ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב שולחני חזק למשחקים לגיימר בינוני ומגוון שמושים אחרים. המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים . ארצה להשאר בהשקעה של עד 3500 ₪ על המחשב כולו. רשמתי מפרט עקרוני לפי הצעת מחיר שקבלתי לאחר כמה עצות שקבלתי בפורום כאן. אם יש המלצה לחלופה במחיר דומה אשמח לשמוע. חשוב שהמחשב יכול לעבוד במאמץ ועם ספק כח איכותי ומארז איכותי מאוורר היטב. מאידך איני רוצה להשקיע יותר מדי במארז ובספק מעבר למשהו אמין וטוב.רשמתי כאן 2 חלופות. שמתי כאן 2 חלופות ללוח אם . חשוב שיהיה יציב ואמין ואולי עם אפשרות קטנה ל OC בעתיד. [table] [tr] [td]מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td] [/tr] [tr] [td] [/t…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מזמינה מחשב עם מפרט הבא. בעיקרון לא מנסה לחסוך כסף ומעניין אותי לקבל את התועלת המקסימאלית. חשוב לי לשמוע את דעתכם על 2 דברים: האם החלקים שבחרתי באמת איכותיים – חלק היו בהמלצת המכור ואנו יודעים שלא תמיד הם ממליצים על טוב אלה על שיש ליתר רווח. האם החלקים מתחברים טוב ביניהם ומבטיחים תוצאות טובות - יש לי במיוחד התלבטויות על הזיכרון כי לא יודעת כמה טוב GEIL. המחשב ישמש אותי לעבודות גרפיקה ועריכה וידאו עם הרבה תוכנות כבדות פתוחות בו זמנית. מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600 מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT לוח P8P67 PRO B3 P67 ASUS זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz - סה"כ 8 גיגה כ.מסך Nvidia GeForce 450GTS 2G-3 P.O.VIEW מ…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך מחשב שיעבוד לפי הצרכים האלה עבודה בגרפיקה למשרד של גרפיקה בתוכנות פוטו שופ פריהנד פלש וכל התוכנות שמסביב ברמה גבווה צריך מחשב קומפלט כולל מסך.. לא מיועד למשחקים לא צריך רמקולים יקרים תודה טווח מחיר 5-6 ! צריך מחשב שמסוגל להתמודד עם זה
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל איפה ששווה להשקיע - תשקיעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקס' 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CoD החדשים (כסטנדרט עליון) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לרכוש מסך בנוסף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P-4 2,4 Ghz (512k 533MHz) 1 1210 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות מחיר סה"כ BE7(845PE,sb,lan,DDR333,usb2.0 1 720 זכרונות? DDR 333 כמות מחיר סה"כ 256MB Twinmos 1 420 כרטיסי מסך? Chaintech כמות מחיר סה"כ GF 4 Ti4200 64MB+TV+DVI 1 750 דיסקים קשיחים? SEAGATE כמות מחיר סה"כ 80 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV 1 670 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ SONY 1.44 1 50 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W 1 170 רמקולים? כמות מחיר סה"כ Luxeon sub+2Sp 1 190 זה מKSP מה שעוד יצורף זה - ולקנו 7+ ומקלדת ועכבר- אלחוטי אופטי של מיקרוסופט. מה אתם אומרים? חשו…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ניתן לחרוג עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב פנים לפרנסה שימוש בעיקר בתוכנת autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v,gow4,the witcher 3,battlefield 1 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים והכבדים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף כמה שיותר גבוה אבל יש תקציב.. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיפות לשקט המחשב מיועד לסלון 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב. מעולם לא היה לי נייד, ככה שיש לי מס' שאלות. קודם כל התקציב הוא עד 3000 ש"ח (כולל אחריות בינלאומית). הצרכים שלי הם בעיקר לימודים ועבודה (תכנות) עבודה עם visual studio, SQL server, office וקצת משחקים. אני רוצה מסך 15.4, משקל סביר, מעבד מהיר וזיכרון בגודל שיאפשר עבודה מהירה. עכשיו השאלות: 1. על איזה דגם הייתם ממליצים? ועל איזה מעבד, זיכרון וכ'ו? 2. כיצד משנים את האחריות לאחריות בינלאומית (בקנייה באינרנט)? 3. הבנתי שעניין מערכת ההפעלה קצת שונה מבמחשבים שולחניים, אם יש לי דיסק של מערכת הפעלה, יש בעיה לרכוש מחשב ללא מערכת הפעלה או עם מערכת הפעלה שונה ולהתקין עליו את מה שיש לי? יש הבדל בין מערכות ההפעלה של המחשבים השולחניים לניידים? 4. יש …
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט מזיגזג AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 988.97 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) - ATX 878.19 ש"ח 1 POINT OF VIEW 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail 1,089.18 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 519.75 ש"ח 2 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 793.25 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (BLACK) DUAL LAYER - bulk 364.75 ש"ח 1 BOND II (H7650) - Silver/Gray - 500W + WINDOW + NEON - בחר את צבע הקטודה כחול - שדרג ספק כח ללא שידרוג 209.43 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,843.51 ש"ח עצות הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה אבל להשאר במסגרת התקציב של עד 5K(כמובן שעדיף כמה שפחות ) מסך מקלדת עכבר…
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי 4 שנים, המחשב שלי מתחיל לקרטע, ומכיוון שהמחשב שלי הוא כלי העבודה, אני נאלץ להחליפו. כמובן שנכנסתי לשרשור של מפרטים לגרפיקאים, אבל נראה לי שהוא לא מעודכן, אז פתחתי שרשור חדש. התקציב המקסימלי שלי הוא כ-4-5 אלף שקלים, כמובן שלא חייבים לנצל את כולו במידת הצורך. כפי שאמרתי, המחשב מיועד לעריכה גרפית בתדירות גבוהה מאוד, בעיקר של תמונות (Photoshop, Lightroom). אשמח גם להיות מסוגל לשחק משחקים, אבל אין צורך בהגדרות הגרפיקה המתקדמות. אני כבר שנים משחק בהגדרות הכי נמוכות, וכל עוד המשחק רץ חלק, אני עדיין מתפעל מאוד מהגרפיקה אני לא יודע אם זה הכרחי, אבל אני אתאר את המחשב שיש לי כרגע, כדי שיהיה מובן מדוע אני צריך לשדרג. - מעבד E8400 Intel Duo. - כרטיס מסך HD 477…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ללפטופ ללימודים בעיקר אבל גם כדי לראות סרטים ושימוש יומיומי (לא משהו רציני). כמו שרשמתי הלימודים הם מדעי המחשב, יש לי אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב כי אני טס בקרוב. כרגע מצאתי Lenovo 730 13" ב810$ עם המפרט הזה (מצורף תמונה) וזה הקישור לאתר https://www.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/700-series/Yoga-730-13-/p/81JRCTO1WWENUS0 אשמח להערות על המחשב הספציפי הזה או המלצות בכללי על מחשבים ועל Lenovo. תודה רבה :)
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מפרט למחשב נייח חדש. מצ"ב תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 ש"ח, ניתן לחרוג אם יש כדאיות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי הוא ללמידה ופיתוח תוכנה, כן הייתי רוצה יכולת לשחק מידי פעם משחקי מחשב מתקדמים (למשל Assasin Creed-ים). יחד עם זאת, אין לי דרישה להיות ב FPS הכי גבוה או ברזולוצייה גבוהה במיוחד - אני בעיקר רוצה לקבל גרפיקה נאה בלי הרגשה של תקיעות. יש לי מסך יחיד P2719H של דל שאין לי כוונה לשדרג (זה גוזר רזולוציה של 1080p להבנתי). 3. האם יש צור…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש סוף סוף. מלבד מפרט שלם, אשמח אם תוכלו לציין גם טווח מחירים סביר לכל רכיב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500~4000. מעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: המשחקים העיקריים שאני מעוניין לשחק בהם הם Spiderman: Web of Shadows וSonic Generation. למרות זאת אני רוצה שתיהיה לי אפשרות להריץ ברמה סבירה משחקים מודרנים במידה ואהיה מעוניין בהם (כגון משחקים עם דרישות כמו של Watch Dogs). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6~8 כל עוד זה עומד בתקציב. 6. האם מת…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע, זה לא משתלם להוציא כל כך הרבה כסף על מפרט זה לא בשבילי זה בשביל חבר שלא מבין כלום אבל הוא מתעקש להוציא כל כך הרבה כסף, ניסיתי להסביר לו. חשוב לו שזה יהיה מחשב יפה אז אם תכניסו לו קירור מים זוהר, קטודות זוהרות ועוד כל מיני שטויות במפרט הוא יהיה שמח עד הגג, הוא מעדיף אינטל ואנוידיה אבל שכנעתי אותו 'להתפשר' על AMD. המטרות הן גיימינג בעיקר. לכו על זה
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבטת בין שני המחשבים הללו מדובר בשתי מחשבים כמעט זהים הוסטרו מעבד i5 8250u אינספיריון מעבד i5 8265u מעבג לזה אותו מפרט טכני 256 ssd 8 ram וסטרו 4 תאים אינספיריון 3 תאים וסטרו שרות מעבדה אינספיריון שרות עד הבית שימושים אינטרנט ואופיס בעיקר מחיר כמעט זהה אודה לכם על התשובות ניתן להיכנס לאתר שניידר ולהקיש את הדגם והמפרט יהיה רשום.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אז קודם כל, הנה תשובות לכמה לשאלות שמופיעות בחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימלי? 7,000 שקל, אין בעיה לחרוג בכמה מאות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: -משחקים כבדים: מחשב שעדיין יהיה טוב גם בעוד הרבה זמן, אני לא מעוניין לשדרג אותו כל חודש. רזולוציה 1024X768 לא יותר. -תוכנות: מטלאב, PSPICE ותוכנות סימולציה אחרות. שימוש די בסיסי בהן אז לא צריך להגזים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי, יש צורך בצורב DVD 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא חשוב כלל, 1 5. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאי…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא צריך שום ציוד היקפי, ועשיתי מפרט משלי, להלן: Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 459.00 ¤ 1 459 ¤ AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 1139.00 ¤ 1 1139 ¤ Liteon 16/48 Black Bulk DVD-ROM 169.00 ¤ 1 169 ¤ Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 499.00 ¤ 1 499 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X socket 939 Motherboard 669.00 ¤ 1 669 ¤ A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 495.14 ¤ 1 495.14 ¤ Gigabyte Geforce FX6600GT PCI-EXPRESS 128 mb Retail 1308.36 ¤ 1 1308.36 ¤ הובלה 1 עד הבית 45 ¤ סה"כ: 4770.22 ¤ זה בלי הנחת מזומן, בלי תשלומים ורק כולל משלוח. הייתי רוצה הצעות יעול\שיפור, מכיון שהרבה זמן לא התעסקתי בתחום. בתודה מראש, pMor
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בעיקר למטרות עבודה, בין היתר במהלך נסיעות ובחוץ ולכן הנקודות העיקריות שאני מחפש הן ניידות, חיבור לרשת, מסך מט וחיי סוללה. תודה מראש. * מטרות המחשב? כאמור - בעיקר למטרות עבודה (תיכנות). כל דבר מעבר זה בונוס. * גודל המסך? 13-±14 אינץ'. וכמובן שיהיה מט. * משקל רצוי? 2-2.5 ק"ג. אם יש צורך אפשר לסחוב לכיוון ה-3 אבל עדיף להימנע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הסיכויים ש-4 שעות יספיקו, אבל אני אשמח גם ל6. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא במיוחד. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160. * צורב DVD? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה, איכותית, מהירה.…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב ניידDELL שיש בו את הכרטיס מסך: Intel® Graphics Media Accelerator 950 אני לא גיימר במיוחד אבל חולה על משחקי ספורט חדישים שדורשים כרטיסי מסך חזקים משחקים כמו NBA LIVE , FIFA האחרונים שיצאו לשוק גם במשחקי אסטרטגיה למיניהם ועוד חוץ מזה מעוניין בלראות סרטים באיכות גבוהה בנייד ורזולוציות נוספות האם הכרטיס מסך הזה יהיה לי טוב או שאני צריך לחשוב על מחשב מסוג אחר? המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות: מעבד Intel® CoreTM 2 DUO Processor 2.0GHz T7200 מסך רחב 15.4 WXGA (1280 X 800 רזולוציה) UltraSharpTM דיסק קשיח 120GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 512MB DDR2 667MHz 8.5 GB/s with dual channel Memory, Maximum 4GB כונן אופטי DVD-…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, לאחר חיפוש אחר תיקון לבעיית הרשת בדגם זה, התקנתי דרייבר מהאתר של אינטל שאצלי לפחות נראה כי הבעיה נפתרה. אז אני אשתף אתכם בקישור לדרייבר העדכני, ויותר מאשמח אם תעדכנו אותי אם אצלכם חל שינוי/ קישור: http://downloadmirror.intel.com/23994/eng/Wireless_17.0.5_De164.exe בהצלחה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני בהתלבטות מהירה ואני ממש אשמח לעזרה שלכם! אני רוצה לקנות מחשב נייד כשהמטרה היא עריכת וידאו על תכנת Avid הייתי נעול מהתייעצות עם עורכי וידאו שאני צריך כרטיס מסך כמה שיותר חזק של Nvidia ולשאוף ל16GB RAM מצאתי שני דגמים בתקציב דומה: http://www.notebookclub.co.il/produc...37-a4500um.htm לעומת http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=7349 1. אשמח אם תגידו לי איזה מחשב עדיף לעריכת וידאו 2. האם כדאי בתקציב גבוה יותר לקנות את הדגם הזה? http://www.notebookclub.co.il/produc...537-4500um.htm עם הרחבת זיכרון הוא יוצא 6090 ש"ח שווה את תוספת המחיר? 3. כמה מורגש ההבדל בעבודה במהירות הארדיסק 5400RPM ל7200RPM? ברור לי שעדיף (במיוחד לער…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב במידה וזה אכן חשוב וכדאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה וזה מתבקש, לחרוג בעוד - 500 שקלים ולעגל את התקציב הכולל ל - 10,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הכבדים ביותר שקיימים, החל מ - BF4 ומעלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך ייעוץ על המפרט הבא: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core 2180 ¤ 1 DFI LAN PARTY NFORCE4 SLI-DR 1450 ¤ 1 OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special 1950 ¤ 1 WD 120GB 7200RPM 8MB JD SATA 510 ¤ 1 GIGABYTE 6800 ULTRA 256MB DDR 256 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS 3525 ¤ 1 CREATIVE LIVE 5.1 210 ¤ 1 ASUS X52 110 ¤ 1 ASUS 52X32X52 180 ¤ 1 1.44 50 ¤ 1 כונן דיסקטים Antec SUPER LANBOY Aluminum 590 ¤ 1 ENERMAX EG495 AX 2.0 Noisetaker 485W 790 ¤ 1 ZALMAN CNPS 7700 Cu 270 ¤ 1 THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control 160 ¤ 1 סה"כ ¤ 11975 (מחירים ע"פי noacomp) אני מעוניין לדעת אם אפשר לבנות מחשב יותר טוב בערך במחיר הזה ואם שווה לחכות קצת…
-
- 40 תגובות
- 1.9k צפיות
-