ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יקרים אשמח להעזר בכם להרכיב מפרט למחשב, שכל כולו למטרה אחת בלבד והיא עיבוד צילום בפוטושופ וכדומה. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 4500 2. מה שימושי המחשב עריכת צילומים בפוטושופ המסך שלי הוא Dell u2412m 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לשיקול דעתכם 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא,מרכז הארץ 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כשבוע מהיום בערך 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אשמח שיהיה אפשרות להכניס במחשב עד 32 giga כרגע מעדיף 16 הסבירו לי שכדאי מאוד שלושה כונני Ssd,מערכת הפעלה,קאש,ולכל הקבצים במקרה כז…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבטת בין שני המחשבים הללו מדובר בשתי מחשבים כמעט זהים הוסטרו מעבד i5 8250u אינספיריון מעבד i5 8265u מעבג לזה אותו מפרט טכני 256 ssd 8 ram וסטרו 4 תאים אינספיריון 3 תאים וסטרו שרות מעבדה אינספיריון שרות עד הבית שימושים אינטרנט ואופיס בעיקר מחיר כמעט זהה אודה לכם על התשובות ניתן להיכנס לאתר שניידר ולהקיש את הדגם והמפרט יהיה רשום.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סרטים ולימודים, ורוצה שיריץ משחקים חדשים, אבל לא חייב על הגדרות גבוהות, כל עוד הם רצים חלק לא אכפת לי לשחק על MEDIUM.. * גודל המסך? עדיפות ל-15.6, לא מגע * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? רצוי שיהיה כמה שיותר קל, אבל זה לא מה שיפיל אותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * Bluetooth? רצוי אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה שיהיה SSD 256GB * כונן אופטי? לא מכל החיפושים זה בינתיים נראה לי הכי סביר: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=7198 הבנתי שאפשר לשדרג לSSD תמורת 500 שח ולקבל את ההארד-דיסק של ה-750GB בצד.. דעתכם על המחשב הז…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי הצעות של משהו כמו 2000 מפרטים שניתנו לי הרכבתי מפרט. היו רכיבים (שהשמות שלהם ממש ארוכים...) שלא ידעתי להתאים בדיוק למה שכתבו לי, אבל בחרתי בזה שהכי דומה, ככה שיכול להיות שהיו פאשלות קטנות בחומרה (אבל בשביל זה אני פה, שואל אותכם לגבי המפרט ), יש גם כמה רכיבים שבחרתי על דעת עצמי, ואני מקווה שהם לא פאשלות. כעיקרון המפרט תוכנן להיות בערך 5500~ שקל, יצאה לי חריגה של 700 שקל ואני מנסה איכשהו להוריד, למרות שאם יגידו לי שהמפרט הזה ממש מצויין אז אולי אני אאשר גם את החריגה הזאת. אני מבקש בכל לשון של בקשה אל תבנו לי מפרט חדש. כיוון שהמפרט הזה מורכב מרבים שניתנו לי, אני מאמין שבכללי הוא די טוב, והשיפורים שאולי הוא דורש הם נקודותיים בלבד! המחשב הוא בעיקר למטרות משחקי מחשב כבדי…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, אבא שלי מעוניין לרכוש מחשב שולחני שיתאים לצרכיו, שעיקרם: תוכנות שרטוט וגרפיקה כמו Catia, Solidworks, Unigraphics וכיו"ב. אשמח לחוות דעתכם ביחס למחשב שמתאים לו. אני לא כ"כ מבין במחשבים. נראה שהוא נעול על המחשב הבא: https://www.pc365.co.il/product-15788-Dell_Precision_T5810_Workstation_PM_RD33_10459_במלאי שקטונתי מלהבין מה כה מיוחד בו שעלותו כה גבוהה (ללא מסך!). זה נראה כמו החומרה שיש לי בנייד שעלה 4000 ש"ח אם לא פחות מכך. חשוב לו שהמחשב יהיה של DELL (בגלל שירות הלקוחות - ובזה אני אכן מצדיק אותו). אשמח ליד מכוונת
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עד 5500 שקל! 1 Corsair CMX512-3200C2 1,158 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 686 ש"ח 1 Tsunami Virgo bLUE for P4 350W 238 ש"ח 1 Explorer OPTICAL USB OEM rev 3 159 ש"ח 1 Thermaltake Volcano 7 PLUS NEW 105 ש"ח 1 ARCTIC SILVER 3 64 ש"ח 1 ABIT AT7 - MAX2 VIA KT400 1,274 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 1800 + FAN 557 ש"ח 1 Leadtek GF 4 Ti 4400 Myvivo 128MB 1,309 ש"ח סה"כ 5,550 ש"ח מתוכנן OC רצחני! *מארז וספק ישופרו בעתיד!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=101747 הקירור מים: https://shoppingcart.aliexpress.com/shopcart/shopcartDetail.htm?spm=2114.13010208.99999999.90000003 המשחק: http://store.steampowered.com/app/474960/ כרגע יש לי: SeaSonic 1250W gold Sapphare AMD Radeon R9 295x2 OC Block Bronze of graphic card
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה המפרט שהרכבתי: Intel Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 8GB Kingston Hyper-X FURY DDR3 CL10 1600Mhz Sapphire R9 290 TRI-X 4G OC SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III NZXT Phantom 410 Black FSP Raider 650W LG DVD-RW X24 GH24NS90 Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 Windows 8.1 Home Premium 64 bit Hebrew אשמח לביקור/תיקונים/ואפילו הצעות חלופיות (אם אפשר מחנויות אמינות וטובות שפועלות באזור המרכז)
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד לבת זוג שלי לאוניברסיטה, לקנייה בשבוע הבקרוב, אפילו בימים הקרובים . תקציב של 4000 ש"ח. חשוב שהמחשב יהיה בעל סוללה חזקה (לפחות 5 שעות), שלא ייגמר בשעה וחצי כי הוא צריך לשמש להרצאות ארוכות. מסך עד 14'' ושיהיה קל, ובצבע אלגנטי, לא אדום ורוד וכאלה. כונן קשיח- 500GB אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי אני מאוד ישמח . השימושים - OFFICE, אינטרנט, קצת מוזיקה וסרטים. ובכלל, שיעבוד טוב ולא יקרטע אם שני דפים באינטרנט וWORD דלוקים במקביל. תודה לעוזרים , רוי.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם טוב למרבה הצער אין חדש תחת השמש בכל הקשור למחשבים ניידים עם מעבדי אינטל ו - AMD. לא חל שום שינוי דרמטי מבחינת יעילות אנרגטית אצל שתי יצרניות המעבדים, כך שבתכל'ס לא נותר ליצרניות הניידים אלא להציג את אותו הדבר באריזות חדשות, שנראות יותר יפה מבחוץ על חשבון ביצועים ונוחות שימוש. לכן, אין ממש טעם להמתין לדגמי 2024, בטח בסגמנט הניידים ללימודים ואף ליצירת תוכן. בתערוכה לא הוצג מחשב עם מעבד קוואלקום. זה יקרה בהמשך השנה ואולי משם תבוא הישועה.
-
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך הצעות למחשב שמותאם להתעסקות עם גרפיקה מקצועית. אני צריך מפרט טכני למחשב שיכול להריץ תוכנות חזקות כמו: MAYA, Photoshop, 3DMAX, Freehand וכדומה...... אני צריך כרטיס מסך חזק, אבל שלא יעלה הרבה-נראה לכם Radeon 9800XT??זה טוב ולא עולה הרבה נכון? לגבי הזיכרון שיהיה מספיק להריץ תוכנות כאלו ושיריץ אותן מהר! אני צריך גם שיכיל צורב הכי טוב, דיוידי או כונן רגיל הכי טוב! לגבי המארז שיהיה בעיצוב שחור-כסוף, ושהמקלדת והעכבר יהיו תואמים לו בצבעם או משתלבים איתו! רמקולים עם sub, אבל לא יותר מדי מקצועי, רק שאפשר להשמיע שירים ולשמוע את ה-bass טוב, הרי סה"כ זה נועד לגרפיקה ולא לעיבוד מוסיקה, ואותו דבר לגבי הכרטיס קול-לא צריך את ההכי טוב שיש! לגבי המסך-אני מתלבט אם לקנות מסך ש…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתלבט בין שתי מפרטים: לוח B85 מחיר 300 זיכרון 8GB מחיר 150 מעבד i5-4590 מחיר 300 קירור למעבד מקורי מחיר 40 כונן SSD 240GB חדש 200 כרטיס מסך gts750 מחיר 150 סך הכל: 1140 או מעבד I7 3820 מחיר 200₪ קירור למעבד: 40₪ לוח אם Hot x79g מחיר 163₪ זיכרון 8gb dd3 מחיר 100₪ כרטיס מסך Gts 750 מחיר 150₪ כונן קשיח Toshiba 1tb מחיר 177₪ סך הכל כולל משלוח: 845₪
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
i5-2500K Scythe MUGEN 3 GA-Z77MX-D3H Gigabyte GTX570 x3 Windforce G.skill 8GB RAM Thermaltake 600W ThermalTake Spacecraft UF-I אין אחריות. המחשב בן שנה לשנתיים. קופסאות עם מניואלים ושאר ניירת.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מספר התלבטויות, 1. לגבי הצורב, אני לא יודע איזה SATA לקחת 2. לגבי המארז / ספק, קראתי קצת באינטרנט שהמארז/ספק לא שקטים מספיק... המחשב בחדר השינה שלי, האם הדבר מפריע ממש? 3. לגבי ירידת מחירים צפוייה של E6600, האם מישהו יודע בכמה אחוז הוא אמור לרדת ומתי? האם יש סיבה לדחות קניית מחשב בשביל "ההנחה" הזאת? 4. בלוח האם, קניית DS3 או S3... האם יש טעם להוסיף 120 שקל? 5. קראתי באתר שיש מדי פעם בעיה עם זכרונות ה TWINMOS, האם יכול להיות שהם לא יתאימו ללוח אם? [attachment deleted by admin]
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבד : Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray קירור ומאוררים : Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler לוח אם : Gigabyte GA-PH67-UD3 H67 CHIPSET זכרון : Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 דיסק קשיח : Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ כרטיס מסך : Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI כוננים אופטיים : Asus DRW-24B1LT x24 White / Black Light Scribe מארז : Cooler Master 690 Black ספק כוח : Corsair TX 750 Watt האם למפרט הזה מספיק 4GB זכרון ועם לא כדי לשים G.Skill RipJaws 6GB Kit DDR3 1600Mhz CL8 F3-12800CL8T-6GBRM ?[br]פורסם בתאריך: 28.01.2011 בשעה 21:07:02 לפי מה שהבנתי כרגע …
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שוב שלום. אני חייב לציין שקניתי כבר את המחשב שהמליצו לי פה והוא פשוט נפלא :-* אני עוד פעם צריך עזרה. אח שלי צריך מחשב חדש. אני יבהיר פה כמה דברים: הוא לא עושה שימוש במחשב לשום צורך של משחקים. הוא לא צריך מפרט חזק, אלא מפרט שיחזיק לו לכמה שנים טובות. ציוד: רמקולים פשוטים מאוד, מקלדת ועכבר (שוב, פשוטים), מסך 17 CRT - לא יקר אבל טוב, כונן DVD וצורב רגיל (לא DVD). כפי שבוודאי הבנתם, מפרט פשוט ביותר אשר יחזיק לו מעמד לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וראיית סרטים מדי פעם בפעם. אני יגיד לכם על מה אני חשבתי: P.4 2.5 GHZ או לחילופין AMD 2500 - תמליצו לי מה יהיה לו כדאי. לוח אם IS7 של אביט אשר זול וטוב בהחלט. 512 זיכרון. 40 ג'יגה בהארד דיסק (אין לו צורך ביותר). במסכים אני לא מבין כלו…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, במסגרת העבודה שלי אני נדרש למצוא מחשב שיהיה חזק מאוד וישמש לצרכים של Machine Learning / A.I ובנוסף לטובת פריצת Hashes (HashCat, JohnTheRipper) וכו'. אשמח לקבל ייעוץ מאיפה ניתן לרכוש מחשבים מסוג אלו, ובנוסף המלצה על מפרטים מסוימים . כמובן אשמח לקבל כיוון איפה כדאי יותר להשקיע - בזיכרון ה RAM, CPU,GPU וכו'? התקציב הוא עד 70 אלף דולר :) תודה מראש, מושיק
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סדר גודל של 7000 ש"ח. ניתן לחרוג עד 8000 ש"ח אם יש הצדקה. ניתן גם להשתמש בפחות מ-7000 ש"ח אם אין צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודות גרפיקה עם תוכנות ה 3DMAX תוכנה לבנייה ורינדור תלת מימדי, פוטושופ, אינדיזיין, אוטוקד וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועככר בלבד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה …
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב לאינטרנט, סרטים, אופיס (בעיקר וורד) ומשחקים קלים עד בינוניים (fifa,pes,gta...) הוא רוצה להשקיע 2000-2500 ש"ח גג, יש לו מסך 19' שטוח, מקלדת, עכבר ורמקולים והוא רוצה רק את המחשב (לוח אם, מעבד, צורב, הארד דיסק, כרטיס מסך,כרטיס קול). ניסיתי לשכנע אותו לקנות amd משום שהיא מציעה יחס גבוה יותר של ביצועים לעומת המחיר, אך הוא רוצה intel ואמרתי לו שזה יהיה יותר חלש מamd. לבסוף הסכמנו לבנות שני מפרטים, אחד של intel והשני של amd, אז אם תוכלו לבנות 2 מפרטים שונים אחד של אינטל והשני של amd ואז הוא יבחר. המחשב אמור להיות שקט, אבל בגלל הסכום הקטן שהוא מוכן להשקיע, אני יודע שהחלקים לא יהיו הכי שקטים שיש. הוא לא משאיר את המחשב דלוק בלילה, וזה רק לכמה שעות ב…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב במידה וזה אכן חשוב וכדאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה וזה מתבקש, לחרוג בעוד - 500 שקלים ולעגל את התקציב הכולל ל - 10,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הכבדים ביותר שקיימים, החל מ - BF4 ומעלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תגידו רק אם כדאי סטיק אחד או שניים כמו ששמתי פה מפרט מחשב שאני רוצה לקנות: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) [ ¤ 598.56 ] 1 Memory : OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 1035.52 ] 2 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 585.07 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 484.55 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.78 ] 1 CD-ROM / DVD-…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז האסוס הישן והטוב שלי מת (כמובן שהיה בן 3 וחודש, בדיוק שפגה האחריות) וצריך להחליף אותו. קצת חיפשתי ונסגרתי על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, תכנות ו-MATLAB. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות לסוג המסך. 15.6 זה הדיפולט לאור התקציב, אבל אם אפשר לקבל באותו מחיר 13.3 אז מה טוב. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מניסיוני הוספת numpad מקטינה את שטח המקלדת אז עדיף בלי. אבל זה לא deal breaker. * משקל רצוי? רצוי 2.3 ודרומה. שוב, לאור התקציב המוגבל אם אין ברירה אז לא נורא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביבות השעתיים וחצי-שלוש לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רוצה מחשב נייד לבן או כסוף בהיר (לא שחור ולא כסוף כהה-אפור-שחור) עם מסך 1080P בגודל 15.6 עדיפות למקלדת מוארת ומסך IPS מט לא מבריק ומעדיף מחשב דק ולא עבה, לכן לא צריך כונן DVD 1. מה התקציב המקסימאלי?2000-4000 מעדיף להמנע ממחשבים מתחת ל3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אבל אם ממש ניסחף אז לא יותר מ6 אלף כי מעבר לזה פשוט יש מקבוק פרו 15 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית כבדה צפייה בסרטים בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לימודים ושימוש כללי וצפייה ב…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ואני מתלבט בין מפרט מבוסס אינטל לבין AMD... התקציב שלי הוא עד 4,500 ש"ח כולל מסך, אין צורך ברמקולים וכרטיס קול. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, סרטים, אינטרנט, תוכנות, גרפיקה ועריכת מוסיקה... אני לא מתכנן בנתיים OC אך אולי בעתיד... אני מעוניין במחשב חזק שילווה אותי לפחות ל3-4 שנים ויעמוד מול כל דבר אני מבקש שאם אתם נותנים מפרט תפרטו בבקשה למה בחרתם ללכת דווקא עליו...
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? אני לא ממש יודע אבל אני חושב עד 2K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר אבל אם יש מצב לחריגה אז אני אשמח לראות את האפשרויות הקיימות. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Windows Server 2008 RC2 Hyper-V וגלישה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Windows Server 2008 RC2 Hyper-V ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המ…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-