ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
1) תוכנות פוטושופ אילוסטרייטור 3dmax +v ללא מסך
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 עם אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינונים , עיצוב גרפי (פוטושופ אינדיזיין אילוסטרייטור שפתוחים בו זמנית), מעט עריכת סרטונים קלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (יש לי מסך דל 2412m fhd) ולא הולך להחליף 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? (פחות קריטי ) 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום אני מאוד רוצה לקנות מחשב נייד. אני צריך מחשב שיסחוב המון אפליקציות במקביל בעיקר לגלישה באינטרנט (הרבה ממנה) ובמקביל עבודה מסיבית על אופיס, ותוכנות ברקע למינהם. אני לא יודע על איזה מעבד ללכת כלומר או INTEL או AMD, יש הבדל במחיר אבל השאלה אם אני ארגיש את זה בביצועים או בזמן סוללה.? כי אני רוצה לקנות מחשב שיסחוב כמה שנים טובות....ואני מעדיף לקנות מעבד טיפה חלש או מעבד של AMD (כי הוא יותר זול) ולהשקיע את ההפרש בזיכרון פנימי וכרטיס מסך שיאפשר לי להריץ משחקים מידי פעם על המחשב ב איכות בינונית..... עכשיו בנוגע למעבדי INTEL מה ההבדל בין CORE DUO לבין CORE 2 DUO ? אשמח מאו להמלצה שלכם, והסברים בנוגע למעבדים......ולחברה שממנה כדאי לקנות כי אני חושב על DELL. אה, ומה דעתכם על המ…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
תודה מראש על העזרה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?- לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?- עבודה משרדית, קצת תכני HD, גלישה באינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)- אופיס, נגני מדיה, אינטרנט, הכל בשימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים- לא מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מ…
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם!, אני מכיר את הפורום הזה כבר כמה זמן, אני יודע כמה בקיעים המשתמשים פה, ואני סומך עליכם! תודה רבה! אני אוהב אותכם כל כך. אני צריך מפרט למשחקים כבדים כמו (DOOM 3 ו- ו GTA 3.... ו STALKER : CLEAR SKY ) תקציב: 6500 ש"ח דרישות: 1. כרטיס מסך מסדרת ה RADEON 4870 1GB 2. מסך 22" 3. עיצוב יפה של המארז (אבל במחיר טוב נגיד עד 500-600) 4. אני גר בבת-ים אז חנות בתל אביב או ראשון לציון יהיה נחמד, אבל כל חנות שעושה משלוחים לכל מקום יהיה טוב. 5. אני צריך חנות זמן האספקה שלה קצר זאת אומרת עד 7 ימי עבודה, כי אני צריך מחשב דחוף (שלי שבק חיים) 6. רמקולים טובים (שמתי עין על ה 540 X של לוגיטק) אבל אני לא יודע אם זה טוב, אני רוצה סראונד וזהו, שקט לא חשוב לי מי שיעזור ל…
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום חברים, מבקש את חוות דעתכם על מפרט המחשב הבא לצורך שימוש משרדי בתקציב של עד 2500 ש"ח. אשמח לשמוע הערות בנוגע למחיר, לאחריות, לרכיבים ולמקום הרכישה. הרכישה מחברת TMS ולהלן המפרט: Component Description Warranty (Years) Price (₪) CPU Intel Core i5 13400 / 1700 Tray 3 959 CPU Cooler Antec A30 1700 Cooler 1 49 Motherboard Gigabyte H610M S2H V2 DDR4 3 382 RAM Corsair DDR4 16G (2x8G) 3200 CL16 Vengeance LPX Black …
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
השימוש לא כולל משחקים ממש כבדים.. המסך אני רוצה שיהיה דק ורמקולים שיהיו טובים רצוי עם סאבוופר
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אהלן. זה מה שהרכבתי מ-skypc מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1073 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 ¤146 כמות:4 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1499 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X982DD צורב Pioneer DVR-215D X20 Black DVD ¤174 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז ללא ספק Eagle Dragon ¤404 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=DR…
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
טוב אז פתחתי פה כבר כמה תרדים ועוד כמה בכמה פורומים אחרים. אני מרכיב לי מערכת מולטימדיה שלמה בחדר, במורכת מLCD, PS3, מחשב ומערכת קולנוע ביתית. LCD נקנה השבוע, WD1, מסך 32 אינץ. PS3 כבר אצלי 11 חודשים. מחשב יש מערכת מורכבת שכנראה תצטרך שינויים. מערכת קולנוע ביתית צריך פתרונות. אז הסיפור ככה, אני צריך לחבר את הממיר, הפלייסטישן והמחשב למסך, הפלייסטישן למשחקים, הממיר כמובן לטלויזיה, והמחשב לסרטים אינטרנט והורדות (אני בכוונה מציין את ההורדת כי הפלאש גט עובד 24 שעות ותמיד מוריד על 180 ולוקח מינימום 15 מגה מהזיכרון ועוד מי יודע כמה מהאינטרנט). כרגע משתמש באינטרנט 1.5 כנראה יהיה שדרוג לגדול יותר בקרוב-ADSL. המערכת מחשב הקיימת מורכבת ממארז אורורה של גייגביט, מארז מאוד מאוד מרווחב,…
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, רציתי שתעזרו לי לבנות מפרט שיוכל להריץ משחקים כמו CRYSIS וכדומה על דרישות מקס'. התקציב שלי הוא 3200, ללא חריגה, אני מבקש שיהיה מעבד של Intel core 2 , שתי ג'יגה של ראם, כרטיס מסך חזקNVIDIA, או בקיצור מפרט תודה לכל מי שיעזור. לא צריך מסך, וכל ציוד היקפי! תודה!
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
אני מחכה ל ALL IN ONE של דור 11 ורציתי לדעת איך הוא יקרא....
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה למחשב נייד. שימוש: המחשב יהיה בייתי וישמש בעיקר לגלישה ואופיס, אך גם ישמש לעיתים לתיכנות (Eclipse) וניגון סרטים ב-HD (עם חיבור HDMI לטלוויזיה) דרישות: תקציב - בערך 2500 צג - 15.6" מעבד - לפחות i3 זיכרון - לפחות 4GB הארד דיסק - לפחות 500GB יציאות - HDMI ולפחות 3XUSB (אם יש USB 3.0 בתקציב שלי אז בכלל טוב, אבל אני מאמין שאין) יצרן - אני לא מספיק מבין בזה, אבל הבנתי ש-DELL ו-LENOVO מומלצות הערות: המחשב לא אמור לצאת מהבית, לכן פחות מטריד אותי עניין המשקל/זמן עבודה של הסוללה/צג מסנוור אני מתכוון לחבר אותו רוב הזמן לצג מחשב ומקלדת ועכבר אלחוטי.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב השבוע ורציתי לדעת האם יש מקום לשיפור, האם ישנם רכיבים עדיפים על אלו.. *את תפחדו לחרוג אם דרוש בכך, המחיר לא משחק תפקיד במקרה הזה* חשוב לי שתביעו את דעתכם, תודה =] מס' שאלות התלבטות:1. עדיף לחכות לכרטיס 4870X2 (R700)<o במקום 2 כרטיסים של 4870 במערך CrossFire? :ס 2. עדיף להחליף מעבד לE8500 מכיוון שאני עושה OverClock? :ס 3. האם הספק שלי יחזיק את המערכת הזאת או שעדיף להחליף ל-750TX? (אני עושה OC) :ס 4. האם הזיכרונות האלו מומלצים ל-OC ולשימוש רגיל? יעוצכם חשוב לי נורא כמו כן גם לשמוע את דעתכם! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים אני מעוניין להזמין מאתרים בחו"ל כל מיני מוצרים כגון חלקי מחשב, נגנים וכו'. אני מחפש אתר שהוא מספיק אמין, מחירים נוחים, מספק משלוח עד הבית בלי סיבוכים למיניהם בקיצור, PLAY-ASIA של חלקי מחשב ;D אשמח אם תמליצו לי על אתרים מהסוג הזה וקצת עזרה באיך להזמין כי אני יחסית חדש בכל הדבר הזה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי, יש בארץ חנויות / פרטיים שמוכרים ? אשמח להכוונה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
- 2 followers
-
-
מישהי ביקשה ממני מפרט למחשב שצרכיו הם הבסיסיים ביותר: office, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. התקציב: 2500-3000 ש"ח (ללא מסך) כרגע יש לה מסך CRT והיא תשתמש איתו במחשב החדש. בנוסף, היא אמרה שהיא ראתה מחשב נייד ב-3000 ש"ח ושאלה מה עדיף. צריך את תשובתכם הכנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
הי, התחלתי לקחת קורס בSolidWorks וגיליתי שהמחשב שלי לא סוחב את זה בכלל.... אני מחפש מחשב שיכול להריץ סוליד חלק, ואם אפשר אז גם משחקים (למרות שזה בעדיפות נמוכה מאוד אם יש התנגשות בין שתי הבקשות) יש לי כבר: צורב DVD כונן קשיח IDE בנפח שמספיק לי (אם כדאי להוסיף כונן עם ממשק מהיר יותר אז בבקשה) מקלדת עכבר רמקולים מסך כלומר לפי דעתי אני מחפש במפרט: מארז ספק כוח לוח אם מעבד כרטיס מסך זיכרון כונן קשיח (אם יש יתרון משמעותי בממשקים חדשים יותר מ IDE) לגבי המחיר... עדיף כמה שיותר נמוך כמובן. אם אפשר מחשב ב2000 ש"ח שיעשה את הדברים הנ"ל בצורה דומה אז אני מעדיף.... תודה רבה לכם מראש על העזרה! -ליאב
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מחשב ביתי שישמש לדברים הבאים: -אינטרנט -הורדה וצפייה בסרטים- חשוב!! -תוכנות אופיס -אולי קצת משחקים, לא כבדים מדי ושאלה: האם המפרט זהה למחשב נייד ונייח? ועוד שאלה: האם אפשר לרכוש בכל מקום את החלקים שאתם מציעים? אשמח לתגובתכם ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני רוצה ליקנות מפרט חדש עד 5300 שקל לצורך משחקים בלי שום דבר רק מחשב מומלץ מ skypc אני קונה מחר אז עם אפשר מהר!!!! תודה מראש לכלכ העוזרים
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי זה המפרט מחשב שלי ואני רוצה לדעת אם זה קנייה טובה קניתי אותו לפניי שבוע AMD Athlon64 3200+ 512K venice E6 (overclockd +35%) MSI K8N Neo4-F 2x512 DDR400 hitachi 80GB SATA HDD 7200 8M MSI NX 6600 TD25MB6 DDR1 pci-e
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
זקוק למחשב ליצירת מוזיקה בתקציב 4000 ש"ח (גמיש) לא הבנתי מה זה OC אז אני לא יודע אם אני צריך, כולל מסך עכבר ומקלדת וכרטיס קול איכותי 3 יציאות וכניסות אנלוגיות ו2 כניסות מידי המחשב ישמש רק ליצירה ולא לשום דבר אחר עדיפות למעבד חזק וזיכרון גדול
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לעבודה ביתית מסיבית- הורדות, סרטים, photoshop, ועריכת וידאו וגם למשחקים, אבל ללא צורך להריץ אותם באיכות מטורפת, אלא באיכות סטנדרטית זה המפרט שאני בחרתי (עדיפות לאינטל): מעבד Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם GigaByte965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E כ. מסך GigaByte8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E זכרונות Kingston 1GB 667mhz DDR2 X2 דיסק קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB צורב DVD LiteOn LH-20A1P X20 DVD ספק ThermalTake TR2 420W מארז מארז ללא ספק NZXT Trinity מקלדת+עכבר Wireless Optical Desktop 2000 מסך Samsung 19" 931B 5ms LCD הערות וביקורות יתקבלו בברכה תודה...
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר כמחשב משרדי (אופיס, אינטרנט וסרטונים כמו ביוטיוב) אבללל הוא אמור לשמש גם כשרת ברשת של 3 מחשבים(הוא+2). בתכלס הדברים שאני צריך זה לוח אם, מעבד(חשבתי על אינטל-דו ליבתי), מארז+ספק כח..
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי אני מחפשת מחשב נייד שיריץ תוכנות כמו אילוסטרייטור ותוכנתו עיצוב. כלומר שיהיה חזק (בגבול התקציב). מסך סביב ה14 אינץ'. הלוואי שיהיה קל משקל. עם כונן קשיח ssd. תודה!
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
- 1 follower
-