עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by aiman407,

אני צריך מפרט למחשב ב 2500₪ אפשר לחרוג עוד 300-400 ₪ אני צריך אותו למשחקים וגם לשתמש בו בפוטושוף וזה אבל אני צריך אותו יותר למשחקים אני גם לא צריך ציוד הקפי או מסך אני רק צריך מארז למשחקים ... השקט לא משנה לי אם אתם צרכים עוד משהו תגיד לי .. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  2. קחו בחשבון שאני רוצה שהוא יהיה AMD ושיהיה 64 BIT וגיג'ה זיכרון.. ותנסו בבקשה אם אפשר להכניס מסך דק הכי זול שיש.. אבל אם זה יפגע בחומרה עצמה תוותרו על זה ותשימו לי מסך שטוח לא דק.. CRT או משהו כזה.. תודה רבה! אני יחכה.. אני רוצה לקנות מחשב מחר על הבוקר.. תודה!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי כבר שאלתי לגבי מפרט שחשבתי שבסדר אבל הסתבר שהוא היה מאפן. אני רוצה ב-4000 ש"ח מחשב חזק מאוד עם כרטיס מסך מובנה חלש וזול (הכרטיס מסך) כדי שיותר מאוחר אוכל לקנות כרטיס מסך חזק מאוד בהרבה כסף שהיה לי בעתיד. חשבתי משהוא עם i5 760 או בקיצור כמה שיותר חזק בלי כרטיס מסך. תודה

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  4. שלום רב, אני צריך מפרט למחשב לישומי אינטרנט ב-1500 ש"ח ללא מסך וראיתי שלאחר ירידת המחירים של החודש שעבר לא התעדכנו המפרטים המומלצים אשמח אם יוכלו לתת לי מפרט. תודה רבה רבה, מראש. ליאור.

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  5. אני מבקש מפרט למחשב משחקים שיוכל להריץ באיכות דיי גובה וגם שיוכל להכפעיל הרבה תוכנות בבת אחת... 4000 ש''ח גג לא כולל ציוד הקפי וגם חשוב שלא יעשה הרבה רעש... ואם אפשר להציע כמה שיותר זה דיי דחוף...

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  6. אוקי אז ככה אני צריך שמישהו יבנה לי משחב אם תמונות וקישורים ומקום שאני יכול לאזמין ממנו<<<אני צריך מחשב משחקים בתקציב 5000 אם קצת חריגה לא הרבה בלי מסך ונספחים<<רמקוליה וכד' נ.ב. תודה מראש ממי שיכול לעזור לי ............

• 11 תגובות
    • 716 צפיות
  7. אני צריך זיכרון גדול ומהיר. מעבד מהיר . לוח אם. וHD 250 מהיר. מארז יפה. כרטיס מסך פשוט שיחבר לי את המסך 20 אניץ שלי LCD. בעיקר לעריכת מוסיקה ולביצועים מהירים בגלישה מרובה באנטרנט (הרבה אתרים בו זמנית).

8. יש לי 2 מפרטים פה: את הראשון מישהו הציע לי ואמר לי שזה טוב: מעבד - INTEL CORE 2 QUAD 6600Q לוח אם - GIGABYTE P35/G33 1333 MHZ DDR3 זיכרון - 2GIGA KINGSTON מארז - Thermalteck Soprano (משהו כזה) איוורור - איוורור של זלמן כונן קשיח - 640 ג'גה 7200RPM כונן אופטי - LG OR Samsung DL X 16 DVD-R כ.מסך - GFORCE 9800 GT 512 MB DDR3 ספק - HEC Zay PHR 500 W 12 מחיר 3650 ש"ח ויש את המפרט הבא מהחנות FOXPC: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 נ.ב החנות פוקס פיסי היא חנות טובה ואמינה?? איזה עדיף? ואם יש לכם הצעות יותר טובות אז תגידו לי בבקשה!! ואם זה OC שהחנות עושה לי זה יתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by daniel_com12,

שלום! אני מעוניין במחשב שני שהוא יהיה 65% אינטרנט 25% למשחקים קלים ו10% לעבודות :s05: המחשב הוא צריך להיות בסיסי בלבד מומלץ שהמחשב יהיה עם פחות דברים בלוח אם כמו כרטיס מסך וכו' התקציב הוא: 800-1250 גג כמובן לא כולל מסך, מערכת הפעלה העיקר שהוא יתאים תגידו לי אם התקציב יספיק זה בשביל אח שלי. תודה רבה לכל העוזרים .

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  10. אני מהדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197451.0 תקציב:4000-4500 שקלים. אני צריך מפרט למשחקים כולל מסך LCD,עדיפות למסך SAMSUNG,עכבר,מקלדת וכמובן רמקולים. אני רוצה שתכתבו באנגלית שאני יביא את זה לחנות שממנה אני מתכוון לקנות תודה רבה,ותוציאו לי את המפרט הכי הכי טוב מהכסף הזה בבקשה. תודה רבה! ותנסו להגיע מפחות מ-4000 שקל.

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by Atlon-Xp,

אני צריך מפרט למשחקים- בלי צורב סידירום מסך מקלדת ועכבר! את כולם יש לי (וכרטיס רשת). שיהיה טוב למשחקים עם כרטיס מסך טוב (רדאון בבקשה) ושלא יחרוג מהמחיר! כי זה רק מה שנתון לי כרגע. ורק משו אחד שיהיה 80 גיגה! הכוונה אני לא רוצה פחות או יותר ב80 אני מסתפק ועם אפשר שיהיה לוח אם עם כרטיס קול מובנה. עם מארז כמובן וחיבור USB מקדימה תודה.

12. רציתי לדעת הצעת מחיר על המפרט הזה מעבד Intel Core Due E8400 לוח ASUS p5ql-e זכרון 4GB DDR2 800 MHZ כרטיס מסך ATI R 4850 512 MB - GIGA דיסק קשיח Western Digital 500 GB צורב DVD-rw pioneer מארז ATX ספק ANTEC 550 WATT WIN XP HOME ENG מסך LG 20 LCD TFT המפרט הזה חלש יחסית קיבלתי אותו מאיזה חנות ליד הבית ואני צריך אחד הרבה יותר חזק במחיר הזה

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  13. המפרט הוא בשביל חבר.... תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  14. שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- משחקים- שיתוף א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו-תוכנות שיתוף ומשחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה -כל דבר בצורה בינונית אבל שמשחקים יהיו במראה בינוני גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי -רק מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ?- אני צריך רק צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 -9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)-לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות-לא צריך מערכת הפעלה אבל שיורכב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעד…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  15. בקקשה תמצאו לי משהו כזה כי זה בישביל יותר לשחק במשחקי רשת כמו quake4 וזהו פשוט איזה כרטיס מסך הכי מתאים לא הכי יקר שיהיה מתאים פשוט ואיזה מפרט כמו מעבד ועוד שטויות תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  16. טוב,שלום אני חדש שמעתי על הפורם הזה דרך חבר שלי שהמליץ עליכים. אני רוצה לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש....כעיקרון אני גיימר משחק קאונטר סטרייק וכו'... יש לי תקציב של 8 אלף שקל למחשב גיימרים. היתי רוצה לדעת: 1.זה מספיק כסף למחשב טוב ויציב שיעבוד הרבה זמן בלי בעיות.. 2.אני מבקש שתכינו לי מפרט כי אני לא מבין בזה ממש... שמעתי משהו על ה Intel core 2 Q6600 הבנתי שזה מעבד טוב וגם לא הבנתי היה שם גם משהו G0 ועוד איזה משהו הייתי רוצה שתסבירו לי.. תודה, שבוע טוב ושנה שמחה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by HAIM511,

שלום אני צריך המלצה למחשב היעוד שלו זה לגרפיקה (תוכנות כמו פוטושופ וכדומה) המחיר עד 6k אפשר לחרוג קצת ושיהיה מסך 19 דק תודה בכל אופן

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  18. שלום רב יש לי 4700 ש"ח ואני לא יודע איזה מחשב לקנות מטרות המחשב הם למשחקים כבדים והורדות אני לא צריך ציוד היקפי אני לא צריך כונן דיסקטים מומלץ שיהיה עם מעבד AMD 64BIT 3000 939אני מעדיף מחשב שקט במיוחד אני צריך את המחשב מורכב מומלץ שהמחשב יהיה עם כרטיס מסך טוב מאוד בבקשה עזרו לי תודה מראש

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  19. מבוסס על פנטיום 4 . מחיר מקסימלי 4500 עם מסך או 3500 בלי מסך . תודה!! למשחקים וגלישה באינטרנט .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לא כולל מסך ומארז

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  21. המפרט לא בשבילי! הוא צריך את המחשב כולל: האב, כרטיס רשת,סורק, מדפסת, צורב ורמקולים. הוא לא צריך מסך ושאר הדברים. האיש רוצה מפרט לOC רציני בתקווה להגיע לשיא ב3DMARK. הגודל הוא לא חשוב. הוא כבר יקנה בעצמו מערכת קירור מים אז אל תוסיפו את זה. חוץ מזה זה ישומש על ידי כמה סטודנטים שרוצים לשחק/לצלם/להדפיס/ובתור שרת לכמה בחשבים בודדים. מקווה שתיתנו לי משהו טוב. אה, ודבר אחד אחרון, אל תגידו לי בזבוז כסף ודברים בסגנון כי זה לא שלי ולאיש יש כסף. בעצם האיש קונה את זה לכמה בנים שלו שלומדים באוניברסיטת תל אביב אבל לפני זה הוא ינסה לשבור שיא. הוא ביקש לכתוב את זה במקומו כי כרגע המחשב שלו בתיקון.

• 32 תגובות
    • 5k צפיות
  22. אני צריך מפרט עד 3000 תודה..

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  23. Started by naory159,

אני צריך מפרט טוב, שיחזיק לי הרבה שנים, מכיוון שלא מתוכנן שום oc, עד 3,000 ש"ח.... אני רוצה מחשב למשחקים, תוכנות, אינטרנט... לא מחשב לעבודה משרדית... אלא מחשב יותר חזק... שיוכל להתאים למשחקים וכו'... התקציב: 3,000 ש"ח.... תודה!!!

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  24. אני קונה 9800X2 ויש לי מעבד 3.2 ולוח אם מלפני שנה וספק כח של 480W זה יספיק או שצריך חדש ואם כן אנא הציעו[br]פורסם בתאריך: 28.04.2008 בשעה 16:18:27 אני צריך מפרט זול

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הציוד הקפי יהיה רמקולים Logitech X-530 ואני עוד משהו אני צריך שזה יהיה AMD וכרטיס מסך טוב למשחקים ושזה יהיה GeForce ויהיה מותאם לVISTA והמארז שיהיה Mambo של THERMALTAKE תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.