עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן תודה מראש לכל העוזרים! . מה התקציב המקסימאלי?5K-7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך כמובן לא על חשבון ביצועים/איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10 אחוז 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ADOBE PREMIER וגם בתוכנת AVID לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אפשר עם ואפשר בלי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר…

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by mind5,

מעבד :INTEL P D 930 2.8 GHZ לוח אם : לוח חזק תומך בPCIE 16X ,זיכרון עד 4G DDR2,כרטיס קול לא מובנה ... ספק כוח : רוצה שתמליצו לי לפי הדרישות שאני אכתב ... כרטיס מסך : GEF 7900GT זיכרון : 2G 633GHZ צורב כונן A ומארז ומקלדת ועכבר והרדיסק: לא רוצה להשקיע כאן ... מסך : 19 MAG כבר יש לי ... כרטיס קול ורמקולים : רוצה שתמליצו על סוג טוב למשחקים לשמוע איכות מעולה ... תודה מרש.. תקציב שלי : 6000

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  3. שלום לכולם, לאחר שהמתנתי תקופה ארוכה הגעתי למסקנה שזהו הגיע הזמן אז ככה רכשתי כבר מסך DELL 2007FP מקלדת, עכבר ורמקולים ירכשו בנפרד. אז אני צריך חוות דעת על המפרט שבניתי, הצרכים כפי שכתבתי בכותרת אני לא מתכוון להגיע לOC רציני בטח לא בהתחלה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 לוח אם: ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP ¤1139 אני יודע שתגידו שזה בזבוז כסף ועדיף ה GB אבל זה מאוד נוח לי ביוחד ה WIFI וגם הלוח עצמו לא רע בכלל וגם OC סביר(תקנו אותי במידה ואני טועה) כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2117 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A…

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  4. שלום לכולם הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש התקציב הוא 6500 ש"ח בעיקר למשחקים חדשים שירוצו בצורה טובה, וצפייה בסרטים וסדרות נפח אחסון 500 גיגה יש לי מסך DELL 2007WFP, ואין שום צורך בציוד הקפי לא מתוכנן שום OC, ועדיף כמה שיותר שקט העדפה לחנויות באזור המרכז

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מחשב טוב ששוה את הכסף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6K טופ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני hd full ומשחקים כבדים מאד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל מהכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקיסמום ושיתמוך במשחקים עתידיים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  6. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB OEM לוח אם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based זכרון NCP DDR2 800MHZ 4096MB Dual Channel CL5 צורב DVD ASUS X20 Dual Layer Sata Black LIGHT SCRIBE כרטיס מסך ALBATRON 8800GT 512MB +ZALMAN Cooling כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 מארז ANTEC Sonata III 500 מאורר 775 FREZZER 7 PRO מחיר כולל : 6,500 ש"ח כולל מע"מ. במידה ואתם ממליצים להחליף משהו / להוסיף משהו ששכחתי, אשמח לדעת. במידה ואתם ממליצים להחליף רכיב מסויים, אנא ציינו האם ההחלפה היא חשובה מאוד / חשובה / לא קריטית, ע"מ שאדע את משמעותה. תודה

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by The_Byter,

הייתי שמח לשמוע מה החברה פה בפורום חושבים מערכת לחבר, לוח, מעבד, זיכרון, ספק, כ.מסך. מעבד E6600 זיכרון 2GB 667 (עם יכנס אז 800) לוח עם 4 SATA ועדיף עם 2 PATA כלומר חיבור ל 4 התקנים ספק מתאים למערכת הכוללת כ5 HD וצורב DVD כ.מסך ... עדיף מהליגה הכי גבוה - אם לא נכנס בתקציב אז הבררה הכי טובה. תודה גדול

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, מסך 19 אינץ' דרוש צריך להריץ את STARCRAFT2 לכשיצא אשמח להתחלת כיוון תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מה ההבדל בין מעבד T9400 לבין ה P8400 ? שניהם מסדרת המעבדים החדשה ? האם ייתכן מעבד T9400 עם 800MHz FSB‎ ? מפרטים לביקורת, מה עדיף ? ‏HP Pavilion DV5-1190‎ ‎Intel® Core 2Duo Processor T9400 6MB L2 Cache,2.53GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎320 GB (5400)‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce 9600M GT, Up to 1791 MB (512 MB dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows Vista Home Premium 32-bit with Service Pack 1‎ ‎ Weight‎ ‎2.65kg ‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery ‎ ‎ Warr…

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by victory,

אני רוצה לבנות מחשב למשחקים + OC 1)אני לא צריך במפרט : כוננים , צורבים . 2)אני כן צריך במפרט : מארז , ספק כוח , כרטיס מסך , לוח אם , מעבד , פתרון קירור ל-OC , זכרונות. שווה לקנות עכשיו או לחכות לDX10

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  11. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב חדש - מאפס - ולשם כך החלטתי לפשפש קצת באינטרנט, קראתי כמה וכמה מאמרים (גם את הדיון המושקע שיש פה בפורום) ותגובות אך עדיין לא הצלחתי להבין הרבה דברים. הגעתי לאתר והתרשמתי שיש פה אנשים מקצועיים, תרבותיים ובעלי רצון לעזור. יש לי הרבה חורים ופערי מידע בכל הקשור לחומרה, לכן אפנה אל ליבכם ואבקש להיות סובלניים. אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב, ולצייד אותי גם בהסברים על הדרך אני אשמח מאוד. לפני שנתחיל, אני רוצה לציין ארבעה דברים: 1) הקנייה היא רק למחשב עצמו - בלי מסך, עכבר, מקלדת , רמקולים ואביזרים חיצוניים אחרים. 2) אני לא מבין בכלל בOC, והייתי רוצה מחשב שלא תלוי באפשרות הזו על מנת להגיע לביצועים שאני מצפה ממנו. 3) התקציב התקין שלי נע בין 6000 ל 650…

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by daf,

תקציב באיזור ה3000 שקל. מטרת המחשב: מחשב שיתחבר לטלוויזיית HD כאשר המטרה העיקרית היא סרטים וסדרות. אין צורך במסך או רמקולים וגם לא מארז יפה במיוחד. לא מתכונן OC. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by frogger81,

אני מחפש מחשב נייד , לא למטרות משחקים. יותר גלישה עבודות טקסט וסרטים. בכל אופן התקציב שלי בין 5000 ל6000 מישהו בעל נסיון יכול להמליץ לי ? דגם??? חנות???

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. היי אני שואל בשביל חבר שלי, אני לוחץ עליו להזמין את ההצעה שלי(AMD) והוא מתעקש על שלו(PENTIUM). אז, הנה המפרטים : CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1002.85 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8GE800 Pro Intel 845GE Motherboard (533Mhz,HT,VGA,Firewire,5.1 Sound,Intel LAN,USB 2.0) [ ¤ 668.48 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 207.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 448.91 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM BenQ 16/48 Retail [ ¤ 265.5 ] 1 Cases : Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt […

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום ! אבא שלי מנהל בחברה ממש גדולה ובביקש ממני לחפש לו מחשב ממש טוב שמחיר שיהיה מתאים למחשב יעני שלא ידפקו אותי.... אך הוא אמר לי שלא ממש יהיה אכפת לו כמה יהיה המחשב כי הוא אומר לי שהדבר הכי חשוב לו במשרד זה המחשב אז הנה המפרט שלי והמחיר לחוות דעתכם.... CREATIVE LIVE PLATINUM AUDIGY EX Samsung CD x 52 VIEWSONIC 23.1 LCD VP230mb Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM TEAC 1.44 USB CLEAR OEM CNET WIRELESS LAN CARD USB Logitech Z-640 (5.1) ENERMAX 650W EG850AX-VH BTC 9122UX HEBREW USB Vantec EZ-Swap removable hard drive racks Thermaltake AquariusII Xaser II 6000 Chassis Intel Pen…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by galnahum013,

היי חברים שלום לכולם שמי גל הידע שלי במחשבים אינו גדול ואף שואף לאפס לכן הנני מבקש עזרה ואשמח לכזאת מכל אחד. בשעה טובה החלטתי שאני רוצה להחליף מחשב. כיום יש לי נייד פנטיום 4 (כן כן פנטיום), לצערי המחשב לא פועל כראוי, הוא נתקע כל הזמן, עולה ומגיב נורא נורא לאט מתחמם בצורה מוגזמת ולסיום עושה לי את החיים קשים. לתעסוקתי אני סוחר בצורה מקוונת, החל מחנות בeBay ועד למכירה, שיווק והפצה כדרופ שיפר לסוחרים. אני מעוניין להרכיב מחשב נייח, או לקנות מארז מוכן, וגם מסך למחשב. התקציב שלי הוא 3,5 אלף שקל וזה כולל המסך. אני צריך שהמחשב יהיה מהיר, ולא ייתקע כל הזמן. שהמחשב יוכל לעבוד שעות ארוכות בלי להתחמם. זאת ועוד יש לזכור שאני נמצא שעות ארוכות מול המסך לכן אני צריך גם מסך טוב ואיכותי. א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן למצוא מחשב כזה עד 4000 אלף שקל בלי לעבור אשמח, אם לא ניתן אז אפשר לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וpenetration testing ולכן יש צורך בRAM גדול מכיוון שלפעמים יפעלו במחשב כמה מערכות הפעלה במקביל דרך מחשב וירטואלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). android studio, virtual box שימוש כבר בשניהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימנג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  18. שלום. ברשותי יש כ- 3000 ש"ח ואני צריך מחשב לגיימינג ולשימושים כלליים. המחשב צריך לכלול הכול (ציוד הקפי). כמו כן יש ברשותי מסך CRT מהמחשב הישן שלי בן כ10 שנים. של MAG. דגם XJ700T. בגודל 19 אינץ'. המצב של המסך, עד כמה שאני יכול להבחין, לא השתנה ב10 השנים האחרונות (מבחינת הצגת תמונה). מסכי LCD, לפי מה שאני רואה, הגרועים שבהם מתחילים מעלות של כ1000 ש"ח. מה שמעלה בי את התהייה, האם לא כדאי לקחת את ה(מינימום) אלף הזה ולהשקיע אותו במחשב עצמו? כרטיס גרפי טוב יותר, זיכרון מוגבר, עוד משהו... אני רוצה לציין שאספקטים כמו אסטתיקה או נפח/תפיסת מקום, לא משחקים פה שום תפקיד! הפרמטר היחיד האו פונקציונליות. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  19. אני צריך המלצה למחשב נייד לשימוש של גרפיקאית (בעיקר פוטושופ, לא תוכנות תלת-מימד). מסך 15.4 עד כמה איכותי שאפשר ורצוי 1024 זיכרון, כי היא עובדת עם קבצים גדולים (לפעמים 100MB). חוץ מזה הכל פתוח, אבל יש סייג אחד - מאוד חשוב לה שהצבעים של האותיות במקלדת יהיו בשני צבעים, כלומר שהצבע של עיברית ואנגלית יהיה שונה, כי היא מתבלבלת אם לא... וכמובן למרות חוסר הגבלה בתקציב, רצוי משהו מינימלי... תודה. ;D

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  20. אורח azuri
    Started by אורח azuri,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:CS:GO, Dota 2, Overwatch -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא משנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?ל…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by basil,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ... יש לי תקציב 10000 שקל האם אני יכול לקחת משהוא טוב במחיר זה ? אני רוצה אותו עם מסך דק +מקלדת+עכבר תודה לכם ..

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום שלום, הכותרת מספרת רבות, העדפה ל-A64 =)

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  23. מחפש לבנות מחשב נייח (לא בנוי מראש) עד 7000 ש"ח. הכי חשוב לי זה 3070 ושהחומרה תהיה הכי טובה סביב הכרטיס מסך הזה. תודה לעוזרים!

24. Started by shirNoshe,

AMD 5000+ 2.6GHZ BLACK EDITION בכמות 1 ¤545 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=6 GIGABYTE M56S-S3 בכמות 1 ¤400 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=26 CORSAIR DDR2 2X1GB 800MHZ XMS2 בכמות 1 ¤393 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=284 GIGABYTE 8800GT 512mb בכמות 1 ¤1354 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=781 SEAGATE BARRACUDA 250GB SATA2 בכמות 1 ¤399 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=825 JSP - TECH N-550B 400W PSU בכמות 1 ¤267 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=871 SAMSUNG-CD-SH-S183A בכמות 1 ¤187 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=674 ADVICE PRD-750 בכמות 1 ¤693 http://www.p-see.co…

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by MaTaN_Sh,

אני נתתי פה מקודם מפרט ואמרתם שהוא לא טוב אז רציתי לדעת עם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט למה אני לא מבין בדברים האלה כלום המחשב הוא גם למשחקים גם לעבודות גם להכול כל דבר שיש תודה!!!

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים