עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by opbenesh,

ידידה שלי מתחילה ללמוד לימודי עיצוב בבצלאל וצריכה לקנות לפטופ. * מטרות המחשב- בעיקר עריכה גרפית- דו מימד,תלת מימד- פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש וכו'.. וגם עבודות משרדיות- אינטרנט ואופיס. * גודל מסך- 15.6" * משקל רצוי- עדיף שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רצוי זמן סוללה ארוך, 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא * בלוטות- רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? – לא משהו מיוחד * כונן CD/DVD? צורב?- רצוי. * כונן Bluray- לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- אולי Dell תקציב - 4000-5000, אבל עדיף לחסוך מלקחת אקסטרה. כמו כן היא קיבלה כבר שתי הצעות: http://h10025.www…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by SHRED,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה באפטר אפקטס, פוטושופ , פלאש, עריכה בפרימייר, אילוסטרטור, קצת מידול תלת, וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה שתהיה לי האפשרות להריץ את המשחקים החדשים (battlefield 1 וכו') אבל עדיפות לעיבוד גרפיקה במיוחד לאפטר אפקטס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 (אשדרג…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by DoBayad,

היי, זקוק להמלצות למחשבים ניידים יחסית חזקים לצורכי גיימינג וקצת עבודה. כיום אני פשוט משחק על המיטה כי אין לי מקום לשולחן בחדר, גם נוח לי ככה. יש לי כרגע Lenovo y50-70 ואני קצת פחות מרוצה ממנו, הוא כבר לא מריץ משחקים כמו פעם והבעיה הכי נוראית שלו זה החום הבלתי נסבל שמשוקף למקלדת ככה שאחרי פחות משעה של משחק אני צריך כל כמה דקות להוריד את היד שלי מwasd לצד ולנער אותה כדי שתפסיק להרדם לי ושאני אוכל לשלוט באצבעות שלי בצורה נורמאלית - קיצר נוראי חחח אז: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין לי ממש הגבלה כל עוד זה שווה את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא בטוח כמה אפשר בכלל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי …

4. Started by oren12,

צריך מפרט חזק למחשב למשחקים בעיקר עד 5500 ש"ח לא כולל מסך, מקלדת, עכבר (ציוד היקפי) אבל שיכלול צורב. תודה רבה. ועוד שאלה: האם הלוח אם Gigabyte P35C - DS3 הוא לוח אם טוב? או שסתם בזבוז? או P35C-DS3R עריכה: חשבתי על משהו בכיוון הזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤662 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤369 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤187 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ¤505 מארז: COMPUCASE CI-6919B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤264 ספק כוח: EN…

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  5. היי לכולם טוב למרבה הצער אין חדש תחת השמש בכל הקשור למחשבים ניידים עם מעבדי אינטל ו - AMD. לא חל שום שינוי דרמטי מבחינת יעילות אנרגטית אצל שתי יצרניות המעבדים, כך שבתכל'ס לא נותר ליצרניות הניידים אלא להציג את אותו הדבר באריזות חדשות, שנראות יותר יפה מבחוץ על חשבון ביצועים ונוחות שימוש. לכן, אין ממש טעם להמתין לדגמי 2024, בטח בסגמנט הניידים ללימודים ואף ליצירת תוכן. בתערוכה לא הוצג מחשב עם מעבד קוואלקום. זה יקרה בהמשך השנה ואולי משם תבוא הישועה.

6. אני צריך מפרט למשחקים + מסך של DELL 24 אינץ. עכשיו יש לי כמה שאלות שמעתי שעובד לצאת במהלך חודש אפריל מעבד חדש של AMD משהו מתחיל עם P? שווה לחכות או אפשר לקנות כבר מחשב? לגבי כרטיס מסך TWINTECH GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 PCI-E? זאתי הגירסה הכי מתקדמת או שצריכה לצאת עוד אחת ששוה לחכות? ד"א הוא תומך דירקט איקס 10.1? ראיתי שמערך SLI של 8800 מראה ביצועים יותר טוב מאחד כזה אולי עדיף מה אומרים? או הכרטיס הזה במערך SLI? ( אולי תהיה אפשרות הרחבה לתקציב) לגבי הארדיסקים אני צריך רק אחד של 72 או פחות עם מהירות סיבוב גבוה. אין צורך במקלדת ועכבר.זיכרון פנימי אני מעדיף 4 גיגה או יותר כי יש לי עבודות בעריכת וידאו. עם המחשב שיש לי עכשיו יש לי מאווררים של טרמלטק וזה פשוט נורא בגלל המהירות…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by guchi1,

שלום לכולם אני זקוק למחשב גיימינג חדש והינה הדרישות שלי 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים ושימוש בתוכנה FL STUDIO * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כלול בתקציב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?הכי חדשים והכבדים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/ב…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by thony,

היום ראיתי שבאג התחילו למכור מחשב נייד עם פלטפורמה חדשה ומעבד INTEL i3 ח אולי מישהו יודע איך הערכה הזאת יחסית לקודמת (למשל למעבדים T6600 או T4400)? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by 3d7,

אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד שיהווה תחליף למחשב שולחני. הסיבות הן מקום ומעברי דירה. תכונות חשובות: מעבד חזק שיפעיל מספר תוכנות כבדות, כולל Corel Draw 4GB זיכרון דיסק קשיח של לפחות 500GB במהירות של 7200RPM כרטיס מסך טוב (לא מיועד למשחקים כבדים, אבל שיהיה אפשר לשחק בסבבה). מסך רחב בגודל של לפחות 17.4 אינץ'. עיצוב שחור ויפה. רצוי מקלדת מוארת לעבודה בחושך. מערכת הפעלה Windows 7, או שלפחות יהיה אפשרות להתקין את הWindows 7 שיש לי בדיסק-און-קי בלי בעיות עם הביוס. רצוי מאוד מחשב של Dell. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום, היום בזמן ניקוי הנייד לחצתי בטעות על הכפתור של המדיה סנטר בצורת הבית ליד כפתור ההדלקה, לאחר שהמחשב נדלק והמדיה סנטר עלה ניסיתי לכבות ולהעלות את הוינדוס בצורה נורמלית אך זה לא נתן לי. ניסיתי לכבות לגמרי ולהדליק בצורה רגילה ואז זה התחיל להציג הודעות שהעותק של הוינדוס איננו מזוהה ובמקום להעלות את וינדוס ויסטה הוא מעלה כעת מן פאנל פתרון בעיות של דל שמנסה כל פעם לסרוק בעיות אך לא מוצא דבר ועושה ריסטרט למחשב. המחשב הוא כאמור dell inspiron 1520 ומותקן עליו וינדוס ויסטה, אני חשבתי לפרמט אך המחשב לא עושה Login לוינדוס כך שהמחשב לא מזוהה ברשת הביתית ואין לי שום דרך להעביר את הקבצים החשובים לי. אנא הציעו לי מה לעשות, והאם זאת בעיה ידועה. גם אם אין פתרון הציעו לי דרכים שבו אוכל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. היי חבר'ה.. לפניי כמה ימים הלך לי הדיסק הקשיח אז כבר אמרתי - יאללה אולי הגיע הזמן לקנות מחשב חדש וזהו. השימושים שלי זה בעיקר להוריד סרטים - והרבה. אני לא גיימרית או משו ואני סתם רוצה שהמחשב שלי יעבוד מהר כי אני חסרת סבלנות... אז בקיצור יש לי כמה שאלות: 1. פי-סי או מאק? 2. האם לקנות עכשיו או לחכות שתצא מערכת הפםעלה חדשה? 3. מחשב שולחני או לאפ-טופ? וה-שאלה: מה המפרט המומלץ בינכם? (אני אומנם הולכת לשלם את זה אבל אין לי ממש הגבלה של תקציב - מה לעשות בשביל דברים טובים משלמים... ) תודה לעונים!

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום אני סטודנט שנה שלישית למדעי המחשב, מתלבט בין שני הדגמים שצוינו לעיל (קישור למטה), כאשר היתרון של כל אחד על פני השני הוא: 1) הדגם של ה lenovo בעל מעבד מדור 5 5500U וכיוצא בזאת מהירות שעון גבוה יותר- שניהם i7. 2) רזולציית המסך של lenovo גבוהה יותר- 1080*1920 אל מול 768*1366. לעומת היתרונות ב Toshiba: 1)בטושביה- DDR3 16 GB אל מול DDR3 8 GB 2) הטושיבה עשוי מגנזיום מה שמוריד את המשקל שלו ל1.2 קילו (אל מול 1.7). הצורך העיקרי שלי הוא תיכנות ועבודה עם 2 מערכות הפעלה במקביל (אשר חולקות את אותם משאבי חומרה כמובן). כמה הרזולוציה חשובה כשמדובר במסכים קטנים כאלו כאשר הצורך העיקרי שלי זה תכנות? מה יותר חשוב- דור המעבד (אשר נראה לי משפיע ל המהירות שעון לפי המצוין ב .spec) או ז…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Ashand,

שלום לכולםת אחרי התלבטויות רבות יצא ASUS חדש לשוק, עם מעבד מרום C2D 1.8 אחד גיגה זיכרון, 120 SATA HD מסך 14 רחב... נראה טוב מאוד לדעתי...השאלה מה ההבדל בין NVIDIA 7700 ל-X1600 מי יוצתר חזק,חלש ובמה זה מתבטא? תודה..זה כנראה ההחלטה הסופית שלי ..רק רציתי לדעת... http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1373&l1=5&l2=26&l3=270

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by yuchtman,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב. מעולם לא היה לי נייד, ככה שיש לי מס' שאלות. קודם כל התקציב הוא עד 3000 ש"ח (כולל אחריות בינלאומית). הצרכים שלי הם בעיקר לימודים ועבודה (תכנות) עבודה עם visual studio, SQL server, office וקצת משחקים. אני רוצה מסך 15.4, משקל סביר, מעבד מהיר וזיכרון בגודל שיאפשר עבודה מהירה. עכשיו השאלות: 1. על איזה דגם הייתם ממליצים? ועל איזה מעבד, זיכרון וכ'ו? 2. כיצד משנים את האחריות לאחריות בינלאומית (בקנייה באינרנט)? 3. הבנתי שעניין מערכת ההפעלה קצת שונה מבמחשבים שולחניים, אם יש לי דיסק של מערכת הפעלה, יש בעיה לרכוש מחשב ללא מערכת הפעלה או עם מערכת הפעלה שונה ולהתקין עליו את מה שיש לי? יש הבדל בין מערכות ההפעלה של המחשבים השולחניים לניידים? 4. יש …

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אני תכננתי לקנות את המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1524 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤657 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤408 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤571 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1687 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤175 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Enermax Liberty 400W ¤418 http://skyp…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by .:YoGy:.,

אשמח לדעת איך המחשבים האלה? כי הם כביכול תחת "מבצע" (למרות שאנחנו יודעים מה זה מבצע בארץ)... אני נוטה למחשב של עד hp15-ay109 בגלל המחיר שלו ואני לא צריך מעבד i7 זה מחשב לסטודנטית תואר שני בביולוגיה, אז זה בעיקר לכתיבת טזה, הרבה וורד, הרבה גרפים, והרבה ג'אנק באינטרנט כמו צפיה ישירה וסרטים וכל הדברים האחרים שסטודנטים עושים...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by bora-aa,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 [כמובן שאני יכול להגדיל אך לא מעוניין עקב דרישות] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יכול להחרוג עד 100 אבל לא רואה סיבה למה כן אלא אם תשכנעו אותי שיש צורך לפי הצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) : עבודה משרדית + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שואף לשחק בהגדרות גבוהות : GTA V FIFA 14 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by CyberBot,

1. מה התקציב המקסימאלי?2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת עריכת וידאו של gameplay א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אולי עריכת והקלטת וידאו מזדמן עד תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ARMA 3 BF4 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P 21.5" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות(מעין שריטה כזאת) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. חבר ביקש ממני לעזור לו בהפעלה ראשונית של נטבוק ASUS (1215N) כי היו עליו המון פיצ'רים ותוכנות והוא לא כל כך שוחה בחומר. כבר שבוע אני מנסה להשיג שרות לקוחות בחברת רונלייט שמייבאת ונותנת את האחריות לצעצוע הזה: אז ב-4 הימים הראשונים ענה תקליט שאין מענה טלפוני... אחרי זה התחלף התקליט שהמרכזיה מקולקלת ויש להגיע אליהם לראשל"צ. במקביל שלחנו המון מיילים של "צור קשר"... נאדה, אין קול ואין עונה.. קראתי פה המון ת'רדים שמדברים שהשרות שלהם על הפנים (מנסיוני, פראייר מי שקונה מהם) ונוראי, השאלה האם בכלל קיים שרות? מישהו קיבל מהם שרות פעם? כאילו לא שרות לתקלות (לזה יש להם הסכם עם מעבדת סרב-פרו) אלא שרות לקוחות מה שנקרא After Sale? לכל יבואן בארץ, חוץ מהקיקיוניים, יש דבר כזה או…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Moshe36,

אני צריך מחשב נייד דיי פשוט,שיהיה אפשר לשמוע שירים,לגלוש בפייסבוק,ולראות הרבה סרטים באיכות טובה D: הביאו לי את זה ואמרו לי שהמסך שלו HD LED...הבעיה שלא רשום ואני לא יודע אם עובדים עלי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5347&CatCode=315 יש למישהו מושג?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים מאוד כמו BF3 / FC3 / COD / NFS / GTA V ועוד המון!! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים מאוד כמו BF3 / FC3 / COD / NFS / GTA V ועוד המון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 (אני רוצה לקנות מסך חדש לא קשור למחשב אבל מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות שאפשר. 4. האם …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Alduin,

שלום לכולם הרבה זמן לא יצא לי לכתוב פה למרות שדאגתי להכנס לפחות פעם בשבוע. חבר ביקש ממני לעזור לו ברכישת מחשב חדש ולא הייתי סגור על עצמי אם אני מעודכן מספיק אז החלטתי (איך לא?!) לבוא לHWZ... יש כמה דברים שהם כבר סגורים: 1 Zalman FATAL1TY CPU Cooler FS-C77 with RED LED 299 ש"ח 1 Thermaltake Eureka Black Aluminium 1,063 ש"ח 1 Creative SoundBlaster X-Fi Platinum 1,299 ש"ח 1 LG GSA-4166B® LightScribe Retail 415 ש"ח סה"כ 3,076 ש"ח צריך להשלים את המחשב ולא לעבור את ה 11000 (המחשב לא מתוכנן לעבור OC ולא צריך מסך, מקלדת ורמוקלים. ולא עומד להיות שימוש בשני כרטיסים גרפיים בעתיד). המחשב יהיה ברובו למשחקים. תכננתי ללכת על Dual Core אבל לא הייתי בטוח א…

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לאחר קבלה של כמה מפרטים וכמה רעיונות והכל רכשתי לי בנתיים פלייסטישן 2 שיספק לי את מטרת המשחקים, אני לא חובב דום 3 ומשחקים דומים ולדעתי פלייסטישן מספק חוויה משחק יותר גדולה. אז לסיכום החלטתי לרכוש מחשב חזק כלכך האפשר אם אפשרות למשחקים כבדים בעתיד. אני מעוניין במעבד כפול ליבה- כאשר אני מעדיף שהוא יהיה אינטל ומעדיף גם **9 על פני **8, בזכרון 1 גיגה ddr2במהירות 800MHZ בסטיק אחד, לוח אם שתומך בקרוס-פייר ודיסק קשיח של מינימום 160 גיגה עם עדיפות ל250 גיגה. אני לא זקוק למסך וכרטיס מסך אני רוצה שיהיה כרטיס מסך סבבה למקרה שאני ירצה לשחק ולא כרטיס מסך ממש זבל, ובהמשך אולי אני יוסיף אחד חזק. השימושים העיקרים שלי במחשב הם הורדות, תוכנות, מוזיקה (עריכת מוזיקה לפעמים), וידיאו (עריכת…

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  24. במידה והתקציב שלי לא הגיוני אתם מוזמנים להציע אחד אחר שעונה על הדרישות אבל חורג מהתקציב. הבקשה שלי קצת כללית מכיוון שאני לא יודע בדיוק מה אני רוצה, אם הייתי יודע כנראה לא הייתי מפרסם. אני רוצה לקבל המלצה מהפורום לגבי המחשב שיספק את הצרכים שלי. למה מיועד המחשב? - תכנות (Java, Assembly, Cpp, שפות Web, אנדרואיד, LabView...) - לימודים (באופן צפוי: דפדפן, Office...) ? אם זה בא בלי הוצאות נוספות גדולות מדי אז שגם יתאים לתוכנות עיצוב וגרפיקה (Photoshop, Illustrator...) גודל המסך? 14+ * רזולוציית המסך? מה שעדיף. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? סטנדרטי, אין צורך בNumpad. * משקל רצוי? 2.5 קילו מקסימום, כמה שפחות יותר טוב. * האם נדר…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. 1. מאיפה הכי כדאי לקנות אותו? 2. נניח שאני שולח לארץ, הדבר היחיד שאצטרך לשלם זה 16% מע"מ נכון? 3. אפשר להזמין מהאתר של לנובו ארהב או שזה רק לבעלי כתובת בארהב? תודה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים