ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
רוב הזמן המחשב יהיה בבית ולכן אין חשיבות למשקל או זמן סוללה. * מטרות המחשב: עבודה משרדית בלבד. * גודל המסך: 15 * משקל רצוי: לא משנה. * זמן סוללה: לא משנה - רוב הזמן המחשב מחובר לחשמל. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * בלוטות: עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250. * צורב DVD: עדיף. * אחריות בינלאומית: עדיף מאוד ובכלל עדיף שהאחריות תהיה לכמה שיותר זמן. * העדפה לחברה כלשהי: יש לי נסיון טוב עם Acer ו-Lenovo אבל לא קריטי תודה על העזרה!!!
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קודם כל ח"ח על האתר - מכיל מלא מידע ואני לומד ממנו המון! אני לפני קניה של מחשב למעבדת מחקר בפיסיקה. החבר'ה מריצים סימולציות כבדות בC++ וmatlab (דרישות דומות לקידוד וידאו או דחיסת נתונים רק עם הרבה פחות שימוש בדיסק קשיח), ובנוסף חשוב לי שהמחשב "יחזיק" הרבה זמן לפני החלפה הבאה. אולי ישמע לכם כמו פינוק, אבל המחשב ה"ישן" המוחלף הוא Q6600 4G זכרון הכיוון הוא ככל הנראה i7 920. בבנצ'מרקים שראיתי, נראה שיש לו ייתרון על פני q9550 ודומיו. כמה הערות לגבי רכיבים כ. מסך: ביצועי משחקים לא מעניינים אף אחד שם והסימולציות לא מציגות ממשק גרפי כלשהו ככה שאין צורך בכ. מסך טוב. לוח אם: לא מצאתי לוח אם עם כ. מסך on-board זכרון: מעדיף 8GB, מן הסתם DDR3 בגלל הi7. לא מבין במהירויות…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תסתכלו מה פורסם בעיתון "אמצע נתניה", לפני שבועיים: פשוט נראה מחיר לא שפוי, אפילו עם כל החלקים הגנריים שלא הוגדרו...
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבטת ברכישת מחשב בין hp https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=988268 לdell https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=30120&site-search=1 השימוש שלי בעיקר לעבודות באופיס, אינטרנט. על מה הייתם ממליצים? איזה מחשב חזק יותר?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי, לפי המבצע של סלקום, אני יכול לבחור בין: Lenovo S10-3 עם מעבד N450 ו-1GB של DDR2 לבין ASUS 1001PXD עם מעבד N455 ו-1GB של DDR3 (אבל רק 667 אם אני מבין נכון). קודם כל - יש עדיפות לאחד מהם (לאו דווקא בביצועים אם ההבדלים שם מינורים, גם בהיבט של מחשב, אמינות, נוחות ושרות)? יש עוד חברות שיצאו במבצע של לפטופ "חינם" תמורת התחייבות לחבילת גלישה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! אז קודם כל, הנה תשובות לכמה לשאלות שמופיעות בחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימלי? 7,000 שקל, אין בעיה לחרוג בכמה מאות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: -משחקים כבדים: מחשב שעדיין יהיה טוב גם בעוד הרבה זמן, אני לא מעוניין לשדרג אותו כל חודש. רזולוציה 1024X768 לא יותר. -תוכנות: מטלאב, PSPICE ותוכנות סימולציה אחרות. שימוש די בסיסי בהן אז לא צריך להגזים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי, יש צורך בצורב DVD 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא חשוב כלל, 1 5. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאי…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבת שלום, אני מחפש מחשב נייד* שישמש לכתיבה, ניהול חשבונות, הוצאת חשבוניות online וכיו"ב. בנוסף כמובן לגלישה ולצפייה הן בסטרימינג והן מקובץ. וגם חיבור למקרן/מסך לצורך הרצאות ומצגות. ונוח לגיבוי קבוע. הקריטריון החשוב ביותר זה אמינות - מכשיר שיחזיק מספר מכובד של שנים ולא אמור לקרוס או להפסיק לתפקד מבחינת חומרה /תוכנה. (השאיפה לטווח של חמש שנים ומעלה). ממש לא חייב להיות הכי חדש/ גדול/ נוצץ. *הערה: עד היום עבדתי מעט מאוד עם מחשבים ניידים ותמיד העדפתי נייחים. כיום אני עובד בשתי קליניקות בין שתי ערים וגם מבחינת מקום ועיצוב אני לא רוצה מחשב גדול וקבוע על וליד השולחן. אך אם יש פתרון שמוכר לכם, למשל מארז קטן ואלגנטי ומסך שיכול להתקפל בקלות אני מוכן לשמוע. …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
באיזה אתרים אני יכל להרכיב לי מפרט מחשב ..?! אבא שלי נתן לי תקציב 5000 לרכיב רק את המחשב בלי כלום אני רוצה ראידון 9800 פרו ואני מתלבט בין אינטל לה 64 amd התלבטותתתתתתתת רצחנית ..... אני רוצה מחשב לכיוון העתיד ... אני צריך עוד מחשב שנה שעברה קניתי מחשב והוא כבר התישן אז ככה ראיתי באתר את זה ה אפשרי רק אם מדובר בזכרון DDR ,ועדיף לפחות DDR400/PC3200 בגלל הבאס של המעבד מ www.ksp.co.il (ללא מארז+ספק) ..... AMD Price Units Total Athlon. 64 3000+ (S-754) 1020 1 1020 ..... .. ...... AMD EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620 ....... DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 450 1 450 ...... ... MSI Price Units Total GF 6800 128MB,TV,DVI …
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, רציתי, כמו שמשתמע מהכותרת, לשאול מה היא הדרך הטובה ביותר לשמור על חיי סוללה ארוכים. בעבר, כך הבנתי, היה נהוג לתת לסוללה בפעם הראשונה להתרוקן לחלוטין, ורק אז להטעין אותה עד הסוף, כדי למנוע מצב של "זיכרון" בסוללה. נכון להיום, הבנתי שהמצב שונה ואין צורך בריקון וטעינה הראשוניים האלה לסוללות החדשות שיוצאות עם המחשבים המודרניים. רציתי לשאול, האם זה לא בריא לסוללה להמשיך להשתמש במחשב כשהוא מחובר לשקע גם אחרי שהיא טעונה לחלוטין? או שאין זה משנה? בתודה מראש לכל העונים, ליאור.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
קודם כל תודה על העזרה פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=188295 !!! מפרט: Compucase 6A19 Hec300W Black Kreton 512 MB DDR2 667Mhz CL5 - Starex series(לא היה תקציב ל"לא ג'נרי") Amd Athlon 64 3500+ BOX AM2 Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce 430 AM2 WD 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache LG GSA-H10AK-Black 2,400 ש"ח טוב הזמנתי את המחשב מפלונטר ביום חמישי והיום הוא הגיע. הנה תהליך ההרכבה: קודם כמה תמונות של החלקים: המארז פתוח: התהליך: דבר ראשון החלפתי את הפאנל I/O של המארז לזה שהגיע עם הלוח אם. הנה שניהם: ברגע זה נזכרתי שאסור להרכיב מחשב על שטיח מכיוון שיש אפשרות לחשמל סטטי הרסני ולכן עברתי לחדר שלי פעם ראשונה שאני מרכיב מארז מסוג "…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי חברים יש לי כרגע מחשב עם המפרט הבא, והוא כבר עייף לטעמי. אלה החלקים שאני רוצה להחליף: AMD dualcore 4200 1 Gig ram 6800GT gpu Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI מדובר בשדרוג מחשב קיים, אז החלקים הבאים ישארו: 4 דיסקים (חוץ משל הסיסטם) sata2- 2 של 500 ו 2 של 320. ספק סיזוניק 430W מארז וכו'. המחשב משמש ל: מייל, רשת כמובן, תחנת הורדות 24/7 מניוזגרופס סרבר סרטים למחשב HTPC בסאלון תחנת עבודה גראפית (פוטושופ, לייטרום, אפטר אפקטס, תלת מימד) מחשב משחקים. בקיצור, חשבתי על החלקים הבאים: מעבד E6750, ראיתי שהוא זול יותר מה 6600 האם עדיף QUAD? האם ה Q מפריע במשהו, כגון משחקים? האם הוא מתחמם יותר? (המחשב עובד ללא הפסקה). כרטיס 8800GTS (יש כבר). איזה לוח כדאי? (אני ממש לא אובר קלוקר) 2 ג'יגה זכ…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לצורך עבודה על אפטר אפקטס, פרימייר, סינמה4D וגם גיימינג. אני אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט המצורף בנוסף אם יש לכם הצעות יעול אני אשמח לשמוע! ** 1700 של AMD ירדו מהפרק בגלל שלוחות האם שלהם אינם תומכים ביותר מ64 גיגה לצערי (במידה וארצה לשדרג בעתיד). ספק כח SM A.PFC 80+ V750S 750W COOLERMASTER מעבד אינטל I7-6800K 3.4GHz 15MB 2011 TRAY קירור נוזלי למעבד HYDRO H110i CORSAIR לוח ROG STRIX GAMING 2011-V3 DDR4 X99 ASUS זכרון VEN RED LED CORSAIR 2X16GB DDR4 3000MHz …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
INTEL PEN 4 2.4C 800MHZ 512K BOX ABIT IC-7 INTEL 875P MUSHKIN PC3200 256MB DDR BLACK X2 H.D W.D 40GB 7200RPM 8MB BUFFER ATA 100 HERCULES RADEON 9700 128MB DDR MODEM 56,6 DVD TOSHIBA 16X48\LG MITUSNI FLOPPY 1.44 COMPUCASE MIDI TOWER CI6A19 ARTIC SILVER 3 - גריז טרמי למעבד, לא בטוח שאני לא לוקח...! תנו לי את חוות דעתכם על כל אחד ואחד מהרכיבים! תודה מראש ויום טוב!!!
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, נפל לידי לנובו N500, עם ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס 7. 1. האם אפשרי? בכל זאת מחשב נייד (הדרייבים כמו שאני רואה על מחיצה אחרת) 2. אני לא מצליח להכנס לביוס, המסך התחלתי של המחשב הוא איזה לוגו שאומר לי ללחוץ core button אם אני רוצה להגיע להגדרות של המחשב, ואני לוחץ ונפתח לי סתם מסך עם ניקוי הדיסק הקשיח ובקאפ שלו..
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-939) 1 1060 1060 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI כמות מחיר סה"כ K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 1 860 860 זכרונות? DDR 500 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 520 1040 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E 1 2960 2960 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 200GB SATA 1 640 640 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ LG x52 1 90 90 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 1 315 315 סה"כ 7005 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 637 ¤ אגב ספק :ENERMA…
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! מכיוון שהמחשב הנוכחי אבד עליו הקלח(וגם נשרף) (אני כותב ממחשב של חבר),אני זקוק למחשב לפני תחילת הלימודים ב14 לחודש, לכן ברצוני להזמין מחשב מחר. הנה המפרט שחשבתי עליו, אני מתבסס על כרטיס מסך שיספק את צרכי לתקופה הקרובה ובעתיד אני מתכנן לקנות כרטיס חזק יותר שיתמוך בDX 10 כמו שצריך. ציוד בסיסי אני לא זקוק יש לי כבר כמו צורב מסך מקלדת ועכבר : הנה 2 מפרטים שחשבתי עליהם אנא הביעו את דעתכם\הצעות לשיפור: (אני גר במרכז אך מזמין מTMS , אם יש הצעות לחנויות אחרות שהם בסדר וזולות אשמח לשמוע) מפרט 1 : Categories Products Price Qty לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤668 1 מארזים Compucase HEC 6AR6-25 25Cm Fan Silver/Black - No PSU ¤310 1 ספקי כוח Compu…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב מחשב IBM ובתקופה האחרונה הוא נתקל בבעיה להתחבר לאינטרנט האלחוטי . שמתי לב שמחשבי IBM משתמשים ב - ThinkPad Access Connections זה מה שגורם לבעיה כדי להגיע לרשימה של החיבורים הזמינים צריך לעבור דרך ארוכה וחיבור שמשתמש בקוד צריך להגדיר אותו . בגלל זה רציתי להשתמש באשף שמובנה בwindows דרכו אני כן מצליח להיכנס אבל הוא לא נתפס עליו כל פעם אני תריך להגדיר אותו מחדש. שמעתי על הבעיה העיקרית של תוכנה זו שהיא משתלטת על החיבור האלחוטי ומבטלת את האפשרות להשתמש ב-WZC המובנה בתוך Windows. כל פעם שאני בוחר בהגדרות של ה wireless ב windows את : use windows to configure my wireless network setting. זה עובד לפעם אחת ואחרי ניתוק הוא מתבטל חזרה. אשמח לעזרה תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למפרט. עדיף שיכלול גם ציוד היקפי (מקלדת + עכבר)
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? 1366x768, אפשר גם מעל אם זה מתאפשר בתקציב (לא נראה לי) * משקל רצוי? באזור ה2.5 (לא יותר מזה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? באזור ה4-3 שעות ללא חיבור לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן עדיף ללא מסך מגע, עם קורא כרטיסים חשוב מאוד, i5 בלבד! המחשב שהכי קרוב למה שאני מחשב הוא HP 15-r208nj http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22189 אשמח לדעה על המחשב הנ"ל+המלצות למחשבים אחרים תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ב-HP שלי (530) יש שריטה באמצע המסך, יותר נכון קילוף. השאלה היא, האם קיימת שכבת פלסטיק המגנה על המסך? אם כן - איפה אפשר להחליפה ובכמה מוערכת עלות התיקון? תודה מראש, עדי
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מזמינה מחשב עם מפרט הבא. בעיקרון לא מנסה לחסוך כסף ומעניין אותי לקבל את התועלת המקסימאלית. חשוב לי לשמוע את דעתכם על 2 דברים: האם החלקים שבחרתי באמת איכותיים – חלק היו בהמלצת המכור ואנו יודעים שלא תמיד הם ממליצים על טוב אלה על שיש ליתר רווח. האם החלקים מתחברים טוב ביניהם ומבטיחים תוצאות טובות - יש לי במיוחד התלבטויות על הזיכרון כי לא יודעת כמה טוב GEIL. המחשב ישמש אותי לעבודות גרפיקה ועריכה וידאו עם הרבה תוכנות כבדות פתוחות בו זמנית. מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600 מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT לוח P8P67 PRO B3 P67 ASUS זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz - סה"כ 8 גיגה כ.מסך Nvidia GeForce 450GTS 2G-3 P.O.VIEW מ…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות לחברה שלי מתנה ליום הולדת מחשב נייד, ממה שאני יודע השימוש של במחשב קל בעיקר דפדוף באינטרנט צפייה בסרטים ושימעת מוסיקה, בכנות שאני קצת אבוד ולא ממש יודע מה כדאי לקנות, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לקבל המלצות על מחשבים ניידים ששווים את המחיר שלהם עד 3000 ש"ח, תודה רבה ! דניאל
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
NVIDIA GeForce GTX 660 Gigabyte 2g Western Digital WD Green WD10EARS 1TB 5400 RPM 64MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 LG GH22NS70 DVDRAM" Gigabyte Z68XP-UD3 Kingston 4GB 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10600) thermaltake V9 BlacX Edition ספק כח אקטיבי SeaSonic 600W 80+ SS-600ET Scythe Katana 3
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-