עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן אנשים D: סוף סוף קיבלתי את ה 1520 שלי (צבע ירוק) מבחינת מפרט- T7300 2 ג'יגה זכרון 8600GT 160GB הארדיסק מסך 1440X900 צבע, כמו שנאמר, ירוק. וכמובן הדגם שמגיע עם המצלמה המובנית..... (אני לא חושב שמביאים לארץ את זה שמגיע בלי) עלה לי 6700 שקל דבר ראשון, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין דבר שני, כל המלצה/רעיון לגבי ציוד הכרחי (חוץ מתיק כמובן) או תוכנה מומלצת לניידים יתקבלו בברכה. תודה לעונים

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Maxtor 40GB 7200RPM Micron 512MB PC266 DDR ALPS FLOPPY 1.44 Gigabye ATi Radeon 9700 PRO Compucase Super Midi Tower CI 6919 AMD ATHLON XP 2000 + FAN Logitech Internet Navigator Logitech MouseMan DUAL optical wheel Gigabyte GA-7VRXP REV 2 Enermax 350W EG 365P VE

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by razabc207,

שלום, מזה 10 שנים אני משתמש בנייד של טושיבה (A500-1DN). המחשב סופר-אמין, "לא ראה מעבדה" אפילו פעם אחת ומעולם לא חוויתי בעיות רציניות. מבחינה חיצונית, איכות הגימור והפלסטיקה מצויינות. אם הוא לא היה ישן מדי (!) לא הייתי מחליף אותו. לאחרונה קראתי שטושיבה מפסיקה לייצר ניידים למגזר הפרטי ומכוונת יותר למגזר העסקי-ארגוני. בכל זאת, אני צריך מחשב נייד חדש ומאוד מתלבט לגבי החברה. Dell עושים רושם של בחירה טובה גם מבחינת אחריות אבל הפלסטיקה לא ברמה שאני מכיר. את MSI לדוגמה אני לא מכיר בכלל. מ-Asus ממליצים להתרחק. אשמח להכוונה לגבי חברה שהמחשבים שלה איכותיים (חיצונית ופנימית) ואמינים כדי לנסות לשחזר את ההצלחה של טושיבה (מבחינתי). נשים בצד את הכסף- אני מ…

4. Started by TOMMYB1,

חברה אני צריך מחשב לעבודה משרדית של אופיס וכל מיני שטויות לא רציני... המחשב צריך להיות כולל הכל... צורב רגיל.. מסך 17 crt בלי סידי.. ציוד היקיפי פשוט בלי מדפסת. וזהו בעיקרון..לא משנה אמד או אינטל וכרטיס מסך פשוט תגידו מאיפה המפרט .. תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום ברצוני לשדרג או לקנות מחשב חדש מכיוון שהמחשב הנוכחי כבר בקושי מריץ משחקים פשוטים כמו FM 14FIFA 14 PES14 וכו' על הגדרות גבוהות התקציב לשדרוג הוא עד 2000 ש"ח. מפרט מחשב קיים: Q6600 4CORE Gigabyte P35 S3 HD4650 512MB 500GB segate HD 4GB RAM GSKILL SEASONIC 430W במידה ואי אפשר לשדרג משמועתית את המחשב הקיים אז עדיף קניית מחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסומן אדום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב …

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. תקציב: בסביבות 3,500-4,000 מטרות המחשב:משחקים.הורדות וגלישה באינטרנט אין צורך בבמסך, רמקולים, מקלדת,עכבר יש לי מסך LCD MAG 19' מעונין לשחק בכל המשחקים החדשים כמו GTA 4 ולהוריד סרטים לא מתכנן OC

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. * מטרות המחשב? סרטים ולימודים, ורוצה שיריץ משחקים חדשים, אבל לא חייב על הגדרות גבוהות, כל עוד הם רצים חלק לא אכפת לי לשחק על MEDIUM.. * גודל המסך? עדיפות ל-15.6, לא מגע * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? רצוי שיהיה כמה שיותר קל, אבל זה לא מה שיפיל אותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * Bluetooth? רצוי אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה שיהיה SSD 256GB * כונן אופטי? לא מכל החיפושים זה בינתיים נראה לי הכי סביר: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=7198 הבנתי שאפשר לשדרג לSSD תמורת 500 שח ולקבל את ההארד-דיסק של ה-750GB בצד.. דעתכם על המחשב הז…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by shaithebest,

שלום לכולם קיבלתי מהעבודה את הנייד המיני של HP החמוד הקטן עם ויסטה בייסיק 120 הארדיסק 2 גיגה ראם חמוד מאוד אני אוהב אותו הולך איתו לכל מקום מחבר לו מודם אלחוטי של סלקום גלישה חופשית מסך ללא שריטות,מצלמה,מיקרופון סוללת 6 תאים דווקא עובדת טוב הויסטה אומר שנשאר 5 שעות אבל אני לא נאיבי בכל מקרה, הבעיה איתו שהמחשב לוהט בלהבות מתחמם נשרף ממש לוהט אחרי שעה של עבודה מעבר בין תיקיות (לא בגלישה בדפדפן)נורא איטי יש לו מעבד VIA C7-M PROCESSOR 1600 MHZ וגם כל הזמן CPU USAGE על 90-100 אחוז חוץ מהנייד הזה יש לי גם LG שאני מאוד מרוצה ממנו וגם DELL טוב יכול להיות שבגלל שהHP קטן רק שוקל 1300 גרם ו9 אינץ' אז לא שמו בו מאווררים אבל לפתור את בעית הCPU USAGE אם מישהו נתקל באותה הבעיה אני אשמח…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום לכולם. החלטתי לקנות מחשב חדש כי.. טוב, לא מאחל לאף אחד לעבוד עם הגרוטאה שאני עובד כאן עכשיו. התקציב שלי הוא 5000, שזה המקסימום במקסימום, בבקשה תשתדלו לא לעבור אותו. השימושים שלי הם בעיקר הפעלת תוכנות רבות בו זמנית, תכנות (רק מתחיל ונכנס לזה חזק), מוזיקה סרטים וסדרות (320GB?), ומשחקים פחות או יותר כדוגמת Football Manager, משחקי מרוצים יחסית כבדים, Unreal Tournament ומשחקים דומים, אבל בעיקר בעיקר משחקי אסטרטגיה (מהחדשים והטובים ביותר). הרכיבים העיקריים שחשבתי עליהם הם מעבד Q6600, זיכרון 2/4GB, כרטיס מסך 8800GT מהזולים ביותר או 9600GT חזק, מארז CM690.. חשוב לציין שאני לא קונה מחשב חדש כל שנה, אני מעוניין במפרט החזק ביותר שכמובן יחזיק לזמן הרב ביותר, ואם אפשר אז שיה…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Jack_g,

אני מתכוון לקנות מחשב למטרות עבודה עם גרפיקה תוכנות כגון: PHOTOSHOP FREEHAND FLASH. ואולי גם קצת גרפיקה ממוחשבת. השאלה היא איזה מחשב יכול לענות לצרכים הנ"ל. באיזה רכיבים כדי להשקיע כשמדובר בצרכים כאלו? התקציב לא יותר מ 3500 לא כולל מסך ועדיף AMD. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Hilla Ben-ari,

שלום לכולם אני מתלבטת בין שני המחשבים הללו מדובר בשתי מחשבים כמעט זהים הוסטרו מעבד i5 8250u אינספיריון מעבד i5 8265u מעבג לזה אותו מפרט טכני 256 ssd 8 ram וסטרו 4 תאים אינספיריון 3 תאים וסטרו שרות מעבדה אינספיריון שרות עד הבית שימושים אינטרנט ואופיס בעיקר מחיר כמעט זהה אודה לכם על התשובות ניתן להיכנס לאתר שניידר ולהקיש את הדגם והמפרט יהיה רשום.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Gekass,

אהלן, Intel I5 3450 - ללא באנדל וללא אחריות Alpine 11 Rev 2 - כולל באנדל וללא אחריות Asrock H77M - כולל באנדל וכולל אחריות לשנה Kingston KVR1333D3N9 4GBX2 - כולל באנדל וללא אחריות Zotac GTX 660 - כולל באנדל וללא אחריות Sandisk Ultra Plus 1280GB SSD - כולל באנדל ואחריות לשנה Seasonic M12 II 520W - כולל באנדל וללא אחריות Fractal Desgin Core 3000 - ללא באנדל וללא אחריות בנוסף אני מעוניין לדעת כמה שווה המסך שלי U2312HM - ללא באנדל וללא אחריות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום וברכה יש לי מחשב בן 5 שנים שהוא די בסדר ופועל, אבל כרטיס המסך שלו (650 TI BOOST)כבר לא מתפקד טוב ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה. אני חושב להשתדרג ולקנות מחשב חדש, הישן יישאר להורים ולאחיינים. אני מבין שהמצב הכלכלי כרגע בעייתי ויש בעיות עם מלאי. אבל אני מחפש לקנות מחשב חדש שישמש אותי למשחקים מדי פעם, לעבודה על גרפיקה ומדי פעם עריכת ודיאו קלה. אשמח לכל הצעה או עזרה. תודה מראש וערב טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 שח (אולי חריגה של עד 400 שח) 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (cod:warzone), עריכה גרפית (photoshop) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מקל…

14. אני חושב שנסגרתי על מפרט, עם כמה נקודות שאני לא בטוח בהן. אשמח אם תגידו לי מה דעתכם: [TABLE=width: 407] [TR] [TD]רכיב[/TD] [TD]סוג[/TD] [TD]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3[/TD] [TD]290[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD=align: left]Processor Intel Core i3 4160 LGA 1150 Tray[/TD] [TD]536[/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד[/TD] [TD]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 [/TD] [TD]57[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון[/TD] [TD]Hynix Original 8GB DDR3 1600[/TD] [TD]350[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]כונן קשיח ראשי[/TD] [TD]Samsung SSD 120G 840 EVO[/TD] [TD]399[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] …

15. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד טוב, שיוכל להחזיק תוכנות כמו פלאש, פרימייר, פוטושופ ואילוסטרייטור בדגש על פלאש ופרימייר. אשמח להמלצות ולדעת מה טווח המחירים למחשב כזה. תודה רבה רבה לכל עזרה שהיא. יאיר

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני צלם חובב ,מבקש חוות דעת על המפרט מ KSP למחשב נייח בעיקר לעיבוד תמונות במיוחד על הכונן SSD והכרטיס רשת תודה מראש https://ksp.co.il/t/unE34J

17. Started by amir112,

שלום , אני מעונים לרכוש את המפרט הבא : ספק כח מודולארי Seasonic 750W Gold X-Series X-750 Retail קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte GeForce GTX570 GV-N570OC-13I OC 1280MB GDDR5\אני מעביר אותו מהמחשב הישן , הוא בן חודשיים. Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 מארז Antec Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority Case No PSU זיכרון למחשב 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel 1600mhz CL9-9-9-24 צורב פנימי Samsung SH-224BB/DB DVD±RW x24 Black Sata כונן Samsung 840 Pro Series 2.5'' 256GB SSD SATA III מעבד אינטל Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם Gigabyte GA-Z87X-UD3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 מאורר למארז - Antec …

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Myrath,

שלום רב, אבא שלי מעוניין לרכוש מחשב שולחני שיתאים לצרכיו, שעיקרם: תוכנות שרטוט וגרפיקה כמו Catia, Solidworks, Unigraphics וכיו"ב. אשמח לחוות דעתכם ביחס למחשב שמתאים לו. אני לא כ"כ מבין במחשבים. נראה שהוא נעול על המחשב הבא: https://www.pc365.co.il/product-15788-Dell_Precision_T5810_Workstation_PM_RD33_10459_במלאי שקטונתי מלהבין מה כה מיוחד בו שעלותו כה גבוהה (ללא מסך!). זה נראה כמו החומרה שיש לי בנייד שעלה 4000 ש"ח אם לא פחות מכך. חשוב לו שהמחשב יהיה של DELL (בגלל שירות הלקוחות - ובזה אני אכן מצדיק אותו). אשמח ליד מכוונת

19. כולל מסך, ללא מקלדת, עכבר ורמקולים. מסך LCD דרוש, 17" או 19" לא wide, שיריץ יותר טוב משחקים מאשר סרטים, כמובן השילוב הוא מה שעושה את ההבדל, לכן יכול להיות ש-NT יהיה כאן כן במקום. דיסק קשיח של לפחות 250giga, כרטיס מסך 8800gts 320mb ומעלה, למרות שלדעתי הוא עדיין הכי מומלץ מבחינת מחיר/עלות אבל אני לא מעודכן, אז תראו לי מפרטים לפי ראות עיניכם. מעבד של אינטל, לפחות 2 גיגה ראם בשביל המשחקים הכי חדישים בשוק. קירור טוב ומארז נחמד, כמובן גם ספק כוח אמיתי ויחזיק את המערכת ללא חשש, לוח אם שיתמוך אם זה אפשרי גם ב-DDR3 1333. לא צריך להשתמש בכל התקציב אם לא צריך כמובן, אשמח לתגובות, זה מפרט לחבר שלי שעומד לקנות, תודה מראש!

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. היי, אני רוצה לדעת אם המחיר שווה את המחשב: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11598 אשכול חדש: http://hwzone.co.il/community/threads/547751-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-2-5K-%D7%9C%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8?p=4918046#post4918046

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by ~shir~,

היי אני מחפשת מחשב נייד שיהיה נוח לעבוד איתו בתור סטודנטית. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי תקציב: 4,000 (ניתן לחרוג קצת) שימושים – סטודנטית. שימוש יום יומי תוכנות אופיס, כנראה גם תוכנות סטטיסטיקה. סרטים אבל זה פחות משמעותי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל-14 אפשרי גם 13.3. מעדיפה מאט. רזולוצית מסך- לא קריטי. * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות עבודה, קצת גמיש. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * Bluetooth? - לא בטוחה אם אני צריכה או לא.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) …

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. המחשב: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=101747 הקירור מים: https://shoppingcart.aliexpress.com/shopcart/shopcartDetail.htm?spm=2114.13010208.99999999.90000003 המשחק: http://store.steampowered.com/app/474960/ כרגע יש לי: SeaSonic 1250W gold Sapphare AMD Radeon R9 295x2 OC Block Bronze of graphic card

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by raorian,

אני מתכוון כנראה לקנות את המחשב הנ"ל, אך אני מוצא אותו בארץ רק עם כרטיס מסך 850gtx. (n551jk. אני מעוניין לקנות את הגרסה עם 860gtx, n551jm . אם אחכה חודש, האם היא צפויה להגיע לארץ? תודה על זמנכם

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by OPC,

שלום רב אשתי היקרה החליטה לבחור בעצמה במחשב הנ"ל לאחר התייעצות טלפונית עם איש מכירות של אתר וואלה !!! לינק למחשב: http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-DELL-5447-i5-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-6GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-1TB/pi5SS08C7554#speclinksbox2 אני עוד יכול להתחרט על הבחירה שלה אבל נראה שתמורת 2,650 ש"ח היא הצליחה לבחור מחשב לא רע בכלל. המדובר במחשב מוחדש אך עם אחריות יצרן של שנה ואפשרות להרחבת אחריות לשלוש שנים תמורת 300 ש"ח נוספים. השאלה היא האם ברמת מחיר זאת ניתן להשיג מחשב יותר מוצלח ? מכיוון שניתן לבטל רכישה תוך 24 או 48 שעות ממועד הרכישה, אשמח לקבל תשובה מהירה. להלן הגדרת הדרישות שלי: * מטרות המחשב? אינ…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום, רבים בטח מתפלאים מהשאלה שלי (מי שמכיר-אני עוסק במערכות וידאו ועריכה). חבר טוב ביקש ממני לבנות לו מחשב. הוא בן 30, והדררשה שלו היא לאינטרנט וקצת משחקים בזמן הפנוי שלו בבית אחרי העבודה.(הוא לא גיימר או משהו,אלא להעביר זמן בכיף) תקציב 4000, שיהיה כולל מסך CRT, מקלדת ,עכבר ורמקולים. (קיצור קומפלט). המחשבים שאני בונה מבוססים על לוחות אסוס יקרים,ומעבדי אינטל בלבד וכרטיסי מסך חזקים כך שאני לא ממש מכיר דברים אחרים ,שיהיו זולים אך טובים. נכון שכל מחשב יעשה את העבודה, אבל אשמח לשמוע דעתכם... ההעדפה היא למעבד אינטל. (וגם אם אפשר- אני מזמין מ"לוגיק" אז אל תתנו לי בבקשה מחירי רצפה של מקומות אחרים) תודה רבה...

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים