ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים (שיריץ כבדים בצורה סבירה), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ, תלת מימד), * גודל המסך: 13-14 אינץ' * רזולוציית המסך: עדיף FHD אך לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל ונייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך: בינוני יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB3 & HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיף היבריד לפחות 500GB * כונן אופטי: לא חובה * צבע: שחור שמתי עין על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=24020 (שאני קונה באילת) מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני אמצא בתקציב שלי? או שיש משהו יותר מומלץ שאפשר לקנות באילת? נ"ב - הם טעו כשכתבו שלכרטיס מסך יש 4GB ראם? כי לא ראיתי בשום מקום דגם כזה..
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב חזק לשימוש ביתי. ישמש לעיבודי תמונה וגרפיקה (פוטושופ, לייטרום, אילוסטרייטור) ומעט 3D ועריכת וידאו (פרימייר, אפטר אפקטס), וכן פיתוח אנדרואיד ומעט גיימינג. אין צורך באיכסון כי יש NAS, אבל חשוב שה-SSD יספיק למערכת ולכל התוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עיבוד תמונה, מעט 3D ועריכת וידאו, מעט גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CC, שימוש ביתי תדיר.…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב 2000 ש"ח, עדיף לנסות לחסוך, לא ניתן לחרוג מהתקציב, עבודה משרדית וסרטים HD, בלי ציוד הקפי, יש לנסות להקפיד על שקט, לא מתוכנן אוברקלוק, אני גר בקרית ביאליק ורוצה חנות קרובה באיזור חיפה וקריות - חשבתי על KSP, אקנה את המחשב בקרוב, לא מתוכנן שידרוג עתידי. הרכבתי מפרט לפי מדור "מפרטים מומלצים" פה באתר ומפרט מומלץ של מחשב ב KSP. זקוק לחוות דעתכם המלומדת, בבקשה. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: ce…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מצאתי את המחשב הזה והשאלה שלי אם זה מחשב טוב לתכנות, הרצת משחקים לא גדולים מדי, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917291 לדעתי הוא ממש טוב אבל אני אשמח לחוות דעת שלכם. בנוסף שמתי לב שבאתר: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18356 ובאתר https://www.pc365.co.il/product-8152-Asus_N552VW_FI068T?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap יש הבדל בין הסוג מסך. בראשון זה LED ובשני זה IPS, זה אמור להיות IPS אז למה מצויין אחרת? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב i5 cpu 661 בלי כרטיס מסך. אני רוצה להוסיף למחשב כרטיס מסך שיריץ לי משחקים ולשדרג את הזיכרון של המחשב ל 8G RAM. תקציב עד 1000 ש"ח. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם נראה שהמחשב הישן כבר לא כ"כ סוחב בעלייה סה"כ השימושים העיקריים הם לתכנות - התוכנות שבשימוש הן Visual Studio, Eclipse, Unity, XAMPP, Android Studio זה המפרט הנוכחי מעבד: E8400 3GHz לוח אם: Intel Desktop Board DQ35JO זיכרון: 4GB DDR2 Kingston 400Mhz כרטיס מסך: GeForce 210 512MB די פרה-היסטורי, אבל האם יש משהו שניתן לעשות כדי שהעבודה עם התוכנות הנ"ל תהיה חלקה? כנראה שכדאי בעיקר להוסיף זיכרון ראם, ללכת על 8GB או שיספיק לי גם פחות? סה"כ המחשב מתפקד די טוב, רק מדי פעם כשמפעילים שרת או אמולטור הוא מתחיל להיחנק קצת. תודה מראש :-)
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אפשר לחרוג מהתקציב. שלום לכולם ושבת שלום. בחודש הבא אני קונה אביזרים למחשב. יש לי כמה שאלות לגבי כל אחד מהאביזרים. 1) אני מתכוון לקנות 450GTS, אני רוצה לקנות מ-KSP, השאלה שלי היא כזאת: האם יש את הכרטיס מסך הזה ב-KSP, ואם יש אז בבקשה תביאו לי לינק. וגם: אם המערכת שלי יכולה להחזיק אותו: מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM ( וכשאני יקנה את האביזרים, מביניהם אני יקנה ספק כוח 650W, אז בקשר לספק כוח, אין מה לדאוג ) 2) השאלה השנייה שלי היא, אם המחשב שלי יוכל להחזיק גם את ספק הכוח: CoolerMaster GX 650W השאלה שלי היא: אם ספק הכוח הזה טוב, אם הוא יכול להחזיק את כרטיס המסך 450GTS, ואם כל שאר המערכת שלי יכולה להחזיק אותו. (א…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי אני סוף סוף קונה מחשב חדש ואני רוצה את החלקים הכי טובים שאפשר לקבל בכסף (אין בעיה של כסף ) אני רוצה 2 גיגה של זיכרון ואת המעבד הכי טוב וגם את הלוח הכי טוב ובעתיד גם לאובר קלוק מטורף תודה לכל העוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב סלרון 500 והייתי מעונין לשדרג אותו כלומר אני מעונין במארז חדש,לוח אם שתומך בsdram ומעבד יתר הדברים אני מעביר מהמחשב הישן.המחשב אמור להריץ אינטרנט adsl ומשחקים פשוטים. תודה מראש :-[
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן, הזמנתי מקיי אס פי את המחשב הזה ורציתי לשאול מה דעתכם על המפרט. האם הייתם משנים משהו או מוסיפים. כמו כן מה דעתכם על המארז והאם בגלל שיש יציאת HDMI בכרטיס מסך אז עדיף לקנות מסך עם כניסת HDMI? תודה, מסך: DELL U2312 HM ULTRASHARP מעבד: INTERL CORE I5 לוח אם: GIGABYTE GA-Z77X-D3H כרטיס מסך: GIGABYTE GT630 1GB DDR3 דיסק קשיח: WD CAVIAR BLUE 1TB 32 MB 7200RPM מאוורר: SCYTHE KATANA 3 CPU COOLER כונן דיסקים: SONY NEC OPTIARC AD-7280S מארז: ANTEC NSK6582B MID TOWER CASE WITH 430W PSU זכרונות: G.SKILL ARES 2*4GB DDR3 1600MHZ סה"כ: 4700 האם המחיר משתלם?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מיתלבט בין שתי גישות ...AMD או INTEL ---- לגימינג בינוני ולא כבד 1שניהם עולים מחיר דומה ההבדל הוא בכרטיס המסך היותר טוב במיפרט AMD [TABLE=class: bar, width: 90%] [TR] [TD=width: 80, align: right] מעבד: [/TD] [TD=align: right]INTEL 4570 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.2Ghz - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪978[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 80, align: right] לוח אם: [/TD] [TD=align: right]GIGABYTE GA-B85M-HD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪449[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 80, align: right] כרטיס מסך: [/TD] [TD=align: right]GIGABYTE GTX660 "OC" 2GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1063[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 80, align: right] הרכבת מחשב: [/TD] [TD=align: right]קניית מו…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield ומשחקים עם גרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23-24 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת עריכת וידאו של gameplay א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אולי עריכת והקלטת וידאו מזדמן עד תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ARMA 3 BF4 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P 21.5" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות(מעין שריטה כזאת) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד בפני רכישת Macbook air 13" " 2015, בדגם הסטנדרטי ש-Apple מוציאים חיי הסוללה של המחשב הינם 12 שעות. ברצוני לשדרג את המחשב למעבד intel i7 ולזיכרון 8gb וכן 256gb דיסק קשיח האם שדרוג רכיבי החומרה יקצרו את חיי הסוללה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה להתיעץ אתכם לגבי המפרט הבא לגיימינג שני דברים שלא ישתנו זה המעבד והמארז. השאר נתון לדיון. https://pcpartpicker.com/list/xvprrv נועד בעיקר למשחקים כמו: cod: warzone dcs world microsoft flight simulator הרצה עם vr. מה דעתכם? למי שיותר נוח בתמונה:
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שיהיה מעבד אינטל לא להכליל סי די רום, צורב, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך מחשב שיהיה חזק ל משחקים לא OC תודה למגיבים נ.ב גג עד 4000 ש"ח
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.gamaoffice.co.il/products/79116 גם אחרי ששידרגתי אחריות לשלוש שנים, לזיכרון 1 ג'יגה, וכונן צורב DVD הוא עולה 4,280... אני לא מבין בכלל במעבדי AMD. איך המעבד שלו? מעבד Mobile AMD Sempron TM +3500 ומה ההבדל בין Dell latitude ו Dell inspirion?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא כזה Intel Intel® Pentium® 4 CPU 1400MHz pga 423 INTEL D850GB 384 MB RDRAm 800 mhz geforce fx 5200 128 bit 128 mb cretive soundblaster audigy אני מעוניין להליף את המעבד לוח אם והזיכרון בתקציב של 2500 שקל וזה מה שאני הרכבתי כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice Stepping E6 891 ש"ח מה ההבדל בין הE6 לרגיל? 1 MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 676 ש"ח 1 GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 719 ש"ח 1 Thermaltake Silent K8 939 CL-P0200 166 ש"ח אין לי תקציב לכרטיס מסך טו אז אני מעדיף לקנות לוח agp ועוד כמה חודשים לקנות כרטיס מסך טוב יד שניה כגון 6800אולטרה א…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום ראיתי שבאג התחילו למכור מחשב נייד עם פלטפורמה חדשה ומעבד INTEL i3 ח אולי מישהו יודע איך הערכה הזאת יחסית לקודמת (למשל למעבדים T6600 או T4400)? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, כמו שהבנתם מהכותרת אני מחפש מפרט מאוד מאוד שקט, חרישי לחלוטין אם ניתן. (בסולם שבין 1 ל10: חשיבות השקט היא 12) מיועד לשימושי אינטרנט רגילים, וצפייה בסרטים (1080p). הייתי מעוניין גם להריץ משחקים מודרניים(GTA IV, לצורך העניין) בהגדרות נמוכות, על מסך 19' ברזולוציה 1280*1024. ניתן להתפשר בעניין זה אם אין מקום בתקציב. עד 2200 ש"ח. ניתן לחרוג רק לטובת מערכת סופר שקטה (וממש לא לא טובת ביצועים חזקים יותר). יחובר בחיבור HDMI לLCD 32 FHD ובחיבור DVI למסך 19' ברזולוציה 1280*1024. בקשות מיוחדות: לוח אם עם מספר גדול של יציאות אודיו (לחיבור של מערכת 5.1). יציאת SPDIF- בונוס מבורך. כרטיס קול טוב מובנה איכותי - אמנם אני לא מרגיש צורך בכרטיס קול חיצוני, אך בכל זאת חשוב לי כ…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד P2.4C לוח אם טוב למישחקים + האצה לשיקולכם זיכרון ברמה טובה עד טובה מאד להאצה דיסק קשיח סיריאלי SATA כרטיס מסך טוב למישחקים אך לא הכי יקר (אפשרי לקחת תחום בניים) מארז טוב + ספק מצויין בלי מסך מקלדת עכבר ורמקולים כוננים אופטים רק מחשב
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice Zalman CNPS7000B-AlCu 92MM Fan Twinmos 512MB DDR400 PC3200 *2 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Leadtek WinFast PX6200 PCIe GeForce 6200 128MB Bulk 3,609 ש"ח המחשב ישיש לאינטרנט הורדות הוא יהיה דלוק כול חייו... להקלטות מוזיקה קיובייס ותוכנות כבדות.. גרפיקה מפוטושופ פריאנד עד מאיה ועריכת סרטים.... [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני יומיים, זה הדגם המלא: Asus N550JK-CN065H. המפרט שלו: מעבד: [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 100%, align: right]Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל אבל קצת מכביד (הרבה תוכנות פתוחות) המחשב נורא מתחמם באיזור שבין המקלדת למסך. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. עכשיו גם הבנתי שזה נגרם בגלל שהמחשב משתמש בכרטיס מסך של אינטל ולא בכרטיס מסך של Nvidia. בדקתי גם בהגדרות צריכת חשמל והכ…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-