ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
אין לי יותר מידי ידע וניסיון, וכול המפרט נבנה על פי מדריכים פה ובאינטרנט (Tomshardware בעיקר) השימושים העיקריים: מולטימידיה, תכנות (כתחביב, לא כעבודה) ולעיתים רחוקות שימוש בפוטושופ ואו תוכנה לעריכת סרטים. בקשר למשחקים, אני לא משחק מעבר לGTA/BF וגם בהם אני בקושי אגע. זה בעיקר מחשב למטרות כלליות, ובדגש על תכנות. כמובן שהיכולת של "ריבוי משימות/ תהליכים" חשובה, כך שאוכל לפתוח כמה תוכנות במקביל ולא ארגיש האטה משמעותית. דבר זה בנוסף לחלק התכונתי הם החשובים ביותר, גם במחיר בירידה של ביצועים במשחק. התקציב נבנה לתוך המחשב, אך בעיקרון לא אמור לעבור את ה4500 ש''ח. (בלי קשר למסך) * לגבי מקום הקניה, אני מבקש שזה יהיה או מIVORY או מKSP, או משילוב של שניהם יחד. בנוסף למפרט, ליד כל…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מבקשת המלצה למפרט מחשב למעצבת פנים / אדריכלית/ ארכיטקטית תוכנות גרפיקה ועריכה בשימוש קבוע נדרשות : AutoCAD, PhotoShop, SketchUp, אילוסטרייטור ועוד תוכנות הדמיה ללא OC ללא חומרה מיוחדת נדרשת חשבתי על מערכת הפעלה 64BIT אודה להצעה גם למסך תואם Full HD. בתודה,
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מברר בשביל אחותי בקשר למפרט למחשב נייד לשימושי גרפיקה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב נע סביב 5000 ש"ח, יש אופציה לחריגה עד 6000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית. בדגש על הרצת 2-3 תוכנות ADOBE במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? צריך מפרט מלא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=101747 הקירור מים: https://shoppingcart.aliexpress.com/shopcart/shopcartDetail.htm?spm=2114.13010208.99999999.90000003 המשחק: http://store.steampowered.com/app/474960/ כרגע יש לי: SeaSonic 1250W gold Sapphare AMD Radeon R9 295x2 OC Block Bronze of graphic card
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל סליחה על ההודעה הכפולה אני חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא להוסיף מה שלא נחוץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חזקים פוטושופ ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חזקים שיצאו השנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצהעזרה גם בקניית מסך לא יקר אבל טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תראו, השאלה שלי היא פשוטה: אני מעוניין לקנות לסבא שלי מחשב חדש, מכיוון שבקודם לוח האם החליט להיפרד מעולמינו לאחר 5 שנות עבודה. אין לי כלכך מה לבנות לו מפרט, הדרישות מהמחשב הן מאוד בסיסיות: שולה מוקשים, סוליטר, אינטרנט וצפייה ביוטיוב באיכות סבירה. השאלה שלי היא אחרת. הרעיון שלי היה לקנות לו מחשב מוכן מIVORY, כגון זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2753 באמת, את המחשב הפשוט והזול ביותר אותו הם מוכרים. האם זה שזה הוא המפרט הזול ביותר שלהם אמור להפריע לרכישה שלי? האם מפרטים אחרים, כגון המפרטים היקרים במספר מאות שקלים באמת יביאו איתם שינוי מהותי כלשהו? אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 שקל מקסימום - רק אם זה ממש דרוש ועוזר לביצועים של החחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Wildstar, GW2 ובעיקרון משחקים חדשים שיוצאים עם דרישות גבוהות יותר כמו TW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680X1050 אבל בעתיד הקרוב אני…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קוראים לי יוני, בן 24 מתל אביב מתוך נוסטלגיה לשנות העשרה שלי החלטתי לקנות ת'מחשב משחקים הזה שרציתי בתיכון אבל הייתי תפרן מדי בשביל לקנות. המחשב ישמש למשחקים בלבד, יש לי לפטופ Thinkpad שמשמש אותי לכל השאר. אני רוצה מחשב שיוכל להריץ את המשחקים של היום בזלזול, ואת המשחקים של עוד שנתיים בצורה מכובדת. חשוב לי שיהיה בסיס איכותי(מארז, ספק, מעבד ולוח אם) שיהיה אפשר להמשיך איתו גם לשנה שלישית ורביעית בעזרת שדרוג (לדוגמה - כרטיס מסך חדש), גם אם זה אומר שהוא כבר לא יריץ את המשחקים על פירוט מקסימלי וכ'ו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. הייתי מעדיף לא להשקיע את כל הסכום אם זה ריאלי מבחינת מה שאני רוצה. ב) במידת…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש מחשב חדש לגיסתי, המחשב ישמש אותה עכשיו ללימוד לפסיכומטרי ואחרי זה ללימודים באוניברסיטה (לא מדעים מדוייקים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, קודי, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 13-14 אינטש -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל רק אם באמת מביא שיפור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 4 , CALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך DELL U2312 HM , רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד נוסף לצורך עבודה משרדית + צפייה ישירה + שמיעת מוזיקה. תקציב עד 2500 ש"ח בברכה, ערן
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד מאוד חזק שיוכל להריץ משחקים רציני עזבו את המחיר כרגע פשוט תנו את הטוב ביותר ... תודה.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מארז: NZXT LEXA BlackLine כרטיס מסך: sapphire ati hd 4870x2 ספק כח: corsair hx520 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד: Intel Q6600 2.4 GHz OC: 3.2 GHz קירור למעבד: Thermaltake v1 זיכרונות ראם: 4Gb 800MHz דיסק קשיח: 500GB 7200RPM בכמה אוכל למכור? בתודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה: התקציב שלי כמו שאמרתי הוא בערך 7K אני די גמיש בקטע (מוכן להשקיע יותר) אבל אני ישמח לקצץ למחירים נמוכים יותר אם אפשר אני רוצה מחשב שיעבוד לי עם המשחקים העדכניים ביותר ויעבוד לי בצורה חלקה יעילה ושקטה. בנוסף אני גם רוצה שיהיה לו פוטנציאל לעתיד הרחוק יותר (לא רק בשנה הקרובה) וזאת הסיבה שאני מתעקש לקנות מעבד Q6600 שהבנתי שהוא אומנם לא הכי יעיל כיום מבחינת ביצועים ביחס למחיר, אבל עם הזמן ינצלו אותו יותר ואז הוא יהיה יתרוני (אני צודק?) בינתיים יש לי כבר רמקולים, מקלדת, עכבר ומסך שאני מרוצה מהם מאוד. המסך הוא מסך WIDE, הוא יתאים לי למשחקים? כמו שאמרתי, אני מעדיף 'מעבד' Q6600. 'כרטיס גרפי' מסדרת GTS8800. אני לא בטוח איזה אחד כדאי בשבילי אז אני אשמח להמלצות בעניין. …
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה מזל שיש פורום כזה אחרת הייתי בצרות! :s05: קודם כל, המטרה של המחשב היא למשחקים ועבודה, כלומר יש צורך במעבד חזק. הציעו לי כבר את המפרט הבא - [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]באנדלים :INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13- "השילוש הקדוש I "₪ 1648[/t][/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון :CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי₪ 110[/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסק קשיח :SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM -…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב המיועד למשחקים וסטרימים, תקציב סביב ה7.5K. מעבד i7-6700 וכרטיס מסך gtx1080. כרגע הלוח אם ששמתי במפרט הוא ASUS B150M-A.. הלוח אם בעייתי עם מחשב כזה?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל, רציתי לציין שאני מאוד קפדני בקשר לחלקים וחשוב לי שתהייה לי מערכת חזקה טובה ועמידה מבלי לשדרג לעיתים קרובות, אני רוצה להיות בטוח ב-100% לפני שאני משקיע וקונה מחשב. היעד של המחשב שלי משלב קולנוע ביתי ומשחקים עם נטייה לקולנוע ביתי מבלי הפרזה לאחד היעדים... הסך המקסימלי של התקציב שלי הוא 10,000. המפרט: מעבד Intel Pentium D 930 (S775) - 3.0Ghz Dual-Core , Pressler, 2MB(x2) Cache - 800MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty 1010 גוף קירור למעבד Zalman CNPS8000 250 לוח אם LGA775 Intel945P Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Motherboard 500 זיכרון פנימי 1120 DDR-2 -[2X] 1024mb PC5300 - Twinmos 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty X2 כונן קשיח 1140 WD3200KS Western Digital…
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מע"מ, בערך 3500 בלי מע"מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מקסימלי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (OW בעיקר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. OverWatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המפרט מצורף בתמונה , מארז אני יקח כנראה 3R System Air Metal מתוכנן אוברקלוק בעתיד
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SWTK852 זה המחשב שרכשתי עם שדרוג קיבלתי את TX86 בתוספת של מאה שקלים המחשב נראה טוב קל משקל.עובד בצורה זריזה שקט מאוד כרטיס גרפי חזק רמקולים טובים יחסית למחשב נייד חיסרונות:מקלדת לא הכי נוחה.בזמן משחק מתחמם מאוד טוב עוד עדכון מסתבר שמשהו לא תקין.המחשב מתחמם במשחקים בצורה מוגזמת. דיברתי עם השירות מקווה להחלפה למשהו אחר
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט שיהיה לגיימינג. אני רוצה מפרט דומה לזה פה וגם שיכלול את הלוח אם הספיציפי הזה וגם מערכת הקירור (הvapochill). 1 Intel Pentium 4 3.2Ghz C 800Mhz 512K Box 1,790 ש"ח 1 GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 4000 DC Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit 1,577 ש"ח 1 Club3D Radeon 9800XT 256MB 256bit TV/DVI Video Card 2,690 ש"ח 1 555 NEC ND-2500A 8/4/12//32/16/40 Bulk DVD±R/RW Black ש"ח 1 LG DVD 16x48 Black OEM 212 ש"ח 1 Antec TruePower 550 Watt 707 ש"ח 1 WD 200GB 7200RPM 8M SATA 896 ש"ח 1 VapoChill SE S478 Titanium Case Blue Display 2,992 ש"ח 1 ABIT IC7-G Intel 875P 815 ש"ח סה"כ 1…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת אם המחיר שווה את המחשב: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11598 אשכול חדש: http://hwzone.co.il/community/threads/547751-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-2-5K-%D7%9C%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8?p=4918046#post4918046
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אחותי מעוניינת ברכישת מחשב חדש לשימושי גרפיקה בניתי לה איזה מפרט השאלה מה דעתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6k ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בתוכנות : Illustrator Photoshop InDesign Premiere After Effect 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה עם פוטו שופ ואני צריך גם תחנת עגינה. לפי מה שאני יודע, המחשב שאני צריך הוא בעיקרון מולטימדיה והם לא באים עם תחנת עגינה, ואלו שבאים עם תחנה אלו מחשבי מנהלים שלא מתאימים לי. מישהו אולי מכיר מחשב מולטימידה שיש לו גם תחנת עגינה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ואני מתלבט בין מפרט מבוסס אינטל לבין AMD... התקציב שלי הוא עד 4,500 ש"ח כולל מסך, אין צורך ברמקולים וכרטיס קול. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, סרטים, אינטרנט, תוכנות, גרפיקה ועריכת מוסיקה... אני לא מתכנן בנתיים OC אך אולי בעתיד... אני מעוניין במחשב חזק שילווה אותי לפחות ל3-4 שנים ויעמוד מול כל דבר אני מבקש שאם אתם נותנים מפרט תפרטו בבקשה למה בחרתם ללכת דווקא עליו...
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-