עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חבר התקשר אלי עכשיו, רוצה מחשב שישאר בבית רוב הזמן, אבל כן יהיה נייד כשצריך ובא להחליף מחשב נייח בן 5 שנים. השימושים הם אינטרנט עם נטסטיק, סרטי HD, אופיס, דברים מהסוג הזה. מדגיש שהוא לא גיימר ולא מתכוון להשקיע בנושא. מעוניין ב-14 או 15 אינצ' שגם עוד שנתיים שנתיים וחצי לא יהיה עגלה. הוא עכשיו מול קטלוג של באג שמציע לו כל מני סטלייטים של טושיבה במחיר מבצע, אז אני צריך פה משהו יותר טוב (או את אחד מהם, אם מומלץ). יש מישהו שיכול לעזור לי למרות הבלאגן? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Avivo,

אהלן חברה שלי מתחילה ללמוד עיצוב וצריכה לקנות מחשב נייד. אלו התנאים (לפי סדר חשיבות): 1. פוטושופ - שיריץ פוטושופ מהר 2. מחיר - עד 4K ש"ח 3. מסך - לפחות 14'' (צריך בכל זאת לעבוד על זה בגרפיקה...) 4. ניידות- לא יותר מ2.5 קילו. 5. עדיף שיהיה צבעוני\וורוד\פרחים משהו.... (ממש לא חובה, אבל היא בכל זאת בחורה שלומדת עיצוב...) נשמח לכל הצעה למפרט שמתאים לדעתכם... תודה מראש אביב

3. Amd Athlon 64 Bit 3200+ OEM 1640Nis Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 170Nis Albatron K8X800 ProII 869Nis Sapphire Radeon 9800Pro 128 MB 256 Bit 1300Nis (מצאתי באיזו חנות את הכרטיס במחיר המצחיק הזה של 1300.. Comp-il קוראים לה נדמה לי..) Corsair CMX512 3200C2PRO(one) 1415Nis WD 80GB 7200RPM 8M SATA 454Nis Antec TruePower 430 Watt 533Nis Thermaltake Gaming Tower XaserV WinGO 7000A 789Nis Thermaltake Hardcano 12 390Nis סך הכל: 7560 NIS הערות/הצעות לשינוי תודה רבה לכם!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by TOMMYB1,

חברה אני צריך מחשב לעבודה משרדית של אופיס וכל מיני שטויות לא רציני... המחשב צריך להיות כולל הכל... צורב רגיל.. מסך 17 crt בלי סידי.. ציוד היקיפי פשוט בלי מדפסת. וזהו בעיקרון..לא משנה אמד או אינטל וכרטיס מסך פשוט תגידו מאיפה המפרט .. תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by guy 12,

מעבד: INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache לוח אם: asus p4t533 מארז: Antec Performance PLUS 660 כרטיס מסך: ASUS GF 4 V8440 PAL/TD 128MB כרטיס קול: Hercules Game Theater xp 6.1 כונן קשיח: WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache סי.די: asus 52X כונן דיסקטים: teac 1.44 עכבר: Logitech MouseMan DUAL optical wheel נו איך המפרט יש מה לשפר (חוץ מהכרטיס מסך) ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שמעו אני מחפש מחשב שיתאים די טוב ל משחקים וכל השאר בקיצור משו יחסית חזק ..לתקציב של 6500 שח..לא יותר עכשיו..אני דיפדפתי בכמה עמודים פה ...וראיתי מפרטים לאותו תקציב שלי ...(כולל מסך 17' שטוח) מישהוא יכול לתת לי המלצות מהניסיון שלו ומהידע שלו על מחשב חזק למשחקים כולל מסך ב תקציב הנ"ל... אני צריך מידע על : -מעבד - לוח אם -כ.זיכרון -דיסק קשיח של 120 GB -צורב -dvd שיהיה גם cd-rom -כונן דיסקטים -כ.מסך -רמקולים -מארז-משהו שיהיה שקוף בצד (אם אפשרי לתקציב) -מקלדת ללא עכבר ומסך של 17 אנצ' שטוח.. בקיצור מחשב יציב חזק ושיתאים לתקציב תודה לעוזרים...

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by JC_Denton,

היי בקשה למפרט לגיימר ב-5.5K כולל ציוד הקפי טוב (רמקולים 5.1, מקלדת ועכבר). אין צורך במסך, אין צורך בהרכבה. ניתן יהיה לחרוג עד 6000 ש"ח מקסימום (רק אם ממש צריך). רצוי שהמפרט יהיה מ-LOGICPC. תודה

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. עדיפות לDELL לפחות 8 ג'יגה RAM

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by D.Apsentel,

אני צריך מפרט למחשב שמיועד בשביל לגלוש וקצת משחקי קז'ואל, עד 2000 שקל ושכולל מערכת הפעלה הגרסה הכי פשוטה, ובלי מסך וצריך עכבר ומקלדת אלחוטיים, גם הכי פשוטים. אם אפשר בחנות IQPC. נושא זה לא קשור לנושא שפתחתי לפני כמה ימים. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by GTAlex,

1.תקציב 5500 ניתן לחריגה עד 6000 2.ייעוד משחקים, סרטים 3.ללא ציוד היקפי 4.אין העדפת חומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת 5.מעבד בעל מכפלה פתוחה (אפשרות ל-OC בעתיד) 6.אין צורך בתוכנות 7.אין העדפה לחנות 8.מארז עם חלון 9.דיסק קשיח 1TB, רצוי שיכלול SSD

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. האם קיים חיבור SATA לניידים? או אפילו SATA2...? אני מניח שזה מתחבר כמתאם

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. הי חברים. דגש על העובדה שאני לא צריך HDD גדול במיוחד (אולי אפשר לשדרג חלקים אחרים? ) תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. טוב, יש לי מסך של LG: גודל המסך: 19" לכן, אני שמתי רק כרטיס מסך אחד, בעתיד אני אשדרג את המסך ואיתו אקנה עוד אחד לCF... אני מקווה שהמחשב שקט מאוד, מהיר וטוב מאוד למשחקים של היום ושל מחר!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אז ככה המפרט שלי הוא כזה: 1.5GB RAM DDR1 400+ MHZ X600 readon series 256mb 330GB hard disc pentium 4 3.0 GHZ קניתי את המחשב הזה לפני קצת יותר משנה. עכשיו תראו, אני גיימר והיום כל משחק חדש שיוצא אני לא יכול לשחק חלק! סתם לדוגמא המשחק spiderman 3 זוחללללל אצלי.... אפילו CALL OF DUTY 2 אני לא יכול לשחק 100% חלק על מקיסמום גרפיקה... אני צריך להוריד לשימוש לDX7 כדי לשחק חלק...(שהוא יצא בכלל לפני כמה שנים...) בקיצור אני מאוד מבואס מהמחשב שלי מהבחינה הזאת(משחקים). אז השאלה שלי היא כזאת, מה אני צריך לשדרג ולמה לשדרג וכמה יעלה השידרוג? (בשביל שכל משחק ירוץ אצלי חלק על מקסימום) ארקדי.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום אני מתכנן להזמין מחשב נייד לצורך לימודים (מדעי המחשב תואר ראשון) אני מזמין את Dell Latitude E6420 , בכל מקרה השאלה האם שווה להוסיף כסף (משהו כמו 70-80 דולר) ולקחת רזולוציית מסך של 1900X1600 על פני 1366x768 ?? האם זה שווה את הכסף וממש ארגיש בהבדל ? תודה שי

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by dante123,

שלום אנשים חבר שלי רוצה לקנות מחשב בקרוב לצרכי תוכנות כבדות (cubase sx3, reason, adobe audition),בעיקר לעריכת מוזיקה,וגם למשחקים מהצד (מדיום אולי עם AA).הדבר הכי חשוב במפרט הוא שיהיה שקט משום שהוא מקליט באותו החדר,אז מארז איכותי מבחינת שקט הוא חובה.כמו כן בגלל התכנות הכבדות צריך הרבה זכרון. לא מתוכנן OC,אפילו בסוף החיים של המחשב,וצריך ספק איכותי שישמור על שקט.כמו כן צריך צורב DVD עם .dual layer אני חשבתי בכיוונים כלליים,של E6300,ג'יגה זכרון (לא מאמין שיכנס 2 ג''ב),לוח אם זול של אסרוק כי לא צריך OC וכי התקציב מוגבל,צורב H10A,ספק של 400Wלא צריך ליברטי,מארז מאוד מאוד שקט,כונן הוא ביקש 250 גיגה + עוד אחד של 160 גיגה כי הוא צריך כונן נפרד להקלטות,וחשבתי להכניס איזה 76GT קט…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום רב, אשמח לעזרה בבניית המפרט למחשב שתפקידו העיקרי עריכת תמונות בתוכנת לייטרום - לא שימוש מסחרי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח (500+-) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עריכת תמונות עם לייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אפשר גם המלצה למסך בתקציב של עד 1500 ש"ח 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כל עוד אפשר לשבת ליד המחשב, הכל טוב 6. האם ישנה הגבלה או העד…

18. Started by TheDiesel,

חג שמח במשך חיפוש מחשב חדש הגעתי למחשב עם המפרט הבא:ׁ(ראו למטה) מחירו 3,299 שח אני מדגיש שאני מעוניין במחשב גיימנינג מה אומרים? מפרט: מעבד Intel Core i5-9400F 2.9GHz, לוח אם B365 Asus, כונן SSD 480GB, זכרון 16GB DDR4, ספק כח Corsair Active PFC 80 Plus, כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 1650 4GB, שלוש שנות אחריות למעבד, ללוח האם, לזכרון, לכרטיס המסך, לכונן SSD ולספק הכח

19. Started by Yakir Swisa,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך - לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, fifa וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציית 21.5 אינץ' רזולוציית FULL HD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Oprapc,

2.8C GHZ 800MHZ FSB HT 512K ASUS P4P800 DUAL DDR, S-ATA, DDR 400, 800FSB, AI, ANTICRASH BIOS 2, RAID 0 1, HT, INTEL 865PE CORSAIR 256MB DDR 400MHZ CL2.5*2 MAXTOR 80GB 7200RPM 8MB S-ATA E-STAR 8870 GRAY-WHITE 350W CASE FOR P4/AMD RADEON 9600 XT 128MB 2*CASE FANS מה אתם אומרים עליו כמחשב חזק למשחקים?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by zagreb,

TASK CASE - TK3001 Screwless USB 221 ש"ח Mitsumi floppy 1.44 50 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8MB special version שלוש שנים אחריות נשלח תוך 24 שעות 447 ש"ח HEC 475VD-T 2 fan 358 ש"ח LITE ON 52X32X52 RETAIL 226 ש"ח OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 511 ש"ח AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,387 ש"ח Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB Bulk 1,546 ש"ח ALBATRON K8X800 Pro 565 ש"ח סה"כ 5,311 ש"ח יש משהו שהיתם משנים? (שימו לב שהתקציב הוא 5300 שקל ולא יותר). המפרט למשחקים,גרפיקה,אינטרנט,אופיס וכו..

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם קודם כל לפני הבנייה שאלה:המחשב שלי כבר בן 4 בערך,לאחרונה יש לו שגעונות מוות כאלו,הכוונה הוא לא נדלק ועובד נורא לאט הגיע הזמן להחליף אותו,נכון? כדאי לי להחליף אותו אם אני משתחרר עוד עשרה חודשים? ואם כן,אני צריך מחשב שיהיה טוב למשחקים,וגם שישמש אותי כסטודנט,כי מין הסתם יהיה גם איזשהו נייד אבל בבית כשאצטרך לכתוב עבודות וכו' אצטרך אחד נייח אז אשמח לקבל מפרט,ולשאול שאלה נוספת:כדאי לי אולי לקנות מחשב נייד,חזק כזה גם למשחקים וגם שישמש אותי כסטודנט? תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by MsP,

בחודש חודשיים הקרובים? אני מדבר על הארץ... כי אין סיכוי שאני קונה מיני מחשב נייד במחיר הזה והוא עוד מגיע עם סוללה 3 תאים :\ אז מה דעתכם? יש למה לחכות?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by matan tal,

שלום רב, אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע לאחריות Lenovo עבור מחשבים ניידים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד מדגם Lenovo ThinkPad T470 20HD0049IV . ראיתי מגוון מחירים ברשת בפערים של עד 1000 שקל ויותר, אני מבין שאחד הגורמים להבדלים במחיר הוא זהות היבואן\נותן השירות בעסקה. אילו שאלות חשוב לשאול מול החנות לפני רכישה? מי היבואן הרשמי? האם משתלם להתעקש לקנות דדוא מיבואן רשמי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by PandaCore,

שלום, צריך את עזרתכם. 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6800 ש"ח, אפשר חריגה עד 7000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה או הגבלה, אין צורך באורות. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.