עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, לפני שבועיים בערך קניתי מחשב בהמלצה של כמה חברי פורום. המפרט הבא: [TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]C4590T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪1011[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]UCACO-FI11001-CSA01[/TD] [TD=width: 55%]Arctic Cooling Freezer i11[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪154[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]GH81MHD3[/TD] […

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ceNtix,

תקציב 3.5k אם זה אפשרי, חריגה עד 4 אלף במקרה הצורך השימוש העיקרי יהיה עריכת מוזיקה יומיומית בקיובייס גודל המסך שלי הוא 22' ורזולוציה 1920x1080 ואולי בעתיד אני אוסיף עוד מסך הגדרות גרפיות לא משנה לי אני לא מתכוון לשחק בו רק קיובייס ואינטרנט אין צורך בציוד היקפי ישוב שהוא יהיה שקט יחסית ולא מרעיש כדי שלא יפריע לעבודה Oc אני אולי אעשה ממש בקטנה במידת הצורך לא צריך אופיס אין חנות מועדפת ספציפית אם אפשר רק שתהיה לחנות סניף באזור דרום ואם אין אז מרכז הקנייה מתוכננת לתחילת השבוע הזה אני צריך שהמפרט יכלול ssd תודה רבה לעוזרים וסופ"ש נעים ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אהלן, מחפש מחשב נייח לצרכי עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בלבד. אין צורך ב-1 טרה של אחסון מכיון ורוב העבודה מתבצעת על הגוגל דרייב. אשמח לשמוע המלצות. תודה רבה! **עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by scheinerman,

* מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס וגם סרטים וסדרות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 14" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שיהיה גם SSD למערכת ההפעלה ואחד נוסף לכל השטויות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק DELL מעדיפים לקנות מאייבורי או KSP תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by omnius,

אני צריך מפרט טוב, בעיקר למשחקים, שיריץ Half-Life 2 וDoom3. חוץ מזה שהוא יהיה מבוסס AMD וכ. מסך של ATI. תקציב: 4000 שקל -+ לא צריך OC או משהו, זה לבית רגיל ושפוי (לא שלי כמובן ;D)

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Ofir Baruch,

האם יש איזשהי חוות דעת על המחשב הבא: יש לו סוללה 3 תאים עם מעבד i5 4200u - כמה זמן בערך תחזיק הסוללה בשימוש סביר? הארד דיסק 128gb ssd - כמה עולה לשדרג ל256gb ssd? האם ניתן למצוא מחשב עם מפרט דומה ועם הארד דיסק גדול יותר אבל שהמשקל של המחשב לא יגדל משמעותית וגם המחיר כמובן? מי המתחרים של המחשב הזה? מחשב - Dell Vostro 5470

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. לילה טוב. ידידה מעוניינת לקנות מחשב שתכליתו העיקרית היא לטובת לימודים באוניברסיטה. הדרישות לא גבוהות - זמן סוללה סטנדרטי (לא יודע כמה זה...), משקל לא מאוד קריטי ואין צורך בפיצ'רים מיוחדים או יציאות מיוחדות.. האם בסביבת עבודה של אוניברסיטה מסך מט הוא הכרחי או שאפשר להסתדר גם עם GLARE? לגבי המפרט של המחשב: Dell Vostro 2520 [table][tr][td][/td][td]מפרט טכני[/td][/tr] [tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi3 Processor 2328M 2.2GHz ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart Cache[/td][/tr] [tr][td]מסך רחב 15.6[/td][td]HD (720p) WLED display with True-Life ( מסך מבריק )[/td][/tr] [tr][td]רזולוציה[/td][td]1366X768[/td][/tr] [tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD[…

8. Started by kaki356,

מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1524 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤657 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤483 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1687 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק עם חלון GIGABYTE 3D AURORA 570 ¤790 http://skypc.co.il/product.asp?pid=40707 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤418 http://skypc.co.il/product.asp?p…

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Druid,

https://www.yahavpc.co.il/build?id=DKDDL9M99IGGBA מפרט: Ryzen 7 5800X Noctua u12s chromax black Tuf gaming x570 plus Vengeance RGB pro 8GB X4 3200mhz CL16 Gigabyte RTX3080 gaming OC WD black SN850 gen4 7000MB 2TB M.2 Corsair 4000D Airflow Corsair RM850x 850w הפרט יצא 12 אלף, לא בטוח אם זה שווה את זה, דעתכם?ה

10. מעבד: Athlon XP 2500+ Barton לוח אם: Epox 8RDA+ זיכרון: Kingston 256MB DDR 333 x2 (אין לי אפשרות לwinbond) כרטיס מסך: Tyan Tachayon G9700 Pro דיסק קשיח: Westren Digital 80GB 7200rpm 8MB Cache כונן תקליטונים: Sony 1.44 כונן תקליטורים: ASUS DVD x16 צורב: TEAC 52x24x52 מארז: ATX 400W + Window רמקולים: Luxeon 2.1 800W sub+2sp (אין לי תקציב ליותר טובים) מסך: CTX PR711F TRINITRON מה דעתכם על המפרט? שווה את המחיר?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by RusTy,

המפרט מצורף בתמונה , מארז אני יקח כנראה 3R System Air Metal מתוכנן אוברקלוק בעתיד

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. טוב.. אני רוצה לקנות שני מחשבים. אחד לי ואחד לאח שלי. המחשב של אח שלי צריך להיות מיועד למשחקים בעיקר (קלים וכבדים). והמחשב שלי גם למשחקים (קלים וכבדים) אך שיהיה טוב ונוח לעיצוב גרפי ולצפייה בסרטים, שיהיה מתאים להורדות רבות. שיהיה שקט כמובן. ושיראה טוב - שהמארז יהיה יפה. אני לא כל כך מבין בחלקים למחשב, כי אני גם לא כל כך מתעניין בזה. התקציב הוא גבוה מאד כך שהחלקים שתציעו למחשבים יכולים להיות יקרים. אז ככה... המפרט שנראה לי הוא זה שמפורסם באגף הזה של המפרטים : http://hwzone.co.il/specslist/?type=view&specsID=10 עכשיו אני רוצה לדעת מה אתם מציעים לשנות או להחליף או להוסיף למחשב שלי ומה יתאים למחשב של אח שלי. אם הבנתם פחות או יותר מה אני מנסה להגיד תעזרו לי בבקשה כי אני קצ…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לעוזרים! חברה שלי מתחילה עוד מעט לימודים והיא צריכה לרכוש מחשב טוב לגרפיקה. אני לא יודעת בדיוק מה יהיו התוכנות אבל אני בטוחה שחלק מכם יודעים בטח משהו בסגנון של PHOTOSHOP, 3Dmax, ILLUSTRASOR וכדומה. איזו חברה הכי מומלצת למחשב גרפי? 1. HD צריך להיות מעל 200 ג'. 2. מסך 15.4 אינצ'. 3. עדיפות למחשבים קלים ושקטים. 4. בנוסף היא רוצה לרכוש תחנת עגינה. 5. כרטיס מסך מטורף שיריץ את כל התוכנות הכבדות של העיצוב הגרפי. 6. מעבד חזק ויציב. 7. 4 כניסות USB. 8. צורב DVD. אם אתם יודעים עוד על דברים שהיא זקוקה להם במחשב אשמח לשמוע בתודה, מורן.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תשובה: תכנות- Visual Studio 2010, Flash משחקים כבדים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio משתמש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, crysis 2, battlefield3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך דל 23 אינץ המומלץ בפורומים. -לאילו הגדרות גרפי…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by guyfaran,

שלום, המחשב הנוכחי כבר בין 6 שנים ולא עומד במשימתו...(dell studio). מחפש: תמיכה בתוכנות: ת ADOBE (פרמייר אפטר אפקט ופוטושופ), סקטצאפ ותוכנות רינדור. כניסות ויציאות סטנדרט כונן אופטי צריך משקל וגודל מסך: הייתי רוצה שיהיה יותר קל מ2.5 ק"ג אך אני מבין שזה יגביל את גודל המסך. בכל אופן בעבודות הרציניות אני מחבר אותו למסך חיצוני אז זה לא קריטי. מה שאני בא להגיד זה שאם ניתן לשלב 15.6 עם משקל של עד 2 ק"ג מה טוב, אחרת, ניתן לרדת למסך קטן יותר. נפח אחסון- לא קריטי. מחיר: 4-5K תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום כרגע יש לי את המפרט שבצד אז שאלה ראשונה אם אני יכול למצא משו טוב יותר ממנו במחיר הזה אם תשאלו למה להחליף יש לי אותו רק 4 חודשים... יש לי את האפשרות שמישו לוקח אותו ומביא לי הכסף הזה ולכן האם שווה לי לעשות את זה? ואם כן הציעו נא מפרטים... תודה רבה חג שמח

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אהלן, אני מחפש להחליף מחשב לאחר 6 שנים שהוא שירת אותי נאמנה. 1. מה התקציב המקסימלי?2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.לא יודע ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מחפש מחשב שיריץ מוזיקה , סרטים, visual studio או פוטשופ בלי בעיה, כמו כן אני רוצה שיריץ משחקים . (בכוונה לא רשמתי איזה משחקים כי אני לא יודע מה ההגדרה של משחקים כבדים או בינונים...) הרזולציה הטבעית-אין לי מושג למה הכוונה ואיך אני מגלה. אני יודע שיש לי מסך 21 אינ'צ של MAG 3. האם…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by tintin,

קניתי מחשב בLOGICPC העסקה עדיין לא אושרה המחשב הוא לעריכות וידאו, משחקים וOC. q6600 p35 dq6 corsair 520hx ocz 2X1gb 1066 reaper aurura 3d black pioneer dvd burner black tt v1 cpu cooler zalman cu900 led leadtek 8800 gts 320mb לא כתוב איזה סטפין המעבד זה עולה 1500 ש"ח. הזכרונות של OCZ הם אלה עם הHEATPIPE והם ממש טובים לOC והם לא יקרים 900 ש"ח הכל בתשלום אחד בכרטיס אשראי ועוד משלוח יצא 8150 ש"ח. נראה לכם שצריך לשנות משהו? אפשר להתמקח איתם על מחיר?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by _help_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! שיעלה אפילו 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באטלפילד 4 gta 5 כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1600 בערך 21.5 או 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6,לא ככ חשוב אבל עדיף שיהיה שקט יחסית 6. האם מתוכנן אוברקלו…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. האם יש דרך למחוק את האותיות שיש על המקלדת מבלי לפגוע או להרוס את המקלדת (במחשב נייד להזכיר) פשוט אני רוצה לקנות מחשב נייד (ולא משנה איפה אני ) ולמחוק את האותיות שאני לא צריך.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Moshiko50,

Windows XP מערכת הפעלה Intel® pentium® D cpu 3.00 hz זיכרון RAM 2.00GB 3.00 hz Geforce 7600 GT 256mb כרטיס מסך

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by mr_t,

אני מחפש מחשב נייד לצרכים לימודיים+הרצת משחקים בתקציב של 8000-9000 ש"ח הסתכלתי קצת באתרים באינטרנט וראיתי שהמחירים באתר www.ksp.co.il למחשבים ניידים זולים בלפחות 20% משאר האתרים. האם זהו אתר אמין ? והאם החומרה שהם מציעים באיכות פחות טובה ? תודה לכל העונים

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם... אני חדש בקטע .. וצריך עזרה... אני מחפש מפרט ל מארז + קירור נורמאלי, לוח אם, וכ.מסך עכשיו זה הפך למפרט מלא .. אבל הבעיה היא שיש כמה תנאים... 1) המחשב צריך להיות שקט מאוד (מאוד מאוד) (המחשב נמצא באיזור חם יחסית) 2) הלוח אם צריך להיות עם: -- 2 כניסות IDE -- SATA עם תמיכה ב RAID (לפחות 2 חיבורי SATA) -- המעבד צריך להיות INTEL (גם לזה אני צריך המלצות..) בוטל... גם AMD יתקבל בברכה -- לפחות 6 חריצי USB 2 (לא כולל האלה מקדימה) - לא צריך FIREWIRE -- זיכרון DDR/DDR2 -- עדיפות ללוח של ASUS -- תמיכה ב SLI -- כולל כרטיס רשת (100 - לא חייב 1G) וכרטיס קול 3) כרטיס המסך לא צריך להיות "מפלצת" משהו באיזור הממוצע ++ 4) לא מעניינים אותי ה…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by killer47,

הוא צריך להיות למשחקים+מערכת קירור מי מים+AMD עדיף 2 ליבות+כרטיס מסך טוב SLI....הכונן קשיח לא ממש חשוב אבל שיהיה 120 ככה תודה מראש לכל העוזרים ;D

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by tal84s,

שלום חבר'ה אני מעוניין להתחדש במחשב נייד חדש, שמעתי שסדרת הDELL של Latitude ממש טובה. בגדול אני צריך מחשב טוב לעבודה - אקסלים והרבה טאבים של דפדפנים פתוחים במקביל בלי שייתקע או יהיה איטי - לא למשחקים ודברים בסגנון. התקציב שלי הוא באיזור ה-5 עד שש, ראיתי שיש גם סדרת Vostro וInspiron. אשמח לפידבק ממישהו שמבין. טל

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.