עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omnius,

אני צריך מפרט טוב, בעיקר למשחקים, שיריץ Half-Life 2 וDoom3. חוץ מזה שהוא יהיה מבוסס AMD וכ. מסך של ATI. תקציב: 4000 שקל -+ לא צריך OC או משהו, זה לבית רגיל ושפוי (לא שלי כמובן ;D)

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  2. מחשב 1: P4 1.5GHz ASUS MOBO 128MB RDRAM Maxtor 20GB ATI VGA מסך MAG זה כל מה שידוע לי על המחשב, כמה אתם אומרים שווה לשלם עליו? האם המחשב הזה יכול להריץ WinXP חלק? האם המחשב הזה יריץ סרטים? המחשב שלי לדוגמא עושה בעיות עם סרטים. מה דעתכם על RDRAM? אני הבנתי שזה יקר. מחשב 2: P4 1.8GHz MSI MS-6547 Kinston 256MB DDR400 Geforce 4 64MB 40GB HD 1.44 Floopy CDRW&DVD מארז ATX כרטיס קול כרטיס רשת זה כל מה שידוע לי על המחשב, כמה אתם אומרים שווה לשלם עליו? האם המחשב הזה יכול להריץ WinXP חלק? האם המחשב הזה יריץ סרטים? המחשב שלי לדוגמא עושה בעיות עם סרטים. בנוסף, מה דעתכם על מסך 17 אינץ' FLATRON F700P של LG? כמה הוא שווה? אשמח לקבל חוות דעת מקצועית, תודה.

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לשימושים ביתיים כגון: סרטים באיכות HD (ברשותי מסך FULL HD של LG) על מסך 21.5 אינץ'. בנוסף, משחקים פשוטים כגון מנג'ר, כדורסל וכדורגל, כאשר בשאר המשחקים (פעולה וכו') אני מעוניין בהגדרות בינוניות ורק לטעום מהמשחק. כמו-כן, יש שימוש רב באינטרנט כשמשתמשים במחשב. מדיי פעם אופיס, אבל זה גם המחשב הנוכחי שלי מריץ בלי בעיות. החלק היחיד שאני מעביר למחשב החדש (ושאותו אשדרג בעוד שנה, חצי שנה בערך), זה הכרטיס מסך שלי. GEFORCE 9500GT. בכל מקרה אני רוצה בסיס דיי טוב לשיפורים עתידיים שיעזרו לקדם את המחשב עוד כמה שנים. ובלי להגיע למצב של קצה היכולת. הבנתי גם שאינטל הולכים לייצר מעבד חדש עם שיטה שונה. * עוד לא החלטתי אם אני מעדיף AMD או אינטל, אבל שמתי לב …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by rancococo,

* מטרות המחשב- עבודה בתכנות ועיצוב , צריך שהמחשב יריץ ללא בעיה visual studio ופוטושופ . * גודל המסך- 17 ומעלה * רזולוציית המסך-רצוי גבוהה * משקל רצוי-לא מפריע לי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לרוב יהיה מחובר לחשמל ישירות * Bluetooth * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית-אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-מערכת הפעלה built in כרגע בהתלבטות בין שני דגמים שראיתי בZAP לפי חיפוש של I7 ו8גיגה רם, האחדDell Inspiron 3721 IN-RD09-7054 דל השני-Dell Inspiron 3737 IN-RD09-7508 דל אם יש הצעות על מחשבים שלא עולים על תקציב 3500 ומטה וחזקים יותר אשמח לשמוע , תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. (מקווה שאני בפורום הנכון - הודעה ראשונה שלי פה) חבר נוסע לארצות הברית עוד שבועיים ואני שוקל להגיד לו איזה מחשב לקנות לי נתחיל עם הגודל חייב להיות 13.3' ולא כבד מידי. בנוסף SSD - מאוד חשוב לי , 128 או 256 , תלוי אם יכנס בתקציב. נמשיך עם מעבד, חייב שיהיה HASWELL כי זמן סוללה מאוד קריטי עבורי, לגבי I5 או I7, מעדיף כמובן I7, אך בתכלס האם ההבדלים גדולים? זיכרון פנימי - 8GB . שימושים - הכל מהכל כולל שימוש בתוכנות גרפיות הכי כבדות (משחקים מעט מאוד... מספיק את הצ'יפים ON BOARD שיש על המעבדי HASWELL )מחיפוש קצר ראיתי שMACBOOK AIR עונה על הדרישות שלי ואפשר להרכיב אותו באפל ב1300 דולר , שזה המקסימום של המקסימום תקציב שלי (עם I7 ו8GB זיכרון, ו128 GIGABYE SSD). הפחד שלי , שאני עובד …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by yakir4u,

. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המקס' שאפשר במסך שיכנס בתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by kalda01,

ראיתי שיש מפרטים דיי דומים לניידים של DELL מסדרות VOSTRO , INSPIRON וSTUDIO. מה בעצם ההבדלים הבסיסיים בין סידרה אחת לשנייה ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by RusTy,

המפרט מצורף בתמונה , מארז אני יקח כנראה 3R System Air Metal מתוכנן אוברקלוק בעתיד

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני צריך מפרט שיהיה לגיימינג. אני רוצה מפרט דומה לזה פה וגם שיכלול את הלוח אם הספיציפי הזה וגם מערכת הקירור (הvapochill). 1 Intel Pentium 4 3.2Ghz C 800Mhz 512K Box 1,790 ש"ח 1 GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 4000 DC Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit 1,577 ש"ח 1 Club3D Radeon 9800XT 256MB 256bit TV/DVI Video Card 2,690 ש"ח 1 555 NEC ND-2500A 8/4/12//32/16/40 Bulk DVD±R/RW Black ש"ח 1 LG DVD 16x48 Black OEM 212 ש"ח 1 Antec TruePower 550 Watt 707 ש"ח 1 WD 200GB 7200RPM 8M SATA 896 ש"ח 1 VapoChill SE S478 Titanium Case Blue Display 2,992 ש"ח 1 ABIT IC7-G Intel 875P 815 ש"ח סה"כ 1…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by orirafael,

היי, אנחנו רוצים לקנות תחנת עבודה עם GPU חזק. המוצר שאנחנו מפתחים מסתמך מאד על עבודה ב-GPU. מפרט: 6-8 ליבות, 16-32 ג'יגה זיכרון, 256 ג'יגה SSD. יהיה נחמד אם יהיה אפשרי להוסיף בהמשך עוד כרטיסי GPU ולא נהיה חסומים בכרטיס אחד. אנחנו חשבנו לקנות את ה-GPU הבא אבל נשמח להצעות נוספות: http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-titan-black אין צורך במערכת הפעלה. אנחנו מחפשים אספקה מיידית ככל האפשר אז רק ספקים ישראלים. תודה תודה תודה לכם

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וצפייה בסרטונים וסרטים/סדרות, ללימודי חשמל עם תוכנות כבדות. למשחקים נגיד כמו GTA החדש ופיפא call of duty אבל שלא יהיה חזק בצורה קיצונית שיקפיץ תמחיר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על 14, אפשר להציע גם כאלה עם 15 * רזולוציית המסך?שיהיה מסך איכותי , רצוי FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כדי לחבר לטלויזיה לעיתים * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd כלשהו יהיה נחמד , לא בטוח שיכנס לתקציב. 1 TB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  12. זה המפרט שהרכבתי: Intel Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 8GB Kingston Hyper-X FURY DDR3 CL10 1600Mhz Sapphire R9 290 TRI-X 4G OC SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III NZXT Phantom 410 Black FSP Raider 650W LG DVD-RW X24 GH24NS90 Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 Windows 8.1 Home Premium 64 bit Hebrew אשמח לביקור/תיקונים/ואפילו הצעות חלופיות (אם אפשר מחנויות אמינות וטובות שפועלות באזור המרכז)

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. בונה מחשב חדש בתקציב של עד 5000 שקל......... פרס כספי לעוזרים כולל מארז+עכבר+מקלדת+מסך וכל השאר תודה

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום ותודה מראש על העזרה... אני מחפש נייד שיתאים לי ללימודים אבל אני רוצה שיוכל גם להריץ משחקים... אחרי חיפושים ושאילת הרבה שאלות התאפסתי על נייד של dell . הדבר היחיד שאני לא יודע זה האם הכרטיס מסך של המחשב : ‎ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ יוכל לעמוד במשחקים (אני מעדיף לא לקחת סיכון עם הפגומים של nvidia) אשמח אם תעזרו לי כי באמת אין לי מושג בכרטיסי מסך...

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by .:YoGy:.,

היי, אני רואה יותר ויותר כותרות בשנתיים האחרונות (פה, ובפורום נוסף שאני קצת יותר פעיל בו) שיש ביקוש שגדל יותר ויותר למחשב נייד למטרת גיימינג. השאלה העיקרית שלי היא למה?? מחשבי גיימינג הם גדולים וכבדים. הם יקרים מ-א-ו-ד (!!!) (וזה לא שאנחנו חיים בתקופה של בזבזנות... להפך... המצב בישראל גורם לי לחשוב פעמיים אם אני יכול להרשות לעצמי בקבוק קולה פעם בשבוע... והגעתי למסקנה שלא) הם פחות חזקים ממחשבים נייחים למטרת גיימינג שמחירם זול ב3\4... (כלומר אם שילמתי X על מחשב נייד, אני אשלם X*0.75 ועדיין אקבל מחשב טוב יותר)... הדבר היחיד שאני יכול להגיד לטובת מחשב נייד לגיימינג, הוא שממש קל לעשות מסיבות LAN.... אבל בגלל זה אני שואל אתכם... למה אתם רוצים מחשב נייד לגיימינג?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by shlomoreuven,

שלום לכם, ברשותי המחשב הנ"ל: http://www.lenovo.com/shop/emea/content/pdf/Essential/GSeries/en/essential-g710-datasheet.pdf הדגם החזק בסדרה, Up to the latest Intel® Core™ i7 processor • Up to Windows 8 Pro• 17.3” HD+ display (1600 x 900), 16:9 widescreen• Up to 16GB DDR3 memory• Up to 1TB HDD or SSHD storage with integrated 8GB NAND flash• Up to NVIDIA® GeForce® GT 720M 2GB graphics1 שילמתי עבורו 4K באייבורי לפני פחות משנה, כמה אפשר לקבל עבורו?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 (חריגה 500) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית,סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע יש לי מסך מיושן של MAG ואני משתמש בו מכיוון שהמסך של חברת DELL שהיה לי התקלקל וצריך לקנות חדש ובעתיד אני אקנה חדש. שאר הציוד יקפי יש לי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול…

18. שלום לכולם... אני חדש בקטע .. וצריך עזרה... אני מחפש מפרט ל מארז + קירור נורמאלי, לוח אם, וכ.מסך עכשיו זה הפך למפרט מלא .. אבל הבעיה היא שיש כמה תנאים... 1) המחשב צריך להיות שקט מאוד (מאוד מאוד) (המחשב נמצא באיזור חם יחסית) 2) הלוח אם צריך להיות עם: -- 2 כניסות IDE -- SATA עם תמיכה ב RAID (לפחות 2 חיבורי SATA) -- המעבד צריך להיות INTEL (גם לזה אני צריך המלצות..) בוטל... גם AMD יתקבל בברכה -- לפחות 6 חריצי USB 2 (לא כולל האלה מקדימה) - לא צריך FIREWIRE -- זיכרון DDR/DDR2 -- עדיפות ללוח של ASUS -- תמיכה ב SLI -- כולל כרטיס רשת (100 - לא חייב 1G) וכרטיס קול 3) כרטיס המסך לא צריך להיות "מפלצת" משהו באיזור הממוצע ++ 4) לא מעניינים אותי ה…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין במחשב חדש (כולל מסך!) שישמש בעיקר לגיימינג כבד. התקציב שלי הוא עד 5500 ש"ח. יש 3 דברים חשובים לי: 1. שהמחשב יישאר רלוונטי גם לשנים הקרובות, אני לא רוצה להוציא עליו יותר מדי כסף בעתיד. 2. שיוכל להתמודד עם לא מעט כוננים קשיחים (מבחינת ספק, קירור, מקום במארז), כי אני מתכוון להתקין לפחות 4 כרגע ובעתיד עוד. 3. קירור. בניתי מפרט מסויים, הדבר שאני עוד לא סגור לגבי זה כרטיס המסך – R9 390 או GTX970. אשמח לקבל הצעות ודעות, על המפרט ועל כרטיס המסך העדיף. תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העדפה לראות את שני הכיוונים הכוונה מחשב לדרישות ומחשב מקסימום מבחינת התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מידי חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מטרה עיקרית תכנות אפליקציות לאנדרואיד (ECLIPSE), שימוש יום יומי, משחקי מחשב כרגע CS:GO אבל שיהיה אפשר לשחק בו גם דברים אחרים לא בהכרח ברמה הכי גבוהה של הרזולוציה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 2 מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. גמיש, חזק, יעיל אבל מעט כבד - היתרונות הרבים והחסרונות המעטים של הנייד ההיברידי מ-HP הופכים אותו למתמודד כבד משקל על תואר האולטרבוק השווה של השנה לכתבה: http://hwzone.co.il/spectre-x360-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%a9%d7%9c-hp-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%91-%d7%94%d7%9e%d7%91/

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. אני הולך ליקנות מחשב +- עוד שבוע. אז רק רציתי לדעת עם יש מה לשנות והינה המפרט שלי : INTEL P4 2.53GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO SOUND CARD ONBOARD BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL Tsunami Virgo bLUE for P4 350W Samsung 757NF 17 Logitech MouseMan DUAL optical wheel Logitech Internet Navigator סכך הכול:8351 ש"ח טוב אני חושב שכולם מבינים שהמחשב הזה למישחקים ;D ;D ;D

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by usblicious,

שלום רב לכולם. קודם כל אני אתחיל בזה שאני לא מבין בכל ענייני הבניית מחשבים, חלקי מחשב וכו (מה שמפתיע כי אני "גיימר" כבר זמן רב) אני בניתי מחשב באתר TSM אך אני בטוח שטעיתי פה ושם ובאתי לכאן לעזרתכם. [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪873[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 מחיר: ₪198[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-Z97P-D3 כמות: 1 מחיר: ₪491[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]IPPON MicroATX 220817 1X USB 3.0 כמות: 1 מחיר: ₪130[/TD] […

24. Started by Lior4543,

היי, נפל לידי לנובו N500, עם ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס 7. 1. האם אפשרי? בכל זאת מחשב נייד (הדרייבים כמו שאני רואה על מחיצה אחרת) 2. אני לא מצליח להכנס לביוס, המסך התחלתי של המחשב הוא איזה לוגו שאומר לי ללחוץ core button אם אני רוצה להגיע להגדרות של המחשב, ואני לוחץ ונפתח לי סתם מסך עם ניקוי הדיסק הקשיח ובקאפ שלו..

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עד 7,000 זה מעולה! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 מהתקציב המקסימאלי (7,500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עיצוב גרפי בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ, אילוסטריטור ועוד תוכנות עריכה ווידאו (פרנסה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כן צריך מקלדת (לא חייב שיהיה יקר). בנוגע לרמקולים גם, לא צריך יוקרתיים אבל די טוב עם באס בנוסף גם מסך, מארז, ס…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים