עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LTE,

שלום, אני מתעתד לקנות מחשב ורציתי לדעת עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים של המעבדים הבאים: והאם זה מצדיק את ההפרש במחיר Intel Core i7 5500U vs i5 5200U תודה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. מדובר במארז למגוון של שימושים - תוכנות, סרטים, קצת עריכה גרפית, קצת משחקים... לא צריך להיות תותח על, אבל משהו שיחזיק מעמד לתקופה. אשמח לשמוע: - בעיות ברכיבים שבחרתי - הצעות מחיר למכלול כולו חשוב: אני סגור לגבי המעבד!... Asus P5P800 AGP X 8 LGA775 Intel 865PE Intel Pentium 4 775PIN 2.8GHZ 800FSB 1M 530 AData DDR 512Mb 400MHz PC-3200 (כמות: 1) HDD SATA WD 120GB/7200RPM/8M Sapphire Radeon 9600 XT 128MB DDR TV-Out DVI FDD 1.44M MITSUMI IDE OEM LG GSA-4160B DVDRW FAX MODEM CREATIVE 56K PCi KB&M MS WIRELESS 2.0A OPTI U/P LG CRT 19" F900B Flatron ולגבי מארז - אין לי עדיין בחירה. אני מחפש משהו יפה (שחור עם אדום אולי?) עם דופן שקופה, ב-300 ש"ח בערך. תודה רבה ר…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  3. "בוקר" טוב חברים, דוד שלי בדיוק דיבר איתי ואמר לי שהוא רוצה לקנות מחשב לילדים שלו שעולים לכיתה ז' (או משהו כזה) והם צריכים את המחשב לעבודה משרדית בעצם של אינרנט ואופיס וכמובן קצת משחקים פה ושם של FIFA ודברים דומים. אמממ המחשב הוא בתקציב של עד 2500 ש"ח, ותשתדלו שלא לחרוג מהתקציב. אין צורך במסך או ציוד היקפי. ואולי גם אין צורך ב HD. רק דבר אחד הייתי רוצה שיהיה במחשב הזה וזה מעבד לפחות BARTON 2500. להשתדל מאוד שלא עם קירור סטוק (תפו תפו תפו). כמובן שעל המחשב להיות AMD ולא אחר. (לא עם תקציב כזה) 256DDR יספיקו לדעתי. הערה: אומנם המחשב לא יצטרך להריץ FAR CRY ב 1024*768 אבל אני רוצה שהוא יריץ משחקים בכבוד וברמה סבירה. תודה לכל העוזרים

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום חברים יקרים ברשותי קונרו 6300 שאיתי מ2006 משמש אותי בתור מחשב אולפני/ויז'ואל סטודיו/פוטושופ, כרגע בעל 2 ג'יגה דידיאר 2, ומיותר לציין שמבחינת ביצועים הוא עובד בצורה מספקת+ אני נתקל לעיתים בבעיות בוט/ציפצופים, שבד"כ נפתרות על ידי הוצאת והחזרת הזיכרון, אך נראה לי שאחרי 8 שנים הלוח במצב גסיסה מתקדם, ופשוט הרגשה כללית שהוא עייף חשבתי להחליף ללוח שתומך גם בDDR3, ולהשאר עם הזכרון הנוכחי ובעתיד אחליף לDDR3, ראיתי לוח של GB ב419, השאלה שלי היא עקרונית, האם לדעתכם זה מהלך חכם או בזבוז כסף? בנוסף, גם אם במידה ואשדרג בעתיד למשהו חדש יותר, המחשב הזה ישרת את הוריי, אז זו הסיבה שנראה לי שלהחיות אותו בכל מקרה ישרת אותי נאמנות תודה רבה לכולם!!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם אני מתכוון לעבור מהנייד לנייח ולהשקיע בסביבות ה5 אלף שקל.. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כול התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 שקל + 2. מה שימושי המחשב? משחקים כמו WATCH DOGS, DAYZ, BF4 ONLINE, Titanfall, Arma 3, AC IV, ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצייה של 24' דגם מסך BENQ GW2450, רזולוצייה טבעית 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך ב…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  6. היי חברים, יש לי 4 נייחים ו2 מסכים שאני מעונין למכור, הנה הרשימה: מיעבד : Intel Q6600 ספק : Thermaltake TR2 RX-550AL3CC לוח אם : Gigabyte GA-G41MT-S2P REV: 1.3 זכרון : DDR3 4Gb 1333 Trancsend 595788-5603 קירור מעבד : AC Alpine 7 Pro קשיח : 250Gb Seagate ST3250410AS Baracuda 7200.10 מארז : EZ COOL 550 כרטיס מסך : Leadtek WinFast PX8800 GTS 512 מעבד : Intel Q6600 ספק : ZEUS PS520GW לוח אם : Intel DG41RQ זכרון : DDR2 2x2Gb 1066 Corsair CMX2X2048-8500C5 קירור מעבד : Zalman CZ קשיח : 250Gb Seagate ST3250318AS Baracuda 7200.12 מעבד : intel E7400 ספק : JTC DR-B500E לוח אם : Asus P5KPL-VM זכרון : DDR2 2Gb 800 G.Skill F2-6400CL4D-4GBPI-B קירור מעבד : מקורי intel קשיח : 160Gb WD WD…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. היי חברים, צריכים מחשב חזק לתוכנת ARC+. קיבלתי הצעה מסוימת ב-9K עם מעבד i5-7600 והרכבתי מפרט דומה וזול יותר עם i5-8600K שאמור להיות מהיר יותר. יש לכם הערות? קישור למפרט - אם תרצו לשנות מעבד ללא מאוורר Intel Core 8th Gen i5-8600K 6 Cores 9MB Cache 3.60 GHz - Tray כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=Intel-i5-8600K-Tray קירור למעבד Zalman CNPS5X-Performa - בקניית מחשב חדש כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=CNPS5X-Performa-PC לוח אם חברת Asus דגם Prime Z370-P, Intel Z370, s1151 v2, DDR4, DVI+HDMI כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=AsusPrime_Z370-P זיכרון למחשב Crucial 16GB DDR4-2…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Also available in: Poppy Pink Sony - VAIO Laptop with Intel® Core™2 Duo Processor - White Model: VPC-CW17FX/W | SKU: 9528996 Customer Reviews: 4.9 Read reviews (52) -------------------------------------------------------------------------------- Shipping: Usually leaves our warehouse in 1 business day Estimate Arrival Time Store Pickup: Check Stores -------------------------------------------------------------------------------- Special Offers: Save $70-$100 on Software: Find Out How Save 50% on Select Antivirus: See How Save $40-$60 on Select Printers: See How Financing: Great Financing Offer Our Price:$829.99 Printer friendly printing Choose the pages you would lik…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני צריך רק את מחשב עצמו, בלי: מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר, וכל מה שמסביב. זה בעיקר מיועד לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטונים, ובמקסימום משחקי קז'ואל וFPS ישנים במיוחד כמו דלתא פורס, וגם חובה כונן דיסקים, ועדיף ווינדוס 7 תקציב: בין 1000(אפילו 800) ועד 2500. אני צריך כמה הצעות מחיר בטווח של התקציב ומה הבן אדם הולך בעצם לקבל בתמורה לאותו מפרט. תודה רבה מראש

10. שלום דרוש מחשב לעבודה עם אוטוקאד 2015 זה הדרישות של התוכנה http://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-AutoCAD-2015.html 1. תקציב עד 2000 (אני מניח שאינטרנט אופיס וסרטים פה ושם יעבדו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב?תוכנת אוטוקאד (זה הדבר הכבד שבמחשב) אינטרנט אופיס וסרטי HD האוטוקאד הוא שימוש של פרנסה ככה שצריך שזה יעבוד חלק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גרפיות הם אלו של האוטוקאד לכן אני לא יודע אם בכלל להוסיף כרטיס מסך או להישאר על זה המובנה 3. האם יש צורך…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. AMD ATHLON XP 1800 PLUS (RETAIL). EPOX 8K9A2+ (AGPX8, SATA, DDR400). 512MB DDR333 SAMSUNG ORGINAL. WD 80GB 7200 ATA100 8MB CACHE. GIGABYTE REDEON 9700PRO 128MB. BENQ X52 CD-ROM TEAC 1.44 FLOPPY DRIVE. TSUNAMI VIRGO + SUPER POWER 500W PSU. ThermelRIGHT AX7. (RETAIL) SYSTEM ASSEMBLY. אח שלי רוצה קודם כל להשקיע בחומרה הכי טוב שאפשר, אני יודע שאפשר יותר אבל מי צריך? יש לו כבר מסך טוב LG 795+, הוא אמר שאת המעבד הוא ישדרג פעם בשנה (ואת הלוח אם יהיה צריך). אני צריך לדעת איך המפרט, ואם אפשר תנו לי מפרט טוב כולל ציוד הקפי, שיתן עדיין ביצועים טובים במשחקים. תודה מראש.

12. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אני כבר כמה שנים עם המחשב הישן שלי מוזמנים לראות במפרט בצד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? * אפשר לנצל הכל מומלץ לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? * לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * משחקים + עבודה משרדית + גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי FULLHD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. * כל המשחקים החדישים לדוגמא: Call of Duty Modern Warfare 3, ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1200*1920 (Samsung Sy…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by MsP,

בחודש חודשיים הקרובים? אני מדבר על הארץ... כי אין סיכוי שאני קונה מיני מחשב נייד במחיר הזה והוא עוד מגיע עם סוללה 3 תאים :\ אז מה דעתכם? יש למה לחכות?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. מחפשת מחשב נייד לסטודנטית להוראה וללימוד לשון . תוכנות בסיסיות . מחיר של 2000 ש"ח

15. זה מה שיש לי היום: CPU: Pentium II 333mhz@416mhz Motherboard: ASUS P2B i440BX Memory: 2x64MB + 1x128MB SDRAM Video adapter: Riva TNT 16MB Hard disk: Maxtor D740X 40GB CD-ROM: ASUS x52 Audio adapter: Sound Blaster Live! value Network adapter: Realtek 8139a אני רוצה לשדרג את המחשב כי הוא קצת זוחל ב-win2000 / לינוקס עם KDE מה עדיף במקרה שלי? לנסות להשיג מעבד+לוח אם+זכרונות - יד שנייה, או שאולי אפשר חדש בתקציב הזה? לאיזה מעבד מומלץ לשדרג לעבודה משרדית ואינטרנט (לא יותר מזה) ? תודה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם, סטודנט מעוניין במחשב לעריכת וידאו hd כרגע ללמידה ובעתיד הקרוב לפרנסה , לא מתנגד לרכישה בסיסית כרגע עם אופציה לשדרוג בשנה הקרובה אם תהיה בכך תועלת כלכלית או מבחינת איכות החומרה. סעיפים שמחקתי מהנוסח המומלץ להודעה אינם רלוונטיים אליי. בנוסף אני יודע שהשאלה אינה קשורה ישירות לפורום זה אבל האם לדעתכם מחשב נייד באותו תקציב יכול לענות על הצרכים שלי? תודה מראש. 1.. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אם ההבדל קריטי. 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו . א) תוכנות עיקריות. premiere , avid, after effects, photoshop לצרכי פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by XTZ-Mike,

שלום, אני אתחיל בזה שאם זה לא המקום לשאול אז אני מתנצל מראש ומבקש שיעבירו את הנושא למקום המתאים. יש ברשותי מחשב נייד מסוג HP דגם G3051EA (בן שנתיים) עם 1 ג'יגה זיכרון 533MHZ. אני מעוניין להחליף את הזיכרון (הוא מגיע בשני סטיקים של 512MB) ולשדרג ל2 או 4 ג'יגה. הבעיה שלי היא שלפי HP הלוח אם (945GM Express chipset) תומך בזיכרונות עד 667MHz ובנפח של עד 2Gb ,לעומת זאת בתוכנה אוורסט , רשום תחת טאב הצ'יפסט רשום שהלוח תומך עד 4 ג'יגה ובאיזשהו פורום שקראתי רשום שהוא תומך עד 4 ג'יגה רק ששמים זכרונות במהירות 533MHz. עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. מה באמת נסגר עם הלוח הזה? כמה זיכרון אני יכול לשים בו? 2 או 4 ג'יגה? 2. מה עדיף , 2 ג'יגה במהירות 667MHz או 4 ג'יגה במהירות 533MHz? חשוב לי ל…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by gilp123,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד מסוג DELL Vostro 3500 i5-430M GMA HD. הפרמטרים של המחשב: מעבד : מעבד Intel Core i5-430M מהירות 2.26GHz זכרון מטמון 3MB מהירות FSB 1066MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1333MHz DDR3 חריצי זיכרון פנויים 0 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 320GB מהירות דיסק 7200RPM כוננים : DVD Multi Burner כונן 8X DVD+/-RW עם יכולת כתיבה בשכבה כפולה DVD+/-R מסך : סוג High Definition Wide LED Anti-Glare Display מסך מט (לא מבריק) כן גודל מסך 15.6'' רזולוציה 1366X768 מצלמה מובנית כולל תקשורת : כרטיס רשת כן Bluetooth כן WiFi 802.11 Dell Wireless 1520 גרפיקה : כרטיס …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום אבקש המלצות על מפרט למחשב שבבסיסו מיועד לאינטרנט ואופיס ולא יותר מזה, לא יודע אם התקציב גדול מידיי אבל תשתדלו לחסוך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב? אופיס ואינטרנט בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד היקפי מלא, רמקולים עכבר מקלדת מסך צורב DVD 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום. אני כבר הרבה זמן (5 שנים?) סוחב את העגלה שלי איתי. הייתי רוצה מחשב חדש (: הפעולות הכבדות העיקריות שאני עושה עם המחשב זה לשחק - משחקים כבדים. כמובן שעם הגרוטאה שלי עכשיו אי אפשר לעשות הרבה, אבל אני מכוון למשחקים כבדים, גם כאלו שנמצאים עכשיו בשוק, וגם כאלו שעוד יצאו. חוץ מזה אני רואה פה ושם סרטים (לא באמת חשוב לי איכות HD או משהו), גולש הרבה (עם הרבה טאבים), וגם מדי פעם מתכנת (בעיקר בEclipse). ציוד היקפי: צריך מסך חדש (לא צריך להגזים, אני אחיה עם 19 אינץ'). עכבר ומקלדת - לא צריך משהו מיוחד, היום אני מסתפק בעכבר הפשוט של Microsoft שהגיע עם המחשב. רמקולים - גם צריך חדש, אבל ממש לא משהו מיוחד. צורב (כונן אחד לכל הסוגים, כולל DVD) מערכת הפעלה: Windows 7. איזו גרסא? אני ל…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. המחשב מיועד בעיקר לעבודה על המחשב, שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט ומשחקים. כרטיס המסך הרצוי הינו 9600 XT. תודה מראש אלדד.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  22. 1. תקציב שלי הוא כ4500 ש"ח (מעדיף כמובן לרדת מה-4000). 2. שימוש עיקרי זה סרטים, אינטרנט וOFFICE. אולי אשחק משחקים בעתיד אולי לא ... בכל מקרה רוצה משהו ממש חזק כדי שגם WINDOWS 9 וOFFICE 2014 ירוצו בכיף אצלי במקביל לצפייה בסרט HD מדור חדש בשנת 2014 ... קיצר מחשב שיחיה כ- 5(!) שנים. 3. מקלדת, עכבר, צורבי DVD אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי. הרכבתי את המפרט הבא : אבקש שתביעו את דעתכם אם זה משתלם (מבחינת המחירים), אם החומרה "מנגנת" טוב אחת עם השנייה. תציעו לי אלטרנטיבות של "השילוש הקדוש". גם אין לי קירור - תציעו משהו ... מעבד: INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz - TRAY - ₪1225 לוח אם:ASROCK Z68 PRO 3 - ₪679 זיכרון:CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL8 : CMZ8GX3M2A…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by tal h,

יש לי אופציה לקנות מחשב במחיר רצפה יד שנייה. הבעיה שאני לא מליח למצוא את הדגם שלו. חישפתי באינטרנט לפי תמונה ולא ממש מצאתי. המחשב הוא של INFINITY , מעבד 2000MHZ מדגם T2500 , יש צורב, 80GB הארד דיסק, ו 1GB זיכרון. יש לו מצלמה על המסך על תריס שזז הצידה. נראה חדיש וחזק... איך אני יודע מה הדגם שלו? לא כתוב עליו כלום גם לא מאחורה... תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שניהם בתקציב שלי +-. Vostro http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18296 Inspiron http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18617 שניהם זהים במפרט, פרט לשני פרמטרים: 1. כרטיס מסך: ispiron - Integrated Intel 3000 HD Vostro - Intel Integrated Graphics Media Accelerator HD 2. גודל ומהירות דיסק: 7200RPM, GB500 ל- Vostro 640GB , 5400RPM ל- Inspiron ה- GB לא משנה לי המהירות כן. אני צריך מחשב שיתמוך ב: 1. גרפיקה בסיסית ב PhotoShope לא 3D או עריכת סרטים. 2. הקלטות מוסיקה ביתיות בסיסיות. 3. לא למשחקים כבדים !!! אני מעדיף כרגע את ה - Vostro, אבל אני לא יודע עד כמה משפיעה כרטיס המסך על הצרכים שלי. בבקשה מי שיכול להמליץ לי על אחת מהאופציות אני אשמח. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום אני כמעט 10 שנים עם אותו מחשב (lenovo y50-70 touch ) ואני רוצה להשתדרג מה שחשוב לי במחשב הוא 1.אחריות בבית הלקוח 2.מפרט עדכני 3.הארדיסק גדול 4.כניסת כבל רשת (שיתמוך בסיב) 5.מפרט עדכני שיריץ כל משחק שקיים ומה שיצא בעתיד ואם אפשרי אך לא חובה שיהיה מסך מגע מתכוון לקנות באילת

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים