עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rookie,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב גיימרים חדש בתקציב של 4000 שקל אשמח לקבל המלצות

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית, HD, עריכת וידאו קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by dr11,

איך הוא לפי דעתכם? http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3082

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום. אני מחפשת נייד, מסך 13 או 14, לא משנה אם מט או מבריק, רצוי עם מע' הפעלה אך לא מחייב, דיסק קשיח של 250 ג'יגה לפחות, עד 3000 ש"ח בערך, צורב רצוי. מעבד: או INTEL CORE 2 DUO או INTEL I3\I5 אשמח לשמוע חוות דעת על הדגמים הבאים: DELL Vostro 1014 T6670 4500MHD DELL Vostro 1014 T6570 4500MHD DELL Inspiron N3010 i3-370M GMA HD DELL Inspiron N4030 i3-370M HD 530v תודה רבה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Jviega,

האחרון שהיה לי היה של packard bell ואני מצטער על כל רגע. אני מעוניין בנייד חדש, משהו קומפקטי שאוכל להתנייד איתו בלי סיבוכים אני רוצה שהוא יהיה חזק מספיק להריץ סרטים באיכות גבוהה וגם שאוכל לשחק בו במשחקים (אבל בלי דגש על המשחקים), חשוב לי שהמקלדת תהיה נוכה לשימוש, והכי חשוב שלא יתחמם. יש לי טראומה מהנייד של ה- packard bell שלי שמהרגע הראשון שקניתי אותו הוא סבל מחימום יתר(ברמה של כוויה) שכל הזמן כיבה אותו ובסופו של דבר הרס את הסוללה ואת כל מערכת הקירור. לסיכום: מחשב נייד קומפקטי שיהיה חזק בסרטים, שיוכל להריץ משחקים בסבבה ושלא יתחמם לי ברמה לא תקינה. תקציב: הכול פתוח. אשמח להצעות והמלצות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by yotam.m,

אהלן מחפש המלצה לנייד ללימודים באיזור ה-2500 ש"ח עם חריגות קטנות ימינה שמאלה. חשבתי על 13.3 מכיוון שעיקר העבודה איתו היא לנסיעות ולכן אמור להיות במשקל סביר. גם 11.6 הוא אופציה בהנחה ויש משהו עם חומרה טובה. המחשב כמו שנאמר מיועד ללימודים, לאחסון קבצים וגלישה לכן אני לא רואה צורך במשהו חזק מ-i3 משקל הוא פאקטור ואמור להיות קטן ככל האפשר במסגרת התקציב. אם למחשב יש שנה אחריות וקיימת האפשרות להרחבה בנפרד אפשר לציין על מנת שתהיה אפשרות לקבל את השיקול הכלכלי. תודה רבה הסתכלתי על 3 אפשרויות בינתיים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23623 יש אותו לבת משפחה שמרוצה ממנו מאוד. או http://ksp.co.il/?uin=29801 עם חומרה …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by DoBayad,

היי, זקוק להמלצות למחשבים ניידים יחסית חזקים לצורכי גיימינג וקצת עבודה. כיום אני פשוט משחק על המיטה כי אין לי מקום לשולחן בחדר, גם נוח לי ככה. יש לי כרגע Lenovo y50-70 ואני קצת פחות מרוצה ממנו, הוא כבר לא מריץ משחקים כמו פעם והבעיה הכי נוראית שלו זה החום הבלתי נסבל שמשוקף למקלדת ככה שאחרי פחות משעה של משחק אני צריך כל כמה דקות להוריד את היד שלי מwasd לצד ולנער אותה כדי שתפסיק להרדם לי ושאני אוכל לשלוט באצבעות שלי בצורה נורמאלית - קיצר נוראי חחח אז: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין לי ממש הגבלה כל עוד זה שווה את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא בטוח כמה אפשר בכלל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי …

8. Started by kip,

שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box 361.00 ₪ - 1 1 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET 273.00 ₪ - 1 1 Patriot 2GB DDR3 1066Mhz CL7 125.00 ₪ - 1 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 189.00 ₪ - 1 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black 100.00 ₪ - 1 1 RaidMax Apex Black 174.00 ₪ - 1 1 SeaSonic SS-350ET 350Watt 80Plus Bronze 192.00 ₪ - 1 1 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים 99.00 ₪ - 1 1 סה"כ אחרי הנחת מזומן 1480 ש"ח מחשב לשימוש כללי, כנראה כרטיס מסך בעוד מס' חודשים. 450 או 5750. ללא OC. מה הייתם משנים? הציעו לי ספק TT 500 במקום ה SS. 4 ש"ח פחות. רוצה להזמין כבר היום. תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by yudryer,

אני מסתכל על iMedia i4501IL Packard Bell, למה? סיפור ארוך... מישהו יודע מה יש בפנים? המפרט לא אומר של מי הלוח אם - דגם?, זיכרון של מי? כרטיס מסך של מי? וכו....

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by asixl,

אהלן חברה, אני מנסה למכור את המחשב הנייד שלי לקראת הגיוס, מתגייס לקרבי ולא יהיה לי ככ שימוש במחשב גיימינג שכזה, ואני סתם אאבד מהערך שלו בתום השלוש שנים. להלן המפרט הטכני: 17INCH - 1920X1080 GTX 765M I7-4700HQ RAM 16GB 128GB SSD 1TB WINDOWS 8/10 המחשב בן כשנה, נקנה בארצות הברית. אבקש להתחשב בעובדה שהלפטופ הוא מהדקים בגאנר, פחות מאינץ, וקל מאוד. כמה אתם חושבים שהוא שווה? [ATTACH=CONFIG]9653[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by darkrule88,

הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: 1549 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 זכרון: 209 ₪ - * מבצע * - 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 1649 ₪ - * מבצע עם משחק * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G + DIVISION דיסק קשיח: 299 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 120GB SATA III באנדל (מארז + ספק): 535 ₪ - * מבצע * - Antec GX300 Window + ANTEC 650W 80+ MODULAR קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר סופי: למזומן 4360 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 4447 ₪ המחשב מיועד בעיקר לגיימינג (ותכנות אם זה רלוונטי למשהו), הוא ירוץ לפעמים על מסך 19'' ולפעמים על 37'' 10…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני מחפש לקנות מחשב. המטרה שישמש ל HTC VIVE (מערכת מציאות מדומה) על פי הדרישות שלהם באתר הם ממליצים על המפרט הבא: GPU: NVIDIA GeForce® GTX 970 / AMD Radeon™ R9 290 equivalent or greaterCPU: Intel i5-4590 / AMD FX 8350 equivalent or greater RAM: 4GB+ בהתאם למפרט הזה ניגשתי לשתי חנויות באחת נתנו לי את המפרט הבא: מעבד i5 4590 3.3ghz 6MB 1150 tray מאוורר למעבד ALPINE 11 REV2 ARCTIC COOLING לוח MSI H81M-E34 1150 DDR3 כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA GEFORCE GTX970 4GB דיסק 1TB 7200 SATA ספק 500W IN WIN FAN12 זיכרון RETAIL ADATA 8GB DDR3 1600MHZ מארז טרמלטייק V3 מחיר כ-3,900 ש"ח החנות ה…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. היי כולם. הגיע הזמן להחליף את המחשב שלי (שעשה עבודה מעולה!) באחד חדש, שיסחוב קצת יותר טוב. מה שקורה זה ככה: יש לי תקציב של 4000 שקל, ויש לי את המחשב הישן שלי, תיכף אתן את המפרט. המטרה היא להעמיד שני מחשבים: אחד הכי חזק שאפשר, השני - הדבר היחיד שחשוב בו, שלא ישרף. אז מצידי שיהיה ספק חלש, ושיהיה מארז חלש. המחשב החלש הולך לאבא שלי, שמתשתש בו לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. אני לעומת זאת, גיימר אובססיבי. אז כאמור, המחשב הישן שלי הולך לאבא. למרות זאת, יש במחשב הישן שלי כמה דברים ששוה לשמור למחשב החדש: 1. ספק כוח אנרמאקס 400W (לא זוכר את הדגם, כתוב עליו totalpower 400w). 2. מארז LEXA בלאקליין. 3. שני הארדיסקים ושני צורבים (= במפרטים לא צריך להוסיף הארד דיסק או צורב, לשני המחשבי…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by דין כהן,

שלום זה המפרט שאני רוצה לקנות....עכשיו השאלה שלי האם הוא טוב ואם לא אתם יכול להגיד לי מה כדאי לשנות....אני לא רוצה למלא שאלון כי אני רוצה את המפרט אתה ורק אם צריך אז לשנות כמה דברים....תודה נ.ב- אני יכול לקנות רק מאייבורי. מעבד:intel sandy bridge core i5 2400 3.1 ghz box מאוורר למעבד:KATANA 3 SCKTN3000I לוח אם:gigabyte ga-z68ma-d2h-b3 זיכרון ראם:kingston 2x4=8 gb 1333 דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB HD1035J כרטיס מסך:Gigabyte דגם Radeon HD 6850 OC 1024MB GV-R685OC-1GD ספק כוח:seasonic-boronze 520w מערכת הפעלה: windows 7 home primium 64 bit מארז:מארז Thermaltake דגם Armor A60 יש לי עוד שאלה האם עדיף לי לקחת את הלוח אם הזה Gigabyte GA-H67M-D2-B3 ואז…

15. Started by Kuroshiro,

המערכת שלי היום היא i5 760 עם 8 גיגה ראם. אני מגיע ל100% ראם יותר מידי אז הגיע הזמן לשדרג אבל אני לא רוצה להשקיע במערכת הישנה הזאת ולקנות DDR3 כי זה לא משתלם כבר. אבל מצד שני עם המחירים המטורפים של הראם זה גם לא ממש משתלם עכשיו לקנות לוח אם, מעבד וראם חדשים. אז מה עדיף? לחכות שהמחירים ירדו או להשיג 16 גיגה DDR3 לבינתיים? (אני צריך רק מעבד, לוח אם וראם כי כל השאר חדש)

16. היי מחשב נייד ולא נייח התקציב: 3500 עם 500 שח חריגה. ישמש לסרטים וגיימינג בינוני בעיקר. תוכנת הפעלה - ווינדוס 10 וגם אופיס אין צורך בציוד היקפי חושב לי: זיכרון ssd ומסך 17". תודה מראש על העזרה. אם יש המלצות לחנויות או למחיר טוב באילת(אני שם עוד שבוע)/בלאק פריידי זה יהיה מעולה

17. * מטרות המחשב? תכנות ועיצוב גרפי לפעמים משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא הבנתי מה זה * רזולוציית המסך? אני יודע ש15 אינץ זה טוב אם מישהו יכול להגיד לי כמה זה 17 אינץ? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד * משקל רצוי? שפשוט לא יהיה כבד מידי מקסימום שיהיה אפשר לסחוב בתיק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש שיהיה רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה אפשרות לחבר למספר מסכים * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעלה 750G * כונן אופטי? לא חובה אבל יהיה טוב לעתיד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יעזור אם יהיה * האם בתקציב צר…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מעבד: AMD Athlon FX-53 קירור: ZALMAN CNPS9500 -cu לוח-אם :Gigabyte K8NSNXP-939 זכרון: OCZ Titanium DDR400 1024x2 2-3-2-5 כרטיס מסך: Radeon X800XT PE קירור: Arctic Cooling ATI Silencer 5 Rev.2 כרטיס קול: Soundblaster Audigy2 ZS Platinum Pro הארדיסק: WD Raptor 36GB SATA מארז: TermalTake Xaser III V200A ספק-כח: OCZ PowerStream 520W רמקולים: Creative Inspire 5.1 זה מחשב קיים אצל מישהו. הוא לא ב-OC וראיתי אותו בפעולה. הוא מריץ את FEAR (כשרוב ההגדרות גבוהות ) חלק ושיחקתי גם בקווייק 4, פאר קריי וHL2 אחלה מחשב. (שידרוג רציני מהפרסקוט 2.8 וה 9600PRO שלי) הוא רוצה 7000 ש"ח. כמה הוא באמת שווה לדעתכם? תודה

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. 1. מה התקציב? 2500-3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כמו Call of Duty 4, עוד מעט יוצא 5 אז אני רוצה כמובן שגם הוא יעבוד לי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? חשוב לי עיצוב יפה למארז ושיהיה שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב במידה בינונית+. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? ממש לא. 11. ב…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב כולל מסך, כבר השתגעתי מכל מה שקראתי ואני צריך עזרה של אנשים שמבינים עניין. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10K, אפשרות לחריגה קלה. אם אפשר לחסוך זה מעולה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב בעיקרון מיועד למשחקים כבדים. BF3, BF:MOHW, CODMW3 ו- בלק אופס 2 שאמור לצאת בקרוב. אני מעוניין שהכל יהיה ב-ULTRA וגם בעתיד הקרוב ככה. לגבי מסך אני גם מעוניין אשמח להמלצות. האם יש צורך במסך 3D? האם זה נוח לשחק ב-3D משחקים? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת ועכבר נוחים למשחקים. יש צורך באוזניות גם. 4. האם יש רכיב שא…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by mazmaz,

שלום אני צריך עזרה בהרכבת מפרט... עד כה הייתי עם ניידים, ואני עובר לשולחני, היות ועבר זמן רב מאז הייתי עם שולחני - לצערי כבר לא מבין מאוד ברכיבים ואיכותם, אלא רק בדרישות ומספרים... אפילו ברמת מעבד אני לא בטוח - חבר המליץ לי על i7, ובחנות מתמחה הציעו לי מפרט ל i3....קיצר, מבולבל אז ככה, המחשב הוא לצורכי משרד (אינטרנט, OFFICE, קצת תוכנת SPSS - סטטיסטיקה שהיא מעט כבדה). בנוסף, הורדות, הרצת סרטי HD ובשאיפה גם הזרמה אותם ל PS3. יש צורך בציוד היקפי (מסך - לא יותר מ 19 א"א אין הבדל גדול במחיר, צורב, מקלדת, עכבר, לא צריך רמקולים). חשוב לי לחסוך איפה שאפשר, אבל לא ע"ח איכות פריטים, היות ואני לא מעוניין לתקן/להחליף/לשדרג תוך שנה. אני לא זקוק לזיכרון עצום (לאחר התקנות בסיסיות -…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. לאחר התלבטות ולאחר שנעזרתי בפורום רכשתי את ה X200 של לנובו. ראשית תודה על העזרה. כמה שאלות: 1. המחשב היה אמור להגיע עם התקנה של ויסטה וקיט שינמוך ל XP אבל בפועל הגיע עם XP. להתעקש לקבל את ההתקנה של ויסטה? או להישאר עם ה XP? 2. הפעלה של ה GPS. התקנתי את התוכנה של ה GPS אבל אני מקבל שגיאה שלא נמצא אדפטר מתאים. האם יכול להיות שאין לי GPS? איך פותרים את הבעיה? 3. קורא כרטיסים. איך אני משתמש בו? אני צריך מוצר נוסף שלישי בכדי להנות מהיכולת הזאת? תודה שי

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי חברה קיבלתי את המפרט הבא כהצעה : intel e7200 core 2 duo gigabyte ga-g31m-s2c ואני חושב להוסיף עוד 200 שח ולקחת את p43 במקום זיכרונות kingston ddr2 800mhz 2gbX2 מארז SETO 1000 דיסק קשיח SEAGATE 1TB צורב DVD SONY כרטיס מסך gtx 275 gygabyte gv-n275ud-896h ספק כוח thermaltake 500 w נקי אני קצר בכסף סכ"ה 4100 או 3900 תלוי בלוח אם מה אתם אומרים ? במיוחד בקשר לגודל המארז כפונקציה של קירור והאם הספק יספיק ? המוכר אומר שזה יספיק מעל ומעבר אני לא יודע ... תודה

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מלבד המשחקים, OBS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נכון לעכשיו, Dead by Daylight, PUBG, בעתיד - Death Garden, BF5... פלוס לא מעט משחקים שאני לא נזכר בהם כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p. -לאילו הגדרות גרפיות …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. ה-ASUS R2H של אשתי בשלבי גסיסה ואני זקוק למחליף ראוי לפני תחילת הסמסטר בעוד שבוע (היא מרצה באוניברסיטה). תקציב: עד 2K אבל עדיף כמה שפחות. יש גם גמישות כלפי מעלה אם יש הצדקה של ממש. שימושים: הצגת מצגות, עבודה מזדמנת עם מסמכי OFFICE, הצגת סרטים (לא HD), השמעת מוזיקה. דרישות מיוחדות, לפי סדר עדיפות: 1. קל, קטן וזול ככל האפשר. 2. עמיד ככל האפשר (10 - 11 הרצאות בשבוע במקומות שונים) + אחריות מ"בית טוב" (לא לקנות מeBay למשל). 3. מערכת הפעלה XP. לא שום דבר אחר. 4. חובה יציאת VGA מובנית ללא מתאמים או שטויות. 5. רזולוציית מסך גבוהה זה בונוס אבל שתהיה סטנדרטית (אחרת זה יותר בעיה בחיבור למקרנים ישנים בכיתות). 6. BT רצוי מאוד עד הכרחי. 7. WiFi ממש לא קריטי. 8. מסך מגע …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים