עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עדיפות לDELL לפחות 8 ג'יגה RAM

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Dror Arasheven,

ברצוני לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לקנות את המפרט שרשום פה באתר https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=95909 השמח למפרט יותר טוב ..... 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. mass effect וורקפט וסטארקרפט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by innab,

היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד. אני מתלבטת בין TUSHIBA SATELLITE L50-C לבין DELL INSPIRON 5559 I56200. אני צריכה מחשב 15", לצורך גלישה + OFFICE

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  4. חיפשתי באינטרנט מחשב קומפלט כי לא באלי להתחיל להרכיב מחשב אפילו שזה יותר זול אבל בכל זאת אני רוצה להתייעץ מסכימים איתי ש final Fantasy XV זה המשחק עם הגרפיקה הכי גבוהה להיום ? עכשיו מצאתי מחשב ב 5000 שקל מפרט: מעבד:intel i7-6700k 4GHZ QUADE CORE 8MB Cache לוח אם:Asus Z170-p Sata A3 6gb דיסק אסאסדי: kingstone UV400 120GB זיכרון ראם : Kingston 2x8GB DDR4 2133MHZ קירור נוזלי:Corsair Hydro H55 כרטיס מסך: GTX 960 4GB DDR5 דיסק קשיח: Westren Digital Caviar Blue 1TB Sata 2/Sata 3 7200RPM 64mb ספק כוח: Active PFC Crosair 450W VS450 מארז: CoolerMaster 350k עכשיו אשמח ליעוץ לדעתי זה אחלה מחשב לשנים הקרובות ובואו נדבר דוגרי לא…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by asaf556,

1. מה התקציב המקסימאלי?4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בטלפילד דה דיויזן היטמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).טלויזיה 32 אינץ fhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  6. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מחשב ביתי, עם שימושים משרדיים ועבודת תכנות, במחשב יהיה גם תוכנת שרת משיה (PLEX) לשימוש של שאר בני המשפחה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PLEX - תדיר , WAMP -תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 23 DELL, רזולוציה 1920X1080 -לאי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מעבד i7 6700K קירור Noctua NH-U12P SE2 לוח אם Gigabyte Z170X זכרונות Kingston Fury Black 8GBx2 2400MHz CL15 כרטיס מסך Gigabyte GTX1080 G1 Gaming 8GB כונן קשיח WD 2TB Red (SATA III) Samsung 250GB SSD EVO 850 ספק כוח FSP Hyper 700W מארז NZXT H440 כונן דיסקים אופטי חיצוני רגיל כזה, LG Lite-On x8 (אין במארז מקום לאחד פנימי משום מה) סך הכל 9000ש"ח עגול, בהנחת מזומן 8730. מה אומרים, האם הרכיבים הם ברמה הטובה ביותר בקטגוריות המחיר שלהם? האם הייתם משנים משהו במפרט?

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, סרטים HD, עריכת גרפיקה חובבנית, אולי בעתיד משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Android Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin creed, Prototype, Bioshock -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" ויש מסך טלויזיה לסרטים 39" -לאילו הגדרות גר…

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משרדי, ניתוחים סטטיסטיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר יוצא דופן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל הסוגים, אבל צריך שיתמודד מעולה עם FPSים חדשים ועם משחקי עולם פתוח אינטנסיביים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני עם מסך של 1920X1080, אבל רוצה ל…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב ? גימינג חזק , ישמש גם ללימודי תואר הנדסת תוכנה עוד שנה +- . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Dragon Age Inquisition Dark Souls 3 The Withcer 3 Crysis 3 GTA V וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. מחשב נייד לא צריך מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - 5. עד כמה …

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  11. בשביל לקבל תשובה מהירה ועניינית, הלכתי לפי חוקי הפורום. הערותיי באדום, תודה מראש לכל העוזרים!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך איפה שאפשר, אבל חשוב שתבינו שאם אני כבר קונה מחשב לרציני לגיימינג אני מוכן להשקיע איפה שצריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, נראה לי שמדובר בתקציב די גבוה, לא? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה גרפית (photoshop, 3dmax, maya, unity) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רשום בסעיף הקודם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. Started by eins,

שלום, אשמח לעזרתכם להמלצה למחשב נייד לסטודנטית שמתחילה לימודים התקציב דל יחסית - בסביבות 2000 שקלים אם יש מחשב שהוא שובר שיוויון שעולה קצת יותר נא לפרסם אם אפשרי שמערכת אופיס כבר תהייה מותקנת במחשב אם דבר כזה קיים גודל מסך מינימום 13 אינץ וסוללה כמה שיותר חזקה בתקציב תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי, הגיע הזמן להתחדש במחשב (לאחר כ-8 שנים עם הנוכחי, שכבר לא שמיש במשחקים). 1. מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה (VS, PYCHARM, ANDROID STUDIO וכו'), צפייה מרובה במדיה וגלישה עם טאבים רבים פתוחים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BATTLEFIELD, DOOM, FALLOUT4 GTAV וכל החדשים בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by YANIVB25,

שלום חברים, אודה להמלצתכם/דעתכם בדבר מחשב מסדרה 5000 13 אינטש של דל המצ"ב. http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..161..213..2183..347..466.&list=1&sort=2&glist=0&uin=33201&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לא מצאתי עליו הרבה ברשת הבנתי שזו סדרה חדשה, למעשה הוא היחיד שמצאתי שעונה על כל הדרישות שלי, אם מורידים את אסוס (אחרי שנפלתי עם ה - ZENBOOK UX305 והצלחתי להחזיר אותו לחנות אחרי יום ולבטל העסקה) ואת לנובו שגם להם הבנתי שיש שירות גרוע.... בקיצור, אודה לדעתכם (או שכדאי לחשבו גם על טושיבה קירה 10Zׂ).

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב שיאפשר לי לשחק במשחקים עתירי גרפיקה, כמו Witcher 3, Doom 2016 וכו' עם אפשרויות הגרפיקה הגבוהות ביותר בקצב טוב (60fps לפחות, אם ניתן). בנוסף, אני רוצה שהמחשב יישאר רלוונטי למטרה זו כמה שיותר זמן. יציאת GeForce GTX 1080 נראית כמו הזדמנות טובה להשתדרג. השאלה היא: האם כרטיסי המסך החדשים מבוססי 1080 שייצאו בקרוב מתאימים בכלל למחשב הנוכחי שלי, ואם כן - האם החלפת כרטיס המסך בלבד תיתן לי את התוצאה הנדרשת לעוד זמן מה, עד שאקנה מחשב חדש סביב הכרטיס, או שישנו צוואר בקבוק אחר (CPU?) שלא ניתן להתגבר עליו? מפרט המחשב הנוכחי שלי: Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 1600+- שימושים עיקריים סרטים מעדיף שיתאים גם ל 3d משחקים ממש לא כבדים. מחפש מחשב לא כבד מידי בכל זאת אקח אותו כל יום. מסך 13-14 " ארדיסק מעדיף לפחות 500 מחפש אפילו מוחדש (מעדיף דגם יחסית חדש) תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  17. היי, יצא לי תהתסכל לא מעט על מחשבים ניידים דרך הגרופון, יש שורה שרשום מוחדש מוגדר כעודף מלאי או משהו כזה.. המחיר נמוך כצעט בחצי השאלה אם זה באמת מחשב חדש כמו שהם טוענים שאפילו לא נעשה בו שימוש ובאמת האם שווה לקנות מחשב כזה? תודה לעוזרים,

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by physx,

אני מתכנן לקנות מחשב המיועד למשחקים וסטרימים, תקציב סביב ה7.5K. מעבד i7-6700 וכרטיס מסך gtx1080. כרגע הלוח אם ששמתי במפרט הוא ASUS B150M-A.. הלוח אם בעייתי עם מחשב כזה?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Tomer Yech,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920300 - Intel - i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 95W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1169/1146 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-MORTAR - MSI - Socket LGA1151 CPU support - Intel B150 chipset - 4x DDR4 up to 2133 MHz memory with DDR4 Boost Dual channel - S/PDIF - mATX... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 412/404 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX424C15FBK2-32-PC - HyperX - 32GB (2x16GB) 2400MHz DDR4 - With new PC Only - CL15 DIMM HyperX FURY Black Series - HX424C15…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by P4br3n,

. מה התקציב המקסימאלי? 9,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים והמעודכנים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p או 1080p, תלוי אם זה חורג מהתקציב יותר מדי או לא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  21. אני יודע שלא קל לשדרג חלקים בלפטופ אני מאמין שבעוד שנים בודדות יותר תכנים באינטרנט ישדרו באיכות של HD 8K אז השאלה שלי היא איזה סוג של לפטפופ כדאי לי לקנות שיתאים בעוד שנים בודדות לשידור של סרטים של HD 8K במסך מחשב חיצוני.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. לאחרונה אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ובניתי מפרט שנראה לי מתאים לי לפי התקציב שלי. הנה השאלון הזה שצריך כנראה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים סטרימינג וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אלה המשחקים המקסימליים Fallout 4 ,ark:survival evolved, d…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום חברים, אני מחפש עזרה בהרכבת מפרט למחשב נייח לשימוש משרדי אינטנסיבי ע"פ הפירוט מטה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לעבודה משרדית מרובת חלונות - כל הזמן עשרות חלונות פתוחים במקביל - זהו אופי העבודה - אני מדבר על לשוניות בדפדפן, כל תוכנות אופיס כולל אקסס, וורד, פאוורפוינט, אאוטלוק, אקסל - כולן במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צריך להיות מסוגל לפתוח קבצי tif ו- PDF גד…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? גג 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי קצה גבול עליון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ילד בן 12.5, עריכת וידאו קצת, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיינקראפט, CSGO ועוד כל מיני משחקים. כולל הזרמת משחקים מהXBOX. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 23 אינץ ומסך טלוויזיה -לאילו הגדרות גרפי…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by yarinyc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל (גמיש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, עבודה משרדית בעיקר ומעט עריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר למשחקי מחשב ( LOL, Overwatch, Battlefield 4 etc.) מעט עריכת ווידאו עם AVID ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין LOL, Overwatch, Battlefield 4 etc וכל משחק חדש שיוצא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים