשב אני צריך שיוכל להריץ עליו הרבה תוכנות וחלונות פתוחים ולא פתאום יתקע לי וללא מסך תודה רבה.. לכל העוזר
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בלי מסך בבקשה מי יכול לעשות לי מחשב למשחקים להכול אבל לא כרטיס מסך הכי חזק כי לא משחקים הרבה משחקים בשביל הכיף שיהיה כרטיס מסך טוב לא הכי טוב ! אינטל לא AMD ! תודה רבה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פשוט אני לא חושב שמה שיש במפרטים המומלצים הוא הכי מעודכן לכן אני מבקש את עזרתכם!
-
- 6 תגובות
- 491 צפיות
-