עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yudryer,

אני מסתכל על iMedia i4501IL Packard Bell, למה? סיפור ארוך... מישהו יודע מה יש בפנים? המפרט לא אומר של מי הלוח אם - דגם?, זיכרון של מי? כרטיס מסך של מי? וכו....

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by toyo,

שלום לכולם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ועבודה עם תוכנת עיצוב ותכנון Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הידועים והטובים כגון battlefield crysis3 וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. רכיבים קיימים: מעבד קיים I5 3450 זיכרון 8 גיגה ספק סיסוניק 620 כרטיס מסך GTX 650TI זה המארז http://raidmax.com/product/sagitta.html כרגע יש בתוכו 5 דיסקים 2 TB +2 חיצוניים.. תקציב עד 1000 ש"ח. המחשב משמש לקולנוע ביתי וגיימינג לא כבד.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by carmel134,

שלום אני צריך מפרט בתקציב 3000 עם חריגה של 200 שקל מחשב לא למשחקים כבדים כולל ציוד הקפי (מסך משהו נחמד לא LCD ב500 שקל ) כולל הרכבה בחנות KSP עם יש חנות בת"א או ראשון חנות אחרת טובה ומחירים זולים אז סבבה רק תביאו לינק כדאי שאני יראה איך אני אוכל להגיעה לחנות אני משלם במזומן תודה לעזורים חברה אני חייב את המפרט אז בבקשה תפציצו אותי במפרטים

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield ומשחקים עם גרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23-24 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם נראה שהמחשב הישן כבר לא כ"כ סוחב בעלייה סה"כ השימושים העיקריים הם לתכנות - התוכנות שבשימוש הן Visual Studio, Eclipse, Unity, XAMPP, Android Studio זה המפרט הנוכחי מעבד: E8400 3GHz לוח אם: Intel Desktop Board DQ35JO זיכרון: 4GB DDR2 Kingston 400Mhz כרטיס מסך: GeForce 210 512MB די פרה-היסטורי, אבל האם יש משהו שניתן לעשות כדי שהעבודה עם התוכנות הנ"ל תהיה חלקה? כנראה שכדאי בעיקר להוסיף זיכרון ראם, ללכת על 8GB או שיספיק לי גם פחות? סה"כ המחשב מתפקד די טוב, רק מדי פעם כשמפעילים שרת או אמולטור הוא מתחיל להיחנק קצת. תודה מראש :-)

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. המיפרט הוא 2.16GHz Intel Core Duo processor 2MB on chip shared L2 cache running 1:1 with processor speed 1GB (single SODIMM) on 2.16GHz configuration two SODIMM slots support up to 2GB 667MHz frontside bus Combined optical digital input/audio line in (minijack) Combined optical digital output/headphone out (minijack) Built-in stereo speakers Internal omnidirectional microphone (located under left speaker grille) Built-in 54-Mbps AirPort Extreme wireless networking (802.11g standard) (2). Built-in Bluetooth 2.0+EDR (Enhanced Data Rate) Built-in 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ-45 connector) ATI Mobility Radeon X1600 graphics processor, dual link DVI support …

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1299 לוח אם: ASUS STRIKER EXTREME ¤1850 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2097 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - RAID EDITION - ST3250620NS ¤433 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤230 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz DUAL CHANNEL KIT ¤511 כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME GAMER ¤643 מארז: NZXT LEXA w/o PSU ¤655 מערכות הפעלה: WINDOWS VISTA ULTIMATE - 32 BIT - ENG/HEB ¤1044 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤648 קרור למעבד: ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 …

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by asixl,

אהלן חברה, אני מנסה למכור את המחשב הנייד שלי לקראת הגיוס, מתגייס לקרבי ולא יהיה לי ככ שימוש במחשב גיימינג שכזה, ואני סתם אאבד מהערך שלו בתום השלוש שנים. להלן המפרט הטכני: 17INCH - 1920X1080 GTX 765M I7-4700HQ RAM 16GB 128GB SSD 1TB WINDOWS 8/10 המחשב בן כשנה, נקנה בארצות הברית. אבקש להתחשב בעובדה שהלפטופ הוא מהדקים בגאנר, פחות מאינץ, וקל מאוד. כמה אתם חושבים שהוא שווה? [ATTACH=CONFIG]9653[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב כולל מסך, כבר השתגעתי מכל מה שקראתי ואני צריך עזרה של אנשים שמבינים עניין. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10K, אפשרות לחריגה קלה. אם אפשר לחסוך זה מעולה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב בעיקרון מיועד למשחקים כבדים. BF3, BF:MOHW, CODMW3 ו- בלק אופס 2 שאמור לצאת בקרוב. אני מעוניין שהכל יהיה ב-ULTRA וגם בעתיד הקרוב ככה. לגבי מסך אני גם מעוניין אשמח להמלצות. האם יש צורך במסך 3D? האם זה נוח לשחק ב-3D משחקים? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת ועכבר נוחים למשחקים. יש צורך באוזניות גם. 4. האם יש רכיב שא…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. היי כולם. הגיע הזמן להחליף את המחשב שלי (שעשה עבודה מעולה!) באחד חדש, שיסחוב קצת יותר טוב. מה שקורה זה ככה: יש לי תקציב של 4000 שקל, ויש לי את המחשב הישן שלי, תיכף אתן את המפרט. המטרה היא להעמיד שני מחשבים: אחד הכי חזק שאפשר, השני - הדבר היחיד שחשוב בו, שלא ישרף. אז מצידי שיהיה ספק חלש, ושיהיה מארז חלש. המחשב החלש הולך לאבא שלי, שמתשתש בו לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. אני לעומת זאת, גיימר אובססיבי. אז כאמור, המחשב הישן שלי הולך לאבא. למרות זאת, יש במחשב הישן שלי כמה דברים ששוה לשמור למחשב החדש: 1. ספק כוח אנרמאקס 400W (לא זוכר את הדגם, כתוב עליו totalpower 400w). 2. מארז LEXA בלאקליין. 3. שני הארדיסקים ושני צורבים (= במפרטים לא צריך להוסיף הארד דיסק או צורב, לשני המחשבי…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by darkrule88,

הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: 1549 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 זכרון: 209 ₪ - * מבצע * - 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 1649 ₪ - * מבצע עם משחק * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G + DIVISION דיסק קשיח: 299 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 120GB SATA III באנדל (מארז + ספק): 535 ₪ - * מבצע * - Antec GX300 Window + ANTEC 650W 80+ MODULAR קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר סופי: למזומן 4360 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 4447 ₪ המחשב מיועד בעיקר לגיימינג (ותכנות אם זה רלוונטי למשהו), הוא ירוץ לפעמים על מסך 19'' ולפעמים על 37'' 10…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by rookie,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב גיימרים חדש בתקציב של 4000 שקל אשמח לקבל המלצות

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום רב לי ולאחי הקטן יש מחשבים דיי ישנים...אבא שלי ביקש שאני יברר לו על שני מחשבים חדשים עם מסכים דקים (כולם מתלהבים מזה ) אם זה אפשרי בכלל ! שיהיה מחשב אחד רציני בשבילי ! שיהיה amd 64bit עם צורב דיוידי המחשב הוא בעיקר למשחקים ולאחי הקטן מחשב לא ממש רציני הוא משחק diablo2 ו fifa לא צריך משהו עד כדי כך בשביל זה... תודה מראש ! רק אתם יכולים לעשות את זה כמו שאמרתי התקציב הוא 14,000 ש"ח עריכה: רק בבקשה בגלל התקציב הנמוך אל תשימו לי מסכים של חברת ג'יפה...שיהיה משהו נורמלי בבקשה.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני מחפש לקנות מחשב. המטרה שישמש ל HTC VIVE (מערכת מציאות מדומה) על פי הדרישות שלהם באתר הם ממליצים על המפרט הבא: GPU: NVIDIA GeForce® GTX 970 / AMD Radeon™ R9 290 equivalent or greaterCPU: Intel i5-4590 / AMD FX 8350 equivalent or greater RAM: 4GB+ בהתאם למפרט הזה ניגשתי לשתי חנויות באחת נתנו לי את המפרט הבא: מעבד i5 4590 3.3ghz 6MB 1150 tray מאוורר למעבד ALPINE 11 REV2 ARCTIC COOLING לוח MSI H81M-E34 1150 DDR3 כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA GEFORCE GTX970 4GB דיסק 1TB 7200 SATA ספק 500W IN WIN FAN12 זיכרון RETAIL ADATA 8GB DDR3 1600MHZ מארז טרמלטייק V3 מחיר כ-3,900 ש"ח החנות ה…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. 1. מאיפה הכי כדאי לקנות אותו? 2. נניח שאני שולח לארץ, הדבר היחיד שאצטרך לשלם זה 16% מע"מ נכון? 3. אפשר להזמין מהאתר של לנובו ארהב או שזה רק לבעלי כתובת בארהב? תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. * מטרות המחשב? תכנות ועיצוב גרפי לפעמים משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא הבנתי מה זה * רזולוציית המסך? אני יודע ש15 אינץ זה טוב אם מישהו יכול להגיד לי כמה זה 17 אינץ? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד * משקל רצוי? שפשוט לא יהיה כבד מידי מקסימום שיהיה אפשר לסחוב בתיק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש שיהיה רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה אפשרות לחבר למספר מסכים * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעלה 750G * כונן אופטי? לא חובה אבל יהיה טוב לעתיד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יעזור אם יהיה * האם בתקציב צר…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by D.Apsentel,

אני צריך מפרט למחשב שמיועד בשביל לגלוש וקצת משחקי קז'ואל, עד 2000 שקל ושכולל מערכת הפעלה הגרסה הכי פשוטה, ובלי מסך וצריך עכבר ומקלדת אלחוטיים, גם הכי פשוטים. אם אפשר בחנות IQPC. נושא זה לא קשור לנושא שפתחתי לפני כמה ימים. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אז ככה חשבתי על זה... AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 Twinmos 1024MB (512x2) DDR400 PC3200 Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM Compucase Super Midi Tower CI 6a21 400w LDT - Black & Blue עכשיו השאלה שלי היא...האם הספק טוב בשביל המערכת...(HEC 400W) ויש עוד מפרט או כזה AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NS-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 Twinmos 1024MB (512x2) DDR400 PC3200 XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM Compucase Super Midi Tower CI 6a21 400w LDT - Black & Blue ההבדל הוא בכרטיס מסך ובלוח....עכשיו המפרט הזה יחזיק על ספק 400W של HEC?..ואינ …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש. אתחיל ואומר שאני לא גיימר (טוב נו, אולי קצת..) , לא משתמש בתוכנות כבדות וסביר להניח שאת רוב חייב המחשב יבלה בהרצת יישומים פשוטים בבית כמחשב משני (מול הטלוויזיה..). אממה, אני אוהב את הצעצועים שלי - "בעלי מקדם פוזה גבוה". המחשב הנייד הקודם של אבד ויש לי החזר מהביטוח של עד 6000 ש"ח להחלפתו בחדש כך שהתקציב מכובד למדי לדרישות שלי.. עשיתי קצת הרבה סקר שוק והגעתי למס' פיינליסטים: HP ENVY 14 - חמוד מאוד אבל הבנתי שהוא מאכזב ללא מסך ה RADIANCE שהופסק יצורו. HP ENVY 17 - תחליף DESKTOP גדול כבד ועתיר בפיצ'רים ובחיבורים - איכותי מאוד, מגיע עם 2 בטריות, בלוריי ו 1080P. ASUS G53 - מחשב גיימרים דנדש עם מפרט מטורף למחיר ולגודל - 1080P, GTX460 1.5GB מק…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Yoram Lev,

שלום, מבקש המלצה למחשב נייד נוסף לצורך עבודה משרדית + צפייה ישירה + שמיעת מוזיקה. תקציב עד 2500 ש"ח בברכה, ערן

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, אני זקוק לשני מפרטים לצרכי עבודה משרדית לפי הפירוט מטה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - 2,500 ומטה בעדיפות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר - המון אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by MsP,

בחודש חודשיים הקרובים? אני מדבר על הארץ... כי אין סיכוי שאני קונה מיני מחשב נייד במחיר הזה והוא עוד מגיע עם סוללה 3 תאים :\ אז מה דעתכם? יש למה לחכות?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם, שמי תומר והקמתי לפני מספר ימים קבוצת רכישה למחשבים ניידים מתוצרת ASUS כי פשוט רציתי מחשב במחיר זול לקראת שנת הלימודים הבאה באוניברסיטה. נפגשתי עם היבואן וסיכמתי איתו על מחירים. מדובר על מחשבים "10, "11.6, "15.6 - גודל מסך. ובמידה ומישהו מעוניין במחשב אלו המחירים לקבוצה. 1005HA בעלות 1819 ש"ח + תיק מתנה 1008HA בעלות 2199 ש"ח + תיק מתנה 1101HA בעלות 2229 ש"ח + תיק מתנה S101H בעלות 2329 ש"ח K501J-432 בעלות 2949 ש"ח K501J-643 בעלות 3899 ש"ח תוכלו לבדוק בכל אתר ולראות כי אין מחירים זולים מאלו אך זאת כי התחייבתי מול היבואן שנרכוש 70 מחשבים מינימום. אם מישהו מעוניין ברכישה - הרשמה לרכישה וכל הפרטים נמצאים באתר שהקמתי לצורך העניין. http://asusgroup.bon.co.il לפרטים במ…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום רב. צריך מחשב ל GAMER . . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לקנות גם ב 5000 או 5500 זה גם בסדר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , עריכות וידאו קלות בסוני ואגס, קצת אפטר אפקט, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים שיצאו של שנת- 2014 2015 Alien Isolation , CRYSIS 3 , BIOSHOCK-I , COD'S Wolfenstein The old Blood משחקי COOP למינהם כדו…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.