עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מסך מבריק וזה ממש מעצבן שהוא משקף לי הכל אני לא מצליח למצוא אפילו באיביי לא מצאתי למישהו יש הצעות באיביי גם תופס???

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. היי, לאחרונה חיפשתי לעצמי מחשב נייד שישמש אותי גם בין היתר למשחקים. לכן חיפשתי מחשב עם כרטיס מסך כמו 9600 או משהו בסגנון. לפניי כמה ימים גיליתי שמכר שלי טס לארה"ב אז חשבתי שזוהי הזדמנות נפלאה לקנות משם מחשב. יש לי כמה שאלות לגביי זה: 1.) איך הולך העניין עם המכס? כמה אחוזים? האם צריך לשלם? (או איך אני גורם לזה שאני לא צריך לשלם...) 2.) מה אתם אומרים על המחשב הבא? http://www.amazon.com/Pavilion-HDX16T-16-0-Inch-Brightview-Fingerprint/dp/B000GLCMV8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1236182637&sr=8-1 אשמח גם להצעות חלופיות...אולי למחשבים יותר "משתלמים". 3.) מה העניין עם האחריות? האם ניתן לקבל אחריות על המחשב הנ"ל גם בארץ? אם כן, כיצד? אם לא, על אילו מחשבים אני כן מקבל אחריות ואי…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אופציה לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים - המחשב הזה הוא בעצם בא במקום קונסולות כמו PS או XBOX שרציתי לקנות (PC כי יש לו שימושים נוספים), שימוש ב-VR קולנוע ביתי - הרצה חלקה של 4K כבדים וסטרימינג, חיבור לרסיבר 7.2 מתקדם וטלוויזיה 4K, תמיכה בפורמטים עתידיים של אודיו/וידאו עריכה גרפית - בעיקר שימוש ב-VRAY בתוך REVIT ARCHITECTURE או GOOGLE SKETCHUP (רינדור בדרישות כבדות) גודל מסך בשימוש - 60", 4K ULTRA HD -לאילו הגדרו…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Slash_,

כבר עבר די הרבה זמן מאז שהתעדכנתי במה שקורה בעולם החומרה אז אני יצטרך את עזרתכם בבחירת חלקים חדשים למחשב שלי. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל אני רוצה גם לעשות OC גדול ככל האפשר למעבד ולכרטיס מסך. אני מעונין לעשות OC גם בשביל לשפר את הביצועים וגם קצת כמו תחביב או עיסוק לזמן החופשי. עכשיו, אני לא צריך מפרט שלם בגלל שאני יקנה מחבר שלי את ה- X1900XTX שלו בגלל שהוא קונה כרטיס חדש. גם ספק אני לא צריך בגלל שיש לי כבר את ה- OCZ ModStream520W והוא אמור בקלות להספיק לי לבינתיים. הנה מה שאני כן צריך: 1) מעבד + קירור 2) לוח אם 3) 2GB זכרון 4) שתי דיסקים קשיחים 250GB ב- RAID 0 5) מארז קריר ומרווח 6) קירור טוב לכרטיס מסך כל זה בתקציב של 9,000 ש"ח. זו לא חובה לבזבז את כל התקציב אבל…

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by OPC,

שלום רב * מטרות המחשב? אינטרנט (השימוש העיקרי), אופיס, משחקים קלים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט - 15.6 - מיועד לשימוש ביתי בלבד באזור בו יש שליטה מלאה על תנאי התאורה - מה יתאים לי ? * רזולוציית המסך? ( - אנא המליצו לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מבקש להימנע ממחשבים בהם ידוע שמשטח העכבר בעייתי (לא מגיב, רגיש מדי וכדו') * משקל רצוי? - לא חשוב לי - נשאר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - מאמין ש-250 GB יספק אותי אך לא אתנגד ליותר. אשמח אם ניתן לכלול SSD למערכת הפעלה בעיקר. במידה ול…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום ותודה מראש על העזרה... אני מחפש נייד שיתאים לי ללימודים אבל אני רוצה שיוכל גם להריץ משחקים... אחרי חיפושים ושאילת הרבה שאלות התאפסתי על נייד של dell . הדבר היחיד שאני לא יודע זה האם הכרטיס מסך של המחשב : ‎ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ יוכל לעמוד במשחקים (אני מעדיף לא לקחת סיכון עם הפגומים של nvidia) אשמח אם תעזרו לי כי באמת אין לי מושג בכרטיסי מסך...

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני חושב שנסגרתי על מפרט, עם כמה נקודות שאני לא בטוח בהן. אשמח אם תגידו לי מה דעתכם: [TABLE=width: 407] [TR] [TD]רכיב[/TD] [TD]סוג[/TD] [TD]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3[/TD] [TD]290[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD=align: left]Processor Intel Core i3 4160 LGA 1150 Tray[/TD] [TD]536[/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד[/TD] [TD]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 [/TD] [TD]57[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון[/TD] [TD]Hynix Original 8GB DDR3 1600[/TD] [TD]350[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]כונן קשיח ראשי[/TD] [TD]Samsung SSD 120G 840 EVO[/TD] [TD]399[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] …

8. אני מתכוון לעשות עליו דברים שדורשים מעט כוח חישובי, אבל אולי הרבה זיכרון (הרבה חלונות פתוחים בו"ז), ואני רוצה תצוגה ומקלדת גדולים ככל הניתן כדי שאוכל לעבוד בנוחות ובמהירות. (גם על חשבון איבוד ניידות. אני אקח את המחשב איתי לבתי קפה, לא לטיולים באמזונס. אני יכול להרשות לעצמי מחשב קצת גדול וכבד) המחשב הנייח המקביל שלי מכיל מעבד קצת ישן (בן 4 שנים, ולא היה state of the art כשקניתי אותו) ו-8GB זיכרון, אז אני מכוון למשהו דומה גם בנייח. אם יש לי אפשרות לקנות מחשב בתיאור הזה באזור ה-2000, אשמח לשמוע, ואשמח גם למחשב באזור ה-4000 לאותן המטרות. (אם שני התקציבים רלוונטיים בכלל. אולי ב-4000 אפשר אחד שהוא גם קל נוסף לשאר הדרישות?) תודה!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. יש לי חבר שצריך לקנות מחשב לעבודה עם פוטושופ, אינטרנט ואופיס וזהו. הוא יכול להשיג מחשב יד שניה בכ- 700 ש"ח. תמורת הסכום הזה הוא מקבל: - Pentium Dual Core E2160 1.80Mhz. - לוח אם של אינטל D945GCPE עם צ'יפסט i945G. - זיכרון 1GB DDR2 333Mhz (בסלוט אחד, ניתן להרחבה). - כרטיס מסך onboard מסידרה 82945G Express Chipset Family עם זיכרון 128MB. - מסך מאג "17 HV724AW. - צורב DVD של סמסונג. - ספק כוח גנרי 300W. - עכבר גנרי. - מקלדת שלא עובדת הוא עושה כרגע קורס בפוטושופ וצריך משהו מאוד מאוד בסיסי רק כדי להכין שיעורי בית. כשהוא יסיים את הקורס הוא בכל מקרה מתכוון לקנות מחשב חדש וחזק כדי לעבוד עם תוכנות לעריכת תמונות באופן מקצועי. חשבתי שאפשר להוסיף עוד 1GB זיכרון …

10. Started by ~shir~,

היי אני מחפשת מחשב נייד שיהיה נוח לעבוד איתו בתור סטודנטית. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי תקציב: 4,000 (ניתן לחרוג קצת) שימושים – סטודנטית. שימוש יום יומי תוכנות אופיס, כנראה גם תוכנות סטטיסטיקה. סרטים אבל זה פחות משמעותי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל-14 אפשרי גם 13.3. מעדיפה מאט. רזולוצית מסך- לא קריטי. * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות עבודה, קצת גמיש. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * Bluetooth? - לא בטוחה אם אני צריכה או לא.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) …

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. בונה מחשב חדש בתקציב של עד 5000 שקל......... פרס כספי לעוזרים כולל מארז+עכבר+מקלדת+מסך וכל השאר תודה

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח חריגה קטנה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, המשחקים שהוא משחק זה- Stalker 2 GTA 6 כשייצא Open world games 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה מועטה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין מגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב. לא 8. האם…

13. היי אחרי כמה וכמה שנים טובות החלטתי לקנות מחשב חדש אשמח לכמה מפרטים או בכלל למפרט תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4/5/6 חריגה אפשרית אבל מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר עריכה גרפית מימינלית (photoshop,ilussturitor בעיקר) המשחקים שישחקו כנראה יהיו משחקים כגון world of warcraft רוצה להריץ אותו על בינוני ושהמחשב ישרוד בראיה למרחק ובכללי בריידים ולא יקרוס counter strike/overwatch /המשחקי יריות לא אכפת לי להריץ על איכות נמוכה אבל שיהיה FPS וירוץ טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …

14. Started by man_,

זה המפרט שתכננתי ללכת עליו. אשמח לחוות דעת לשיפור ואם אפשר לחסוך בחלק מהרכיבים לשמור ביצועים. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray... 1534/1503 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 1 - H97-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 1 x PCI Express x16 slot - 8-channel audio - Gigabit LAN - ... 468/459 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by iMeash,

אוקיי אז בניתי מפרט ואני צריך חוות דעת מהמבינים. המחשב הולך לשמש לגיימינג בעיקר, כנראה שאוסיף מסך שתומך ב 144HZ. יש לי כמה שאלות בנוגע לכמה רכיבים שבחרתי. האם הכונן קשיח מומלץ? זה נראה מחיר די זול ל 3TB (לא מבין במהירויות שלהם וכו..) אם לא האם אפשר המלצה למוצר אחר? אותה שאלה לגבי ה SSD, האם מומלץ ואם לא האם אפשר המלצה למוצר אחר. האם הלוח אם יוכל לשמש בשביל שדרוג עתידי כמו הוספת זיכרון וכדומה? תודה רבה. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 זכרונות RAM: …

16. Started by aviv_lev,

מחשב עד 13K (מוכן לחרוג) שבו יהיה כרטיס מסך GEFORCE 8800GTX קירור חזק בשביל OVERCLOCK, לוח אם הכי טוב שיש ללא הגבלת מחיר וכל שאר הדברים שזה כולל הכל רמקולים מקלדת מסך מארז.... תודה מראש ;D ;D ;D

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Elishablue,

שלום אני עדין ממשיך להתלבט , אבל לאחר קריאה יומיומית בפורום ,אני חושב שעכשיו שאני יודע מה אני רוצה ( אלא אם כן יתברר שלא ...) ומבקש את עזרתכם להחליט . * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך:15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? ישמש כמחשב ביתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יחובר לחשמל . ולכן רק מעבד עם סיומת M. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מעונין בSSD . מאוד מאוד חשוב לי מחשב שמגיב מהר . * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא . 3 שנים אחריות ב…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לקחתי מאחי נייד DELL N5010 הסוללה עשתה לו בעיות לא הוגדר יותר מזה א. קניתי סוללה תואמת חלופית עם נפח יותר גדול 7000 ומשהו MA/H (הסוללה יותר גדולה פיזית מהמקורית) מישהו מניסיון יודע אם זה חרטה או אמיתי ? ב. לגבי זה שמחשב מכבה את עצמו חשבתי אולי מחימום יתר לכן שמתי לו מן מעמד עם מאוורר שמתחבר לUSB אומנם החזיק קצת יותר אבל עדיין נכבה מישהו מכיר את התופעה הזו? אגב כשהנייד מחובר למטען הוא לא נכבה וביטלתי את כל האפשרויות של שינה,כיבויי מסך, ואפילו עמעום. תודה לעוזרים ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. הי חברים. עכשיו עם השקתו של רייזן 2 הגיע הזמן להשתדרג. מה שאני משדרג זה מעבד (רייזן 3700X), לוח אם (ופה ישנה התלבטות) ואולי זיכרון. מה שיעבור מהמחשב הנוכחי לחדש הם הרכיבים הבאים: מארז (Fractal Design Define R5 Black). ספק כח (Seasonic 750W Gold). מאיץ גרפי (RTX 2080) כנראה זיכרון (יש לי 32 גיגה בתדר 2600MHZ ואני עדיין מנסה להבין אם זה לא יצור צוואר בקבוק למעבד הנ"ל, עדיי לא יצאו סקירות רציניות בנושא). דיסק קשיח SSD 970 PRO. המחשב ישמש לגיימינג ולשימוש יומיומי סטנדרטי (גלישה באינטרנט לדוגמא) ולניגון סירטי 4K REMUX. אשמח להמלצות בנושא כגון איזה לוח כדאי והאם לדעתכם שווה לשדרג גם זיכרון (אשמח כמובן לאסמכתה בנושא). תודה מר…

20. אני רוצה לקנות מחשב 15.6 אינץ' שלא יתחמם ויהיה סוס עבודה מבחינת שעות עבודה רבות, אך לא בעל יכולות עריכה למוזיקה, תמונות, סרטים, וגיימרים. רק שיתאים לגלישה מרובה ברשת, קריאת מאמרים, תיכנות קל בתוכנת GIS. ושאפשר יהיה לראות בו סרטים ולאחסן המון המון המון תמונות ומידע. נראה לי אפשר להשיג מציאה כזאת עד 2500. הרבה המליצו על אסוס. אני צריכה המלצה יותר ספציפית לדגם וחנות ומיקום הקנייה. אני צריכה אותו ביום ראשון כבר. הדל הקודם שלי מת ואיתו הלכו כל הדברים שהיו לי. לא שווה כלום. השקעתי 5000 שקל במחשב הכי חזק שהיה אז (לא לגיימרים, אלא רגיל) ולאן זה הביא אותי? לשום מקום... אז אשמח להמלצות מפורטות בהתאם. תודה רבה רבה לכל העוזרים מראש.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם. הציעו לי את המחשב הנ'ל ב2800 שקלים. אני סטודנט והשימושים הם בעיקר אופיס מוזיקה סרטים שיוט באינטרנט.. אני צריך מחשב מהיר זה הכל בעיקר מה אתם חושבים? שווה? יש המלצות אחרות במחיר דומה בערך? מעבד -T2410 כרטיס מסך-Intel GMA X3100 זכרון- 2 גיגה hd-250 צורב dvd שנתיים אחריות בנלאומית

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by nocia670,

היי אני מתקשה לחשוב על מפרט שהוא מקסימלי בכוח ב5 אלף יש הצעות? אני צריך מחשב למשחקים, אין לי בעיות לשחק על רזולוציה נמוכה העיקר שהמשחק יעבוד חלק בלי לאגים בלי תקיעות, והפריימים יהיו מעולים בלי שום ריבועים או קווים עקומים שזה קורה לי יותר מדי במחשב הנוכחי והחנות צריכה להיות במרכז...העדיפות היא שהיא תהיה במרכז..אם היא לא במרכז..שיהיה יותר אבל העיקר שזה הכי טוב שאפשר לקנות ב5,000 למשחקים כבדים שיפעלו חלק רק עוד בקשה..שהדיסק יהיה 160 GB זה חשוב...בנוכחי יש לי רק 40 ושאלה..אני יודע שאם אני אקנה עכשיו...כרטיס מסך ובכלליות מפרט טוב הוא לא יהיה תואם לDX10...אבל עדיין אני משתוקק למחשב..אם אתם מציעים לחכות לאחרי היציאה שלו..והמחירים ירדו אז אני אשמע ואחכה...אבל אם הכל ישאר...וה…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by motorishta,

לא כולל מסך " " כרטיס מסך " " כרטיס קול " " הארדיסק " " סידירום " " צורב תנו לי את המפרט הכי חזק שיש ב-3000 ש"ח!!!!

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סדר גודל של 7000 ש"ח. ניתן לחרוג עד 8000 ש"ח אם יש הצדקה. ניתן גם להשתמש בפחות מ-7000 ש"ח אם אין צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודות גרפיקה עם תוכנות ה 3DMAX תוכנה לבנייה ורינדור תלת מימדי, פוטושופ, אינדיזיין, אוטוקד וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועככר בלבד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות ורק אם הדבר הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אופיס ואינטרנט בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן. מערכת הפעלה לא. …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים