ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
תזמון לא הכי טוב עם כל המעבדים החדשים שיוצאים וכשהמשחקים היחידים שהייתי מעוניין להריץ על הגראפיקה הכי טובה עוד בשלבי פיתוח.. 1.מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח במידה והשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, כללי (סרטים, אופיס וכו),תכנות (בעתיד, לצורך לימודים, לא מאמין שיהיה צורך במשהו מיוחד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל משחק חדש שיוצא. בעיקרון המשחקים היחידים שארצה להריץ על אולטרה הם Dragon Age 3 ו The Witcher 3, הבעיה היחידה היא שאף אחדלא י…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בס"ד שלום. רכשתי סוללה למחשב נייד של אשתי (DELL VOSTRO 1350) לפני כשבוע. הטענתי את הסוללה עד שהמד הגיע ל-100% וניתקתי. מרגע שהמד מגיע בחזרה לרמה של משהו כמו 80% המד מתריע "הסוללה שלך חלשה (80%) אם ברצונך להשתמש במחשב חבר את המחשב לחשמל או החלף סוללה". זו התרעה שאינה טבעית בשלב כזה של הפריקה. לפי הבדיקה שלי הסוללה החדשה מחזיקה משהו כמו שעה וחצי בשימוש סביר. (שזה זמן די בסדר לעניות דעתי). האם ההתראה הזו שציינתי סימנה שהסוללה שקניתי תקולה? תודה רבה! עדיאל
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מקבוק פרו 13". אני מחפש אביזר הגבהה למחשב נייד כך שיהיה ניתן לעבוד איתו עם מקלדת ועכבר חיצוניים ולהשתמש בו כמסך משני. האם יש יתרון לאביזר המספק קירור ? למישהו יש המלצות בנושא ? מה דעתכם על המשטח הזה -150 ש"ח ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד נוסף לצורך עבודה משרדית + צפייה ישירה + שמיעת מוזיקה. תקציב עד 2500 ש"ח בברכה, ערן
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לילה טוב. ידידה מעוניינת לקנות מחשב שתכליתו העיקרית היא לטובת לימודים באוניברסיטה. הדרישות לא גבוהות - זמן סוללה סטנדרטי (לא יודע כמה זה...), משקל לא מאוד קריטי ואין צורך בפיצ'רים מיוחדים או יציאות מיוחדות.. האם בסביבת עבודה של אוניברסיטה מסך מט הוא הכרחי או שאפשר להסתדר גם עם GLARE? לגבי המפרט של המחשב: Dell Vostro 2520 [table][tr][td][/td][td]מפרט טכני[/td][/tr] [tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi3 Processor 2328M 2.2GHz ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart Cache[/td][/tr] [tr][td]מסך רחב 15.6[/td][td]HD (720p) WLED display with True-Life ( מסך מבריק )[/td][/tr] [tr][td]רזולוציה[/td][td]1366X768[/td][/tr] [tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD[…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חזק לעבודה ההפרשים במחירים בקניה מארה"ב הם משמעותיים מאוד מצאתי את המחשב הזה http://www.logicbuy.com/deals/lenovo-t450s-laptop/60856.aspx בהזמנה ישירה מהאתר של לנובו ארה"ב הם לא שולחים לישראל ואני מתכנן לשלוח עם BUY2USA בעלות משוערת של 240$ כולל מע"מ לאחר תוספות (זיכרון, SSD ושטויות קטנות) הגעתי למחיר של 954$ עם שנה אחת של אחריות (סה"כ 1190$=4760 ₪ לעומת 7K-8K בארץ) מבדיקה באתר של לנובו המחשב מכוסה מבחינת אחריות בינלאומית בארץ. שווה להרחיב את תקופת האחריות ו/או את סוג האחריות? אחריות ל-4 שנים (4Y onsite NBD) עולה באתר של לנובו 228 $ !!! מה המשמעויות של סוג האחריות בארץ ? יש אפשרות להרחיב את האחריות בארץ לאחר הקניה ? אגב - צריבת עברית על המקלדת פו…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בייעוץ לרכישת מחשב נייד עד 2000 ש"ח בלבד. השימוש בו ביתי, לסרטים. חשוב: 1. מסך בינוני (לא קטן שיהיה נוח לראות ולא גדול מדי). 2. מחשב לא כבד מדי. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא היכרחי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני רואה את כל הסרטים/וידאו שלי בעזרת תכנת SmoothVideo Project, שמאמצת מאוד את כל ליבות המעבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק הכי כבד (גראפית) שיש לי הוא Star Citizen. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 (עם תכנון ל-do…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משפר משמעותית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,פיתוח וגרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battelfield1 , GTA5, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1080 29inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: משחקים, סרטים, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: מקלדת מוארת, מסך מגע. * יציאות מיוחדות: HDMI . * כונן אופטי : לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: שיכלול ערכת הפעלה מותקנת אם יש אפשרות כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * RAM : 4 gb ומעלה , שן כחולה: לא , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך : כזה שיתמוך במשחקים ובסרטים כבדים, אין העדפה לחברה מסוימת. * מעבד : אין העדפה לחברה. תודה ל…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלטתי שאני קונה מחשב נייד, וכבר החלטתי איזה סוג (http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345) עכשיו נותרה בעיית הגלישה. יש לי כמה שאלות בנוגע לאינטרנט במחשב נייד. 1. איפה ניתן להזמין נטסטיק מהארץ? 2. מה ההבדל בין סוגי הנטסטיקים והאם צריך להיות אכפת לי מההבדלים האלו? איזה נטסטיק מומלץ?(אני מתכוון להשתמש באינטרנט לגלישה, ולמשחקי רשת לפעמים) 3. אם אני רוצה לעשות אינטרנט של פלאפון, ואת הנטסטיק אני לא קונה מפלאפון, עדיין אוכל לגלוש? 4. אני מתכוון להשתמש באינטרנט בבסיס בעיקר (תל השומר) והבנתי מאורנג' שתל השומר לא תומך מהירות גבוהה מ 2.5 מגה, האם זה נכון גם לפלאפון ושאר חברות? 5. אם מישהו יודע- איך הפינגים של פלאפון לשרתים בחו"ל (אני רוצה לשחק משחקי רשת, האם 3.6 מגה שלהם יספ…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של ASUS K53E, היה לו זיכרון של 4GB במהירות של 1333MHZ, החלטתי לשדרג ל 8GB במהירות של [TABLE=width: 550] [TR] [TD=align: center]KHX1600C9S3P1K2/8G[/TD] [TD=align: center] 8GB 1600MHZ CL9-9-9 @ 1.5V[/TD] [/TR] [/TABLE] 1600MHZ, הזיכרון עובד מצוין ומורגש שיפור במהירות עבודה של המחשב, אך בדקתי בעזרת תוכנה CPU Z וראיתי כי DRAM FREQUENCY עומד על 665MHZ במקום 800MHZ, מדובר על שני כרטיסים המחוברים יחד, כל כרטיס הוא 4GB. תוכלו לראות באתר הזה, שהם שמו זיכרון 8GB במהירות של 1866MHZ ללא שום בעיה. http://www.legitreviews.com/article/1599/ מה הבעיה לדעתכם, ואיך אפשר לפתור זאת? תודה מראש, אופיר
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות מבין שלושת המחשבים הניידים האלו שמצאתי . תעזרוו לי . Dell Inspiron n3010 יש בו מעבד חזק i5 יש בו HDMI אבל הבעיה היא המשקל .וגם אין בו כונן אופטי . http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm Dell vostro 3300 יש בו מעבד חזק i5 משקל זה 1.81 Kg מוזכר כונן אופטי במשקל הזה .אבל כתוב ללא כונן אופטי במשקל הזה רק סוללה 4 תאים . עיצוב נראה לא רע . http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-n520m.htm Dell Latitude E4310 מעבד חזק i5 משקל 1.54 שזה טוב מאוד עם סוללה 3 תאים .כמה זמן היא מחזיקה ? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e4310-520m.htm המלצות . אם אתם מכירים מחשבים של חברות אחרות שיתאימו לדרישות שלי אז תגידו ו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר לגיימרים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך ב…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתלבט בין שתי מפרטים: לוח B85 מחיר 300 זיכרון 8GB מחיר 150 מעבד i5-4590 מחיר 300 קירור למעבד מקורי מחיר 40 כונן SSD 240GB חדש 200 כרטיס מסך gts750 מחיר 150 סך הכל: 1140 או מעבד I7 3820 מחיר 200₪ קירור למעבד: 40₪ לוח אם Hot x79g מחיר 163₪ זיכרון 8gb dd3 מחיר 100₪ כרטיס מסך Gts 750 מחיר 150₪ כונן קשיח Toshiba 1tb מחיר 177₪ סך הכל כולל משלוח: 845₪
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
בחרתי 2 מערכות ואני לא ממש בטוח איזו טובה יותר........: *זו לא כל המערכת רק החלקים הכי חשובים אפשרות 1: AMD Athlon 64 X2 4200+ Processor with HyperTransport and Dual Core Technology AlienIce 2.0 Video Cooling System with Acoustic Dampening Terra Green Alienware® Full-Tower Case Conspiracy Blue Enermax EG701AX-VE (W) 600 Watt Power Supply SLI ready Alienware® nForce4 SLI Chipset Motherboard PCI Express CROSAIR 1GB Low-Latency DDR PC-3200 at 400MHz Dual NVIDIA® GeForce 6800 Ultra PCI-E 256MB DDR3 with NVIDIA SLI Technology Integrated High-Performance 7.1 Surround Sound with S/PDIF and Coaxial Digital Outputs 160 GB Serial ATA 7,200 rpm w/ 8MB Cache או: AMD Athl…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754) 1 800 800 K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire 1 580 580 512MB A-DATA 2 780 xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 1 1150 1150 PCI Sound Card 6-ch(32bit) 1 70 Hitachi/ExelStor 80 GB SATA 1 350 350 Teac/SONY 1.44 1 40 40 LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 1 230 230 2430 ATX MIDI PFC, usb 1 270 270 17'' 786 PF FLAT 1 690 690 GPT+ Mouse Optical 1 90 90 KSP 500W, mic, remotecont. sub + 2sp מחיר סופי 5230 איך? ועשיתי את זה לבד הזמנתי אותו לסל הקניות הרגע
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודי מתמטיקה ואני זקוק לעזרה בבחירת המחשב (יכול להיות שבהמשך הלימודים גם אשלב מדעי המחשב). שימושים עיקריים: הלפטופ ישמש בעיקר ללימודים (הרבה שימוש באופיס והרבה קריאה) ולצפייה בסדרות/סרטים. כנראה שבשלב מאוחר יותר גם תכנות. מה חשוב לי: -חשוב לי שהמחשב ישקול כמה שפחות (פחות מקילו וחצי), מכיוון שלרוב אני מתכנן ללכת ברגל ללימודים. -גודל המסך באיזור 13 אינץ׳. -חשוב לי גם שהמחשב ייראה טוב. -כמובן שהכי חשוב שהמחשב יתאים לשימושים העקריים, יהיה מהיר ושישרת אותי נאמנה. -חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט. -חיי סוללה ארוכים ככל הניתן. תקציב: התקציב שלי נמצא באיזור ה4-4.5k. מיקום: אני…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית (מיליון קבצי אופיס וPDF פתוחים במקביל), גלישה מרובת טאבים וסרטים לפעמים. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 10-13.3, עם עדיפות ל-11.6. עדיף מאט אם ריאלי בטווח המחירים. רזולוציית המסך? לא קריטי דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מוארת, אבל שוב, לא קריטי. משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג, אבל עדיף משמעותית כמה שיותר נמוך. האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות יספיקו, אבל כרגיל, כל המרבה הרי זה משובח. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שתי כניסות USB, שלפחות אחת מהן היא 3. כמו כן, DP גם עלול לעזור בעתיד. Bluetooth? לא קריטי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיגיע עם HDD, אחליף בעצמי לSSD. אם יש אפשרות ל-mSATA או NGFF M.2 – עדיף. בכל מקרה, הכונני…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! זמן רב לא הייתי כאן. אני מעוניין במפרט למחשב חדש עבור משחקים, תכנות וצפיה בסרטים. בנוסף, אשמח אם גם תתנו המלצה למסך חדש שיותאם למחשב, עדיפות לגודל 24" לפחות, מבחינתי גם 27" זורם אם זה נכנס בתקציב. אם המלצות על מסכים לא בפורום הזה, אני מתנצל מראש על הבקשה ואפתח דיון נפרד בפורום "מסכי מחשב". ראיתי לדוגמא את המפרט המומלץ 109597 מחשב גיימינג מתקדם – Core i5 + GTX 1070 במדור "מחשבים מומלצים"; הוא נשמע מצויין וגם יותיר מספיק בתקציב עבור המסך, ההרכבה ומערכת ההפעלה, אבל מבחינתי כמה נקודות לגביו: - אני מעדיף לשדרג את הכונן הקשיח הגדול ל-2TB במקום 1TB. - האם גוף הקירור המומלץ יספיק עבור ימי הקיץ? אני כיום עם לפטופ שהיה חזק מאוד בזמנו, אבל כיום הוא ממש קורס ב…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע לארה"ב בשבוע הבא, ומעוניין להחליף את המחשב הנייד הנוכחי שלי (dell xps m1730). אחלה מחשב אבל נשרף לו אחד מכרטיסי המסך ולא עובד יותר ה-SLI כך שהוא מקרטע לי ברוב המשחקים. מטרת המחשב הנה להיות מחשב נייד למשחקים מכל הסוגים כבדים יותר ופחות (crysis 2, NFS, assasins creed brotherhood) בראש ובראשונה ולאחר מכן שאר הדברים. הצורך הנו בשל העובדה שיש לי 2 בתים שרוב תזוזת המחשב הנה מהבית לאוטו, פריסה בבית השני ומשחק כשהוא מחובר לחשמל. הייתי קונה 2 מחשבים אך זה מעצבן לסנכרן כל פעם בין השמירה של המשחקים. ואני רגיל לתצורה הנוכחית עם המחשב הזה וזה עובד אחלה. לא צריך סוללה מעבר לחצי שעה. חייב רזולוציה של 1900X1080 ומעלה. עדיפות למסך 17". עשיתי חיפושים רבים באינטרנט, קרא…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? -4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD, משחקים, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים - צריך מסך 23 fhd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקי תלת מימד למינהם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך23 ,כרטיס רשת אלחוטי ,צורב dvd 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 ע…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט הרבה טאבים פתוחים כולל עמודי פלש\יוטיוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה רק שDOTA2 ירוץ חלק. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 23DELL ומחובר עוד מסך 20אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : משחקים כבדים(בסגנון COD), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? : לא משנה. * רזולוציית המסך? : אני רוצה לראות הרבה סרטים במחשב אז צריך רזולציה טובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? : אין. * משקל רצוי? : לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? : סטנדרט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : HDMI * Bluetooth? : כדאי , אם זה מייקר את העיניין אז לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? : לא משנה. גודל : 1T. * כונן אופטי? : צריך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? : לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? : לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? : אפשרי , אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : לא. * חריגת תקציב : 500 ש"ח. …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, הרכבתי מפרט בשבילי ורציתי לקבל חוות דעת עליו, התקציב הוא עד 5.5K, כמו כן, יש לי שאלה שמטרידה אותי, האם הלוח שיש לי במפרט תומך SATA2? אני אומר שכן, אבל אחרים אומרים לי שלא, התייעצתי עם עוד אנשים והם אמרו שהוא כן תומך, אותי אישית כבר השעו מפורום HOSTS רק בגלל ויכוח על זה. להלן המפרט: 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 890 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 64 157 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 820 ש"ח 2 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM Aluminum Blue 640 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM JD 370 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX6800GS TDH PCIe 256MB 1,398 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X …
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-