עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by uziel,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי 3500 ש"ח ניתן לחרוג קצת. בתקווה שאני ראלי.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה באדריכלות אני מתכנן להתחבר למסך מקלדת ועכבר (קיימים) בזמן העבודה. במקביל סטודנט למדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים ssd 128 על מחשב שולחני אני לא יודע אם זה מתאים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

2. Started by .:YoGy:.,

היי, אני רואה יותר ויותר כותרות בשנתיים האחרונות (פה, ובפורום נוסף שאני קצת יותר פעיל בו) שיש ביקוש שגדל יותר ויותר למחשב נייד למטרת גיימינג. השאלה העיקרית שלי היא למה?? מחשבי גיימינג הם גדולים וכבדים. הם יקרים מ-א-ו-ד (!!!) (וזה לא שאנחנו חיים בתקופה של בזבזנות... להפך... המצב בישראל גורם לי לחשוב פעמיים אם אני יכול להרשות לעצמי בקבוק קולה פעם בשבוע... והגעתי למסקנה שלא) הם פחות חזקים ממחשבים נייחים למטרת גיימינג שמחירם זול ב3\4... (כלומר אם שילמתי X על מחשב נייד, אני אשלם X*0.75 ועדיין אקבל מחשב טוב יותר)... הדבר היחיד שאני יכול להגיד לטובת מחשב נייד לגיימינג, הוא שממש קל לעשות מסיבות LAN.... אבל בגלל זה אני שואל אתכם... למה אתם רוצים מחשב נייד לגיימינג?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Lior4543,

היי, נפל לידי לנובו N500, עם ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס 7. 1. האם אפשרי? בכל זאת מחשב נייד (הדרייבים כמו שאני רואה על מחיצה אחרת) 2. אני לא מצליח להכנס לביוס, המסך התחלתי של המחשב הוא איזה לוגו שאומר לי ללחוץ core button אם אני רוצה להגיע להגדרות של המחשב, ואני לוחץ ונפתח לי סתם מסך עם ניקוי הדיסק הקשיח ובקאפ שלו..

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום ותודה מראש לעונים. המחשב הקודם שלי מקרטע תקופה ארוכה (של שנים) באופן נואש והגיע הזמן לאחר יותר מעשור להחליף אותו. אני צריך מחשב שיחזיק לי מספר שנים לא מבוטל. התקציב - כ- 6000 ש"ח. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית: תוכנות אדובי בדגש על אינדיזיין. התוכנה השימושית ביותר ביום יום: קורל דרו. עבודה משרדית של עסק: אופיס וכדו' נגיעה בעריכת וידאו קלה - קורל וידאו סטודיו תיתכן בהמשך התמקדות בתוכנות כבדות יותר בתחום עריכת הוידאו. 3. האם יש צורך ב…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. מעבדINTEL CORE I7- 4790 מארז + ATX ספק W550 ZUMAX PRO לוח אם ASUS H97M-PLUS כרטיסי קול + רשת + מסך מובנים בלוח KINGSTON 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיח W.D 1T 7200RPM צורב SATA DVD כרטיס מסך GEFORCE GT610 1G PCIE מחיר 3350 ש"ח ברשותי GTX 750 TI השימוש העיקרי למכונות וירטואליות קצת גיימינג אני מחפש מחשב עד 3400 ש"ח מה אתם אומרים? יש מה לשפר בתקציב עד 3400 ש"ח? - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מכונות וירטואליות, תכני hd,קצת גיימינג…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אהלן חבר'ה, שבוע טוב לכולנו! הנה מפרט של מחשב שהכנתי ב-7500 ש"ח. ברצוני להזמין אותו כבר היום (יום ראשון), אבל רציתי רק אישור סופי על כל חלקיו (כל הערה/תגובה/רעיון יתקבל בברכה). והרי המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Silver ¤ 399 1 קירור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support ¤ 228 1 ספקי כוח Antec 500W Neo HE (High Efficiency) NEOHE500 ¤ 667 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 361 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 627 1 כרטיסי מסך Sapph…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  7. http://www.gamaoffice.co.il/products/79116 גם אחרי ששידרגתי אחריות לשלוש שנים, לזיכרון 1 ג'יגה, וכונן צורב DVD הוא עולה 4,280... אני לא מבין בכלל במעבדי AMD. איך המעבד שלו? מעבד Mobile AMD Sempron TM +3500 ומה ההבדל בין Dell latitude ו Dell inspirion?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום רב, מבקש המלצה לנייד אמין וחזק לקנייה בארה"ב. מסך 13 אינטש לפחות 3 גיגה זיכרון אין צורך במשחקי מחשב, אך רצוי כרטיס מסך סביר (זיכרון נפרד) לצפייה בסרטים וכו'. דיסק קשיח כ 200 GB - אשמח לשמוע המלצות אודות מחשבים עם SSD (בנפח קטן יותר) אם זה אפשרי בתקציב בכלל. אם מישהו מכיר חנות טובה ב NYC - אשמח לשמוע. אין צורך במערכת הפעלה. כמו כן, אשמח לשמוע חסרונות/מתחרים ל LG הבא בארץ (שמולו אני משווה): http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=60&subcatid=98&prodid=407&keySearch= תינתן עדיפות למחשב בעל אחריות שניתן לממש בארץ. כמו כן, אבקש את חוות דעתכם אודות ה T400 Lenovo וה Asus F6V-A1 תודה.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by yuval800,

(בתגובה מספר 8 יש את המפרט שאני רוצה לקנות עם כמה שאלות, אשמח ל review לפני הקנייה, תודה.) שלום, אני צריך לבנות מחשב שהשימוש העקרי שלו יהיה למסחר במניות, זאת אומרת קבלת נתונים בקצב גבוהה ועיבודם, תוך כדי עדכון גרפים (גרפיקה פשוטה). עיבוד הנתונים אינו מסובך במיוחד אבל יש לא מעט threads שרצים ולכן hyper-threading חשוב. כמו כן המחשב יריץ SQL Server ועבודה עם Visual Studio 2010. * שימושים משניים: פוטושופ, עריכת וידאו (ממש ממש משני) * מעבד - i7 2600 (בשביל HT). * לא צריך OC * תמיכה בשני מסכים חובה (1920x1080) עם אפשרות להרחיב את התמיכה לארבעה מסכים בעתיד. * מאוד חשוב לי שיהיה שקט (8 בסולם 1-10). * זכרון רצוי 8GB, או אפשרות להתחיל עם 4 ולשדרל ל 8 אם ארגיש צורך (ולחסוך עלויות רא…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם חיבור ל 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש מפרט מחשב נייד לאחי הקטן. לשימוש לימודים בסיסי (אופיס, סטרימינג), ושיחזיק כמה שיותר זמן מבלי צורך להחליף. אענה על הסעיפים הנדרשים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 לאחר תשלום נוסף על אחריות ל-3 שנים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך עד 500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפילו לא אגורה מעבר למה שציינתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, אינטרנט, תוכנות קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לג…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העדפה לראות את שני הכיוונים הכוונה מחשב לדרישות ומחשב מקסימום מבחינת התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מידי חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מטרה עיקרית תכנות אפליקציות לאנדרואיד (ECLIPSE), שימוש יום יומי, משחקי מחשב כרגע CS:GO אבל שיהיה אפשר לשחק בו גם דברים אחרים לא בהכרח ברמה הכי גבוהה של הרזולוציה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 2 מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר למשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: שימוש תדיר, בעיקר למשחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG, RTS, FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אני מעדיף שיהיו כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. היי לכולם, אני רוצה לקנות לחברה שלי מתנה ליום הולדת מחשב נייד, ממה שאני יודע השימוש של במחשב קל בעיקר דפדוף באינטרנט צפייה בסרטים ושימעת מוסיקה, בכנות שאני קצת אבוד ולא ממש יודע מה כדאי לקנות, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לקבל המלצות על מחשבים ניידים ששווים את המחיר שלהם עד 3000 ש"ח, תודה רבה ! דניאל

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by ceNtix,

תקציב 3.5k אם זה אפשרי, חריגה עד 4 אלף במקרה הצורך השימוש העיקרי יהיה עריכת מוזיקה יומיומית בקיובייס גודל המסך שלי הוא 22' ורזולוציה 1920x1080 ואולי בעתיד אני אוסיף עוד מסך הגדרות גרפיות לא משנה לי אני לא מתכוון לשחק בו רק קיובייס ואינטרנט אין צורך בציוד היקפי ישוב שהוא יהיה שקט יחסית ולא מרעיש כדי שלא יפריע לעבודה Oc אני אולי אעשה ממש בקטנה במידת הצורך לא צריך אופיס אין חנות מועדפת ספציפית אם אפשר רק שתהיה לחנות סניף באזור דרום ואם אין אז מרכז הקנייה מתוכננת לתחילת השבוע הזה אני צריך שהמפרט יכלול ssd תודה רבה לעוזרים וסופ"ש נעים ?

16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אפשר קצת לחרוג, לא יודע אם יש צורך, אשמח לייעוץ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית, גלישה, מעט משחקים (הילדים אצלי משחקים מיינקראפט, לא הרבה מעבר, אבל הם גדלים והדרישות בהתאם...), מריץ עליו שרת PLEX, הורדות מהאינטרנט, ומעט עריכת וידאו (תוכנה בסיסית, movavi). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים (לא צריך משהו מהודר), רמקולים פשוטים ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. יש לי מחשב אינפיניטי כבר חצי שנה קניתי אותו יד 2. עכשיו עשיתי לו פירמוט ואין לי דרייברים ללוח שלו. אין לי מושג מה שדגם של המחשב, בביוס כתוב : realtek RTL811B/ 8168/B חיפשתי דרייברים ,מצאתי משהו שלא עובד בכלל. אשמח לעזרה...

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. השקתו של ה-MacBook המחודש והמתקדם גוררת שלל תגובות מזלזלות, הומוריסטיות ולוחמניות מצד המתחרות המרכזיות של אפל בשוק האולטרבוקים. מלחמת ה-Mac וה-PC מתחדשת? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%aa-%d7%9e%d7%a6%d7%97%d7%95%d7%a7-%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94-pc-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%91%d7%95/

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אשמח אם תוכלו בבקשה לתת לי מפרט למחשב בשביל גרפיקאי בתקציב של 5000 ש"ח לא כולל מסך וציוד הקפי

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום אנשים אני צריך לקנות מחשב לאחיינית שלי, בת 13. השימושים הם אינטרנט, מוזיקה, אופיס, משחקים כמו sims, מעט מאוד פוטושופ. היא רצתה מחשב נייד, ואני יכול לקנות את ה-HP dv2000t בארה"ב, עם שינויים קלים ב-1,163$ מצ"ב המפרט שלו. אני אמרתי לה שלדעתי מחשב שולחני באותו מחיר יכול לתת לה יותר, אבל אני צריך לבנות מפרט מתאים. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט, ובחרתי כמה רכיבים פריפריאלים ומארז - מקלדת ועכבר Cordless Desktop S510 Logitech - 340 רמקולים VS2321 Altec Lansing - 470- צורב DVD - GSA-H10N LG 16 X - 170 מסך 1907FP Dell - 1600 מצלמת רשת QuickCam Fusion Logitech - 375 מארז שקט: Antec NSK3300 - 650 http://www.silentpcreview.com/article641-page1.html סה"כ 3650 ¤ חוץ מזה צריך להיות…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by DAVIDD,

מפרט: מעבד - intel celeron 2.4GHz לוח אם - MSI 865PE neo2 v (קישור - http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=612 ) זיכרון פנימי - 512 DDR שפועל על DUAL כרטיס מסך - geforce 4 440MX 128MB DDR דיסק קשיח - WesternDigital 80GB 7200RPM 8MB Buffer כונן 1.44 כונן דיסקים - CDROM X52 צורב LG 40X12X40 תודה.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אהלן חברים, כמו שהבנתם מהכותרת אני מחפש מפרט מאוד מאוד שקט, חרישי לחלוטין אם ניתן. (בסולם שבין 1 ל10: חשיבות השקט היא 12) מיועד לשימושי אינטרנט רגילים, וצפייה בסרטים (1080p). הייתי מעוניין גם להריץ משחקים מודרניים(GTA IV, לצורך העניין) בהגדרות נמוכות, על מסך 19' ברזולוציה 1280*1024. ניתן להתפשר בעניין זה אם אין מקום בתקציב. עד 2200 ש"ח. ניתן לחרוג רק לטובת מערכת סופר שקטה (וממש לא לא טובת ביצועים חזקים יותר). יחובר בחיבור HDMI לLCD 32 FHD ובחיבור DVI למסך 19' ברזולוציה 1280*1024. בקשות מיוחדות: לוח אם עם מספר גדול של יציאות אודיו (לחיבור של מערכת 5.1). יציאת SPDIF- בונוס מבורך. כרטיס קול טוב מובנה איכותי - אמנם אני לא מרגיש צורך בכרטיס קול חיצוני, אך בכל זאת חשוב לי כ…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  23. לחבר שלי.. שרוצה מחשב לגיימר עם אופציה לאוברקלוק קל (אם בכלל) למעבד ואוברקלוק לכרטיס מסך.. התקציב עד 6500 למזומן (בלי לחרוג), ללא ציוד הקפי או מסך.. זה מה שהרכבתי כרגע בשבילו.. (המעבד מ-KSP וכל שאר המפרט מנועה..) יש הצעות או שינויים במפרט? AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N Neo4-F NFORCE4 TWINMOS DDR 512MB 400mhz x2 WD 120/7200 SATA 8MB POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X כונן דיסקטים 1.44 ANTEC SLK3700AMB Arctic-Cooling ATI Silencer 5 REV2 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN הרכבת מחשב חדש סה"ך למזומן 6505.. שווה?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by imac,

Intel Pentium 4 1700MHz Asus P4S333-M Inno3D Geforce 2 MX 400 Unknown 256 Ddr Sdram PC2100 Maxtor 20Gb 5400 RPM CD-Rom 52X Generic White & Blue Generic Case Tech-No 300W Power Supply Mitsumi 1.44 Floppy Drive אם שכחתי משהו תגידו לי ואני יוסיף... בתודה מראש imac!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום, אשמח לקבל המלצה לפני רכישת טאבלט, להלן הצרכים: -מיועד להצגת טקסט (אין צורך עם יכולות להרצת משחקים/סרטים וכו,) *עדיין רוצה כזה שיהיה מספיק איכותי מבחינת הרזולוצייה ובמיוחד שמדובר בשימוש מקצועי בתחום הארועים...מקומות שבהם יש השפעה של מערכות תאורה....השתקפות...(בהקשר זה אני מניח שעדיף מסך מט ולא מבריק?) -גודל מינ' שמותאם לפורמט דף A4 ז"א 21 על 30 ס"מ (אשמח לדעת בהקשר זה כמה זה באינצ'ים? וגם: האם הגודל שבדר"כ רשום במפרטים, זה נטו של המסך או כולל גם את המסגרת הפיזית של הטאבלט? ) -כזה שמגיע עם מקלדת פיזית (2IN1) שניתנת לניתוק/חיבור -עט מגע יהיה תוספת נחמדה אך לא מחוייבת. -טווח מחיר: עד 3500 ש"ח - כמובן עם העדפה להוזלה במחיר (אפיל…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים