ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
מספר התלבטויות, 1. לגבי הצורב, אני לא יודע איזה SATA לקחת 2. לגבי המארז / ספק, קראתי קצת באינטרנט שהמארז/ספק לא שקטים מספיק... המחשב בחדר השינה שלי, האם הדבר מפריע ממש? 3. לגבי ירידת מחירים צפוייה של E6600, האם מישהו יודע בכמה אחוז הוא אמור לרדת ומתי? האם יש סיבה לדחות קניית מחשב בשביל "ההנחה" הזאת? 4. בלוח האם, קניית DS3 או S3... האם יש טעם להוסיף 120 שקל? 5. קראתי באתר שיש מדי פעם בעיה עם זכרונות ה TWINMOS, האם יכול להיות שהם לא יתאימו ללוח אם? [attachment deleted by admin]
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-
-
את המחשב אני מרכיב מאחד המבצעים שלהם, מדובר בזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 1285 ש"ח בלי תוספות. מחשב לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס וזהו סך הכל. לא משחקים ולא סרטי HD. אז ככה, Intel® Pentium® Dual Core E5300 2.6GHz לוח Asus דגם P5QPL-AM צ'יפסט G41 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או לוח Gigabyte דגם GA-G41M-ES2L [מה עדיף לי?] Western Digital 320GB SATA II 7200RPM 16MB Buffe Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz [אלך על קינגסטון] צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 כרטיס מסך מובנה בלוח אמ, תוספת למקלדת ועכבר Microsoftו- 79 ש"ח רמקולים Altec Lansing BXR1220 בתוספת 95 ש"ח [הרמקולים הנ"ל מומלצים?] ברצוני לקנות גם מסך…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מוזיקה, פוטושופ, סרטים, משחקים (משחק בעיקר בפיפא )* * גודל מסך: 15.6+ * רזולוציית המסך? כמה שיותר, מעדיף FULL HD * משקל רצוי? לא כל כך חשוב, אבל כמה שפחות (: * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה.. שיחזיק כמה שיותר.. להטעין זאת לא בעיה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI הכי חשוב * Bluetooth? אפשרי.. לא חובה.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אבל גם HDD זה סבבה * כונן אופטי? DVD-RW / MULTI R / MULTI S , אפשר גם בלי כונן, זה החלק הכי פחות חשוב לי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - עדיף שיהיה וינדוס 7, אבל זה לא כזה חשוב תודה …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין להתחדש במחשב נייד חדש, שמעתי שסדרת הDELL של Latitude ממש טובה. בגדול אני צריך מחשב טוב לעבודה - אקסלים והרבה טאבים של דפדפנים פתוחים במקביל בלי שייתקע או יהיה איטי - לא למשחקים ודברים בסגנון. התקציב שלי הוא באיזור ה-5 עד שש, ראיתי שיש גם סדרת Vostro וInspiron. אשמח לפידבק ממישהו שמבין. טל
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש איזשהי חוות דעת על המחשב הבא: יש לו סוללה 3 תאים עם מעבד i5 4200u - כמה זמן בערך תחזיק הסוללה בשימוש סביר? הארד דיסק 128gb ssd - כמה עולה לשדרג ל256gb ssd? האם ניתן למצוא מחשב עם מפרט דומה ועם הארד דיסק גדול יותר אבל שהמשקל של המחשב לא יגדל משמעותית וגם המחיר כמובן? מי המתחרים של המחשב הזה? מחשב - Dell Vostro 5470
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כולל הכל.... תודה רבהההההההההההההההה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Windows XP מערכת הפעלה Intel® pentium® D cpu 3.00 hz זיכרון RAM 2.00GB 3.00 hz Geforce 7600 GT 256mb כרטיס מסך
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תקציב 3.5k אם זה אפשרי, חריגה עד 4 אלף במקרה הצורך השימוש העיקרי יהיה עריכת מוזיקה יומיומית בקיובייס גודל המסך שלי הוא 22' ורזולוציה 1920x1080 ואולי בעתיד אני אוסיף עוד מסך הגדרות גרפיות לא משנה לי אני לא מתכוון לשחק בו רק קיובייס ואינטרנט אין צורך בציוד היקפי ישוב שהוא יהיה שקט יחסית ולא מרעיש כדי שלא יפריע לעבודה Oc אני אולי אעשה ממש בקטנה במידת הצורך לא צריך אופיס אין חנות מועדפת ספציפית אם אפשר רק שתהיה לחנות סניף באזור דרום ואם אין אז מרכז הקנייה מתוכננת לתחילת השבוע הזה אני צריך שהמפרט יכלול ssd תודה רבה לעוזרים וסופ"ש נעים ?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 שקל מקסימום - רק אם זה ממש דרוש ועוזר לביצועים של החחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Wildstar, GW2 ובעיקרון משחקים חדשים שיוצאים עם דרישות גבוהות יותר כמו TW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680X1050 אבל בעתיד הקרוב אני…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
זאת כבר ההודעה השלישית שלי, אז אני מבקש מהמנהלים לא לסגור, הנה לכם, כתבתי ת'מחיר בכותרת !! אז ככה, הזמנתי אתמול מחשב מ KSP וונראה כי דרושים תיקונים, ויש לי אפשרות לתיקונים מחר על הבוקר, להלן המפטר שהוזמן: מעבדי ?AMD? Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות? DDR II 667 512MB Kingston X2 כרטיסי מסך? Powercolor X1600 Pro 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים? Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD LG 16x 40x White צורבים? DVD Recorders Philips DVD±RW x16 LightScribe שונות 12cm Case Fan מארזים? HEC Compucase CI-6…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחשב לעבודה משרדית שיהיה כמה שיותר קל ועם סוללה שמחזיקה לזמן רב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית - אופיס, הרבה טאבים בכרום וכו’ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת אלחוטיים (מקלדת קטנה ללא המספרים בצד) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה שיהיה קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחיר והזמינות בארץ ממש לא רלוונטיים. בעל משקל יחסית קל. זמן סוללה גבוה כמה שאפשר. חובה שיהיה מצלמה ומיקרופון מובנים. מסך עד 15.5 אינץ - לא משנה 16:9 או 4:3 לשימוש סולידוורק (כמו אוטוקאד).
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עד 7,000 זה מעולה! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 מהתקציב המקסימאלי (7,500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עיצוב גרפי בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ, אילוסטריטור ועוד תוכנות עריכה ווידאו (פרנסה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כן צריך מקלדת (לא חייב שיהיה יקר). בנוגע לרמקולים גם, לא צריך יוקרתיים אבל די טוב עם באס בנוסף גם מסך, מארז, ס…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים . ניתקלתי באתר הזה בפייסבוק ואני רואה שהם קיבלו הרבה המלצות. אני מחפש מחשב לתוכנות אדובי מתלבט בין http://www.ecommunity.org.il/html5/ProLookup.taf?_ID=40999&did=2066&G=11998&SM=14577 ל http://www.ecommunity.org.il/html5/ProLookup.taf?_ID=43221&did=2066&G=11998&SM=14693 האם אתם מכירים את המעבד הזה ? XEON E5-1650 איפה הוא עומד יחסית ל I7 וכו? איך אני יודע איזה דור זה? (1650 משמע דור ראשון?) אני הייתי רגיל למעבדים I7 I5 I3 ואני לא מכיר את הסוג הזה של מעבדים. אשמח לשמוע עליו עוד פרטים ומה דעתכם. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כמו שרשום בכותרת מחפש מפרט למחשב למשחקים לא כולל מסך וציוד הקפי הרדיסק יספיק לי 1TB לא עושה OC וחשוב שיהיה שקט ואם אפשר שיהיה מהחנות SKYPC תודה לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לצורך לימודי, וקיבלתי במייל הצעה לעבור חשבון בנק לבנק אחר (אני גם כך מתכנן זאת, מסיבות האישיות) כאשר מקבלים מיני לפטופ במתנה. מישהו יכול לומר לי אם המחשב המוצע הינו מחשב שמתאים ללימודים? https://www.mizrahi-tefahot.co.il/cgi-bin/bvisapi.dll/Mizrahi/navigate/campaign.jsp?id=356331149
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מחשב נייד עם מסך מסוג HD glossy WLED display with TrueLife רציתי לשמוע מניסיון שלכם מהם החסרונות של מסך מבריק שכזה ובאילו מצבים החסרונות האלו בולטים? תודה רבה רומן
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקציב הראשוני היה 3500 ש"ח במפרט הזה הוא נמתח קצת. (איפה אפשר לקצץ ?) השימוש העקרי שלו הוא המרות וקידוד וידאו. והשקט די חשוב 8/10 על 3 דברים אני סגור: מעבד- I5 לוח אם- Gigabyte GAP55MUD2 ספק כח- Seasonic S12II (לגבי ההספק לא סגור) כל השאר ניתן לשינוי. מעבד: Core i5 750 1000 ש"ח לוח אם: Gigabyte GAP55MUD2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4559&CatCode=601 590 ש"ח ספק כח: Seasonic S12II Bronze 500W http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4171&CatCode=409 370 ש"ח זיכרונות: Kingston דגם KVR1333D3N9/2G 1333MHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3731&CatCode=520 260X2= ש"ח 520 כרטיס גרפי: Gainward nVIDIA GeForce 9500GT Silent 1024MB DDR…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.megabuy.co.il אני מעוניין לרכוש מחשב אצלהם מישהו רכש מהם פעם ?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם, אני חדש כאן, קראתי קצת, והחלטתי להתייעץ, אני בעקרון מחפש מחשב להכל משחקים, תוכנות, גלישה וכו' מה שחשוב לי בעיקר זה משחקים, עד עכשיו היה לי רק מחשבים ניידים חלשים שכמעט ולא יכולתי להריץ בהם משחקים, אז אני רוצה עכשיו מחשב שיתאים לכל המשחקים והתכנות שגם ייצאו בעוד 10 שנים, אני בקושי מבין בחומרה לכן אני כאן... 1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעקרון לנצל הכל אם יש צורך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD בעיקר, אבל שגם יתאים לכל דבר שאני ירצה להשתמש בו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עי…
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מחפש לקנות מחשב חדש, והוא כבר בתהליכים של הקנייה, והוא מתלבט עם החלקים טובים. כרטיס מסך 2900 ATI מעבד E6750 וזכרונות ספק ומארז וכל השאר לא הוחלט. בעיקרון הוא רוצה את הליברטי של אנרמקס 400 וואט, והוא לא יודע אם זה יחזיק תמחשב... תמליצו לי :] תודה מראש.
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל סליחה על ההודעה הכפולה אני חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא להוסיף מה שלא נחוץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חזקים פוטושופ ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חזקים שיצאו השנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצהעזרה גם בקניית מסך לא יקר אבל טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שיוכל להפעיל את כל המשחקים וגם יפעיל אותם הכי מהר והכי יפה שאפשר! אני משחק בעיקר במשחק פעולה שנקרא call of duty. המחשב שיש לי עכשיו מריץ את המשחק אבל גרוע,10FPS (למי שמבין). ואני רוצה לקנות מחשב להרכבה, אני לא מבין כל כך בחומרה ולכן הייתי רוצה שתשלחו לי מפרטים בשביל משחקים (רק משחקים!) וגם אחרי שמישהו שולח הייתי שמח שאנשים יגיבו וישפרו את ההצעות. תודה כולם! בבקשה תעזרו לי (אני נואש) :-\
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! זמן רב לא הייתי כאן. אני מעוניין במפרט למחשב חדש עבור משחקים, תכנות וצפיה בסרטים. בנוסף, אשמח אם גם תתנו המלצה למסך חדש שיותאם למחשב, עדיפות לגודל 24" לפחות, מבחינתי גם 27" זורם אם זה נכנס בתקציב. אם המלצות על מסכים לא בפורום הזה, אני מתנצל מראש על הבקשה ואפתח דיון נפרד בפורום "מסכי מחשב". ראיתי לדוגמא את המפרט המומלץ 109597 מחשב גיימינג מתקדם – Core i5 + GTX 1070 במדור "מחשבים מומלצים"; הוא נשמע מצויין וגם יותיר מספיק בתקציב עבור המסך, ההרכבה ומערכת ההפעלה, אבל מבחינתי כמה נקודות לגביו: - אני מעדיף לשדרג את הכונן הקשיח הגדול ל-2TB במקום 1TB. - האם גוף הקירור המומלץ יספיק עבור ימי הקיץ? אני כיום עם לפטופ שהיה חזק מאוד בזמנו, אבל כיום הוא ממש קורס ב…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 6000 ש"ח.(אפשר גם בפחות) דרישות : *500 GB SSD * לדעתי 16GB ראם *שיוכל להריץ את התוכנות הבאות : Revit autodesk Rhinoceros mecneel+vray plugin Autocad אשמח לעזרה. תודה רבה ויום טוב !
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-