עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. רציתי לשאול האים ווינדוס 8.1 תומך ברכיבים מודרנים כמו מעבדי I9 החדשים או SSD M.2 או שחייב ווינדוס 10 ?אשמח לדעת באיזה רכיבים הוא תומך או לא והאים יש פתרון למי שלא מעוניין בווינדוס 10. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by lis517,

שלום, ארגנתי מפרט בסיסי ביותר למחשב לצורך גלישה ומסמכים (בשביל ההורים). אלו המרכיבים המרכזיים (ללא המארז,CD וכו'): מעבד AMD: Athlon II x2 Dual Core 245 2.9Ghz Socket AM3 Box לוח אם GIGABYTE: G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרון ‏ DDR II 800Mhz: 1GB Kingston Value אני רוצה לדעת אם המחשב עונה על מינימום הדרישות של WINDOWS7 בכלל, ואם תומך באפקט ה-AERO בפרט? ובכלל נראה לכם השילוב הזה? אני מתכוון להרכיב את המחשב בעצמי (זו לא הפעם הראשונה).

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by matan1707,

שלום, אני מנסה להבין באיזה ממשק SATA תומך המחשב\לוח אם ואני לא מוצא. אם מישהו יכול לעזור אני אשמח vostro 3460 Intel® Core TM i5 Ivy Bridge Processor 3210M 2.5GHz תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by neilpr,

רכשתי לפני פחות משנה לנובו U330 בארה"ב, וכעת הסוללה שלו לא נטענת. התקשרתי ללנובו בארץ והם אמרו שהם לא נותנים שירות לדגם הזה מכיוון שאינו נמכר בארץ. האם מישהו יודע היכן ניתן לקבל שירות למחשב הזה בארץ? אני אובד עצות וכרגע יכול לעבוד רק כשהמחשב מחובר לחשמל... תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Elad87,

היי אני לקראת קניה של המחשב הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=38979&catid=919#details אני כמובן מתכנן לשמנך את מערכת ההפעלה ל ווינדוס 7. חיפשתי באתרי תמיכה של סמסונג את הדגם הזה, מצד אחד הוא שם (לא באתר הישראלי) מצד שני אין שם שום מקום שמאפשר להוריד את הדרייבירים של המחשב. מישהו מכיר את התופעה ? http://www.samsung.com/hk_en/support/model/NP530U4E-S01HK-techspecs

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  6. Started by elad12,

קניתי מחשב נייד MSI וגיליתיי באתר שכתוב שהיציאת HSMI תומכת רק בDISPLAY. ציטוט מהאתר: The EX623 doesnt support HDMI audio because of VGA hardware limitation. קישור - http://www.msi.com/index.php?func=faq2show&faq_no=1942 האם זה אומר שבשום פנים ואופן אני לא אוכל לראות עם סאונד דרך היציאת HDMI כי אייבורי טוענים שכן. בבקשה אני צריך תגובה מהר כי אולי אני צריך להחליף את המחשב.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by JAKY1,

שלום לכולם. קיבלתי לפטופ 7 אינצ' (סיני) , עם מערכת הפעלה WIN CE 6. אנגלית בלבד!!! האם יש סיכוי להפוך את המערכת לעברית או לפחות תמיכה עברית כדי שאוכל לגלוש באתרים ישראליים בעברית? :'( תודה מראש לכל העוזרים. ג'קי

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by dj_horse,

שלום. יש לי מחשב טושיבה שאני מעוניין לפרמט, אפשר דרך מפורטת איך לעשות את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by shedon,

אני מחפש לפטופ שיכול לתמוך בשני מסכים חיצוניים (עם כרטיס מסך תואם). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  10. Started by d1zzy,

מישהו יודע איך אני מגיע לתמיכה הטכנית של לנובו בישראל? טלפון/מיקום תודה...

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by shilgi,

היי בתור מתחילה ללימודי אדריכלות ועיצוב גרפי רציתי לדעת אילו תוכנות אפשר להתקין על מחשב נייד ואשמח גם אם משהו שמבין במחשבים ניידים יאמר לי איזה סוג של מערכת הפעלה יותר טובה VISTA BASIC או PREMIUM אני במכינה.. כך שאני צריכה מחשב טוב, אבל לא יותר מידי אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by Zir0,

אני מבין בחומרה אך אני לא מבין איזה חברה של ניידים טובה יותר בשרות. למשל acer lenovo gigabyte asus ???

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by Yoram Lev,

איך אני בודק לפני קניה האם המחשב תומך ב 4K ? תודה,

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by curdi1,

האם זה נכון שמעבד n270 לא יכול לתמוך ב 2G זכרון? בשביל זה צריך n280 לפחות או n450 ?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  15. אני בונה מחשב למשחקים ואוברקלוקינג... תגידו אם זה מחשב חזק למשחקים , אם חסר משהו בבקשה תמליצו תודה חבר'ה... מעבד : Q6600 - STIPPING G0 לוח אם : ASUS BLITZ FORMULA SE זיכרון : 2GB CORSAIR DOMINATOR PC6400 כרטיס מסך : BFG NVIDIA 8800 GTS 320 OC2 צורב :DVDRW Lightscribe LG דיסק קשיח : WD 250GB 7200RPM 16MB מסך : XEROX XM719WI - קישור לאתר http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506200 מארז : Thermaltake Soprano Black - כולל חלון צד וזוג מאווררים 120mm רמקולים : 5.1 150וואט RMS מקלדת + עכבר LOGITECH מאוור מעבד : GIGABYTE G-POWER 3200RPM

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by afekchaos,

אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס אייאמדי, שיהיה לסרטים ובעיקר בעיקר למשחקים!!! עם אפשרות לשחק במשחקים הכי מתקדמים היום בשוק ושיחזיק הרבה זמן, קשה עם התקציב שננתי אבל תעזרו... ושיהיה בין השאר יציאה לרמקולים סראונד 5.1 DOLBY DIGITAL. לא צריך לכלול את הדברים הבאים: מקלדת, עכבר, מסך...

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  17. אופיס...אנטרנט...אולי פה ושם קצת משחקים... תודה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. Started by סלבה מלנ,

תמליצו לי בבקשה על מארז טוב , קריר ומאוורר , לmini tower . בטווח של 200 שח

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by solikt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצלו עד תומו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים למשל כמו דוטא סימס והרבה תמונות יהיו במחשב רזולוציה (מלבד הבסיסית של הנייד) - לא משנה שיהיה טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן (נייד בכל זאת...) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Beginner,

ביקשתי קודם מפרט למחשב שולחני,הלכתי ובדקתי אבל אמרו לי שעכשיו מומלץ מחשב נייד . אני צריך אותו טוב למשחקים ולצפיית סרטים. לא מצפה שיהיה טוב כמו המחשב השולחני ! עד 8000 ש"ח ! תודה !

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  21. בעיקרון הוא לשימוש משרדי אופיס אווטלוק איטנרנט וכו' המחשב הוא לאבא שלי אבל גם אני אשתמש בו לפעמים ככה שהוא צריך להפעיל סרטים באיכות גבוהה וגם משחקים נגיד אני ארצה להתקין עליו NEED FOR SPEED שיהיה מחשב שבאמת שווה את המחיר (שוב אני אזכיר בין 6 ל 7 אלף) תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מיועד למשחקים כבדים . טוב לצפייה בסרטים . התקציב מיועד למסך וציוד היקפי. מסך - 21 אינץ' איכותי עד 1900 ש"ח. עכבר ומקלדת מקסימום 200 ש"ח. אני מטלבת בין כרטיס המסך : 8800 GT או 8800 GTS החדש ... חשוב מאוד !! שיהיה שקט ביותר ! תמליצו לי על מפרט .. לא מתכוון OC כי אני לא מבין בזה תודה ** בקשה אני צריך את זה דחוף ! יום שני אני הולך כדילקבל הצעת מחיר !

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  23. טוב אני הולך היום לקנות תמחשב סוף סוף וקראתי פה בפורום שהסוקט 478 כבר לא מומלץ לקנות אותו עכשיו... אז אם תוכלו בבקשה תבנו לי מפרט בבקשה אינטל LGA775 תודה... אני צריך שתתנו לי את החומרה הזאתי: מעבד - לוח אם - תתנו לי גם כמה כי אני לא יודע של איזה חברות יש לחנות (אני יודע שיש לו גיגה ביט ואסוס והוא יכול להזמין לי גם מחברות אחרות אבל בכל זאת תתנו כמה אופציות) זיכרונות - 2X512 דואל של איזה חברה??? (תתנו לי כמה חברות טובות כי אני לא יודע איזה יש לחנות ) מה אתם אומרים על קינגסטון??? (ואם הם טובים אז איזה דגם אם יש?) דיסק קשיח - wd 120gb sata כרטיס מסך - msi r9800 pro כונן תקליטורים - LGX52 צורב דיוידי - LG GSA4160B והאם ה-LGA775 מתחמם כמו הפרסקוט או פחות והאם יתאים לו מארז וספ…

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by מיכה_18,

מארז: סופר ארמגדון 6יציאות USB קורא כרטיסי זיכרון מעבד: אינטל דואל קור 2160 מעבד 800 MHZ זכרון 2048 MB DDR2 במהירות MHZ 667 בצ'יפ אחד צורב DVD סמסונג לוח אם של חברת FOXCONN כרטיס קול OB.5.1 כרטיס רשת OB 10/100 כניסות PCI X כרטיס מסך FORCE3 MB128 כל זה מגיע אם עכבר ומקלדת אלחוטי של לוגיטקס אם מצלמת אינטרנט רמקולים אם סאב וופר ומסך 22 אינץ'... שווה לא?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  25. Started by soldier,

מיני נייד חדש שרכשתי לפני כמה ימים עובד מצויין רק שבדקתי תמפרטורות של מעבד בעזרת תוכנת EVEREST גיליתי שתמפרטורה שלCPU נעה בין52 ל72 וCPU DIODE נעה בין 72 ל95 השאלה עם זה תקין?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.