עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה גרפית (מדי פעם - תחביב)תמונות ווידאו (photoshop+after effects adobe cs6) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. תלת מימד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1024 (lg w2486l) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לצורך גיימינג כבד על בסיס חלקים שכבר יש ברשותי: כרטיס מסך: asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler לוח אם: Motherboard MSI Z87-G45 Gaming LGA 1150 מעבד: Intel Core i5 4430 ספק: Corsair AX1200 *יש לי גם כונן קשיח סבבה של טרה. ארצה לקנות: כונן SSD 256 ג'יגה,מארז + מאוררים, 8 ג'יגה זכרון, ומסך טוב. התקציב שלי: הוא מקסימום 2,500 ש"ח. אני חשבתי לקנות את המארז הזה: http://ksp.co.il/?uin=23668 עם 2 מאוררים האלו: http://ksp.co.il/?uin=22537 הזכרון הזה: http://ksp.co.il/?uin=21134 ssd הזה: http://ksp.co.il/?uin=23931 לגבי מסך אין לי מושג עדיין. בכוונה לא מילאתי את השאלון מפני שכבר יש לי את רוב החלקים והוא הופך ללא רלוונטי כ"כ. הרעש לא חשוב לי, אי…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by swg,

שלום. יש לי הזדמנות לקנות מחבר את המחשב הבא, במחיר של כ-1500 ש"ח(המחשב בן שנה וחצי): מעבד 6600QUAD, לוח של ג'יגה בייט, זכרונות:2X1GB במהירות 667מג"ה - צמד של מושקין וצמד של קרואיסר(סך הכל 4GB), ספק בסביבות ה500 וואט בערך, מארז Aurora 570, כ.מסך HD2900XT 512MB DDR3. כרגע אני נמצא עם P4 3GHZ, לוח של אסרוק, זכרון 1GB, כ.מסך FX5200,ומארז שבא עם ספק Arctic Cooling Silentium T2. מטרות המחשב: הרצת תכני HD למיניהם, הקלטות סאונד אינטסיביות. לדעתי ההבדלים הם שמיים וארץ, בין מה שיש לי לבין מה שיש לו. משתלם? כדאי? אתם תגידו. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם אני עורך וידאו כבר כמה שנים יש לי מחשב עם 8 ג'גה זיכרון ומעבד 2Quad Q9400 2.66Ghs כרטיס מסך ATI4800 עם 1 ג'גה זיכרון המחשב עובד מצויין עם וידאו SD אבל כאשר אני עובד עם וידאו HD הוא נתקע השאלה שלי היא, אם אני אחליף את הכרטיס מסך ל - EVGA NVIDIA GeForce 640GT 4GB DDR3 אתם חושבים שהמחשב יוכל לסחוב וידאו HD או שאין לי בררב אלא לקנות מחשב חדש? תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by CRT,

אוקיי אני מחפש מחשב ללימודים ברוב. לכן חשוב לי רק 2 דברים מעבד, ועמידות בהעברת המחשב כמעט כל יום. התוכנות שאמורות לרוץ עליו אלו יהיו תוכנות הנדסיות\מתמטיות. אולי פה ושם איזה סרט, HD לא מעניין. כרגע אחרי חיפוש קצרצר מתלבט בין HP PAVILION DV3-2150EJ. והסדרה של HP DV6. ... ברוב ההבדל שאני ראיתי זה כ.מסך יותר טוב (שזה לא ממש אמור לעניין אותי), ד.קשיח יותר גדול בDV6 וגם זכרון יותר גדול 4GB במקום 3. (שזה לא משמעותי לדעתי). משקל של ה DV3 אמור להיות בסביבות 1.9KG כאשר הDV6 בסביבות 6KG. ומסכים DV3 13.3 1280*800 מול DV6 15.6. עכשיו גם בקשר לנוחות נשיאה אני רוצה לשאול בקשר לעמידות... עד כמה שידוע לי כמה שהמחשב יותר קל ויותר קטן ככה הוא סובל פחות מנשיא שלו ממקום למקום ושורד לאורך זמן…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. שלום, שאלה כללית על לפטופ: כיום יש לי thinkpad t61. מרוצה מאוד ממנו, אם כי אני יודעת שהוא יקר (לפחות היה יקר כשקניתי אותו). אני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהמסך שלו (מט, לא מבריק, אין שום, אבל באמת ששום, השתקפות של החדר/תאורה וכו') הלכתי היום לחנות מחשבים כדי לחפש לי לפטופ והמוכר אמר לי שיותר לא מייצרים לפטופים עם מסך מט בגלל שהוא צורך אנרגיה. האם זה נכון - האם באמת אין יותר לפטופים (יד ראשונה) עם מס מט? הוא ניסה לשכני אותי שבמסך של היום (ספציפית הראה לי את הדגם: RD560-L.AD33E T4300 2.1GHz - Free dos ‎ ) רואים מצויין אבל כשניסיתי כן (!!) הייתה השתקפות של התאורה (הוא טען שזה בגלל הניאון) בכל מקרה, לא יותר חשוב ההרגשה בעיניים מאשר זמן בטריה (אם מה שאמר באמת נכון ומסך מט צורך יות…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לאחותי יש בת מצווה עוד מעט ודודים שלי מתכננים לקנות לה מחשב חדש ב-6000 שח אז השימושים הם: 1)לראות סרטים,קליפים 2)המחשב צריך להיות דלוק כל היום ואו שהוא בהורדות או באיסי קיו מסנגר והכל ביחד מה צריך: 1)לא צריך הארד דיסק יותר גדול מ-80 גיגה כי היא לא צריכה יותר...(מסתדרת עם 20 יופי) 2)צריך מעבד כפול ליבה...כי הוא מאוד משתלם היום 3)לא צריך רמקולים מקלדת מצלמת אינטרנט וכאלה רק עכבר נחמד 4)לא צריך מארז יפה או משהו מיוחד 5)לא צריך צורב כי יש המחשב הישן צורב דיוידי חדש נ.ב צריך להיות כרטיס מסך הכי חזק שאפשר לדחוף בתקציב כי אני ואחותי מחליפים כרטיסי מסך....אז תביאו לי משהו טוב כמו x1800gto או 7600gt תודה רבה רבה לעוזרים! נ.ב הנה כמה מפרטים שאני בניתי: 1) פ…

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by crik,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד טוב. סרטים, מוזיקה, לימודים(מדעי המחשב). חשבתי על הדגם Dell Vostro 3550 מסוג הI5. מה דעתכם? האם הוא מתחמם מאד? אשמח לעזרתכם. משה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Gil Kovalchuk,

הי חברים, קיבלתי 2 מפרטים עד כה לגבי העניין אצרף אותם פה ואשמח לשמוע חוות דעת וכמובן שינויים רצויים השימושים הם ב90 אחוז LIGHTROOM קצת פוטושופ ועבודת אינטרנט חשוב לי שיהיה מחשב שיריץ את הלייטרום בצורה הכי מהירה שאפשר, ובמקביל אוכל לעבוד באינטרנט עבודה עם 2 מסכי DELL 24 כמובן שלא חייב לנצל את כל התקציב כמוכן אשמח לדעת איזו מערכת עדיפה לעבודה כמו שלי WIN 7 או WIN 10

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by landes98,

1. מה התקציב המירבי? 8k האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשרות לחרוג עד 9k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? -משחקים וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - מסך 2k 120/144hz 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא משנה משקל וגודל אין צורך בלדים. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by shay27,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך !! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך שקיבלתי מתנה AMD Radeon HD 6800 Series , אין צורך בצורב ולא צריך שום דבר חוץ מהמחשב עצמו (עכבר מקלדת רמקולים ) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? יש לנסות ולהקפיד על השקט כמה שאפשר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב מיועד בעיקר למשחקים, תכננתי בהתחלה להוציר בסביבות 3.5-4K על מחשב עם 1060 אבל אז ראיתי שעם קצת משחק אפשר להכניס 1070 גם בסביבות 5K והחלטתי לנסות להרכיב מפרט. אני לא בטוח כל כך אם כל הרכיבים שלי מתאימים, או אם יש איזשהו צוואר בקבוק במערכת ולכן אשמח להערות\הצעות לשיפורים\אפשרות לחסכון בהוצאות (המלצות לחזור למערכת זולה יותר אבל עם 1060 גם מתקבלות). המפרט לא כולל SSD מכיוון שיש לי אחד חדש בבית שאתקין בעצמי כנראה בנפרד, בחרתי להרכיב את המפרט דרך האתר של פלונטר כי היה שם את ההיצע הכי גדול שמצאתי, אבל אם יש מקומות אחרים שמשתלמים יותר או באותה מידה אשמח לקבל גם הצעת מפרט דרכם (ואולי זה יהיה אפילו יותר נוח כי אני גר בצפון) …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סימולציה של סכמות חשמליות ואלקטרוניות כגון ORCAD MULTISIM VHDL AHDL, משחקים בעיקר מסוג RPG א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO, DUKE NUKEM מכל הגרסאות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366x768 "18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו הם עריכת וידאו עם תוכנת פרמייר התקציב הוא עד 4000 ₪ מה דעתכם על המפרט הבא? יש משהו שכדאי לשנות בו? מעבד - Intel® Core™ i5-4460 3.2GHz Haswell קרור למעבד - Freezer 13 Arctic Cooling לוח אם - Gigabyte דגם H97M-HD3 צ'יפסט H97 דיסק קשיח - 2TB SATA 7200RPM 64MB Seagate Barracuda דיסק SSD - SanDisk Z400s 128GB זכרון - Kingston 8GB DDR3 1600MHz צורב - X24 Samsung SATA DVD כרטיס מסך - 2GB DDR5 Gigabyte Nvidia GeForce GTX950 OC מארז - Corsair דגם Carbide 100R ספק כח - Corsair 550W דגם VS550 המחיר הוא 4000 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by n ne nee need help,

איפה אני יכול לקצץ? (חוץ מבמארז) אני חייב לקצץ ואני רוצה שזה יפגע כמה שפחות בתפקוד של המחשב מישהו יכול לעזור לי? CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1327.91 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 692.87 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 279.85 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 999.88 ] 1 Floppy : Samsung Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 95.58 ] 1 Cases : Thermaltake Highest Xaser III…

16. ליל'ט. יש לחבר שלי בעיה עם המחשב נייד,שהוא מכניס תמטען לנייד זה רושם לו consider replacing your battery,ממה שהבנתי זה להחליף סוללה או משהו כזה למישהו יש מושג איך פותרים תדבר הזה? אשמח לעזרה כמה שיותר מהר תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. מה דעתכם? CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1112.42 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 762.45 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory [ ¤ 270.43 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 495.17 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 Lite 128MB DDR 128bit Retail Video Card [ ¤ 885.84 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 [ ¤ 118.15 ] 1 Networking : Gigabyte 10/100 LAN Card [ ¤ 51.2 ] 1 Monitors : 17"…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by dorsht,

להלן המפרט: AMD Phenom II X4 810 2.6Ghz Acrctic Cooling Extreme freezer Gigabyte GA-M770T-UD3P OCZ Platinum 2GB x2 CL7-7-7-24 1600MHZ הרדיסק 320GB Nvidia Geforce 7950GT 512MB עם קירור זלמן מארז Compucase 6C28 ספק כוח Enermax 405W Tomhawk צורב DVD של LG מערכת מורכבת ועובדת כמובן. כמה שווה דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. 1 1GB Samsung DDR II - 667 - Samsung Original 672.30 ש"ח 1 INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI 912.93 ש"ח 1 GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 610.88 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II - קירור לדיסק הקשיח לא תודה 337.59 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 237.24 ש"ח 1 .SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53.72 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 229.00 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 172.89 ש"ח 1 LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail 1,327.24 ש"ח 1 HEC-400W (400TRT) - ATX 2 324.26 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,878.07 ש"ח …

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אין צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה. יש לי כרגע מסך 22 cmv 222h של CHIMIE. האם בסביבות 2800 שקל אני יכול להרכיב מחשב ממוצע ? אני לא מבין מה כל כך הולך היום מבחינת סוגי המעבדים. ליבה כפולה ? משולשת ? מרובעת? זכרונות DDR3 ? בעקרון זה מחשב לשימושים כלליים, בעיקר צפייה בסרטים ומוזיקה. כמו כן אשמח לשחק במשחקים בינוניים ולא כבדים מידי. אני רוצה מעבד טוב וזכרון פנימי טוב שיחזיקו לטווח ארוך, אם אפשר וישאר כסף אז גם להשקיע ברמקולים טובים או בסוג מארז שישמור על שקט. אני רואה פה שהרבה מפרטים פה מורכבים עם AMD ולא אינטל? יש סיבה ? אין היום הבדל בין שני היצרניות ? תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב רק אם באמת הכרחי ולא על הבדלים לא מורגשים (לשיקולכם המקצועי) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 100 שקל מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase (מזדמן) וגיימינג (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. OVERWATCH בעיקר ורוב המשחקים החדשים שיצאו בשנה הקרובה, בנוסף משחקי MMOrpg -מהי הרזולוציה הטבעית (…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by SenDeR,

אהלן ! אני מעוניין להרכיב מחשב למשפחתי, מחשב עם שימושים רגילים, אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה.. תקציב- 1.7K [לקנות במקום הזול ביותר] ללא מערכת הפעלה ללא OC אשמח אם תתנו לי אפשרות של שדרוג המפרט שיהיה גם מחשב טוב למשחקים [הוספת כרטיס מסך] תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם אני מתלבט בן כמה דגמים: 1) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10777 2) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10087 3) http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=360&category_id=18&manufacturer_id=39 4) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10869 5) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9955 6) http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=487&category_id=18&manufacturer_id=39 יש פה כמה דגמים שלדעתי הם די טובים, אשמח לקבל חוות דעת מכם, וכמובן לשמוע אם יש מחשב אחר שכדאי לי…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by VegansXe,

מחשב לעבודה ביתית רגילה עד 1300 ש"ח . מה התקציב המקסימאלי? 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כ"כ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה רגילה - אינטרנט/פייסבוק/צפייה בסרטוני יוטיוב. פשוט לשדרג ממחשב P4 ישן מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צור…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אני צריך מפרט למשחקים + מסך של DELL 24 אינץ. עכשיו יש לי כמה שאלות שמעתי שעובד לצאת במהלך חודש אפריל מעבד חדש של AMD משהו מתחיל עם P? שווה לחכות או אפשר לקנות כבר מחשב? לגבי כרטיס מסך TWINTECH GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 PCI-E? זאתי הגירסה הכי מתקדמת או שצריכה לצאת עוד אחת ששוה לחכות? ד"א הוא תומך דירקט איקס 10.1? ראיתי שמערך SLI של 8800 מראה ביצועים יותר טוב מאחד כזה אולי עדיף מה אומרים? או הכרטיס הזה במערך SLI? ( אולי תהיה אפשרות הרחבה לתקציב) לגבי הארדיסקים אני צריך רק אחד של 72 או פחות עם מהירות סיבוב גבוה. אין צורך במקלדת ועכבר.זיכרון פנימי אני מעדיף 4 גיגה או יותר כי יש לי עבודות בעריכת וידאו. עם המחשב שיש לי עכשיו יש לי מאווררים של טרמלטק וזה פשוט נורא בגלל המהירות…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.