ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מפרט עבור מחשב לעריכת סאונד! 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח לא כולל מסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: הקלטה/עריכה/הפקה מוזיקלית + קצת משחקים (לא חשוב שהמשחקים ירוצו ברמה גבוהה). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Cubase, VST Plugins, Call Of Duty 4 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). חלק מהפרוייקטים/פלאגינים אכן כבדים, לא לפרנסה! ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. רזולוציה של המסך 1680x1050 אבל משחקים זה לא קריטי. לא איכפת לי לעבוד בפחות ולהתפשר על הגרפיקה. 3. האם יש צור…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם הרבה זמן לא יצא לי לכתוב פה למרות שדאגתי להכנס לפחות פעם בשבוע. חבר ביקש ממני לעזור לו ברכישת מחשב חדש ולא הייתי סגור על עצמי אם אני מעודכן מספיק אז החלטתי (איך לא?!) לבוא לHWZ... יש כמה דברים שהם כבר סגורים: 1 Zalman FATAL1TY CPU Cooler FS-C77 with RED LED 299 ש"ח 1 Thermaltake Eureka Black Aluminium 1,063 ש"ח 1 Creative SoundBlaster X-Fi Platinum 1,299 ש"ח 1 LG GSA-4166B® LightScribe Retail 415 ש"ח סה"כ 3,076 ש"ח צריך להשלים את המחשב ולא לעבור את ה 11000 (המחשב לא מתוכנן לעבור OC ולא צריך מסך, מקלדת ורמוקלים. ולא עומד להיות שימוש בשני כרטיסים גרפיים בעתיד). המחשב יהיה ברובו למשחקים. תכננתי ללכת על Dual Core אבל לא הייתי בטוח א…
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף אישתי נתנה אור ירוק למחשב חדש :-). אני צריך המלצה למחשב עבור משחקים עם אפשרות עתידית למשקפי VR . משחקים לדוגמה: Wolfenstein 2 . המחשב צריך לשמש אותי לפחות בשנה הראשונה להגדרות גבוהות. (אני מחליף מחשב פעם ב-3 שנים) מסך המחשב שלי 22" של DELL נראה לי שהרזולוצייה המקס שלו 1680X1050 . התקציב 3500 ש"ח ואם יש משהו שממש שווה להוסיף עוד קצת עבורו אז אפשר למתוח עד 4000 ש"ח . הרד דיסק לפי דעתי מיותר, ההרד דיסק שלי כבר 5 שנים איתי ויש עליו גג 150 גיגה. לפי דעתי אפשר רק SSD. עם אפשרות לאוברקלוק סביר של המעבד בעתיד (לא משהו מיוחד) ללא ציוד היקפי, ללא תוכנות, רק חומרה. תו…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
דרוש מפרט ב-4000 עד 5200 למשחקים כדי שאוחל להריץ את battlefield 2 על הגדרות high תודה כולל ארכבה בחנות ךא צריך ציוד הקפי וצורבים
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום שלום זה הוא מפרט למשחקים כבדים בהגדרות גרפיות גבוהות, תכני HD, שימוש משרדי אני משקיע בו בשביל שהמחשב יסחוב לי עוד שנים רבות התקציב 10K יש אפשרות לחרגיה יקנה מאייבורי מחשבים מכיוון שאני עובד שם האם יש חלקים שהייתם מציעים לי להחליף ולשפר? אין לי צורך בשום ציוד היקפי כמו מסך ואין צורך בדיסק קשיח חוץ מהSSD אין לי כוונות לעשות לו OC תודה! 1,690.00- מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 1,400.00- לוח S2011 P9X79 X79 ASUS 945.00- מארז ARMOR REVO BLACK THERMALTAKE 890.00- דיסק CORSAIR FORCE3 2.5" SATA3 180GB SSD 690.00- ספק כח A.PFC NAXN 82+ MODULAR 750W ENERMAX 840.00- X2 זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ 80.00- צורב SATA LG DVDX24 DL ש…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלת אגב- איך בכלל אפשר להגיע למחירים שונים ב KSP ע"י בחירת מחשב מומלץ והחסרת פריטים נבחרים (נסו והווכחו)? 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה כבדה, מעט משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -אינני מעודכן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung 24" 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אפשר בבקשה מפרט למחשב טוב יחסית, בלי הרבה תוספות העיקר שהבסיס יהיה משובח amd ולוח של - GigaByte וכרטיס מסך חזק כמו רדאון... עכשיו במקרה ואני מחליט לקנות בשביל לעשות OC אז אני רוצה מפרט (אחר) מתאים גם לכך... תודה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים. הנה הדרישות שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי תצליחו לחסוך מהתקציב הזה לדרישות שלי... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נראה לכם שאני אוותר על וויצר 3? גם גיטיאיי 5 נראה לא רע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD במסך מחשב ובטלוויזית 32" ובעתיד Virtual Reality -לאילו הגדרות …
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
על הלפ טופ לנובו של אמא שלי נוצרו מלא נקודות אדומות שלא עוברות (אלמכן מכבים את המסך) מיקומן משתנה בהתאם לתמונה אבל זה הורס את התמונה ורואים עם זה גרוע. למישהו יש מושג מה עושים כדי להפתר מזה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, הזמנתי לפני קצת יותר מחודש מחשב נייח מבוסס 3060TI בחנות טוענים שיש מחסור ואין צפי. מה קורה במצב כזה? יש טעם להמשיך להמתין? ראיתי שהמחיר שלו עלה מאז שהזמנתי. אין לחץ למחשב אבל אני לא בטוח שיש אופק קרוב. עדכון- המחשב מבוסס 10400F 3060TI B460 מסך 144HZ QHD- הוזמן לפני חודשיים וחצי. בצעתי הזמנה והשארתי מקדמה. במהלך ההזמנה הכרטיס היה במלאי ,ואף עקבתי כמה ימים אחרי וראיתי איך המחיר מטפס. התקשרו אלי מהחנות והציעו לי לקחת כרטיס של חברה אחרת ולהוסיף כ 1000 ש''ח ,מטעמי חריגת תקציב (של ילד בן 13) סירבתי. בקשתי להשאיר את ההזמנה כמו שהיא, אך המוכר טען שאין שום צפי לכרטיס. החנות הפנתה את האחריות ליבואן. מה א…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ניתן לחרוג מהתקציב עם סיבות הגיוניות עד אפילו 4000-5000 אבל מומלץ לא יותר מ3500-4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, מן הסתם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000-2000 מומלץ לא יותר מ1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה ברשת (ריבוי טאבים וחלונות), תכנות אתרים, אפליקציות לאנדרואיד ומשחקים לא כבדים מדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). JAVA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. warcraft, פיפא 2012 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, צריך את עזרתכם. 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6800 ש"ח, אפשר חריגה עד 7000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה או הגבלה, אין צורך באורות. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם רובכם מכירים את האתר www.ksp.co.il אז רציתי ממכם שפשוט תשוטטו באתר ותרכיבו לי בבקשה מחשב הכי טוב שאפשר בסך 5000ש"ח הפריטים שלא כל כך חשובים לי שיהיהו הם מקלדת עכבר מסך אני רוצה שהמחשב יהיה טוב למשחקי מחשב בצורה הכי טובה שתוכלו להפיק מ5000 הש"ח בתודה מראש יוסי הררי ;D
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט חזק הכי חזק שיכול להיות למשחקים, בתקציב של 3675 ש"ח. מדובר על מערכת מחשב בלבד, ללא ציוד נלווה. אבל חייב להיות עם הכרטיס החזק של Nvidia (העתקתי מהפרטים שקיימים באתר) PCX - GeForce 8800 GT 512MB 256 bit ואוליי למעבד יותר חזק מאשר כפול ליבה אולי בעל 3 ליבות של AMD אתם תחליטו כי אתם המבינים. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי מה קורה? אני חדש בפורום הזה, הייתי בפורומים אחרים אבל הם די יבשים... וכאן נראה די סבבה אז לכבוד הודעה ראשונה שלי כאן, אני נותן סקר\מידע על מחשב חדש מסוגו, Asus U36, זול יותר, ומשתלם יותר בקיצור ה"מקבוק קילר". Asus U36 המחשב הנייד הזה בגודל 13.5 אינץ', והוא שוקל קצת יותר מ-3 פאונד(למי שלא יודע 1.3 קילו). עובי של המחשב עומד על 0.75 אינץ' בלבד!!!(למי שלא יודע 1.9 סנטימטרים) הדבר הגדול בו, שהוא מסוגל לעבוד עד 10 שעות ללא מטען!(שלא כמו המקבוק שמסוגל לעבוד עד 7 שעות).ומעבד מעולה יחסית! וכרטיס מסך עם טכנולוגיית האופטימוס החדשה! המחשב יכלול את המפרט הבא: 13.5" HD 16:9 LED Inter Core i5-460M 2.53GHz/Intel Core i3 nVidia GeForce 310M 1GB DDR3 + Intel GMA HD Graphics Card …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך רק את מחשב עצמו, בלי: מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר, וכל מה שמסביב. זה בעיקר מיועד לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטונים, ובמקסימום משחקי קז'ואל וFPS ישנים במיוחד כמו דלתא פורס, וגם חובה כונן דיסקים, ועדיף ווינדוס 7 תקציב: בין 1000(אפילו 800) ועד 2500. אני צריך כמה הצעות מחיר בטווח של התקציב ומה הבן אדם הולך בעצם לקבל בתמורה לאותו מפרט. תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב חזק לשימוש ביתי. ישמש לעיבודי תמונה וגרפיקה (פוטושופ, לייטרום, אילוסטרייטור) ומעט 3D ועריכת וידאו (פרימייר, אפטר אפקטס), וכן פיתוח אנדרואיד ומעט גיימינג. אין צורך באיכסון כי יש NAS, אבל חשוב שה-SSD יספיק למערכת ולכל התוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עיבוד תמונה, מעט 3D ועריכת וידאו, מעט גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CC, שימוש ביתי תדיר.…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! שיעלה אפילו 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באטלפילד 4 gta 5 כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1600 בערך 21.5 או 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6,לא ככ חשוב אבל עדיף שיהיה שקט יחסית 6. האם מתוכנן אוברקלו…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייח חזק, כאשר אני רוצה להשתמש בו כמארח של כמה מכונות וירטואליות (לצורך לימוד לMCITP ועוד קורסים דומים...) ובנוסף אם אפשר, שידע גם להריץ משחקים בצורה טובה - לא מדבר על קרייסיס על המקסימום, אבל COD, ספלינטר סל וכו' ברמה טובה. בשביל המשחקים אין לי בעיה לקנות כרטיס גרפי טוב יותר בנפרד. זה מפרט אחד שהציעו לי: HP Compaq dc5850 Microtower PC VS727UA 2.6ghz מעבד AMD Phenom 9600B Quad-Core Processor, 2293 MHz X2, 2GB של זיכרון DDR2, 800 MHz כונן קשיח WD 320GB. DVD+/-RW optical drive with LightScribe Technology, integrated AMD ATI Radeon 3100 graphics. מציעים לי אותו באזור ה1700-1900(עוד לא סגור) בקיצור, אשמח לעזרתכם
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מבלי לאבד איכות, ודאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600, למרות שאני ממש אשמח לחסוך כסף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים, כולל אלו העתידיים מסך 1920x1080. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש אבל לא נכלל בחישוב כרגע. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, אני מחפש לפטופ בסיסי לקנייה בארץ או בארה"ב 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח או בערך 550 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית, גלישה וכיוב' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הפרמטרים החשובים בסדר גודל יורד: גודל מסך (לפחות 14', עדיף מאד 15') משקל (לכל היותר 1.3 קילו, עדיף פחות מקילו) מחיר
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש שיישמש אותי בעיקר לחיבור בHDMI לטלוויזיה לראות סרטים וללימודים, אני סטודנט למדעי המחשב ואני מחפש מחשב שיהיה חזק מבחינת ביצועים (אני לא יודע איזה תוכנות אני אתקין עליו בעתיד) ויחזיק לי תקופה. מבחינת המפרט הטכני שחשוב: * גודל מסך - כרגע יש לי 13.3 ואני מבסוט מהגודל שלו, אז מסך בגודל של 13-15 אינץ בערך עם עדיפות לכיוון ה13 * משקל פחות חשוב *זמן סוללה גם לא קריטי כי המחשב מחובר לחשמל רוב הזמן * חובה יציאת HDMI ולפחות שתי יציאות USB 2.0 ואם אפשר אז גם USB 3.0 *כונן קשיח לפחות 500 גיגה עדיפות לטרה, ועדיפות לשילוב בין SSD לHDD *זכרון של לפחות 8 גיגה עם עדיפות ל16 ומעלה * אחריות סטנדרטית *אין חשיבות למערכת ההפעלה, אלא אם זה כלול במחיר, יש לי ווינדוו…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למיטב זכרוני למי שהיה את הדגם הנ"ל נשברו צירי המסך לאחר פרק זמן די קצר עקב כשל תכנוני. אשתי זקוקה לנטבוק קליל עם מסך מגע וזה כנראה היחיד שיש - אשמח לחוות דעתכם כאן. אם הוא באמת כל כך בעייתי, אלך בלית ברירה על ה-ACER 532 המבוסס על מעבד D450 החדש (~1700 ש"ח) בצבע אדום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452203.0 עדכון למטה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452165.msg3867413#msg3867413 אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש, גונן.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כותרת כולל ציוד היקפי ומסך lcd 19 אני רוצה מחשב שיריך ממשחקים הכי חדשים של בערך 5 שנים הבאות כמה אצטרך להשקיע?
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב גיימרים חדש בתקציב של 4000 שקל אשמח לקבל המלצות
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-