עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yomi_a,

אני מחפש מחשב נייד זול יחסית בין 2500-3000 שקל גג מחשב לנסיעות ובעיקר בשביל גלישה באינטרט ושירים עכשיו המליצו לי על המחשב הזה והנה המפרט שלו כאן: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2057&catcode=&AdCat=&parentid= לי הוא נראה בסדר גמור אבל אני לא ממש מבין בחברות של מחשבים ניידים ורציתי לדעת אם החברה הזאת בסדר ואמינה זה דחוף מאוד, תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אהלן.. אני מתכוון למכור את המחשב מכיוון שאני יותר עובד עם הלפטופ ואין לי צורך במחשב כזה יותר. לוח אם : Gigabyte GA-Z77-D3H מעבד : Intel Core i5-3570K קירור למעבד : Scythe MUGEN 3 מארז : FRACTAL CORE 3000 זכרון : Kingstone DDR3 1600 16GB כרטיס מסך : Nvidia Geforce GTX 680 Lightning דיסק קשיח 1 : SAMSUNG SSD 830 Series דיסק קשיח 2: 1TB Seagate Barracuda דיסק קשיח 3: Western Digital Black 1TB ספק כוח : SEASONIC ECO 620W

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Tazmany 57,

מתלבט בין שתי מפרטים: לוח B85 מחיר 300 זיכרון 8GB מחיר 150 מעבד i5-4590 מחיר 300 קירור למעבד מקורי מחיר 40 כונן SSD 240GB חדש 200 כרטיס מסך gts750 מחיר 150 סך הכל: 1140 או מעבד I7 3820 מחיר 200₪ קירור למעבד: 40₪ לוח אם Hot x79g מחיר 163₪ זיכרון 8gb dd3 מחיר 100₪ כרטיס מסך Gts 750 מחיר 150₪ כונן קשיח Toshiba 1tb מחיר 177₪ סך הכל כולל משלוח: 845₪

4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K יש אפשרות חריגה של לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וגם עריכת תמונות ווידאו (לייטרום, דה וינצי ריזולב) (ליג אוף לגנדס, סייברפאנק, בורדרלנדס 3, באלדורס גייט 3) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא בעתיד מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 9\10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

5. Started by gtlv79,

שלום ! ראיתי בכול המפרטים הממולצים שלכם לעבודה משרדית רק מעבדים amd . לצערי רוב חניות המחשבים באזור מגורי (כולל החנות שהארגון שלנו עובד איתה) מוכרים רק אינטל . בעקבות כך איתי רוצה מפרט מומולץ לעבודה משרדית מבוסס אינטל . עם לוח אם עם כרטיס רשת על הלוח (אפשרי גם כרטיס מסך על הלוח) רצוי עם זכרון sdram .

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by andrei21,

לאחר כיבוי פיזי פתאומי של המחשב הנייד , הכרטיס קול נעלם לא מופיע במנהל התקנים enabled ב bios מדובר במחשב Asus Eee Seashell רעיונות מישהו ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ronhadad,

איך המפרט הזה? http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1663 v1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אבל אם יש משו חשוב אז לנצל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה במוזיקה ( אודיו ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Caubase ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? גודל 23 אינץ' FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום לכולם. כרגע אני משתמש ב Dell Latitude E6430s, עם Intel Core i5-3320M, 16GB RAM, SSD מעוניין לשדרג בעיקר בגלל שהמסך שלי קטן מידי (14') עם רזולוציה מיושנת 1366x768. השימוש העיקרי שלי הוא ללימודים (הנדסת תוכנה). יש אפשרות לרכוש את המחשב בארה"ב ושחבר יביא לי אותו לארץ. (מגיע עוד כחודשיים). * גודל המסך: לפחות 15.6, FullHD (אין צורך במסך מגע) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח או $1350 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעוניין לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב: משמש ללימודים בעיקר, סרטים ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…

9. המחיר והזמינות בארץ ממש לא רלוונטיים. בעל משקל יחסית קל. זמן סוללה גבוה כמה שאפשר. חובה שיהיה מצלמה ומיקרופון מובנים. מסך עד 15.5 אינץ - לא משנה 16:9 או 4:3 לשימוש סולידוורק (כמו אוטוקאד).

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  10. לאחר המלצות שקיבלתי בפוסט הקודם, קצת התבלבלתי ואשמח לחדד את המפרט. זה מה שיש לי כרגע: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8600K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1106 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer i32 כמות: 1 - מחיר: ₪ 145 לוחות אם: Asus PRIME Z370-P כמות: 1 - מחיר: ₪ 584 זכרונות: DDR 4 32G (16GX2) 2400 CL15 1.2V Vulcan Grey TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 1503 מארזים: Corsair Carbide 100R Mid Tower Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 226 ספקי כוח: Corsair RM550x 550W PSU 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 460 דיסקים SSD: Samsung SSD 500G 960 EVO…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  11. היי, לאחר משהו כמו 7 שנים עם אותו מחשב, הגיע הזמן להשתדרג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך תוך מתן נימוקים הגיוניים מדוע X הזול יותר ולא Y היקר יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני מחוץ ללופ, אבל בגדול שיריץ בכבוד כותרים גדולים ב3-4 השנים הקרובות. -מהי הרז…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by shido,

1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר לגיימרים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך ב…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. מפרט לסטודנט. לא יהיה לו הרבה זמן למשחקים והוא עד עכשיו "שרד" עם GF4 MX440 (חחח הוא לא מסוגל לשחק כלום חוץ מ-StarCraft). אין צורך בכוננים אופטיים. אין צורך בשום ציוד היקפי. הרכבה עצמית. המפרט נראה כרגע בערך כך: AMD 3000 S939 BOX Winchester - שלוש שנים אחריות EPoX 9NPA+ Ultra 939 nForce4 Ultra - שלוש שנים אחריות 2x512mb Twinmos Speed Premium DDR400 - שלוש שנים אחריות Leadtek/Club3D/Albatron/Point Of View GeForce 6600GT PCX 128mb - שנתיים/שלוש שנים אחריות Seagate 160GB S-ATA NCQ - חמש שנים אחריות Compucase 6A19 NO PSU - ללא אחריות Enermax EG425P-VE Noisetaker Ver 2.0 420W - שלוש שנים אחריות 2 מאווררי 120mm Glacialtech 19dBA * אני חושב אולי לקחת מעבד 3200+TR2 מ-KSP עם שנה א…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by belldom,

התקציב הראשוני היה 3500 ש"ח במפרט הזה הוא נמתח קצת. (איפה אפשר לקצץ ?) השימוש העקרי שלו הוא המרות וקידוד וידאו. והשקט די חשוב 8/10 על 3 דברים אני סגור: מעבד- I5 לוח אם- Gigabyte GAP55MUD2 ספק כח- Seasonic S12II (לגבי ההספק לא סגור) כל השאר ניתן לשינוי. מעבד: ‏Core i5 750 1000 ש"ח לוח אם: Gigabyte GAP55MUD2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4559&CatCode=601 590 ש"ח ספק כח: Seasonic S12II Bronze 500W http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4171&CatCode=409 370 ש"ח זיכרונות: Kingston דגם KVR1333D3N9/2G 1333MHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3731&CatCode=520 260X2= ש"ח 520 כרטיס גרפי: Gainward nVIDIA GeForce 9500GT Silent 1024MB DDR…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by dor396,

קניתי את המחשב הזה היום הוא בא עם כ.מסך חיצוני [table][tr][td]AMD Radeon HD 7670M 1GB התקנתי את הדריברים שלו אבל בכל זאת יש לי הרגשה שהמחשב משתמש דווקא בכרטיס מסך המובנה של intel. יכול להיות דבר כזה? אם כן איך אני נותן לכרטיס החיצוני עדיפות? תודה רבה, דור.[/td][/tr][/table]

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. משתמש בתוכנות 3dmax photoshop flashfxp picasa משחק קצת במשחקים בלי ציוד היקפי 2 כוננים קשיחים אחד של 80 ג'יגה לויסטה ועוד 250 גי'גה לשאר שיהיו אמינים ככל האפשר אפילו על חשבון רעש מארז זול ככל האפשר אבל לא זבל ג'נרי זיכרון 1GIGAX2 מעבד ולוח יציבים ככל האפשר איזה צ'יפסט אמין לא צריך אפשרות לשדרוג בעתיד כי רק עוד כמה שנים אקנה מחשב חדש הדגש הוא על הכרטיס מסך כי אני עובד המון על גרפיקה ותמונות מחשב שיחזיק שנתיים וחצי-שלוש בלי OC תקציב 4000 עם גמישות קלה צורב טוב אך זול שיהיה "ALL IN ONE" ושיהיה מותג שלא מתקלקל ספק כמה שצריך אני לא מעמיס יותר ממה שאני קונה במקור אחוזי שימוש: 40 אחוז אינטרנט 50 אחוז התוכנות גרפיקה 10 אחוז משחקים מחשב שלא יהיה סופר סופר אבל שיהיה מצויין לגרפי…

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום, רבים בטח מתפלאים מהשאלה שלי (מי שמכיר-אני עוסק במערכות וידאו ועריכה). חבר טוב ביקש ממני לבנות לו מחשב. הוא בן 30, והדררשה שלו היא לאינטרנט וקצת משחקים בזמן הפנוי שלו בבית אחרי העבודה.(הוא לא גיימר או משהו,אלא להעביר זמן בכיף) תקציב 4000, שיהיה כולל מסך CRT, מקלדת ,עכבר ורמקולים. (קיצור קומפלט). המחשבים שאני בונה מבוססים על לוחות אסוס יקרים,ומעבדי אינטל בלבד וכרטיסי מסך חזקים כך שאני לא ממש מכיר דברים אחרים ,שיהיו זולים אך טובים. נכון שכל מחשב יעשה את העבודה, אבל אשמח לשמוע דעתכם... ההעדפה היא למעבד אינטל. (וגם אם אפשר- אני מזמין מ"לוגיק" אז אל תתנו לי בבקשה מחירי רצפה של מקומות אחרים) תודה רבה...

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 (אפשר עוד 500 חריגה אם יש משהו משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות WEB. בעיקר VS CODE, דפדפן כרום עם הרבה לשוניות. לא משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? (מ-1 עד 10) 3, לא צריך להיות שקט, אבל שלא יעשה ברבה רעש. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k-7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים +תוכנות אנליזות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר בסיסי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Sedex,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ולאינטרנט, התקציב המקסימלי שלי הוא כ2500 ש"ח, זה מחשב ראשי של המשרד ולכן צריך להיות טיפה יותר חזק עם חלקים אמינים. ניתן לנצל את כל התקציב אך אם אפשר להוזיל קצת עם חלקים של מחשב שמבחינה טכנית יעבדו טוב כמו חלקים ממותגים ויקרים אחרים זה יהיה מעולה, עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר. -אפשר לחרוג מהתקציב בכעד 100 ש"ח. -כונן קשיח עדיף 1TB אבל גם 500GB יספיקו אם זה מוזיל משמעותית את המחיר -מערכת הפעלה ווינדוס 7 או 10 -אופיס יש ברשותי מסך של DELL P2314H אינץ' 23 אני מעוניין להזמין כמה שיותר מהר, היום או מחר בשביל שיגיע עד ה20 לחודש. תודה מראש לעוזרים !

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by OrBen91,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שתהיה סיבה לחרוג, לא מחפש גיימינג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תוכנות, סרטים וכו', מחשב בסיסי פלוס שלא יזחל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCad, Beamd, Word, Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות גרפיות …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Liran5,

אהלן חבר'ה! לפני כמה שנים קניתי מחשב שהיה סוס עבודה. היום אני כבר בן 23 ומשחק הרבה פחות, אך כשאני משחק NBA 2K15 למשל אני מרגיש שהמחשב חייב שדרוג Intel i5-2500K@3.30GHz Arctic Freezer 7 Pro kingston 8gb (4GBx2) ddr3 1600mhz 1TB Samsung HD103SJ Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 Radeon HD6950 2GB SeaSoic 620Watts אין תקציב מוגדר. צריך שהמחשב יהיה מספיק חזק להריץ משחקים כמו PES 16,NBA 2K16,GTA V באיכות טובה ובצורה חלקה מצד שני, לא להתפרע.. עדיין סטודנט

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אהלן כמו שרשום בכותרת מחפש מפרט למחשב למשחקים לא כולל מסך וציוד הקפי הרדיסק יספיק לי 1TB לא עושה OC וחשוב שיהיה שקט ואם אפשר שיהיה מהחנות SKYPC תודה לעוזרים :xyxthumbs:

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אוקי.. אני חייב לקנות מחשב לגיימינג במיידי! (אין זמן לחכות עד שיצא רכיב X ו- Y), אל תכלילו לי מסך בבקשה, ואם נראה לכם אולי שהתקציב מוגזם במקצת תרגישו בנוח לקצוץ ממנו. גיימינג ידידי! גימינג! (לא מחייב מחשב ל-OC)

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by shay6999,

שלום לכולם. הזמינו לי ליום הולדת DELL Inspiron 7347 מסך 13".(אמור להגיע תחילת שבוע הבא)רציתי לדעת אם המחשב מומלץ או שבמחיר שלו 3600 כדאי להזמין משהו אחר? הדרישות שלי סטנדרטיות, אינטרנט הורדות סרטים בעיקר,עובד עם אופיס בעבודה מוזיקה. חשוב לי שלא יהיה מעל 1.9 קילו ומסך מגע נשמע לי נחמד. לגבי הסוללה הבנתי שבדגם הזה הסוללה מובנת,אך מחליפים סוללה אם היא נגמרת? אגב יש אחריות על סוללה? זה המחשב https://www.pc365.co.il/product-2015-Dell_Inspiron_13_7000_Series_7347_2_in_1_Laptop_IN_RD09_8109_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_%D7%A2%D7%98_%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A1 עוד שאלה יש לי בבית מחשב COMPAQ CQ61 עם 2G זיכרון כנראה שהוא יהפוך למחשב מדיה סנטר. בזמן האחרון הוא מ…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים