עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, קוראים לי יוני, בן 24 מתל אביב מתוך נוסטלגיה לשנות העשרה שלי החלטתי לקנות ת'מחשב משחקים הזה שרציתי בתיכון אבל הייתי תפרן מדי בשביל לקנות. המחשב ישמש למשחקים בלבד, יש לי לפטופ Thinkpad שמשמש אותי לכל השאר. אני רוצה מחשב שיוכל להריץ את המשחקים של היום בזלזול, ואת המשחקים של עוד שנתיים בצורה מכובדת. חשוב לי שיהיה בסיס איכותי(מארז, ספק, מעבד ולוח אם) שיהיה אפשר להמשיך איתו גם לשנה שלישית ורביעית בעזרת שדרוג (לדוגמה - כרטיס מסך חדש), גם אם זה אומר שהוא כבר לא יריץ את המשחקים על פירוט מקסימלי וכ'ו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. הייתי מעדיף לא להשקיע את כל הסכום אם זה ריאלי מבחינת מה שאני רוצה. ב) במידת…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. יש לי מסך מבריק וזה ממש מעצבן שהוא משקף לי הכל אני לא מצליח למצוא אפילו באיביי לא מצאתי למישהו יש הצעות באיביי גם תופס???

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אורח GP
    Started by אורח GP,

מחפש מחשב חדש לגיסתי, המחשב ישמש אותה עכשיו ללימוד לפסיכומטרי ואחרי זה ללימודים באוניברסיטה (לא מדעים מדוייקים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, קודי, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 13-14 אינטש -לאילו הגדרות גרפ…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by רן..20..,

Athlon 64 3000+ (S-754) 1 800 800 K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire 1 580 580 512MB A-DATA 2 780 xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 1 1150 1150 PCI Sound Card 6-ch(32bit) 1 70 Hitachi/ExelStor 80 GB SATA 1 350 350 Teac/SONY 1.44 1 40 40 LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 1 230 230 2430 ATX MIDI PFC, usb 1 270 270 17'' 786 PF FLAT 1 690 690 GPT+ Mouse Optical 1 90 90 KSP 500W, mic, remotecont. sub + 2sp מחיר סופי 5230 איך? ועשיתי את זה לבד הזמנתי אותו לסל הקניות הרגע

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום אבקש עזרה לבנות מפרט עפ"י הנתונים המתוארים כאן:. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא לאמא שלי כך שהשימושים הם "משרדים" ואינטרנטים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כפי שציינתי שימושים לא כבדים במיוחד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - יש לה מסך Horizon 2019B (כניסת dvi אם זכור לי נכון). -לא…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k-7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים +תוכנות אנליזות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר בסיסי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by The P.U,

אני מתכוון לקנות מחשב. כבר די הרבה זמן אני מנסה להרכיב כל מיני מפרטי מחשב ועדיין לא הגעתי להחלטה. ההתלבטות העיקרית שלי כמובן היא מפרט מבוסס AMD או INTEL. עכשיו, אני לא מתכוון לעשות אפילו לא OC קטן. אז בבקשה עזרו לי להחליט מה המפרט שייתן לי ביצועים יותר טובים ללא שום המהרה. אני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים, לעריכת מוסיקה ועבודה עם תוכנות מוסיקה, לגלישה באינטרנט והדפסת עבודות. הרכבתי שני מפרטים באותו סדר גודל עם בערך אותם רכיבים שכמובן השינוי העיקרי הוא במעבד והלוח אם. נ.ב שימו לב שבשניהם יש שני סטיקים של 256. ובקשר לרמקולים אני מתכוון לחבר את המחשב למערכת סטריאו שלי (AKAI עם שני רמקולים מרכזיים, שני סראונד וסנטר). וכמובן, הצעות לשיפור וייעול ביצועי המערכת (באותו סדר גודל). …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. קניתי אותו לפני שנה מפלונטר ויש עליו אחריות עוד שנתיים http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2044&lid=1

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by מנדי שטרן,

שלום חברים, אשמח לייעוץ לגבי המחשב הזה: https://www.biz-coupon.co.il/coupon.php?id=3618 המחשב מוצע למכירה מעודפים. מה זה אומר והאם כדאי לקנות משם? והשאלה החשובה יותר, האם לדעתכם המפרט של המחשב יהיה טוב ללימודים? אני משתמש בעיקר בתוכנות אופיס וסרטים מידי פעם. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. לא אוברקלוק, מסך LG 34uc99w , עכבר ומקלדת פחות חשובים לכן לא הגזמתי איתם, לא בשבילי (הייתי רוצה). מתייעץ לחיזוק שינויים או רעיונות

11. לאחותי יש את הנייד הזה: aspire 5741g של ACER. נקנה לפני שנה וקצת מ- KSP ובאופן מפתיע תוך שנה מתה הבטרייה. נתקלתי באתר הזה שהוא תוצאה ראשונה בגוגל: http://www.pcbattery.co.il/laptop_battery_desc.php?id=113197 חושב להזמין לה את הבטרייה החזקה יותר ב-270 ש"ח + 20 משלוח. איך האתר הזה? מישו מכיר? וגם האם באמת יש הבדל בין שלושת הבטריות שבלינק?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אהלן, אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג - אלא אם כן מדובר בחריגה קטנה עבור תוספת מאוד משמעותית בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, אופיס, בנוסף גם תוכנות תלת מימד (AutoCAD, SketchUp, VRay) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל, חוץ ממסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. צהריים טובים, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 ש"ח. נשקול חריגה קטנה אם זה ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב עבור ילד בן 10. קצת אופיס ללימודים ואינטרנט. משחקים עד כמה שניתן. ברור שבתקציב הזה אין יכולות גיימינג מטורפות, ובשביל זה יש לו אקסבוקס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. מסך 24 אינץ' לפחות. מקלדת ועכבר בסיסיים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. רק שלא יהיה טרקטור…

14. Started by Yoram Lev,

שלום, מבקש המלצה למחשב נייד נוסף לצורך עבודה משרדית + צפייה ישירה + שמיעת מוזיקה. תקציב עד 2500 ש"ח בברכה, ערן

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום לכולם קודם כל לפני הבנייה שאלה:המחשב שלי כבר בן 4 בערך,לאחרונה יש לו שגעונות מוות כאלו,הכוונה הוא לא נדלק ועובד נורא לאט הגיע הזמן להחליף אותו,נכון? כדאי לי להחליף אותו אם אני משתחרר עוד עשרה חודשים? ואם כן,אני צריך מחשב שיהיה טוב למשחקים,וגם שישמש אותי כסטודנט,כי מין הסתם יהיה גם איזשהו נייד אבל בבית כשאצטרך לכתוב עבודות וכו' אצטרך אחד נייח אז אשמח לקבל מפרט,ולשאול שאלה נוספת:כדאי לי אולי לקנות מחשב נייד,חזק כזה גם למשחקים וגם שישמש אותי כסטודנט? תודה רבה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by itairaz99,

אני מתכנן לקנות מחשב נייד וחשבתי על hp G62-B50SJ מעבד Intel® Core™ i3-350M Processor 2.26GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® HD Graphics זכרון 3072MB DDR3 דיסק קשיח 320GB SATA 5400RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן מערכת הפעלה Linux SuSe SLED11 תקשורת כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11b/g/n (draft כרטיס רשת LAN כונן אופטי צורב Lightscribe DVD Writer מחשב טוב נכון ? לאיזה שימושים הוא יהיה טוב ? וגם הכרטיס מסך שלו למה הוא טוב ? לסרטים הוא יהיה טוב ? עכשיו, הוא מגיע עם מערכת הפעלה של linux. איך אני מתקין במקומה win 7 ? תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by yoseforb,

ערב טוב. ספק הכח שלי, מסוג DR-300TFX שבק חיים. חיפשתי ארוכות באינטרנט ולא מצאתי מקום שמציע ספק זה למכירה. אשמח לעצה איזה ספק כח אוכל לקנות במקום, שיתאים במקום ספק זה. לוח האם שלי מסוג GA-H61M-S2PV. אציין שחיפשתי באינטרנט ולא מצרתי מידע מתאים. תודה!

18. Started by Shbd,

דבר ראשון אני חדש כאן ;D. אני לא מבין גדול אבל מקווה להשתפר. הנה המחשב הנוכחי שלי: CPU Type Intel Pentium 4A, 2266 MHz (17 x 133) Motherboard Name Intel Billings 2 D845EBG2 (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845E System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) Video Adapter GeForce4 MX 420 (64 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 420 (Omega P 1.5672a) (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce4 MX 420 Monitor צג ברירת מחדל Multimedia: Audio Adapter C-Media CMI8738/C3…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום חברים, במסגרת העבודה שלי אני נדרש למצוא מחשב שיהיה חזק מאוד וישמש לצרכים של Machine Learning / A.I ובנוסף לטובת פריצת Hashes (HashCat, JohnTheRipper) וכו'. אשמח לקבל ייעוץ מאיפה ניתן לרכוש מחשבים מסוג אלו, ובנוסף המלצה על מפרטים מסוימים . כמובן אשמח לקבל כיוון איפה כדאי יותר להשקיע - בזיכרון ה RAM, CPU,GPU וכו'? התקציב הוא עד 70 אלף דולר :) תודה מראש, מושיק

20. תקציב: התקציב כרגע פתוח, כיוון שאני רוצה לראות את כלל האופציות. כמובן שרצוי כמה שיותר זול, ועדיפות לרכישה מאילת ברשת KSP. מטרת המחשב: מחשב ללימודי מדעי המחשב + כתיבת תוכנות + עיצוב אתרים ברמה חובבנית + הרצת משחקים (מסתפק גם על הרצה על Medium). גודל מסך: 13.3'' - 14'' רזולוציית המסך: רצוי FHD 1920x1080. אחיה גם היא שטח עבודה מעט מצומצם יותר, אך בתנאי שהוא אופטימלי לעבודה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא ממש. משקל רצוי: 2.3 ק"ג לכל היותר. זמן סוללה: רצוי סוללה שתעמוד בדרישות שלי ולא תאכזב אותי באמצע. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB3 Bluetooth: יהיה נחמד, לא קריטי. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: פחות מבין בזה. בעיקרון שיספק ביצועים טובים ולא יהיה מועד לפ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. היי כולם, שאלה קצת כללית - לאחרונה הילדה הביעה עניין בעריכת סרטוני וידאו. מדובר בילדה צעירה (9) ולכן בעריכה חובבנית, אבל כן צריך שהיא תהיה חלקה ולא מתסכלת. מה דרוש למחשב על מנת שניתן יהיה לערוך סרטונים בצורה חובבנית? הרבה זיכרון? (כמה?) מעבד חזק? (איזה?) כרטיס מסך? (על מה בערך מדובר?) איך זה משתנה אם הסרטונים הם FHD לעומת 4K? (אני מאמין שכרגע הסרטונים יהיו FHD, כי זה הדיפולט של הטלפון שלה, אבל אם כבר קונים מחשב אז כדאי שיוכל להחזיק את זה כמה שנים קדימה, לא?) המחשב הנייח מקרטע (הוא ישן מאוד). התלבטתי אם לרכוש נייח חדש (או פשוט לחבר את הלפטופ הקיים למסך ומקלדת), אבל אני מאמין שעבור עריכה נאלץ לקנות מחשב חדש. אני מנ…

22. Started by SHARON2016,

היי חברה זה מפרט של המחשב שלי שקניתי לפניי שנתיים מksp מעבד intel i7 4790 3.6 gh 8 mb כרטיס מסך gtx 970 msi oc gaming 4g לוח אם ASUS z97-k lga 1150 DDR 3 1600 זכרון g.skill 16g 1600 mhz ספק seasonic 600 w ssd sumsong 840 series 2.5 120g אלה בעקרון החלקים העקריים ואני מעוניין להשתדרג בעתיד בgtx 1080 ti על המחשב הזה והשאלה שלי האם בשביל למצות את הכרטיס ושלא יהיה מוגבל האם כדאי לי או שאני בעצם צריך לשדרג גם חלק אחר כמו מעבדלוח אם וכו דרך אגב קניתי מסך של דל שתומך ברזולוציה של 2560 x 1440 ולכן אני רוצה לשדרג את הכרטיס בשביל לשחק ברזולוציה כזו בהגדרות גבוהות

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Elishablue,

שלום אני עדין ממשיך להתלבט , אבל לאחר קריאה יומיומית בפורום ,אני חושב שעכשיו שאני יודע מה אני רוצה ( אלא אם כן יתברר שלא ...) ומבקש את עזרתכם להחליט . * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך:15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? ישמש כמחשב ביתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יחובר לחשמל . ולכן רק מעבד עם סיומת M. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מעונין בSSD . מאוד מאוד חשוב לי מחשב שמגיב מהר . * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא . 3 שנים אחריות ב…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. תגידו רק אם כדאי סטיק אחד או שניים כמו ששמתי פה מפרט מחשב שאני רוצה לקנות: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) [ ¤ 598.56 ] 1 Memory : OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 1035.52 ] 2 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 585.07 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 484.55 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.78 ] 1 CD-ROM / DVD-…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by godis,

אהלן, רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב smamsung n150 http://www.hot.net.il/UploadFiles/03_2011/N150%20Datasheet%20%20-%20SAM-NP-N150-JP04IL.pdf איך הוא מבחינת ביצועים, משחקים, סרטים וכו'.. ראיתי שבמפרט כתוב שאין לו צורב שזה נראה לי קצת בעייתי וגם אין לו בלוטוס. המחשב נועד לשימושים לנסיעות לצבא , צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים