עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofirlik,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שח מעדיף בלי חריגה גם לא חושב שצריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט ומידי פעם סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה 17" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. Started by hbuskila5,

1.מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, 3D מודלינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solidworks 2015 ו-solidcam 2015 פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  3. ערב טוב, לאחר חיפוש אחר תיקון לבעיית הרשת בדגם זה, התקנתי דרייבר מהאתר של אינטל שאצלי לפחות נראה כי הבעיה נפתרה. אז אני אשתף אתכם בקישור לדרייבר העדכני, ויותר מאשמח אם תעדכנו אותי אם אצלכם חל שינוי/ קישור: http://downloadmirror.intel.com/23994/eng/Wireless_17.0.5_De164.exe בהצלחה!

4. יש שני מחשבים שראיתי שהמליצו עליהם אבל הבעיה שלי איתם זה שיש להם רק 2 ג'יגה זיכרון: HP ProBook 4520s XT988UT מחשב נייד Fujitsu Siemens Lifebook AH530-10 2.4GHzמה מביניהם עדיף? אם יש לכם המלצה למחשב אחר אפילו בתוספת של כמה מאות זה גם טוב, המחשב צריך להיות נוח כי הוא מיועד לילדה בת 14 שתשתמש בו לאינטרנט רוב הזמן.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מפרט למחשב עד 4000 שקל השימוש העיקרי זה משחקים אינטרנט אימיול קאזה אי סי קיו ועם קצת גרפיקה חזקה כמו נייד פור ספיד משחקי יריות וכאלה תודה על העזרה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אהלן חברים, לפני שנתחיל אני רוצה להבהיר שכפי שהכותרת רומזת אני לא חי בישראל ולכן המחיר הוא בדולרים. אני חי בארהב ולכן סביר להניח שהמחיר של רוב החלקים יהיה זול יותר משמעותית אם לא כולם. תוכלו להשתמש בAMAZON או BEST BUY וכד' בשביל השוואות מחירים. אני בן 25 וזה התחביב שלי, גיימינג. במשך השנים היו לי כמה מפלצות שעלו לי הרבה כסף, החלטתי לפנק את עצמי באחד חדש לאחר יציאת כרטיס המסך המדהים החדש מבית NVIDIA. כמובן זה הGTX 1080. היו לי לפחות 3 מחשבי גיימינג חזקים, לפני שקניתי את כולם, למיטב זכרוני, ביקשתי ייעוץ בפורום הזה...ולכן אני חוזר לפה. אני מעריך את העובדה שאנשים נותנים פה מזמנם החופשי ורובם יודעים על מה הם מדברים. …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-17 אינצ'. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? רצוי מקלדת מלאה אבל לא חובה. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, …

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by idan_92,

מה אתם אומרים על המפרט הזה ב5440 אגב המפרט לצורכי משחקים כבדים מלא תוכנות שיעבדו ברקע בו זמנית והמחשב לא יקרטע ושמשחקים יפעלו חלק במיוחד קאונטר סטרייק סורס אני שחקן בינוני

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by TUCG,

שלום לכולם. אני מחפש לפטופ סביר שישרת אותי למשך שלוש השנים הבאות. התקציב המקסימלי הוא 3,000 ש"ח. * מטרות המחשב? תכנות (בפרט מטלאב), אופיס, גלישה באינטרנט (באופן טיפוסי יש לי 10 טאבים פתוחים בדפדפן). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-17 אינץ'. מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? 1200x800 לפחות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת גדולה, רצוי עם numpad. * משקל רצוי? עד 3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עם בהירות מלאה, Wifi כבוי ושימוש לא אינטנסיבי (כמו כתיבה בוורד או אקסל) אני מצפה שהוא יחזיק מעמד לפחות שעה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, Expre…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by BlackSheep,

בקרוב יש לי בר-מצווה (תגידו מזל טוב!) ואני הולך לקנות מחשב חדש. אני יודע שהתקציב הולך להיות שמן, אז אני אנחש ניחוש פרוע של 10,000 ש"ח. אני רוצה מחשב לגיימרים ומשחקים כבדים אחושקשוקה, מבוסס AMD. וכמה שאלות אם אפשר - 1. חבר שלי אמר לי שאפשר לגרום ל-Athlon 64 3700 San-Diego לעבוד כמו 55-FX, זה נכון? אם לא אז משתלם לקנות 3800 של Venice במקום? 2. מה עדיף? Geforce 7800GT או Radeon X850XTPE? (עם פתיחת צינורות ל-GT) ושל איזו חברה? תודה D:

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by p00ter,

שלום, אני מחפש מחשב נייד 15" , עדיפות לHP בעל חיי סוללה כמה שיותר ארוכים. השימוש העיקרי שלו יהיה לתוכנות OFFICE, גרפיקה ותיכנות. יש עדיפות למחשב שיכול להריץ משחקי מחשב כבדים, אבל לא חייב. אני נוהג לעבוד עם הרבה תוכנות פתוחות בו זמנית, אז עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר חזק. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יתחמם כמה שפחות. יש למישהו המלצות בשבילי?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by shronxx,

צריך מפרט כמו שצויין [glow=red,2,300]ללא מסך[/glow] שיכלול 8800GTX ללא ציוד הקפי רק מארז ותכולתו ורצוי קרור טוב.......מתוכנן OC כבד..... אפשרי גם לפצל את הקנייה לכמה חנויות.... תודה לעוזרים

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  13. בהמשך לנושא שפתחתי לפני כמה שבועות, אני רוצה עכשיו להיות סגור על המפרט וללכת איתו לחנות ולהזמין בימים הקרובים. השימושים הם: גראפיקה Photoshop בניית אתרים, משחקים כבדים, וכן מולטיטסקינג כבד. המחשב יהווה בסיס גם לעסק שלי שיפתח בקרוב. התקציב הוא 5K, מנסה לחסוך קצת. דברים שדרושים: 6 GB זכרון, מעבד 4 ליבות לפחות, GTX470 שכן הוא יעזור לי עם הפוטושופ ובכללי עם ההאצה החומרתית שלו. המחשב יחובר למסך FHD 37 אינץ' (טלוויזיה) ולכן אין צורך לכלול מסך במפרט, וכן לא צריך גם מערכת הפעלה, ציוד היקפי, רמקולים, או כרטיס קול. אני רוצה לשדרג את המחשב בעתיד ולכן אצטרך תושבת שתתן לי מרווח נשימה לדורות הבאים. לגבי המעבד: האם המעבד שציינתי במפרט הבא יהיה הכי מומלץ בשבילי? הבנתי שיש לו מקביל מAMD ש…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. מעבדי ?AMD? Athlon64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK ALiveXFire-eSATA2 AM2, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות? DDR II 667 1GB TwinMOS כפול 2 כרטיסי מסך? eVGA 7300GT 256MB, TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים? Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Zalman כמות Zalman 9500 AM2 LED מארז Thermaltake TR2 500W PFC silent PSU 24 PIN (woo93) כל התענוג הזה אמור לעלות לי לי קרוב ל 5200. אשמח אם תתנו לי עיצות לשינוי המפרט, מה בכללי דעתכם על המפרט. חשוב לי מאד שתתנו לי תשובה בהקדם. תודה. דבר נוסף אם השינויים שתציעו לי כאן יביאו להעלאת התקציב שלי ל 6000 ש" זה בא בחשבון. ( לא מעוניין ב OC, המחשב יש…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by CyberBot,

מ 2012 של חבר הוא מציע לי אותו למכירה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום, האם מישהו יודע \התנסה אם כדאי לקנות מחשב יד שניה מאופיס דיפו ובמיוחד את המחשב הבא: Dell, Latitude D420-משומש/יד שנייה – מחשב שהיה בשימוש של לקוח קודם, נבדק והושמש תפעולית במעבדות P.Y.COM יתכנו שריטות קלות בחלקים החיצוניים ניתן להחזיר את המחשב תוך 14 ימי עסקים ולבטל בהודעה בכתב את העסקה מעבד Intel Dual Core U2500 1.2GHZ ULV צג "12.1 רחב WXGA ברזולוציה עד 1280X800 פיקסלים זכרון פנימי מובנה 1GB סוללה 6 תאים לזמן עבודה ארוך מערכת הפעלה Microsoft® Windows® XP PRO אחריות 6 חודשים ע"י P.Y.COM האם ניתן להגדיל את הזיכרון (הן הפנימי והן ההרד דיסק)? תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by falukky,

יש לי מקבוק פרו מהדגמים שיצאו ב-2011. מעבד i5 8 ג'יגה זיכרון SSD 128 ג'יגה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by GuyBuko,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000K להשתדל לא לחרוג יותר מדי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל אבל רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב : משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV , Bad Company 2 , Call Of Duty,Sims3 , Battlefield 3 , MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung EX222X -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא את זה אני אכלול כבר אחרי המחיר של ה3K 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by GTAlex,

1.תקציב 5500 ניתן לחריגה עד 6000 2.ייעוד משחקים, סרטים 3.ללא ציוד היקפי 4.אין העדפת חומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת 5.מעבד בעל מכפלה פתוחה (אפשרות ל-OC בעתיד) 6.אין צורך בתוכנות 7.אין העדפה לחנות 8.מארז עם חלון 9.דיסק קשיח 1TB, רצוי שיכלול SSD

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לכולם, אני כבר מנסה להרכיב מחשב עם 3 חלקים שאני רוצה שזה יהיה מחשב חזק ואני כל הזמן עובר את ה- 4500 ש"ח... אם למישהו יש מחירים יותר טובים מהחנויות שמציעות באתר זאפ אתם מוזמנים לנסות לעזור לי... אז ככה: 1. התקציב הוא עד 4500 ש"ח בלי מסך. 2. כ.מסך 8800GTS 640MB חובה!! 3. מעבד Q6600. 4. זכרון 2GB בסטוק 1. מי שמוצא לי מחיר טוב תותח... אני כבר מיואש מהחישובים שאני כל הזמן עושה ועובר את ה 4500 ש"ח... תודה רבה לעוזרים!!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  21. חברים אני רוצה נייד לגיימרים שיריץ את המשחקים הכי חדשים בלי לקטע אבל שלא יהיה כבד מידי 15"-16" מצאתי מחשב אחד שנראה לי שהוא ממש מצויין asus g51vx הנה המפרט http://usa.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=61&l3=1065&l4=0&model=3092&modelmenu=2 עכשיו יש לי 2 שאלות 1)אם יש עוד מחשבים בקטוגריה הנ"ל? (גיימרים עד 16") 2)אם אני קונה מחשב של אסוס עם אחרויות בין לאומית האם זה יכול להתבסס בארץ ? תודה לעוזרים!!!!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by chelsky26,

* מטרות המחשב: בעיקר אני קונה את המחשב לאישתי ללימודים, היא הולכת ללמוד טכנות מחשבים, מחשב יותר מדי חזק היא לא צריכה,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(מאוד חשוב, כמובן HD) * גודל מסך 15.6 * יציאות חשובות HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * העדפה לדל, אבל הם קצת יקרים, האם יש הבדל משמעותי נגיד בין אסוס\לנובו ודל באותו מפרט?? אני צריך מחשב נייד עד 3000 שקל, אם אפשר ורצוי שגם בפחות אבל 3000 זה קו אדום. תודה.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by andd,

P35-DS3L 4GB DDR2 CORSAIR 520HX 1TB + 320GB CM690 כמה שווה מחשב נדיר כזה? ויש לי גם HD6870 בצד

24. כותרת כולל ציוד היקפי ומסך lcd 19 אני רוצה מחשב שיריך ממשחקים הכי חדשים של בערך 5 שנים הבאות כמה אצטרך להשקיע?

25. Started by eNtro,

היי, אני בונה עכשיו מחשב ומתלבט אם לקחת את ה13600k או 13700k. בתור עובד אינטל, ה13600K יעלה לי 200$ ו-13700k יעלה לי 270$. חשוב לי שהמחשב ישרת אותי להרבה מאוד זמן, לראיה יש לי עכשיו i5-4690k ולפי מה שראיתי בשנים האחרונות, אם היה לי i7 דור רביעי במקום, משחקים היו רצים לי הרבה יותר טוב היום. הכרטיס מסך שיהיה בבילד הוא 2080ti אבל כמו שאמרתי אני רוצה שהוא ישרת אותי לעוד הרבה זמן אז שדרוג כרטיס מסך יהיה על הפרק עוד כמה שנים, כמובן עם תלות ביכולת של המעבד. מהסיבות האלה אני נוטה ל13700k אבל מה שמציק לי היא צריכת החשמל והחום הגבוה שלו לעומת ה13600. שיקול נוסף הוא שיש לי כבר ספק כוח 750w ככה שאם זה מספיק אז אני לא צריך לקנות חדש מה אתם חושבים?

דיונים חדשים בפורומים