עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה אני צריך מחשב חדש, המחשב שלי עושה לי הרבה בעיות בזמן האחרון ואני רוצה להתקדם כמה דורות קדימה, הבעיה שאני כבר הרבה שנים לא בעניינים, ולא יודע מה לקנות מאיפה לקנות ועל מה להשקיע, איך שהוא תמיד אני נופל עם חתול לא מי יודע מה בשק. עכשיו חשוב לי כמה דברים אני עובד אם תלת מימד, 3D MAX בעיקר הרבה vray, עריכת ווידאו די הרבה, הרבה שילוב של פוטושופ, ועוד דברים נוספים במקביל כמו פלאש, ואילוסטרטור. ואני רוצה שהמחשב הזה יחזיק לי כמה שנים ולא יגביל אותי בצורה כל שהיא. כמו כן אני לפעמים משחק, אז שהמשחקים יעבדו גם. אני צריך רק מחשב, לא מסך והדברים מסביב, יש לי אותם זה רק הקופסא, ללא כרטיס קול, או דברים כאלו. עוד משהו חשוב אני לא יודע עם הקירור למעבד מספיק וצריך קירור לכל המחשב בנ…

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אוקיי אז ככה: קודם אני חדש פה ... ושלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 2 בגלל שהמחשב פנטיום 3 של פאקרד בל שלי נשרף... *-* עכשיו אני רוצה לדעת איזה מחשב חדש וטוב שווה לי לקנות .. כאילו תנו לי מפרט והכל ואתרים שאני יכול לקנות מהם... שהמחשב יתאים לסרטים לתוכנות (לא צריך בשביל משחקים!!! - אני לא ילד קטן) .... אבל שיהיה מהיר מאוד .. שיראו טוב ושיהיה תותח ... תודה וגם רציתי לשאול בקשר לסרטים - אם אני קונה מבך של 19 אינץ' או 21 האם זה שווה שהוא גם יהיה המסך של המחשב כי זה נראה לי גדול מדיי ורק מתאים לסרטים ולא למחשב ולוינדוז עצמו ... כאילו גם בשביל לעבוד איתו... תנו תגובות .. ואני מאמין שיהיו עוד שאלות בהמשך... תודה רבה !! *-* רציתי לשאול גם אם יש לי את הפנטיום 3 מה קורה אם …

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  3. אז ככה...השאלה...באתר של KSP יש זיכרונות של ADATA...מה התיזמונים שלהם?... אני צריך מחשב ורק מחשב...בלי ציוד הקפי ובלי מסך ובלי כונן A ובלי צורב או סידירום כלשהו..!!... המחשב מיודע למשחקים...ואינטרנט...(כאילו שלאינטרנט צריך מחשב מיוחד)...אולי OC בהמשך החיים שלו...אז לא לשים קירור מיוחד..אלא..חלקים קצת יותר טובים אז חשבתי על משהו בסגנון הזה: AMD Athlon 64 3000+ CPU Box Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs X 2 Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File server HEC 425VDT PSU Double Fan כל זה ב 6900 שח...(מפנדה) או מחשב שהוא לא הכי לOC שהוא …

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  4. צריך המלצה למי שמבין טוב מה כדי ומה לא.תכלילו במחיר דיסק קשיח 160 ג'גה וגם ג'גה זיכרון ddr2 .אם אפשר לרשום את כל החלקים של המחשב המומלצים +מחיר יש לי היום מחשב amd 3.0 atlhon עם הרבה זיכרון וכרטיס מסך 6800 xt חשבתי שעם הכרטיס מסך הזה .למשל המשחק האסטרטגיה שר הטבעות 2 או need for speed mw החדש או undegrund2 יעבדו ברזולוציה הכי גבוה ולצערי העלתי רק חצי מהרזולציה כדי שהמשחק יעבוד מהר .לכן תמליצו לי למחשב החדש יזה כרטיס מסך כדי .בקשר לתוכנות יש לי גם תוכנות שיש הרבה עומס המחשב מתחיל לעבוד לאט .אולי זה המעבד .אני צריך פשוט לקנות מחשב ואני לא יודע אם איזה חלקים לבנות אותו.

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  5. היי לכם אנשי הפורום, הפנו אותי לאתר הזה והגעתי למדריך לקניית מחשבים ניידים. קראתי והבנתי כמה אין לי מושג...מדריך מעולה דרך אגב. הרכבתי איזשהו מפרט אחרי שקראתי את המדריך. מקווה שתוכלו לתת לי המלצות לטובת הקנייה. יכול להיות שכתבתי דברים מנוגדים, אבל אני לא מתיימר להבין, אז.....תזרמו איתי.... צרכים: גלישה באינטרנט, האזנה למוסיקה, הורדת תוכן מהאינטרנט, צפייה בסרטי DVD / HD, כתיבת מסמכים גדולים באופיס (אקסל, וורד ובפאוור פוינט). אין צורך שיתאים למשחקים בכלל. יש לי Iphone אם זה משנה. תקציב של עד 4,000 ₪. מוכן להתגמש אם זה שווה את זה. • מסך: 15.4" / 14.1. מעדיף את הקטן מביניהם אם המחיר יורד והרזולוציה לא נפגעת וגם בגלל הגודל, כי זה יותר נוח. • מסך רחב בעל ציפוי מבריק התורם…

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  6. האם אפשרי שיש כבר בחול מחשב נייד עם כרטיס מסך 670 gtx ? משום מה אני לא מוצא אחריות על המחשב נייד באתר tigerdirect אשמח אם תהנו לי למי שיודע

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אז ככה הנייד הוא http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20349&cf=zap מקט IN-RD33-6171 הוא אמור להיות להפעלת VMWARE ו צפייה בסרטים בעיקרון.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  8. אהלן כולם כמו שאפשר לראות אני חדש ( ) שמח ומתלהב, אבל יש לי שאלה, אבא שלי נוסע בעוד כ 18 ימים בערך לחו"ל ואני רוצה שהוא יקנה לי מחשב נייד, הוא נוסע לציאלנד, בנגקוק, אז השאלה שלי היא אם אני יכול למצוא מחשב נייד טוב במחיר סביר, מחיר שלא יחסל לי את הכסף למכונית\ לימודי נהיגה, אני מעדיף מחשב חזק וטוב, שלו ועשה תקלות כי כמובן אין ממש ממש טעם לינסוע לבנגקוק בגלל שיש להם אחריות(או שזה גם תקף בארץ?), אני מעדיף סוני, ואני יהיה שמח עם יהיה די וי די, כמובן תודה לכל העוזרים, ואם אפשר קצת פירוט, נאי ממש מודה לכולם ולכל מי שיעזור, אני גם מעדיף שזה יהיה של סוני תודה (פעם שלישית!!!)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. גלישה באינטרנט, אולי אולי קצת וורד יכלול וינדוס בטריה ארוכה יחסית משקל לא קריטי אבל שלא יהיה כל כך כבד דיסק קשיח לא בנפח גדול במיוחד..משהו כמו 20 ג'יגה 40 ג'יגה ושיהיה לפחות ב-5200 סל"ד זכרון 512 וזהו בערך אני לא מבין גדול אבל אני צריך מחשב שישמש לגלישה באינטרנט..כל המסנג'ר ICQ ושיחות אינטטרנט עם מצלמה ומיקרופון וזה. סה"כ לא דרישות גבוהות אבל סטנדרטי וזול תודה!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  10. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד/נייטבוק ואין לי מפרט או משהו אז כתבתי דברים שאני מעדיף שהיו בו את מה שלא כתבתי זה לא חשוב לי האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא, אבל שיהיה זול ואמין מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ הקודש בלבד תקציב: 2000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: עד 500 גג יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר אבל גם שנה זה בסדר כונן אופיטי: יהיה טוב שיהיה חברת המחשב הניד המועדפת: אתם המומחים אין לי העדפה מערכת הפעלה רצויה: xp או ווינדוס 7 כונן קשיח מועדף: 250 gb + משקל הנייד המועדף: שלא יהיה כבד יותר מידי גודל הצג:לא כל כך משנה 10 + צבע המחשב הרצוי: הכל חוץ מאדום אפשרויות נוספות במחשב: חזק מבחינת מכות (לא שאני…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  11. Started by payback,

אשמח אם תעזרו לי במפרט ואולי רשימת חנויות מומלצות למחשב נייח אני מעוניין במחשב בשביל אינטרנט ולראות סרטים כשהכל יעבוד מהר במחיר של עד 2000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3200+ (S-939) 1060 1 1060 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 680 1 680 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 260 2 520 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 1 2280 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 540 1 540 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 360 1 360 מארזים? Price Units Total Thermaltake Sviking VA4000BWS 460 1 460 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 370 1 3…

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by bd,

מחיר שאני יכול להגיע 2500 כולל מעמ ובפמרט אני לא צריך מסך ארדיסק cdrom תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by or0126,

כמו שרשום בכותרת אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע איזה חברה לבחור אי אם די או אינטל מה אתם אומרים ולמה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  15. קראתי פה על החנות -Start pc- והיא ממש זולה באופן מחשיד קצת ורציתי לדעת האם זו חנות אמינה ומסודרת ששווה לקנות ממנה.

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  16. שמעתי על החנות start PC והיא די זולה ורציתי לדעת אם היא אמינה וטובה מעבד: 999 ₪ - SIX Core i5 10600KF 4.1Ghz-4.8Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד: 168 ₪ - CoolerMaster Hyper 212 LED TURBO DUAL (2x120mm) - Black-Red לוח אם: 489 ₪ - ASUS TUF B460 GAMING זכרון: 310 ₪ - * חדש * - XPG 16G (2X8G) DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK כרטיס מסך: 2499 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce RTX3060Ti TUF 8G GAMING דיסק קשיח: 211 ₪ - * מבצע * - Pioneer SSD APS-SE20G NVMe 256GB R / W Up To 3400 / 3000MB/s 3 Year Warranty דיסק קשיח: 479 ₪ - * מבצע * - A-Data 1T SWORDFISH PCIE M.2 Read 1800MB/s Write 1200MB/s 5 Years ספק כוח: 399 ₪ - * מבצע * - Antec 650W HCG-650M 80+ GOLD…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  17. אציין שהדברים החשובים לי במחשב נייד הן כדקלמן: -אחריות וביטוח (שאני לא אצטרך לשלוח את המחשב לחו"ל) - כ. מסך עם 128 מגה - צורב דיוידי - Wifi - הארד דיסק סביר - כמובן שזמן בטריה גבוה מהווה יתרון. Rule the PC מצא לי את המחשב הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=150_242&products_id=3969 רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו מבחינה טכנית, מבחינת האחריות ולא הבנתי בדיוק איזה כ. מסך יש למחשב הזה, אם תואילו להאיר את עיניי. תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by dor_la,

אז ככה קניתי את המחשב הזה לפני שנה בערך ב-3000 שקל ואני רוצה לשדרג אותו שיתאים למשחקים של היום מה אני צריך לשדרג???? אז ככה מעבד- amd athlon 64 X2 dual core processor 3800 כרטיס מסך- readon X1300 series הארד דיסק- wdc wd1600js-22ncb1 זיכרונות 1GB אם אתם רוצים שאני יפרט עוד משו תגידו לי איפה אני יכול לראות את זה כי זה מה שמצאתי במנהל ההתקנים.. תודה

• 10 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by Adi Ruben,

אוקיי אני צלם ובין הייתר אני עושה גם את העריכות צילום שלי במחשב בתוכנות Adobe (Photoshop,Lightroom,Primire) ובתוכנות נוספות אני מוסיף לכם את ניתוני המחשב שלי כרגע אני כרגע בלי כרטיס מסך ומה שאני חושב שאני רוצה לשדרג בעיקר זה את הכרטיס מסך שלי ( זה מחשב נייח ) אני מקווה שתוכלו להגיד לי אם אני רוצה לשדרג את עצמי בכרטיס מסך איזה כרטיס מסך ואם אני צריך להוסיף עוד משהו בשביל השידרוג הזה . כרגע אני מאוד נהנה מהמחשב שלי . (רק אומר ) אבל אני רוצה כרטיס מסך ובין הייתר אני רוצה שגם הכרטיס מסך יתאים לי למשחקים .

20. Started by Idan Yeffet,

הכרטיס שאני רוצה לקנות: GTX 1070 TI https://ksp.co.il/?uin=43867 אני רוצה לדעת אם הלוח אם יוכל להריץ את הכרטיס המפרט: HP 8300 Elite Minitower CMT Motherboard 657096-001 Lga1155 Socket H2 i7 3770 cpu ‬ 16gb ddr3 ram gtx 1050 2g

21. אז ככה... לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD+ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 זיכרון-1GB RAM לא יודע כמה MHZ ולא יודע איזה DDR דיסק קשיח 250GB ספק כח גנרי 350W אני רוצה לשדרג בכרטיס מסך וזיכרון {לעבור לויסטה...} אם תוכלו לעזור לי -זה בהחלט יעזור לי יש לי מסך 21" ישודרג ל-24" כניראה אני רוצה לשחק במישחקים {השורה הזאת ערכתי מאוחר יותר.. יש תגובה עם הסבר בהמשך} תודה רבה

• 45 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by bublik1,

יש לי PENTIUM 4 3.00GHZ Intel Corp. d915GAV כ.מסך ON BOARD (760MB DDR 333 (256X3 HD80GB אני רוצה לשדרג אותו קצת שמשחקים כבדים יעבדו לי ואני רוצה לדעת עם הלוח תומך PCI E וDDR2 ואיזה כרטיסי מסך יעבדו עליו בעקרון אני רוצה לקנות כרטיס מסך נורמלי ואיזה 2 ג'יגה RAM או יותר וכונן קשיח של 160G אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך וזיכרון ובחודש הבא את הדיסק קשיח אני רוצה סרטיס מסך לא יקר כל כך. היה לי פעם 7300 GT נראה לי אני רוצה משהו יותר טוב באיזה 600 שקל+-.ביצועים טובים מחיר נמוך. איזה אתם מציעים לי?ואפשר ליראות השוואות של FPS של משחקים כבדים? וגם לגבי זכרונות חשבתי על TRANSCEND הם זולים גם אגב אני רוצה לקנות מפנדה מחשבים כי החנות ליד הבית שלי. חחח איזה כתיבה מכוערת…

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by omrid14,

אני רוצה לשדרג ב1500 שקל תגידו מה אתם ממליצים לשדרג זה המחשב : Core2Dou E6400 MSI PLT 975X 4G DDR2 OCZ 800mhz MSI 8800DDR3 320 250GIGA WD

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  24. גלישה באינטרנט, אולי אולי קצת וורד יכלול וינדוס בטריה ארוכה יחסית משקל לא קריטי אבל שלא יהיה כל כך כבד דיסק קשיח לא בנפח גדול במיוחד..משהו כמו 20 ג'יגה 40 ג'יגה ושיהיה לפחות ב-5200 סל"ד זכרון 512 וזהו בערך אני לא מבין גדול אבל אני צריך מחשב שישמש לגלישה באינטרנט..כל המסנג'ר ICQ ושיחות אינטטרנט עם מצלמה ומיקרופון וזה. סה"כ לא דרישות גבוהות אבל סטנדרטי וזול תודה!

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  25. תשלחו לי מפרט

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.