ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק למחשב למישחקים עם מסך אכבר(g5) בבקשה שיהיה עם 4 ליבות ובלי הרבה מקום (gb) בגלל שיש לי כבר שני כוננים כשיחים אז.. וגם שיהיה מחנות בתל אביב התקציב הוא 7500 שקלים חדשים שיחזיק ל5 שנים ללא אובר קלוק כי אני לא מבין בזה ולל מארכת הפאלה מקורית כי יש לי כבר תודה לכול מי שעוזר
-
- 41 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב פנטיום3 1000 אם 512 זכרון SDRAM, אני רוצה לקנות מעבד חדש חשבתי על 2.4 בגלל ה 0.13 מקרון, השאלה שלי היא האם כדאי לקנות לוח שתומך ב-SDRAM ולהוסיף עוד 512 זכרון או לקנות זכרון DDR שבגלל המחיר הקצת יקר שלו אני יוכל להרשות לעצמי רק 256 מגה. איזה לוח של ASUS תומך רק ב- SDRAM אם 5 או 6 PCI (דגם), האם יש לוח בארץ תומך ב-AGPX8? של ASUS כמובן.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבד P2.4C לוח אם טוב למישחקים + האצה לשיקולכם זיכרון ברמה טובה עד טובה מאד להאצה דיסק קשיח סיריאלי SATA כרטיס מסך טוב למישחקים אך לא הכי יקר (אפשרי לקחת תחום בניים) מארז טוב + ספק מצויין בלי מסך מקלדת עכבר ורמקולים כוננים אופטים רק מחשב
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ -אין צורך בזיכרון 667,יוחלף ל533 -אין צורך בצורב DVD -אין צורך ב160GB יוחלף ל80GB -אין צורך בעכבר\מקלדת\רמקולים כמה זיכוי אקבל על החלקים שיוחלפו \ יוסרו? יוספו -כרטיס מוסך 7600GS SONIC -FOXCONN TLA350 + FSP 350W או מארז COMPUCASE 6C28 + 300W האם יש מפרט טוב יותר מזה ללא חריגות?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד 15" , עדיפות לHP בעל חיי סוללה כמה שיותר ארוכים. השימוש העיקרי שלו יהיה לתוכנות OFFICE, גרפיקה ותיכנות. יש עדיפות למחשב שיכול להריץ משחקי מחשב כבדים, אבל לא חייב. אני נוהג לעבוד עם הרבה תוכנות פתוחות בו זמנית, אז עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר חזק. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יתחמם כמה שפחות. יש למישהו המלצות בשבילי?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, זקוק לטיפים בנוגע למחשב הנייד, לאחרונה הוא נתקע הרבה במהלך גלישה באינטרנט ובזמן עבודה עם מספר תוכנות במקבל (פיירפוקס, כרום ואקסל בו זמנית לדוגמא) במידה ואני מנגן בפיירפוקס מוזיקה מיוטיוב יש באפרים רציניים בזמן השימוש במחשב. אני משתדל לשמור עליו כמה שאפשר, אבל הגיל עושה את שלו. עדיין לא עבר פרמוט ובשאיפה גם לא יעבור, האם יש המלצה? מריץ אחת לחודש CCleaner, Spybot-S&D , O&O Defrag מבחינת חומרה אין שום סיבה הגיונית שזה יקרה, איך אני יכול לדעת שהמחשב אכן מנצל את כל הזיכרון ראם שמוקצה לו? הדגם כמו ברשמתי בכותרת - u47a. מעבד I7 מריץ ווינדוס 7 גרסאת 64 ביט. מקווה למצוא יישועה כאן לפני שאמסור אותו לתיקון.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מספר התלבטויות, 1. לגבי הצורב, אני לא יודע איזה SATA לקחת 2. לגבי המארז / ספק, קראתי קצת באינטרנט שהמארז/ספק לא שקטים מספיק... המחשב בחדר השינה שלי, האם הדבר מפריע ממש? 3. לגבי ירידת מחירים צפוייה של E6600, האם מישהו יודע בכמה אחוז הוא אמור לרדת ומתי? האם יש סיבה לדחות קניית מחשב בשביל "ההנחה" הזאת? 4. בלוח האם, קניית DS3 או S3... האם יש טעם להוסיף 120 שקל? 5. קראתי באתר שיש מדי פעם בעיה עם זכרונות ה TWINMOS, האם יכול להיות שהם לא יתאימו ללוח אם? [attachment deleted by admin]
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לחברים,אני מעוניין לרכוש מחשב all in one,לי אין יותר מדי הבנה במחשבים. יש מחשב שמצאתי עם מעבד שהוא Pentium G4400T מעבד Intel Core ויש מחשבים שהם יותר יקרים עם מעבד Intel Core i5. השאלה היא האם שווה להשקיע מאות שקלים יותר בשביל מעבד כזה? מצ"ב קישור למחשב שהוא עם המעבד פנטיום אשמח לעזרה https://www.lastprice.co.il/מחשב-נייח-All-in-One-מבית-Lenovo/LENOVO-AIO-510
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעונים. המחשב הקודם שלי מקרטע תקופה ארוכה (של שנים) באופן נואש והגיע הזמן לאחר יותר מעשור להחליף אותו. אני צריך מחשב שיחזיק לי מספר שנים לא מבוטל. התקציב - כ- 6000 ש"ח. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית: תוכנות אדובי בדגש על אינדיזיין. התוכנה השימושית ביותר ביום יום: קורל דרו. עבודה משרדית של עסק: אופיס וכדו' נגיעה בעריכת וידאו קלה - קורל וידאו סטודיו תיתכן בהמשך התמקדות בתוכנות כבדות יותר בתחום עריכת הוידאו. 3. האם יש צורך ב…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לילה טוב, אני מחפש מחשב שישמש אותי כסטודנט, אבל גם למטרות ביתיות, הרבה הרבה ניגון סרטי HD הכי חשוב שבמחשב יהיה לי יציאה אופטית לרסיבר, כדי שאני אוכל להפריד באודיו בין הhd. עדיפות ל-DELL ולמסכים 15.6 או 15.4. תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.gamaoffice.co.il/products/79116 גם אחרי ששידרגתי אחריות לשלוש שנים, לזיכרון 1 ג'יגה, וכונן צורב DVD הוא עולה 4,280... אני לא מבין בכלל במעבדי AMD. איך המעבד שלו? מעבד Mobile AMD Sempron TM +3500 ומה ההבדל בין Dell latitude ו Dell inspirion?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים כלליים. מעוניין לקנות רכיבים שהvalue for money שלהם הוא הגבוהה ביותר, לא מתוכנן שום גיימינג במחשב, אבל השימושים שלי הם מאסיביים מאוד. (תכנות , תוכנות מרובות, עיצוב תמונות וכו') 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנה - גם הפעלת סרברים על המחשב לפעמים, עריכה גרפית (פוטושופ, לא משהו כבד), המון טאבים בד"כ (עד 100 טאבים), עובד עם שני מסכים, המון יישומים במקביל לא לגיימינג. …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , אני מעונים לרכוש את המפרט הבא : ספק כח מודולארי Seasonic 750W Gold X-Series X-750 Retail קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte GeForce GTX570 GV-N570OC-13I OC 1280MB GDDR5\אני מעביר אותו מהמחשב הישן , הוא בן חודשיים. Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 מארז Antec Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority Case No PSU זיכרון למחשב 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel 1600mhz CL9-9-9-24 צורב פנימי Samsung SH-224BB/DB DVD±RW x24 Black Sata כונן Samsung 840 Pro Series 2.5'' 256GB SSD SATA III מעבד אינטל Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם Gigabyte GA-Z87X-UD3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 מאורר למארז - Antec …
-
- 41 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ספויילר שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש התקציב שלי זה 1500 שקל מפרט של המחשב שלי . I5 6600k Asus z170-a 16 g זיכרון אני לא יודע איזה ספק לשים 750w או 860w תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רוב הזמן המחשב יהיה בבית ולכן אין חשיבות למשקל או זמן סוללה. * מטרות המחשב: עבודה משרדית בלבד. * גודל המסך: 15 * משקל רצוי: לא משנה. * זמן סוללה: לא משנה - רוב הזמן המחשב מחובר לחשמל. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * בלוטות: עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250. * צורב DVD: עדיף. * אחריות בינלאומית: עדיף מאוד ובכלל עדיף שהאחריות תהיה לכמה שיותר זמן. * העדפה לחברה כלשהי: יש לי נסיון טוב עם Acer ו-Lenovo אבל לא קריטי תודה על העזרה!!!
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון CRYSIS3 או באטלפילד 3 שיהיה לטווח ארוך ולא לשנה שנתיים ... אין צורך בהארד דיסק מפני שיש לי מספיק במחשב הקיים שאפשר להשתמש בו... אז ככה , בניתי לי מפרט ב KSP ורציתי לדעת האם הוא שווה לקניה או שכדאי ללכת על המפרט שמומלץ בפורום מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray מאוורר Scythe Ninja 3 Rev.B CPU Cooler לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרון למחשב G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך Asus GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב פנימי Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata ספק כח Corsair TX75…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם...... נכון שאתם תמיד אוהבים שיש דברים חזקים ותותחנים במחשב???? אז לכן אני רוצה שכל אחד ואחד ירכיב את מערכת החלומות שהוא תמיד חשב וחלם עליה.......... לכל המשתתפים תודה רבה ושתהייה הרכבה חלומית אמיתית. :hi: :hi: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רוצה מחשב נייד לבן או כסוף בהיר (לא שחור ולא כסוף כהה-אפור-שחור) עם מסך 1080P בגודל 15.6 עדיפות למקלדת מוארת ומסך IPS מט לא מבריק ומעדיף מחשב דק ולא עבה, לכן לא צריך כונן DVD 1. מה התקציב המקסימאלי?2000-4000 מעדיף להמנע ממחשבים מתחת ל3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אבל אם ממש ניסחף אז לא יותר מ6 אלף כי מעבר לזה פשוט יש מקבוק פרו 15 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית כבדה צפייה בסרטים בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לימודים ושימוש כללי וצפייה ב…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך מפרט בתקציב של 6 וחציאלף,את המחשב אני אקנה באילת. * מטרות המחשב? אינטרנט,סרטים, משחקים כבדים(שיריץ את המשחקים החדשים בצורה חלקה וטובה)תכנות, תוכנות. * גודל המסך? 15.6 לא פחות מזה אפשר גם 17 * משקל רצוי? משקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גדול ומהיר * כונן אופטי? רצוי לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של מקסימום 2600 שח בניתי בעזרת חבר מפרט באתר KSP ורציתי להתייעץ איתכם לגבי המפרט אם אפשר לשנות משהו להחליף להוריד להוסיף אני עתיד לרכוש כרטיס מסך gtx 1060 אז אין צורך להתייחס אליו כרגע תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי hp pavilion dv6000 ולפי Everest הטמפ' של המעבד היא 56, ושל הHDD היא 50. המחשב מחובר למטען ולא עובד הרבה זמן. אני שם אותו רק על השולחן (זכוכית) ולא על המיטה או על הרגליים. עכשיו שמתי לו מגש עם מאוורר 120MM ומעליו לוח אלומניום, ועדיין הטמפ' גבוהה. אני מפחד שזה מסוכן למחשב, מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, למען הכנות כבר פירסמתי בקשה זו בעבר אולם הרבה מים זרמו בנהר בקשר למחירים והייתי מעונין לקבל הערכה נוספת שכן כבר רכשתי מחשב ואעמיד את המחשב הנ"ל למכירה החל מהיום (או כחלקים). אשמח לשמוע על תמחור הוגן וריאלי למפרט הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) כרטיס מסך: Sapphire ATI 7870XT 2GB With Boost דיסקים קשיחים: WD Caviar Green 3TB ,Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB Intel 330 120GB SSD צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Fractal Design R4 Define ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Shimian QH-270 27inch LED (פאנל IPS, רז…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד לסטודנטית להוראה וללימוד לשון . תוכנות בסיסיות . מחיר של 2000 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לא 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, עוצוב בפוטושופ CS5, אחסון תמונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני לא מבינה בזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לפחות 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק להמלצה למטרת שדרוג מחשב בתקציב של עד 2300+-. השימוש הוא כללי החל מסרטים, גיימינג מדי פעם, גלישה ותכנות! יש לי כבר את הרכיבים הבאים: 1. SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5 2. SSD 840 EVO 2.5-inch SATA 250GB 3. ST1000NM0011 ES SATA 6Gb/s 1TB Hard Drive אני צריך המלצה עבור: 1. מעבד Core i5/i7 + קירור טוב ושקט. 2. זיכרון 8 ג'יגה (בודד). 3. לוח אם עם חריצי הרחבה ושיהיה "מרווח", שיחזיק גם לעתיד. 4. מארז איכותי ושקט, עם אוורור טוב! 4. ספק כח שקט עם מספיק מחברים למקרה של שדרוגים בעתיד. 5. צורב. זה מה שיצא לי בניסיון ראשון: מעבד: : מעבד Intel Core i5 4460 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 780 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro rev2 בקניית מחשב חדש ₪ 103 x 1 לוח אם: …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-