עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח אם תוכלו בבקשה לתת לי מפרט למחשב בשביל גרפיקאי בתקציב של 5000 ש"ח לא כולל מסך וציוד הקפי

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by dor18,

1.מה התקציב המקסימאלי? -5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -להתפרע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 250ש"ח 2.מה שימושי המחשב - א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מקלדת,עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -8 6. האם מתוכנן OC? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? -כן קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכם. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 6000 ש"ח.(אפשר גם בפחות) דרישות : *500 GB SSD * לדעתי 16GB ראם *שיוכל להריץ את התוכנות הבאות : Revit autodesk Rhinoceros mecneel+vray plugin Autocad אשמח לעזרה. תודה רבה ויום טוב !

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי לכולם ! מחפש מחשב נייח בעיקר לתכנות (unity ועוד...) ועריכות סטילס בפוטושופ (רק סטילס בתוכנות כמו lightroom, photoshop) כניראה שאני רוצה לקנות את המחשב בחלקים כדי גם לצמצם עלויות, ואשמח שהוא גם יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה ולא צריך את הדבר הכי מטורף בשוק. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות סטילס : photoshop lightroom bridge תכנות: visual studio unity engine visual code atom וכמו שכתבתי למעלה - אשמח גם שיוכל להריץ משחקים חדשים …

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אז ככה: התקציב שלי כמו שאמרתי הוא בערך 7K אני די גמיש בקטע (מוכן להשקיע יותר) אבל אני ישמח לקצץ למחירים נמוכים יותר אם אפשר אני רוצה מחשב שיעבוד לי עם המשחקים העדכניים ביותר ויעבוד לי בצורה חלקה יעילה ושקטה. בנוסף אני גם רוצה שיהיה לו פוטנציאל לעתיד הרחוק יותר (לא רק בשנה הקרובה) וזאת הסיבה שאני מתעקש לקנות מעבד Q6600 שהבנתי שהוא אומנם לא הכי יעיל כיום מבחינת ביצועים ביחס למחיר, אבל עם הזמן ינצלו אותו יותר ואז הוא יהיה יתרוני (אני צודק?) בינתיים יש לי כבר רמקולים, מקלדת, עכבר ומסך שאני מרוצה מהם מאוד. המסך הוא מסך WIDE, הוא יתאים לי למשחקים? כמו שאמרתי, אני מעדיף 'מעבד' Q6600. 'כרטיס גרפי' מסדרת GTS8800. אני לא בטוח איזה אחד כדאי בשבילי אז אני אשמח להמלצות בעניין. …

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  6. תבנו מערכת שאין בה ארדיסק ...וסידירום..עכבר ומקלדת..ורמקולים.... כי יש לי אותם למטרה של קידוד סרטים עריכת וידאו פוטו שופ ומשחקים ... אז אני צריך מעבד חזק שיוכל לעמוד עם הקידוד סרטים והעומס שיהיה על המחשב.......גם לעבוד עם פוטו שופ ומשחקים...שלא יתחמם מהר...קירור טוב בשבילו ...לא מיועד ל OC כי אני לא יודע לעשות :\ לוח אם מתאים...... זיכרון X2 שינצל תמעבד והלוח כרטיס חזק למשחקים עד 1500 שקל 256BIT וכל החלקים הנוספים מארז ספק קירור.חוטים הרכבה..מסך.....(בחלקים שהם לא חומרה שתשנה את ביצועיי המחשב אל תקחו חלקים יקרים כמו מארז ב 1000 שקל....!) בו נגיד שאני יכול להגיע ל 7 אלף שקל.. התקציב הוא ממוצע .. אל תקחו לי כרטיס מסך של 3000 שקל ..אלה ממוצע של 1500 הבנתם אותי?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by SHARON2016,

היי חברה זה מפרט של המחשב שלי שקניתי לפניי שנתיים מksp מעבד intel i7 4790 3.6 gh 8 mb כרטיס מסך gtx 970 msi oc gaming 4g לוח אם ASUS z97-k lga 1150 DDR 3 1600 זכרון g.skill 16g 1600 mhz ספק seasonic 600 w ssd sumsong 840 series 2.5 120g אלה בעקרון החלקים העקריים ואני מעוניין להשתדרג בעתיד בgtx 1080 ti על המחשב הזה והשאלה שלי האם בשביל למצות את הכרטיס ושלא יהיה מוגבל האם כדאי לי או שאני בעצם צריך לשדרג גם חלק אחר כמו מעבדלוח אם וכו דרך אגב קניתי מסך של דל שתומך ברזולוציה של 2560 x 1440 ולכן אני רוצה לשדרג את הכרטיס בשביל לשחק ברזולוציה כזו בהגדרות גבוהות

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. מחפש מחשב נייד לאמא שלי, עם מסך גדול (לפחות 15.6"), לשמש בעיקר למסמכים ואינטרנט. חשוב שיהיה אמין, אני כרגע מתלבט בין Dell ו-HP.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by matizami,

היי, מחפש מחשב לאח שלי שמטרתו העיקרית היא עבודה משרדית בסיסית. במקרה הכי טוב יש קצת football manager. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, חריגה של 200-300 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7-8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות, המחשב ממקום בחדר השינ…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  10. יש לי בעיה...יש לי מפרט מצוין של amd ב תקציב של 3500 שקל שרבים ממכם המלצתם עליו והרבה אחרים טכנאים במקצועם המליצו לי דווקא על intel אין לי מושג למה כולכם חושבים על amd והם על intel תגידו לי למה אתם חושבים שעדיף amd או intel בתודה העקרב.......

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by מוטי ב.,

שלום לחברים,אני מעוניין לרכוש מחשב all in one,לי אין יותר מדי הבנה במחשבים. יש מחשב שמצאתי עם מעבד שהוא Pentium G4400T מעבד Intel Core ויש מחשבים שהם יותר יקרים עם מעבד Intel Core i5. השאלה היא האם שווה להשקיע מאות שקלים יותר בשביל מעבד כזה? מצ"ב קישור למחשב שהוא עם המעבד פנטיום אשמח לעזרה https://www.lastprice.co.il/מחשב-נייח-All-in-One-מבית-Lenovo/LENOVO-AIO-510

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  12. לצערי המחשב נפל מהשולחן בחוזקה אל הרצפה. לא נשבר כלום, אבל כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך לא מוצג כלום. כנ"ל בכרטיס מסך שבא עם הלוח אם. המסך בסדר כי הוא לא נפל מה גם חיברתי את המסך לנייד שממנו אני כותב עכשיו והתמונה שבנייד מועברת למסך. משמע המחשב שלי התפגר לדעתי. הכל עובד כרגיל. הוא עושה רעשים, האורות, המאוררים, הכל. אבל אין תמונה. לצערי אין לי כרטיס מסך אחר לבדוק אם הבעיה היא רק בכרטיס מסך. אולי אשיג בימים הקרובים אבל בכל מקרה עיזור לי לבחור מחשב הכי זול שיש. כי זוהי הוצאה לא צפויה ואני לא מסוגל לסבול נייד. אני רוצה נייח כמו שהיה לי. המפרט הקודם היה ככה: מעבר דואל קור משהו E6400 4 ג'יגה ראם דיסק קשיח 160 ג'יגה לוח אם אסוס מה 3/4 שנים האחרונות לא זוכר דג…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by norco,

אממ אז ככה, אני דיי חדש בסוגיית הלפטופים. אמרתי לעצמי אני יסתכל מה יש בשוק ואני יבחר...אבל המבחר כל כך גדול ויש כל כך הרבה חתכי שוק שזה בלבל אותי. בכל מקרה הנה הדרישות שלי: 1 ) אני מחפש מחשב שיהיה 14" - זו התפשרות בין גודל לבין קומפקטיות... 13 ניראה לי קטן מידי ו-15 כבד ומגושם מידי 2 ) השימוש העיקרי הוא לימודים - אני מריץ עליו תוכנות כמו matlab וdsp ועוד תוכנות יחסית "כבדות" למיניהן. אני מעוניין שבמידה ויש לי תוכנה או שתיים כאלו פועלות אני יוכל במקביל לעבוד על מסמכי pdf, word, excell וגם לגלוש במספר דפי אינטרנט ושזה יהיה ללא תקיעות. הכיוון שלי הוא מעבד i5 3 ) זכרון - אני מעדיף 4gb. - עקב המפורט סעיף קודם. 4 ) כרטיס מסך לא מעניין אותי - מצידי שיהיה הbuilt in של intel.…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לברך ולהגיד שיש לכם פה יופי של פורום, מקצועי ויעיל. אני כבר כמה חודשים מתחבט בהכנת מפרט למחשב חדש, פעם הייתי בעניינים והיום ממש לא. אני סטודנט שנה ג', לתואר ראשון בתקשורת ועוסק הרבה בעריכת וידאו (Adobe Premier) בעיקר. המפרט שאני רוצה להרכיב, צריך לכלול את מרכיבי הליבה: לוח, מעבד, זכרון, כרטיס מסך והארד דיסק. התקציב: לא יותר מ 4,000 שקלים. נקודות חשובות: אני מעוניין שהמחשב יהיה ניתן לשדרוג רב ככל האפשר בעתיד. שיהיו יציאות FireWire, USB2 וכו'. שיריץ ViSTA בצורה מירבית. אני מבין שצריך לחכות לכרטיס מסך DX10, אז אני מוכן להסתפק במשהו זול כרגע. ולמרות שזה לא הייעוד, כמובן שגם מחשב למשחקים חדשים. בקיצור, מחשב חזק, אני מקווה שהמח…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by BeBest,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד עם המפרט הבא פחות או יותר, בתקציב של עד 4,000₪ (אפשר לחרוג מעט אם באמת שווה): מסך 15.6" (אפשר קטן יותר בתנאי שיש מקלדת מלאה) קל משקל - עד 2 ק"ג (אפשר לחרוג מעט) חיי סוללה ארוכים (לפחות 6 שעות) לפחות 128GB SSD דיסק מכאני - לא חובה זיכרון לפחות 8GB (אם 8GB לוודא שיש חריץ פנוי להרחבה עתידית) מעבד i5 8250U או טוב יותר אין צורך בכ. מסך נוסף (ייעודי) רזולוציה מעדיף 1920x1080, מוכן להתפשר. לא קריטי אם מגיע עם/בלי מערכת הפעלה. מצאתי מפרט טוב, אבל אולי תוכלו להמליץ על משהו טוב יותר. Dell Latitude 5590 LT-RD33-10587 1.9KG i5 8250U 8GB DDR4 256GB SSD 68WHr (…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by physx,

אני מתכנן לקנות מחשב המיועד למשחקים וסטרימים, תקציב סביב ה7.5K. מעבד i7-6700 וכרטיס מסך gtx1080. כרגע הלוח אם ששמתי במפרט הוא ASUS B150M-A.. הלוח אם בעייתי עם מחשב כזה?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני מברר בשביל חברה, מתחילה ללמוד בקרוב והיא זקוקה למחשב נייד חדש. הרכישה תתבצע מהעיר אילת, מדובר בתקציב מקסימלי עם עדיפות לחסכון. רשמתי בסוף השאלון בקשות מיוחדות ודוגמאות למחשבים אפשריים. אם יש לכם המלצות אחרות בפחות כסף, אשמח לשמוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך במידת האפשר! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים וסדרות HD\4K, אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by toshka,

* מטרות המחשב? מוזיקה, פוטושופ, סרטים, משחקים (משחק בעיקר בפיפא )* * גודל מסך: 15.6+ * רזולוציית המסך? כמה שיותר, מעדיף FULL HD * משקל רצוי? לא כל כך חשוב, אבל כמה שפחות (: * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה.. שיחזיק כמה שיותר.. להטעין זאת לא בעיה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI הכי חשוב * Bluetooth? אפשרי.. לא חובה.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אבל גם HDD זה סבבה * כונן אופטי? DVD-RW / MULTI R / MULTI S , אפשר גם בלי כונן, זה החלק הכי פחות חשוב לי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - עדיף שיהיה וינדוס 7, אבל זה לא כזה חשוב תודה …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by nehmia,

אני רוצה מעבד עצבני ממש וכרטיס מסך מעדיך 6600GT ראיתי עליו ביקורות טוביות

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, אני לפני קנית מחשב רציתי לדעת האם שווה לחרוג ולקנות את המחשב הזה? http://us.toshiba.com/computers/laptops/qosmio/X500/X505-Q8100X כולל משלוח + מיסים + ביטוח מחיר +-6106.41 ILS יש פה מסך 18.4 אינץ!!!! ^^^^^^^ http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/product/pdf_files/detailed_specs/qosmio_X505-Q8100X.pdf או עדיף לקנות את המחשב הזה? HP Pavilion dv6-6020ej תודה רבה!!!! :-*

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Elishablue,

שלום אני עדין ממשיך להתלבט , אבל לאחר קריאה יומיומית בפורום ,אני חושב שעכשיו שאני יודע מה אני רוצה ( אלא אם כן יתברר שלא ...) ומבקש את עזרתכם להחליט . * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך:15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? ישמש כמחשב ביתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יחובר לחשמל . ולכן רק מעבד עם סיומת M. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מעונין בSSD . מאוד מאוד חשוב לי מחשב שמגיב מהר . * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא . 3 שנים אחריות ב…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by עדי נסטסה,

שלום לכולם, ב-HP שלי (530) יש שריטה באמצע המסך, יותר נכון קילוף. השאלה היא, האם קיימת שכבת פלסטיק המגנה על המסך? אם כן - איפה אפשר להחליפה ובכמה מוערכת עלות התיקון? תודה מראש, עדי

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם! לאור יומהולדתי ה-17 החלטתי שהמתנה הכי טובה והחידוש הכי טוב שיכול להיות הוא מחשב חדש. לאור התלבטויות כאלה ואחרות החלטתי לשאול אנשים שמבינים באמת והופנתי לפה, הדרישות שלי הם גבוהות, זאת אומרת אני מעוניין במחשב האולטימטיבי לתקציב זה~ מאקסימום ביצועים לאורך זמן, אני ממש לא רוצה להתבאס, אני רוצה משהו מומלץ והתרשמות חיובית ממקור אמין. אז הנה אני והדרישות שלי למחשב החדש: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב שעומד בפני הוא לא אחר מ-4,500 ש"ח ישולם באשראי. [כמובן, אם יש חומרה שממש מועדפת על אחרת היוצאת ממסגרת התקציב הנ"ל יש לציין זאת ואף לבחור בה, חריגות יתקבלו (אני מאמין שעד 5,000 ש"ח)] 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבו…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Oquda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 שקל מקסימום - רק אם זה ממש דרוש ועוזר לביצועים של החחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Wildstar, GW2 ובעיקרון משחקים חדשים שיוצאים עם דרישות גבוהות יותר כמו TW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680X1050 אבל בעתיד הקרוב אני…

25. שלום! אז קודם כל, הנה תשובות לכמה לשאלות שמופיעות בחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימלי? 7,000 שקל, אין בעיה לחרוג בכמה מאות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: -משחקים כבדים: מחשב שעדיין יהיה טוב גם בעוד הרבה זמן, אני לא מעוניין לשדרג אותו כל חודש. רזולוציה 1024X768 לא יותר. -תוכנות: מטלאב, PSPICE ותוכנות סימולציה אחרות. שימוש די בסיסי בהן אז לא צריך להגזים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי, יש צורך בצורב DVD 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא חשוב כלל, 1 5. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאי…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים