עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Adar Tzivion,

כרגע יש לי מחשב נייד של LG R380. המחשב כבר ישן מאוד, והייתי מעוניין לראות איזה אופציות יש שאפשר לשדרג אליהן.. השימושים שלי הם: שימושי רגיל (גלישה באינטרנט, קצת אופיס, מדיה שירים וסרטים). צריך שיהיה למחשב חיבור HDMI, כיד שאוכל לחבר לטלוויזיה. אני צריך שלא יעבור את 2000 שקל

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אז ככה התקציב הוא 4000 ש"ח מדי פעם רואה איזה סרט באיכות גבוהה או משחק באיזה משחק (Warcraft 3 או sims 3, ה- nVIDIA GForce 7600 GS הסתדר איתם כמו שצריך) אבל הוא בעיקר לשימוש משרדי, לא יהיה שום עריכת וידאו במחשב הזה יש לי ציוד היקפי (מסך תומך PCI-EXPRESS) אה, כן, בלי מערכת הפעלה, אני מתכנן להתקין Windows 7 על המחשב מבחינת דיסק קשיח - יש לי WD3200AAKS - ווסטרן דיגיטל, 320 ג'יגה 16 מגה זיכרון cache עם SATA וPATA (אם אני זוכר נכון SATA זה סוג חיבור, אז אני מניח שגם PATA זה סוג חיבור...) לי אישית ה-320 ג'יגה האלה זה יותר ממספיק (גם אחרי הורדה של כמה ג'יגה למערכת הפעלה והקטע שה-320 ג'יגה הוא בפועל פחות בחזקות של 2), אז אם אתם לא חושבים שממש כדאי להחליף דיסק קשיח בגלל שיש א…

3. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות (VS ECLIPSE הרבה מכונות וירטואליות, כ-15 טאבים פתוחים בו זמנית, אופיס, קצת פוטושופ חובבני, גיימינג (משחקי רשת לא כל כך כבדים) צפיה בסרטים HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1366*768 מספיק בהחלט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? numpad * מ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by coorva,

שלום רב בכוונתי לרכוש מחשב בתקציב כולל של כ- 8000 ש"ח שמיועד בעיקר למישחקים. האם זה אפשרי שאת הדיסק הקשיח יחליף רכיב SSD ? במידה והדבר אפשרי, האם זה מומלץ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Stealth,

אני יודע כמה שונאים פה את ה{צונזר - אין לפרסם חנויות!!!} אבל תתעלמו מהמוכרים ומהשרות ובנוגע למחיר והחלקים הנ"ל EPOX 8K5A3+ XP 2000 256MB CORSAIR 3200C2 שווה מכות? אני מוכר את הamd thunderbird 900 שלי קומפלט בלי מסך ב1800 למשהו ככה שאני לא מפסיד הרבה מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. האמת אפשר בפחות כסף (ובאמת יצא לי קצת יקר) אבל אני רוצה לעבוד עם WINDOWS XP ואני רוצה שהמחשב ירות מהר. למרות שאני רוצה אותו 90% לאינטרנט והשאר לעבודה, מוזירה, סרטים. יש שיפורים? אגב נראה לי שהוספתי שם מאוור1 1 יותר מידי. name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU [ ¤ 514.99 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VM400M VIA KM400 Motherboard (m.ATX, VGA, AGPx8, AC97 Sound, LAN) [ ¤ 383.79 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 514.01 ] 1 CPU Cooling : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 50.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 430.94 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" F…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. ההורים קנו מחשב נייד חדש של lenovo המחשב מגיע אם vista home basic OEMact במחיצת שיחזור בהרד דיסק אנחנו רוצים 2 דברים (כל אחד בנפרד וללא תלות באחר) החלפת הויסטה ב xp או 2000 חוקי - מבלי לקנות רישיון חדש (כבר יש לנו רישיון של ויסטה) קבלת מערכת החלונות (במקה הגרוע - ויסטה) ב bootable install CD ולא מחיצה בהרד דיסק עד עכשו לא הפעלנו את המחשב כלל. לא ראינו אם יש שם מסך רישיון או שהוא ישר עולה לויסטה וכו ההורים עצלנים ולא מתכוונים לעשות משהוא 'מסובך' הצעות ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. עברו כבר כמה שנים טובות מאז קניתי מחשב, והנוכחי כבר מזמן לא מריץ משחקים, אז וחשבתי שהגיע הזמן להתחדש 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג. במקרה הצורך אפשר עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. קשה לי לחשוב על משחקים ספציפיים, אבל יהיו גם חדשים וגם כאלה מהשנתיים-שלוש האחרונות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה במיוחד ג) במידה והמחשב מיועד גם/ב…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. המפרט מפנדה אני הרכבתי בעצמי. בבקשה לשמור את העסק ענייני. ההתלבטויות העיקריות הן: א) האם לוח האם שווה את ההשקעה או לוחות אחרים של ASUS יתנו את אותם ביצועים בפחות מחיר. ב) על הזכרונות ועל הקשיחים יש מה לדבר. שאר המפרט דיי סגור. לא מתוכנן OC בשנה הקרובה. תלויי בסחיבת המערכת לאורך זמן. בבקשה לא להתייחס לרזולוציית מסך. אני באופן קבוע קונה מחשב יחסית חזק ומחזיק אותו שלוש שנים למשחקים. ככה שמה שהיום "מיותר וחזק מידי"למשחקים. עוד שנה וחצי ייתן יופי של ביצועים בלי צורך לשדרג (מניסיון של שלושה מחשבים אחורה). בתודה מראש על ההערות. הסר כמות. מוצרים סה"כ Corsair 4GB Kit DOMINATOR DHX PC2-8500 DDR2 1066MHz CL5 TWIN2X4096-8500C5DF 830 ש"ח Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by aradgonen,

שלום! יש לי מחשב שקניתי לפני 5 שנים שהיה אז הכי טוב שאפשר להשיג, ואין לי כסף לקנות מחשב גיימינג חדש לגמרי.. חשבתי להשקיע בו איזה 1000 שח ככה לשיפורים.. הנה המפרט שלו בבקשה תעזרו לי להחליט מה כדאי לשדרג ומה אפשר לעשות כדי קצת להחליש את הרעש של המאווררים במחשב.. מפרט טכני לוח אם דגם: Gigabyte GA-MA790FX-DS5 Chipset: AMD 790FX FSB: 5200 MT/s כ.קול משולב: 7.1 CH HD Audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאות S-ATA: 6 יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI Express : 2 סה'כ דיסק קשיח יצרן: Western Digital טכנולוגיה: SATA 2 נפח : 500GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 16 MB מעבד סוג: AMD Phenom Quad Core דגם: Phenom X4 9650 מהירות : 2300MHz זכרון מטמון cache: …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by locdog,

שלום שלום אממ הרכבתי מפרט הייתי רוצה לשמוע תגובות/הצעות שלכם Q6600 - לפני כמה ימים התייעצתי עם המוכר בחנות שאני עומד לקנות ממנה (פנדס) והוא אמר שזה מגיע כ G0 אבל זה לא מה שכתוב אצלהם באתר PNY 8800GT G.SKILL 2GB DDR2 800MHZ CL4 WD 320 16BUFFER SATA II AAKS NZXT APOLLO ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עכשיו בעיניין של לוח אם וספק אני לא סגור (אני לא מתכוון לעשות OC) אני לא יודע אם כדאי לי לקחת לוח עם תמיכה בDDR3, מה אתם אומרים? בהתחלה חשבתי על GA-P35C-DS3R, הוא קצת יקר ואני לא יודע אם אני באמת צריך אותו, אולי ללכת על P35-DS3L? אני לא ממש מבין בזה, הייתי שמח לשמוע הצעות והסברים וספק, המליצו לי על CORSAIR HX 520W, "הוא מודולרי וכל החרא הזה בלה בלה.." לא מבין בזה. חשב…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Chen_bz8,

אז אוטוטו אני הופך לסטודנט במנהל עסקים ושיווק, ובמסגרת ההכנות לשנת הלימודים, החלטתי לקנות לפטופ. אשמח אם תעזרו לי לאתר מחשב נייד מתאים. * תקציב? 4000 (אפשרות חריגה של עד 200). * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים. לא אריץ עליו משחק אחד. * גודל המסך? 13-14 אינץ', ובמקרים נדירים 15.6. * רזולוציית המסך? פחות קריטי לי הנתונים הגרפיים כך שאני יכול להתפשר פה, יותר חשוב לי המהירות של המחשב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 5-6 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו לא רגיל. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חייב גדול מאוד, אבל חייב שיהיה SSD…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. חייב לקנות היום תחליף-דסקטופ ורק KSP/IVORY זמינים לי באיזור. משהו לטווח ארוך אם אפשר... יש כמובן באג ואופיס דיפו אבל קשה לדעת מראש מה במלאי בפועל והמחירים יקרים יותר. מבקש המלצה על דגם נייד רק ממה שזמין במלאי ב-KSP או IVORY כרגע בסניפי באר שבע: * תקציב 2000-2500 עם גמישות קלה אם ממש ממש כדאי. * מסך גדול - עדיף מט (יש IPS בתקציבים האלה? מגע?). * אחריות יבואן 3 שנים. * יציאת VGA רצוי מאוד כי לא בא לי להתעסק עם ממירים מ-HDMI למסך שיש היום. * מעבד טוב דיו לעבודה משרדית קלה-בינונית בלי לגמגם. * כולל מערכת הפעלה * מינימום 4G זיכרון תודה!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by yosseph,

אני לא יודע אם רובכם מכירים את האתר www.ksp.co.il אז רציתי ממכם שפשוט תשוטטו באתר ותרכיבו לי בבקשה מחשב הכי טוב שאפשר בסך 5000ש"ח הפריטים שלא כל כך חשובים לי שיהיהו הם מקלדת עכבר מסך אני רוצה שהמחשב יהיה טוב למשחקי מחשב בצורה הכי טובה שתוכלו להפיק מ5000 הש"ח בתודה מראש יוסי הררי ;D

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by vich,

amd athlon 64 3200 2ghz ,1024 kb cache memory, socket 939 asus a8v-e deluxe socket 939 pdp systems 2*512 mb ddr 400 mhz 184 pin seagate 120 gb sata pine technologe geforce 6600, 256 mb, 256 bit המחשב ישמש למשחקים, ו O.C אבל לא רציני אני גם צריך המלצות למארז+ספק וקירור נוסף עם צריך

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אהלן חבר'ה, שבוע טוב לכולנו! הנה מפרט של מחשב שהכנתי ב-7500 ש"ח. ברצוני להזמין אותו כבר היום (יום ראשון), אבל רציתי רק אישור סופי על כל חלקיו (כל הערה/תגובה/רעיון יתקבל בברכה). והרי המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Silver ¤ 399 1 קירור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support ¤ 228 1 ספקי כוח Antec 500W Neo HE (High Efficiency) NEOHE500 ¤ 667 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 361 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 627 1 כרטיסי מסך Sapph…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום ! אבא שלי מנהל בחברה ממש גדולה ובביקש ממני לחפש לו מחשב ממש טוב שמחיר שיהיה מתאים למחשב יעני שלא ידפקו אותי.... אך הוא אמר לי שלא ממש יהיה אכפת לו כמה יהיה המחשב כי הוא אומר לי שהדבר הכי חשוב לו במשרד זה המחשב אז הנה המפרט שלי והמחיר לחוות דעתכם.... CREATIVE LIVE PLATINUM AUDIGY EX Samsung CD x 52 VIEWSONIC 23.1 LCD VP230mb Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM TEAC 1.44 USB CLEAR OEM CNET WIRELESS LAN CARD USB Logitech Z-640 (5.1) ENERMAX 650W EG850AX-VH BTC 9122UX HEBREW USB Vantec EZ-Swap removable hard drive racks Thermaltake AquariusII Xaser II 6000 Chassis Intel Pen…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום, אני מחפשת מחשב לשימוש ביתי - בעיקר קצת אופיס, צפייה בסרטים וסדרות, הרבה אינטרנט. מטרתי להישאר בתקציב נמוך - עד 2500. ראיתי את המחשב הזה במבצע ב-KSP - עם 8GB זכרון פנימי ו-1T כונן קשיח, מעבד Intel® Core i5-6198D 2.3GHz - 2.5GHz. http://ksp.co.il/?uin=36868 מה דעתכם? מספיק טוב לשימוש ביתי? תודה, פנינה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by chaikr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. flight simulator X, משחקים מהשורה הראשונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אהלן, לא הייתי כאן מזמן, אשמח לדעות ורעיונות- המחשב אמור להתחבר לטלויזיה שלי בבית (37" 720p) ולהחליף את הBoxee Box. אין לי צורך בכונן קשיח עד שירגעו המחירים. הדגש שאני רוצה לתת הוא פחות על תקציב (אני מבין שהמחשב יעלה בין 1300-1800 ש"ח וזה סבבה) ויותר על צריכת חשמל סבירה. השימושים הם בעיקר תכני HD מקומיים, סטרימינג מNetflix & Hulu בHD (זו הנקודה בה רוב המחשבים הזולים נופלים בה) ולצערי בגלל Netflix זה ישב על Windows, לפחות בשלב הראשון. לא מתוכנן OC, בגלל שהמחשב בסלון הוא צריך להיות שקט יחסית (רעש של ממיר יס מקס נחשב שקט יחסית), אשמח אם המחשב יגיע עם קישוריות חדשה יחסית כי אני לא מתכוון להחליף ולשחק איתו יותר מידי (HDMI 1.4a, USB3 etc) ואשמח מאוד אם המעבד וכרטיס המסך יתמ…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אשמח לקבל עזרה והמלצות לנייד חזק במיוחד מערכת הפעלה לא חשובה לי זכרון אני מחפש לפחות 4GB כונן קשיח שיהיה מינימום 320GB כרטיס מסך עצמאי בנפח גדול 512-1GB אם יש למישהוא DELL XPS 16.? שיכול להגיד איך הם? רמת גימור? ביצועים? או SONY VAIO סליחה שחפרתי מצאתי את זה אם מישהוא מכיר יודע אם הוא טוב? http://www.trg.co.il/pl_product~40500~39~0.htm

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ashkenazone,

שלום לכולם, אני עוזר לאחותי לקנות מחשב בדחיפות ובאתי להתייעץ קצת, למה לא?! המע' צריכה להיות בתקציב הנתון, שתכיל את ארבעת הרכיבים הנ"ל, מעבד,HD,לוח וזכרונות. אני מתכנן לחבר את הכרטיס מסך המובנה לטלויזיה כאשר אני צופה בסרטים [יותר נכון אחותי אבל שיהיה], ואני לא חושב שלמובנה יש בננה מתאים, יש לו? בכל מקרה, כרטיס שכן יש לו הוא עדיף וזה חשוב. אם אין כזה, אז יש מתאם או משהו לא? המחשב יקנה בלוג'יקPC. אני לא חושב שיש עוד איזשהן דרישות מיוחדות. תודה רבה. מפרט לדוגמא: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 8946 AMD Sempron 64 Bit 3200+ Socket AM2 Box CPU 296.00 ₪ 1 296 ₪ 1 6456 Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 240.00 ₪ 1 240 ₪ 2 9333 Alb…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Lethal_Acid,

שלום, אני מבקש המלצה למפרט למחשב נייח לישומי אופיס אינטרנט ומשחקים קלים. התקציב הוא 2000 ש"ח אם אפשר פחות עוד יותר טוב (אין צורך בציוד הקפי). אשמח לקבל המלצה למפרט ולחנות בצפון. אני לא רוצה להתעסק עם הרכבה מעדיף להשאיר את זה לחנות כך שיש צורך גם להכליל עלות ההרכבה. תודה וסופ"ש מעולה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. רציתי לדעת אם יש למישהו המלצה [/או דיס-המלצה] בנוגע למסך הזה של HP, ומה יש לו לומר עליו. זה מסך בגודל 24', כרטיס IPS https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1027392 המחיר שלו כ-550 ש"ח, והיתרון הגדול הוא 5 שנות אחריות. [אם היה לי את זה במאג האחרון שקרס, לא הייתי צריך לקנות כעת חדש... ] אלה הנתונים של המסך: יצרן HP דגם HP N246v גודל תצוגה 23.8" סוג טכנולוגיית תצוגה Anti-glare; In plane switching; LED Backlights; Language selection; On-screen controls; Plug and Play; User programmable רזולו…

25. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים (תיהיה בעיה להפעיל עם מחשב טנדרטי סרטוני 4K שצולמו עם סמארטפון?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15 לא פחות. מה הבדלבין מבריק למאט? * רזולוציית המסך?1920X1080 (עם מסך 15 ומעלה זה קטן מידי?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם יש עם numpad יותר טוב אבל לא שובר עסקה * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל כל היום יסתובבו עם המחשב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף עם כמה שיותר זמן סוללה. כמה שעות בעבודה משרדית וגליש רגילה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.