עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by saar5030,

סליחה על הטופס המוזר!!! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא משנה בכלל איפה... מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ.. תקציב: 4500יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 4700 יד ראשונה\שניה: ראשונה! זמן אחריות רצוי: שנה לפחות חברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה כל כך שיהיה משהו מוכר (לא TOSHIBA) נראה לי ישעדיפות לHP... מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 גודל כונן קשיח מועדף: לפחות 500 משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל עדיף (לא כל כך משנה תכלס...) גודל הצג::עדיף 13.3אבל אפשר גם 15.6 זמן סוללה רצוי: לפחות 3-4 שעות צבע המחשב הרצוי: לא וורוד או משהו אפשרויות נוספות במחשב:שיקרר את עצמו טוב ויחזיק הרבה זמן! מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזי…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Ariel234156,

שלום, אחותי מתחילה ללמוד עריכה גרפית ואני מתלבט איזה מחשה עדיף לה לקנות, המחשב צריך להיות נייד להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי ועריכה גרפית בעיקר פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, פוטושופ,אינדיזיין, אילוסטרייטר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by yoseforb,

ערב טוב. ספק הכח שלי, מסוג DR-300TFX שבק חיים. חיפשתי ארוכות באינטרנט ולא מצאתי מקום שמציע ספק זה למכירה. אשמח לעצה איזה ספק כח אוכל לקנות במקום, שיתאים במקום ספק זה. לוח האם שלי מסוג GA-H61M-S2PV. אציין שחיפשתי באינטרנט ולא מצרתי מידע מתאים. תודה!

4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 (חריגה 500) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית,סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע יש לי מסך מיושן של MAG ואני משתמש בו מכיוון שהמסך של חברת DELL שהיה לי התקלקל וצריך לקנות חדש ובעתיד אני אקנה חדש. שאר הציוד יקפי יש לי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול…

5. שלום כולם, אני מתכוון לקנות מחשב בזמן המאוד קרוב וישבתי בערך שבועיים חושבים עם עצמי מה בדיוק אני רוצה והגעתי פחות או יותר למפרט הנ"ל Processor : Inter Core i7 920 BOX Mother Board : Gigabyte GA-EX58-DS4 or Intel BLKDX58SO Smackover Hard Drive : Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB RAM : G.Skill DDR3 3072MB (1024MB X 3) 1333 MHz Graphics Card : Sapphire ATI Radeon HD4850 1024MB 256 Bit GDDR3 PCIe or Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB 256 Bit GDDR5 PCIe DVD Burner : Nec x20 SATA DVDRW DL Wireless Keyboard + Mouse set : Microsoft Wireless Optical Desktop 700 המפרט - ללא ספק ומארז התקציב שלי הוא 5000 ש"ח ואין שום אפשרות בעולם לחריגות (התקציב לא כ…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by House M.D.,

הזמנתי לפטופ מדגם Dell n5010 מחודש מדל האמריקאית (דרך Ezbuyus) עכשיו לפי מה שהבנתי כדי להתקין מחדש את הוינדוס 7 שבא איתו צריך להשתמש בתוכנה מיוחדת של דל ולא מביאים איתו דיסק התקנה רגיל, האם זה כך? אם כן, האם אותה התקנה מחדש תפגע בקבצים שנמצאים במחיצה שעליה מותקן הוינדוס או שהיא רק תשים את הקבצים של הוינדוס הישן בתיקיה windows.old (כמו שקורה כשמתקינים וינדוס בצורה רגילה על מחיצה שבה כבר יש התקנה ישנה). כמו כן האם פעולה זו תפגע בקבצים שנמצאים על המחיצה השניה עם קבצי המשתמש? ואם אני משנה את הגודל של המחיצות (לפי מה שהבנתי במחיצה הראשית יש רק 60GB מקום פנוי ואני הייתי רוצה לשנות קצת את הפרופורציות ולהקטין את מחיצת המשתמש) האם זה יפגע בתהליך ההתקנה מחדש? מצטער על כל השאל…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים האחרונים ניתחתי מספר חלקים והגעתי למפרט מסויים. המחשב הוא למטרות גיימינג. הייתי רוצה לשמוע על דעתכם לגבי החיבור בין החלקים ולגבי הפירמות שבחרתי, וכמו כן הצעות לשינוי. למשל אם זו חברה שלא הייתם קונים, או אם יש הצעה לשיפור או דגם כלשהו שלדעתכם לא מתאים, או חלק חזק מדי שהשיפור שולי ולא שווה את העלות. התקציב שלי הוא בין כ4K ללא מעבד. אני די סגור על הפריטים הבאים ולא ארצה כל כך להחליפם: לוח אם, דיסק קשיח, ודי נעול גם על הכרטיס מסך. (מעדיף לשלב כרטיס מסך ולוח אם מאותה החברה) המפרט: CPU: I7-2600K - Already have that part CPU Cooling: Arctic Cooling Freezer 13 or NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler - (ADD 85 NIS to offere…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by imac,

מסך - XGA TFT 14.1 - אפילו 12 אינץ יספיקו לי זכרון - 256 DDR - לא צריך יותר מעבד - AMD AXP 1500+ - אני יודע שהוא זולל חשמל אבל אני מעדיף amd כרטיס רשת - Intel 10/100 - מתאים ל-ADSL שאני הולך לחבר מודם פקס - 56K דיסק קשיח - 20GB כרטיס מסך - ATi Radeon Mobilty 64 mb כונן - DVDx8 מערכת הפעלה - WinXP Home + Office 2000 מתנה עכשיו לשאלות: 1 - אני רוצה לחבר ADSL אז USB נכון? 2 - מחיר הוא 6299 ש"ח, טוב? המחשב הוא של Compaq דגם: Presario 907EA תודה מראש imac!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by MaorSwan,

האשכול סתם מוביל לויכוחים. אעדכן בהמשך. אפשר לנעול.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אהלן אנשים D: סוף סוף קיבלתי את ה 1520 שלי (צבע ירוק) מבחינת מפרט- T7300 2 ג'יגה זכרון 8600GT 160GB הארדיסק מסך 1440X900 צבע, כמו שנאמר, ירוק. וכמובן הדגם שמגיע עם המצלמה המובנית..... (אני לא חושב שמביאים לארץ את זה שמגיע בלי) עלה לי 6700 שקל דבר ראשון, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין דבר שני, כל המלצה/רעיון לגבי ציוד הכרחי (חוץ מתיק כמובן) או תוכנה מומלצת לניידים יתקבלו בברכה. תודה לעונים

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by canonnn,

היי חברים אודה לעזרה מחפש מחשב נייד בעל המאפיינים הבאים לטובת עריכת תמונות ועריכת וידאו לעיתים רחוקות (AVID AND PHOTOSHOP) 1.. מסך 15.6 - על מנת שלא יהיה גדול מידי לנסיעות לחו"ל 2. 8 גיגה זיכרון עדיפות ל 16 3. מעבד I7 לכל הפחות, עדיפות למעבד חזק לטובת עריכה 4. כרטיס מסך חזק יחסית (לא למשחקים אלא לעריכה) עדיפות ל4 ליבות או 2 ליבות עם 2 גיגה 5. הרדיסק SSD אין לי צורך בכמויות אכסון גדולות זה בעיקר מחשב עבודה לשטח, ככה שכל הרדיסק מעל 32 גיגה יעשה את העבודה, העיקר שהיה מהיר SSD 6.עדיפות לבעלי מקלדת מוארת לעבודה בחושך מודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Slash_,

כבר עבר די הרבה זמן מאז שהתעדכנתי במה שקורה בעולם החומרה אז אני יצטרך את עזרתכם בבחירת חלקים חדשים למחשב שלי. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל אני רוצה גם לעשות OC גדול ככל האפשר למעבד ולכרטיס מסך. אני מעונין לעשות OC גם בשביל לשפר את הביצועים וגם קצת כמו תחביב או עיסוק לזמן החופשי. עכשיו, אני לא צריך מפרט שלם בגלל שאני יקנה מחבר שלי את ה- X1900XTX שלו בגלל שהוא קונה כרטיס חדש. גם ספק אני לא צריך בגלל שיש לי כבר את ה- OCZ ModStream520W והוא אמור בקלות להספיק לי לבינתיים. הנה מה שאני כן צריך: 1) מעבד + קירור 2) לוח אם 3) 2GB זכרון 4) שתי דיסקים קשיחים 250GB ב- RAID 0 5) מארז קריר ומרווח 6) קירור טוב לכרטיס מסך כל זה בתקציב של 9,000 ש"ח. זו לא חובה לבזבז את כל התקציב אבל…

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by lalamor123,

כבר תקופה אני שוקל לשדרג את המחשב, וזה המפרט שלי: מעבד: QuadCore Intel Core i5 750, 2.67 GHz לוח אם: Gigabyte GA-P55M-UD2 זיכרונות: Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח: Corsair TX750W Power Supply קירור: קאבוטו רגיל וישן. קשיח רגיל, 500GB WD עכשיו אני שוקל לשדרג מעבד (נראה לי כמו צוואר בקבוק לכרטיס מסך), יש צורך לדעתכם להשקיע גם בלוח אם חדש? בכלל, יש עוד משהו שצריך לשדרג לדעתכם?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by ynofear,

Leadtek px7800gt 215mb pci-e DFI Lanparty NF4 ultra-Dforce 4 ultra 939 AMD athlone 64 3200 (s-939) Box OCZ 1G 512mbx2 Enhanced DDR2 533 memory Westerm Digital 200GB 7200 RPM 8MB BUFFER S-ATA II HDD Leadtek winfast PVR2000 Zalman CNP7000B כדאי לי להחליף את הכרטיס מסך ל : MSI GEFORCE 6800 ULTRA ??? מסך: BENQ FP737 SILVER LCD "17" מארז: A-TOP X Blade silver+450W CASE

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום לכולם! אני ממש לפני קניית מחשב חדש (בימים הקרובים) וכמו כולם אני עושה סקר שווקים בין החנויות השונות [אגב , לבסוף רכשתי את ה EIZO Flexscan S1931 ונהנת מכל רגע ] העלתי קובץ ובו מפרט כמעט לחלוטין זהה והבדל של 1200 ש"ח בין נועה מחשבים ל iqpc שאת המחיר הנמוך אני מקבל ב - www.iqpc.co.il שני הבדלים היחידים (שלפי ראות עיני לא מצדיקים את הסכום הרב הנ"ל ואת זה אני מעוניינת שתביעו את דעתכם עליה- אולי טעיתי ???) הם: הכרטיס מסך ה x1900xt 256mb של אחד של connect3d והשני של shappire - זניח לטעמי ! ההבדל השני הוא בזכרון של ה TWINMOS בiqpc הוא CL4 ובנועה היא CL5 - מהו ההבדל בינהם והאם הוא זניח ? *אני יודעת שנועה מחשבים חנות אמינה וידועה האם אפשר לישון בראש שקט במידה ואני…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. מעבד: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box לוח אם: GIGABYTE 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרון: 1x4GB G.Skill RipJaw Edition דיסק קשיח: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ מארז: CoolerMaster CM Storm Scout Black ATX Case (No PSU) צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) לגבי בכרטיס מסך והמארז,בדקתי ואנשים המליצו לי על Sapphire HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E SeaSonic 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (Retail) הבעיה היא שאין אותם במלאי של KSP (משם אני רוצה לקנות). 1)האם המערכת שהרכבתי (כולל הכרטיס מסך והספק) טובה? 2)האם כדאי לקנות מKSP את כל הרכיבים ואת הכרטיס מסך והספק לקנות …

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by aviv_lev,

מחשב עד 13K (מוכן לחרוג) שבו יהיה כרטיס מסך GEFORCE 8800GTX קירור חזק בשביל OVERCLOCK, לוח אם הכי טוב שיש ללא הגבלת מחיר וכל שאר הדברים שזה כולל הכל רמקולים מקלדת מסך מארז.... תודה מראש ;D ;D ;D

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. סבא שלי צריך מחשב חדש, תוך השארת הישן. לרוב הוא גולש באינטרנט, משחק מקסימום משחקים פשוטים (רמה של סוליטר), צריך מערכת הפעלה מקורית (סביר להניח ש-WIN7 Home Premium תעשה את העבודה), עדיף לחסוך, אבל לא לעבור את התקציב המקסימלי כולל הרכבה ומערכת הפעלה, שימוש במחשב יהיה מזדמן עד תדיר, שקט לא רלוונטי כי הוא לא נשאר עובד בלילה, לא יהיה אוברקלוק במפרט בשום צורה (מלבד אוטומטי, המובנה במעבדי הסנדי ברידג'), אני רוצה את המחשב או מ-Zigzag2000, או מ-RSM בכפר סבא. גם סניף קריית אונו של KSP אוכל. לשימושים שציינתי, לא סביר שדרוג של המחשב, ולכן אין צורך לשמור על אופק שדרוג גדול מדי. בהצלחה. הרמקולים לא צריכים להיות מאוד איכותיים, עכבר נוח יתקבל בברכה, מקלדת נוחה גם. מסך גדול רצוי, והכי …

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by eldar_o,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-9000 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי - משחקי מחשב : מיינקראפט, אמונגס, פרוז'ר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך למשחקי מחשב ורמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יש חשיבות אבל לא בכל מחיר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך ל…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי?4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תועלת מעל מחיר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? טווח שציינתי בלי לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע יש לי lcd ישן-1024x1280 אבל בקיץ אני יקנה חדש אם זה משנה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? brink , bad comapny * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר בתקציב 3.…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום רב חברים, מעוניין לרוכש מחשב לצרכים הבאים: 1. התקציב שלי הוא עד 4000 שח 2. שימוש המחשב: עבודה, לימודים, משחקים ברמה של אסטרטגיה, משחקי ספורט, קצת shooter - משחקים לדוגמא (fifa 15, pes15, command and qunquire, tom clancy's the division) 3. אני רוצה שהמחשב יריץ את המשחקים ברמה הכי גבוהה 4. אין צורך בציוד היקפי 5. המחשב מחובר למסך טלויזיה 42' של LG 6. לא מתוכנן אוברקלוקהמפרט שהוצע לי בחברת KSP הינו: KSP הציאו לי את המחשב הבא: מעבד: intel core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 לוח אם: Asus B85M-G LGA1150, intel B85, DDR3 1600 זכרונות: G.skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz - שניים כאלו כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2XDVI דיסק קשיח: 1TB של WD דגם WD10EZEX סאתא 3…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. * מטרות המחשב? מחשב אמין וחזק שיוכל לשמש אותי בכל שנות התואר (4 שנים) ומעבר לכך. השימוש יתרכז בעיקר בענייני לימודים (אינטרנט, אופיס), אבל סביר שמדי פעם ישמש אותי לצפייה בסרטים ואולי גם למשחקים. * גודל המסך? אין העדפה מסוימת - בגבולות הסטנדרט. * רזולוציית המסך? הטובה ביותר שניתן להשיג במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עדיף נמוך ככל האפשר, מאחר ואצטרך להסתובב איתו במשך היום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אכן, לאור המערכת העמוסה שצפויה לי. 4-6 שעות זו מילה גסה? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף HDMI. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500GB, אולי בנוסף לכונן SSD קטן יותר. * כונן אופטי? עדיף שכן, אך לא קריטי. * ה…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by OrBen91,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שתהיה סיבה לחרוג, לא מחפש גיימינג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תוכנות, סרטים וכו', מחשב בסיסי פלוס שלא יזחל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCad, Beamd, Word, Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות גרפיות …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by motorishta,

לא כולל מסך " " כרטיס מסך " " כרטיס קול " " הארדיסק " " סידירום " " צורב תנו לי את המפרט הכי חזק שיש ב-3000 ש"ח!!!!

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד לחבר שלי כרגע. הדרישות לא יותר מדי גבוהות- גלישה, קצת סרטים ושירים וזהו. אולי גם קצת משחקים מדי פעם אבל אני לא בטוח אפילו. מה שכן חיי סוללה זה ממש לא חשוב, כי למרות שזה מחשב נייד, הוא לא הולך באמת "להתנייד" איתו, הוא יעבוד איתו בעיקר בבית, כך שזה הדבר האחרון שהסתכלתי עליו בסקר שלי, וכנ"ל על המשקל או הגודל. בכל אופן הנה ממצאי הסקר - צמצמתי לאפשרויות האלה: Lenovo 3000 N500 laptop http://www.retrevo.com/search?q=Lenovo+N500&rt=sp יש ב-KSP ב-3090ש"ח Dell Vostro A860 Laptop http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-vostro-a860?c=us&cs=04&l=en&ref=lthp&s=bsd&~tab=ReviewsTab יש ב-KSP ב-3190ש"ח Acer Aspi…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים