ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי/ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קר…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב פנטיום3 1000 אם 512 זכרון SDRAM, אני רוצה לקנות מעבד חדש חשבתי על 2.4 בגלל ה 0.13 מקרון, השאלה שלי היא האם כדאי לקנות לוח שתומך ב-SDRAM ולהוסיף עוד 512 זכרון או לקנות זכרון DDR שבגלל המחיר הקצת יקר שלו אני יוכל להרשות לעצמי רק 256 מגה. איזה לוח של ASUS תומך רק ב- SDRAM אם 5 או 6 PCI (דגם), האם יש לוח בארץ תומך ב-AGPX8? של ASUS כמובן.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך מפרט טוב, בעיקר למשחקים, שיריץ Half-Life 2 וDoom3. חוץ מזה שהוא יהיה מבוסס AMD וכ. מסך של ATI. תקציב: 4000 שקל -+ לא צריך OC או משהו, זה לבית רגיל ושפוי (לא שלי כמובן ;D)
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני חדש בפורום וקראתי את החוקים. לא הייתי בטוח אם לפתוח את הדיון כאן או ב"לוחות אם, זכרונות ומעבדים", והחלטתי לפתוח כאן, מצטער אם טעיתי. טוב אז ככה: כרגע יש לי Pentium 4 1.6ghz Intel MB 512MB SDRAM (אני חושב שג'נרי) Asus Geforce 4 Ti4600 Maxtor HDD 40GB Generic case ואני רוצה להחליף לוח אם, זכרונות, מעבד ומארז+ספק. המפרט מיועד למשחקים כבדים ואולי OC בינוני עוד שנתיים. הנה מה שאני רוצה: Pentium 4 2.8c MSI Neo2-S או Asus p4p800 Samsung 3200 512MB DDR x2 או Giel 3200 Golden Dragon Value 512MB DDR x2 Antec 1080AMG Tower+430w P/S + עוד מאוורר 80mm לאנטק את הכרטיס מסך אני משאיר (הוא די טוב לא?) זה יוצא בערך 4250 ש"ח בPCH (יש שם מחירים די טובים ביחס לשא…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בונה מחשב נייד תקציב 3200 ש"ח הבעיה היא שיש לי הרבה דרכים לבנות : 1. דרך מסורתית מחשב נייד מחלקים של מחשב נייד 2.מחשב נייד מחלקי מיקרו atx של amd אני צריך מידע בנוגע לדרך השניה כמות של watt שהמעבד צורך איזה בכן אלה ואלה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Windows XP מערכת הפעלה Intel® pentium® D cpu 3.00 hz זיכרון RAM 2.00GB 3.00 hz Geforce 7600 GT 256mb כרטיס מסך
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אבקש המלצות על מפרט למחשב שבבסיסו מיועד לאינטרנט ואופיס ולא יותר מזה, לא יודע אם התקציב גדול מידיי אבל תשתדלו לחסוך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב? אופיס ואינטרנט בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד היקפי מלא, רמקולים עכבר מקלדת מסך צורב DVD 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 ש"ח (רצוי לא לחרוג אלא אם השדרוג משמעותי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכונן SSD, מעבד, ספק כוח ומארז 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. חדשים וכבדים. MMOS בין היתר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SWTOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב אינפיניטי כבר חצי שנה קניתי אותו יד 2. עכשיו עשיתי לו פירמוט ואין לי דרייברים ללוח שלו. אין לי מושג מה שדגם של המחשב, בביוס כתוב : realtek RTL811B/ 8168/B חיפשתי דרייברים ,מצאתי משהו שלא עובד בכלל. אשמח לעזרה...
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו בבקשה לתת לי מפרט למחשב בשביל גרפיקאי בתקציב של 5000 ש"ח לא כולל מסך וציוד הקפי
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לעוזרים! חברה שלי מתחילה עוד מעט לימודים והיא צריכה לרכוש מחשב טוב לגרפיקה. אני לא יודעת בדיוק מה יהיו התוכנות אבל אני בטוחה שחלק מכם יודעים בטח משהו בסגנון של PHOTOSHOP, 3Dmax, ILLUSTRASOR וכדומה. איזו חברה הכי מומלצת למחשב גרפי? 1. HD צריך להיות מעל 200 ג'. 2. מסך 15.4 אינצ'. 3. עדיפות למחשבים קלים ושקטים. 4. בנוסף היא רוצה לרכוש תחנת עגינה. 5. כרטיס מסך מטורף שיריץ את כל התוכנות הכבדות של העיצוב הגרפי. 6. מעבד חזק ויציב. 7. 4 כניסות USB. 8. צורב DVD. אם אתם יודעים עוד על דברים שהיא זקוקה להם במחשב אשמח לשמוע בתודה, מורן.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כולם בן דוד יקר שלי מעוניין להוציא סכום של כ-2500 ש"ח על מחשב נייד משומש. דחקתי אותו ל 3500 ש"ח ומחשב נייד חדש, הוא הסכים - אז הצעתי לו לקחת את ה 1525 הזול ביותר מ KSP תחת הידיעה שהאחריות ניתנת במעבדות DELL בארץ, ולא מ KSP, כך שהמחיר הוא הדבר היחיד שעומד על הפרק. ובאמת המחיר אחרי בירור ב KSP הוא 3500 במזומן. (זה ה 1525 הכי זול שמצאנו בחנויות) אנחנו די סגורים על המחשב, רק רציתי לדעת אם יש למישהו הסתיגויות מהחנות, מהאחריות האם מישהו קנה נייד של DELL ב KSP לאחרונה ונזקק לאחריות, האם היו בעיות? האם יש משהו אחר שהייתם לוקחים במחיר הזה? (לשימושים של בעיקר גלישה אופיס וסרטים - כאשר הייתרון של ה 1525 שיש לו גם SVIDEO לטלוויזיה הנוכחית וגם HDMI ל LCD העתידית) המפרט: Dell Ins…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר לגיימרים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך ב…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למישו יש אולי ניסיון עם המחשב/דגם הזה והאם אפשר לקבל עליו המלצה. אני גם פתוח ואשמח לקבל המלצה על תחנות/דגמים דומים של לנובו או חברות אחרות, מבעלי ניסיון. גם לגבי מחיר/שירות, יועילו הכוונה והמלצה. תודה מראש למגיבים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~70844~14~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~71124~14~0.htm שהאמת לא ראיתי את ההבדלים בינהם, אשמח לדעת אם שמתם לב.. הג'יגה בייט, שעל פני השטח נראה כמחשב הרבה יותר טוב, אך במחיר זול משמעותית מהדל. השאלה היא מה איכות החומרים. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6768 הדל, שאני יודע שאיכות החומרים גבוהה מאוד, אך השאלה היא איך הג'יגה בייט. תודה לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תגידו רק אם כדאי סטיק אחד או שניים כמו ששמתי פה מפרט מחשב שאני רוצה לקנות: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) [ ¤ 598.56 ] 1 Memory : OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 1035.52 ] 2 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 585.07 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 484.55 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.78 ] 1 CD-ROM / DVD-…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז האסוס הישן והטוב שלי מת (כמובן שהיה בן 3 וחודש, בדיוק שפגה האחריות) וצריך להחליף אותו. קצת חיפשתי ונסגרתי על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, תכנות ו-MATLAB. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות לסוג המסך. 15.6 זה הדיפולט לאור התקציב, אבל אם אפשר לקבל באותו מחיר 13.3 אז מה טוב. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מניסיוני הוספת numpad מקטינה את שטח המקלדת אז עדיף בלי. אבל זה לא deal breaker. * משקל רצוי? רצוי 2.3 ודרומה. שוב, לאור התקציב המוגבל אם אין ברירה אז לא נורא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביבות השעתיים וחצי-שלוש לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם...... נכון שאתם תמיד אוהבים שיש דברים חזקים ותותחנים במחשב???? אז לכן אני רוצה שכל אחד ואחד ירכיב את מערכת החלומות שהוא תמיד חשב וחלם עליה.......... לכל המשתתפים תודה רבה ושתהייה הרכבה חלומית אמיתית. :hi: :hi: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אני שוקל לשדרג את עצמי במעט מה-אסוס G51VX RX 05 שלי אבל היות ומדובר בלפטופ גיימינג שאין בארץ בכלל יש לי קצת בעיה בתמחור שלו אשמח לשמוע כמה הוא שווה הוא בן שנה וחצי במצב בצויין Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P7350, 2000 MHz 7) Motherboard Chipset Intel Cantiga PM45 System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 260M (1024 MB) Multimedia: Audio Adapter Realtek ALC663 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3] Storage: Disk Drive ST9320421AS (320 GB, 7200 RPM, SATA-II) Optical Drive H…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice Zalman CNPS7000B-AlCu 92MM Fan Twinmos 512MB DDR400 PC3200 *2 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Leadtek WinFast PX6200 PCIe GeForce 6200 128MB Bulk 3,609 ש"ח המחשב ישיש לאינטרנט הורדות הוא יהיה דלוק כול חייו... להקלטות מוזיקה קיובייס ותוכנות כבדות.. גרפיקה מפוטושופ פריאנד עד מאיה ועריכת סרטים.... [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייח לצרכי עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בלבד. אין צורך ב-1 טרה של אחסון מכיון ורוב העבודה מתבצעת על הגוגל דרייב. אשמח לשמוע המלצות. תודה רבה! **עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרה בבניית המפרט למחשב שתפקידו העיקרי עריכת תמונות בתוכנת לייטרום - לא שימוש מסחרי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח (500+-) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עריכת תמונות עם לייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אפשר גם המלצה למסך בתקציב של עד 1500 ש"ח 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כל עוד אפשר לשבת ליד המחשב, הכל טוב 6. האם ישנה הגבלה או העד…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי חודשיים עם ויסטה החלטתי שנמאס לי ואני רוצה xp התחלתי להתקין נכנסתי לחלון של הבוט והוא לא מוצא לי את ההרד דיסק ישר הבנתי שכנראה צריכים תדרייברים של הsata נכנסתי לאתר של hp ולא מצאתי שם דרייברים התקשרתי אליהם לשאול איפה אפשר למצוא את הדרייבר כדי להתקין hp אז הם אמרו לו שאי אפשר כי המחשב מותאם ויסטה אמרו לי בטלפון שאני יכול לחפש דרייבר מתאים במקומות אחרים אבל גם דרייברים לרכיבים שיש מחשב אני יצטרך למצוא במקום אחר אבל באתר שלהם אין הם גם הציעו לי שהם יעשו לי את הפירמוט לxp יתקינו לי לי הכל כולל דרייברים אבל לא יביאו לי אותם כל פעם שאני ירצה לפרמט אני יצטרך ללכת אליהם ולשלם 400 שקל!!!! גנבה ממש איך אני יכול לעשות את זה לבד מישהו כבר ניסה והצליח ואיך אני יודע של איזה חברה…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,קניתי בתילאנד מחשב נייד של asus אני חושבת שלדגם קוראים F80C series. המחשב נפל עם המסך כלפיי מעטה והוא נסדק .מרגישים במקום אחד שבר פנימי ואי אפשר לראות כלום. המעבד הוא intel celeron 1.2 ghz מסך 14.1 אינץ. השאלה שלי היא:האם אתם מציעים לתקן אותו,ואם כן אתם חושבים שאם יש לי אחריות אז זה יעזור במשהו? לאן אני יצתרך לפנות והאם אפשר להעביר ממחשב אחד לשני,תודה רבה לעוזרים אני פשוט צריכה את המחשב ללימודים וכל זמן שהוא לא עובד זה sתוקע אותי
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-