עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sgsg,

אני לפני קניית מחשב של לנובו וראיתי שלמרות שהאחריות על כל המחשבים היא של המעבדה הרשמית, באתרים שונים ההצעות מעט שונות. האם ניתן לרכוש את שירות השליחים (שירות בבית הלקוח) לאחר קניית המחשב ? האם ניתן להרחיב את האחריות במהלך השנה הראשונה גם אחרי הקניה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם, אני בונה מפרט לחבר. רציתי להראות לכם מה בניתי בכדי שתקבלו חוות דעת על מה שהוא רוצה בערך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים אחרונים אשר דורשים את המערכת החזקה ביותר לתקציב הנ"ל. * לאיל…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Kak,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב הש…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היי, אני מעוניינת לקנות נייד שיהיה תותח, כלומר לא הכי אבל שבעוד 3 שנים אהיה עדיין מרוצה ממנו ביקשתי הצעת מחיר מהספק של מקום העבודה שלי, אני מתכנתת, אמנם את רוב העבודה אני מבצעת עם המחשב שבעבודה שלי, אבל אני רוצה שתהיה לי היכולת להריץ ולקמפל תוכנות כבדות בסביבת אקליפס למשל לאפלקצייה JAVA, מעבר לכך, רוב הפעילות שלי היא בגלישה באינטרנט, אופיס, אימיול.. ממש לא גיימרית. כלומר, את הפרמטרים שקשורים בנושא זה, אפשר להוריד מבחינתי (כמובן הכל באופן יחסי). זו ההצעה שקיבלתי: אה, אני סגורה על T61 ================================ T61 T8300/2G RAM/160 HD 5400RPM /DVD-REC/7C/14.1WXGA/BG/V-B 160-5400 BT FPR דיסק קשיח 160 גיגה במהירות 5400 2 גיגה זיכרון מערכת הפעלה שתותקן בפועל …

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום חברים, לשנת הלימודים הבאה בא לי להחליף את הלפוטופ המזדקן שמשרת אותי. אחרי שעשיתי לעצמי קצת סדר בראש, ואחרי שיצא לי לעבוד עם ה-MSI Wind של חבר, החלטתי ש-Netbook יתאים לי מאוד. הוא נייד מאוד, מחזיק יפה על סוללה, ומתאים לדרישות שלי שהן אינטרנט, מסמכים, ומדיי פעם משחקי רשת קלים עם השותפים. בזמן שאני נמצא בדירה אני אחבר אותו למסך 22", וכשאני בדרך, 9-10" יספקו אותי לגמרי. עכשיו נשאלת השאלה איזה דגם לקנות. בעיקרון אין לי דרישות מיוחדות. ראיתי שחלקם כוללים מסך מגע. זה בהחלט נחמד, אבל אני לא רואה למה שאני אצטרך את זה מעבר לפוזה. מה ההבדלים בין הדגמים השונים? אילו דגמים נחשבים מומלצים יותר? כיוון שבשלושת החודשים הקרובים אין לי צורך במחשב חדש, אני ארכוש את המחשב רק בסביבות אוקט…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5K חריגה אפשרית במידת הצורך עד 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב4K , אוקולוס ריפט עם סימולטורי נהיגה וטיסה (Xplane DCS Asseto Corsa). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכוננים קשיחים, אין צורך בכרטיס מסך (יש 1070TI שישודרג כשיצא הדור החדש של הכרטיסים) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בתכנון OC למעבד (אחרי 3 שנים עם כרטיסי R9 למינהם אשמח שהמחשב לא יתחמם בכלל…

7. שלום, איזה מאפיינים יש לבדוק ברכישת מחשב נייד בארצות הברית לשימוש בישראל? למשל, האם יתכן שסוג/תדר ה-wifi עלול להיות שונה? אם כן, איזה סוג/תדר יש לבחור כדי שיתאים להפעלה בישראל?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. Started by amit20038,

שלום לכולכם ותודה מראש על העזרה, מעריך מאוד להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 שקלים חדשים – 4500 שקלים חדשים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. – GTA V, Far Cry 4 וכל השאר באותו סדר גודל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' – 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום שלום זה הוא מפרט למשחקים כבדים בהגדרות גרפיות גבוהות, תכני HD, שימוש משרדי אני משקיע בו בשביל שהמחשב יסחוב לי עוד שנים רבות התקציב 10K יש אפשרות לחרגיה יקנה מאייבורי מחשבים מכיוון שאני עובד שם האם יש חלקים שהייתם מציעים לי להחליף ולשפר? אין לי צורך בשום ציוד היקפי כמו מסך ואין צורך בדיסק קשיח חוץ מהSSD אין לי כוונות לעשות לו OC תודה! 1,690.00- מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 1,400.00- לוח S2011 P9X79 X79 ASUS 945.00- מארז ARMOR REVO BLACK THERMALTAKE 890.00- דיסק CORSAIR FORCE3 2.5" SATA3 180GB SSD 690.00- ספק כח A.PFC NAXN 82+ MODULAR 750W ENERMAX 840.00- X2 זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ 80.00- צורב SATA LG DVDX24 DL ש…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. השקתו של ה-MacBook המחודש והמתקדם גוררת שלל תגובות מזלזלות, הומוריסטיות ולוחמניות מצד המתחרות המרכזיות של אפל בשוק האולטרבוקים. מלחמת ה-Mac וה-PC מתחדשת? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%aa-%d7%9e%d7%a6%d7%97%d7%95%d7%a7-%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94-pc-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%91%d7%95/

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. זה המחשב שקניתי בעזרתכם אחרי תהיות וטעויות רבות : Compucase super Midi Tower CI 6A19 + מאוורר 120 מ"מ נוסף HEC 300w NF7-SL AMD 2500 BARTON ThermalTake Volcano 12 GeIL Value PC3200 400MHz DDR 512mb (עם לוח קירור) SHPPHIRE ATI 9200SE 128mb NEC DVDRW 2510A Maxtor 160GB ata133 8mb --- --- --- --- --- --- --- --- --- Edimax BR-6104K Genius SW 5.1Value 1200w p.m.p.o תודה רבה על העצות! HWZone - אתם רמה !

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. AMD ATHLON XP 2800 2.08GHz 333MHz L2-512K Barton - 660 ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD DualDDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 - 410 MICRON 512 PC 3200 *2 - 1300 ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail - 1496 Antec SLK3700AMB Metallic Bronze Super Mid Tower 350W SmartPower ATX12V power supply - 544 איך לדעתכם המחשב הזה? יחזיק לי לפחות שנתיים? החשש העיקרי שלי זה הכרטיס מסך , כבר יצאו כרטיסי הדור הבא ואני מפחד שאורך החיים של ה9800 פרו יהיה קצר מידי , לדעתכם כדאי לי כבר לקנות את הX800PRO? הבנתי שאין הבדל גדול בביצועים בינו לבין ה9800 פרו בדום 3 , ודום 3 זה הסיבה העיקרית שאני צריך מחשב חדש , בנוסף אני רוצה לשחק כמובן גם בהאלף לייף 2 , FEAR ועוד...

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by snoopkin,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. גלישה,הורדות ובעיקר - משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 22 אינצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי אסטרטגיה בזמן אמת/ספורט/תפקידים/ירייה בגוף ראשון החדשים ביותר או שעומדים לצאת. לא…

14. ההורים שלי אמרו לי שאין להם כוח להתעסק עוד שנה ומשהו עם המחשב בשביל שידרוג(ידעתי אותם בקשר לכרטיס מסך)בכל מקרה הייתי רוצה שתבנו לי פה מפרט בשווי 12 אלף שקל כולל מסך טוב 19 אינץ'...תודה לעוזרים!

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. 1. מה התקציב המרבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3200 שח אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי + משחקים בינוניים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך במסך ובציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש צורך במפרט מלא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב . 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבת …

16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עד הסוף לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משרדי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).PHOTOSHOP EXCEL תדיר :3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?כונן דיסקטים לא,צורב כן 5. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by lompy,

מעבד פנטיום Intel PentiumConroe Core 2 Duo E6300 1.86G 2MB LGA 775 64Bit 1019 שקל לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 PCI-e 855.40 שקל כרטיס מסך Geforce 7600GS 256 Mb Retail 562.88 שקל דיסק קשיח Western Digital 250GB WD2500KS SATA II 7200 RPM 16MB 421.05 שקל זכרון Geil 1Gb Dual Channel Kit DDR2 800 684.49 שקל סה"כ :3,543.20 כולל מע"מ:4,092.39 לא צריך צורב וציוד הקפי צריך המלצה למארז מ http://www.goldtop.co.il בלבד מיועד לתיכנות וOC לא למשחקים אשמח לשמוע הצעות לשיפור וגם מפרטים מחניות אחרות

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. * מטרות המחשב? מחשב חזק שיחזיק תוכנות כבדות, שיהיה מהיר. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. אלא אם תמליצו על משהו מיוחד * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1TB מהדור השני(הכונן המכני+SSD CACHE) עדיפות לכונן SSD. *זיכרון RAM? מינימום 8gb עדיפות ל 16gb. *תקציב? בערך 5000 שקל.. אני קונה את המחשב באילת * כונן אופטי? ' לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?מה שיותר טוב וכמה שיותר. * האם בתקציב צריך להיכ…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אז ככה הדרישות שלי מהמחשב הם שיהיה בשקט בצורה נורמאלית-ז"א לא סופר שקט אבל גם לא רועש תמיכה בתקנים עתידיים כגון USB 3.0 ו-SATA 6Gb/s. לא מתוכנן OC ואני מעדיף שהרכבת המחשב תעשה בחנות ושהיה אפשר לישלוח את המחשב לבית כונן 1 טרה כרגע יש לי מסך SyncMaster 2253sw- ושיחזיק לכמה שנים טובות במפרטים שביקשתי שימו גם רמקולים כי שלי מתחילים לעשות בעיות תודה ויום טוב

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ranrubin1,

היי , אני רוצה לקנות את מחשב נייד של DELL XPS 15 מאיפה אני יכול להשיג את המחשב הזה ?http://www.dell.com/en-us/shop/productdetails/xps-15-9560-laptop/dncwxb1607s?ref=275_image&selectionState=eyJGUHJpY2UiOjExOTkuOTksIk9DIjoiZG5jd3hiMTYwN3MiLCJRdHkiOjEsIk1vZHMiOlt7IklkIjo1NzIsIk9wdHMiOlt7IklkIjoiRkcwMDA3In1dfV19גם הזמנה מחול שיוצאת משתלמת תקפה . תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. איך אני מפרמט מחשב נייד אני יודע שאמור להיות גיבוי לכל הדרייברים ווינדוס בכונן סמוי המחשב הוא acer aspire 6930 בלפטופים אחרים ראיתי שיש כפתור שמכניס אותך לשיחזור כלשהו שאפשר לפרמט איתו פה אני לא מוצא כלום שמכווין אותי לפירמוט תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי אני מעוניין לקנות מחשב חדש תקציב עד 2,200 שקל , המטרה העיקרית לצורך לימודים (תוכנות Office) וגלישה באינטרנט בלבד. ראיתי מספר מחשבים של Levono,Asus,HP מוצעים בחנויות של KSP ו Ivory אבל אני זקוק ליעוץ כי לא יודע את הפרטים הקטנים שיכולים לעשות לי הבדל. אציין שחשוב לי שהמחשב יהיה בטווח של 13-14 אינטש , ושהמשקל יהיה יחסית קל (עד 1.75 קילו) תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם, פרסמתי דיון דומה בפורום נייחים מכיוון שאני מעוניין להשוות. מפאת התקציב ניידים ביד 2 בהחלט באים בחשבון. אשמח לדעת מה לחפש. הנה השאלון: * מטרות המחשב? לימודי ניהול רשת. הרצה של מכונות וירטואליות (עד 3). עבודה עם: AD, VMWARE,VirtualBox * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-15 רצוי מאט. יחובר למסך חיצוני. (24״) * רזולוציית המסך?FHD * משקל רצוי? כמובן שקל יותר, טוב יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ככל שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מינימום 256gb * כונן אופטי? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : עבודה אופטימלית בוירטואליזציה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Mics,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחק רשת - בתדירות גבוהה. משחקים רגילים באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AION, כל קוטר או משחק חדש שיוצא (בשנה~שנתיים הקרובות) - צריך סמך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? בAION מקסימליות, שאר המשחקים בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? צריך מסך חדש. 4. אפשר לדלג על DVD 5. עד כ…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by omerbar,

אני בעיקר מתכנן לשחק league of legends וcs:go ולראות סרטים וסדרות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שהוא יהיה עם ssd מצידי רק למערכת הפעלה בשביל המהירות. אין בעיה של קניה מחנות כזאת או אחרת יש אפשרות גם לקנות מחו"ל אבל שיהיה אחריות יצרן ככה שאם משהו משתבש עדיין יש אפשרות לשלוח לתיקון. ציוד היקפי יש לי כבר, כנ"ל הארד דיסק חיצוני. המשקל לא רלוונטי הגודל מסך רזולוציה לא רלוונטים אבל עדיף 1080p שלפחות הסדרות והסרטים יראו נורמלים. אני קונה אותו בזמן הקרוב ויש אפשרות גם להגדיל מעט את התקציב כאילו אם יש אופציה טובה יותר ב550$ או ב2100₪ אז אין בעיה להביא אותה לכאן אבל לא לחרוג בצורה רצינית בכל זאת משכורת של חייל....

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.