עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם , מעוניין לקנות לבן שלי סטודנט להנדסת תעשייה וניהול (מערכות מידע) מחשב נייד שיחזיק 3-5 שנים. מעדיף קונפיגורציה יותר גבוהה מהדרישות שציינתי (מעבד, כרטיס מסך)למקרה של הפתעות כרגע הוא מחזיק במחשב נייד Dell XPS 13 עתיק שהחזיק כמעט 7 שנים + ונקנה כמחודש חוץ מפירמוט אחד אבל בקושי סוחב כרגע מתלבט: 1- בין AMD ל Intel 2- אם לשים כרטיס מסך בנפרד 3- מעדיף Lenovo אלא אם כן אני טועה Dell איכותיים אך המחירים הגבוהים שלהם לא ייכנסו למסגרת התקציב אבקש את עזרתכם המהירה תודה רבה צביקה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח - 3,500 ש"ח 2.…

2. מארז לשקט, SSD, מעבד ארבע ליבות, שמונה גיגה זיכרון, יתכן ויהיה אוברקלוק. Go 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Killing Floor 2 לא רץ על הישן, בגלל זה אנחנו קונים חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קשיח יעבור מהישן, כרטיס מסך …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. הי חברים יש לי כרגע מחשב עם המפרט הבא, והוא כבר עייף לטעמי. אלה החלקים שאני רוצה להחליף: AMD dualcore 4200 1 Gig ram 6800GT gpu Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI מדובר בשדרוג מחשב קיים, אז החלקים הבאים ישארו: 4 דיסקים (חוץ משל הסיסטם) sata2- 2 של 500 ו 2 של 320. ספק סיזוניק 430W מארז וכו'. המחשב משמש ל: מייל, רשת כמובן, תחנת הורדות 24/7 מניוזגרופס סרבר סרטים למחשב HTPC בסאלון תחנת עבודה גראפית (פוטושופ, לייטרום, אפטר אפקטס, תלת מימד) מחשב משחקים. בקיצור, חשבתי על החלקים הבאים: מעבד E6750, ראיתי שהוא זול יותר מה 6600 האם עדיף QUAD? האם ה Q מפריע במשהו, כגון משחקים? האם הוא מתחמם יותר? (המחשב עובד ללא הפסקה). כרטיס 8800GTS (יש כבר). איזה לוח כדאי? (אני ממש לא אובר קלוקר) 2 ג'יגה זכ…

4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אפשר קצת לחרוג, לא יודע אם יש צורך, אשמח לייעוץ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית, גלישה, מעט משחקים (הילדים אצלי משחקים מיינקראפט, לא הרבה מעבר, אבל הם גדלים והדרישות בהתאם...), מריץ עליו שרת PLEX, הורדות מהאינטרנט, ומעט עריכת וידאו (תוכנה בסיסית, movavi). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים (לא צריך משהו מהודר), רמקולים פשוטים ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום, אני מחפש כבר זמן רב מחשב נייד של IBM LENOVO. אופיס דיפו פירסמו מבצע לחג שתפס את עיני ורציתי לשמוע את תגובתכם: http://www.idealo.de/preisvergleich/Product/1086532.html (מופיע המפרט*) LENOVO 3000 N200 0769-ERG מעבד: intel dual-core T2390 1.8ghz זיכרון: 3G ddr2 דיסק קשיח: 160G מעבד גרפי: intel GMA X3 100256Mb shared המחיר שנותנים הוא 3400 ש"ח, מחיר סביר ומצויין לכל הדעות. יש לציין שאני מחפש מחשב עבור גלישה, לימודים ושמיעת מוסיקה (נדרש דיסק קשיח גדול). שמעתי שסדרת N200 מתחממת יותר מדי, והייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. אשמח גם לשמוע אם יש לכם הצעות נוספות לדגמים אחרים. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by CyberBot,

מ 2012 של חבר הוא מציע לי אותו למכירה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Ymac,

שלום, אתמול קיבלתי את המחשב Dell XPS 12 שקניתי מאיביי כ"קופסא פתוחה" אתמול ב-HWMonitor הראה לי 11% שחיקה של הבטריה, היום זה כבר עלה ל-18%! הבטריה באמת מתרוקנת מהר יחסית, אמורה להיות 50Whr אבל לפי HWMonitor כרגע המקסימום הוא 41170mWhr יש מה לדבר עם המוכר?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  8. האם כונן קשיח משולב SSD + SATA נחשב טוב? למשל, 128GB SSD + 1 T או שעדיף רק SSD 256GB? האם יש צורך בתכונות מיוחדות במפרט לצורך עבודה מהבית והתחברות לשרת חיצוני מרחוק? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. מעבד: Intel Pentium® 4 2.4 GHz זיכרונות: 512mb DIMM1 Synchronous SDRAM לוח אם: P4VP-MX 1013.001 ASUS דיסק: 60GB ExcelStor Technology J860 כרטיס מסך: on board S3 Graphics ProSavageDDR כרטיס קול: Realtek AC'97 צורב CD: HL-DT-ST CD-RW GCE-8526B של LG ללא מסך...אני צריך את המסך עדיין. עכבר יש, מבחינת מקלדת - אני צריך לגרד מאיפהשהוא המחשב עובד, מסרב למות, יש עליו אובנטו 10.04 אם צריך עוד פרטים להערכה - תשאלו

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by yuval800,

(בתגובה מספר 8 יש את המפרט שאני רוצה לקנות עם כמה שאלות, אשמח ל review לפני הקנייה, תודה.) שלום, אני צריך לבנות מחשב שהשימוש העקרי שלו יהיה למסחר במניות, זאת אומרת קבלת נתונים בקצב גבוהה ועיבודם, תוך כדי עדכון גרפים (גרפיקה פשוטה). עיבוד הנתונים אינו מסובך במיוחד אבל יש לא מעט threads שרצים ולכן hyper-threading חשוב. כמו כן המחשב יריץ SQL Server ועבודה עם Visual Studio 2010. * שימושים משניים: פוטושופ, עריכת וידאו (ממש ממש משני) * מעבד - i7 2600 (בשביל HT). * לא צריך OC * תמיכה בשני מסכים חובה (1920x1080) עם אפשרות להרחיב את התמיכה לארבעה מסכים בעתיד. * מאוד חשוב לי שיהיה שקט (8 בסולם 1-10). * זכרון רצוי 8GB, או אפשרות להתחיל עם 4 ולשדרל ל 8 אם ארגיש צורך (ולחסוך עלויות רא…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  11. . מה התקציב המקסימאלי? - סביב 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 23" תלת מימד 3D. …

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  12. היי אנשים, אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד וביקש ממני לבחור לו משו טוב. קיצר מצאתי מחשב טוב ב4900 ש"ח של HP עם כל השטויות הכי טובות רק שהכ.מסך בו הוא intel® graphics media accelerator 950, זה כ.מסך סביר? ברור שאני יודע שכ.מסך בנייד לא אמור לסחוב OBLIVION וכד' אני פשוט רוצה שיהיה כ.מסך סביר. אם זה כ.מסך ממש גרוע תציעו בבקשה איזה לחפש. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום דרוש מחשב לעבודה עם אוטוקאד 2015 זה הדרישות של התוכנה http://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-AutoCAD-2015.html 1. תקציב עד 2000 (אני מניח שאינטרנט אופיס וסרטים פה ושם יעבדו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב?תוכנת אוטוקאד (זה הדבר הכבד שבמחשב) אינטרנט אופיס וסרטי HD האוטוקאד הוא שימוש של פרנסה ככה שצריך שזה יעבוד חלק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גרפיות הם אלו של האוטוקאד לכן אני לא יודע אם בכלל להוסיף כרטיס מסך או להישאר על זה המובנה 3. האם יש צורך…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by dor444,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בשביל אחותי. השימושים העיקריים שלה יהיו שימושי אינטרנט (פייסבוק בעיקר) ועבודה על אופיס. חשוב שיהיה זמן סוללה ארוך. תקציב? עד 2000 ש"ח גודל המסך? 9"-11" ) נטבוק משקל רצוי? 0.5-2 kg האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד, 10 שעות ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו), לא בלוטות? כן גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 GB צורב DVD? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על מחשב ASUS 1015PEM שנראה לי יתאים, מה אתם חושבים? אם אין צורך עדיף מחשב נייד במחיר יותר טוב, אין לחרוג מהתקציב תודה רבה, דור

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by DJ GuyGIvant,

AMD ATHLON XP 2200+ TRANSCEND DDR 512 mb 333 MHZ GIGABYTE -GA-7VTXH+ S\U\M\A PLATINUM GF4 TI4200 SE 128 MB WD 80 GB 7200 RPM CHIEF TEC DRAGON DX-01BLD HERCULES FORTISIMO 3 7.1 סה"כ 5140 ש"ח... שווה? משתלם? מה לשנות?! אגב, מסך כבר יש לי וכרטיס רשת וסידירום וצורב כך שזה כל מה שאני צריך

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by aviv_lev,

מחשב עד 13K (מוכן לחרוג) שבו יהיה כרטיס מסך GEFORCE 8800GTX קירור חזק בשביל OVERCLOCK, לוח אם הכי טוב שיש ללא הגבלת מחיר וכל שאר הדברים שזה כולל הכל רמקולים מקלדת מסך מארז.... תודה מראש ;D ;D ;D

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by killer47,

בחרתי 2 מערכות ואני לא ממש בטוח איזו טובה יותר........: *זו לא כל המערכת רק החלקים הכי חשובים אפשרות 1: AMD Athlon 64 X2 4200+ Processor with HyperTransport and Dual Core Technology AlienIce 2.0 Video Cooling System with Acoustic Dampening Terra Green Alienware® Full-Tower Case Conspiracy Blue Enermax EG701AX-VE (W) 600 Watt Power Supply SLI ready Alienware® nForce4 SLI Chipset Motherboard PCI Express CROSAIR 1GB Low-Latency DDR PC-3200 at 400MHz Dual NVIDIA® GeForce 6800 Ultra PCI-E 256MB DDR3 with NVIDIA SLI Technology Integrated High-Performance 7.1 Surround Sound with S/PDIF and Coaxial Digital Outputs 160 GB Serial ATA 7,200 rpm w/ 8MB Cache או: AMD Athl…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by wiz,

שלום לכם כבר הרבה זמן אני בפורום מציק לכולם בנוגע לכל מני שאלות סוף סוף נראה לי שהגעתי לקנייה נבונה שתתאים למצב (גיוס קרב ובא..) אז, הבעיה הייתה באמת מה יקרה אם אני יתגייס לקרבי (לא יודע עוד..) אז הפתרון הוא פשוט לרכוש מערכת נחמדה ובנוסף, שתיהיה בעיקרה קולנוע ביתי, כך שגם בהעדרי שאר חברי המשפחה יכלו להנות. אז, הגעתי למפרט ואשמח לשמוע את דעתכם. AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX (בוקס כי אני גם צריך סינק למעבד ישן יותר.. אז אני ישתמש בו). ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel Seagate 120GB 8MB 7200 Serial ATA MSI FX 5900XT VTD 128 VIVO DVI LITE-ON DVD 16*48 Retail Black Samsung 1.44 Floppy (Black…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אהלן, מחפש מחשב נייח לצרכי עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בלבד. אין צורך ב-1 טרה של אחסון מכיון ורוב העבודה מתבצעת על הגוגל דרייב. אשמח לשמוע המלצות. תודה רבה! **עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ללא חריגה ושיהיה מבוסס אינטל 2. מה שימושי המחשב ( עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( מקלדת ועכבר ושני מסכי מחשב גודל 23.6) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לא) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן, ווינדוס לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין עדיפות 9. מתי …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. היי כולם בן דוד יקר שלי מעוניין להוציא סכום של כ-2500 ש"ח על מחשב נייד משומש. דחקתי אותו ל 3500 ש"ח ומחשב נייד חדש, הוא הסכים - אז הצעתי לו לקחת את ה 1525 הזול ביותר מ KSP תחת הידיעה שהאחריות ניתנת במעבדות DELL בארץ, ולא מ KSP, כך שהמחיר הוא הדבר היחיד שעומד על הפרק. ובאמת המחיר אחרי בירור ב KSP הוא 3500 במזומן. (זה ה 1525 הכי זול שמצאנו בחנויות) אנחנו די סגורים על המחשב, רק רציתי לדעת אם יש למישהו הסתיגויות מהחנות, מהאחריות האם מישהו קנה נייד של DELL ב KSP לאחרונה ונזקק לאחריות, האם היו בעיות? האם יש משהו אחר שהייתם לוקחים במחיר הזה? (לשימושים של בעיקר גלישה אופיס וסרטים - כאשר הייתרון של ה 1525 שיש לו גם SVIDEO לטלוויזיה הנוכחית וגם HDMI ל LCD העתידית) המפרט: ‎Dell Ins…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. http://www.gamaoffice.co.il/products/79116 גם אחרי ששידרגתי אחריות לשלוש שנים, לזיכרון 1 ג'יגה, וכונן צורב DVD הוא עולה 4,280... אני לא מבין בכלל במעבדי AMD. איך המעבד שלו? מעבד Mobile AMD Sempron TM +3500 ומה ההבדל בין Dell latitude ו Dell inspirion?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Shbd,

דבר ראשון אני חדש כאן ;D. אני לא מבין גדול אבל מקווה להשתפר. הנה המחשב הנוכחי שלי: CPU Type Intel Pentium 4A, 2266 MHz (17 x 133) Motherboard Name Intel Billings 2 D845EBG2 (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845E System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) Video Adapter GeForce4 MX 420 (64 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 420 (Omega P 1.5672a) (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce4 MX 420 Monitor צג ברירת מחדל Multimedia: Audio Adapter C-Media CMI8738/C3…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Avivc4,

אני צריך בבקשה מפרט למשחקים כבדים, עד 2800 ש"ח(לא להגיע ל2900 אפילו). אממ...אני צריך שהוא יהיה מ- SkyPC ושיהיה כולל כונן דיסקטים, ואת ההרכבת מחשב של ה-150 ש"ח. ולא לרדת מהכרטיס מסך 4850HD, אני לא יכול משהו פחות טוב. בלי ציוד היקפי ובלי OC. זה המפרט שתיכננתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1196 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤302 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤262 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD48…

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by aradgonen,

שלום! יש לי מחשב שקניתי לפני 5 שנים שהיה אז הכי טוב שאפשר להשיג, ואין לי כסף לקנות מחשב גיימינג חדש לגמרי.. חשבתי להשקיע בו איזה 1000 שח ככה לשיפורים.. הנה המפרט שלו בבקשה תעזרו לי להחליט מה כדאי לשדרג ומה אפשר לעשות כדי קצת להחליש את הרעש של המאווררים במחשב.. מפרט טכני לוח אם דגם: Gigabyte GA-MA790FX-DS5 Chipset: AMD 790FX FSB: 5200 MT/s כ.קול משולב: 7.1 CH HD Audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאות S-ATA: 6 יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI Express : 2 סה'כ דיסק קשיח יצרן: Western Digital טכנולוגיה: SATA 2 נפח : 500GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 16 MB מעבד סוג: AMD Phenom Quad Core דגם: Phenom X4 9650 מהירות : 2300MHz זכרון מטמון cache: …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים