ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
שלום רב חברים, קיבלתי מתנת יומולדת מחבר את המעבד הבא: intel core i9 12900k(30m cache up to 5.2 ghz) fc-lga16a. עכשיו המחשב הישן שלי שהמפרט שלו יצורף בתגובה הבאה, עושה לי קצת בעיות והוא בטיפול. אז מה אני רוצה ממכם? אני לא גיימר, וקשה לי להאמין שאשחק במשחקים בזמן הקרוב, אז מה כן? מצפה ללמוד תכנות, סרטים ועבודות שגרתיות. עכשיו התקציב הוא בערך כ4000 ש״ח (אקנה מאילת) לא כולל מסך. יש בי תחושה שמעדיפה ddr 5 בram.. אבל חוץ מזה אשמח נורא לשמוע על תפריט שתציעו. אני יודע שיש פה קצת משהו מוזר לאור המעבד הכי חזק בשוק האינטל.. אבל מה לעשות שאותו קיבלתי...
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
בוקר טוב וכייף לי להרשם להאתר הזה כי קבלתי המון כתבות שעזרו לי מאד אז ככה אחרי שנה של חושבים החלטתי למכור תמחשב שלי לאבא שלי ולקנות מחשב יעודי עבור לימודים יש לציין שאני לומד אבטחת מידע ומריץ המון מכונות וירטואלת באותו זמן ולכן בחרתי חומרה רצינית אז ככה בניתי מפרט כלשהו ואני צריך אישור לקנות ...לפני זה כמה שאלות 1 - איזה גירסת ויסטה צריך להתקין על מנת להריץ 4 גיגה 2 - האם 2 דיסק קשיח בגודל ומטמון שונה מפריע לעבודה ? 3 - הספק שבחרתי מספיק למחשב הזה? 4 - בעתיד הספק יעבוד טוב עם כרטיס גרפי חזק או שצריך גם להחליף אותו? 5 - בלוח אם שלי יש 2 גירסאות דומות שהפרש שלהם 40 שקל ולא הצלחתי להבין מה שונה זהו מחכה....אני לא קונה את שאני שומע תגובות ( הכרטיס אשראי נמצא ליד המחשב ) מעבד…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש את סבתא שלי לנושאים כמו אינטרנט ומשחקי קלפים. אני האמת מתלבט בין מחשב נייד למחשב נייח ולכן פתחתי פוסט דומה בפורום המקביל. אין לי דרישות גדולות מדי, רק שיגיע גם עם חלונות 7 בעברית. אני מניח שאצטרך גם מסך ומקלדת ועכבר חיצוניים. התקצוב כפי שרשמתי הוא עד 2000 ש"ח (ללא מסך), וחשוב שיהיה אמין (יחסית, שלא יהיו תקלות חומרה מפגרות) ויעמוד בגבורה בדרישות הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפרט לסטודנט. לא יהיה לו הרבה זמן למשחקים והוא עד עכשיו "שרד" עם GF4 MX440 (חחח הוא לא מסוגל לשחק כלום חוץ מ-StarCraft). אין צורך בכוננים אופטיים. אין צורך בשום ציוד היקפי. הרכבה עצמית. המפרט נראה כרגע בערך כך: AMD 3000 S939 BOX Winchester - שלוש שנים אחריות EPoX 9NPA+ Ultra 939 nForce4 Ultra - שלוש שנים אחריות 2x512mb Twinmos Speed Premium DDR400 - שלוש שנים אחריות Leadtek/Club3D/Albatron/Point Of View GeForce 6600GT PCX 128mb - שנתיים/שלוש שנים אחריות Seagate 160GB S-ATA NCQ - חמש שנים אחריות Compucase 6A19 NO PSU - ללא אחריות Enermax EG425P-VE Noisetaker Ver 2.0 420W - שלוש שנים אחריות 2 מאווררי 120mm Glacialtech 19dBA * אני חושב אולי לקחת מעבד 3200+TR2 מ-KSP עם שנה א…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2,800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים (אני לא מחפש מחשב ייעודי לצפיה בסרטים). אני שוקל אולי גם לשחק במשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
מה ההבדל בין משפחת ה- P שהיא נראה לי לניידים לבין ה T הרגילה??
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי לכולם, אני חדש בפורום ורוצה להגיד קודם כל תודה על הכתבות היפות והכל. בכל מקרה אני רוצה לקנות מחשב חדש בשעה טובה, וכרגע אני אפילו לא יודע מה התקציב אני רק יודע שזה מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא ידוע א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Diablo III, Starcraft II, Heroes VI, Assasian Creed III -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע מה הכוונה 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקבל דעה על מחשב לגיימר כולל ציוד הקפי כולל עכבר מקלדת מסך ורמקולים הנה המפרט שאני בניתי Update NEC Silver IDE DVD Burner Model ND-3520A SILVER - OEM Update Antec LAN BOY SUPER LANBOY Silver anodized aluminum ATX Mini Tower Computer Case - Retail Update SAMSUNG SpinPoint P Series SP2004C 200GB 7200 RPM Serial ATA II Hard Drive - OEM ViewSonic VX715 Silver & Black 17" 16ms LCD Monitor - Retail Update DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD Motherboard - Retail Update GIGABYTE GV-RX80L256V Radeon X800XL 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail Update ENERMAX Noisetaker AX Series EG495AX-VE SFMA 2.0 ATX12V 485W Power Su…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, עבור הדרישות שלמטה, מה דעתכם על המפרט ועל השידרוגים? מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם: Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA שידרוג לוח אם? 15 ש"ח - Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זיכרון: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz או Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz כ. מסך: On Board Intel HD Graphics 2500 דיסק: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) ספק בתוספת 30 ש"ח - An…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני כבר הרבה זמן (5 שנים?) סוחב את העגלה שלי איתי. הייתי רוצה מחשב חדש (: הפעולות הכבדות העיקריות שאני עושה עם המחשב זה לשחק - משחקים כבדים. כמובן שעם הגרוטאה שלי עכשיו אי אפשר לעשות הרבה, אבל אני מכוון למשחקים כבדים, גם כאלו שנמצאים עכשיו בשוק, וגם כאלו שעוד יצאו. חוץ מזה אני רואה פה ושם סרטים (לא באמת חשוב לי איכות HD או משהו), גולש הרבה (עם הרבה טאבים), וגם מדי פעם מתכנת (בעיקר בEclipse). ציוד היקפי: צריך מסך חדש (לא צריך להגזים, אני אחיה עם 19 אינץ'). עכבר ומקלדת - לא צריך משהו מיוחד, היום אני מסתפק בעכבר הפשוט של Microsoft שהגיע עם המחשב. רמקולים - גם צריך חדש, אבל ממש לא משהו מיוחד. צורב (כונן אחד לכל הסוגים, כולל DVD) מערכת הפעלה: Windows 7. איזו גרסא? אני ל…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי חברים. עכשיו עם השקתו של רייזן 2 הגיע הזמן להשתדרג. מה שאני משדרג זה מעבד (רייזן 3700X), לוח אם (ופה ישנה התלבטות) ואולי זיכרון. מה שיעבור מהמחשב הנוכחי לחדש הם הרכיבים הבאים: מארז (Fractal Design Define R5 Black). ספק כח (Seasonic 750W Gold). מאיץ גרפי (RTX 2080) כנראה זיכרון (יש לי 32 גיגה בתדר 2600MHZ ואני עדיין מנסה להבין אם זה לא יצור צוואר בקבוק למעבד הנ"ל, עדיי לא יצאו סקירות רציניות בנושא). דיסק קשיח SSD 970 PRO. המחשב ישמש לגיימינג ולשימוש יומיומי סטנדרטי (גלישה באינטרנט לדוגמא) ולניגון סירטי 4K REMUX. אשמח להמלצות בנושא כגון איזה לוח כדאי והאם לדעתכם שווה לשדרג גם זיכרון (אשמח כמובן לאסמכתה בנושא). תודה מר…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
חשבתי שזה יהיה ממש פשוט, רציתי לקנות את ה IPAD 2 אבל חבר שלי סיפר לי על ה ARCOHS 70 שהוא עוושה מוצר הרבה יותר זול ואפילו מציע מספר דברים שלא קימיים ב IPAD 2, די צחקתי עליו בהתחלה אבל אחרי שקראתי את המפרט שלו ואת המחיר...התבלבתי אני צריך את המכשיר לסרטים (הנפח זיכרון של ה ARCHOS גדול בהרבה וגם משדר ב HD), אינטרנט (יש ל ARCHOד תמיכה בפלאש!) ומשחקים (ובמשחקים אני פחות או יותר מתכוון ל SCUMVM ו DOSBOX שזה מספק לי את כל המשחקים שאני אצטרך בעולם, שום משחק חדש מסתבר לא ישתווה ל FALLOUT או MONKEY ISLAND שאותו אפשר להריץ על המיולטור הזה ) חבר'ה, התנתקתי לגמרי מהמציאות או שיש סיכוי שה ARCHOS הוא בחירה באמת חכמה יותר? http://www.91mobiles.com/compare/Apple/iPad+2+16GB+WiFi/vs/Archos…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-939) 1 1060 1060 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI כמות מחיר סה"כ K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 1 860 860 זכרונות? DDR 500 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 520 1040 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E 1 2960 2960 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 200GB SATA 1 640 640 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ LG x52 1 90 90 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 1 315 315 סה"כ 7005 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 637 ¤ אגב ספק :ENERMA…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך למפרטים, אבל היות וניידים נמכרים לרוב עם מערכת הפעלה אז אולי זה נחשב כחלק מהמפרט. הנושא: מחשב DELL INSPIRON 1525 נמכר גם ללא מערכת הפעלה כלל, אבל חברת DELL לא מאפשרת קבלת דרייברים למערכת XP אלא רק למערכת VISTA. זה בסדר אם הם מציעים למכירה מערכת מותקנת VISTA במקור אבל אומרים למי שרוצה XP שיטרח ויוריד מה שצריך מאתר החברה. אלא שכאן הם בכלל לא מאפשרים זאת. באתר של DELL בעמוד הדרייברים של סדרה זו מופיעה רק אפשרות ה VISTA, למרות שאפשר להזמין מחשב זה עם XP מותקנת עליו מראש. כלומר במילים אחרות: אם תקנה מאיתנו רשיון XP ותשלם לנו על ההתקנה אז ניתן לך הדרייברים המתאימים, ואם לא אז לך חפש ת'חברים שלך................................ ידוע לכם על זה? השמועה היא …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי לנובו 3000 N100 במקור המחשב מגיע עם ויסטה, כך גם המחיצה הנסתרת. כרגע יש על המחשב XP, ואני מעוניין לבצע שחזור להגדרות יצרן עם הויסטה. אך אינני מצליח לעשות זאת. בהפעלת המחשב אני מפעיל את המסך של הלנובו CARE, בעזרת הלחצן היעודי שם יש לי 3 אפשרויות, כאשר F11 היא האפשרות של שחזור תוכנה להגדרות יצרן. כשבוחרים בה, המחשב פשוט ממשיך לעלות כרגיל. כרגע אני מנסה להוריד את התוכנה מאתר החברה, thinkvantage rescue and recovery רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם בעיה מהסוג הזה וכיצד ניתן לפתור אותה.. תודה רבה, ערן. ******עדכון אחרי התקנת ה THINKVANTAGE התפריטים עובדים. והתוכנה עולה משלבי הביוס עוד. עכשיו הבעיה היא אחרת - כשאני בוחר לעשות FACTORY RESTORE אז אני מקבל שגיאה couldnt fin…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה דעתכם על שווי המחשבים הבאים ;D מחשב 1: מעבד - Pentium D 2.8Ghz(כפול ליבה) + קרור איכותי של AC לוח אם - ASRock 775VM800 כרטיס מסך מובנה בלוח אם זכרון - 1Gb PC2700 ספק כוח - 400W ג'נרי כונן קשיח - 80Gb צורב DVD של LG מחשב 2: מעבד - Sempron +2500 לוח אם - Albatron kx18dspro כרטיס מסך - Gigabyte RADEON 9600 Pro זכרון - 1Gb PC2100 ספק כוח - 400W ג'נרי כונן קשיח - 80Gb צורב DVD של סמסונג מסך: LCD 19, Samsung 932bf בלי שריטות בלי פיקסלים שרופים. *2 המחשבים עובדים תקין ומריצים windows 7 בלי בעיה. *למחשבים יש מארז ג'נרי אם מאוורר אחד מאחורה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחיל לעבוד על רכישת מחשב חדש והייתי רוצה לדעת בכמה הייתי יכול למכור את שלי. הייתי שמח לעוד 1000 ש"ח בשביל לעזור. המחשב ישן, בן 6 אבל תכלס עובד כמו סוס. עד היום אני מריץ על משחקים שעוד יוצאים (כמובן שום דבר כבד מידי אבל עדיין סוחב). המפרט: מעבד - AMD Phenom II X3 710 2.6GHZ לוח אם - משום מה ב-everest לא רשום לי השם שלו ואני כבר לא זוכר. הנה מה שרשום ב - ID שלו. האם זה עוזר? 08/31/2010-RS880P-SB710-7A66BG0MC-00 זכרונות - Corsair CMV4GX3M1A1333C9, 4GB DDR3 כרטיס מסך - AMD Radeon 4870HD ספק כוח - ספק של 500W. לא זוכר שם/דגם ספציפי. אם זה מאוד קריטי אני אוסיף קייס - גם לא זוכר דגם ספציפי אבל זה של GIGABYTE אם שחכתי משהו קריטי אז רק תגידו ואני אשתדל לה…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בכיוון של כרטיס מסך ואולי גם מעבד בשביל לשחק במשחקים החדשים שיצאו בקרוב, השאלה היא האם לשדרג רק את הכרטיס מסך בלי לגעת במעבד ואם כן אז האם המעבד שיש לי כרגע יכול לעמוד בזה מבלי שיווצר לי צוואר בקבוק בין הכרטיס מסך המשודרג למעבד הקיים כרגע. אשמח לצירוף לינקים לחניות עם החלקים הדרושים ( לא חובה) סכום השקעה: 2500שח פלוס מינוס אשמח להצעות גם כולל חריגה מהסכום הכתוב חומרת המחשב שיש לי כרגע Motherboard: Asus TUF Gaming B550-Plus (CPU Sockets/Slots 1 Socket AM4 ) Ram: DDR4 3200HZ Kingston Fury 8GB X 4 (32GB) Video Card: PCI Express 3.0 x16: Gigabyte RTX 2070 Super WindForce…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? נראה לי איזור ה 1800 יהיה סביר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יקנה מסך 22-24 תקציבי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה שבוע הבא אני הולך לקנות לעצמי מחשב נייד כאשר הדרישות שלי היו: 1.ניידות 2.אפשרות הפעלת תוכנות במקביל(פוטושופ,אינטרנט,וורד) 3.לראות סרטים בצורה נורמלית 4.אפשרות לשחק מדי פעם במשחקים חדשים יחסית(לא חייב על HIGH) 5.תקציב עד 4000 ש"ח או טיפה יותר אחרי כמה התלבטויות זה מה שבחרתי: Dell Inspiron N4030-3504W7 ש"ח 3890 CPU Intel® Core™ i3-350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory 4GB DDR3 1333Mhz (2 x 2048 MB), Up to 8 GB HardDrive 320GB (5400 Rpm) Display 14in HD Glossy WLED display with TrueLife (1366X768) GPU ATI Mobility Radeon HD 530v with 512 MB dedicated video memory Optical Device 8X DVD+/-RW Drive…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני כרגע משתחרר ואני מעוניין לחזור קצת למקורות אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי?- 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב : גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.OverWatch,mafia3,ועוד משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינצ\ 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (יש לי 8 גיגה זיכרונות ככה שאולי אפשר לחסוך פה) 5. עד…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
"בוקר" טוב חברים, דוד שלי בדיוק דיבר איתי ואמר לי שהוא רוצה לקנות מחשב לילדים שלו שעולים לכיתה ז' (או משהו כזה) והם צריכים את המחשב לעבודה משרדית בעצם של אינרנט ואופיס וכמובן קצת משחקים פה ושם של FIFA ודברים דומים. אמממ המחשב הוא בתקציב של עד 2500 ש"ח, ותשתדלו שלא לחרוג מהתקציב. אין צורך במסך או ציוד היקפי. ואולי גם אין צורך ב HD. רק דבר אחד הייתי רוצה שיהיה במחשב הזה וזה מעבד לפחות BARTON 2500. להשתדל מאוד שלא עם קירור סטוק (תפו תפו תפו). כמובן שעל המחשב להיות AMD ולא אחר. (לא עם תקציב כזה) 256DDR יספיקו לדעתי. הערה: אומנם המחשב לא יצטרך להריץ FAR CRY ב 1024*768 אבל אני רוצה שהוא יריץ משחקים בכבוד וברמה סבירה. תודה לכל העוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, אז ככה קניתי מחשב לפני חודש בערך ועכשו אני רוצה להוסיף כונן קשיח, וגיליתי שאין לי לאן כנראה שאיבורי נתנו לי לוח אם ממש דפוק ולא היה לי מושג אז, אין לו כניסה לכונן חיצוני ולפנימי יש רק שני חיבורים, ששנהם תופסים בגלל הכונן והצורב... ולפי מה שראיתי בחוברת של הלוח אם מראים שיש שם חיבור ל 4 סה"כ אבל 2 מהם optional ולי אין אותם... בעיקרון אני רוצה להתקין וינדוס 7 ואמרו לי שלהתקין על אותו כונן (שיש בו עכשו XP) יעשה בעיות אז השאלה שלי זה מה לעשות? אפשר להוסיף ללוח אם עוד חיבורים? או שאני חייב להחליף את כל הלוח? הינה כל המפרט שלי, תנו לי גם חוות דעת שאני ידע עד כמה איבורי דפקו אותי מארז LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף ספק כוח 550W FAN 12CM POWER MAN לוח אם Nfo…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב נייד לאשתי עד 1000 שקל 15.6 אינץ' מה אתם אומרים על הבאים מה ללכת או ממקום אחר כמובן. אשמח לעזרה http://ksp.co.il/?uin=35729&select=.268..271..211. http://ksp.co.il/?uin=33714&select=.268..271..211. http://ksp.co.il/?uin=35730&select=.268..271..211. https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19263 https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19181 אני יודע שזה באילת המחיר הזה יש מי שיביא לי אותו
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה הרכבתי לעצמי מפרט, שניתי אותו מספר פעמים אבל אני מאמין שעכשיו זה המפרט הסופי: לוח אם: DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR מחיר: 1,365 ש"ח נמצא אצלי! זכרונות: OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special מחיר: 1,950.00ש"ח נמצא אצלי! CD ROM: LG CDROM X 52 Black Bulk מחיר: 125 ש"ח נמצא אצלי! צורב דיווידי: NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk מחיר: 393 ש"ח נמצא אצלי! כונן דיסקטים: מחיר: 65 ש"ח Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black נמצא אצלי! ספק כוח: OCZ PS 600W ATX POWERSTREAM מחיר: 1,245.00ש"ח נמצא אצלי! מארז: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000BWA מחיר: 815 ש"ח נמצא אצלי! תוספות: עכבר: Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse מחיר:…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-