עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ה-ASUS R2H של אשתי בשלבי גסיסה ואני זקוק למחליף ראוי לפני תחילת הסמסטר בעוד שבוע (היא מרצה באוניברסיטה). תקציב: עד 2K אבל עדיף כמה שפחות. יש גם גמישות כלפי מעלה אם יש הצדקה של ממש. שימושים: הצגת מצגות, עבודה מזדמנת עם מסמכי OFFICE, הצגת סרטים (לא HD), השמעת מוזיקה. דרישות מיוחדות, לפי סדר עדיפות: 1. קל, קטן וזול ככל האפשר. 2. עמיד ככל האפשר (10 - 11 הרצאות בשבוע במקומות שונים) + אחריות מ"בית טוב" (לא לקנות מeBay למשל). 3. מערכת הפעלה XP. לא שום דבר אחר. 4. חובה יציאת VGA מובנית ללא מתאמים או שטויות. 5. רזולוציית מסך גבוהה זה בונוס אבל שתהיה סטנדרטית (אחרת זה יותר בעיה בחיבור למקרנים ישנים בכיתות). 6. BT רצוי מאוד עד הכרחי. 7. WiFi ממש לא קריטי. 8. מסך מגע …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? מניח שלצרכים שאני אפרט באיזור ה4000 יספיק, אם אתם חושבים שכדאי להקטין/להגדיל אין בעיה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כנל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כנל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם הרבה קבצים, וורד, אקסל וכו'..מיועד לאמא שלי, היא עובדת על מחשבים ניידים וכל מחשב שהיא עובדת עליו פשוט מתחיל לעשות בעיות + יותר נוח לה נייח אז אני רוצה לקנות לה מחשב חזק יחסית לצרכים שלה שיחזיק לכמה שיותר זמן, הרי אין לה סיבה לשדרג כרטיס מסך כל כמה שנים כי יוצא ויצ'ר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…

3. יש למישהו רעיון?... תודה (:

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by SeaMonster,

זה דרוש? , עם כן אז לכמה זמן? עם לא אז מותר ישר להוציא מהקופסא , לחבר לחשמל ולהתחיל לעבוד בזמן שהוא מטעין בפעם הראשונה?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. אהלן חברים, אני מגשש בחיפוש אחרי מחשב נייד עם כמה דרישות : - חשוב שיהיה קל , עד 2.2 ק"ג לא מעבר - מסך 13-14 אינץ' אין לי צורך ביותר מזה - סוללה שתחזיק לפחות 5 שעות - חשוב לי 3-4 ג'יגה זיכרון לפחות אשמח לקבל המלצות מנומקות . מגישוש ראשוני מצאתי : Dell Inspiron N3010-4604AW7 מישהו התנסה איתו ? שיכול להגיד חסרונות/יתרונות ?איך הסוללה? Samsung Q330-JS03IL , Asus U35JC-RX145V שהסוללה שלו נראת לי פצצה , אבל ביקורות שראתי באינטרנט קצת קטלו את איכות המקשים/מארז וציינו בעיות פליטת חום, מישהו יכול להעיד ממקור ראשון ? זהו אם יש המלצות נוספות עדיפות/זולות יותר אני אשמח לשמוע ... תודה לכל מי שיטרח לקרוא/ לעזור

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום, שני המחשבים הם באותה סביבת מחיר. בגדול - המפרט של הג'יגהבייט יותר טוב מהטושיבה במעבד ובכ.מסך . - לטושיבה יש רמקולים טובים יותר , יציאת פיירוור , תוספת של ג'יגה לזכרון הפנימי ועיצוב טוב יותר. נראה לי גם שטושיבה חברה יותר טובה בניידים.. המחשב נועד לתיכנות , גרפיקה קלה (פוטושופ) אינטרנט וסרטים. מה דעתכם? להלן המפרטים: GIGABYTE W576V VS. TOSHIBA Satellite A300-1LT המפרטים הם: GIGABYTE מעבד : Intel® Core2 Duo P8400 2.26 GHz 1066 MHz זיכרון : 2GB 800MHz DDRII דיסק : 320GB 5400 RPM כוננים :Super Multi DVD RW DVD Multi Burner מסך : TFT LCD Glare Type 15.4 1280 x 800 מצלמה : Build in 2.0MP Web Camera כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9600M GS 512MB כרטיס קול : 2 C…

7. היי, סוף סוף קניתי את הDELL 6400 עם המפרט הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm שימו לב שיש לו את המעבד הדו ליבתי בין החזקים או אפילו הכי חזק, אבל אני ממש לא מרגיש את זה !! המחשב שלי בבית שהוא עם מעבד של AMD אטלון XP 1800 נותן לי את אותה המהירות!! אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני יכול לבדוק את המחשב שלי מבחינת ביצועים. אלפי תודות מראש יוגב.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by EG,

יש לחבר שלי 5000 ש"ח והוא רוצה לקנות מחשב למשחקים מי שיכול בבקשה לעזור בבחירת המפרט אז שיתן המלצות. (לא כולל מסך) אם אפשר לקבל לינק של אתר שיש בו מסכים טובים וזולים.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by tronado,

המחשב שלי הוא כזה Intel Intel® Pentium® 4 CPU 1400MHz pga 423 INTEL D850GB 384 MB RDRAm 800 mhz geforce fx 5200 128 bit 128 mb cretive soundblaster audigy אני מעוניין להליף את המעבד לוח אם והזיכרון בתקציב של 2500 שקל וזה מה שאני הרכבתי כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice Stepping E6 891 ש"ח מה ההבדל בין הE6 לרגיל? 1 MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 676 ש"ח 1 GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 719 ש"ח 1 Thermaltake Silent K8 939 CL-P0200 166 ש"ח אין לי תקציב לכרטיס מסך טו אז אני מעדיף לקנות לוח agp ועוד כמה חודשים לקנות כרטיס מסך טוב יד שניה כגון 6800אולטרה א…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היום קיבלתי דרך שליח מחשב נייד חדש HP .המדבקה שעל הקרטון תלושה .המחשב מבפנים נראה בסדר .מה זה יכול להיות?האם זכותי לקבל קרטון סגור הרמיטי או שלפעמים זה כך?נתתי לשליח לכתוב בתעודת המשלוח שהקרטון לא היה סגור.המחשב נקנה מאתר וואלה שופס.האם כדאי בכל מקרה להחליף לאחד בראיזה סגורה?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Roman123,

שלום אני שוקל לקנות מחשב נייד עם מסך מסוג HD glossy WLED display with TrueLife רציתי לשמוע מניסיון שלכם מהם החסרונות של מסך מבריק שכזה ובאילו מצבים החסרונות האלו בולטים? תודה רבה רומן

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני רוצה לקנות את המוצר הבא: http://www.dealextreme.com/p/34-54mm-express-to-usb-3-0-card-for-notebook-max-5-0-gpbs-50747 למשהו יש ניסיון עם כרטיסי הרחבה כאלו ל-express card ויודע אם הם עובדים כמו שצריך? (אני לא מדבר על מודם) אם למשהו יש כרטיס דומה, ויכול להגיד מה הביצועים זה אפילו יהיה עדיף

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שיהיה מעבד אינטל לא להכליל סי די רום, צורב, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך מחשב שיהיה חזק ל משחקים לא OC תודה למגיבים נ.ב גג עד 4000 ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. המחשב מיועד למשחקים,תכנות, OC בינוני למעבד מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1071 לוח אם: Gigabyt GA-P67A-UD3 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪689 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - אחריות 5 שנים על הספק כמות: 1 - מחיר: ₪538 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪102 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪200 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 Vapor-X HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ₪1067 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BL…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by elniza,

אהלן, רוצה לקנות מחשב נייד בשבוע-שבועיים הקרובים, המחשב יהיה בגדול לשימוש בבית למרות שלא שולל לפעמים להוציא החוצה, לכן עניין המשקל נראה לי פחות רלוונטי. התקציב הוא 3K פלוס מינוס, אפשר טיפה יותר אם מצדיק לפי דעתכם. השימושים של המחשב זה בגדול טיפה תכנות, גלישה, סרטים/סדרות, יוטיוב, פחות גיימינג וכאלה. לפי שיטוטים קצת באינטרנט הבנתי שכדאי (לפחות לשימושים שלי) לקנות (במינימום) מעבד I5 מדור 8 (8250U), זיכרון 8GB RAM ודיסק קשיח 256GB SSD. לגבי כרטיס מסך לא כל כך סגור על אם צריך בשביל השימושים שלי או לא - תגידו אתם. עדיפות למסך 15.6 פשוט כי 14 נראה לי קטן מדי לשימוש ביתי. חשבתי על איזה דגם של DELL VOSTRO, יש לאח שלי מחשב מהסדרה הזאת וגם שמעתי עליהם …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by 2aviv20,

פירמטתי היום את המחשב לWIN7 ואחרי בערך חצי שעה קיבלתי את את השגיאה הזאת 3 פעמים יש לי msi wind u100 ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: c2 BCP1: 00000007 BCP2: 00001097 BCP3: 8078AE94 BCP4: 8078AE74 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\112409-14937-01.dmp C:\Users\aviv-wind\AppData\Local\Temp\WER-45421-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d ‏‏אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה, נא קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באופן לא מקוון: …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. טוב אז ככה באשכול הקודם שפתחתי לא עזרו לי אמרתי שאני קונה ב30K מחשב וכולם בלבלו תשכל במקום לעזור אז עכשיו מה שאני רוצה זה שתרכיבו לי מחשב מהחלקים הטובים ביותר ושאני אומר החלקים אז אני מתכוון המעבד הטוב ביותר היום - זה קונרו 6800 או הFX62 או מה? זכרון רם 2GB איכותי אני רוצה כרטיס מסך הכי טוב שיש היום אבל גם שיהיה משתלם, כלומר אם הכרטיס GX2 לא משתלם למשל אז אל תביאו לי אותו אבל אם הוא משתלם אז תכניסו אותו למפרט אני רוצה לוח אם איכותי הרד דיסק 120GB מה עוד מה עוד?? אהה כן קירור איכותי ספק כוח חזק בקיצור התקציב הוא לא 30K אבל תקציב גבוה שאני לא בוחר יעני כמה שיצא יצא אבל תשתדלו כמה שיותר להביא דברים משתלמים אני לא צריך ציוד היקפי אבל אני רוצה המלצה למסך LCD 19' משתלם במחיר …

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מעבד P2.4C לוח אם טוב למישחקים + האצה לשיקולכם זיכרון ברמה טובה עד טובה מאד להאצה דיסק קשיח סיריאלי SATA כרטיס מסך טוב למישחקים אך לא הכי יקר (אפשרי לקחת תחום בניים) מארז טוב + ספק מצויין בלי מסך מקלדת עכבר ורמקולים כוננים אופטים רק מחשב

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by urielbd,

אהלן, יש לי מחשב i5 cpu 661 בלי כרטיס מסך. אני רוצה להוסיף למחשב כרטיס מסך שיריץ לי משחקים ולשדרג את הזיכרון של המחשב ל 8G RAM. תקציב עד 1000 ש"ח. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by GTAlex,

1.תקציב 5500 ניתן לחריגה עד 6000 2.ייעוד משחקים, סרטים 3.ללא ציוד היקפי 4.אין העדפת חומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת 5.מעבד בעל מכפלה פתוחה (אפשרות ל-OC בעתיד) 6.אין צורך בתוכנות 7.אין העדפה לחנות 8.מארז עם חלון 9.דיסק קשיח 1TB, רצוי שיכלול SSD

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום אני סטודנט שנה שלישית למדעי המחשב, מתלבט בין שני הדגמים שצוינו לעיל (קישור למטה), כאשר היתרון של כל אחד על פני השני הוא: 1) הדגם של ה lenovo בעל מעבד מדור 5 5500U וכיוצא בזאת מהירות שעון גבוה יותר- שניהם i7. 2) רזולציית המסך של lenovo גבוהה יותר- 1080*1920 אל מול 768*1366. לעומת היתרונות ב Toshiba: 1)בטושביה- DDR3 16 GB אל מול DDR3 8 GB 2) הטושיבה עשוי מגנזיום מה שמוריד את המשקל שלו ל1.2 קילו (אל מול 1.7). הצורך העיקרי שלי הוא תיכנות ועבודה עם 2 מערכות הפעלה במקביל (אשר חולקות את אותם משאבי חומרה כמובן). כמה הרזולוציה חשובה כשמדובר במסכים קטנים כאלו כאשר הצורך העיקרי שלי זה תכנות? מה יותר חשוב- דור המעבד (אשר נראה לי משפיע ל המהירות שעון לפי המצוין ב .spec) או ז…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום אחרי תקופה ארוכה של בירורים ועם כל המצב הקשה בשוק הכרטיסים הגרפיים, החלטתי ללכת על DX10 מסוג 8600GT, החלטה זו נבעה בעיקר מהמחיר הגבוה מאוד בשוק של ה 8800 (Nvidia מנצלת את זה שהיא בלעדית) ומחיר גבוה לספק שיעלה טוב את הכרטיס (30A) אשמח לתגובות על המפרט הבא: כרטיס מסך : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 810 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1295 זיכרון : CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 ¤ 1548 לוח אם : ASUS P5WDG2 WS PRO ¤ 1498 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS ¤ 527 סה"כ כל המוצרים …

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני צריך הצעות למחשב שמותאם להתעסקות עם גרפיקה מקצועית. אני צריך מפרט טכני למחשב שיכול להריץ תוכנות חזקות כמו: MAYA, Photoshop, 3DMAX, Freehand וכדומה...... אני צריך כרטיס מסך חזק, אבל שלא יעלה הרבה-נראה לכם Radeon 9800XT??זה טוב ולא עולה הרבה נכון? לגבי הזיכרון שיהיה מספיק להריץ תוכנות כאלו ושיריץ אותן מהר! אני צריך גם שיכיל צורב הכי טוב, דיוידי או כונן רגיל הכי טוב! לגבי המארז שיהיה בעיצוב שחור-כסוף, ושהמקלדת והעכבר יהיו תואמים לו בצבעם או משתלבים איתו! רמקולים עם sub, אבל לא יותר מדי מקצועי, רק שאפשר להשמיע שירים ולשמוע את ה-bass טוב, הרי סה"כ זה נועד לגרפיקה ולא לעיבוד מוסיקה, ואותו דבר לגבי הכרטיס קול-לא צריך את ההכי טוב שיש! לגבי המסך-אני מתלבט אם לקנות מסך ש…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by RedSpeek,

היי, המחשב הישן שלי מת (לאחר כ-5 שנים) והגיע הזמן לקנות אחד חדש, הטכנולוגיה התקדמה בטירוף ולכן אני צריך עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח במידה ובאמת אשוכנע כי צריך. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, בעיקר משחקי אסטרטגיה, רזולוציית מסך נוכחי 900X1600. אני מכוון להגדרות גראפיות גבוהות אם אפשר, הייתי רוצה ש- Company of Heroes 2 ו- Total War: Rome II יעבדו בהגדרות מקסימליות באופן חלק ככל שאפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, יש לי כוננים קשיחים מהמחשב הישן (240GB ו-1TB) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 10, אני לא יודע למה…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by ashka,

היי, ברצוני לרכוש מחשב מיני שיחובר לטלויזיה (דרך HDMI), ויהווה Media Center, אך גם יאפשר גלישה ברשת ושימוש בסיסי במ"ה (לדוגמא-עריכת מסמכי אופיס). חשוב לי שתהיה לו אפשרות להיות אלחוטי (WIFI), כי בחדר הטלויזיה אין גישה נוח לכבל רשת. יש לנו HD חיצוני שנוכל לחבר אותו למחשב, לכן גודל ה-HD של המחשב לא חייב להיות גדול. הרכישה תתבצע בהולנד. תקציב עד 3000 שח (~600 יורו) ראיתי מספר אופציות ברשת שיכולות להתאים, אבל איני יודעת מהם הפרמטרים החשובים בקניית מיני מחשב, לכן אשמח לחוות דעתכם. ראיתי אופציות של היצרנים ZOTAC, ARSROCK, GIGABYTE Intel i3 core http://www.sicomputers.nl/systemen/merk-pcs/zotac/pc-zbox-zbox-id88-plus-be-h61-intel-i3-3220t-4gb-ddr3-1600-500gb-hdd-wifi-bt-remote-e…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.