ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
אז ככה התקציב הוא 4000 ש"ח מדי פעם רואה איזה סרט באיכות גבוהה או משחק באיזה משחק (Warcraft 3 או sims 3, ה- nVIDIA GForce 7600 GS הסתדר איתם כמו שצריך) אבל הוא בעיקר לשימוש משרדי, לא יהיה שום עריכת וידאו במחשב הזה יש לי ציוד היקפי (מסך תומך PCI-EXPRESS) אה, כן, בלי מערכת הפעלה, אני מתכנן להתקין Windows 7 על המחשב מבחינת דיסק קשיח - יש לי WD3200AAKS - ווסטרן דיגיטל, 320 ג'יגה 16 מגה זיכרון cache עם SATA וPATA (אם אני זוכר נכון SATA זה סוג חיבור, אז אני מניח שגם PATA זה סוג חיבור...) לי אישית ה-320 ג'יגה האלה זה יותר ממספיק (גם אחרי הורדה של כמה ג'יגה למערכת הפעלה והקטע שה-320 ג'יגה הוא בפועל פחות בחזקות של 2), אז אם אתם לא חושבים שממש כדאי להחליף דיסק קשיח בגלל שיש א…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים והכבדים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף כמה שיותר גבוה אבל יש תקציב.. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיפות לשקט המחשב מיועד לסלון 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט להנדסת מכונות אופיס, אינטרנט, תוכנות שרטוט Solidworks, חשוב שמהמחשב יחזיק ל 3 -4 שנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצ…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ניתן לחרוג מהתקציב עם סיבות הגיוניות עד אפילו 4000-5000 אבל מומלץ לא יותר מ3500-4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, מן הסתם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000-2000 מומלץ לא יותר מ1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה ברשת (ריבוי טאבים וחלונות), תכנות אתרים, אפליקציות לאנדרואיד ומשחקים לא כבדים מדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). JAVA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. warcraft, פיפא 2012 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, החלטנו החבר'ה בעבודה לקנות אנטנות wifi עם קליטה מוגברת על מנת לקלוט אינטרנט כמו שצריך. כמו כן רצוי להזכיר שהאנטנות עוברות בין מחשבים רבים ולכן אבקש אנטנה עם חיבור usb בלבד. אז לכן אבקש את האנטנה הטובה ביותר עם הקליטה הגבוהה ביותר במחיר של 120 שקל. תודה רבה, ואם הנושא לא מתאים לפורום אז אבקש להעביר, מצטער על אי ההבנה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן חברה צהריים טובים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש של דל. התקציב שלי הוא עד 4000 שקל כולל הרחבת אחריות וכולל הכל.. אני מכיר את דל ממחשבים ישנים יותר שקניתי ואני מאוד מרוצה מהם ובמיוחד מהשירות הטכני שלהם. אני מעוניין במחשב שיהיה נפח הארד גדול - מעל 500 ויציאת HD.. ואם כבר אני קונה אני רוצה i5.. כרגע יש לי התלבטות בין הדגם inspiron-n5110-n2410m לאותו דגם רק עם כרטיס מסך שך אינטל (Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD) זה הבדל של בערך 400 שקל.. אפשר המלצה על המחשב הזה ועל הכרטיס מסך? תודה מראש..! [table][tr][td][/td][td]מפרט טכני[/td][/tr] [tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi5 Processor 2410M 2.3GHz (Max Turbo Frequency 2.9GHz) ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart C…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח חריגה קטנה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, המשחקים שהוא משחק זה- Stalker 2 GTA 6 כשייצא Open world games 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה מועטה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין מגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב. לא 8. האם…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חבר'ה, שבוע טוב לכולנו! הנה מפרט של מחשב שהכנתי ב-7500 ש"ח. ברצוני להזמין אותו כבר היום (יום ראשון), אבל רציתי רק אישור סופי על כל חלקיו (כל הערה/תגובה/רעיון יתקבל בברכה). והרי המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Silver ¤ 399 1 קירור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support ¤ 228 1 ספקי כוח Antec 500W Neo HE (High Efficiency) NEOHE500 ¤ 667 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 361 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 627 1 כרטיסי מסך Sapph…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב פורום יקר =] ברצוני לקנות לאבא שלי מחשב נייד בקרוב ורציתי להתייעץ איתכם בקשר למפרט ! הוא טס כל כמה זמן לחו"ל הוא גולש הרבה באינטרנט רואה סרטים ואני גם רוצה שזה יהיה מחשב לעבודה משרדית הכי פשוטה וקלה(WORD ו EXCEL) אני רוצה שיהיה מסך 15 אינץ חשוב שיראה סולדי ונאה וגם מידי פעם אפשר לחבר את המחשב ל LCD שבסלון עם מערכת קולנוע(אפשרי לחפש כרטיס קול נחמד אבל זה לא קריטי אם אין אז לא משנה) אפשר לחרוג מהתקציב בעוד 500 ש"ח מה אתם אומרים למשל על DELL Studio 1537 עם מעבד T3200 שעולה 3800 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים 8)
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 חריגה קטנה של 100 עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת מכונות וירטואליות ולכן חשוב SSD מעבד חזק וזיכרון של לפחות 16GB. אם ניתן להוסיף כרטיס מסך למשחקים אשמח לשמוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה בינונית. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, הרכבתי מפרט למחשב גיימינג בתקציב של עד 5K ש"ח ללא ציוד היקפי. מה אומרים? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 880 לוחות אם: Asus ROG STRIX B450-F GAMING כמות: 1 - מחיר: ₪ 555 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 326 מארזים: Fractal Design Meshify C Blackout Tempered Glass כמות: 1 - מחיר: ₪ 466 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 376 מאווררים למארזים: Noctua NF-S12B Redux-1200 120MM Fan 1200 RPM כמות:…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כעת מחשב ASUS ZenBook Flip UX360C עלה לי 700 $ בארה"ב מבחינת הנתונים הוא מתאים לי מאוד, אבל הוא עדין כמו פרח, וכל הזמן הוא נשבר לי פיזית, כעת הוא נשבר סופית, ואני צריך לקנות חדש יש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי מחשב, מה מומלץ לי, משהו בסגנון הזה? אני צריך אותו לשימוש ביתי, שיהיה קל, סוללה טובה, ומהיר,
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב בתקציב 7500 ש"ח בלי מסך ובלי ציוד היקפי. השימושים שלי הם גיימינג כבד. כמו שאמרתי בלי קשר לתקציב אני מתכנן לקנות את המסך DELL U2311 כך שאשחק ברזולוציה 1920X1080. אני יודע שרובכם יגידו לי שזה מיותר ברזולציה הנ"ל אבל נראה לי שאלך על מערך כרטיסים אלא אם כן אני אשתכנע שזה מיותר... בפורום כרטיסי מסך פה הרוב המליצו לי על 6950CF ואמרו שהם טובים יותר מ570SLI? למרות שראיתי בחלק מהמבדקים ש570SLI עולה על 6950CF. מה גם שעכשיו לא כל הגרסאות בשוק נפתחות ל6970? מה דעתכם על איזה כרטיס מסך / מערך כרטיסים בכל זאת ללכת? ואיזה מפרט בכלל? ד"א אני מעוניין במארז HAF32 וב8GB זכרון.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לקנות נייד שיהיה תותח, כלומר לא הכי אבל שבעוד 3 שנים אהיה עדיין מרוצה ממנו ביקשתי הצעת מחיר מהספק של מקום העבודה שלי, אני מתכנתת, אמנם את רוב העבודה אני מבצעת עם המחשב שבעבודה שלי, אבל אני רוצה שתהיה לי היכולת להריץ ולקמפל תוכנות כבדות בסביבת אקליפס למשל לאפלקצייה JAVA, מעבר לכך, רוב הפעילות שלי היא בגלישה באינטרנט, אופיס, אימיול.. ממש לא גיימרית. כלומר, את הפרמטרים שקשורים בנושא זה, אפשר להוריד מבחינתי (כמובן הכל באופן יחסי). זו ההצעה שקיבלתי: אה, אני סגורה על T61 ================================ T61 T8300/2G RAM/160 HD 5400RPM /DVD-REC/7C/14.1WXGA/BG/V-B 160-5400 BT FPR דיסק קשיח 160 גיגה במהירות 5400 2 גיגה זיכרון מערכת הפעלה שתותקן בפועל …
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה7000 שקל, ניתן לחרוג עד 3000 ל2 הכיוונים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב אמור לשמש עבור תכנות, צפייה בסרטים וכתיבה בשיעורים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם זה ברמה שלא יציקו לי בכיתה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אחיין שלי בן 14 גיימר בנשמה ואני מחפש לו מחשב חדש עד 5000 שקל, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש קריטי עד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקצץ? (חוץ מבמארז) אני חייב לקצץ ואני רוצה שזה יפגע כמה שפחות בתפקוד של המחשב מישהו יכול לעזור לי? CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1327.91 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 692.87 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 279.85 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 999.88 ] 1 Floppy : Samsung Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 95.58 ] 1 Cases : Thermaltake Highest Xaser III…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב מראה סימני זיקנה. אני לגמרי לא בעניינים, האם ניתן להשתמש בחלק מהרכיבים או שעדיף לקנות חדש? נרכש בזמנו מ FOXPC וזה המפרט. תודה שם המוצר FoxPc Gamer X84 HD4850 מעבד דגם: Intel C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Alpine 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : GIGABYTE P43DS3L ציפסט: P43 זכרון יצרן + דגם: GEIL GX22GB6400UDC דיסק קשיח יצרן + דגם: SAMSUNG 640GB 16MB 7200RPM מהירות +נפח: 640GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer דיסק קשיח 2 כרטיס מסך יצרן + דגם: Connect3D HD4850 512 AC Cooling זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: CoolerMaser CM690 ספק כח יצרן + דגם: SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 התקנה ושרות…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים לא כזה משנה, סרטים, פוטושופ CS6, ויזואל סטודיו ועוד תוכנות דומות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי שהסטנדרט זה 15 אינצ' אז לא פחות מזה * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD אבל אם צריך להתסדר עם HD אז סבבה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה נוח לשימוש * משקל רצוי? משקל ממוצע למחשב נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA/HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD אבל יש אופציה לSDD זול אז טוב * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זאת כבר ההודעה השלישית שלי, אז אני מבקש מהמנהלים לא לסגור, הנה לכם, כתבתי ת'מחיר בכותרת !! אז ככה, הזמנתי אתמול מחשב מ KSP וונראה כי דרושים תיקונים, ויש לי אפשרות לתיקונים מחר על הבוקר, להלן המפטר שהוזמן: מעבדי ?AMD? Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות? DDR II 667 512MB Kingston X2 כרטיסי מסך? Powercolor X1600 Pro 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים? Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD LG 16x 40x White צורבים? DVD Recorders Philips DVD±RW x16 LightScribe שונות 12cm Case Fan מארזים? HEC Compucase CI-6…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (אבל לא חובה). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500-אין חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גימינג כבד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, BF3, COD-Ghost, Crysis3 וכל שאר המשחקים החזקים שיש (שיחזיק הרבה זמן גם למשחקים חדשים !!). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980*1020 24אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כולם, מילאתי את הטופס (למטה) אבל דגש אחד: בטווח הזמן הקצר המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית-בייתית, וקצת פיתוח. בעתיד, אם אחליט להכנס לזה, ארצה לאמן רשתות ניורונים ולעשות דברים יותר כבדים (שדורשים בעיקר gpu וזיכרון) לכן בטווח הקצר חשבתי לקנות מעבד טוב ואת הזיכרון בסטיק בודד, בלי כרטיס מסך ייעודי וגם אין צורך בהארדיסק גדול. בעתיד אוכל להוסיף עוד זיכרון, כ. מסך, הארדיסק וכו'.. האם לדעתכם זה רעיון טוב? 1. כ-3500₪, חשוב יחס עלות\ביצועים, אשמח לחסוך ואפשר לחרוג קצת. 2. שימוש משרדי + מחקר ופיתוח תוכנה (visual studio, matlab, vmware...) לרמת התחביב. לא מיועד לגיימינג. 3-4. אין צורך בציוד היקפי, בכונן דיסקים 5. שקט לא …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף מספר חלקים (חדשים כמובן) למחשב נייד. 1 עוד 256 מגה זכרון 2. כרטיס רש אלחוטי (בנוסף לרגיל) 3. כונן 1.44 מישהו יודע כמה עולה כל חלק כזה למחשב נייד של HP ? (דגם 4523 אם זה משנה...) והאם הוספת של הרכיבים אמורה לפגוע באחריות ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-