עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Slash_,

כבר עבר די הרבה זמן מאז שהתעדכנתי במה שקורה בעולם החומרה אז אני יצטרך את עזרתכם בבחירת חלקים חדשים למחשב שלי. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל אני רוצה גם לעשות OC גדול ככל האפשר למעבד ולכרטיס מסך. אני מעונין לעשות OC גם בשביל לשפר את הביצועים וגם קצת כמו תחביב או עיסוק לזמן החופשי. עכשיו, אני לא צריך מפרט שלם בגלל שאני יקנה מחבר שלי את ה- X1900XTX שלו בגלל שהוא קונה כרטיס חדש. גם ספק אני לא צריך בגלל שיש לי כבר את ה- OCZ ModStream520W והוא אמור בקלות להספיק לי לבינתיים. הנה מה שאני כן צריך: 1) מעבד + קירור 2) לוח אם 3) 2GB זכרון 4) שתי דיסקים קשיחים 250GB ב- RAID 0 5) מארז קריר ומרווח 6) קירור טוב לכרטיס מסך כל זה בתקציב של 9,000 ש"ח. זו לא חובה לבזבז את כל התקציב אבל…

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by neogod,

אחרי הבתלבטויות רבות החלטתי בסופו של דבר ללכת על מפרט מבוסס קונרו,זהו המפרט שכנראה יוזמן מחר : הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,082 ש"ח Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 650 ש"ח Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 490 ש"ח LEADTEK WinFast PX7600GS TDH 256MB 690 ש"ח Twinmos DDR2 667 512MB 780 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 300Watt PSU 360 ש"ח סה"כ 4,052 ש"ח עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי המפרט: 1- האם כדאי לחסוך כ100 שקל על הלוח אם ולקחת לוח של אסרוק שמגיע עם שנה פחות אחריות? 2-האם הכרטיס מסך של XpertVision עדיף על הלידטק? גירסת האקסטרים עולה 20 שקל פחות והגירסה הרגילה עולה 55 שקל פחות,על כולם…

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by shay3108,

1. מה התקציב? (יש לציין גם בכותרת) 6000 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? עוד 300 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב?כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] משחקים כבדים (Metrro 2033) 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] לא 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות Firewire IEEE1394, יציאת פרללית או סיריאלית, חיבור IDE על הלוח] 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד?לא 6. האם יש צורך לכלול…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. כאשר בנאדם נכנס לפורום ומבקש "בנו לי מפרט בתקציב X", כולל מסך לא כולל מסך זה לא משנה כרגע. אז בונים לו את המפרט בדיוק בתקציב שבו הוא ביקש, אבל לא מתחשבים בכך שרובנו, ואני מדגיש רובנו לא קונים את המחשב במזומן בתשלום אחד. ככה שהבנאדם בא לחנות ואומרים לו שהוא צריך להוסיף עוד 500-600 שקל בהתאם למס' התשלומים, זה לא נעים אם בכלל הוא מסכים.

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by MATTAN,

מה המצב אחים שלי אני סוף סוף קונה מחשב חדש ואני רוצה את החלקים הכי טובים שאפשר לקבל בכסף (אין בעיה של כסף ) אני רוצה 2 גיגה של זיכרון ואת המעבד הכי טוב וגם את הלוח הכי טוב ובעתיד גם לאובר קלוק מטורף תודה לכל העוזרים

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ללא חריגה ושיהיה מבוסס אינטל 2. מה שימושי המחשב ( עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( מקלדת ועכבר ושני מסכי מחשב גודל 23.6) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לא) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן, ווינדוס לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין עדיפות 9. מתי …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. לילה טוב, אני מחפש מחשב שישמש אותי כסטודנט, אבל גם למטרות ביתיות, הרבה הרבה ניגון סרטי HD הכי חשוב שבמחשב יהיה לי יציאה אופטית לרסיבר, כדי שאני אוכל להפריד באודיו בין הhd. עדיפות ל-DELL ולמסכים 15.6 או 15.4. תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. בס"ד מפרט זה אמור לשמש כמחשב ביתי לכל דבר ועניין ! יו טיוב - פייסבוק - אינטרנט - אופיס (והרבה) - העברת תמונות ... לא יותר מדי מסובך ! בקיצור , כל מה שנדרש למחשב ביתי . נכון שישנה האופציה לקחת חלקים זולים ופשוטים יותר , אך החלקים הללו נבחרו מהסיבה הפשוטה , רצון שהמחשב יתקיים לאורך זמן מתוך איכות ! ולא שבכל רבע שעה נתחרט שבחרנו לקנות מחשב . מחשב שהמעבד שלו ישרוד את השנים הבאות עם שלל העדכונים ושלל שגעונות הטכנולוגיה , שהספק שלו יעשה את העבודה ! שלוח האם יהיה אמין ! חזק ! דעתכם ! חשובה מאוד , כי האישור הסופי אמור להתבצע עד ה29.5 (מחר) אחר הצהריים ! תודה .

9. שלום כתבתי כאן לפני כשבועיים הודעה, שדעכה מאז, ומכיוון שאני יודע שאתם לא אוהבים להקפיץ הודעות ישנות, ומכיוון שעדכנתי קצת את המפרט שהצעתי אז, אני מעלה את הדיון מחדש (מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום). 1. מה התקציב המקסימלי? כ-3000ש"ח (אפשר לחרוג קצת). 2. שימושים צפויים: עבודה משרדית, תכני HD, משחקים קלים, עריכת תמונות קלות, עריכת וידאו ביתי. 3. אין צורך בציוד היקפי (יש כרגע מסך 19" שבעתיד ישודרג ל-22" או 24"). 4. כונן דיסקטים, מן הסתם, אפשר להמנע. 5. צריך מפרט מלא. 6. השקט חשוב, לא קריטי. אני מעריך 7. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אין צורך במערכת הפעלה. 9. אזור פ"ת או ראשון. 10. אני צריך WiFi, אבל אם אין OnBoard, אני אעביר את הכרטיס מהמחשב הישן. 11. בזמן הקרוב לא מתוכנן שדרוג…

10. Started by ofirlik,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שח מעדיף בלי חריגה גם לא חושב שצריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט ומידי פעם סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה 17" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by man_,

זה המפרט שתכננתי ללכת עליו. אשמח לחוות דעת לשיפור ואם אפשר לחסוך בחלק מהרכיבים לשמור ביצועים. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray... 1534/1503 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 1 - H97-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 1 x PCI Express x16 slot - 8-channel audio - Gigabit LAN - ... 468/459 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים ו - Streaming ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת , ומשחקים בסגנון Witcher \ nier automata \ ומשחקים בסגנון חדשים שיוצאים בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

13. Started by sufgi,

בתקופה הקרובה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, לאחר כ-5-6 שנים עם המחשב הנוכחי. אי לכך ובהתאם לזאת, החלטתי לקנות מחשב טוב באמת שיחזיק מעמד לפחות לשנתיים הקרובות. המחשב מיועד בעיקר למשחקים מהדור הבא, גלישה וצפייה בסרטים. את החלקים בכוונתי להזמין מאתר newegg (מישהו יודע אם ניתן לבצע הזמנות לארץ דרכם ?) ולהרכיב את המחשב בעצמי המפרט נלקח מהמפרטים המומלצים באתר, אך ברצוני להתייעץ עמכם - יודעי דבר, על ירידות מחירים ושינויים אפשריים במפרט. המפרט : Intel Core 2 Duo E6600 - 314$ SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM - 64$ LGA775 Intel965P - Gigabyte GA-8I965P-DQ6 - 204$ DDR-2 - 2048 Dual Channel PC6400 - G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK- CL - 190$ 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digit…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by GOLD_BOMB,

שלום, לפני השאלון קצת היסטוריה. המחשב שיש לי עכשיו הינו כך I3-530 P55-GD55 7.1 MSI Radeon 5850 1TB sata3 7200 בלאק 2GB DDR3 1333mhz ספק 500W seasonic מארז 300 gaming antec גם היום חיה (עד כמה שאפשר להגיד היה בינוני אבל עדיין זורק כמעט על הכול על הכי גבוה). הבעיה שלי איתו זה שהוא נכבה מדי פעם והמעבדה לא יודעת למצוא לי מה הבעיה, החלפתי זיכרון קשיח לבקשתם ועדיין אותה התקלה ואני כבר מיואש. אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע. אני מצרף פוסט מפה ששאלתי בעבר אך ללא פיתרון: http://hwzone.co.il/community/threads/539941-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%9B%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%92%D7%99%D7%9F#.Uu1tZPkelik גם כאשר אקנה את החדש התחיל לשחק איתו בהחלפת ספק כוח, אחד…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מלבד המשחקים, OBS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נכון לעכשיו, Dead by Daylight, PUBG, בעתיד - Death Garden, BF5... פלוס לא מעט משחקים שאני לא נזכר בהם כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p. -לאילו הגדרות גרפיות …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Epidem,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים (שיריץ כבדים בצורה סבירה), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ, תלת מימד), * גודל המסך: 13-14 אינץ' * רזולוציית המסך: עדיף FHD אך לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל ונייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך: בינוני יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB3 & HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיף היבריד לפחות 500GB * כונן אופטי: לא חובה * צבע: שחור שמתי עין על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=24020 (שאני קונה באילת) מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני אמצא בתקציב שלי? או שיש משהו יותר מומלץ שאפשר לקנות באילת? נ"ב - הם טעו כשכתבו שלכרטיס מסך יש 4GB ראם? כי לא ראיתי בשום מקום דגם כזה..

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. http://www.tms.co.il/preview/spec/2c3nudgz מחשב לגיימינג. תודה מראש מקס.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by nof-y,

היי, קניתי מחשב dell inspiron 1525 מעבד intel dual core 2 T5750 2 ג'יגההרטס אני יודעת שהסוללה אמורה להספיק ל3 שעות בערך. ואצלי, לאחר טעינה מלאה, הסוללה יורדת ונגמרת תוך בערך שעתיים וקצת כשאני עובדת באינטרנט . הורדתי את הבהירות של הצג וזה לא ממש עוזר. מה גם, ברגע שאני מנתקת את הלפטופ מהחשמל, האחוזים של הסוללה יורדים בשניות ל- 98 אחוז. המחשב חדש , נקנה לפני מספר ימים, ביצעתי טעינה ראשונית של 24 שעות ונאמר לי שאני יכולה לעבוד עליו בזמן של הטעינה הראשונית. האם זה תקין? במידה והסוללה לא תקינה, האם האחריות של דל מכסה את זה במיוחד אם מדובר במחשב חדש? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by דין כהן,

שלום זה המפרט שאני רוצה לקנות....עכשיו השאלה שלי האם הוא טוב ואם לא אתם יכול להגיד לי מה כדאי לשנות....אני לא רוצה למלא שאלון כי אני רוצה את המפרט אתה ורק אם צריך אז לשנות כמה דברים....תודה נ.ב- אני יכול לקנות רק מאייבורי. מעבד:intel sandy bridge core i5 2400 3.1 ghz box מאוורר למעבד:KATANA 3 SCKTN3000I לוח אם:gigabyte ga-z68ma-d2h-b3 זיכרון ראם:kingston 2x4=8 gb 1333 דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB HD1035J כרטיס מסך:Gigabyte דגם Radeon HD 6850 OC 1024MB GV-R685OC-1GD ספק כוח:seasonic-boronze 520w מערכת הפעלה: windows 7 home primium 64 bit מארז:מארז Thermaltake דגם Armor A60 יש לי עוד שאלה האם עדיף לי לקחת את הלוח אם הזה Gigabyte GA-H67M-D2-B3 ואז…

20. Started by yuval800,

(בתגובה מספר 8 יש את המפרט שאני רוצה לקנות עם כמה שאלות, אשמח ל review לפני הקנייה, תודה.) שלום, אני צריך לבנות מחשב שהשימוש העקרי שלו יהיה למסחר במניות, זאת אומרת קבלת נתונים בקצב גבוהה ועיבודם, תוך כדי עדכון גרפים (גרפיקה פשוטה). עיבוד הנתונים אינו מסובך במיוחד אבל יש לא מעט threads שרצים ולכן hyper-threading חשוב. כמו כן המחשב יריץ SQL Server ועבודה עם Visual Studio 2010. * שימושים משניים: פוטושופ, עריכת וידאו (ממש ממש משני) * מעבד - i7 2600 (בשביל HT). * לא צריך OC * תמיכה בשני מסכים חובה (1920x1080) עם אפשרות להרחיב את התמיכה לארבעה מסכים בעתיד. * מאוד חשוב לי שיהיה שקט (8 בסולם 1-10). * זכרון רצוי 8GB, או אפשרות להתחיל עם 4 ולשדרל ל 8 אם ארגיש צורך (ולחסוך עלויות רא…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אהלן חברים, לפני שנתחיל אני רוצה להבהיר שכפי שהכותרת רומזת אני לא חי בישראל ולכן המחיר הוא בדולרים. אני חי בארהב ולכן סביר להניח שהמחיר של רוב החלקים יהיה זול יותר משמעותית אם לא כולם. תוכלו להשתמש בAMAZON או BEST BUY וכד' בשביל השוואות מחירים. אני בן 25 וזה התחביב שלי, גיימינג. במשך השנים היו לי כמה מפלצות שעלו לי הרבה כסף, החלטתי לפנק את עצמי באחד חדש לאחר יציאת כרטיס המסך המדהים החדש מבית NVIDIA. כמובן זה הGTX 1080. היו לי לפחות 3 מחשבי גיימינג חזקים, לפני שקניתי את כולם, למיטב זכרוני, ביקשתי ייעוץ בפורום הזה...ולכן אני חוזר לפה. אני מעריך את העובדה שאנשים נותנים פה מזמנם החופשי ורובם יודעים על מה הם מדברים. …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by godis,

אהלן, הזמנתי מקיי אס פי את המחשב הזה ורציתי לשאול מה דעתכם על המפרט. האם הייתם משנים משהו או מוסיפים. כמו כן מה דעתכם על המארז והאם בגלל שיש יציאת HDMI בכרטיס מסך אז עדיף לקנות מסך עם כניסת HDMI? תודה, מסך: DELL U2312 HM ULTRASHARP מעבד: INTERL CORE I5 לוח אם: GIGABYTE GA-Z77X-D3H כרטיס מסך: GIGABYTE GT630 1GB DDR3 דיסק קשיח: WD CAVIAR BLUE 1TB 32 MB 7200RPM מאוורר: SCYTHE KATANA 3 CPU COOLER כונן דיסקים: SONY NEC OPTIARC AD-7280S מארז: ANTEC NSK6582B MID TOWER CASE WITH 430W PSU זכרונות: G.SKILL ARES 2*4GB DDR3 1600MHZ סה"כ: 4700 האם המחיר משתלם?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ffooxx,

שלום! הרכבתי מחשב לפי המפרט המומלץ אבל בכל זאת יש כל מיני דברים שאני הייתי צריך לבחור ואני רוצה לראות שבחרתי את הדברים הבאמת טובים. השימושים שלי במחשב אני עושה תואר בהנדסת תוכנה כרגע אז אני מתכנת הרבה רואה הרבה סרטים ככה שאני גם מחבר טלוויזיה למחשב. אני מבקש לבדוק האם יש איזה שהוא חלק שבשדרוג של 200-400 שקל יתן לי דחיפה למחשב שהיא רצינית ושווה להוסיף אני ישמח לשמוע. תודה רבה. המפרט: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1140 קירור למעבד: Scythe JAPAN NINJA 3 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪238 לוח אם: Gigabyte GA-H77N-WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪543 מארז: Lancool Midi Tower PC-K63B Black כמות: 1 - מחיר: ₪625 ספק כוח: SeaSoni…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Ymac,

שלום, אתמול קיבלתי את המחשב Dell XPS 12 שקניתי מאיביי כ"קופסא פתוחה" אתמול ב-HWMonitor הראה לי 11% שחיקה של הבטריה, היום זה כבר עלה ל-18%! הבטריה באמת מתרוקנת מהר יחסית, אמורה להיות 50Whr אבל לפי HWMonitor כרגע המקסימום הוא 41170mWhr יש מה לדבר עם המוכר?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום, היום בזמן ניקוי הנייד לחצתי בטעות על הכפתור של המדיה סנטר בצורת הבית ליד כפתור ההדלקה, לאחר שהמחשב נדלק והמדיה סנטר עלה ניסיתי לכבות ולהעלות את הוינדוס בצורה נורמלית אך זה לא נתן לי. ניסיתי לכבות לגמרי ולהדליק בצורה רגילה ואז זה התחיל להציג הודעות שהעותק של הוינדוס איננו מזוהה ובמקום להעלות את וינדוס ויסטה הוא מעלה כעת מן פאנל פתרון בעיות של דל שמנסה כל פעם לסרוק בעיות אך לא מוצא דבר ועושה ריסטרט למחשב. המחשב הוא כאמור dell inspiron 1520 ומותקן עליו וינדוס ויסטה, אני חשבתי לפרמט אך המחשב לא עושה Login לוינדוס כך שהמחשב לא מזוהה ברשת הביתית ואין לי שום דרך להעביר את הקבצים החשובים לי. אנא הציעו לי מה לעשות, והאם זאת בעיה ידועה. גם אם אין פתרון הציעו לי דרכים שבו אוכל…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.