ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
שלום ביקשו ממני לנסות לקבל המלצה למחשב נייח עבור גרפיקה עיקר השימוש יהיה עם פרמייר (מתחילים עכשיו ללמוד את התוכנה בצורה רצינית) אשמח לקבל מפרט 1 או 2 (2 רמות מחיר) בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כולל מסך, ללא מקלדת, עכבר ורמקולים. מסך LCD דרוש, 17" או 19" לא wide, שיריץ יותר טוב משחקים מאשר סרטים, כמובן השילוב הוא מה שעושה את ההבדל, לכן יכול להיות ש-NT יהיה כאן כן במקום. דיסק קשיח של לפחות 250giga, כרטיס מסך 8800gts 320mb ומעלה, למרות שלדעתי הוא עדיין הכי מומלץ מבחינת מחיר/עלות אבל אני לא מעודכן, אז תראו לי מפרטים לפי ראות עיניכם. מעבד של אינטל, לפחות 2 גיגה ראם בשביל המשחקים הכי חדישים בשוק. קירור טוב ומארז נחמד, כמובן גם ספק כוח אמיתי ויחזיק את המערכת ללא חשש, לוח אם שיתמוך אם זה אפשרי גם ב-DDR3 1333. לא צריך להשתמש בכל התקציב אם לא צריך כמובן, אשמח לתגובות, זה מפרט לחבר שלי שעומד לקנות, תודה מראש!
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי 3500 ש"ח ניתן לחרוג קצת. בתקווה שאני ראלי.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה באדריכלות אני מתכנן להתחבר למסך מקלדת ועכבר (קיימים) בזמן העבודה. במקביל סטודנט למדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים ssd 128 על מחשב שולחני אני לא יודע אם זה מתאים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
משתמש בתוכנות 3dmax photoshop flashfxp picasa משחק קצת במשחקים בלי ציוד היקפי 2 כוננים קשיחים אחד של 80 ג'יגה לויסטה ועוד 250 גי'גה לשאר שיהיו אמינים ככל האפשר אפילו על חשבון רעש מארז זול ככל האפשר אבל לא זבל ג'נרי זיכרון 1GIGAX2 מעבד ולוח יציבים ככל האפשר איזה צ'יפסט אמין לא צריך אפשרות לשדרוג בעתיד כי רק עוד כמה שנים אקנה מחשב חדש הדגש הוא על הכרטיס מסך כי אני עובד המון על גרפיקה ותמונות מחשב שיחזיק שנתיים וחצי-שלוש בלי OC תקציב 4000 עם גמישות קלה צורב טוב אך זול שיהיה "ALL IN ONE" ושיהיה מותג שלא מתקלקל ספק כמה שצריך אני לא מעמיס יותר ממה שאני קונה במקור אחוזי שימוש: 40 אחוז אינטרנט 50 אחוז התוכנות גרפיקה 10 אחוז משחקים מחשב שלא יהיה סופר סופר אבל שיהיה מצויין לגרפי…
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אחותי מעוניינת ברכישת מחשב חדש לשימושי גרפיקה בניתי לה איזה מפרט השאלה מה דעתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6k ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בתוכנות : Illustrator Photoshop InDesign Premiere After Effect 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תקציב 3.5k אם זה אפשרי, חריגה עד 4 אלף במקרה הצורך השימוש העיקרי יהיה עריכת מוזיקה יומיומית בקיובייס גודל המסך שלי הוא 22' ורזולוציה 1920x1080 ואולי בעתיד אני אוסיף עוד מסך הגדרות גרפיות לא משנה לי אני לא מתכוון לשחק בו רק קיובייס ואינטרנט אין צורך בציוד היקפי ישוב שהוא יהיה שקט יחסית ולא מרעיש כדי שלא יפריע לעבודה Oc אני אולי אעשה ממש בקטנה במידת הצורך לא צריך אופיס אין חנות מועדפת ספציפית אם אפשר רק שתהיה לחנות סניף באזור דרום ואם אין אז מרכז הקנייה מתוכננת לתחילת השבוע הזה אני צריך שהמפרט יכלול ssd תודה רבה לעוזרים וסופ"ש נעים ?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שיוכל להפעיל את כל המשחקים וגם יפעיל אותם הכי מהר והכי יפה שאפשר! אני משחק בעיקר במשחק פעולה שנקרא call of duty. המחשב שיש לי עכשיו מריץ את המשחק אבל גרוע,10FPS (למי שמבין). ואני רוצה לקנות מחשב להרכבה, אני לא מבין כל כך בחומרה ולכן הייתי רוצה שתשלחו לי מפרטים בשביל משחקים (רק משחקים!) וגם אחרי שמישהו שולח הייתי שמח שאנשים יגיבו וישפרו את ההצעות. תודה כולם! בבקשה תעזרו לי (אני נואש) :-\
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ולאינטרנט, התקציב המקסימלי שלי הוא כ2500 ש"ח, זה מחשב ראשי של המשרד ולכן צריך להיות טיפה יותר חזק עם חלקים אמינים. ניתן לנצל את כל התקציב אך אם אפשר להוזיל קצת עם חלקים של מחשב שמבחינה טכנית יעבדו טוב כמו חלקים ממותגים ויקרים אחרים זה יהיה מעולה, עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר. -אפשר לחרוג מהתקציב בכעד 100 ש"ח. -כונן קשיח עדיף 1TB אבל גם 500GB יספיקו אם זה מוזיל משמעותית את המחיר -מערכת הפעלה ווינדוס 7 או 10 -אופיס יש ברשותי מסך של DELL P2314H אינץ' 23 אני מעוניין להזמין כמה שיותר מהר, היום או מחר בשביל שיגיע עד ה20 לחודש. תודה מראש לעוזרים !
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עד 7,000 זה מעולה! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 מהתקציב המקסימאלי (7,500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עיצוב גרפי בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ, אילוסטריטור ועוד תוכנות עריכה ווידאו (פרנסה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כן צריך מקלדת (לא חייב שיהיה יקר). בנוגע לרמקולים גם, לא צריך יוקרתיים אבל די טוב עם באס בנוסף גם מסך, מארז, ס…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי המחשב הנ"ל: http://www.lenovo.com/shop/emea/content/pdf/Essential/GSeries/en/essential-g710-datasheet.pdf הדגם החזק בסדרה, Up to the latest Intel® Core™ i7 processor • Up to Windows 8 Pro• 17.3” HD+ display (1600 x 900), 16:9 widescreen• Up to 16GB DDR3 memory• Up to 1TB HDD or SSHD storage with integrated 8GB NAND flash• Up to NVIDIA® GeForce® GT 720M 2GB graphics1 שילמתי עבורו 4K באייבורי לפני פחות משנה, כמה אפשר לקבל עבורו?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, סוף סוף קניתי את הDELL 6400 עם המפרט הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm שימו לב שיש לו את המעבד הדו ליבתי בין החזקים או אפילו הכי חזק, אבל אני ממש לא מרגיש את זה !! המחשב שלי בבית שהוא עם מעבד של AMD אטלון XP 1800 נותן לי את אותה המהירות!! אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני יכול לבדוק את המחשב שלי מבחינת ביצועים. אלפי תודות מראש יוגב.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא אוברקלוק, מסך LG 34uc99w , עכבר ומקלדת פחות חשובים לכן לא הגזמתי איתם, לא בשבילי (הייתי רוצה). מתייעץ לחיזוק שינויים או רעיונות
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
ProcessorAMD Phenom X4 Quad-Core 9950 "1200 M3A32-MVP Deluxe AM2+, 790FX, DDR II 1066, 2xPCI-E 2.2, 2xPCI-E 1.0, 1394a -לוח אם 1150 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 זכרונות לא משנה עכשיו החברה המחיר כזה בערךך 900 9800GX2 כרטיס מסךך 3000 ככה ModelX-Fi Xtreme Audio PCI-E 245 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II שקל 244 DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE צורבב 116 Thermaltake Kandalf VA9000BWS מארזז 850 ספק כח טרמלטאק 700 W שקלל ככה 600 וכל זה בערף 7000-8000 שח איך המפרט ואם אפשר לשפר לא צריך מסך וציוד הקפיי ולא חובה להשתמש בכל הכסף
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, רציתי, כמו שמשתמע מהכותרת, לשאול מה היא הדרך הטובה ביותר לשמור על חיי סוללה ארוכים. בעבר, כך הבנתי, היה נהוג לתת לסוללה בפעם הראשונה להתרוקן לחלוטין, ורק אז להטעין אותה עד הסוף, כדי למנוע מצב של "זיכרון" בסוללה. נכון להיום, הבנתי שהמצב שונה ואין צורך בריקון וטעינה הראשוניים האלה לסוללות החדשות שיוצאות עם המחשבים המודרניים. רציתי לשאול, האם זה לא בריא לסוללה להמשיך להשתמש במחשב כשהוא מחובר לשקע גם אחרי שהיא טעונה לחלוטין? או שאין זה משנה? בתודה מראש לכל העונים, ליאור.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל דגם Samsung Aura R60 Plus Review לא מצאתי אותו ברשימה שמשרד התקשורת מאפשר. כפי שהבנתי אין אחד כזה בארץ . יש פה משהו שהביא מחשב נייד מחו"ל ובמה זה כרוך? או שאולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדגם הספציפי הזה בארץ? או שיש משהו דומה בארץ ?. אני מאוד אשמח אם מישהו יענה לי על זה . תודה מראש .
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וצפייה בסרטונים וסרטים/סדרות, ללימודי חשמל עם תוכנות כבדות. למשחקים נגיד כמו GTA החדש ופיפא call of duty אבל שלא יהיה חזק בצורה קיצונית שיקפיץ תמחיר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על 14, אפשר להציע גם כאלה עם 15 * רזולוציית המסך?שיהיה מסך איכותי , רצוי FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כדי לחבר לטלויזיה לעיתים * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd כלשהו יהיה נחמד , לא בטוח שיכנס לתקציב. 1 TB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אז קודם כל שלום לכולם, קראתי פה כמה מאמרים ואני חייב לציין שגם הפורום וגם כמות הידע שמסתובבת פה היא מדהימה. ועכשיו לעניינים: אני רוצה לקנות מחשב חדש הביתה. ללא מסך. הסכום הוא בסביבות ה 5, 6 אלף שקל. עם נטייה לכיוון ה 5. ;D הייתי רוצה שתעזרו לי בהחלטות ותציעו לי מה כדאי לקנות או לפחות מה אתם הייתם קונים. בנוסף אציין שחשוב לי שהמחשב יהיה חזק עם כרטיס מסך שיחזיק דיי הרבה זמן! לא ברור לי אם כדאי ללכת לכיוון ATI או NVIDIA... לא צריך לא דיוידי ולא צורב לא כונן דיסקים לא מקלדת לא סידירום ולא עכבר. הארדיסק לא צריך להיות מעל 120 ג'יגה. האם כדאי ללכת על AMD? ואם כן אז למה? האם יש תמיכה טובה ל AMD בארץ במידה ויש בעיות? אינני מבין גדול במעבדים ולוחות אם ולכן אבקש הסברים…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני הולך ליקנות מחשב +- עוד שבוע. אז רק רציתי לדעת עם יש מה לשנות והינה המפרט שלי : INTEL P4 2.53GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO SOUND CARD ONBOARD BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL Tsunami Virgo bLUE for P4 350W Samsung 757NF 17 Logitech MouseMan DUAL optical wheel Logitech Internet Navigator סכך הכול:8351 ש"ח טוב אני חושב שכולם מבינים שהמחשב הזה למישחקים ;D ;D ;D
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. קודם כל אני אתחיל בזה שאני לא מבין בכל ענייני הבניית מחשבים, חלקי מחשב וכו (מה שמפתיע כי אני "גיימר" כבר זמן רב) אני בניתי מחשב באתר TSM אך אני בטוח שטעיתי פה ושם ובאתי לכאן לעזרתכם. [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪873[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 מחיר: ₪198[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-Z97P-D3 כמות: 1 מחיר: ₪491[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]IPPON MicroATX 220817 1X USB 3.0 כמות: 1 מחיר: ₪130[/TD] […
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, נפל לידי לנובו N500, עם ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס 7. 1. האם אפשרי? בכל זאת מחשב נייד (הדרייבים כמו שאני רואה על מחיצה אחרת) 2. אני לא מצליח להכנס לביוס, המסך התחלתי של המחשב הוא איזה לוגו שאומר לי ללחוץ core button אם אני רוצה להגיע להגדרות של המחשב, ואני לוחץ ונפתח לי סתם מסך עם ניקוי הדיסק הקשיח ובקאפ שלו..
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מארז cm 690 2 advance לוח-מ gb h87 hd3 ספק antec neweco 80+bronze 520w ואני מתלבט אם למכור את המעבד שלי שהוא 4590
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כותרת: "מחשב נייח למשחקים ותכני HD עד5 k ללא מסך וללא ציוד היקפי אחר" אני מעוניין לקבל המלצה ממביני ענין למפרט מחשב נייח איכותי מהיר ושקט כמה שאפשר עם קירור טוב למשחקים כבדים, תכני HD כבדים, ריבוי יישומים ועוד עד5 k ללא מסך וללא ציוד היקפי אחר 1. התקציב: 5000 ש"ח ניתן לחרוג קצת מהתקציב. 2. השימושים הצפויים של המחשב: המחשב יהיה בשימוש אינטנסיבי למשך שעות מרובות, בעיקר משחקים כבדים בהגדרות גבוהות, סרטי HD כבדים ,הורדות מרובות, דפדפן עם הרבה טאבים פתוחים, תוכנות פתוחות ברקע וקצת עריכת\המרת סרטים. הציוד ההיקפי שברשותי: מסך (שנקנה לאחרונה): Samsung syncmaster bx2450 24" full HD 1,920 x 1,080. חיבורים HDMIX2, D-sub, audio out הארד דיסק (נקנה מלפני שנה וחצי בערך): WD cavier b…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני פחות מ3 שנים את הלפטופ בהזמנה מהאתר של לנובו CTO, ובחרתי להרחיב ישר את האחריות ל-3 שנים, נשארו לי עכשיו עוד חודשיים לגמר האחריות, האם אני יכול להרחיב אותה לעוד שנתיים? תודה מראש, מרט.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
intel PD 820 asus p5wd2 premium intel 955x asus extreme n7800gt dulal/2dhtv 512mb limited edition WD 250mb sata II ks 16mb 7200rpm nec nd-4550 dvd/r/w/dl thermaltake 460w activ pfc +120mm fen מארז THERMALTAKE TAICHI VB5001SNA קירור מים במארז מקלדת עכבר LX 700 CORDLESS DESKTOP אין לי מחירים כרגע אבל חבר שלי טוען שזה מעל 17000 ש"ח אני אמרתי לו שזה ביזבוז תעזרו לי לשכנעה אותו.
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קודם כל ח"ח על האתר - מכיל מלא מידע ואני לומד ממנו המון! אני לפני קניה של מחשב למעבדת מחקר בפיסיקה. החבר'ה מריצים סימולציות כבדות בC++ וmatlab (דרישות דומות לקידוד וידאו או דחיסת נתונים רק עם הרבה פחות שימוש בדיסק קשיח), ובנוסף חשוב לי שהמחשב "יחזיק" הרבה זמן לפני החלפה הבאה. אולי ישמע לכם כמו פינוק, אבל המחשב ה"ישן" המוחלף הוא Q6600 4G זכרון הכיוון הוא ככל הנראה i7 920. בבנצ'מרקים שראיתי, נראה שיש לו ייתרון על פני q9550 ודומיו. כמה הערות לגבי רכיבים כ. מסך: ביצועי משחקים לא מעניינים אף אחד שם והסימולציות לא מציגות ממשק גרפי כלשהו ככה שאין צורך בכ. מסך טוב. לוח אם: לא מצאתי לוח אם עם כ. מסך on-board זכרון: מעדיף 8GB, מן הסתם DDR3 בגלל הi7. לא מבין במהירויות…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-