עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by arkzai,

היי אני סטודנט בבצלאל בעיצוב גרפי ואני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחר ירידת המחירים כנראה באמצע אוגוסט. אני צריך מחשב חזק שיכול להריץ פוטושופ, אילוסטרייטור, איןדיזיין, פלאש פריימיר ואפטר אפקטס (CS3) ובעתיד גם מאייה בצורה שוטפת בלי בעיות. http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=131_148&products_id=1143#ATX אני לא מכיר את הכרטיס המסך הזה ואני שוקל אחר ולדעתי אתם מסוגלים לבנות לי מפרט הרבה יותר טוב שיחזיק ל 3 שנים תודה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  2. אני צריך מחשב למשחקים חדשים וחזקים כמו קול אוף דיוטי 4 או פיפא או גיטיאיי..וגם מחשב לסרטים וכאלה..בקיצור מחשב חזק תשמעו עשיתי סריקה בכל הפורום ובחרתי בערך את המחשב שאני רוצה .. מעבד: intel core 2 quad q6600 כרטיס מסך: Gigabyte Nivida 8800GT G92 512MB DDR3 RETAIL לוח אם: Gigabyte ga-p35-DS3R/L תעזרו לי לבחור L או R זיכרון: Transcend 2GB (2x1gb) ddr2 667/800 תעזרו לי לבחור 667 או 800 דיסק קשיח:WB 320GB SATA 2 7200RPM 16MB WD3200 AAKS צורב: SAMSUNG SH-S203B DVD X20 מארז : צנוע שיהיה טוב אני לא צריך את המפלצות האלה..שיהיה די שקט ספק: אני צריך ספק 450 ומעלה ..זה משנה אם הוא מגיע עם המארז או לא..?! זה בערך המחשב אני צריך עזרה בזיכרון/לוח אם/צורב ומארז.. אל תשנו לי את המעבד כ…

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  3. Started by gongo24,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב עד 1800 ש"ח כמובן כמה שפחות ככה יותר טוב. אני צריך אותו גם כמשרדי אבל גם שיוכל להריץ משחקים.. (כלומר כרטיס מסך נורמלי - לא מובנה על הלוח אם) אני לא צריך אביזרים מסביב וגם לא צריך כונן DVD. תודה!!

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  4. מעבדי אינטל - אחריות לכל החיים Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-VM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות - אחריות לכל החיים DDR II 800Mhz 1GB Samsung דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות 250GB 7200RPM, 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 3450 256MB (1GB Hyper Memory) DX10.1 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black, PSU 480W 12cm Fan מקלדות Logitech Value 100 Keyboard עכברים Logitech SBF90 Optical Wheel Black רמקולים, אוזניות ומיקרופונים CREATIVE SBS A30, 2.0 מסכים None מחיר …

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  5. שלום לחברי הקבוצה, אשמח לעזרתכם:) אני רוצה להחליף את המחשב הנייח הביתי ( כבר עייף, 6-7 שנים). מרגיש שלא בקיא בטכנולוגיה אפ טו דייט... אשמ להמלצה למפרט לא מוגזם אבל חזק לטובת השימוש שלנו. אפרט את הצרכים / השימושים השונים שלו- - עבודה בעריכת טקסט בסביבת אופיס לכתיבה אקדמית (וורד בעיקר) על קבצים גדולים. - עובד 24/7 בכל עונות השנה -משדר תכנים על שרת plex לטלויזיה החכמה בסלון על הרשת הביתית, שידור תכני וידאו הסטרימינג מהמחשב לטלויזיה בעזרת שרת שמוקם מקומית על המחשב. - כונן אחסון גדול (1-2tb) ssd לאחסון קבצי תמונות, תכניות וסרטים. - הורדה שוטפת של טורנטים בעבודת רקע. - עבודת…

6. שלום רב, אני ממש צריך את עזרתכם.. אני צריך לקנות לבתי מחשב, המיועד בעיקר לאינטרנט, ועבודות גרפיקה דו-מימד. היא גם רוצה כרטיס TV, בכדי לראות טלביזיה באיכות טובה דך המחשב. יש תקציב של 2700,עבור מחשב מקלדת ועכבר, מסך ורמקולים כבר יש. אני מאד אשמח לקבל המלצה על היכן אמין לרכוש? KSP? מקסימוס? חברה אחרת ממולצת באזור גוש דן? תודה רבה, אבא

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  7. היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד לשימושים ביתיים ובעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא בערך 3500 - 4000 שקל. חבר בנה לי את המפרט הבא - 1. INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 2. ASUS P5KC (QUAD READY) P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL DDR2 + DDR3 3. KINGSTON DDR2 1GB 800MHZ CL5 PC2-6400 KIT 4. LEADTEK PX8600GTS EXTREME GEFORCE 8600GTS 256MB DUAL DVI PCI-E 5. W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 6. DVDRW NEC-7170A x18 DUAL LAYER BLACK IDE BULK מארז חדש כבר יש לי בבית, וכן מקלדת חדשה ומסך חדש. ככה שברשימה הזו מופיעים רק הרכיבים שאני מחליף \ מוסיף. כמו כן יש לי שני הארדיסקים אחד של 80 GB ואחד של 160 GB. השאלה היא האם לא כדאי לוותר על ה-HD של ה-3…

8. Started by azgili,

שלום, הייתי רוצה לקבל הצעות למחשבים ניידים עד 3000 ש"ח לסטודנט, עם דגש על הבאים: 1. מקלדת נוחה, יש לי ידיים גדולות ומקלדת נטבוק קטנה לי מדי ולא נוחה 2. כמה שפחות משקל 3. עדיפות לToshiba HP וlenovo 4. מעבד חדש וחזק 5. מסך ומעבד גרפי HD כניסות USB 3.0 HDMI חריץ SD, קישוריות BT וWIFI. תודה רבה לכל לעונים!

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  9. Started by Finjan,

מעבד: intel d930 לוח אם: abit ni8 sli זכרון: corsair 667 1024X2 כרטיס מסך: evga 7600gt הארד דיסק: wd 160gb sata2 מארז: compucase 2X12CM fans קירור למעבד: thermaltake big typhoon צורב: nec 3550a מסך: viewsonic vp920b רמקולים: creative t-3030 2.1 כל זה ב 8000 ש"ח מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? "6000 ש"ח, יש אפשרות חריגה פשוט חברים אמרו לי שזה המחיר שהגיוני שאשקיע (לא מבין בזה אישית)" 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? "אני נכנס לעולם האבטחת מידע וה-IT ואני רוצה להתנסות עם סביבת עבודה עם מספר מכונות וירטואליות שירוצו בו זמנית" 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? "לא צריך ציוד היקיפי, רק את המחשב" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) "חסר לי את כל הרכיבים" 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? "לא כל כך חשוב, פשוט…

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  11. Started by יריןvc,

היי, חיפשתי בכמה אתרים מחשב גיימינג עד 2500 כולל מערכת הפעלה אני לא מעוניין במחשב מפלצתי רק משהו שיריץ לי HIGH MEDIUM ועל כזה 60 פריימים לשנייה, ניסיתי להרכיב מחלקים ויצא לי משהו מוזר ולא הגיוני אם יש מישהו שמבין בזה ויעכול לבנות לי משהו בתקציב כזה אשמח תודה לעונים. שוב מזכיר אני לא מחפש מששהו מפלצתי וגם לא מארז משוגע,

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  12. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=732938

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  13. Started by גיק,

שלום, אחלה פורום ! יש ברשותי מחשב ישן. לוח האם מקולקל. יש כרטיס רשת אבל רק של 100. אני חושב שהספק עובד - easycool 300W atx-jps כתוב גם משהו עם SWITCHING אבל נראה לי סתם ספק פארש. המארז הוא בערך במימדים 18*40*40 (atx ?). יש מאוורר נוסף. עכשיו השאלה אם כדאי לקנות חלקים או לקנות מחשב מורכב. יש מעבד AMD חלש יחסית לימינו. מאוד הייתי מרוצה ממנו. אולי אפשר לעשות משהו עם המאוורר שלו. המחשב אצלי עובד קשה ועובד הרבה (לצרכי פרנסה). המון טאבים פתוחים. בד"כ של טקסט אבל גם שימוש בוידאו (בד"כ קצרים). והכל במקביל לתוכנת ג'אווה. המהירות לא קריטית עבורי. הכי חשוב שהמחשב ידע להתמודד עם הרבה דברים פתוחים. יש לי כרגע עוד מחשב I3 3 GHZ והאמת שאני מאוכזב לעתים קרובות, אם כי זה כמעט בטוח בגל…

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  14. Started by iveco,

יש לי שכן שמוכר את המעבד הזה הוא רצה בהתחלה 400 שקל ועכשיו ירד ל 200 זה מחיר טוב ? יש לי כרגע I3 7100 אני ארגיש הבדל משמעותי ? או שכדאי כבר לקנות R7 1700 משומש ב 170 שקל מסין ?

15. היי אני צריך מספר מחשבים, ברמות מפרטים שונות: שניהם אינם משמשים למשחקים, יהיה נחמד אם כן אבל לא יותר מזה. הראשון: ישמש לסביבות פיתוח, כמו כן לעיבוד גרפי קל (עריכת תמונות פרטיות ויצירת ווידאו קל). המחיר הוא עד 4K: מפרט חלקי לדוגמה שהכנתי (גם בעקבות מעבר פה בפורום): מעבד: Core 2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוח: GIGABYTE 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E דיסק:‏ WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כמו שאתם רואים אני צריך השלמה למארז, ספק, זיכרון (2GB) וצורב. כמו כן, האם יש לוח אם מקביל ללוח הזה עם כרטיס מסך ONBOARD? וכמו כן הייתי שמח לקבל לינק לאתר שמשווה בטבלא בסיסית בין לוחות אם שונים, אם יש. מצאתי שזה קצת מסובך להשוות בין כל הלוחות אם, האם יש מקום…

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  16. Started by eblr,

בסה"כ הצרכים שלנו די בסיסיים. אופיס, קצת תכנות (C, מתל"ב), ואינטרנט. לא קריטי לנו DVD כן חשוב צורב, ואפשרות לכמה משחקים "קלים". אנחנו צריכים ה-כ-ל (מסך, רמקולים, מדפסת), כנראה שבתור מערכת הפעלה נלך על ויסטה. התקציב די גמיש אבל אנחנו לא רוצים להוציא כסף סתם על דברים שלא יוסיפו לנו. נשמח לשמוע המלצות על מקום אמין לצורך הרכישה הזו באיזור ירושלים. ואחרון חביב- האם אתם מכירים במארז אפשרות נעילה של כונני הדיסקים וכפתורי ההפעלה כהגנה מפני ילדים?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  17. מעבד-Core 2 Quad Q9450 Intel2.66mhz 1348ש"ח לוח אם-שבו אני לא כל כך בטוח רוצה לקצץ בו אולי-יש למישו הצעה Gigabyte GA-EX38-DS4 740 ש"ח 2-קשיח למחשב 250GB {ביחד 500GB} WD2500AAKSוWestern Digital 230 ש"ח זיכרון-2X2GB או 1X4GB-מה עדיף? KINGSTON DDR II 1GB 1066MHz 170 ש"ח DDR II 2 GB 800MHz KINGSTONE 200 ש"ח צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 125 ש"ח כרטיס מסךnVIDIA GeForce 9800GX X2 1GB 2400 ש"ח ספק כח HEC 600DR-AT EPS 600W PSU 100 ש"ח עד כאן כימעט 3000 שקל בלי כרטיס מסך {שכניראה יגיע מחו"ל-EBAY}-ואני רוצה הצעה לכרטיס מסך אולי עדיף לעשות SLI ל-9600 המסך 19" אולי ישודרג בעתיד אני צריך הצעה למארז זול וכן קירור למעבד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  18. אני מתלבט עם ללכת על מחשב מבוסס AMD או מחשב מובסס INTEL אלו שני המפרטים שהרכבתי... אשמח לדעת מה נותן לי את התוצרה הכי טובה... אני אולי אתכנן OC ממש קטנטן על הINTEL במידה ואבחר אותו. גם אשמח לחוות דעת בנוגע ללוח אם ולמעבדים...(באינטל בחרתי בלוח אם הנ"ל כי הוא במבצע ממש כדאי). להלן המפרטים + המחירון הסופי לאחר הנחה... הAMD הINTEL אשמח לתשובה מהירה בעניין תודה מראש! אתם קהילה מדהימה! עריכה: אשמח לדעת מה דעתכם על המארז הבא... Chieftec Bravo Black/Black/Silver אני יודע שזה לא הפורום המתאים

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  19. שלום לכולם אשמח לעזרה בבחירת מחשב ביתי . אני עורך מידי פעם וידאו בפרמייר. עורך תמונות בפוטושופ. זה לא העיסוק שלי רק כתחביב. אין צורך במסך. תודה מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח +/- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בפוטושופ, עריכת סרטים בפרמייר, משחקים(לילדים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

20. היי חברים, עוזר לחבר שצריך לרכוש מחשב בהקדם האפשרי שמיועד לעריכת וידאו. כרגע משתמש במקבוק פרו 2015 שבקושי סוחב ומראה סימני גסיסה. האתגר פה שהרכישה צריכה להיות מאמאזון גרמניה או כל מקום אחר מומלץ שיכול לשלוח לגרמניה (ברלין). אשמח מאוד לעזרתכם/דעתכם מה יתאים. מצרף שאלון: מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב עד 1000 אירו – אפשר חריגה עד 1200 (3500-4100 ש"ח) מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית[\ וידאו – תוכנה Premiere Pro האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

21. מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600(אני מתלבט...אולי כדאי לקחת את ה-E8400?) לוח אם: Gigabyte GA-EP35C-DS3R זיכרון פנימי: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Titanium 4-4-4-15 כרטיס מסך: Leadtek GeForce 8800GT ZL Zalman 512MB דיסק קשיח: Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB צורב: LG GSA-H62 SATA Multi DVDRW X18 Black מארז: RAIDMAX Sagitta Black Windows Gaming Case ספק כוח : Thermaltake TR2 RX Power 450W מסך: ASUS 22 LCD MW221C 2Ms המחיר הוא בערך 6200 או משהו כזה אם אני לא טועה... יש לי כמה שאלות: הבנתי שהטמפרטורות של ה-8800GT מטורפות ממש...האם הקירור של זלמן מספיק לכרטיס של LEADTEK? ועוד שאלה לגבי המעבד, המאוורר שמגיע עם המעבד מספיק אם אני לא רוצה לעשות אוברקלוק? תודה ר…

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  22. אחי הקטן רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים. צריך גם מסך 17" LCD, ושאר הציוד ההיקפי (רמקולים, מקלדת, עכבר) אני יודע שהתקציב קצת נמוך יחסית לדרישות, אבל זה מה שיש לי לתת :-/ אודה לכם מאוד אם תצליחו להרכיב מפרט תואם.

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  23. Started by Alex Davidovich,

אני מחפש מחשב למטרות קלות כמו אינטרנט, סרטי HD ותכנות. בנוסף משחקים חלשים כמו פרו אבולושן. חשוב שהוא יהיה קטן פיזית. מהירות וזמן תגובה חשובים. תודה

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000, חריגה של 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא( אין צורך במסך גם ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אין צורך …

• 0 תגובות
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.