עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eranratzon,

מה אתם יודעים על המעבד הזה? מניידים בגודל 13.3 יש מעבדים אחרים? אני מכיר 6100 , 6200 , 4500 וכמובן i3 i5 i7 למה מקביל ה SU410 ? תודה ערן

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Ariel234156,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ניתן לחרוג עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב פנים לפרנסה שימוש בעיקר בתוכנת autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by MsP,

בחודש חודשיים הקרובים? אני מדבר על הארץ... כי אין סיכוי שאני קונה מיני מחשב נייד במחיר הזה והוא עוד מגיע עם סוללה 3 תאים :\ אז מה דעתכם? יש למה לחכות?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by naki,

האם אפשר להוסיף ssd על כל לפטופ? אני רוצה לקנות מחשב של Asus מסדרה n או את הg 501 ולהוסיף את הכונן.. זה פוגע באחריות? תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. בוקר טוב לכולם ידידה שלי מתחילה ללמוד עוד שניה והיא צריכה נייד - חשוב שיהיה טוב התקציב הוא 2500 ש"ח +- אפשר לחרוג קצת, אשמח לשמוע לעזרתכם . תודה

6. טוב אני שוקל לשדרג את עצמי במעט מה-אסוס G51VX RX 05 שלי אבל היות ומדובר בלפטופ גיימינג שאין בארץ בכלל יש לי קצת בעיה בתמחור שלו אשמח לשמוע כמה הוא שווה הוא בן שנה וחצי במצב בצויין Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P7350, 2000 MHz 7) Motherboard Chipset Intel Cantiga PM45 System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 260M (1024 MB) Multimedia: Audio Adapter Realtek ALC663 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3] Storage: Disk Drive ST9320421AS (320 GB, 7200 RPM, SATA-II) Optical Drive H…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום לכולם אשמח לקבל את עצתכם ועזרתכם ברכישת מחשב נייד. אני סטודנט שנה ג' להנדסת בניין, כלומר צריך להריץ תוכנות כמו אוטוקאד רביט ומטלאב. דברים שחשובים לי: מעבד: לא קריטי i5\i7 זיכרון 8 GB HDD: בכיוון של 256 GB SSD, אבל אם תייעצו לי על משהו היברידי יכול להיות שגם זורם. 14", אם אין ברירה אז 13.3 גם בסדר. אני נורא מתרשם מהמחשבים של לנובו בגדול לא מצאתי משהו שעונה על כל הדרישות שלי אבל עד כה. עוד מחשב שנורא הרשים אותי זה הטושיבה הזה: http://yyydeals.co.il/items/280155-Toshiba-U845W-S415 ובגלל שחברה שלי עובדת באינטל אני יכול לקנות אותו בהנחה של 1000 ש"ח, אבל החיסרון הגדול הוא שיש לו ווינדוז 7, כך שהייתי רוצה את דעתכם גם על זה... תודה מראש דניאל

8. Started by Sunny Jim,

לצערי לא קניתי בסוף את הDELL 6400 ATI(ואולי בסוף לשמחתי ) בגלל חוסר זמינות במלאי ועליית מחירים פתאומית, אז הלכתי על אופציה הרבה יותר זולה ואולי יותר משתלמת בדמות הHP PAVILION 5269, שלמרות מפרט אולי קצת חלש יותר(שום דבר משמעותי), עיצוב יותר יפה, הרבה יותר חיבורים ושלט רחוק מדהים! עוד לא הספקתי לבלות איתו יותר מדי, אבל אני יכול להגיד שהמסך הקריסטלי פשוט מדהים(בעצם אני בפעם הראשונה רואה אחד בפעולה), ואין ספק שהוא הרבה יותר טוב ממסך רגיל. זוית הצפיה הפתיעה אותי, היא מאד מאד רחבה! והשלט רחוק אין לי מילים...

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  9. AMD ATHLON XP 1800 PLUS (RETAIL). EPOX 8K9A2+ (AGPX8, SATA, DDR400). 512MB DDR333 SAMSUNG ORGINAL. WD 80GB 7200 ATA100 8MB CACHE. GIGABYTE REDEON 9700PRO 128MB. BENQ X52 CD-ROM TEAC 1.44 FLOPPY DRIVE. TSUNAMI VIRGO + SUPER POWER 500W PSU. ThermelRIGHT AX7. (RETAIL) SYSTEM ASSEMBLY. אח שלי רוצה קודם כל להשקיע בחומרה הכי טוב שאפשר, אני יודע שאפשר יותר אבל מי צריך? יש לו כבר מסך טוב LG 795+, הוא אמר שאת המעבד הוא ישדרג פעם בשנה (ואת הלוח אם יהיה צריך). אני צריך לדעת איך המפרט, ואם אפשר תנו לי מפרט טוב כולל ציוד הקפי, שיתן עדיין ביצועים טובים במשחקים. תודה מראש.

10. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 במידה ומשתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים והפעלה של הרבה תוכנות שדורשות RAM וCPU גבווה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V ובסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 וטלויזיה 42 אולי בהמשך שידרג את המסך ל4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by chelsky26,

* מטרות המחשב: בעיקר אני קונה את המחשב לאישתי ללימודים, היא הולכת ללמוד טכנות מחשבים, מחשב יותר מדי חזק היא לא צריכה,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(מאוד חשוב, כמובן HD) * גודל מסך 15.6 * יציאות חשובות HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * העדפה לדל, אבל הם קצת יקרים, האם יש הבדל משמעותי נגיד בין אסוס\לנובו ודל באותו מפרט?? אני צריך מחשב נייד עד 3000 שקל, אם אפשר ורצוי שגם בפחות אבל 3000 זה קו אדום. תודה.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  12. זה מה שיש לי היום: CPU: Pentium II 333mhz@416mhz Motherboard: ASUS P2B i440BX Memory: 2x64MB + 1x128MB SDRAM Video adapter: Riva TNT 16MB Hard disk: Maxtor D740X 40GB CD-ROM: ASUS x52 Audio adapter: Sound Blaster Live! value Network adapter: Realtek 8139a אני רוצה לשדרג את המחשב כי הוא קצת זוחל ב-win2000 / לינוקס עם KDE מה עדיף במקרה שלי? לנסות להשיג מעבד+לוח אם+זכרונות - יד שנייה, או שאולי אפשר חדש בתקציב הזה? לאיזה מעבד מומלץ לשדרג לעבודה משרדית ואינטרנט (לא יותר מזה) ? תודה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום, אני אשמח לשמוע המלצות למחשב נייד עם ביצועים גבוהים. המחשב ישמש לפיתוח אלגוריתמים לעיבוד תמונה ווידאו שמיועדים לעבודה על CPU ו-GPU (חובה כרטיס מסך Nvidia) המחשב ישמש כתחנת עבודה נוספת לפיתוח Deep Learning (אימון רשתות יתבצע על מחשב שולחני אחר). אשמח להמלצות, להלן תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-8000 ש"ח, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אלגוריתמים, פיתוח Deep Learning 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by rotman,

שלום , פתחתי לראשונה את המחשב שלי עכשיו (מתוך סקרנות) וגיליתי סלוט של כרטיס SIM ליד 2 כרטיסי הזכרון במחשב.. מישהו יודע אם זה שמיש? שמתי בפנים כרטיס SIM ו win VISTA לא זיהה שום דבר חדש... אם יש לי במקרה מודם סלולארי במחשב זה יכול להיות נפלא! מישהו מכיר? יכול לעזור?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  15. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2K אפשר לחרוג ב500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. לא צריך אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. כולל צפיה בהרצאות, תכנות JAVA. צפיה בסרטים יהיה נחמד. תודה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1485 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 695 1 מארזים NZXT Lexa Aluminum No PSU ¤ 653 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 127 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 625 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 ¤ 232 2 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 2 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1575 1 כונני דיסקטים alps Floppy 1.44 Floppy ¤ 36 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 2 מקלדות LOGITECH Cordl…

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום חברים, חבר טוב מחפש מחשב נייד בתקציב שנע בין 3 ל-6 אלף לאחר שהמחשב הנייד שבק לו חיים בתקופת מבחנים קריטית.. מבחינת דרישות לנייד,הוא מעוניין בתנאים הבאים: 1.גודל מסך- לאחר שעשה את הטעות ורכש מחשב נייד עם מסך 17' הוא מעוניין במסך 13.3' או באיזור הזה. 2.משקל- The less the better,המחשב הוא כלי הלימוד הכמעט בלעדי שלו ולכן נושא הניידות והמשקל קריטי עבורו. 3.SSD- אני לא יודע אם אפשר למצוא משהו בממשק PCI-E בטווח מחירים הזה,אבל תמיד תהיה העדפה לנפח על פני ביצועים בקטגוריה הזו,אני צודק? 4.מבחינת ביצועים,אין צורך במשהו יותר מדי מפוצץ.,בעיקר אני מניח יש צורך בכמות מספקת של RAM בשביל טאבים בכרום,מספר תוכנות ברקע,etc..גיימינג אין שום צורך. …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  19. שלום, לפני חודש ביקשתי מפרט כרשום בכותרת. להלן מפרט שהורכב על-סמך מה שהוצע בדיון המקורי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1011 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪518 מארז: Gigabyte LUXO X140 Black MidiTower ATX 1x 120 MM FAN TOOLESS + 500W Seasonic ECO כמות: 1 - מחיר: ₪479 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪485 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by XTZ-Mike,

שלום, אני אתחיל בזה שאם זה לא המקום לשאול אז אני מתנצל מראש ומבקש שיעבירו את הנושא למקום המתאים. יש ברשותי מחשב נייד מסוג HP דגם G3051EA (בן שנתיים) עם 1 ג'יגה זיכרון 533MHZ. אני מעוניין להחליף את הזיכרון (הוא מגיע בשני סטיקים של 512MB) ולשדרג ל2 או 4 ג'יגה. הבעיה שלי היא שלפי HP הלוח אם (945GM Express chipset) תומך בזיכרונות עד 667MHz ובנפח של עד 2Gb ,לעומת זאת בתוכנה אוורסט , רשום תחת טאב הצ'יפסט רשום שהלוח תומך עד 4 ג'יגה ובאיזשהו פורום שקראתי רשום שהוא תומך עד 4 ג'יגה רק ששמים זכרונות במהירות 533MHz. עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. מה באמת נסגר עם הלוח הזה? כמה זיכרון אני יכול לשים בו? 2 או 4 ג'יגה? 2. מה עדיף , 2 ג'יגה במהירות 667MHz או 4 ג'יגה במהירות 533MHz? חשוב לי ל…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  21. יש אופצייה לרכוש את המחשב בקנדה בזמן הקרוב מאוד. אם קנדה, אז 1000$ בערך. * מטרות המחשב? פיתוח, אינטרנט, סרטים, פוטושופ, לימודים. * גודל המסך? 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? עדיף FHD לפחות. חשוב הצבעים. * משקל רצוי? משקל לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף יותר מ 4 שעות של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך חיצוני דיגיטאלי. USB3, ומאוד עדיף rj45. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD, אפשר להסתדר עם 128G אבל עדיף יותר. * כונן אופטי? בזבוז מקום, עדיף שלא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?אם יש במחיר סביר זה יתרון משמעותי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא יזיק אבל חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום אני רוצה לקנות מחשב , יש לי מקסימום 5 וחצי אלף שקל , אם אפשר רצוי 5... אממ .. הכנתי מפרט פחות או יותר אבל אני לא יודע אם הוא טוב .. מתאים , ואם הוא שווה במחיר הזה.. אני רוצה מחשב שיהיה חזק למשחקים הכי טובים שיש... אני קצת מתכנת ...אני מתעסק בגרפיקה טיפה , ושומע הרבה מוזיקה במחשב , וכל השטויות הקטנות זה העיקר.. אני יביא את המפרט שהכנתי ואם אתם יכולים תשנו לי אותו לדברים הכי טובים ולרשום ליד כל דבר איזה חלק הוא , כי אני לא ממש מבין בזה , בנוסף אם אפשר תביאו לי גם דגם של מארז ותגידו לי איפה אפשר לרכוש אותו ... זה לא כולל מסך , מדפסת , מקלדת , עכבר ...אבל כולל צורב..אוקיי הנה : לוח אם - intel D975 xBx(bad axe) s775 DDRII 667 2xpci מעבד - core2duo e6400 1066mhz s77…

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by DoBayad,

היי, זקוק להמלצות למחשבים ניידים יחסית חזקים לצורכי גיימינג וקצת עבודה. כיום אני פשוט משחק על המיטה כי אין לי מקום לשולחן בחדר, גם נוח לי ככה. יש לי כרגע Lenovo y50-70 ואני קצת פחות מרוצה ממנו, הוא כבר לא מריץ משחקים כמו פעם והבעיה הכי נוראית שלו זה החום הבלתי נסבל שמשוקף למקלדת ככה שאחרי פחות משעה של משחק אני צריך כל כמה דקות להוריד את היד שלי מwasd לצד ולנער אותה כדי שתפסיק להרדם לי ושאני אוכל לשלוט באצבעות שלי בצורה נורמאלית - קיצר נוראי חחח אז: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין לי ממש הגבלה כל עוד זה שווה את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא בטוח כמה אפשר בכלל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי …

24. Started by oribe,

התקציב שלי הוא עד 5 אלף והשימושים הם מוזיקה, אינטרנט ,משחקים ( לא מאוד כבדים) וסרטים. המחשבים שאני מתלבט ביניהם הם hp pavilion dv6 1299, hp pavilion dv6 1260, toshiba l500 13t המפרט של הטושיבה: מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz, 800MHz מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit / 64-bit מסך: ´´15.6 Toshiba TruBrite HD display רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI HD 4570 512MB dedicated כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11B/G/Draft-N), Bluetooth 2.1 מידות: W x L x H : 383mm x 259mm x 35.5mm (front) / 39.3mm (rear) משקל: 2.72Kg חיבורים ויציאות: DC-in יציאה למסך חיצוני חיבור רשת RJ-45 כני…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים